Új privát üzeneted érkezett!

Hello Lányok!

Nem győzöm visszaolvasni a hsz-okat :)

Tegnap voltam dokibácsinál, és minden rendeben van. Megnéztuk a kis pocaklakómat 8 mm és pulzál. Isteni élmény volt látni. Sajnos képet nem tudtam szerezni :? de majd 4 hét múlva ! Mikor kijöttem madarat lehetett volna fogatni velem! Most kezdem igazán felfogni, hogy állapotos vagyok! :)
Azt mondta a doki bácsi, hogy szedjem a Magne B6-ot ha görcsölök és a rosszullétekre is, plusz szedjek terhes vitamint. Egy dolog volt ami megijesztett először, hogy a petefészkemnél van egy 5 cm :shock: ciszta. De miután majdnem lefordultam a székről megnyugtatott, hogy ez normális lehet mert hogy a szervezetem védi ezzel a terhességet, de azért majd figyeljük mert hogy hamarosan fel kéne szívodnia. Ha nem szívódik fel a 16. hétig akkor ki fogja szívni?! :shock: Úgyhogy szurkoljatok, hogy szívodjon fel a gonosz ciszta! :evil: Régebben már volt egyszer cisztám és az felszívódott, úgyhogy pozitivan állok hozzá........ Na de ennyit rólam.

Kisgizi tök jó a kép a picurról! Örülök hogy minden rendben veled is!

Idetti, Szerencsemak Üdv a babavárok között! Minden jókat kívánok! :D

Afra pihiz sokat!

A többieknek is minden szépet és jót kivánok és rosszullét mentes napokat természetesen.

A boldog :D Mariann

Kép
arian78

Sziasztok, bekukkantottam. Hű de sokan lettünk! Bőséges gyermekáldás lesz itt januárban! :lol:

Gratulálok minden újnak és kívánok boldogságos babavárást!

Nekem sem volt pulzálás 5,5 hétnél. Az uh-s hölgy azt mondta, így is minden oké, még nincs itt az ideje. Alig várom a jövő heti UH-t.

Uxi - részvétem, gondolom már csak ez hiányzott. De biztos így is rendben lesz minden, ilyenkor már nem szoktak keménykedni.

Köszi a tapasztaltaknak a gondolatokat a kiságyról! Nekem még nincs személyes élmény. Viszont egy szeptemberben szült barátnőmnél is kezdettől fogva külön van a baba, persze nincs messze a két szoba, és nagyon jól elvan a baba is és a mama is ezzel. Ott az apuka dolgozik sokat és korán, ezért került át a pici.

Következő uh: júni 9.

Kép
szende73

Sziasztok!

köszönöm mindenkinek a HOL ALUDJON A BABA/TESÓ hozzászólást!

Igyekszem visszaszoktatni a lányomat a szobájába. Sajnos voltak olyan időszakok, amikor nehezen aludt el este....vagyis éjfél egy óra volt , mire elaludt. Vagy éppen többször ébredt. Így még maradt nálunk a szobánkban.
Pár héten belül mindenképpen elkezdem az átszoktatást a szobájába!

Gratulálok a jó eredményekhez mindenkinek , aki volt dokinál!

Szerintetek hétfőn már lesz szívhang? 6+1
Május 1.től próbálkoztunk, már 20.-án halvány pozitívat teszteltem. Utolsó mensi április 26.

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok!

Üdvözlöm az újakat, dejó hogy már ilyen sokan vagyunk :lol: :lol: :lol:
Gratulálok az új eredményekhez, és fotókhoz!!! :o
Olvastam a kistesós beírásokat, nekünk első baba lesz, viszont engem a kiskutyánk aggaszt. Eléggé el van kényesztetve, lakásba lakik velünk, eddig ő volt a gyerekünk :D . Most kicsit félek, hogy fogja fogadni a jövevényt, biztos féltékeny lesz :?
Az orvos azt javasolta heréltessük ki mielőbb, mert akkor lenyugszik, de nincs szívünk :oops:
Van vkinek hasonló gondja? Mit tegyünk szegénnyel??? :shock:

Kép
Kép
bogaracska

Lányok? mi az hogy integrált teszt? ilyenről még nem hallottam....

Kutya ügyben nem tudok segíteni....nekünk az udvaron van a kutyánk.

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Nálunk is az udvaron van a kutya, és bizony nagyon elhanyagoljuk amióta ZSófi megvan :cry: pedig iygekszem.. de alig jut rá idő munka, gyerek, meg háztartás mellett..
pici76

pici76

Sziasztok!

Én még kinyúlva :cry:

Ma voltunk doktornál, Mazsola tökéletes bébi :lol: :wink:
Vendég

Kép
Vendég

Sziasztok!

Én alkalmi dohányos vagyok (voltam), ha buli volt, vagy ha úgy éreztem, h most jól jönne, akkor rágyújtottam. Volt, h vettem egy doboz cigit, kitartott akár egy hétig is...amióta elkezdtünk próbálkozni, azóta nem gyújtottam rá. Néha jól esne, de egyértelmű h nem fogom ezzel mérgezni a babát. Persze ilyenkor sem ugyanaz a helyzet, mint egy normál dohányosnál...a cigifüsttől viszont rosszul vagyok.

Altatás - bár nálunk kistesó kérdés nincs, én is úgy tervezem, ahogy Uxi, h alapvetően külön szobában fog aludni, de az első pár hónapban én is ott alszom majd egy heverőn (vagy egy valamin).

