Új privát üzeneted érkezett!

Nektek már szerdán kell menni???????
Nekünk pénteken! Most ezen a héten csütörtök az utolsó tanítás!
Hát hogy van ez? Nem mindenhol egyforma???

Na mentem főzni!
Nem nagy főzést csinálok! Mert maradt tegnapról, de ha menni kell,
akkor legyen itthon kaja! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Márti!

Igen amíg rendszertelen addig csak jósló...

Pumperka!

Én is nagyon sajnálnám ,ha nem látom a srácaim ahogy keresgélik a nyuszi ajándékát a bokor alatt a kertben... :(De ha Olika jönn9 akar akkor nincs mese... :wink: :roll:

Nekünk nincs befektetés amúgy...ha időre nem jön a baba,akkor vizsgálat naponta amígy minden OK.Szal az is lehet ,hogy még Húsvétkor is itthon leszek 2IN1...bár nem szeretném de ki tudja... :shock:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Márti!

Múlt héten még én is minden nap gondosan kikészítettem mindent, mostam vasaltam, kaja gőzerővel, hogy minden legyen itthon, ha menni kell. De mára valahogy úgy leeresztettem, már ott tartok, megoldják.... Na jó csinálgatom a dolgokat, de már csak félgőzzel... :wink: :oops:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka!

és amúgy szeded még mindig az emelt homeot??

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

És a homeos szülésindítást nem próbáltad?Vagy már túl vagy rajta?? :wink:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Én is teleraktam már a hűtőt egy párszor hogyha mennem kell... :wink: Vasaltam meg mostam is....és mindig kezdhetem előlről... :? :wink:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

[quote="panny"] írta:pannyn is teleraktam már a hűtőt egy párszor hogyha mennem kell... :wink: Vasaltam meg mostam is....és mindig kezdhetem előlről... :? :wink:

Ezzel én is így vagyok. :wink:

Na felsorolom mi mindent csináltam a hétvégén:
Péntek este bábakoktél....
Szombaton gyaloglás a nem túl közeli pizzériába (kb 3 km), ott egy hatalmas pizza megevése, és vissza. Vízhólyag a sarkamon. :lol:
Vasárnap reggel 8-tól este 11-ig homeós bogyók óránként.
+ 2X szex. (meglepően jól sikerült, csak szülés nem lett.)
Ezekre írtam, hogy többminden nem fért bele a hétvégébe. Közben persze a szokásos dolgok ellátása.
Túl hamarinak se találtam a dolgokat, hisz kiírás után vagyunk.... :?

Ma úgy döntöttem, a lazulással próbálkozom, már egy filmet meg is néztem. Pici mosás, estefelé, valami könnyű kajakészítés, ma még edzés sincs...

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka!

Aha értem :wink:

De úgy emlékszem az előző babádnál is indították,ugye?!És az elsővel?

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Az elsővel, figyelembe vették a korai uh-t és módosították az időpontot egy héttel későbbre, és ő pont aznap érkezett. Most is egészen a 28. hétig mindig kisebb volt a terhesség egy héttel (ja és a középsővel is), de hiába célozgattam rá, nem módosították a kiírást. Ez van, csak azt nem értem, hogy miért írják mindenhol, hogy a korai uh fontos a terhesség korának pontos meghatározásához. :?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Lányok, nem nagyon tudok a gép előtt ülni, mert odavagyok. Egész éjjel nem aludtam, reggel hánytam, a közérzetem borzalmas.

A mai ctg-ém:

Kép

egy doki megvizsgált, a külső méhszáj nyitva, a belső zárva, ezért hazaengedtek. Most figyelnem kell mennyire rendszeresek a fájások, amúgy holnap ismét ctg, de legalább ma délután a dokimnak landol a gépe Ferihegyen. Csak nem tudom, most mim fáj épp, mert a gyomrom is fáj a hányástól, a beleim a hasmarstól, meg a méh is....franc tudja épp mi fáj :roll:

ha van vmi, írok, most ledöglök egy kicsit.
Vendég

Sajnálom Jim!
Jobbulást minden téren.

