Új privát üzeneted érkezett!

A ma délutáni gyönyörű időben megtettük az első sétát Lilla babával. 20-30 percet sétáltunk, de a kisasszony inkább karban tartva szeretett utazni, nem igazán kedvelte a babakocsizást :)

Kép

feri (mni)

Kis családunk hunyorog a napfényben: :lol: 8)

Kép

(ja és hát ugyebár akkora a baba kabátja, hogy abban két Lilla is kényelmesen elfért volna, nem hogy egy...) :lol:

feri (mni)

Sziasztok Csajok!

Gondoltam, bekukkantok. Megpróbálok visszaolvasni, de egyelőre elég nehéz még ülnöm is, úgyhogy lassan haladok... :oops:
Láttam, Andris már rakott fel képeket a kis Tündérkéről, de majd még jövök egy "élménybeszámoló"-val, meg fotókkal.

Köszönjük szépen Nektek a jókívánságokat, gratulációkat!

Bocsánat, hogy név nélkül írok, de mindenkinek aki az elmúlt 5 napban hozta világra csöppségét, annak gratulálok, nagyon jó egészséget, sok tejcsit kívánok!ű

Puszi Nektek, és drukkolok a még 2:1-ben lévő mamiknak! :D

Kép
pété

Mni, Kölyök! Légyszi javítsátok ki a táblázatot, mert a hivatalos idő szerint 37+6 hétre szültem. Szerintem hülyeség, de ráhagyom a dokira... 8) 8)
És lehet, hogy a Juditnak én írtam rosszul (jóvannnna, egy kicsit fáradt voltam. :oops: ...), de Livike születési súlya : 3074 g.
Köszönöm!

Kép
pété

Linocs!

Belladonna 9ch:2 óránként 5 golyó!!

Ha nagyon gáz és nem megyle akkor 15-30ch negyedóránként 5 golyó!

Valszeg lehet egy kis tejcsomó a melledben,nem?!Elzáródás vagy tejpangás...sajna szakértő vagyok az ügyben :? saját tapasztalat...

Megoldás:nagyon gyakori szoptatás,többféle pozitúrából(hónaljtartás,négykézláb a baba felé emelkedve, hogy ő fekszik=ez a leghatásosabb)masszírozás ezerrel szopi előtt és közben is!!!
Vagy szoptatási tanácsadó igénybevétele a La Lache Ligától.
Ha bármi kérdésed van én szívesen segítek!
Drukk+++++++++++++++++++++++

Panni

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

HÚÚÚÚÚÚÚ, az ember nem jön egy napig és megszült a fél banda :D :D :D

pepike, tündérke, juditkecskemét : NAGYON NAGY GRATULA!!!!!!!!!!

Az én pocaklakóm tök jól elvan, nyoma sincs, hogy ki akarna jönni. Úgyhogy ma kapálgattam, ültetgettem ebben a szép időben 8) Milánt pont ilyenkor, azaz a 38. héten szültem....

Beus, remélem jobban vagytok!!!

Megyek almáspitét sütni, nagyon megkívántam, már az almát lereszeltem, úgyhogy hamarosan kész is lesz.....nyam-nyam. (lesz mit kihánynom éjjel... :oops: )

puszi az egyben és különlévőknek! Eszterxx +++++++++
Vendég

ja, szerintem csaszival is kell(ene) 6 hetet várni :wink:

zsu: hogy megy a napi......? :wink:
Vendég

sztem is csaszinál is 6 hetet kellene várni...de én sima szüléssel se vártam a másodiknál 3-nál többet :oops: :oops: :oops:

Linocs?mizu?

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Eszter.eu, Juditkecskemét, Pepike, Tündérmanó! Gratuláció nektek! Sok boldgoságot a babákhoz! :) Várjuk a beszámolókat és a képeket!

