Na, resszkessetek, mert most újra kicsit több időm van. Okés, itt volt egy kis 4éves ördögfióka, aki felforgatta a lakást, és anyukámék is hoztak cuccot, amit el kéne pakolni, de most végre reagálok.
Elsőnek is Eszterxx... nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én eléggé aggódtam érte, és kicsit most is. Bár az smse olyan, mint Ő maga, teli van humorral még azok után is amin átment, de azért nem semmi... ha bárki beszél Vele, tud róla valamit, írja meg! Olyan messze van a csütörtök, amig nem jön....
Szval hihetetlen örülök, hogy Andris megszületett és nagyon kiváncsi vagyok rájuk!!!
Juditkecskemétről tud valaki további híreket? Nagyon kíváncsi vagyok hogy van!!
Tetszik, hogy Tündérmanó ilyen jól megérezte pénteken, hogy szombaton szülnek
mondjuk amiket írt, nemcsodálom.
Jaj bocsi, hogy ilyen "régi" dolgokra is reagálok, csak... most van időm rendesen végigolvasni a hétvégi termést
Esztereu-n letaglóztam, egyik nap még jókis jóga-kézgyakorlatokat ír nekünk, másik nap már babázik
Várjuk a képeket!!!
Pepikére is naggyon kiváncsi vagyok!!!
Bosek! Hihetetlen erős csaj vagy! remélem hipphopp eltelik ez a szteroidos hét és újra szoptathatod a kis Blankát!
Ja, és tündéri Blanka a képeken!!! És várjuk az ismerősöd által készített alvós képeket is
Zsu, tök jó, hogy jön a tesód segíteni!!
és mégjobb hír, hogyígy a férjed is bent tud lenni Veled majd a szülésnél!!!
És hurrá, örülünk Veled, hogy Alexa újra fürdik. Ez ezek szerint több gyereknél is előfordult már, megpróbálom nem elfelejteni, hogy majd ha nekünk is ez lesz, ne ijedjek meg....
bár az még odébb van, elsőnek szülni kéne
ja és szép nagy lett a hasad igy a végére
a demi-s képen én is gondolkodom...
kiváncsi vagyok az uram mit szólna hozzá
majd ma este megkérdem
Pati, asszem írtam, vagy nem emlékszem, de annyira aranyos Norton! És nagyon jól nézel ki Te is
És Gordon Norton eggyütt.... hihtetlenek vagytok!!! irigyirigy
És nemér ilyen lapos hasat mutogatni...!!!
PErsze, most már nincs benne baba, és minden szabadidődben hasizomozol mi??? ahelyett hogy velünk lennél?
Ugye nem Gordon nem lett rosszabbul? a köhögés abba maradt?
Kmanna, üdv újra köztünk
írj sokat
Fanetta, remélem megoldódik a kis Niminél a kapkodós levegővétel dolog. Nem könnyűűűű....
Pumperka, most Feléd megy a nagynagy drukk ++++ csütörtökig még soksok idő van, tuti beindul magától. Nem semmi amit leírtál a hétvégéről
azt a 2xi ungabungát mindenki megirigyli
Nagyon tetszik a családi fotó, kár hogy a férjed lemaradt róla
és nemsokára eggyel több gyerkőc, akkor növesztesz majd még egy kart az öleléshez?
Erika, tündériek az ikerek! kérünk még fotót! küld át nekem mailbe és kicsinyitek.
meg beszámolót, hogy bírod két gyerkőccel egyszerre. Azért messze Neked lehet a legnagyobb kihivás
Tand, nagyon sokat gondolunk rád, remélem most már gyakrabban jössz majd!
mesélj, hogy vagy így a finisben
Rima, hun vagy?
és hogy vagy?
Nagyon jó látni, hogy igy elláttok mindenkit tanáccsal, ha baj van. Bár én még erről az oldalról vagyok, de pl én nem is a szüléstől félek annyira, mint inkább, hogy hogy fogunk boldogulni egy kisporonttyal. Persze nem nagyon aggódom, mert sok unokatesóm pelenkáztam öltöztettem etettem (jójó nem ciciből
) már, de azért ezt most mégis 24órában és a sajátommal kell.... szval kiváncsi vagyok milyen lesz és jó látni, hogyha bármi kérdésem lesz, ide fordulhatok, köszi csajok
Feri,Mni, télleg irigyek vagyunk, hogy ilyen profi képeket tudtok csinálni, és Lillababa egyszerűen tünemény. Azok a kis talpacskák...