Na én valamik ilyesmi ctg leletről álmodom.... :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

kisaninak gratula!!!!

linocs, örülök, hogy jól vagy már!

pumperka: én teljesen kétségbe vagyok esve, mi lesz Milánnal ha menni kell???? Az apjának ugyen nem szólok, maradnak apósék :? Ráadásul a férjem is beteg lett.....miért is ne épp most. De legalább a fiam jól van, ment is ma oviba.

puszika
Vendég

Én szívesen vigyázok rá, úgy se szülök. :lol: :lol:
A gyerekeim meg mindig örülnek, ha valamilyen gyerek jön hozzánk. :lol: :lol: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka: szavadon foglak!!!!!! :wink:

na most már tényleg megyek.
Vendég

Jim!

Jobbulást!

Inkább szülj meg ,minthogy szenvedj ettől a hányástól tovább...
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++3

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Húúúú Jim!!!!!!!!!!!!!!

Ezek aztán a frankó görbék!!!!!!!!!! Ebből bizony baba lesz
nem sokára!!!!
De jó neked!
Vendég

Nekem csak ilyen :cry: :cry: :cry:

Kép
Vendég

Kisani!!! gratulálok!!!! kivánunk soksok vidámságot és örömöt s kis Alexandrában és soksok tejet!!!!

most csak egy gyors táblázatfeldobás, az újbabára, aztán délután még jövök jóóóó hosszan, bepótolandó a hétvégét. csak most még kis türelem... Kép Kép

dejó, három Pi-babánk is van, persze 3.14 mégsem lehet... :lol:

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok!!

Kissani, gratulálok!!!

Repesztek a gyógyszertárba tápszerért, mert elfogyott. Majd még jövök!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Jim: nem semmi görbéid(tek)vannak!!! Ez azért már eléggé szülésgyanús!!!!

1,5 órás szoptatás: jaj, lehet, hogy félreérthető voltam: egyáltalán nem zavar (egyelőre) a hosszúság, hisz közben gyönyörködöm a lánykánkban :) és nagyon szívesen vagyok vele - hisz nincs más dolgom egyelőre csak, hogy Őt kiszolgáljam ;) - és még mindig boldoggá tesz, hogy anyuka vagyok/lettem, csak ezt írtam, mint esetleges probléma - számomra nem az!!!

kisaninak gratulálok a babához!!!
linocs

Kisani : grat a babához :D
Pumperka: mit szólnál a holnaphoz ? :lol: :lol:
Jim: jobbulást ! Ha jól emlékszem neked már az előző eredményeden is hatalmas fájásos görbék voltak :roll:

Anita
Kép
boszi30

Kissaninak gratula a babához!!!

Linocs! A szopik nekünk is kb. másfél órásakra jönnek ki, és ma egész tűrhető mennyiséget evett Pannus többször is. Remélem, h termelődik a tej, a fél terhességem alatt ezen stresszeltem, biztos azért van az egész. De már bizakodóbb vagyok, így, h evett ma rendes(ebb)en.

Jim! Tényleg szuper a görbe! ;)

Csajok! HELP lécci! Hvg-n ugye húsvét, és nálunk mindig banzáj van, hol itt, hol ott. Mindig összejön az egész család, és fogalmam sincs, h mit csináljak. Vagyis de.. csak kérdéses, h ezt mki megérti-e. Egy 1 hetes babát nem akarok hurcibálni sehova se, és azt sem akarom, h hozzánk jöjjön mki. Hasonló probléma van? Ti h oldjátok meg? Ötlet? :roll: Arra is gondoltam, h megyek csak én, 1-2 órára, és akkor két szopi között talán megjárom.

Feldobok egy kh-i képet, remélem nem gáz :) Itthon még nem zavartuk a kisasszonyt a fényképezővel, de majd azért lassan el kell kezdeni 8) :roll:

Kép

KépKép
lexus

És képek a gyermekről, és arról, hogy az óriáspocakomból (aki még emlékszik rá) mi marad így két hét után (bocs, de a tükör mocskos volt nagyon :oops: )

Kép
Kép
Kép
linocs

Fruzsi gyönyörű! :D Kedvet kaptam én is az ilyen talpacskás képhez :P Majd fürdés után..

KépKép
lexus

Lexus: köszi! :) A talpacskás képre már nagyon régóta vágytam - még akkor, mikor Fruzsi még a pocakban sem volt- még tökéletesítjük, de már közelít. Gyönyörű tappancsai vannak - de hát elfogult vagyok :) :) :)
linocs

Sziasztok!