Lányok, el vagyok ámulva, itt tényleg csupa szép baba van! Nagyon jól sikerült ez a márciusra becélzott széria! :)

Eszterxx, télleg, milyen is az a pocak??? :wink: Most akkor mégis átlagosan fogjuk hozni a február 29-et??? :shock:

Hú, csajok, Laurával egyre strapásabb az élet. :roll: Nappal összesen 2-3 órát aludt az utóbbi 3 napban, a fentlét 70%-át sírással és szopizással tölti ki, elvétve van el csendben. Éjszakánként is úgy néz ki, hogy egyre sűrűbben kel fel. Tegnap este először aludt 2 órát fél 9-től, majd onnantól úgy nézett ki, hogy 3/4 órás-1 órás szopifentlétek és 1-1,5 órás alvások váltogatták egymást reggel fél 9-ig, szóval meglehetősen fárasztó... Nem értem, az első két és fél 7 volt a reklám-verzió, hogy azt higgyük, hogy egy kis angyalkát kaptunk ajándékba, erre mostanra kezdi elérni Erik nemalvós szintjét. Lehet, hogy ez családilag van programozva??? :roll: :cry: Csak az a baj, hogy napközben vagy szoptatom, vagy járkálok vele, mert ordít, így szegény Erikkel semmit nem tudok szinte játszani. Ezért időnként hagyom sírni a picúrt, aminek nem igazán vagyok a pártján :roll:, ráadásul Eriket is zavarja. Félek, hogy előbb-utóbb elege lesz a tesóból...

Érdekes módon sokkal jobban viselem mégis ezt az egész tortúrát, mint Erikkel, pedig így két gyerekkel nehezebb kezelni a dolgot. Talán azért, mert tudom, hogy előbb-utóbb vége ennek, mert megnő :), vagy azért mert nincs időm ezen agyalni, vagy azért mert tudom, hogy tök fölösleges magyarázatot keresni a gyerek sírására, és vádolni magam, hogy valamit nem csinálok jól, mert úgysem segít semmi, csak az idő??? Mindenesetre messze nem vagyok olyan depis emiatt, mint anno. Azért lehet, hogy némi alvásjavító homeos bogyót azért bevetek, de még várok egy-két hetet, vagy amíg Erikkel együtt bírjuk idegekkel :).

Pati drága, gyerekeid csodásak :), és megértelek, hogy máris szomorkodsz a meg nem születő harmadik miatt. Mi függőbe tettük a kérdést, a terhesség elején és végén, no meg a szülés után azt mondtam, hogy köszönöm, ennyi elég volt, de már kezdenek ezek a kellemetlenségek feledésbe merülni. Mondjuk ha Laura is ezt az ordítós-nemalvós formát hozza továbbra is, akkor jelentős lökés lesz abba az irányba, hogy kettőnél megálljunk...

Kép

Kép
mzx

Jim, a mai elmaradt :oops: , Alexával együtt mi is bealudtunk délután, most meg már a férjem húzza a lóbőrt.
Hétfőn meg már jön fel a húgom, úgyhogy dőlt a terv. :roll: Még a holnap van vissza, majd igyekszünk! :wink:

Mzx, nem lehet könnyű dolgod! Én is már előre félek, hogy mi lesz, ha a pici nealvós lesz. Küldtem privit.

Mni, neked is küldtem privit.

Linocs, jobbulást!
Vendég

Mzx, most nézem, már válaszoltál is! :oops:
Vendég

No comment:

Kép

Megeszem!!! :)

feri (mni)

Szép estét kívánokNektek : :lol: :lol: :lol:

mni Feri, ...akkor majd én kommentálom :lol: :lol: :lol: fantasztikusan gyönyörű, ....és egészséges babatappancs :lol: :lol: (nagyon jó foto....díjnyertes :lol: :lol:

nanó

Kép
nanó:))

Sziasztok,

Gyors helyzetjelentés: 6-kor ujabb ricinusevés, fél 8kor hatás, fél 9kor Patival még beszéltem, aztán 9től massziv fájások. Most már elég rég 3 perceseknél tartunk, indulunk a kórházba, remélem, nem vaklármázunk.

Irok sms-t, ahogy tudok bármit!!!

Jaj, Andris nevét gyorsan vissza kell még változtatnom!

Kép

KépKép
eszterxx

Eszterxx +++++++
nagyonnagyonnagyon drukkolok!!!!!

Kép

Kép
kolyok28

jéééé, ma vagyunk Maszattal 38hetesek....

