Na, visszaolvastam.
KIMA, DE JÓÓÓÓÓÓÓ. A múltkor bekukkantottam, de mire írtam volna, Marci felébredt. Aggódtam érted, de nem szerettem volna sebtiben megírni egy privit. A jelek szerint minden rendben van???
Adrienn, örülök, hogy jól fogadták a melóhelyen a bejelentést. Megy ez... Nem sejtették? A vonalzóm nekem sem jó, egy napot késik. De a lényeg, hogy ÉN tudom, hogy mennyi idős vagyok
Heydie, tapasztaltam, milyen hideg van nálatok... Amikor mentünk, akkor is pocsék idő volt, amikor jöttünk, akkor eső ugyan nem esett, de HIDEG volt!!! Mivel nem beszéltük meg, hogy merre laksz, én végigintegettem Ausztriát. Láttad?
A végére baromira elfáradtam
Pici, elhiszem, hogy nem nyugodtál meg teljesen, bár a petezsák látványa már fél siker
ilyet is ritkán hallani, hogy valaki várja a melót
Francesca, üdv köztünk. És üdv a forgolódók táborában is. Én is ilyen vagyok. Ha jobban belegondolok, 2007. szeptembere óta nem aludtam ki magam. Akkor lettem terhes Marcival. Első terhesség dettó ilyen volt, aztán Marci miatt nem aludtam, és még most sem tudok a terhesség miatti álmatlanságtól... Én fél kilót szedtem fel eddig. Azaz a nyaralás előttig.. Majd holnap reggel mázsálok megint
Akire, szia Neked is! Tényleg szerencseszámnak tűnik a 3
Véletlenke, meggyógyult Bogyó? Jobbulást neki! Előre rettegek az MMR-től, mi szeptemberben megyünk...
Heydie! Mit csinálnak a szerológián???
Szüléstörténet? Csupa jó
Vasárnap reggel kórház, szülünk. De nem vagyok csaj 1 ujjnyira nyitva, hazaküldtek. Egész nap fetrengtem itthon, rendszeres fájásokkal, de nem volt vészes. (szedtem baromi erős homeóst egész nap...) Hajnalban megint 5 percesek, megyünk. CTG, doki megnézi, majdnem hazaküld, de azért megvizsgál. 7 ujjnyira nyitva, szülünk. Burokrepesztés fél 10-kor, Marci a kezemben fél 2-kor. nem volt vészes, talán 3 nagy fájásom volt. De hasbakönyöklés nálam is volt
Szilardinho, Kandi, Szerencsemák, Detti sziasztok.
Kissgizi, miért laktok ilyen messze???? Főzhetnél ránk
Bár lehet, hogy Véletlenke közelebb lakik, majd bepofátlakodok hozzájuk
Somaanya, ez szörnyűűűű. De a lényeg, hogy jól vagytok mindketten!
Bogaracska, nekem mázlim van a ruhákkal. Januárban elkezdtem fogyózni, 2 számot mentem össze. Na most pont jók rám a fogyókúra előtti ruhák - hasban. Fenékben óriásiak, de majd holnap elmegyek venni valami csini kismama-szoknyát.
Dytt, de jóóó. Most már picit megnyugodtál azért?
Mary, nálunk a két kiságy egymás mellett lesz. Először ki akartam rakni Marcit a kanapéra, de nincs szívem. Annyira imádja az ágyát, és amúgy is átalakítható. Szóval majd kistesó kap egy másikat. Csak még várjuk a nemét, hogy kék vagy narancssárga legyen
Szilardinho, óvatosan a fürdéssel és napozással! A dokim szerint ha nem muszáj, ne merüljünk a vízbe, csak combközépig. JObb félni...
Afra, de jóóóó. Jó volt feltöltődni végre a családdal, mi?
Arian, csúnya ciszta husssssssss
Jaj, Véletlenke, ezt olvasni is nagyon rossz, nemhogy átélni!!!
Jó hosszú lettem, ugye?