Nem tudom, ki ismeri, ki sem, ki hisz benne, ki sem: édesanyám javasolta, kisbabák számára állítólag nagyon hasznos:
http://www.deveny.hu/
linocs

Linocs, nem is a hasad a nagy... :wink: :wink: :D :D

Háát csajok, tápszer kész anyagi csőd... Két doboz 4800. :( Az 2 heti adag elvileg... Közben meg a konyhamalac hízik a tejemen... :cry: Gyorsan vissza kell majd állni a cicire... :wink:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Ja, itt volt egy kedves fotós ismerősöm, csak a kisasszony nem volt hajlandó felébredni, jók lesznek a képek :x. Vagy alszik, vagy csak félig van nyitva a szeme, vagy ásít, de mindegyiken olyan fancsali képet vág, bosszúból amiért fel lett ébresztve. :roll: De végülis mindenhogy gyönyörű ugyebár... :wink:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Sztem az ásítós képek marha arik, én olyan mindenképp szeretnék.. úgyhogy tuti egyszer sem fogom tudni lekapni ;)

Nálatok mennyit alszik a baba egyszerre? :roll:

KépKép
lexus

Lexának:
Kép

Böbi

Kép

Kép
bosek

Boszi!
Én benne vagyok, de nagyon. :wink:

Lexa!
És nem értenék meg a rokonok, hogy most ti nem tudtok menni, meg hozzátok se illik még tömegesen menni?
Én biztos nem mennék még sehová, de ha neked igényed van rá, akkor lehet, hogy jót tesz egy kis kimozdulás. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok Lányok!

Gratulálok Kisaninak! Meg minden Anyukának, aki azóta szült.
Nagyon tuti a táblázat, főleg így, hogy lassan szépen tele van!
Sajnos visszaolvasni nincs még időm, de pótolom szép lassan.
Petike nagyon tündér baba, eszik, alszik, nézelődik, a hangját fürdéskor és persze a fránya köldök-kezeléskor hallatja csak... Egyelőre :D

Küldök pár képet, és ha sikerül befejeznem hamarosan a szüléstörténetemet is.

Minden pocakosnak SZÉP VÁRAKOZÁST kívánok, és sok türelmet, az utolsó hetek tényleg nagyon lassan telnek, de megéri kivárni... :P (...mást úgysem tehet(t)ünk)
Puszi!

Két gyönyörűségemmel:
Kép
Talpinkók:
Kép
Kép
Ez várt itthon: :P
Kép

Livi
Kép
Kép
lusie

Sziasztok!

Lexa!
Biza én sem mennék sehova, de hogy hozzánk se jöjjenek, az is biztos! Nem hiszem, hogy egy újszülötthöz bárkinek is jönnie kellene, húsvét és szokás ide vagy oda! Persze, hogy ezt hogyan lehetszépen formába önteni, hogy senki ne sértődjön meg, azt nem tudom, magam részéről sokat nem gondolkodnék rajta, aki nem telefonált, még az ajtón sem engedem be, aki telefonált annak megmondom, hogy kb. két-három hét múlva boldogan és tárt karokkal várjuk, addig nem! Nektek most pihenni kell, szoptatni éjjel nappal, hogy a tejed beinduljon, és a lehető legkevesebbet tápizni, és még kevesebbet rokonokkal, vendéglátással foglalkozni, összeszokni a kiscsaládnak, söttörö...... Szerintem..... :oops: :oops: :oops:

Jim!!!
Te ma vagy az éjjel meg fogsz szülni! Valamit intézned kellene, mert tutira, hogy szülsz, a hányinger is ezt mutizza. Már a tegnapi is ezt jelezte! Írj, mi van veletek????

Eszter!!! Gratulálok a hatalmas kisfiadhoz!!! Félelmetesen nagy lett!!!!! A többi nem számít! Vigyázzatok magatokra, és várunk vissza!
Vendég

Hát Lányok, úgy látom, ma nem sokan jöttetek! Én is csak gyors bekukk! :D

Kisanni, gratulálok!

Jim, most már tényleg jobbulást!!!
Kép
Én nem bírnám ennyi rosszulléttel, nekem az a három nap hányós nyavalya bőven elég volt!

A CTG-m nekem is OK, méhszáj kezd felpuhulni, de még teljesen zárt. :(

Szépek a babácskák!

Linocs, nem semmi, hogy eltűnt a pocid!