Eszterxx +++++++++++++

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok,

Csak gyorsan egy pár mondat erejéig jövök, mert időm, meg energiám még nem nagyon van..
Először is köszönjük a sok-sok gratulációt, meg a vasárnapi szorításokat. Kiegészíteném a hírt azzal, hogy 4100g-al és 58 cm-el látta meg a holdvilágot a mi kis szemünk fénye (ezek az adatok a múltkor kimeradtak :oops: ).
Az azóta születetteknek én is nagyon gratuálok és sok-sok boldogságot, egészséget és tejcit kívánok!
Most már tudom, hogy milyen fontos is az! Remélem nekem is egyre több és több lesz :!:
Majd jövök holna fotókkal is meg igyekszem vissza olvasgatni kicsit és szülés történetet írni.. Meg a vonalzómat is átjavítani :oops:
Addig is drukkolok mindenkinek akinek kell :)

Livi
Kép
livcsi

Jó reggelt kívánok :lol: :lol: :lol: Boldog, családi vasárnapotok legyen :lol: :lol:

Eszterxx

folyamatosan kukkolok be...amióta csak felébredtem...izgulunk Érted..szorítunk...nagyon-nagyon Neked..hajrá..eszterxx

pumperka:

Nagyon szorítunk Neked is...lehet, hogy már..azóta...???? :lol: :lol:

nanó

Kép

Na sziasztok!

Itt van a beígért kép!!!!

Tündérmanó, és Réka Petra!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Eszterről valami hír????????????????????????

Livcsi!

Örülök, hogy jól vagytok! Szerintem a visszaolvasással ne is bajlódj! :lol:
A képekkel viszont siess nagyon!!!!!!!!!!!!!

Csajok! Ma már van dokim!!!!!!!!!!!!! Akkár mehetnék is szülni!!!
De semmi jel!!!
Nyákdugó már nem megy!!!

Tényleg aranykavics!!!!
Neked meddig ment a nyákdugó?????? Neked sem megy már????
Vendég

Eszter!

Nagyon nagy drukk nektek!!+++++++++++++++

Lehet hogy már babázol??? :wink:

Réka Petra nagyon cuki :wink: :wink: :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Eszterxx, csak nem??? :shock: :D Mit kerestél masszív 3 perces fájásokkal még otthon??? Nekem nem is voltak 3 perces fájásaim! :?

Már biztos babázol, de ha nem, akkor nagyon elhúzódik :( ...és akkor megy a sok-sok drukk!!!!!

Kép

Kép
mzx

Sziasztok,

Feri, ez a kép fantasztikus, magáért beszél!!!!!

Pannika, látom még te is egyben vagy Mártival egyetemben. Nálunk sem siet a drága, pedig egnap délután már pár perces erős keményedések voltak, előző éjjel meg erős fájások, de sajna csak kettő hosszú...

Eszter: nagyon drukkolunk!!!!!!

KépKép
bnesz.eva

Ja, és Töündérmanó: TÜNDÉRI szép a kis nunisotok!!!!!

KépKép
bnesz.eva

jo reggelt

jaj, valaki valami irjon mar Eszterxxrol!!!!! +++++

Pumperka?

Livcsi, megsokszor gratula, koszi az adatokat, mar be is vestem a tablazatba :)
Marti koszi a kepeket Tundermanorol nagyon edesek!!!

bocsi, hogy most nincs idom visszaolvasvni es reagalni, holnap mennek majd el a szuleim. De olyan jo, h ittvannak!!! :)
utana ujra tobbet leszek, asszem.
de lesek amig tudok ide remlem hamar lesz hir Eszterxxrol!!!

Kép

Kép
kolyok28

Csak röviden életjelet adok, nehogy szüléshíremet keltsétek.. :D

Most megyek a kórházba a szokásos nst-re, majd megírom mi volt. :wink:

Eszternek hihetetlenül drukkolok, ezért is várom, hogy minél hamarabb letudjam ezt a procedúrát, hogy leshessem a friss híreket.

Réka, Petra ari nagyon. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

elsonek gyorsan egy sms Eszterxxtol:

"Mégsem álvemhes voltam, ma 6:30kor sürgösségi császárral megszületett Andris 4790grammal 61 centivel. Rontom itt a statisztikát... Mindenkit puszilok a netről. Csütörtökön mehetek haza, rettegjetek.Beszélni még nem tudok, intubáltak,katéter,stb,a fiamat meg még nem is láttam :-( "

gratula Neki és :( szegénynek nagyon nehéz lehet... :(

Kép

Kép
kolyok28

Szval az olyan izgatott voltam, pirossal kellett volna nagybetűkkel, hogy mindenki észrevegye:

Eszterxx, hatalmas gratula!!!! Te vagy a legstrammabb csaj!!! Soksok örömöt és vidámságot kivánunk Andrishoz, és sok tejet!

