Új privát üzeneted érkezett!

Jól lepatetőre került a gusztustalankodásom :?

Zsu, tök szép vagy a fotón!!!!
Vendég

Vki el tudná nekem Eszterxx számát küldeni priviben?
Vendég

Jaj de jó!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aranykavics, Eszter!!!!!!

Hatalmas nagy Gratula nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jó Egészséget, és sok tejcsit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jim!
Valami vírust benyaltál, vagy mi???? Vigyázz nagyon magadra!!!
Igyál sok citromos teát, meg kekszet!!!!

Szilvánusz!
Nagyon édi a babóka!!!! És az a frizura!!! Minntha a fodrászüzletből pottyant volna ki!
Édi nagyon!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na csajok ki lesz a következő??????????????? :lol:
Én biztosan nem!
Tényleg boszival mi lehet???????????

bnesz.eva!
Még mi sem szülünk! :lol:
Pedig nekem is fájdogál a pocim!!!!!!!!!!!!!!!!

Tényleg mennyi császár van itt a márciusi babaesőben!!!!!!!!!!!
Vendég

Aranykavics, milyen picuri, biztosan nagyon törékenynek néz ki! Erik is olyan iciri-piciri volt 2950 grammal.. Gratulálok! :)

Jim, megy priviben a szám! Szegény, úgy sajnállak, én már úgy szenvedtem a végén, de a Te megpróbáltatásaidhoz képest az semmi volt! :(

Laurával tegnap komoly beszélgetést folytattam.
Kérdezem tőle:
-Mi van Picúr, felébredtél?
Válasz:
-Heőőőőőőőőőő!

Ez már valami! :wink:
Ma kicseleztük, nem akart aludni, bevágtuk a babakocsiba, és levittük sétálni. Már egy órája szunyál, dél körül pedig 4 órát aludt egyben! :) (Már leszoktam a keltegetésről, csak magamat szivattam vele.. :roll: )

Kép

Kép
mzx

Ma is két baba! Szuper! ESZTERXX (végre) és KAVICS! Hatalmas gratula Nektek! Sok örömöt leljetek a csemetékben! :D

Évi

KépKép
kvaszeva

Judit 18, nekem csak a köménymagleves szaporította a tejet, de annyira, hogy majd kidurrantak, és ár csorgott belőlük folyamatosan, úgyhogy nem is fogok enni spontán, csak majd ha szükség lesz rá.

Kép

Kép
mzx

Jaj, Jim, úgy sajnálom, hogy ilyen sokszor rosszul vagy!

Köszi a kép dicséretet, tőled, mint modell, különösen jól esik. :D
Csináltattam Apával "demimooreos" képet is, de azt inkább nem tettem fel, hátha némelyek gépe nem bírja a látványt. :?
Vili azóta is rajtam röhög, mert az első kép után lemerült az elem a gépben, azt mondta, a fényképező sem bírja az ötleteimet. :oops:
Vendég

Helló Csajok!

Aranykavics! Eszter! Gratulálok! Nagyon jó egészséget kívánok Nektek!

Tejcsi: Livike alkalmanként 30 g-t tud szopizni. Szerintetek nem fog éhen halni? Iszom a teát, eszem a homeósbogyót, vedelem a gyümölcsleveket, mégsem tudok kimozdulni a 20-30 g-ból. Adjak neki tápszert mellé, vagy még ne adjuk fel? :cry: :cry:

Kép
pété

pété, úgy látom van sorstársam!
nálunk 10-20 gr a maximum. eddig adtam tápszert, de mondták, hogy így soha nem fog beindulni, úgyhogy most átállunk arra az igény szerinti sűrű szoptatásra tápszer nélkül. persze nem tudom mi lesz, mert most is lassan 2 órája alszik, így nem tudom hogy fogom sűrűn szoptatni ...?
ja és áll. be kell vele feküdni egy napra az ágyba és ahányszor nyikkan mellre tenni...
egyelőre nem tudtak nekem sem többet mondani.
ja én nekem ugye még a csomót is masszíroznom kell, hogy ha az zárja el a csatornákat

és fejni, fejni!! mert az is stimulálja a beindulást

mennyi a súlyvesztesége? nálunk kb 10%, eddig a tápszerrel stagnált, de kíváncsi vagyok most mi lesz.

még ne add fel semmiképp!!

köszönöm a többi tanácsot is, próbálkozunk! csak nehéz, már sokat sírtam tiszta stressz vagyok pedig tudom ez sem segít.

komolyan a szülés ehhez képest hawaii volt...