Pusszantás mindenkinek, holnapi CTG után újra jelentkezem.
Vendég

Bosek!! Az a csepp lány nagyon nőcis..................... Imádni való abban a kis kardigánban! :)

Luise! Peti nagyon aranyos! A fiúk már csak iylen kis rendesek az elején! :) Tejed? Hasfájás van?
Vendég

Seper Petike születése

Második gyermekem érkezésének jelei már hetekkel a kiírt márc. 9. előtt jelentkezett. Csütörtökön, 03.06-án este már olyan erősen fájt a szemérem- és combcsontom, hogy csak guggolva, vagy ülve tudtam elviselni, ehhez társult egy állandó alhasi fájdalom és kb. fél kilenc körül beindult egy szabályos, 10 perces fájássorozat is. Aznap de. voltam orvosnál, aki megállapította, hogy egy bő újjnyira nyitva a méhszáj. Nálam (baromi lassú első szülés) ez nagyon nagy dolog. Úgy gondoltam, nem vágok neki itthon az éjszakának így, inkább bemegyünk a kórházba és nézzen meg egy doki. 21 óra felé beértünk, megvizsgáltak, bő egy ujjnyi állapot és kimutatható fájások. Az ügyeletes doki javaslatára nem mentem haza, bent töltöttem az éjszakát. Hajnali kettőre a fájások 8 percesre rendeződtek, majd hirtelen mintha elvágták volna, elmúlt. Aludtam kb. 3-4 órát, mikor újra, sokkal intenzívebben, 7 perces erős fájásokkal belendült. Szerencsémre reggel 7-től a választott orvosom volt az ügyeletes, tudván, hogy milyen volt az első szülésem, megpróbálta felgyorsítani az eseményeket. Én fél óránként kapkodtam az amúgy már bő egy hete szedett homeopátiás bogyót, na meg ittam a málnalevél teát. 9-30kor előkészítettek, ekkor hívtam a férjemet, hogy indulhat (épp matek órán volt :) ), lassan esemény...
10 órakor burkot repesztett a dokim, és kaptam egy oxitocin infúziót. Villámgyorsan 5 perces, erős fájásaim lettek. 11-30-kor azt hittem szétszakadok, szószerint tépett a fájdalom, persze én ennek örültem, ezzel is erősen közeledtünk a végéhez... A fájdalmat kizárólag a labdán tudtam elviselni. Nem tudom ki találta ki, mint szülést segítő eszközt, de jobban el sem tudok képzelni, nekem nagyon bevált, szinte "beleugráltam" a fájdalmat.
A legdrasztikusabb két percesek dél körül kezdődtek, de hamarosan megjött a várvavárt "kakilni kell!!!" érzés. Ugrás a szülőágyra, doki elsimította a méhszáj peremet és hajrá....
Ami tőlem telt, apait, anyait beletettem a nyomásba... Kb. 4.-re, 12-58-kor megszületett az én óriás babám!!! 4800 grammal, 61 cm-rel. A kis Drága a feje mellé tette a kis öklét, cseppet sem megkönnyítve ezzel a dolgomat.... De megcsináltuk! Isten hozott kisfiam! A hasamra tették rögtön, ennél nagyobb gyönyör az életben nincs több...
(Három nővér-tanonc lányka megkért, hadd nézzék végig a szülésemet, én belementem, oly mindegy volt ez akkor. A meghatottságtól mindannyian jobban bőgtek mint én, pedig én sem voltam piskóta :) )
Aztán jött a kevésbé kellemes része, varrogatás, stb.... De ez már nagyon nem érdekelt, hiszen ott szuszogott mellettem életem második legszebb ajándéka, az én kis újszülött fiacskám.

Már a szülőágyon felültem (pedig szép kis gátmetszésem volt...), mert számomra rettent fontos volt, hogy már ott szopizzon, rá is kapott szépen, azóta is rendületlenül eszik, szép adagokat. Már a szülést követő második nap estéjén elindult az igazi tejecske, három naposan 40 grammot evett egyszerre. Azóta nem méricskélem, mert mindig jóllakottan, nyugalomban alszik el.

Nagyon aranyos szülésznőm volt, és persze orvosom, akinek életem végéig hálás leszek, mert rengeteget segített.

Most kicsit a föld fellett lebegek, de miért is ne tehetném??? Boldog vagyok, nagyon!