Jim, szívesen megcsináltam volna kért átlagolásokat stbstb, de látom Mniki már be is előzőtt
de télleg érdekes lesz majd néhány ilyen adat... aztán elemezgethetünk össze-vissza
és tessék már meggyógyulni végre!!! nagyon rossz ezt olvasni!!! és télleg nem marad erőd a szülésre!!! pedig ha a lányok mondják, akkor én elhiszem hogy ezek a görbék nem kicsik... lehet hogy Te leszel a köv?
jó ez a gyanúsítgatás, nem? mint egy fenyegetés, "ha nem vigyázol Te leszel a következő
"
Beuska, ez naggyon dúrva, ami történt Veletek... bele sem mertem rendesen gondolni, mert az ilyentől kiráz a hideg és.... brrr, nem is tudom, csodállom a lélekjelenléted.... meg a türelmedet a családodhoz, én tuti kiborulnék a helyedben, ha pocakosan két gyermek mellett nem segítenének...
Kikó&Endre, köszönjük a képeket!!
Zalán nagyon édes
És én is várom már az Anyja&Fia ill. családi képeket
Linocs Neked is
és örülök,lhogy a lázad elmúlt.
azta már 2 hetes is elmúlt Fruzsi.... télleg kevesebben vagyunk már ezen az oldalon...
Hogy lement Neked is a pocakod... hihetetlen... és azok a babatappancsok.... cupppp
Melinda, üdv itt, és kérünk képeket, és új vonalzót
Remélem a szopival ezután nem lesz gond
Anita, Neked is üdv itt
köszönjük a képeket, sugárzik rólatok a boldogság
milyen kis édes manócskátok van...
Kvaszéva! nem lehet könnyű hármasban (mondom én, aki igy tervezi az első két hetet
) de gratulálok, hogy ilyen szép és rendes Botond!!
közben lejárt a mosás, teregetés.... pedig már 1 órája olvasok vissza....
Pété, üdv újra itt, Te is, mint minden friss anyuka, hagyjátok a visszaolvasást, gyertek soksok képekkel, és történetekkel!!
Mzx, kitartást Laurához
csodállak
és olyan jó olvasni amiket írsz..
ez a babakocsis trükk tetszik!!
Livcsi, Neked is üdv újra itt
jó, hogy mindenki visszatér
köszi az adatokat
képeket kérünk
és szüléstörténetet
Márti, Te még mindig itt? pedig van már dokid....
Judit18! remélem elmúlt az a csomó a melledből és beindult rendesen a tejed! Télleg nem semmi amúgy Eszter mérete
le a kalappal előttetek
Szilvánusz, aranyos a kép, annyirra....
jaj tudom uncsi hogy mindig ezt írom, de nagyon jó nézni mindannyiótokat!!! Tudjátok én türelmes vagyok, mert nekem még hmmm sok napom van elvileg, és nem is érzem, hogy mostanában szülnénk. Sosem még fájásom, szval nekem még van időm... de azért irigykedem a csodaszépséges babáitokra, a mosolyra az arcotokon és .... de már csak hetek kérdése és én is
Lexus, üdv odaát
és itt, és helyes hogy nem tűntél el megint
csak meg lett a neve Törpillának
hogy sikerült végül eldönteni?
aranyos nagyon, köszi a képet
és én tuti nem vinném még nagy tömegbe. Az jó ötlet lehet, hogy Te egy-két órára elugorj, ha nincs messze és bírod. de ne fáraszd ki magad, Pannának szüksége van az erődre
Pumperka, Márti, nekem két unokatesóm is született húsvétvasárnap. mármint nem ugyanakkor
mondjuk nálunk ilyenkor nagy családi ünnep szokott lenni és olyan jó volt, hogy együtt örültünk az újszülött tesóival
szval az is egy nagy ajándék tud ám lenni
nyuszi hozza a kistesót
Lusie, rólatok is süt a boldogság!!
köszönjük a történetet, nem semmi amit végicsináltatok. Én tudom, hogy az egyik legjobb orvosod volt
én is nála szültem volna, ha otthon vagyok... (titok, de amióta megszültél, nagymama lett
)
Nem semmi a férjed, micsoda csokor!!!!
Monácska,megy a drukk, hogy megvárd a szülésznődet
nekem is elmúlt a szeméremcsontfájás, jobban mondva fekve esténként van, de most napközben nemigen...
viszont a kezem annyira vizes, hogy méár nemigen tudom rendeltetésszerűen használni. A középső ujjam állandóan megállás nélkül zsibbad. a hétvégén nem vettem észre, hogy nem tudok a késsel bánni, mert péntek után anyukám nem engedett sem vágni, sem mosogatni a konyhában én szinte csak kavargattam az ételt illetve mondtam, mi hol van
viszont ma együtt ebédeltem a férjemmel a munkahelyén ésa késvilla használata a hús elvágásához szenvedés volt. nem tudom ugyanis behajlítani és szoritani az ujjaim... nem panaszkodom, mert máshol nem vészes, a a lábam pl alig vizesedik.. de zavaró azért
az orvos szerdán azt mondta, el fog múlni a szülés után
holnap megyünk ahoz a dokihoz akivel szülünk, és állítólag lesz ctg.
nekem olyan még sosem volt. kivi vagyok
na befejezem az egyoldalas irományom, behoztam magam
vidám estét.
és Jim, jelentkezz, mielőtt elindulsz a kórházba!!!