Szilardinho - sztem tengerben lehet fürdeni, ott sokkal kisebb a fertőzésveszély, mint egy strandon. Én is tervezem, és szintén Horvátországban valószínűleg (vagy a Balatonon), csak mi még azt nem tudjuk, h mikor.
Elméletileg a 12. hétig tart ez a hányingeres-fáradós időszak, de nem mindenkinél van így...anyumnak soha nem volt baja, a barátnőm meg végighányta a 9 hónapot. Emebere válogatja.

Gizi, Pici, Mariann, Mandi - gratula az UH-hoz!
Gizi - kép szuper ;) nekem az első vizsgálatot 6+1-en csinálták és nálunk sem volt még a
szívdobogás kimutatható. (Ollem, ezt mondom neked is.)

Afra - welcome back, már hiányoztál :) örülök, h jól fogadták a hírt! Barnázásnak már kevésbé, elég valószínű tényleg, h az utazástól volt, de a lényeg h elmúlt!

Szcsm ;) köszi az adatokat, beteszlek!

Véletlenke - jaj istenem, szegény Bogyó...gyógyuljon meg minél hamarabb!!! Te pedig nehogy nagyon bekapd a bacikat. Tökjó, h ottvan anyud és segít, pihenj amennyit tudsz!

Ja, akartam írni, h beszéltem a dokival a vitaminokról, a Femibionból kell szednem a 800-asat a 12. hétig, utána majd meglátjuk, h kell-e a későbbiekben a 400-as. Jobban örülnék neki, ha nyáron majd gyümölcsökből tudnék hozzájutni a legtöbb vitaminhoz. Emellett Folsav + MagneB6. A tornát is megkérdeztem, ő nem szokta ajánlani az első trimeszterben, meg szerinte nekem szükségem sincs rá az alkatom miatt...igazából nem is azért akarnám csinálni, hanem mert hiányzik a mozgás. De akkor majd 1 hónap múlva...

Bogaracska - nekünk is van kutyusunk, lány, de már ivartalanítva lett...én is nagyon nehezen vettem rá magamat, de ha mondjuk "becsúsztak" volna a kiskutyák, akkor közel nem lett volna biztos, h el tudjuk adni őket, eltartani meg ennyi kutyát biztosan nem tudtunk volna. Ő mondjuk elkényeztetve nincs, jól nevelt kis dög, én nem félek ettől a kérdéstől, sztem jól kijönnek majd a babával :)

Bubciles: júl. 29.
Kép
heydie

Mandi - dejó kép :)

A vérebünk :lol:
Kép

Kép
heydie

Hát én is alkalmi dohányos voltam, egyetem alatt vizsgaidőszakban, meg bulikba rágyújtottam :o Nem is hiányzott soha hétköznapokon, de most mióta itt van babó, és tudom hogy nem szabad, sokkal többet jut eszembe :shock:
Hát mi is próbáljuk jól nevelté tenni a kutyát, lehet hogy kutyasuliba fog járni, elég eleven kis terrier :D

heydie-Nagyon aranyos kiskutyátok van, látszik rajta milyen kis okos! :lol: Kép
Ő a mi kis rosszcsontunk

Kép
Kép
bogaracska

Jaj ez félrecsúszott!!! :?

Kép
Kép
bogaracska

Sziasztok!!

Én még új vagyok itt és irigykedve nézem,hogy mennyi babás is van.A februári babások azt mondták forduljak hozzátok,mert itt van egy pár kismami aki inszeminációz követően esett teherbe.Nekem tegnap volt 2 hete,hogy megcsinálták az inszeminációt,és ma kellett volna megjönni a nem vártnak,de még semmi híre,remélem nem is lesz:)
Van valakinek hasonló tapasztalata,mire kell vigyázni ,és mikor teszteljek?

Mindenkinek nagyon szorítok!!
kriszke79

Sziasztok!

Gratula mindenkinek aki volt uh-n!! Szépek a fotócskák is!

Külön szoba
A kislányom 4 hónapos koráig aludt velünk egy szobában..a mi ágyunk mellett volt a kiságy és úgy..a gyakori szopik miatt így kényelmesebb volt..arra figyeltem, hogy ne szoktassam közénk az ágyba, mert arról nem lenne gondolom egyszerű leszoktatni..aztán 4 hós korában átkötöztettük a gyerekszobába és 1 hétig ott aludtunk a földön mellette..aztán amíg elaludt és utána kijöttünk..végül már az sem..viszont nem bírom elviselni ha nem hallom, amikor szuszog..bármi lehet, köhög, volt hirtelen láz stb..így mi bekameráztuk a kiságyát..10 ezer FT-ért vettük, fel van akasztva a kiságyba, és olyan szuper érzékeny, hgy lehet hallani a szuszogását és látni lehet itt kint a nagyszobában..az ágyunk mellé kötöttük rá egy kis zsebtv-re..most már csak hang van, kép nem kell már.Ehhez ragaszkodunk, mert fontos hogy halljam éjjel is..megnyugtat.

Kistesó szintén 4 hós korig mellettünk lesz, majd költözik át a tesóhoz..szerintem szuper dolog, ha egy szobában élnek a gyerekek..kamasz korukig tervezzük így.

Én is nagy kávés voltam, erőset, sokat ittam...Boncsival mikor terhes voltam és még nem tudtam iszonyat migrénem volt tőle..mikor megtudtam azonnal abbahagytam..helyette cikória kávét ittam és iszom, abban nincs koffein.