Livi
Kép
Kép
lusie

Lányok, nagyon szépek a képek! lusinak a fotón is látszik, milyen szép nagy a babóka!!!

márti: jó az a ctg, én annyira berezeltem itt a 100-as fájásokkal. Fetrengtem egyet, most annyira nem vagyok rosszul, úgy enyhén fájogatok, de nem rendszeresen. Majd meglátjuk holnap mit mutat a gép, fél 11-re kell mennem aztán a dokim is lesz és megmondja mi legyen. Remélem ma éjjel tudok aludni, mert alig bírom nyitva tartani a szemem, most nem tudnék szülni 8)

zsu: én kivi lennék a többi fotóra is! Szerintem amúgy nagyon fotogén vagy, szép az arcod, simán el tudnék rólad képzelni magazin-képeket.

monácska, te hogy vagy?

lexa, szerintem hagyd a jövés-menést, én azt sem bírnám, ha nálunk nyomulna a tömeg, no de nem vagyunk egyformák!
Vendég

Vagyogatok! Keményedések, rendszertelenek, 60-80 közt továbbra is. De nem szülök a héten, mert a szülésznőm szabira ment. Eldöntöttem, kihúzom akkor a végéig, szedem tovább a homeosokat, és pihenek, amikor tudok! Tegnap egy hatalamas migrén voltam, csak feküdtem.......

Viszont mára nem fáj a szeméremcsontom és a hasam izmai, szóval mindenben akad jó is! Amíg bírom, addig aktívkodok tovább, holnap Pestre megyek ügyintézni!

Fél szemem rajtad, mert a következő labdát neked dobták ám! :):):):):):)
Vendég

Totális ellentmondás vagyok......................

Pihenek és aktívkodok............ Pfffffffffffffffffffffff, no, szerintem én sem vagyok teljesen normális ám! :)
Vendég

Jim!

Jó hogy írtál, délután többször gondoltam rád. Amikor csak tudsz aludj, mert ez ek a rosszullétek biztos nagyon legyengítenek, és hamarosan szükséged lesz az energiára. Kiváncsi vagyok mit fog mondani holnap az orvos! Ezek a görbék tényleg nagyon szülésgyanús, és eghymás után több is. :wink:

Lusie!
Köszönjük a szüléstörténetet, a képek meg csodásak rólatok.

Monácska!
Tényleg te hogy vagy? A pulzusod, a vérnyomásod?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Luise!!

Péterke születéséhez minden tiszteletem a tied!!!
Hatalmas baba!!! Egyik szomszédom azt mondta annó, mikor a fiam született: ekkora babát nem szokás simán megszülni! :lol: :lol: :lol: :lol: Egyből ez jutott eszembe, de már ketten is rácáfoltunk simán!!!!!

Még egyszer gratulálok! Gyönyörűséges szülésed volt!
Vendég

Ja látom a hogylétedről már írtál Monácska!
A kedved is jónak tűnik. :D
A szülésznőt pedig várd meg. :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka!

Vérnyomim okés, pulzusom az száguld! Fulladni nem fulladok viszont, mert Nóri egészen leszállt már, nem éri el a lábikóival a boldámat!
Ennek örömére töri a hólyagomat............. :lol: :lol: :lol: Szoktátok érezni, ahogyan elfordítja a fejét???? Tisztán érzem néha, hogy nem-et int a kisbuksival!

Méhszájról fogalmam sincs...... Nem volt vizsi ma sem. De majd ha szülünk, akkor amjd kinyílik.
Vendég

Tényleg jól vagyok, pedig alig alszom. Éjfélig kukurékolok, 3-kor meg fent vagyok! Honnan a francból van ennyi energiám, azt nem tudom! :lol:
Vendég

Húú lusie!!! Nem volt semmi, amit végigcsináltál!!!!! Elismerésem!!!

Kép Kép Kép
fanetta

Észrevettétek, hogy a márciusi babók több, mint fele már kibújt???
Kis aktívkák!!!! A többieknek is megy a drukkkkkkk!!!

