Sziasztok!
Voltam tegnap a nődokinál, nem akar már látni, csak jan.4-én-olyan makk egészséges vagyok. Persze mikor hazajöttem estére úgy begörcsöltem, hogy azt hittem vissza kell mennem, csak most mentővel. De szerencsére elmúlt egy-két óra múlva, Zsolti masszázsa sokat segített. Megijedtem azért rendesen, Zsolti is nézett rám nagy kétségbeesett boci szemekkel.
Reni: tényleg jó dolgod van. Én már 8 éve külön élek, és bizony, ha én nem főzök, akkor senki. Sokszor úgy ennék valami fincsi főtt kaját, de lusta vagyok elkészíteni. Meghát mennyivel jobban esik már az, ha az ember elé teszik.
Zuzmoo: én is csak annyit tudok írni, hogy kitartás. Erősnek kell lenned!
Boruska: nekünk Seat Cordoba van, kb ebben az árkategóriában. Igaz nem a legkisebb autó, de szerintem nagyon szuper. Parkolni is lehet vele, én is csak egyszer húztam meg...
Nem irigylem azokat, akik még dolgoznak. Úgy el vagyok már lustulva, hogy kínszenvedés lesz fittnek lenni, ha kint lesz a baba.
Tényleg tegnap láttam egy nő hasát a nődokinál. 5 éves a gyereke, nagyon vékony típusú nőci volt, de akkora bőr lógott a hasán, hogy...szóval csúnya volt. Ti gondolkodtatok már rajta, hogy szülés után mit kezdtek a hasatokkal? Mert, hogy most bőszen kenegetjük, az oké-de ő azzal indokolta, hogy szülés után nem foglalkozott vele.