Kutya
Nekünk nincsen állat és nem is akarunk.

Babaruha
Rohadt drágák a ruhák..de a lányomnak rengeteg, de tényleg rengeteg ruhája és játéka van ééééééééééééés potom pénzért vesszük őket. Bababörzékre járunk és teljesen jó állapotúakat árulnak használtan, egy rucit max 100 Ft-ért veszünk...szóval aki sok ruhát szeretne és olcsón annak javaslom..tök jó program is...

Kopp-kopp jobban vagyok..mióta a gravidát lecseréltem elevitre orvosi utasításra...

Kép
dytt

veletlenke
Jobbulást nektek!!!!!!!

Kép
dytt

Bogaracska - nagyon szép a kutyus :D mi a neve?
A miénk tényleg nagyon okos, de nagyon kis rafkós is, néha "csakazértis" csinálja azt, amit tiltasz neki...mint a rossz gyerekek :D és látszik a szemében, h élvezi :D

Kriszke - én nem tudok neked segíteni, de nagyon drukkolok :)

Kép
heydie

Sziasztok!

No, most tessék-lássék módjára visszaolvastam (szerettem volna figyelmesebben, de annyira punnyadt vagyok ma, hogy csuda :shock:
Nonó-ka! Nem tudom, hogy olvasol-e még minket...nagyon-nagyon sajnálom :cry: Egyszerűen nem tudok, mit írni, csak tiszta szívemből kívánni azt, hogy sikerüljön feldolgozni ezt a szörnyű élményt, s hogy újra babás légy!
Somaanya! Olvastam a majdnem abortuszodat...hát teljesen kiakadtam! :x Bakker! Milyen jó, h mégis jóra fordultak a dolgok.

Nagyon szépek az UH-fotók :D Már igazi emberformájúak a pöttömkék :D
Ma kaptam meg én is a levélkémet, amiben június 9.-re hívnak be többek között UH-ra is!!!! Annyira várom!
Sokszor el se hiszem, h várandós vagyok, néha azon agyalok, h csinálok egy tesztet, h tényleg pozitív-e....tudom, őrültség :oops:

afra.h

heydie-Köszi :D A neve Babó, Babbéró, Babinszki, szóval ezek közül bármelyik :lol:
A tiétek milyen fajta kutyus? Csivava? Hát igen látszik rajta milyen kis ravasz :D

Kép
Kép
bogaracska

Sziasztok!

Hú, itt zajlik az élet ezerrel! Hogyan fogom én ezt követni amikor jövő héten újra belevetem magam a dolgos hétköznapokba ;-)

Heydie: a 800-as Femibion mellett szeded még a plusz folsavat is? Én terhesség előtt szedtem femibion-t, aztán teljesen véletlenül a kezembe akadt egy lenolajas vitamin a dm-ben, amiben 600-as a folsav tartalma, és asszem a terhesvitaminok árának ¼-be kerül. Gyorsan vettem belőle pár dobozzal, hogy amíg teherbe esek ez is jó lesz---aztán 3 nap múlva pozitív lett a teszt :-) Megmutattam dokimnak, azt mondta hogy ez is teljesen jó (eredetileg a Femibiont ajánlgatta), úgyhogy most ezt szedem.

Ez a vitamin dolog amúgy elég érdekes kérdés, én nem szeretnék mindenféle extra vitaminokat szedni végig, mert az összes ismerősöm aki ezt tette 4kg+-os babákat szült. Nektek mit mondott a dokitok erről a témáról?

Kutya: nekünk van 2, de (mi januárban költöztünk el a szülőktől) mivel még nincs kerítésünk, ők nincsenek itt, majd mostanság tervezzük átköltöztetni őket. Kerti kutyák, és most hogy külön vannak már megszokták hogy kicsit ridegebb tartáson vannak, úgyhogy bízom benne, nem lesz féltékenységi jelenet :-) Lakásban élő eddig főállományos családtag kutyáknak biztosan kicsit nehezebb lesz az átállás, de gondolom náluk is el lehet idejekorán kezdeni a szoktatást. Barátnőméknél 2 kutyus van, nagytestűek, lakásban, és baromira el vannak kényeztetve, de semmi gond nem volt velük az ikrek érkezésével, teljesen jól fogadták a babákat.

Dytt: kösz a tippet, majd alkalomadtán elnézünk egy ilyen börzére!

No, üdv mindenkinek, mi lassan elnézünk egy kerti mulattságba, isteni lesz ebben az időben :-)

Üdv:

szcsm

Kép
szerencsemák

Kriszke79!
Nekem 3. inszemre sikerült a baba. Ha nem jött meg, akkor az már nagyon jót jelent.
Hányadik napon vagy pontosan? Az inszem utáni 13 napig nem érdemes tesztelni, mert a tüszőrepesztőt kimutathatja a teszt, de a 14. napon már lehet +!!!!

Nekem a 17. napon kellett visszamennem az intézetbe és ott teszteltem egy gyönyörű kétcsíkost :lol:

Drukkolok nagyon!