Kép Kép
végre nem üres a táblázat eleje... :D Pumperka, Te jössz :D

Kép

Kép
kolyok28

Eszterxx Millió puszi Nektek és gratuláció....Pihenj sokat!!!!! és örülj a legdrágább Kincsednek!!! Kívánok Nektek minden szépet, örömet, végtelen Boldogságot, egészséget..

szeretettel:

nanó

Kép

Eszterxx, nagyon-nagyon örülök, hogy végre kint van Andris! Gratulálok, és nagyon remélem, hogy hamar kézbe veheted! :D
Csodálom a türelmed, és hogy ilyen humorral vészelted át ezeket a napokat!

Lányok, valahogy volt egy olyan érzésem, hogy császár lesz Eszterxxnél a végén. Egyrészt nagy a baba, másrészt olyan sokáig húzták ezt az indítást... :roll: Nagyon kiváncsi vagyok, hogy mi történt a végén!

Akinek van valami infója, az írja meg, légyszi!!!!!!!!!

Kép

Kép
mzx

Nem mintha bármi gond lenne szerintem a császármetszéssel,ha indokolt, sőt még azt is megértem, ha valaki inkább úgy akar szülni, de azért tényleg elég furcsa, hogy nálunk ilyen a statisztika. Ha jól tudom, akkor senki nem kérte kifejezetten a császárt, ezen kívül miért lennénk mi átlagosan veszélyeztetettebbek a szülésnél, gondolom az átlagosnál több előzőleg császárral szült anyucink sem volt, plusz sok farfekvéses baba sem. Érdekes, vagy mi vagyunk különleges csoport ilyen szempontból, vagy a hivatalos statisztikával sántít valami...

Kép

Kép
mzx

Eszetxxxxx: Garatulaaaaaaaaaaaa!!!
De ezentúl kit fogunk szííííííííííííííívatniiiiiiiiiiiiiiiiiii???????????
Erre bezzeg nem gondoltál!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
fanetta

Eszterxx, nagy-nagy gratula!!!
Kép
Remélem a nehézségeket hamar sikerül elfelejteni, és csak örülni tudtok ANDRISnak!!!
Vendég

panny: Köszi az infót! Szerencsére éjfélre már lement a lázam. Igen, sikerült egy jópofa mellgyuszit produkálnom. Azóta szoptatás, fejés, szoptatás, fejés...

kiszazsu: köszi a drukkot!

Eszterxx: Na végre!!!! Gratulálok! Kívánom, mielőbb veled lehessen a fiatalember!
linocs

Eszterxx, óriási gratula! Nagyon kíváncsi vagyok a történtekre... végül miért is lett császár, bár valamit érezhettél, mert tegnap már ezt írtad...
[quote]C írta:sak mert hátha akkor nem félek annyira, hogy császár lesz a vége...

Nagyon sok boldogságot, sok tejet és jó egészséget Nektek!

KépKép
KépKép
mni

sziasztok!!!
jaj, látom a nagy hírre jöttem,
NAGYON NAGYON GRATULÁLOK ESZTERXX!!!!!!!!!!!
NA VÉGRE! SOK BOLDOGSÁGOT!!!!

ÉS MINDENKINEK AKI KEDD ÓTA SZÜLT NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK!!

látom megindult a babaeső

majd valamikor próbálok visszaolvasni, de elég stresses egyelőre az élet (meglepő, mi?)

a lényeg rólunk, hogy jól vagyunk, tegnap jöttünk haza

a szülésemet majd leírom, de nagyon jó volt, tényleg egy szavam se lehet, nagyon jó élmény minden szempontból
pláne a vége amikor kiderült, hogy Eszterke 4250 gr!!! :) hát erre nem számítottunk. de valahogy a szülés sem lett ettől nehezebb, majdnem sikerült a gátvédelem is, picit repedtem, de mostanra már szinte nem is vérzek és egyáltalán nem érzem, első naptól simán ültem minden fájdalom nélkül

a kórházi napok rémesek voltak (szerencsére péntekig Szilvánusz még ott volt és istápoltuk egymást, bár az ő Marcellje egy angyal - állandóan aludt, evett szépet)
a lényeg, hogy nekem még mindig nem indult be a tejem , úgyhogy Eszter főként tápszert kap, mert már nagyon esett a súlya (szerencsére azért van miből...)
próbálok ezerrel szoptatni, hogy beinduljon de egyelőre max 10-20 grokat szopik. fejni képtelen vagyok mert iszonyat módon kirágta a mellem, így is csillagokat látok szoptatáskor...

ha valakinek van jó ötlete szóljon tejbeindításra, bár nem tudom van-e még valami amit nem próbáltam... laktoherb, homeo, moremilkplus kapszula, madártej, sör.... iszonyat hatalmas csomó van a mellemben, lehet, hogy ezért nem indul be, zuhany alatt állandóan masszírozom de mint a kő - gondolom ez lehet a baj, de nem tudom mit tudnék még vele csinálni

no mindenkinek szép vasárnapot!!!!