Kép Kép Kép
fanetta

ne haragudjatok, hogy megint csak tanácsért jövök, de nem tudom mit csináljak

tegnap délután óta próbálom, hogy nem adok egyáltalán táp pótlást és az "amikor csak akarja mellre teszem" módszert ill. persze csak rajtam, vagy mellettem altatom, hogy hátha beindul a tejem.
ez éjjel még ok is volt, 2szer szoptattam 40 perceket egymás után és utána bealudt pár órára

ma reggel 6tól viszont gyakorlatilag nem lehet a mellről levenni, mert üvölt azonnal. a mellen főként cumizgat (közben szinte alszik) de néha meg szívogatja ezért nem merem levenni, mert a néha szívogatásból jön össze az a 10-20 gr amit megeszik, persze mérni sem tudom így rendesen, mert folyamatosan mellen van

azt mondják, hogy ez a módszer 1,5-2 nap alatt be kell hogy indítsa a tejet. de addig annyira sajnálom, hogy éhes és üvölt, és igazából azt sem tudom, hogy mi van ha így sem fog beindulni???

akkor adjak tápot?? már most kivagyok, nem tudom ezt akár 2 napig is hogy lehet csinálni. mármint nem az zavar, hogy nem tudok pihenni, csak, hogy szenved szegény amikor nincs mellen és nyilván örökké nem lehet majd mellen...

most apja dajkálja kicsit, hogy be tudjak írni

köszi előre is ha van valami jó ötlet ...

KépKép
judit18

Na Sziasztok!

Jim!
Örülök, hogy jól vagy! Pihend ki magad!
Akkor holnap már neked is lesz dokid! :lol:

Luise, Lexa, Linocs!
Nagyon aranyosak a babáitok!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon irigy vagyok!

Én annyira álmos vagyok, és fáradt, de nem merek lefeküdni, mert akkor éjjel megint bagoly leszek!
Vendég

Na, resszkessetek, mert most újra kicsit több időm van. Okés, itt volt egy kis 4éves ördögfióka, aki felforgatta a lakást, és anyukámék is hoztak cuccot, amit el kéne pakolni, de most végre reagálok. :)

Elsőnek is Eszterxx... nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én eléggé aggódtam érte, és kicsit most is. Bár az smse olyan, mint Ő maga, teli van humorral még azok után is amin átment, de azért nem semmi... ha bárki beszél Vele, tud róla valamit, írja meg! Olyan messze van a csütörtök, amig nem jön....
Szval hihetetlen örülök, hogy Andris megszületett és nagyon kiváncsi vagyok rájuk!!! :)

Juditkecskemétről tud valaki további híreket? Nagyon kíváncsi vagyok hogy van!! :)

Tetszik, hogy Tündérmanó ilyen jól megérezte pénteken, hogy szombaton szülnek :) mondjuk amiket írt, nemcsodálom.
Jaj bocsi, hogy ilyen "régi" dolgokra is reagálok, csak... most van időm rendesen végigolvasni a hétvégi termést :)

Esztereu-n letaglóztam, egyik nap még jókis jóga-kézgyakorlatokat ír nekünk, másik nap már babázik :) Várjuk a képeket!!! :)

Pepikére is naggyon kiváncsi vagyok!!!

Bosek! Hihetetlen erős csaj vagy! remélem hipphopp eltelik ez a szteroidos hét és újra szoptathatod a kis Blankát!
Ja, és tündéri Blanka a képeken!!! És várjuk az ismerősöd által készített alvós képeket is :)

Zsu, tök jó, hogy jön a tesód segíteni!! :) és mégjobb hír, hogyígy a férjed is bent tud lenni Veled majd a szülésnél!!! :lol:
És hurrá, örülünk Veled, hogy Alexa újra fürdik. Ez ezek szerint több gyereknél is előfordult már, megpróbálom nem elfelejteni, hogy majd ha nekünk is ez lesz, ne ijedjek meg.... :roll: bár az még odébb van, elsőnek szülni kéne :lol:
ja és szép nagy lett a hasad igy a végére :lol: a demi-s képen én is gondolkodom... ;) kiváncsi vagyok az uram mit szólna hozzá :) majd ma este megkérdem :lol:

Pati, asszem írtam, vagy nem emlékszem, de annyira aranyos Norton! És nagyon jól nézel ki Te is ;) És Gordon Norton eggyütt.... hihtetlenek vagytok!!! irigyirigy :lol:
És nemér ilyen lapos hasat mutogatni...!!! :shock: PErsze, most már nincs benne baba, és minden szabadidődben hasizomozol mi??? ahelyett hogy velünk lennél? ;)
Ugye nem Gordon nem lett rosszabbul? a köhögés abba maradt?