Kép
akire79

bogaracska: nekünk 3 kutyusunk van, (itt lux-ban csk az egyik sajnos - mindhárom nagytestű. kinti-benti kutyák, sokáig csak bentiek voltak,amíg nem költöztünk családi házba (akkor még anyuékkal). amikor megszülettes atesóm fiai semmi gond nem volt velük, pedig előtte nem nagyon láttak ygereket. és eléggé el is voltak/vannak kényezteve, az én gyerekpótlékaim :)
figyelni keleltt rájuk, megtanítani nekik, hogy vigyázzanak a gyerekre, ne lopják el a játékait, ne vegyék ki a kezéből a kaját, stb. persze a mai napig nincsenek felügyelet nélkül, mert nemcsak a kuytának kell megtanulni viselkedni, de a gyerekekre is figyelni kell, hogy ne gyötörjéka a kutyákat.

a lényeg, hogy a kutyus tudja, hol a helye a családban, ol. Apa 1. Anya 2., nagy gyerek 5, kis gyerek 7. pozcioban van a "falkasorrendben" a kuyta meg a 75-en.

ha nem így van - ez könnyen kideríthető, pl. ha séta közben visszahívod akkor legkésőbb a 2. hívásra visszajön-e minden körülmények között - akkor még van 7 hónapotok hogy helyére tegyétek, anélkül, hogy a kutya megszenvedné:) erre van pár egyszerű trükk, de ebben segíthet egy jó kutyasuli, vagy pl. egy jó könyv (Korom Gábor: Neked ugatok c. könyve nagyon jó) is.

Heydie, Bogaracska: cukik a kuttyok, teszek fel mindjárt én is ez enyémekről :)

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

Gizi, ő van itt Lux-ban, 14 éves múlt :D

Kép

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Cakhi, Gizi lánya, 10 éves

Kép

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Waresa, ő 4 éves múlt , az elöl álló kutya a képen, a másik a tesója
(ja, mind lányok :) , az afgánok ivartalanítva vannak, Waruska is lesz, ha ráveszem magam)

Kép

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Gizi a legidősebb unokaöcsivel

Kép

na, ma jól elárasztottalak Titeket képekkel, szerencsétek, hogy a laptopon nincs sok, mert van 1 csomó gyerekes-kutyás :)

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Szcsm - erre az egy hónapra (ami van a 12. hétig) azt mondta a dokim, h mindenképpen szedjem a vitamint, a továbbiakat majd a vizsgálaton megbeszéljük. Én sem akarom a terhesség végéig szedni, nem szeretnék óriásbébit... :roll: amúgy is nagyjából csak gyümölcsöt tudok enni, sztem azokból is elég vitamint tudok összeszedni. A folsavra azt mondta, h szedjem továbbra is, mert ártani nem ártok vele. Napi 1 + a Femibion.
Kertiparti hogy sikerült? :)

Bogaracska - igen, csivava :D sokan idegenkednek ettől a fajtától, én évek óta szerelmes vagyok belé...Cseny nem agresszív vagy ilyesmi, amit leginkább írnak a csivikről, alapvetően jó kutya. Mondjuk ez biztos nevelés kérdése is.

Gizi - gyönyörűek a kutyusok :) Gizi és Cakhi milyen fajták? nem jut eszembe :roll:

Kép
heydie

akire79!!!!!!
Nagyon köszönöm a bíztatást,én nqgyon reménykedek,mert még mindig semmi.Ma vagyok az inszem utáni 15.napon.Még nem teszteltem,nem merem megcsinálni:)
Nagyon megkínoztak az inszemen,rettenetes rossz élményem volt,mert befordult a méhszáj,és nem tudták kiszedni,majd a katétert rajta átdugni.Nagyon nem szeretnék vissza menni.A derekam nagyon fáj,és folyásom van,de az nem kispályás.A doki szerint megváltozott a Ph értékem azért van .

Nagyon drukkoljatok,mert rám fér:))
kriszke79

Szia kriszke!

Én nem vagyok inszemben jártas, de ha a piri elkerült, és 15. napon vagy, szerintem már tesztelhetnél, és remélem pozitívat! :lol:
melike30
Győr

Sziasztok Lányok!

Ollem:
Szerintem nem fog nehezen menni a külön szoba. Ha egyébként is külön ágyban aludt, akkor szinte észre sem veszi. Neked lesz egy kicsit nehezebb, mert fel kell kelni az ágyból, ki kell menni egy másik szobába stb. Néha - amikor 20 percenként kel a fiam valami oknál fogva - nekem is nehezemre esik felkelni hozzá, de inkább én megyek, mint őt hozzam, mert biztos hisztivel tudnám csak leszoktatni. Nálunk is csak reggel 7 körültől jöhet a gyerek. Egyszer próbáltam mellettünk altatni, de nem tudott aludni. Majd visszavittem a szobájába és egyből elaludt. Szóval Bogi biztosan hamar belerázódik majd, ha végül úgy döntesz, hogy külön szoba. :)

Mandi:Jaj, de jó, hogy minden ok! És a kép egyszerűen gyönyörű!!!

Heydie:
Én is ugyanígy terveztem. Mai napig bent van a kanapé a gyerek szobájában, hogy majd ott alszom. Végül egyszer sem aludta ott. Az éjszakai szopikhoz volt egy kényelmes székem, párnám, és Bogyó csak 3 hónapos koráig evett este. Utána nem kért enni. Az uram is szóvá tette, hogy nem akarok helyemen aludni?! Így mászkáltam 3-4 óránként. :) A kutyus gyönyörű :D. A férjem nagynénjének is ilyen kutyusa van, és szerintem nagyon cuki :)!

Bogaracska, Gizi:
Nektek is gyönyörű kutyáitok vannak! Nekem egy rotim volt, aki tavaly december 4-én halt meg... szegény már 13 éves volt.