KépKép
judit18

SZIASZTOK!!!!

Nahát épp jókor jövök én is!!!Végre betelt a táblázat eleje :lol:
Gratulálok Eszterxxx, csak megszültünk mi is.

Majd én is visszaolvasok, és jövök gyakran, most teszek fel képet a Marciról, aki azért már nem olyan álommanó mióta hazajöttünk a kórházból. Szóval kemény, de nektek magyarázzam!! :lol: :lol: :lol: Kép

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Eszterxx! Gratulálok Andrishoz. Remélem minden rendben veletek!!!

Judit18!
Neked pedig üdv újra köztünk. Örülök, hogy jól sikerült a szülésed. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

sziasztok, Aranykavics fia 2700 grammal, császárral megszületett!
Vendég

Boszi!
Te pedig megszültél tegnap szép csöndben????

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

ARANYKAVICS!

NEKED IS GRATULÁLOK PICI FIADHOZ!!!!
[/b]

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

BABAESŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ!!!!!!!!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

ARANYKAVICS, GRATULÁLOK!!!!

SOK BOLDOGSÁGOT
!!!

KépKép
judit18

Aranykavics, nagyon sok boldogságot Nektek! :)

Valaki írta múltkor, hogy érdekelné, kinek miért volt császármetszése... majd megpróbálok összeállítani hozzá egy táblázatot...

Judit18, én is eszegetem a More Milk kapszulát, igaz csak napi 2x és van egy Naturland teám, abból is szoktam inni egyszer naponta. Nem tudom, hogy mennyire hatásosak... lenne-e tejem ezek nélkül is... :?:

KépKép
KépKép
mni

Gratula Aranykavicsnak is!!! :) Kivanunk soksok oromot vidamsagot es sok tejet :)

Kép Kép

Kép

Kép
kolyok28

Aranykavics, gratulálok a babához!

A vonalzóm szerint ma van a napunk :D , szerintem meg indítás lesz, mint Alexánál. :(

Íme, itt vagyok 40. hetesen. (Remélem az utolsó pocakos fotóm.)

Kép
Vendég

Szerettel Nektek…akik életet adtatok, akik erre készülődtök…

Van élet a születés után… ?
Egy várandós hölgy méhében két kis magzat beszélget:
- Te hiszel a születés utáni életben? - kérdezi az egyik.
- Természetesen. A születés után valaminek következnie kell. Szerintem az itteni életünk arra való, hogy felkészüljünk a születés utáni életre, hogy elég erõsekké váljunk ahhoz, ami vár bennünket - válaszolja a másik.
- Butaság, semmiféle élet nem létezik a születés után. Egyébként is, hogyan nézne ki?
- Azt pontosan nem tudom, de biztosan több fény lesz ott, mint itt. Talán a saját lábunkon fogunk járni, és majd a szánkkal fogunk enni.
- Hát ez ostobaság! - vág vissza a másik. Megyünk a lábunkkal és eszünk a szánkkal?! Ez nevetséges! Hiszen itt van a köldökzsinór, ami biztosítja a táplálékot… de mondok még valamit: a születés utáni életet kizárhatjuk, mert ez a köldökzsinór már most is túlságosan rövid!
- De, de… valami biztosan lesz. Csak valószínûleg minden egy kicsit másképpen, mint amihez itt hozzászoktunk.
- De hát még soha senki sem tért vissza a születés után! A születéssel az élet egyszerûen véget ér! Különben is, az élet nem más, mint egy nagy sötét tortúra!
- Én nem tudom pontosan milyen lesz, ha megszületünk, de mindenesetre megláthatjuk az édesanyánkat, és õ nagyon vigyáz majd ránk! - válaszolja reményteljesen.
- Az Anyát? Te hiszel az Anyában? Hol van?
- Hát… mindenütt, körülöttünk! Itt van mindenhol, mi benne vagyunk, és neki köszönhetõen létezünk! Nélküle egyáltalán nem lennénk.
- Én ezt nem hiszem. Én soha, semmiféle anyát nem láttam, tehát nyilvánvaló, hogy nincs is!
- Néha - mondja elmerengve a másik -, amikor csendben vagyunk, hallhatod, ahogy énekel nekünk, vagy érezheted, amikor megsimogatja világunkat! Tudod, én tényleg azt hiszem - teszi hozzá -, hogy az igazi élet még csak ezután vár ránk!

