Sziasztok!
Peva!
Én a diétát 6hós korában kezdem majd, szal még kb 3 hét…de akkor sem durván, csak kevesebb szénhidrát, több zöldség, gyümölcs. Én korábban szopi miatt tömtem a szénhidrátot napi 5x, egy ideje viszont már csak 3x eszem, néha nassolok csak, és nem eszem olyan adagokat, h kipukkadjak tőle…bár ilyen akkor fordult elő velem utoljára, amikor Lilla még nem nyomta össze a gyomrom belülről.
Igen, gondoltam, h dönthető az etetőszék, mert nagyon jó. Lilla is pihiszékben vagy maxi cosiban eszik, és én azért nem veszek még etetőszéket, dönthetőt sem, h ne foglalja a helyet addig míg nem tud ülni rendesen. A döntött etetőszék úgyis ugyanaz, mint a jelenlegi helyzet.
Annyi időre nem káros, amíg megkajálnak, sőt nekik már hosszú utak alatt sem gáz az autósülés.
Levegőzés…ha jó az idő, akár egész nap is kint lehettek, ha szeretnéd.
Lilla már kb 3hetesen is 2órákat sétált.
Ne emészd magad a megfázás miatt, sosem lehet tudni ebben az időben, h mi a jó. És hogy jót is írjak, minél többet van megfázva, annál erősebb lesz az immunrendszere ellene. Mármint ezt úgy értem, h azért nem árt, ha egyszer-egysezr átesik ilyenen is. És több helyen olvastam már, h a babák első évükben (és később is) átlagosan 8x fáznak meg. Ezen mondjuk meglepődtem.
Kata!
Igen, a lakbér a legsúlyosabb Londonban. Igazából ha már évek óta kint vagy, beolvadsz…és mivel Londonban már az angolok vannak kisebbségben, nekik is teljesen természetes, nem tesznek különbséget. Mi is elérhetünk olyan szintre, mint ők a saját hivatásunkon belül. Nekem pl az előző állásom abszolút versenyképes, max fizus volt szakmán belül. És ezt bármilyen területen el lehet érni. De alap munkáknál, mint pl. konkrétan kertészet, az angolok több fizut kaptak, mint Norbi, és a többi „bevándorló”. De szerencsére egy bő fél éve már a szakmájában dolgozik, igaz nem mérnöki beosztásban, de végig lehet járni a szamárlétrát. És akkor mi is élhetünk olyan színvonalon mint ők, és igen, elég jól élnek.
Igen, emlékszem, h sajnos nem került be Zsófi az oviba, ezért érdeklődtem, h találtatok-e már vm jó kis helyet.
Gyes/gyed: igen, tényleg jó, ha 3 évig otthon lehet a gyerekkel az ember, de ez most egy kicsit más helyzet, mindenkinek be kell látni, h sz.rban van az ország, és csak akkor lesz javulás, ha pár évig megszorítják a nadrágszíjat. Ez gondolom majd több területen is észre lehet majd venni. És ilyen nagy gázban sokat számít, h egy évvel kevesebb gyest fizetnek többszázezer családnak, el kell fogadni, h ez most szükséges. Tényleg válságban az ország, már Angliában is bemondták, pedig ők azt sem tudják hol van Mo
., és soha nincs is szó róla, szal tényleg gáz van. Az 1 év szerintem is húzós, de a 2év abszolút reális. Bocs, h megint jöttem ezzel, de sztem nem szabad felháborodni, látni kell, h miért van ez.
Ja és igen, ez most konkrétan itt senkire nem vonatkozik jelenleg, majd a kistesónál…
Ildi!
Kééépzeld hogy jártam!!! Füstölögtem fél napot, nem tudtam túljutni a habtapin. Megjött a cucc, és nézem, pici csomag…kiderült, h ez ilyen mini puzzle, 1 készlet akkora, mint 1db normális habtapi kocka…szal a 4szetten Lilla éppen elfér átlósan. Úh ilyet ne rendelj!
De vannak jók az ebayen…pl sima színes, semmi minta, nem tud mit kiszedni belőle. De én beduzzogtam, hnap megyünk a Tesco-ba egy nagy csomag betűsért.
Bettyna!
Remélem minden rendben lesz kaki és szem ügyben! Köszi a naptej infót, jó tudni! És tényleg logikus…
Szöszke!
Hűűű, Gergő milyen nagy fiú lett! Nagyon édes!
Bettike!
Máté haláli, Lilla is ugyanígy beszívja a száját, de kicsit durvábban, és ő olyan mint egy fogatlan öregasszony!
Marek!
Dejóó, h segített ez a csodaszer!!! Utánanézek annak, amit keresel…itt volt egy bio bolt, de fogalmam sincs, most mi a helyzet,,,újra fel kell térképeznem a várost.
És légyszi szólj rám, ha nem írok semmit erről, mert hajlamos vagyok elfeljteni. Nyugodtan jöhet privi is, noszogassál!
Kincs!
Drukkolok, h megoldódjon hamar a probléma! Majd gyere mesélni, h van-e vm változás!
Zsuzsu!
Sztem azért cukroznak, mert azt jobban szeretik a babák, és nyilván azt a cuccot veszi meg az ember, amelyiket jobban szereti…
Mármint én, és itt sokan biztos nem a cukrosat, de sztem nem kell megsaccolnom, h mennyien…
Sajnálom a játszótéres storyt, előttem már sokan írtak tippeket, remélem sikerül megoldani a helyzetet!
Sajnálom a gyed-et is, remélem sikerül elintézni!
Konsti nagyon édes, hűűűű már ekkora dömperrel játszik?
Olyan vaníliás cucc nekünk is van, de én csak ritkán adok belőle, mert sztem van benne cukor. 1féle Hippesben nincs, meg én hoztam Londonból a többit, azokban egyikben sincs.
Írjatok nekem légyszi olyan tejpépet, amiben nincs cukor! Köszi!
Linh!
Tesco…
Elárulod, h milyen sportágat űznek majd együtt a fiúk? Bocs, ha már írtad vmkor, szita az agyam… Gondolom a vízilabda és úszás közül valamelyik. Esetleg toronyugrás vagy vizibalett?
LKata!
Aztaaa, gratula Norbikának a térdeléshez, nagyon ügyi!
Ez a ht- dolog nagyon durva!!!! Ők nem bátrak, hanem idióták….szerintem. Sajnálom apukádat, remélem sikerül vm megoldást találni, és nem szúrnak ki vele!
Aranyosak együtt a pasijaid!
Inez!
Igen, Lilla is eszik tejpépet, mi azzal kezdtünk, és 3 hétig csak azt ette.
(mert nem akartam még ht-t, de nem volt elég már a tejcsi, a tápi azóta sem kell neki, és ebben legalább van 90ml tápi (igen, már egy 100ast simán bevág
)…mert az angolokat azzal kell, nem vízzel, de már vettem itthonit is)
Jaj, sajnálom ezt a depit, de örülök, h már jobb! Kitartás, itt a tavasz!
Óóóó, pelusok, dejóóóó!!! Milyet rendeltél végül és mennyit?
Nymalac!
Itt is megdicsérem a hordozót, nagyon ügyi vagy! És a csajoknak jobbulást!
Na itt és most muszáj berekesztenem a dolgot, mert hulla vagyok, elmegyek aludni. Holnap jövök az uccsó oldallal, meg magunkról egy kicsit. Bár sűrű lesz a nap, úh nem tudom.