Kriszke:Isten hozott! Szerintem nyugodtan csinálj, mert nagyon úgy tűnik, hogy van ott valaki :)! Nagyon szorítok, hogy összejöjjön!

Dytt:Köszi a tippet! Nálunk nagymami annyira lelkes, hogy veszi és veszi a ruhákat Bogyónak. Nem akarom leszoktatni eme jó szokásáról :D! A jobbulást köszönjük!

Afra:
Jövő hét kedd, már mindjárt itt van! Én hiába vártam már többször gyermeket, most én is úgy érzem, hogy biztos terhes vagyok?! Nincs tünetem, nem vagyok rosszul. Megértem, hogy tesztelnél vagy kukucskálnál minden nap :)!

Mi - lekopogom - jobban vagyunk. Nekem nem fáj a mandulám, a fiamnak nincs két napja láza, és mintha aludnánk is egy kicsit. Viszont megint itt van egy családi tragédia a küszöbön. Nem akarlak untatni vele titeket, csak ma reggel hallottam meg, és a gyomrom összerándult. A történtet ott kezdődik, hogy amikor Bogyóval terhes voltam, meghalt az anyai nagyapám és nagyon kedves családi barátunk. Majd terhes lettem a másik babival, aki elment. Ezen terhességem alatt meghalt az apai nagyapám és nagymamám. És most... Ismét terhes vagyok, és megtudtam, hogy a férjem 25 éves unokaöccse áttétes rákos. Tavaly volt a veséjén egy csomó, amit levettek, kapott kemót, s úgy tűnt, hogy minden ok. Majd egy hónap múlva ismét CT és kiderült, hogy a gerince mellett, a nyirokrendszerben egy nagyon gyorsan növekvő áttét van... Olyan kemot kell kapnia, ami miatt sátorban lesz, mert az immunrendszerét tropára verik. Nos ennek a hírnek hallatán a piros lámpa felvillant, hogy nekem minden terhességem alatt meghalt egy hozzátartozó... Istenem, de annyira fiatal.

Ne haragudjatok, hogy ilyen negatív dologgal traktállak titeket, de ez ma reggel sokkolt.

Uxi:Remélem tudsz tanulni és jobban vagy!

Mindenkinek nagy puszi és vigyázzatok magatokra!

Kata

Ui.: Ma is tököt fogok csinálni :D Az uram már kikerget :lol:
Vendég

veletlenke!!!
Köszönöm a támogatást,még mindig semmi,és már beszélek is hozzá,teljesen hülye vagyok,még azt sem tudom ott van,vagy csak beképzelem.
Téged nagyon sajnállak,hogy pont minig ilyenkor kell átélned,de ne vonzd be magadnak,hogy ilyenkor minig valaki meghal a családodban,mert akkor úgy is lesz.Mond azt hogy minden rendben lesz,és olyan sokszor halljuk,hogy leküzdötték a rákot fiatal szervezetek.Nekem is van egy barátok,here rákja volt,levették egy heréjét és jól van.Túl van rajta,de nem is hagyta el magát.Szóval neked most nagyon fontos a pozitív gondolkodás!!!

melike30!!

Neked is köszönöm a hozzászólást,ma vagyok a 28.napon.27 napra szokott megjönni,de a hormonoktól amiket szedek,lehet,hogy csúszik,ezért nemmerem beleélni magamat.

Jelentkezek ha van fejlemény!
kriszke79

Sziasztok!

Kriszke!ez a sok még mindig semi nagyon jól hangzik, drukkolok, hogy megjelenjen a 2 csík, amikor majd tesztelni fogsz!

Kisgizi: a kutyák hihetetlen jófejek!!!És Gizin egyáltalán nem látszik meg a kor :-)

Véletlenke: hát elég felkavarók a történeteid a terhességeiddel párhuzamos szomorú eseményekkel, de egyetértek Kriszkével, hogy túlságosan ne húzd meg azokat a párhuzamokat!

Egyébként ma véletlenül elkerültem a piacra, és én is tököt kívántam, úgyhogy ma megpróbálkozom életem 3. tökfőzelékével!

Heydie: köszi a kérdést, a kerti party végülis nagyrészt a lakásban zajlott, én konkrétan 11kor lefeküdtem a kanapéra a kandalló elé és szunyókáltam (azt hiszem nálam most fog jönni a fáradtság-időszak), de aztán szerencsére éjfélkor mindenki indulni akart, úgyhogy nem húzódott el nagyon. A férjem egy mázlista, hogy most egy jó ideig lesz sofőrje!!!

Üdv:

szcsm

Kép
szerencsemák

Igazatok van lányok! Nem vonok messzemenő következtetéseket le. Én úgyis megálmodtam eddig minden családtagom halálát, majd akkor elkezdek parázni, ha most is álmodok...

Kriszke: Én megéreztem, hogy terhes vagyok. Szerintem Te is érzed, hogy ketten vagytok. Nem véletlenül beszél az ember hozzá, hanem ösztönösen! Ha pedig nem mered megnézni a tesztet, akkor csukott szemmel fényképezd le, valahogy félig csukott szemmel rakd fel a topicba és mi majd megnézzük :D! És én is köszönöm a fellegek elűzését!