KépKép
judit18

kiszsazsu, nagyon szép a pocakod, ki gondolta volna még az első találkozón :) még emlékszem, hogy néztük, hogy van...

ja és jim, hát nekem nem olyan nagyon sok futott le a totál hízásomból, szerintem majdnem 30 pluszon lehettem amikor bementünk és kb. egyelőre csak 13 jött le :(
remélem ez csak a kezdet...

KépKép
judit18

Judit! Igyekszem, nem fel adni, csak attól félek, hogy éhezni fog. A dokinéni azt mondta, hogy a 10-dik napra kell elérni a napi 450 g-ot. Még van 4 napunk...
Livikének is stagnál a súlya...

Kép
pété

Eszter, Aranykavics gratulálok Nektek!!!

Pété, szerintem se adj tápszert, nekünk is az volt a baj, hogy mire megjött a tejem már százakat evett a tápiból és minden szopi után pótolni kellett. Most csak tápit kap, mert a tejet ki kell öntenem a gyógyszer miatt, és úgy 100 jön le két ciciből. Szerintem már elég lenne neki, bár ma 3 óránként evett 100-at. Ja, és ha már géppel nem jön semmi, kézzel még lehet kicsikarni belőle egy keveset!!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Linocs, jobban vagy???

Böbi

Kép

Kép
bosek

Csajok???? Nektek nem folyik ki a trotyi a pelusból a hátánál??? Mi most kettes pamperst használunk, meg vagyok vele elégedve, csak néha van jó nagy "baleset". Liberón kívül melyig gumis még hátul???

Böbi

Kép

Kép
bosek

melyig=melyik :oops:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Pété, Judit: Lilla is csak most kezdett hízni... az elején Ő is csak ilyen picurokat evett... én is sokat stresszeltem miatta, mivel mindenki azt kérdezte mennyit evett... aztán a lefejt tejcsit adtuk neki cumisüvegből... úgy megevett akár 50g-ot is. Most már nem mérem minden evés után, de szerintem már elég szépen eszik. Szóval szerintem türelem! Nekem sokan azt mondták, hogy az otthoni körülmények között jobban beindul a tej. :)
Persze én is tök kezdő vagyok!
Lilla tegnap érte el a 3000g-ot és 3250-el született. Állítólag két hetes korára kellett volna visszahíznia... talán majd a harmadik hétre sikerül. :D És akkor pezsgőt bontunk, persze alkoholmenteset! :D

KépKép
KépKép
mni

Bosek, nálunk is sokszor kifolyik a pelusból a cuccos... de oldalt... mi most Huggies (2-5kg) pelust vettünk, szerintem az a legkisebb, az eddig kipróbáltak közül. A sok ajándék minta pelus nem jött be...

KépKép
KépKép
mni

Jim!

Annyira sajnálom, hogy ennyit vagy rosszul. Viszont a bálnabébikhez lehet, hogy lassan én is csatlakozom. Bpd 99mm. Péntekig meglesz a 100 is... :? Az orvos ennek ellenére nem lát akadályt a normál szülésnek, csak az indítástól parázom rendesen.

Amennyit én a hétvégén megtettem, hogy meginduljon többet nem tudok... Bár gyanítom ennek nem is az én bizniszemnek kellene lenni. Túlságosan hozzá vagyunk (vagyok) szokva, hogy uralom a dolgok menetét. Hát egy baba elindulása nem ilyen dolog. Csakhát az indítás talán mégrosszabb és az azt megelőző procedúra. :?

A kezem zsibbadása tragikus néha, és pl ennek se volt nyoma még két hete. :evil:

Na jó nem nyafizok többet.

Szopisok!
Türelem, be fog indulni és nagyon is jól írjátok, hogy a gyakori mellretételtől. 6-7 naposan nekem is 30-40- et szopiztak csak. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Ti bevittétek a mellszívót a kórházba és használtátok is?
Vagy az nagyon zavaró ott?
Mellbimbóápoló krémek közül kinek mi vált be?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Én bevittem, de nem kellett, mert nem volt mit fejni... Garmastan kenőcsöm van, nekem enyhítette a fájdalmat, de varas lett tőle a bőr rajta, viszont nem repedt be és vérzett annyira, mint másoknak. Most nem használok semmit, csak a tejet kenem szét rajta és így tök jó.

