Sziasztok Csajszik!
Köszi a nyugtató szavakat! Drágák vagytok!
Visszatérve: az lenne a legjobb, ha valaki nem tud mit mondani ne is mondjon semmit. A hallgatás többet ér. Ha akarom, akarjuk, úgyis elmondjuk. Hát nem? Azon vagyok megdöbbenve, hogy épp akiről hittem hogy milyen jó, pont az tahózott velem (akiről meséltem), még azt is mondta hogy nemhiába vette el Isten a fiamat. Meg kellene térnem!
Methogy ő Jézusnak szenteli az életét. Senkije nincs. Nem gondoltam volna soha pont attól az embertől kapom a szembeköpést (én úgy érzem), akiről ezt soha fel sem tételeztem volna. Nem vagyok vallásellenes, tudom hogy van valaki aki irányítja életünket felülről, lehet az Isten is, a gondviselés, a sors is, legyen az bármi is nem tagadom egyiket sem, de pont egy ilyen tragédia után ne állítsanak vele szembe.
Klimma drága ne agyaljál!!!!! Bestresszeled magad nem lesz semmi. Csak nyugisan. (én akkor lettem terhes mikor már lemondtam róla:) ) Élvezd az életet a pároddal, imádjátok egymást, ha nagyon akarod a babát tudat alatt leblokkolsz. Hallod én hónapokig hőmérőztem, teszteltem, figyeltem magam, teát ittam, mindent kipróbáltam amit lehetett, és egyre csak múlt az idő. Nem lett semmi. Még jobban idegesítettem magam, aztán a vége az lett, hogy már csak sex közben is az járt az agyamban. (elnézést a kifejezésért: gyorsan gyorsan......aztán megint.....és megint ....állok is fel gyertyába...). Tisztára bepörögtem már magamon is, megláttam egy kisbabát képes voltam sírva fakadni. Aztán kibőgtem jól magam, és azt mondtam: nem érdekel lesz ami lesz más felé indítottam az életem, és két hónap múlva már ott volt a pocakomba.
Persze egészséges izgalomnak jóhogy kell lennie.
Én is nagyon várom már hogy újra élvezhessem a kismamaság örömeit.
Már csak egy mensi és nem kell a gumikígyó.
Arra gondolok ha nem sikerül majd a köv hónapban, addig is erősítem magamat, és erősödik a méhem is. (Palástfű tea!! )
Magdica nem is lesz semmi gáz!
Most lennék 34 hetes óriási hassal. Most 13 hete hogy elment tőlünk.
Majdcsak vége lesz egyszer az augusztusnak, lehet akkor érnek véget ezek letargikus napjaim.
Kislibus ez a legjobb megoldás, jól vagyunk és kész, túl vagyunk rajta finító, mindenki törődjön a saját dolgával
:) Csak úgy tudjuk kikerülni, ha tényleg eltereljük a beszélgetést. Én lüke mostanába köszönök és szaladok is tovább, mintha hajtana a tatár annyi munkám lenne, de csak loholok hogy minnél kevesebb ember jöjjön velem szembe, ne kelljen senkinek sem magyarázkodni. Úgyis egy nagy pletykafészek az egész cég, tudja meg ha nagyon érdekli.
Röné ezzel az "állat " dologgal tényleg igazad van. Ezen még nem is gondolkodtam, de tényleg.............
Legyetek jók, vigyázzatok magatokra, hűsöljetek!
BABÁSOK!!!! Imádjátok a rókát!
A legjobb vendég a háznál:):):)
Mi meg nem adjuk fel, leutánozzuk őket!!!!
Millió Ölelés!!!
Pusz
Nyusz
iwiw: angyalkáink az égben