Szcsm:
Én várandós állapotomban mindig azt mondtam az uramnak, hogy válasszon ki tetszőlegesen 38 hetet az évből, amikor ő fog vezetni és én mulathatok :lol: . Ilyenkor inkább megoldja, hogy a helyszínen aludjunk valahogy :)! Egy vagy két oldallal ezelőtt nagyon finom töltött tök receptet írtam le. Ha gondolod... Tényleg nagyon finom ;) No nem mintha a tökfőzelék rossz lenne :) Csak ötlet.
Vendég

Sziasztok, én is 2010 január 2-re vagyok kiírva. Ma lettem 10 hetes.
Jövő héten elmegyek ultrahangra mert csak a 6. héten voltam és hát ki tudja.....

Szerintetek az gond hogy két napja kocsonyás gumiszerű fehér valami jön ki belőlem kis darabokban?(elnézést de csak így tudtam leírni)nyálkásszerü valami.amúgy eddig volt kis folyásom. -szine szaga nincs, csak aggódom.
kriszti1976

Halihóóóóóó :lol: :lol: Megjöttem :lol: :lol: :lol: Rohanok visszaolvasni.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Na, visszaolvastam.

KIMA, DE JÓÓÓÓÓÓÓ. A múltkor bekukkantottam, de mire írtam volna, Marci felébredt. Aggódtam érted, de nem szerettem volna sebtiben megírni egy privit. A jelek szerint minden rendben van???

Adrienn, örülök, hogy jól fogadták a melóhelyen a bejelentést. Megy ez... Nem sejtették? A vonalzóm nekem sem jó, egy napot késik. De a lényeg, hogy ÉN tudom, hogy mennyi idős vagyok :lol:

Heydie, tapasztaltam, milyen hideg van nálatok... Amikor mentünk, akkor is pocsék idő volt, amikor jöttünk, akkor eső ugyan nem esett, de HIDEG volt!!! Mivel nem beszéltük meg, hogy merre laksz, én végigintegettem Ausztriát. Láttad? :lol: A végére baromira elfáradtam :? :lol: :lol:

Pici, elhiszem, hogy nem nyugodtál meg teljesen, bár a petezsák látványa már fél siker :wink: ilyet is ritkán hallani, hogy valaki várja a melót :lol:

Francesca, üdv köztünk. És üdv a forgolódók táborában is. Én is ilyen vagyok. Ha jobban belegondolok, 2007. szeptembere óta nem aludtam ki magam. Akkor lettem terhes Marcival. Első terhesség dettó ilyen volt, aztán Marci miatt nem aludtam, és még most sem tudok a terhesség miatti álmatlanságtól... Én fél kilót szedtem fel eddig. Azaz a nyaralás előttig.. Majd holnap reggel mázsálok megint :lol:

Akire, szia Neked is! Tényleg szerencseszámnak tűnik a 3 :wink:

Véletlenke, meggyógyult Bogyó? Jobbulást neki! Előre rettegek az MMR-től, mi szeptemberben megyünk...

Heydie! Mit csinálnak a szerológián??? :lol: :lol: :lol:

Szüléstörténet? Csupa jó :lol: :lol: :lol: Vasárnap reggel kórház, szülünk. De nem vagyok csaj 1 ujjnyira nyitva, hazaküldtek. Egész nap fetrengtem itthon, rendszeres fájásokkal, de nem volt vészes. (szedtem baromi erős homeóst egész nap...) Hajnalban megint 5 percesek, megyünk. CTG, doki megnézi, majdnem hazaküld, de azért megvizsgál. 7 ujjnyira nyitva, szülünk. Burokrepesztés fél 10-kor, Marci a kezemben fél 2-kor. nem volt vészes, talán 3 nagy fájásom volt. De hasbakönyöklés nálam is volt :lol:

Szilardinho, Kandi, Szerencsemák, Detti sziasztok.

Kissgizi, miért laktok ilyen messze???? Főzhetnél ránk :lol: :lol: :lol: Bár lehet, hogy Véletlenke közelebb lakik, majd bepofátlakodok hozzájuk :lol:

Somaanya, ez szörnyűűűű. De a lényeg, hogy jól vagytok mindketten!

Bogaracska, nekem mázlim van a ruhákkal. Januárban elkezdtem fogyózni, 2 számot mentem össze. Na most pont jók rám a fogyókúra előtti ruhák - hasban. Fenékben óriásiak, de majd holnap elmegyek venni valami csini kismama-szoknyát. :lol:

Dytt, de jóóó. Most már picit megnyugodtál azért?

Mary, nálunk a két kiságy egymás mellett lesz. Először ki akartam rakni Marcit a kanapéra, de nincs szívem. Annyira imádja az ágyát, és amúgy is átalakítható. Szóval majd kistesó kap egy másikat. Csak még várjuk a nemét, hogy kék vagy narancssárga legyen :lol:

Szilardinho, óvatosan a fürdéssel és napozással! A dokim szerint ha nem muszáj, ne merüljünk a vízbe, csak combközépig. JObb félni...

Afra, de jóóóó. Jó volt feltöltődni végre a családdal, mi? :lol:

Arian, csúnya ciszta husssssssss :twisted:

Jaj, Véletlenke, ezt olvasni is nagyon rossz, nemhogy átélni!!! :?

Jó hosszú lettem, ugye? :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hello Csajok!

Tegnap vendégeink voltak, így nem tudtam jönni. Délelőtt takarítottunk, főztünk, készültünk, aztán ebédre jöttek, és jó sokáig maradtak. Nagyon kedves ismerősök, sokat beszélgettünk, kártyáztunk, stb... :)

Véletlenke - sajnálom ezt a rossz sorozatot, ami történt/történik veletek...de nekem is az a véleményem, h ne keress ilyen összefüggéseket, amúgy is csak idegesíted magad vele, ami nem tesz jót. Nagyon drukkolok, h ne legyen semmi (ill. még komolyabb) baja a férjed unokaöccsének!
Annak meg örülök, h ti jobban vagytok :)

Kriszti - üdv nálunk és gratula a babához!