Mni, nekünk az 1-es is pampers volt, abból nem folyt ki, igaz akkor még nem volt akkora adag, mint most. :D :D Nekünk a 2hetes mérésen +250 g volt, holnap lesz a 3hetes, kíváncsi leszek.... :D :D

Böbi

Kép

Kép
bosek

Kép
Kép

Böbi

Kép

Kép
bosek

Eszterxxx, Aranykavics
Gratulálok!

Ha én nem adnék tápszert, akkor éhenhalna Joseph... 2,5 evésnyi tej van... :oops:
2970-nel született, lefogyott 2620-ig... most 3150g...
Vendég

Sziasztok!
Szívből gratulálok minden kedves friss, új, most is vajúdó kismamának! És sok-sok tejcsit kívánok!

Én még egyben vagyok! és semmi jele a szülésnek! Edig azt mondtam, hogy hamarabb meglesz babó, de ma már azt mondom, hogy túl is fogom vinni 1-2 héttel! Bár ki tudja! Mindenki azt mondja, hogy apuka nagyon betette ezt a gyereket! amibe már nem kételkedek! Ez a gy. nagyon jól érzi bent magát!!

A hétvégén volt egy régi szomszédunk látogatni nálunk, róla annyit kell tudni, hogy van egy 2,5 éves kisfia! én meg megkérdeztem tőle, hogy meddig szopott a fia, erre ő: még mindig szopik!!! :shock: :shock: :shock: Én szó szerint shokkot kaptam lehet, hogy én vagyok a földhöz ragadt, de én nem akarok eddig szoptatni! (egy év max) Szeptemberbe ovis lesz a gyerek, de még mindig szopizik??? Ott meg az ovónő átveszi???? :lol: :lol: :lol: Bár abba meg igaza van, hogy nem volt még beteg a gyerek! Na majd az oviba bepótolja!! Szerintetek?? Ti meddig akartok szoptatni?

Egyébként semmi küli nem történik velem(ünk)! Várom már a napot, hogy kint legyen a picilány! Minden nap olvasok és nézegetlek benneteket, a képeket és olyan jó. még van olyan hogy fel sem fogom, hogy ma-holnap én is a kezemben tartom!

Ja tudom már azt akartam még kérdezni, hogy a szülés utáni depresszió senkinél sem jelentkezett????

Na zárom soraimat! Majd jelentkezem!
Enikő

Kép
enikoe182

Eszter!!

NAGY GRATULA!!Nem semmi méretes Andriska :wink:

Aranykavics!

Nektek is nagy gratula!!

Pumperka!

Én bevittem a mellszívót a kórházba.A bimbóvédő krémek közül csakis az Avent a legjobb.Sajna ahogy már többször említettem megjártam a poklokat is a túlzott tejtermelésem miatt(állandóan sebes,repedezett,véres mellbimbókkal)és a létező összes krémet kipróbáltam..Csakis az Avent volt jó!!!Kicsit drága de megéri,megszabadít a fájdalomtól és hamar begyógyítja.Ja én nem kell lemosni ami nagyon praktikus ha épp nincs ok idő a szopi előtt,nem macerás...

Judit,Pete!

Én is azt tudom tanácsolni, hogy minél többet szoptassatok,fejjetek és az egy egész nap az ágyban a babával is nagyon jótékony tud lenni.Igyatok sok-sok folyadékot és továbbra is a homeo,tea..stb...

Judit!

Neked még annyit szerettem volna mondani,hogy mindenképp masszírozd a csomót és próbálj minél több pozícióban szoptatni hogy mindig más-más irányból kapja a nyomást a melled a kicsi szája felől.(hónaljtartás,négykézkáb a baba felé emelkedve amikor ő fekszik a hátán...stb...)Szopi alatt is egyfolytában masszírozd a csomót felülről ívelő mozdulatokkal a mellbimbó felé.
Remélem hamarosan megoldódik a problémátok :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Enikő!

Manapság nem ritka hogy valaki ilyen sokáig szoptat.. Az én nővérem is 2,5 fél évesen most szoktatja le a kifiát a szipiról,a barinőm meg 3(!)évesen úgy hagyta abbba mert szült mégey babát...
Én se vagyok nagyon híve ilyen sokáig szoptatni,sztem is az 1-1,5 év az okés!!

Évi!

Hát látom te is még 2IN1 :wink:
Nekem is vannak elég fájdalmas méhkeményedéseim de abszolút rendszertelenek eddig...majd meglátjuk :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Bosek, milyen csinos ez a pici lány! :)
Pumperka, nálunk volt a kórházban mellszívó, én előre nem is vettem... ott meg ők javasolták, hogy próbáljam ki. Mellvédő krémből meg a kórházban a Medelát ajánlották... a védőnő meg a Garmastant.

KépKép
KépKép
mni

Tündérmanó, Pepike, Aranykavics, EszterXX!
Szívből gratulálunk!
Ildi és Endre

Ráadásként, így lett két szülinapos társam Aranykavics és EszterXX jóvoltából.
Ildi

innen endre-beírás:
Niki!
én voltam a császáros kiváncsi és továbbra is érdekelnének az okok.

Halló császáros Anyukák!
Esetleg Niki táblázatbevállalását megkönnyítenétek azzal, ha megírnátok császármetszésetek okait. Tényleg nagyon érdekelne.
Előre is köszönöm.

Zsu!
Készülne Kikó babás fotója de sajna nagyon nehezen áll kötélnek mert alapjában utál fotózkodni plusz most nagyon lerobbant állapotban érzi magát. Tegnap megígérte, hogy ma lefotózhatom, ma pedig azt hajtogatja, hogy jövő hétre összeszedi a bátorságát.
Egyelőre nem tudok mit kezdeni vele. Lehet, hogy bezsarolom vmi finom csokival.

Beuska!
Fel a fejjel! Ha vmi rossz történik velem akkor próbálom úgy fölfogni, hogy rosszabb is lehetett volna. Lehet, hogy így figyelmeztetett az élet, hogy még óvatosabbnak kell lenni.
Szerencsére ezek a sérülések nem maradandóak ha jól vettem ki az írásodból.

Melinda80!
Nézegettem az első oldalakat és szívből gratulálok a márciusi babák topik elindításához. Úttörő voltál és így most együtt nevetünk és együtt sírunk.
Endre

ezt most Kikó írja:
Pété!
A www.lll.hu oldal (la leche liga) jó támpont lehet a felvetésedre. Én is szoktam olvasgatni.
Ildi

Kép
kikó70

Sziasztok!

Gratula álok Eszterxx és Aranykavicsnak a babához!

Sajnos elég káosz az életem ezért csak bekukkantottam és röviden jelentem.

Ma voltam ctg-n és megvizsgált a szülésznő, de minek. Vagyis tudom, hogy szüljek már. Szóval kölső méhszáj 1 újnyira nyitva a belső még zárt VOLT! Szerintem mind addig amíg meg nem vizsgált. Nyákdugó távozásban max 3 napot adok magamnak!

A fiamat ma visszavittem, és kivették a csövet az újjából viszont lázas, így vissza kell vinnem holnap reggel a kórházba.

Itthon is teljes káosz, sajnos semmi segítségem mindenki sz@rik rám. Bocsánat a kifejezésért, de ez az igazság. Egyedül festek és takarítok a többiek meg mégnagyobb kupit csinálnak. Csak azt nem tudom mi lesz velünk jövőhéten. Jobb nem gondolni bele.

Na megyek mert még egy fontos levelet meg kell írnom!
Holnap majd benézek!!!

Beuska

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Sziasztok!

Itthon! Szeretném megköszönni a sok gratulációt, bár tudom, h Tibi már megtette, de azért én is :) Most csak az utolsó két oldalt sikerült visszaolvasnom, de látom, hogy nagyon sok a baba!!! Tényleg babaeső :D

Eszterxx és Aranykavics! Hatttalmas gratula, sok boldogságot!!!

Köszi a tejcsivel kapcsolatos nyugtatásokat, de nekem sajna nem akar beindulni. Úgyhogy a szopizás most elég nehézkesen megy, fejek is folyamatosan.. reménykedem..

KépKép
lexus

Lexus!

Ne add fel,sikerülni fog a szopizás :wink: :wink:

Szedsz homeos bogyót?Teát?
Biztos már a könyöködön jön ki :wink: ....de gyakori szopiztatás igény szeint,fejés,homeo,tea,sok folyadék és hallottam MZX-től a köményes levest,hogy neki nagyon bevált.......de már biztos tudod :wink: :wink:

Sok sikert!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Köszi Panni :) Egyelőre még csak a kh-ban láttak el tanácsokkal, na meg itthon anyu, és az Mzx-féle köményes levesről még nem is hallottam. Megteszek mindent az ügy érdekében! :) Köszi még 1x ;)

KépKép
lexus

Lexi,

de jó, hogy otthon vagytok!!!

próbáld ki a lactoherb szoptatós teát, napi 1,5 litert, nekem nővérem ajánlotta, mind a 2 babánál nagyon bejött neki.

Linocs: remélem jobban vagy, ha nem küldöm a gyógyító energiákat!!!!!!

Bosi: gyönyörű a kicsilány, olyan tündéri :oops: , de mikor jön már Blanka párja a mi kis Biankánk?????

Márti, Panni: hát a 7végén sem szültünk..., lehet tényleg a nyuszi hozza a babákat.

KépKép
bnesz.eva

Köszi mindenkinek az aggódást, a lázam szombat/vasárnap éjfélre eltűnt - így ünnepeltük a kisasszony 2. heti évfordulóját ;)

Judit18: nekem úgy igazán a császár miatt, vagy más miatt csak a 4. napra indult be a tejem. Én MoreMilk kapszulát ettem (eszem most is) napi 3*2-őt, és teát ittam (iszom most is, napi 1 liter), és nagyon sok folyadékot ittam/iszom. Nagyon fontos, hogy tényleg fejd ki, masszírozd ki - elektromos mellszívóval kicsit kellemesebb, nehogy úgy járj, mint most én, hogy egy "jópofa" mellgyulladástól lesz 39 fokos lázad. A fentiekkel jutottam most el a kezdeti kevés 10-20 grammok után 80-110 grammokig, amit megeszik, és most hogy lefejem, tudom, hogy még 20-30 gramm még benn marad - szóval tejcsárda lettem :) (habár Fruzsinak semmi nem elég - a láz után most két cicit kíván - hová hízik ez a gyerek :) )
Habár úgy gondolom, most már nagy problémánk nincsen (egy, ha ez probléma: a legrövidebb szopásidő: 40 perc, de elhúzódik akár 1,5 órára is), de nagyon gondolkodom azon, hogy egy LLL-es tanácsadóval elbeszélgetnék. Szerintem tedd meg te is!

Császár: nálunk az ok kettő: Fruzsi feje 37 cm-es volt (valszeg ez még nem lett volna olyan nagy baj), és a köldökzsinór a válla és a mellkasa köré volt tekeredve, ami visszarángatta minden nyomás után a szülőcsatona elejéről. :(
linocs

Linocs!

Figyu,sztem egyátalán nem gáz a mostani 40 perces vagy 1,5 órás szopi...nekem teljesen ugyanez volt Márkkal :wink: Úgy ahogy másra sem,úgy sztem erre sincs általános képlet-úgy értem -hiába mondja a védőnő, hogy 10-20-30 percnél ne szoptassunk tovább :? ....sztem ezt is egyéne(babája :wink: )válogatja.Ha egyszer ennyi idő kell neki akkor ez van :wink: Később ez úgyis lerövidül,majd te is meglátod(nálunk is így volt)
És nagyon ügyes vagy és kitartó, ahogy felszaporítottad a tejed!!! :wink: :wink: :wink:

Évi!

Hát elég sanszos ,hogy még a végén bennt leszünk a kórházba húsvétkor... :? :wink: Annyira nem vészes ,csak a kisfiaimat nem látom ahogy keresik az ajándékokat a bokorba :( Meg locsolkodni is családostul szoktunk még menni a rokonokhoz...de ez van :? :wink: Ha Olika jön akkor nincs mese :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Csak jöttem mondani, hogy nem szülök. :D
Most gyorsan megyek főzni, aztán húgom elé ki a Keletibe, aztán CTG-re (kezdődik a napi tortúra :evil: :evil: :evil: ), majd csak este tudok újra benézni.

Minden ma szülőnek szép egészséges babácskát!

A szopiztatóknak sok-sok tejcsit és türelmet! Ne adjátok fel, előbb-utóbb megjön az a tejci!!!

Szép Napot!
Vendég

Linocs: nekem olyan is volt Fannival, hogy egyész nap -értsd szó szerint -szóval egész nap a mellemen lógott. Bár mindez csupán 1-2 nap fordult elő, de ezek után azárt kibuktam, és nagyon reméltem, hogy nem így fog ez folytatódni!!! Szóval, az 1,5 órás szopi e mellett mégmindig gáz :?: :?: :?: :D :D :D
Az elején Fannival mi is 1,5 órákat szopoztunk rendszeresen. Szóval, ne öld magad!!!!

Kép Kép Kép
fanetta

Sziasztok kismamák !

Tündérmanó, Pepike, Aranykavics, EszterXX szívből gratulálok a babócákhoz, jó egészséget és sok tejecskét :D
Én még 2in1 vagyok :oops:
Ma voltam a dokimnál, csináltak nst-t és flowmetriát, azt mondta ha szerdáig nem indul be a szülés, be kell feküdnöm :(
Jó lenne ha megindulna :!:

Anita
Kép
boszi30

Pumperka: azt hittem mire géphez kerülök, már te is túl leszel a dolgon .

Anita
Kép
boszi30

Csak szólok, még nem szülök!

Boszi!
Márc 15 helyett gyorsan nézzünk ki magunknak egy új napot, de szerdáig.... Azt hiszem mostmár nem túl nagy a választék. :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

SZIASZTOK!GRATULA A MOST SZÜLETETT BABÁKHOZ ÉS TUDATOM MOINDENKIVEL HOGY KISANINAK MEGSZÜLETETT ALEXANDRA PÉNTEK ESTE 22.40-KOR 3800GR. 55CM.

erika1

Na Halihó!!!!!!

Ma még senki??????????? Szüljön na valaki!!!!!!
Ma voltam Nst-én, tök szupi, pénteken kell menni,
meg azt mondta a doki, hogy majd megvizsgál!!!! Én nem
tudom, de éjszaka nem tudtam aludni!
Hajnali 3 kor tudtam csak elszundizni, de már fél 6-kor ébredtem!
Én egyszerűen nem bírom a pihenést! Halok meg úgy fáj a szeméremcsontom, ha pihenek! Akkor is ha megyek, de pihenésnél jobban!!!

Pumperka!
Csak Nst-én voltál??? Doki nem vizsgált meg????
Oh na szüljél már!!!! Te vagy a soros!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi Panni!
Nektek nem fáj a szeméremcsont???????

Bosek!
Olyan édi babótok van!!!! És mennyit változott!!!!!!

Zsu!
Tényleg nagyon csini vagy a képen!!!!!
Vendég

Kisani!!!!!!!!!

Hatalmas Gratula nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

KISANI! gRATULÁLOK NEKTEJ!

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Na mégegyszer:

KISANI!GRATULÁLOK NEKTEK

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Kisani, gratulálok a babátokhoz!!!!!
Ildi

Kép
kikó70

Kisani!

Nagy gratula!!

Márti!

De, nekem is szokott fájni a szeméremcsont :?
Nekem mostanában nagyon sűrűn van méhösszehúzódásom,de nem olyan mint régen,ez fájdalmas is :? De teljesen rendszertelen...úgyhogy tényleg sanszos a húsvéti szülés sztem...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panni!
Hát igen! Húsvét :?
Tutti, hogy nem leszünk itthon!!!!!!!!!!! Én úgy sajnálom!!!
Bár........... Hátha! Gyorsan be kellenne, hogy induljon a szülés, és akkor már hétvégére otthon is lennénk!
Ha rendszertelenek a fájások, akkor az mindig jósló???????
Vendég

Márti!

Pénteken vizsgált orvos, vasárnap csak ctg volt, és az ügyeletes orvos csak a folyosón ránézett és aláírta. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Én is ezen kesergek, hogyha csütörtökön be kell mennem a kórházba, pénteken szülök akkor is a legjobb esetben hétfőn jöhetünk haza. Így a gyerekek tavaszi szünetéből csak kedden lennénk itthon együtt, másnap suli.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Az az egy jó ebben, hogy szombat, vasárnap, hétfőn nyugi lesz a kórházban, nincs annyi vizit, kevés a jövés menés, és könnyebben tudnak jönni látogatni, nemcsak este suli után...

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?