Kmanna, üdv újra köztünk :) írj sokat :)

Fanetta, remélem megoldódik a kis Niminél a kapkodós levegővétel dolog. Nem könnyűűűű....

Pumperka, most Feléd megy a nagynagy drukk ++++ csütörtökig még soksok idő van, tuti beindul magától. Nem semmi amit leírtál a hétvégéről :) azt a 2xi ungabungát mindenki megirigyli :lol:
Nagyon tetszik a családi fotó, kár hogy a férjed lemaradt róla :) és nemsokára eggyel több gyerkőc, akkor növesztesz majd még egy kart az öleléshez? ;)

Erika, tündériek az ikerek! kérünk még fotót! küld át nekem mailbe és kicsinyitek.
meg beszámolót, hogy bírod két gyerkőccel egyszerre. Azért messze Neked lehet a legnagyobb kihivás ;)

Tand, nagyon sokat gondolunk rád, remélem most már gyakrabban jössz majd! :) mesélj, hogy vagy így a finisben :)

Rima, hun vagy? ;) és hogy vagy? ;)

Nagyon jó látni, hogy igy elláttok mindenkit tanáccsal, ha baj van. Bár én még erről az oldalról vagyok, de pl én nem is a szüléstől félek annyira, mint inkább, hogy hogy fogunk boldogulni egy kisporonttyal. Persze nem nagyon aggódom, mert sok unokatesóm pelenkáztam öltöztettem etettem (jójó nem ciciből :P ) már, de azért ezt most mégis 24órában és a sajátommal kell.... szval kiváncsi vagyok milyen lesz és jó látni, hogyha bármi kérdésem lesz, ide fordulhatok, köszi csajok ;)

Feri,Mni, télleg irigyek vagyunk, hogy ilyen profi képeket tudtok csinálni, és Lillababa egyszerűen tünemény. Azok a kis talpacskák...

Jim, szívesen megcsináltam volna kért átlagolásokat stbstb, de látom Mniki már be is előzőtt :roll: de télleg érdekes lesz majd néhány ilyen adat... aztán elemezgethetünk össze-vissza :)
és tessék már meggyógyulni végre!!! nagyon rossz ezt olvasni!!! és télleg nem marad erőd a szülésre!!! pedig ha a lányok mondják, akkor én elhiszem hogy ezek a görbék nem kicsik... lehet hogy Te leszel a köv?
jó ez a gyanúsítgatás, nem? mint egy fenyegetés, "ha nem vigyázol Te leszel a következő :lol: "

Beuska, ez naggyon dúrva, ami történt Veletek... bele sem mertem rendesen gondolni, mert az ilyentől kiráz a hideg és.... brrr, nem is tudom, csodállom a lélekjelenléted.... meg a türelmedet a családodhoz, én tuti kiborulnék a helyedben, ha pocakosan két gyermek mellett nem segítenének... :?

Kikó&Endre, köszönjük a képeket!! :) Zalán nagyon édes :)
És én is várom már az Anyja&Fia ill. családi képeket :)

Linocs Neked is :) és örülök,lhogy a lázad elmúlt. :) azta már 2 hetes is elmúlt Fruzsi.... télleg kevesebben vagyunk már ezen az oldalon... ;) Hogy lement Neked is a pocakod... hihetetlen... és azok a babatappancsok.... cupppp

Melinda, üdv itt, és kérünk képeket, és új vonalzót :D
Remélem a szopival ezután nem lesz gond :)

Anita, Neked is üdv itt :) köszönjük a képeket, sugárzik rólatok a boldogság :) milyen kis édes manócskátok van... ;)

Kvaszéva! nem lehet könnyű hármasban (mondom én, aki igy tervezi az első két hetet :roll: ) de gratulálok, hogy ilyen szép és rendes Botond!!

közben lejárt a mosás, teregetés.... pedig már 1 órája olvasok vissza.... :lol:

Pété, üdv újra itt, Te is, mint minden friss anyuka, hagyjátok a visszaolvasást, gyertek soksok képekkel, és történetekkel!! :lol:

Mzx, kitartást Laurához :) csodállak :) és olyan jó olvasni amiket írsz.. :) ez a babakocsis trükk tetszik!! :lol:

Livcsi, Neked is üdv újra itt :) jó, hogy mindenki visszatér ;)
köszi az adatokat :) képeket kérünk :) és szüléstörténetet :D

Márti, Te még mindig itt? pedig van már dokid.... ;)

Judit18! remélem elmúlt az a csomó a melledből és beindult rendesen a tejed! Télleg nem semmi amúgy Eszter mérete :) le a kalappal előttetek :)

Szilvánusz, aranyos a kép, annyirra....
jaj tudom uncsi hogy mindig ezt írom, de nagyon jó nézni mindannyiótokat!!! Tudjátok én türelmes vagyok, mert nekem még hmmm sok napom van elvileg, és nem is érzem, hogy mostanában szülnénk. Sosem még fájásom, szval nekem még van időm... de azért irigykedem a csodaszépséges babáitokra, a mosolyra az arcotokon és .... de már csak hetek kérdése és én is :)

Lexus, üdv odaát ;) és itt, és helyes hogy nem tűntél el megint ;)
csak meg lett a neve Törpillának :) hogy sikerült végül eldönteni?
aranyos nagyon, köszi a képet :) és én tuti nem vinném még nagy tömegbe. Az jó ötlet lehet, hogy Te egy-két órára elugorj, ha nincs messze és bírod. de ne fáraszd ki magad, Pannának szüksége van az erődre :)

Pumperka, Márti, nekem két unokatesóm is született húsvétvasárnap. mármint nem ugyanakkor :) mondjuk nálunk ilyenkor nagy családi ünnep szokott lenni és olyan jó volt, hogy együtt örültünk az újszülött tesóival :) szval az is egy nagy ajándék tud ám lenni ;) nyuszi hozza a kistesót ;)

Lusie, rólatok is süt a boldogság!!
köszönjük a történetet, nem semmi amit végicsináltatok. Én tudom, hogy az egyik legjobb orvosod volt ;) én is nála szültem volna, ha otthon vagyok... (titok, de amióta megszültél, nagymama lett :lol: )
Nem semmi a férjed, micsoda csokor!!!!

Monácska,megy a drukk, hogy megvárd a szülésznődet :)

nekem is elmúlt a szeméremcsontfájás, jobban mondva fekve esténként van, de most napközben nemigen...
viszont a kezem annyira vizes, hogy méár nemigen tudom rendeltetésszerűen használni. A középső ujjam állandóan megállás nélkül zsibbad. a hétvégén nem vettem észre, hogy nem tudok a késsel bánni, mert péntek után anyukám nem engedett sem vágni, sem mosogatni a konyhában én szinte csak kavargattam az ételt illetve mondtam, mi hol van :) viszont ma együtt ebédeltem a férjemmel a munkahelyén ésa késvilla használata a hús elvágásához szenvedés volt. nem tudom ugyanis behajlítani és szoritani az ujjaim... nem panaszkodom, mert máshol nem vészes, a a lábam pl alig vizesedik.. de zavaró azért ;) az orvos szerdán azt mondta, el fog múlni a szülés után
holnap megyünk ahoz a dokihoz akivel szülünk, és állítólag lesz ctg.
nekem olyan még sosem volt. kivi vagyok ;)
na befejezem az egyoldalas irományom, behoztam magam :) vidám estét.
és Jim, jelentkezz, mielőtt elindulsz a kórházba!!!

Kép

Kép
kolyok28

Judit!

Nekem is mindig kevés volt a tejem, mindkettőnél eljátszottam a maratoni szoptatásokat, és elég lassan is reagált rá a szervezetem, nem úgy mint a bőtejűeknél akinek másnapra nőtt is a mennyiség, ha többet szoptatott (barátnőm). Nekem csak 3-4 napra lett némileg több. Mindig kis célokat tűztem ki, hogy kibírom pótlás nélkül 2 hetes koráig, utánna 1 hónapos koráig, 6 hetes koráig. Azt is tartsd szem elött, hogy ha sokszor kap cumisüveget lehet, hogy hamarosan cumizavaros lesz, és akkor hiába szeretnéd szoptatni sokszor, lehet, hogy már elfordul.
Teljesen megértelek, mert én is mindig szenvedtem ezzel nagyon. A lányomnál kitartóbb voltam, és bár soha nem volt igazán elég telejsen neki, de majdnem egy éves koráig kitartott a dolog. Ahogy nagyobb volt egyre könnyebb volt...

Kitartás, és nagyon jó, hogy a párod amikor tud segít. Gondolj arra, hogy ezt már többen átélték, hisz nem mindenki tejcsárda. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?