Brigi :lol: :lol: persze h láttam, integettem is vissza :D
Jól éreztétek magatokat??? Mesélj nekünk, meg esetleg képek, meg ilyenek :D

Kép
heydie

Bár lehet h már lecsúsztunk róla...de
Marcinak nagyon boldog első születésnapot!!!
Kép

Kép
heydie

Köszi, Heydie. Igaz, a héten volt, de hát úgysem voltam net közelben :wink: Lesznek képek is, meg beszámoló is, de a blogban, ha nem gond. Akit érdekel, ott megtalálja. Ma este vagy holnap... ha elmennek anyósék, nekiállok. Még kb 2 órát vannak itt :? hogy milyen lassan tud telni az idő... :wink: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

köszi heydie :) neked is gartula :)
kriszti1976

Sziasztok lányok!!

Megjöttem. Pont egy hete voltam bent utoljára. :) Nagyon sokat írtatok, 4 oldalt kellett visszaolvasnom! :) Hamar eltelt ez a hét. Vasárnap délután felmentünk tesómékért a reptérre, este megérkeztek, minden rendben volt. A pici lányuk Dorka először eléggé barátságtalanul méregetett minket, de aztán 1-2 nap alatt újra megbarátkoztunk. :) Hát nem is csodálom, hogy nem ismert meg, 4 hónapos baba volt, mikor utoljára találkoztunk. A héten hétfőn meg az 1 éves szülinapját ünnepeltük. Nagyon-nagyon édes, zabálnivaló kislány!! :lol: Be nem áll a szája. :) Az egész hetet tesómékkal töltöttük reggeltől estig, így nem jelentkeztem be.

A héten voltam kedden védőnőnél és megkaptam a kiskönyvemet. :) Volt vérnyomás mérés, vizeletet nézett és súlyt is. Hát mit ne mondjak, 2 kg-ot híztam. Utoljára kb. akkor álltam mérlegen amikor fogant a kicsi, azóta feljött kettő kiló. Pedig alig eszek valamit és annak is egy része visszajön. De mindegy.

Uxi: Igazad van, nagyon ronda a kiskönyv. Tesóm tavaly szült, neki még szép színes, babaképes könyve volt, nekünk meg ez a ronda fehér minisztériumos! :( :? De végülis az a lényeg, hogy kaptunk, nem igaz? :wink:

Francesca, akire, szilardinho, kandi, szerencsemák, Idetti, Kriszti: Üdvözlet közöttünk, gratulálok mindenkinek!!!

Ha valakit kihagytam, elnézést!

Lányok engem igencsak foglalkoztatnak ezek a babaméretek! Szóval szilardinho írta, hogy 9 hetesen volt uh-n, akkor volt a baba 22 mm. Heydie írta, hogy 8 hét 3 naposan volt uh-n, akkor volt a babója 8 mm. Na ehhez képest képest nekem 8 hét 2 naposan az uh-n 22 mm volt a bébi. Akkor ez most hogy van?? Nekem túl nagy a bébim? Vagy van egy tól - ig méret?? Tud erről valaki valamit? Lehet, hogy hülyeség, de ez most eléggé foglalkoztat. :)

Kép[/url]

Kép
adrienne29

Adrienne, pár mm-t simán mérhetnek ide vagy oda.
Vagy az is lehet, hogy kicsit előbb fogant a babád, nem pont a ciklus közepén. Biztos szólt volna a dokid, ha nem jó valami.

Nekem Emiről van egy kerek 9 hetes uh képem, azon 2,2 cm volt a crl, s ő 40+2-re született.

Vannak a neten táblázatok, szinte mind más méretet ad meg az adott napra, s szerintem csak arra jók, hogy paráztassanak. :roll: Én legalábbis mindig csak ideges lettem, mikor nézegetni kezdtem...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára uxi 2009.06.07 15:44-kor.

KépKépKépKépKép
uxi

Ja, még valami. Az uh gépek gyakran bizonyos mérethez bizonyos kort is kiadnak. Az első dokim mondta egyszer, hogy nem mindegy ám, milyen gyártmányú a gép, nekik ha jól emlékszem, volt egy kanadai, meg egy svájci is, a kanadai ugyanarra a mm-re más "kort" dobott ki, más "szabvánnyal" dolgoztak.

KépKépKépKépKép
uxi

JA, amúgy azért vártam, hogy színes lesz a kiskönyv, mert az első terhességemkor rózsaszínű volt a kiskönyv, és lányom lett, a másodiknál kék volt, és fiam lett. :mrgreen: Gondoltam, hátha megint bejön. :wink:

KépKépKépKépKép
uxi

Adri!!

