Sziasztok!
Szívből gratulálok minden kedves friss, új, most is vajúdó kismamának! És sok-sok tejcsit kívánok!
Én még egyben vagyok! és semmi jele a szülésnek! Edig azt mondtam, hogy hamarabb meglesz babó, de ma már azt mondom, hogy túl is fogom vinni 1-2 héttel! Bár ki tudja! Mindenki azt mondja, hogy apuka nagyon betette ezt a gyereket! amibe már nem kételkedek! Ez a gy. nagyon jól érzi bent magát!!
A hétvégén volt egy régi szomszédunk látogatni nálunk, róla annyit kell tudni, hogy van egy 2,5 éves kisfia! én meg megkérdeztem tőle, hogy meddig szopott a fia, erre ő: még mindig szopik!!!
Én szó szerint shokkot kaptam lehet, hogy én vagyok a földhöz ragadt, de én nem akarok eddig szoptatni! (egy év max) Szeptemberbe ovis lesz a gyerek, de még mindig szopizik??? Ott meg az ovónő átveszi????
Bár abba meg igaza van, hogy nem volt még beteg a gyerek! Na majd az oviba bepótolja!! Szerintetek?? Ti meddig akartok szoptatni?
Egyébként semmi küli nem történik velem(ünk)! Várom már a napot, hogy kint legyen a picilány! Minden nap olvasok és nézegetlek benneteket, a képeket és olyan jó. még van olyan hogy fel sem fogom, hogy ma-holnap én is a kezemben tartom!
Ja tudom már azt akartam még kérdezni, hogy a szülés utáni depresszió senkinél sem jelentkezett????
Na zárom soraimat! Majd jelentkezem!
Enikő