Gratulálok …Aranykavics….Édes gyermeked érkezéséhez!

Gratulálok..mégegyszer Eszterxx ..azóta már Magadhoz ölelhetted andrist!

Kép

Aranykavics: gartulaaaaaaaaaaaaaa!!!!

Helló csajok!!!! Szépen lassan újra itt mindenki!!! Nadzson jóóóóóóóóóóóó.

Judit18: jóóóóó, hogy újra itt vagy!!!! Ismerős ez a masszíírozááás!!! Fanninál annyit ücsörögtem a kádban és engedtem rá én is a megelvizet, hogy egy idő után az volt az érzésem, hogy elkezdtek nőni az úszóhártyáim!!! :lol: :lol: :lol:
Ne add fel a szoptatást!!!!!
Nimród első szívásainál még én is látom a szóban forgó pici, fényes égitesteket!! - távcső nélkül!!!- :lol: :lol: Átmeneti segítségként próbáltad a bimbóvédőt?? (bár azt mondják a közvetlen szívás jobban stimulál, de ha egyszer nem szeret szönvedni az ember lánya!!! ) Csak amíg egy picit gyógyulnak a bimbók.

Kép Kép Kép
fanetta

Kicsit olyan ez az egész, mint egy különleges staféta! Mindenki elindul, majd egyik-másik el-el tünedezik, hogy aztán újra megjelenve tovább folytathassa a versenyt!

Ha betelik a táblázat, következő pulyákat egyszerre fogantassuk majd, hogy újra izgulhassunk egymásért :?: :?: :?: (Sürgős telefon: apa, meló félbehagy, hazarobog, napirenden az unga - a topik csajaival így van megbeszélve!!) :D :D :D

Kép Kép Kép
fanetta

Zsu :lol:

Úgy legyen...nagyon készülődik az a kisember :lol: :lol: ....már a pocid is jelzi...Hamarosan túl leszel Te is...drukkolunk...nagyon-nagyon :lol: :lol:

szilvánusz :lol: :lol:

Gyönyörüek vagytok a foton...mekkora nagy babád van...hűha :lol: :lol:

:lol: pumperka :lol:

Már azt hittem...együtt eszterxx-el jön a picuri....drukkolunk Neked is..Áron keze gyógyulgat? Jobbulást neki..

linocs:

Jaj, de jó, hogy láztalan vagy....biztosan tejláz volt...de túl vagy..hál' Istennek...

nanó

Napról napra erősödik Norton..és gyönyörű...Ma vásárolni is elmentek Pattiék..3-an(Norti, Gorga, és a lökött Tyukanyó...Merész a nő :oops: :oops: :oops: szerencse, hogy odaértünk a nagy pakolásra....és szerencse, hogy Norti végig aludt :roll: :roll: :roll: Vannak ötletei..ex-magzatomnak :roll: :oops: :roll:

Kép

ESZTERXX, ARANYKAVICS!!!!!!!!!!!!!!! NAGYON ÖRÜLÖK NEKTEK, HATALMAS GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VÉGRE-VÉGRE!!!!!!

Eszterxx, sejtettem én már egy hónapja, hogy csaszid lesz, de remélem nem élted meg olyan szörnyen, mint én anno és mihamarabb láthatod Andriskát!!!!

Az én kisbálnám továbbra is tök jól elvan a pociban, de én megint dögrováson vagyok, reggel megettem 3 szelet almáspitét meg egy vajkrémes kenyeret szalámival+tea és a fürdőkádban egy óra múlva kihánytam az egészet. Jó volt a hányásomban feküdni :shock: szóval nem tudom miért van ez velem, pedig most nem is jött fel sav. AZtán délután elmentünk Tescoba sonkát venni, ott is 2x rosszul lettem, úgy kellett kifutnom, nehogy elájuljak.

Már nagyon kevesen vagyunk pocakosak, kivi vagyok ki lesz a következő, de ha jól sejtem pumperka! :wink:

Beuska????
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?