Ahhoz mit szólsz hogy nekem amikor 6 hetesen először voltam dokinál, rá se írta a méretet, csak azt hogy 6+1hetes.Ezért is megyek csütörtökön uh-ra, hogy méret meg pontosítsák a terhességet.Egyébként a védőnő mást számolt(szerintem jol) és a kettő között 4 nap van, pedig a dokinak is meg a védőnőnek is ugyanazt mondtam: március 28 az utolso mensi első napja.ciklus 28 napos.
kriszti1976

Sziasztok.Üdv Mindenkinek. Végigolvastam az üziket, örülök,hogy (aránylag) Mindenki jól van. Nekem az émelygésem evésre múlik, remélem inkább így marad.( A Kicsifiammal terhességi vészeshányásom volt,még a víz sem maradt meg bennem,amíg meg nem mozdult) A kalkulátor meg saját számítás alapján betöltöttem a 6 hetet. Nehéz megállni,hogy ne menjek dokihoz,de azt hiszem kibírom a 12. hétig,talán,bár nagyon szeretném már látni. Szép napot és jó egészséget !
kandi81

Rengeteget írtatok amióta nem voltam. Alig bírtam visszaolvasni.

Melike!
Hú, te nagyon sokat vajúdtál a kislánnyal. Ami pedig utána történt, hát én bele őrültem volna, ha nem tudom felébreszteni a gyerekemet.

Pici!
Enyém gyerek is császárral született és a kistesó is biztosan azzal fog. Viszont nálunk a császár egy horror volt és nagyon remélem, hogy a második sokkal egyszerűbb lesz. Ettől félek a legjobban, hogy mi lesz a terhesség végén.

Nagyon örülök, hogy jól alakulnak a dolgok a picikéddel!

Somaanya!
Csak most olvastam mi történt veled! Még szerencse, hogy ragaszkodtál a saját orvosodhoz! Hihetetlen mi folyik az egészségügyben. Remélem mostmár minden rendben lesz veletek.

Dytt!
Gratula a szívhanghoz!

Heydie!
Gratula Babuci szívdobogásához!

Kisgizi!
Neked is gratula a 3,5 mm-hez!

Bogaracska!
Nem lesz gond a kutyával, ha okosan csináljátok. Nekem 13 kutyám van (tenyésztem őket) és mind imádja a gyereket. Az is igaz, hogy az első pillanattól kezdve odamehettek a gyerekhez, természetesen felügyelet mellett. Az a fontos, hogy ne dug el a babát előle és megnézhesse, ha akarja (szigorúan felügyelet mellett!!!!) és ami még fontos, hogy ugyanúgy szeresd, mint eddig. Ne érezze azt, hogy kirekesztitek az életetekből! Mi még fontos, hogy megtanulja, hogy a gyerek hozzátok tartozik, tehát felette áll!! Ugyanakkor az is fontos, hogy a gyereket már egész pici kortól szoktatni ahhoz, hogy a kutyust nem szabad bántani!

Brigi!
Köszönöm kérdésed. Mostmár rendben leszünk 8remélem). Csak az a folyamatos hányinger ne lenne……. Utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT MARCINAK

Tesókérdés: ez jelenleg nálunk is téma volt. Nem lesz a tesónak külön szobája, így vagy a mi szobánkban lenne, vagy Marciéba . Persze, ha annyira éjszakai bagoly lesz, mint Marci, akkor a mi szobánkba lesz. Marci amióta hazahoztuk külön szobába alszik.

Kima
Kép
Kép
kima75

Brigi - Marci tündéri az új vonalzódon :)

Adrienne - welcome back ;) akkor biztos jó kis heted volt! Képet kaphatunk a kisasszonyról? :)
Én a méretkérdéshez nem tudok hozzászólni, de igyekszem nem foglalkozni vele, mert valószínűleg csak felidegesíteném magam...sztem Uxinak lehet igaza, h nem a ciklusod közepén fogant a bébi, azért van az eltérés.

Kriszti - én is 6+1 voltam, amikor az első UH volt, és nekem sem írt még méretet a doki, mert csak a petezsák méretét tudta meghatározni akkor.

Köszi Kima :) jól vagy?

Kép
heydie

Heydie, köszi :lol: Annyi jóóóó kép készült, hogy csak na :lol: :lol: :lol: De már töltöm fel a blogra :wink: Apropó, mi van a blogoddal???

Nekem sem volt még méret, csak petezsák volt. De holnap már lesz :lol: :lol:

Kandi, a 12. hétig kibírod???? Nem semmi vagy...

Adrienn, ígértél képeket a keresztlányodról. HOl van? :shock: :lol:

Képzeljétek, reggel megtartottam a szokásos méredzkedésemet. Aztán elmentünk kismama-szoknyát venni, mert már nem nagyon férek el a sima cuccaimban. Meg vásárolhatnékom is volt :oops: Jöttünk hazafelé, mondom apának, hogy nézze már meg, olyan, mintha reggel óta nőtt volna a pocakom. Délután már ő mondta, hogy kétszer akkora a hasam, mint reggel. Az előbb megmértem, és reggeli méréshez képest +3 centi a különbség :shock: Reggel is megmérem, hátha csak a reggeli vajas-lekváros kalács meg az ebédre megevett nagy tányér lecsó teszi. De ledöbbentem :shock:

Brigi

Kép

Kép
hékás

[quote="kriszti1976"]A írta:kriszti1976dri!!

Ahhoz mit szólsz hogy nekem amikor 6 hetesen először voltam dokinál, rá se írta a méretet, csak azt hogy 6+1hetes.Ezért is megyek csütörtökön uh-ra, hogy méret meg pontosítsák a terhességet.Egyébként a védőnő mást számolt(szerintem jol) és a kettő között 4 nap van, pedig a dokinak is meg a védőnőnek is ugyanazt mondtam: március 28 az utolso mensi első napja.ciklus 28 napos.

szia!

csak hozzád egy gyors kérdés.
volt már szívhang 6+1 nél?

holnap megyek először......jaaj izgulooook

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: