Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Máté visszaaludt én meg várom a védőnőt! :roll:
Aztán megyünk a nagyszülőkhöz! :lol:

Ildi! Most tudtam megnézni a videókat! Annyira édi a habtapin ügyeskedése! :lol:

Lkata! Mi is így nézzük a tévét fürdés után! Fejlesztem a gyereket, nézzük a SZÉF-et! Hátha okosodik! :wink: Bár tegnap előtt elaludt rajta! :lol: Nagyon vagány Norbi fordulása, tényleg laza! :lol:

Máté végre képes helyet változtatni! Igaz sokáig kell próbálkoznia és csak nagyon kicsit mozdul el, de annyira édi! :lol: Jelenleg a hasán körbe körbe :lol: , illetve ha leteszi a fejét, akkor felhúzza a popót és így egy kicsit előre! :lol:

Nymalac! Te ebből is megélnél! :wink: Ügyi vagy, reméljük a csajok is örökölték kézügyességedet! :lol:

Kép
bettike
Eger

LKata!

Szuper, nagyon örülök, látod, megérte váltani...:-)))))))Norbi ügyes nagyfiu...

Ildi!

Még nem próbáltam a sült almát, de ki fogom próbálni, szuper ötlet.És elég 20 percre betenni?

Nymalac! Király a hátihordi.ügyes vagy nagyon.és a meló mellett varrtad?Olyan vagy mint egy duracell nyuszi.-)
emmalena

Ja tegnapi fagyi! Igen főzött fagyi volt!

Kép
bettike
Eger

Emmalena - a szuper könyvemben ezt írják:

" Alma: kínálhatjuk nyersen, almareszelőn pépesítve. Megsüthetjük héjastól (200 fokon 20 perc), majd ugyanúgy kikanalazzuk, mint a krumplit vagy a tököt. Igy egészen más lesz az íze. "

Én 20 percre tettem be alufóliában, azért az kell rá, mert kissé csorog a leve, beletettem a tepsibe, aztán picit várta, hogy hűljön, kikanalaztam és még átnyomtam fokhagymanyomón is :lol:

Kép

Kép
nusildi

Ildi, te aztán nem bíztad a véletlenre :-)
ha felébredt emma lemegyünk veszünk almát, mert pont elfogyott, nagyon kíváncsi vagyok, majd beszámolok a fogadtatásról.
emmalena

Á, én semmit nem bízok a véletlenre, hülye aggódós fejemmel ezerszer és még egyszer képes vagyok elolvasni bármit, csak hogy tuti jól csináljam :oops: :lol: A fokhagymanyomót is ezért vetettem be, a meggyet is azon fogom ma átnyomni :wink:

Nekünk golden almánk van, én azt raktam a sütőbe, jó édes!
Mindenképp várom a beszámolót!!!!! :lol:

Kép

Kép
nusildi

sziasztok!
jól eltűntem,teljes lustaság lettem net ügyileg + Tomi is elkezdett 2 hete forogni és annyira édes,cukibogár tündérvirágszál,hogy egyfolytában játszottunk,így szigorúan alvás mellett tudtam főzni-mosni-takarítani.
sőt,mi is elkezdtük,5 hónaposan és 3 hetesen,tegnap délelőtt az almaevést szopi után és eddig még úgy néz ki,hogy tetszik neki :). tegnap 3 kicsi kanállal adtam neki,ma 6 kanállal kért.
Találtam a neten egy-két biozöldség/gyümölcs boltot (rendelni is lehet) és elmentem az egyikbe (Napos Oldal),ott vettem almát. 300 Ft volt egy kiló,szóval nem olcsó,de nagyon finom,lédús,édes alma.

voltunk kirándulni is,megint Balcsin,Velencei tónál,meg anyósoméknál is,ahol a dédinél voltak tyúkok. Tomi iszonyatosan élvezte,ahogy kotkodácsoltak és rohangáltak a magok után. Gondoltam is,hogy veszek itthonra egyet-kettőt,ne unatkozzon a gyerek :lol: (vicc)

megyek,visszaolvasok

Kép

Kép
borkaby

Ildi!
fagyasztott meggyet vettél?

Kép

Kép
borkaby

Veronika!
Mi voltunk könnycsatorna átmosáson, kb. 2 perc az egész,de én nagyon kiakadtam rajta. Muszáj,ne gondolkozz rajta,ha könnyes Pálmi szeme, de azért erősítsd magad lelkileg,főleg,ha olyan vagy,mint én,aki a szuritól is jobban kivan,mint a gyereke :roll:
Ez egy rutindolog,szerintem nem fontos szuper magán szemdokihoz menni vele. Én körbekérdezgettem itt a környéken ki jó szemorvos és elvittem az sztk-ba egy jóhírű orvoshoz,akinek állítólag magánrendelője is van. az asszisztens megfogta Tomi fejecskéjét és a karjait, hogy ne tudja mozgatni,a dokinéni pedig átmosta a szemét. kapott érzéstelenítő cseppeket is a szemébe,de nagyon nagyon sírt :cry: én meg vele
utána Szöszkétől kaptam javaslatot homeopátiás kezelés-ügyileg + a homeopátia.info.hu-n is olvastam,hogy lehet rá alkalmazni: (bemásolom)

"babának adjon Argentum nitricum 9Ch napi 1x5 golyócskát és Euphrasia 9Ch szintén napi 2x5 golyócskát. Emellett ha szükséges, használhatják az Oculo Heel homeopátiás szemcseppet."

mi a könnycsatorna átmosás után az argentum nitricumot adtuk + szemcseppet és nem jött elő azóta.

Kép

Kép
borkaby

Sziasztok!

Köszi, a kazán rendben. Ember jött 7 körül, Szabi épp szunyált. Így nem kellett 2 felé szakadnom. Pikk-pakk megcsinálta, úgyhogy most minden működik! :wink: Bár minden gondunk így oldódna meg!

Ildi - Krumpli szerintem simán mehet. Meggyevés :lol: Cuki!

Kata - Megtaláltam a videót. Cuki nagyon! Nagyon ügyes Norbika!

Zsuzsu - Konsti jól néz a placcon! Édes! Játszótér - Szerintem össze kellene fognotok ksigyerekes anyukáknak és leneveleni a kölkeket. Egyedül nyilávn nem érsz semmit, de ha minden anyuka melléd áll, talán van esély.

Marek - Bébidesszert :lol: Tök jó, hogy Bori bírja a kajcsit! Gratula!

Ny.malac - Meglepődnék, ha unatkoznál. :wink: Nagyon szép let a hurci. Igazi csajos! Lányoknak jobbulást!

Adri - Utólag is isten éltesss Jucsi babát!

Borkaby - Jó, hogy újra hallunk rólatok! Gratula a forgáshoz!

Lányok! Megint kezdek aggódni. Szabi kiakaszt teljesen! Most már lassan 2 hetes semmi se jó. Amint kiteszem a lábam a szobából már nyekereg, ha nem érek vissza pár perce belül, ordít. 10-15 percnél többet nem játszik, akkor se ha mellette ülök. Csak akkor, ha a kezébe adogatom a dolgokat. Ezelőtt felvette maga mellől a játékokat. Egyébként háton is csak nyekereg, meg hason is repked meg kínlódik. Nem fordulna meg véletleül sem, pedig meg tudja csinálni. Eddig legalább próbálkozott, ügyeskedett, gyakorolt. Mostanában semmi, csak ez az állandó nyüszítés! :twisted: Mi a jó bánatot csilájak vele???? Ma megint eljutottam odáig, hogy berajtam az ágyába higgadni. Képtelen vagyok egész álló nap hurcolni a majd 9 kilós popsiját!Hova lett a mosolygós, nagy dumás, édi-bédi kisfiam???? :cry:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

jujj,Kata!
nagyon jó az apás kép norbival!

Nyugtonmalac!
Nagyon ügyes vagy! Már lassan én is kezdek kedvet kapni az ügyeskedéshez,de igazi lelkierőm még nincs hozzá,na meg ügyességem sem, úgyhogy csak irigykedek :D
Ja,elkezdtem olvasni a "hogyan ne legyünk tökéletes Anyák" c. könyvet és amellett,hogy megnevettet,jó sokat eszembe juttatott téged is :wink: :D

Gyed:
annyi mindent hallani róla,én úgy tudom,hogy a munkaviszony hosszától fog függni a gyed hossza is.

én is még többnyire fektetve sétáltatom Tomit,de van,mikor felemelem kicsit a háttámlát,(a legalsó fokozatra), mert imád nézelődni és sikongatni séta alatt,tőlünk visszhangzik a környék,nagyon édes, mindent kommentál,és megállás nélkül magyaráz és nézelődik. aztán mikor megunja és aludni sem akar,akkor jön az anya ölében nézelődés és sikongatás :D.
Tomi már nem alszik el,csak az alvásidejében, hiába sétálunk vagy kocsikázunk.

Kép

Kép
borkaby

Bettyna!

ne keseredj el, tök normális amit a szabi csinál.Kezdődik lassan a 8 hónapos szorongsos időszak.Tudom, az még 2 hónap, de ilyenkor szokott lenni egy kis bemelegítés. Ha nem szeret feküdni, akkor a babaszékben vidd magaddal oda ahol épp vagy.Lehet, hogy jön a foga.Az is lehet, hogy több alvást szeretne mint korábban és azért nyűgös.Én azt mondom, hogy nem az a megoldás, ha egész nap cipeled a kezedben.aHHOZ MÁR NAGY ÉS KÉPES HOZZÁ SZOKNI, UTÁNA VÉRT IZZADNÁL, HA LE AKAROD RÓLA szoktatni. Próbálj meg mesekönyveket tenni elé, hátha az leköti kicsit a figyelmét.
emmalena

Bettyna!
Régen nem olvastam a fórumot,úgyhogy nem tudom az előzményeket,ez csak egy messziről jött ötlet: Nem lehet,hogy az izmaival van valami? mert lehet,hogyha tud forogni,de most nem forog + nem játszik,akkor kényelmetlen neki a mozgolódás. (barátnőm kisfia csinálta ezt és nála ez volt) - valami olyasmi,mint amikor sokáig gép előtt ül valaki és mindig érzi a hátát-nyakát stb.
Gyógytornászhoz vitték és ő mondta nekik.

Kép

Kép
borkaby

Emma - Köszi, ezeket szinte mind próbálom/tam. :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Zsuzsu!
köszi :)

Kép

Kép
borkaby

Marek!
én tudok neked szerezni Holle magkását, rizskrémet,köleskását, 3-mag kását, müzlit és zabpehelykását és elküldöm szívesen postán. :wink:

Kép

Kép
borkaby

nagyon régen voltam már, de azért aktivan olvastam :wink: :

sensi: nagyon kemény volt ez a reptéri sztori.még jó, hogy azért segitettek :lol: .jók a képek :lol: .szemüvegröl jut eszembe.a te gyereked is megkaparintja néha? én alig tudom töle vissza szerezni, annyira szoritja. :roll: :roll:

zsuzsu: köszi a gratulációt :wink:

ildi: nagyon jó a mosógépes kép :lol: . hogy csináltad?nagyon cuki a lányod a kis gödröcskéjével, annyira zabálni való :lol:

emmalena: sajnállom az alergiát, hogy rosszkor, rossz idöben jött ki.de legalább kiderült, hogy a drága testápoló a ludas.

ancsát a múltkor véletlenül megtaláltam valamelyik topicban.a kislánya gyönyörü, ancsa válik, szóval eléggé összejött neki :cry: .

l.kata: hempergös kép nagyon édi :lol: .én mindig beosztom a házi munkát, máskülömben nem gyözném :roll:

marek: én már kivettem a mózest, rövid volt a fiamnak

folyt.késöbb

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

sziasztok!

még egy ötlet - Dorka is finnyás, még mindig 3-5 kanál kajáknál tartunk....: melegítés. a sült alma azért is ízlett neki jobban. másnap megmelegítettem a nyerset, ugyanaz volt az eredmény, jobban csúzik a langyi kaja. Én csak egy forróvizes tálkába teszem egy pohárban a kaját, pont jó hőmérsékletű lesz.

Ildi! Én 4 nap után megpróbáltam a krumpli-alma dolgot, ízlett Dorkának (abból 5 kanál is lecsúszott). Te is babaszakácskönyvet töltötted le? Ott írták a sült almát (ott is).
Ha Lotti eszi az almát próbáld 1/3 krumpli, 2/3 alma pürével kínálni.

Én egy picit el vagyok kenődve, hogy ilyen keveset akar enni Dorka. Tegnap a cékla-krumpli ízlett neki, mert nagy örömmel tátotta a száját, de 3 falat után nem kellett.
Ma reggel a jó édes (talán túl édes) sült golden alma egyáltalán nem kellett. Száj összeszorítva, fej elfordítva.
Próbáltam szopik között, szopi előtt, szopi után (hát utána egyáltalán nem kell neki, szóval marad kb. szopi idején, persze ha túl éhes akkor se jó, mert akkor sem kér).

Bébidesszertet ajánlotta a védőnő.
Marek írta, hogy nincs benne cukor- de akkor mitől édes?? Vagy nem édes? És mennyi csúszik le Borinak?

Céklát mi veszi ki a ruhából? Az ecetes ollón kívül ? :lol:

Timi! Szemüveg nálunk is kedvenc :) Jó maszatos lesz egy pillanat alatt a nyálas kéztől. Mindig rászólunk, hogy nem szabad (3 éve volt 42ezer csak a lencse a szemüvegembe, nem kéne eltörni).

Rízst is írják 6 hótól. Vagy csak a pelyhet? Valaki adott már?

Furi, hogy egy éve még az AFP eredményekről írtunk. :wink:

Daisypath Happy Birthday tickers
peva

Zsuzsu, játszótér
Ki kell dolgozni egy stratégiát. Ha ilyen a helyzet, hogy minden életkorú gyerek össze van kényszerítve egy helyre, akkor
1. vagy be kellene osztani, hogy ki mikor mit csinál. 10 percig a nagyok ugrálhatnak, 10 percig a kicsiké a homokozó.
Először meg kellene kérni a nagyobbakat, hogy amikor kicsik vannak a homokozóban, ne ugráljanak a csúszdáról, mert rájuk ugorhatnak, vagy utánozzák őket.
2. Vagy a kicsiket egy biztonságosabb helyre, pl. a csúszda ellenkező oldalára telepíteni. Esetleg játékosan egy földön vezetett zsinórral, szalaggal elkeríteni őket. "Tiltott zóna" a 6 év felettiek szívesen elfogadják, hogy határokat jelölünk ki nekik.
Tehát először valamilyen kompromisszumos megoldás kellene, hogy senki ne higgye azt, hogy őt ledorongolják. Ha ezt a szabályt megszegi valaki, akkor először egy emlékeztetés, hogy itt a kisebbek játszanak, a nagyobbak ott játszanak, és ha ezt ismét felrúgja valaki, akkor szigorúbban rájuk kell szólni. Pl. hívd ide anyukádat. És ha netalántán oda megy az anyja, akkor nem azt mondani, hogy az Ön fia ilyen meg ilyen hülye antiszociális, hanem a tényeket elmondani: ugrál és attól tartunk, hogy ráesik a kicsikre. Megállapodtunk, hogy a nagyobbak csak arra ugrálnak. stb. Lehet ezt kulturált módon, és közben vadulhatnak továbbra is. A nagyobb gyerekeknek imponáló, ha azt gondolják, hogy a kicsik róluk vesznek példát, így ezt is lehet mondani: "Előfordulhat, hogy utánozni fognak téged a kisebbek, és ők még nem olyan ügyesek, mint te." stb...

Kép
szöszke

Sült gyümölcsök:
hő hatására a vitaminok 80%-a megsemmisül, és az amúgy lúgosító gyümölcs savasítóvá válik. Vigyázzatok vele! De ki is próbálhatjátok magatokon: egy éhgyomorra elfogyasztott alma után semmilyen maró érzés nem lesz a torkotokban, viszont a sült alma után igen.

Hús adás:
mivel a kakit nagyon megbüdösíti (a koncentrált állati fehérje feldolgozása az egyik legnehezebb feladat a szervezetnek), én várnék a szobatisztaságig vele. És akkor is csak maximum heti egyszer adnám. Nincs olyan tápanyag benne, amit ne lenne meg anyatejben, gyümölcsben, zöldségben, gabonában. Ugyanezt gondolom a tejtermékekről is.

Ildi!
Annyira édes Lotti, de ráakadtam a Ügyeskedés a habitapin videóra is. Miért nyalogatja a hal szemét Lottika? Vagyis a lyukat?? :D:D:D

Kép
szöszke

Vazzeeeeeeeeeee, rohadt ideges vagyok, képzeljétek, meggyet kiolvasztottam (kérdésre válaszolva, anyu fagyasztotta le tavaly, nem bolti), átnyomtam a fokhagymanyomón, már a 3. kanálnál tartottunk, amikor a kis tányérban felfedeztem egy KUKACSOOOOOOOOOT!!!!!!!!!!!!!! Szerintetek lehet baja ettől a gyereknek??? :roll: Kész vagyok, most már nincs bizadalmam a meggyben :shock: :cry:

Kép

Kép
nusildi

Ildi!

Kukac?:-) fuuuj, persze semmi baja nem lesz tőle, ne aggódj.Mondjuk megértelek, nyilván én sem adnék neki többet, de ne ijedj meg, semmi de semmi baja nem lesz tőle, ha esetleg megevett egyet.de az sem biztos hogy evett.
emmalena

Szöszke - nézd meg a másik habitapis ügyeskedést és meglátod, hogy miért figyeli a szemet :lol: Ugye a szemét kivettük a halnak, nehogy megegye, erre a kis huncut rájött, hogy ha beleakasztja az ujját, ki tudja szedni a hal fejét (is) :shock: :roll:
Sült almával kapcsolatban igazad van, ilyenkor biztos nincs benne annyi vitamin, de még úgyis csak 2-3-4 kanállal kapnak, annyit még nem számít, az anyatej fedezi még minden szükségletüket.
Épp ezért, Peva, ne aggódj, ha Dorka nem eszik sokat vagy egyáltalán nem, akkor nem kell erőltetni, próbáld meg pár nap múlva.

Kép

Kép
nusildi

Nem, nem evett kukacot, figyeltem, hogy mi van a kanálban és amúgy is pici adagokat adtam neki, hármat, utána vettem észre a tányérban a kis kukacot, de azért nagyon gááááááz!!!!! :?
Holnap jön a krumpli, én nem adok meggyet neki :cry:

Peva - a babaszakánykönyv is le van mentve nekem, de ez a Kismama babakonyhája c. könyvből van.

Kép

Kép
nusildi

Ildi, a kukac minőségellenőr! :) Tuti, biomeggy! Én kivágnám a kukacos részt, és a többit odaadnám, ahol nincs járat.

Kép
szöszke

Borkaby
Köszi, de megoldódott... Mire nem jó a babanet... :wink:

Ildi
Ez a kukac dolog tényleg gáz. Mondjuk sose lehessen tudni, hogy mi van az üveges kajákban.

Peva
A bébidesszert az csak őszi, meg alma. A gyümölcstől édes...

Rizst már lehet adni, ezért kersem a Holle termékeket. Rizs és kölespépet akarok venni. Ezekben nincs glutén, meg semmi más káros cucc. Anyatejjel fogom csinálni, meg gondolom gyümölccsel. Mondjuk nemtom mikor kerül rájuk sor, mert én egy dolgot egy hétig próbálok, h kiderüljön allergiás e rá.

marek

Na csajok, megszegtem, amihez eddig tartottam magam! :roll: Voltunk lent egy nagyot sétálni, nagyon meleg volt, Lottika is izzadt picit, majd itthon szopi, de nyüszögött utána, és felbontottam a Szentkirályi babaitalt, natúr őszibarack, amiben ugye van cukor és képzeljétek, 50 ml-t bevágott a csőrös pohárból :shock: Eddig semmit sem ivott meg a cicin kívül :shock: Nem gáz szerintetek, hogy ezt a cukrosat itta? Csak nincs benne annyira vészes mennyiségű cukor, nem? És jobb, mint a kukac :roll:

Kép

Kép
nusildi

Ildi....kukac??? :shock: Hát nem azt mondtad hogy ti a husit később kezditek??? :lol:
Na, jó viccet félre téve, nem lesz semmi baja nyugi. Nyugodtan add azt a meggyet, biomegy, biokukaccal. :wink:
A szentkirályi italok elvileg 4 hónapos kortól adhatók. Bár még én sem bontottam fel ami itthon van, én is
tartok a cukros dolgoktól, de ha annyira sok lenne az a cukor
mennyiség akkor nem írnák rá hogy 4 hónaposnak adható.Nem? :roll:
Szóval ne aggódj!

Norbikának most a dédimama nyuszija csőröspoharat hoz :D
Holnap veszi meg a férjem.
Anyukámék Pesten turiztak 4 kis göncöt Norbinak, (halásznaci, poló, széldzseki...) én mondtam nekik
hogy ne vegyenek újat. Úgyis mentek az apukámmal Kontrollra a László kórházba, és ott klassz angol turi van. :D
Mi vettünk Norbinak HABTAPIT az Auchanben. :D
Anyósom labdát vett neki, meg valami kisinget mondott, még nem láttam.
Ti mit vesztek a Kicsinek???

Kép
Kép
lovaszkata

Rizs/gabona.....én olyan üveges bébidesszertet adtam már ami Banán, öszibari, rizs tartalmú volt! :lol: Nagyon ízlett!
Még nem volt 5 hónapos sem. Elvileg a rizs adható a leghamarabb.
Most kinéztem már a Dm-ben olyan Milupa gabonapelyheket amiben rizs, búza, köles, kukoricapehely.....ilyesmik
vannak és gyümihez, főzelékhez keverhető. :wink:

Kép
Kép
lovaszkata

kincs: remélem mihamarabb kiderül, mi okoz problémát Marcinak és nem kell sokáig szenvednie.

peva: nagyon jól néz ki a szék, amit vettetek. én is hasonlót néztem, csak én ennyi pénzt nem akarok érte adni :?

szöszke: Gergö nagyon édi a fotón amit feltettél :wink:

zsuzsu: én mindent meg fogok kóstolni, amit majd a fiamnak adok.sajnállom, hogy csak gyes-t hagytak jóvá.drukkolok, hogy sikerüljön fellebezni.

nyugtonmalac: jól néz ki a hordozó, amit csináltál.ügyi vagy :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

peva: ne is mond az enyém is ilyen drága volt. vékonyitott,pára mentes müanyag lencse.a keret sima müanyag,de pont akcióban volt, féláron mégis az egészért 50e ft-ot fizettem. :roll: .

játszótér: nálunk ezzel nem lesz gond, mert itt nincs :evil: :twisted: :roll:

ildi: szerintem semmi baja nem lesz töle.ez érdekes, mert meggybe állitólag nem megy bele a kukac :roll:
szerintem nincs benne olyan nagyon sok cukor, végül is direkt babáknak készitik nem?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

na mostmár rólunk egy kicsit:

szombaton voltunk ortopédnál kontrolon, minden rendbe van, hivatalossan is elhagyhatjujk az ortopéd gatyót :wink: /amit mi már három hóssan elhagytunk :oops: /
volt mellettünk egy 3 hós baba /koraszülött, 6hetet sietett/, nagyon aranyos volt, izgett, mozgott és elég nagy is volt. az anya egy jó nagy darab nö. folyt a kicsi nyála és az anya azt mondta, hogy jön a méz /én azt hittem, hogy a nyálra érti/de nem. tudjátok mit csinált???????
a cumit belemártotta a MÉZBE :shock: :shock: és úgy adta vissza a kicsi szájába. hát én köpni, nyelni nem tudtam. meg akartam töle kérdezni, hogy miért, de sajna addigra pont behivták öket.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Timi, bravó :evil: jön a méz, aztán majd jön a fogorvosi fúró...hú, de nagy buli lesz. :cry:

Kép
szöszke

ITT KERESETT VALAKI DM-ES PONTOT? NEKEM VAN 3 ÉS NEM HASZNÁLOM KI! Szívesen elküldöm, csak nem tudom kinek! :oops:

Kép
bettike
Eger

Bettike - jaj, lecsúsztam róla, nekem kellett volna még pont 1 db, hogy beváltsam a 15%-os kedvezményt, de nem vártam, elmentem vásárolni, viszont már csak május 31-ig lehet elhasználni a kuponokat, mert ugye új kedvezmény lesz. Kaptam egy papírt, ki kell tölteni és kártyát fognak kiküldeni, azon lehet majd a pontokat gyűjteni. De azért ari vagy, köszi! :lol:

Timi - te jó ég, ezt nem hiszem el, vannak ekkora állatok??? :shock: :x Cumit mézbe mártani, anyám, hogy lehet valaki ilyen barom?????????? :roll: Komolyan mondom, az ilyentől elvenném a gyereket, mit csinálhat ez otthon, ha a rendelőben ilyet csinál??? :evil:
Szuper, hogy minden rendben van Sanyikával! Mi holnap megyünk az ortopédiára kontrollra, a 2 hósra, remélem már nem kell mennünk, nekünk tornáztatni kellett a lábát, mert kötött volt a csípője picit.
Tényleg, hogy van a köldököd, piercing már rendben???

LKata - mi nem veszünk Lottinak semmit Húsvétra, még úgysem fogja fel, hogy miért van ott egy újabb játék, ha új ruhát kap, azt végképp nem veszi észre :lol: És locsolkodni se megyünk, bár anyósomék már jelezték, hogy AKKOR KI LOCSOLJA MEG LOTTIKÁT??? :evil: :shock: Mondtam, hogy senki, mert majd jövőre, de hát hogy jelképesen, hát jelképesen se és kész :P
Nem szeretem a Húsvétot, csak a sonkát :?
Kukac - hús :lol:

Elment a kedvem a meggytől, most nem fogok adni neki, majd ha lesz szép friss meggy, addig bőven ráér szerintem. Jövő héten megpróbálom a krumplit és utána a répát. Vagy krumpli után érdemes valami más zöldséggel próbálkozni a répa helyett?

Na megyek, lefekszem, nagyon elfáradtam, kétszer voltunk sétálni jó 1,5 órát, szétmegy a talpam, porszívóztam is, ááá, minden nap hullafáradt vagyok estére :cry:

Jó éjt!

Kép

Kép
nusildi

Sziasztok,

na én is előkerültem :oops:

Huh, én is nagyot néztem volna, ha egy kukaccal nézek farkasszemet. A közeljövőben én is megkóstóltatom Balázzsal a meggyet. Az utóbbi időben fagyasztott őszibarack után kajtatok, eddig sikertelenűl. Ti Tesco, Auchan, Corában vettétek?
Balázs már eszik almát, körtét, krumplit, eddig ezeket ismeri. Most már keverem az almát a krumplival. Ha sikerül őszit venni, akkor azzal folytatom, majd utána jönnek a zöldségek: répa, sütőtök,cékla,...

Jaj, el vagyok ájulva minden babától :) , hogy mindegyik milyen ügyes már, hihetetlen.

Balázs is már fordul hasról hátra, és tegnap végre átfordult hátról hasra is. Annyira jó volt nézni, ahogy próbálkozik a fordulással, oldalra sikerült neki, de mindig visszabillent, majd csak-csak addig próbálkozott, mígnem megfordult :lol:

Látom, ezt a GYED-GYES lerövidítését is átbeszéltétek már. Jajjjj, én nagyon ideges lettem a megszorítások hallatán. Szerintem egyáltalán nem luxus a gyerek 2 éves koráig itthon maradni. A legtöbb anyuka utána már megy vissza dolgozni, tehát szerintem kevés az olyan, aki otthon marad úgy, hogy már csak azt a 28e Ft-t kapja. Ill. amit én eltörölnék az az, hogy ha már visszament dolgozni, akkor ne járjon alanyi jogon a Gyes a gyerek 3 éves koráig, minek? Ott van már olyankor a fizetése. Már ha ezt eltörlik sokat spórolnának. Így meg a gyereket 1 éves korában adjam be bölcsibe?!!?! , mert hogy a 28e semmire nem elég. Én is azt mondom, hogy nem a bölcsinek szülünk. Szerintem nem tesz jót a gyerek fejlődésének, ha már egy éves korában ilyen hosszú időre nap mint nap kiszakítják a családi kötelékből. Nővérem fia 2 éves és 3 hónapos volt amikor bölibe került, persze volt sírás-rívás, de egy ilyen idős gyereknek még úgy ahogy el tudod magyarázni, hogy miért is került bölibe és esetleg jó is ez neki, de egy 1 évesnek még nem lehet :cry: :cry: :cry:
Ja és nem esett szó a megszorításoknál a TGYÁSról. Azon akarnak változtatni? Mert ha az marad, akkor csak fél évig jár a gyed és utána még 1 évig a gyes.

Minden este álometetek, most is épp onnan jövök. Este 8kor már kidől Balázs, így akkor megetetem és alszik is, majd 11 körül az álometetés, alszik tovább, általában hajnali 5ig, akkor is etetem és alszik fél 8-8ig. Volt már hogy ugyanígy volt a felállás és a hajnali 5 órai evés után negyed 10 kor még mindig aludt. Akkor már viszont tényleg felébresztettem :oops:
Most este is tekergett megint jó párszor este 8 és 11 között, szerintem az alma nagyon megfogta a székletet, és bántja a pociját vagy nem tudom :?

Most megint csak ennyire tellett, megyek fürcsizni és aludni

Jó éjszakát!

clau06
Budapest XXI. kerület

ha jól látom késik egy órát a Babanet órája, 23:22kor küldtem el az előző sorokat, és 22:22-t ír mégis a dátum mellé, pedig itt a gépen jól van beállítva az idő
hhhmmm, érdekes, no mindegy, nem olyan lényeges :D

clau06
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Peva!
Én a diétát 6hós korában kezdem majd, szal még kb 3 hét…de akkor sem durván, csak kevesebb szénhidrát, több zöldség, gyümölcs. Én korábban szopi miatt tömtem a szénhidrátot napi 5x, egy ideje viszont már csak 3x eszem, néha nassolok csak, és nem eszem olyan adagokat, h kipukkadjak tőle…bár ilyen akkor fordult elő velem utoljára, amikor Lilla még nem nyomta össze a gyomrom belülről. :)
Igen, gondoltam, h dönthető az etetőszék, mert nagyon jó. Lilla is pihiszékben vagy maxi cosiban eszik, és én azért nem veszek még etetőszéket, dönthetőt sem, h ne foglalja a helyet addig míg nem tud ülni rendesen. A döntött etetőszék úgyis ugyanaz, mint a jelenlegi helyzet. :) Annyi időre nem káros, amíg megkajálnak, sőt nekik már hosszú utak alatt sem gáz az autósülés.
Levegőzés…ha jó az idő, akár egész nap is kint lehettek, ha szeretnéd. :) Lilla már kb 3hetesen is 2órákat sétált.
Ne emészd magad a megfázás miatt, sosem lehet tudni ebben az időben, h mi a jó. És hogy jót is írjak, minél többet van megfázva, annál erősebb lesz az immunrendszere ellene. Mármint ezt úgy értem, h azért nem árt, ha egyszer-egysezr átesik ilyenen is. És több helyen olvastam már, h a babák első évükben (és később is) átlagosan 8x fáznak meg. Ezen mondjuk meglepődtem.

Kata!
Igen, a lakbér a legsúlyosabb Londonban. Igazából ha már évek óta kint vagy, beolvadsz…és mivel Londonban már az angolok vannak kisebbségben, nekik is teljesen természetes, nem tesznek különbséget. Mi is elérhetünk olyan szintre, mint ők a saját hivatásunkon belül. Nekem pl az előző állásom abszolút versenyképes, max fizus volt szakmán belül. És ezt bármilyen területen el lehet érni. De alap munkáknál, mint pl. konkrétan kertészet, az angolok több fizut kaptak, mint Norbi, és a többi „bevándorló”. De szerencsére egy bő fél éve már a szakmájában dolgozik, igaz nem mérnöki beosztásban, de végig lehet járni a szamárlétrát. És akkor mi is élhetünk olyan színvonalon mint ők, és igen, elég jól élnek.
Igen, emlékszem, h sajnos nem került be Zsófi az oviba, ezért érdeklődtem, h találtatok-e már vm jó kis helyet.

Gyes/gyed: igen, tényleg jó, ha 3 évig otthon lehet a gyerekkel az ember, de ez most egy kicsit más helyzet, mindenkinek be kell látni, h sz.rban van az ország, és csak akkor lesz javulás, ha pár évig megszorítják a nadrágszíjat. Ez gondolom majd több területen is észre lehet majd venni. És ilyen nagy gázban sokat számít, h egy évvel kevesebb gyest fizetnek többszázezer családnak, el kell fogadni, h ez most szükséges. Tényleg válságban az ország, már Angliában is bemondták, pedig ők azt sem tudják hol van Mo :P., és soha nincs is szó róla, szal tényleg gáz van. Az 1 év szerintem is húzós, de a 2év abszolút reális. Bocs, h megint jöttem ezzel, de sztem nem szabad felháborodni, látni kell, h miért van ez.
Ja és igen, ez most konkrétan itt senkire nem vonatkozik jelenleg, majd a kistesónál…

Ildi!
Kééépzeld hogy jártam!!! Füstölögtem fél napot, nem tudtam túljutni a habtapin. Megjött a cucc, és nézem, pici csomag…kiderült, h ez ilyen mini puzzle, 1 készlet akkora, mint 1db normális habtapi kocka…szal a 4szetten Lilla éppen elfér átlósan. Úh ilyet ne rendelj! :D De vannak jók az ebayen…pl sima színes, semmi minta, nem tud mit kiszedni belőle. De én beduzzogtam, hnap megyünk a Tesco-ba egy nagy csomag betűsért. :P

Bettyna!
Remélem minden rendben lesz kaki és szem ügyben! Köszi a naptej infót, jó tudni! És tényleg logikus…

Szöszke!
Hűűű, Gergő milyen nagy fiú lett! Nagyon édes! :)

Bettike!
Máté haláli, Lilla is ugyanígy beszívja a száját, de kicsit durvábban, és ő olyan mint egy fogatlan öregasszony! :D

Marek!
Dejóó, h segített ez a csodaszer!!! Utánanézek annak, amit keresel…itt volt egy bio bolt, de fogalmam sincs, most mi a helyzet,,,újra fel kell térképeznem a várost. :D És légyszi szólj rám, ha nem írok semmit erről, mert hajlamos vagyok elfeljteni. Nyugodtan jöhet privi is, noszogassál! :)

Kincs!
Drukkolok, h megoldódjon hamar a probléma! Majd gyere mesélni, h van-e vm változás!

Zsuzsu!
Sztem azért cukroznak, mert azt jobban szeretik a babák, és nyilván azt a cuccot veszi meg az ember, amelyiket jobban szereti… :P Mármint én, és itt sokan biztos nem a cukrosat, de sztem nem kell megsaccolnom, h mennyien…
Sajnálom a játszótéres storyt, előttem már sokan írtak tippeket, remélem sikerül megoldani a helyzetet!
Sajnálom a gyed-et is, remélem sikerül elintézni!
Konsti nagyon édes, hűűűű már ekkora dömperrel játszik? :) Olyan vaníliás cucc nekünk is van, de én csak ritkán adok belőle, mert sztem van benne cukor. 1féle Hippesben nincs, meg én hoztam Londonból a többit, azokban egyikben sincs.

Írjatok nekem légyszi olyan tejpépet, amiben nincs cukor! Köszi! :)

Linh!
Tesco… :D
Elárulod, h milyen sportágat űznek majd együtt a fiúk? Bocs, ha már írtad vmkor, szita az agyam… Gondolom a vízilabda és úszás közül valamelyik. Esetleg toronyugrás vagy vizibalett? :D :P

LKata!
Aztaaa, gratula Norbikának a térdeléshez, nagyon ügyi! :)
Ez a ht- dolog nagyon durva!!!! Ők nem bátrak, hanem idióták….szerintem. Sajnálom apukádat, remélem sikerül vm megoldást találni, és nem szúrnak ki vele! :(
Aranyosak együtt a pasijaid! :D

Inez!
Igen, Lilla is eszik tejpépet, mi azzal kezdtünk, és 3 hétig csak azt ette. :) (mert nem akartam még ht-t, de nem volt elég már a tejcsi, a tápi azóta sem kell neki, és ebben legalább van 90ml tápi (igen, már egy 100ast simán bevág :D)…mert az angolokat azzal kell, nem vízzel, de már vettem itthonit is)
Jaj, sajnálom ezt a depit, de örülök, h már jobb! Kitartás, itt a tavasz!
Óóóó, pelusok, dejóóóó!!! Milyet rendeltél végül és mennyit? :)

Nymalac!
Itt is megdicsérem a hordozót, nagyon ügyi vagy! És a csajoknak jobbulást!

Na itt és most muszáj berekesztenem a dolgot, mert hulla vagyok, elmegyek aludni. Holnap jövök az uccsó oldallal, meg magunkról egy kicsit. Bár sűrű lesz a nap, úh nem tudom. :P

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Sziasztok!

Zsuzsa!Örülök,hogy Ábel nyiltabb lett!Nyugi nemoskára majd alig tudod leálítani annyit beszél!Hogy megy a Ht?

Ildi!Kukac! :evil: Nyugi nem lesz semmi baja ha evett is véletlen!És ennyi cukortól sem lesz baja!

Sz.Betty!Ilyen korszaka minden babának van!Én is azt szoktam,hogy viszem magammal de nem kézbe van egész nap mert ha ahoz hozzá szokik és akkor vért izadhatsz mire leszoktatod!Éjszakáitok milyenek?

Kata!Szerintem sokan lazák a Ht-ben de ennek is vannak normális határai.Én se görcsölök már úgy mint Zsófinál és majd te is meglátods a tesónál sokkal lazább leszel és akkor majd az lesz furcsa milyen más volt Norbinál!

Sensi!
Ne haragudj de nagyon érdekes a felfogásod!Neked jár a gyes?Na most válság igen szarba van az ország de könyörgöm Én csináltam mi csináltuk,hogy elszarták a pénzt???????????Mi százezrekből élünk(jó esetben )még a politilusok párttól független milliókból!!!!Akkor miért Mi húzzuk össze a gatyaszárat??????????És ennek köszönhetően angyon-nagon sokan nem fizetik a csekkeket és ezzel is hiányt csinálnak de ha oda kerülünk mi is én se fizetem be ha másra nem fog teleni az miatt!Akinek hitele van már majdnem a dupláját fizeti és ez mellet élni is kell meg gyereket nevelni!

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!

Timi...tegnap el is felejtettem írni, hogy nagyon sajnálom Ancsát! :(
Nem semmi mennyire összejött neki minden.
Bár már terhessége alatt is voltak problémáik a férjével :(
Ott a 3 gyerek.....szegényke!

Méz-cumi... :shock: nagyon durva! :twisted: Ki vagyok akadva ezeken a buta szülőkön!

Clau...jó hogy jöttél! bizony az alma fog, most próbálj neki mást adni! Jó ötlet az őszibarack.
De én azt javaslom, hogy vegyél Hippes üveges gyümit. Sokkal finomabb és bio. :D
Norbi most már sárgabarackot is evett, nagyon szereti! :D

Peva...nekünk kijött a cékla a ruhából. Bár nem hagytam beszáradni, azonnal vízbe dobtam. :wink:
Ami nagyon makacs folt volt, az Vanish szappannal bedörzsöltem.

Ildi...a répa jöhet az elsők között, majs próbáld ki a sütőtököt.
A rápa is fog ám! Lehet kell mellé adnod egy kis barackot! :roll:
Aztán az is fini, hogy répa -burgonya összepárolva, anyatejjelVagy tápszerrel higítva! :wink:

Sensi....köszi :)
Milupa Ha-s vaniliás tejpép az a kezdő , nincvs benne hozzáadott cukor, hipoallergén....fini is! :D Csak drága. :?
Szerintem a Hippes tejpépekben sincs cukor. Én 4 hósat vettem, öszi-sárgabarisat. :D

Kép
Kép
lovaszkata

Rólunk: Elkiabáltam ezt a jól alvás dolgot, Bár más a kaja dolog megoldódott, a 2-es tápszerrel,
nem is ez miatt kel fel. Össze-vissza forog éjjel és beszorul, magaalágyűri a takaróját,
az nyomja, felkúszik az ágy elejébe és már nem tudja letenni a fejét mert olyan közek van a rácsokhoz. :roll:
Szóval éjjel vagy 10x mentem át megigazítani Norbikát, egyből visszaaludt, csak azért így nagyon nem tudtam aludni. :?
Tegnap napközben is nyűgösebb volt, örülnék ha már megszületne az első foga, mert szerintem az kínozza. :roll:

Tegnap voltunk mérésen:
7780gramm és 70cm! 42cm fej és 43 cm mellkas. :D

Mennem kell, vár a sütés, pussz!

Kép
Kép
lovaszkata

Kata!Nem jön Norbi foga?Nálunk úgyan ez volt mikor fogzás volt!Mibe alszik Norbi?Hálozsákba?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata!

Pont ezt akartam mondani, hogy tedd hálózsákba.akkor nem gyűri maga alá, nem húzza a fejére, nem takarózik ki.Nálunk még Ábi is hálózsákozik, mert pörög össze-vissza éjjel.a takaró kb 3 másodpercig marad rajta.Viszont nem minden baba tűri a hálózsákot, hozzá kell őket szoktatni.Én rögtön hálózsákkal kezdtem.
emmalena

Jó reggelt!

Balázs ma reggel 7-ig aludt juhúúúúúú :lol: , este 8-kor etettem, 8:20-ra már aludt is, majd 11-kor álometetés. Fél 5 felé volt egy kis mocorgás, azt hittem, hogy felébred, de hál istennek aludt tovább. Eddig általában hajnali 5ig bírta, tehát nagyon örülök ennek a 7 órának :D :D :D . Remélem megtartja továbbra is ezt a jó szokást.

LK: ma reggelre meglett a kaki, de biztos, hogy az alma volt az oka, hogy eddig nem jött ki. Nem találtam sehol üveges őszibarackot. Ha jól tudom, van alma-őszibarack Hipp, kostólásképpen ezzel is elkezdhetem, hogy legalább megtudjam, hogy hogy reagál a szervezete az őszibarackra? Ill. azt a csak sárgabarackosat én is láttam, majdnem vettem is, mire rájöttem, hogy őszibarackosat akartam. Ezt a sárgabarckosat is adhatom már most neki?

Ja igen, ez tegnap még elmaradt, Balázs is még fogatlan :D

clau06
Budapest XXI. kerület

Clau - nálunk is beragadt a dolog az almától, akkor 2 napig nem volt kaki, majd megérkezett kula bácsi és jómagam is megijedtem, akkorát rakott ki :roll:
Én se találtam sima őszibarackot, így a Kecskeméti alma-őszijét adtam másodiknak és azt szerette Lotti! A sárgabarackot a kisokos táblázatom a 8-9 hóra írja, így: szilva, ringló, sárgabarack, görögdinnye, sárgadinnye, cseresznye.
Gratula a jó alváshoz!!! Nálunk is sokáig így ment, hogy 5 körül kelt, evett és aludt 7-8-ig, aztán az óraátállítás óta 6-7 között kel először :wink:

LKata - igen, a hálózsák jó ötlet!!! Lehet, hogy kicsit fázik is olyankor, amikor már nincs rajta a takaró.
Köszi a HT ötleteket, répával is szemezek, de először a krumplit próbálom ki jövő héten.
Most szerintem adom neki az alma-őszibarac pépet, ami még van itthon, az üveges, a meggyet hagyom!

Sensi - júúúúj, sajnálom a habitapit :cry: De később jó lesz Lillusnak puzzle-nek :wink: Mi is a Tesco-ban akartuk megvenni, de párom két helyen nézte (Fogarasi út és Váci út) és egyik helyen se volt, remélem neked szerencséd lesz!!!

Valaki járt már a Gullier Játéknagykerben? Most kapunk kölcsön egy kártyát, amivel lehet ott vásárolni, hátha van habitapi?!

Holnap megyünk Balcsira!!!
Párom szüleinek van egy ismerőse, akinek van egy nagy háza és oda megyünk reggel! DE!!! Kérdés!!! Szerintetek mennyit lehet kint a teraszon mondjuk habitapin (ami alatt szőnyeg is van) Lottika??? Csak mert ugye ált. napi 3 órát sétál (1,5 de.,1,5 du.), de lehet így kint mondjuk folyamatosan akár 4-5 órát is???

Na megyek, mindjárt ébredés és még egy halom vasalnivalóm is van :roll:

Kép

Kép
nusildi

Jó hírrel kezdem: tegnap Dorka Szabitól elleste az evést - meg is evett vagy 8 kanál almát! Persze ma reggel nem akart....Bettyna! Jönnötök kell minden nap. 8)
Úgy látszik jobb neki a délutáni időpont.

Éjjel sajnos megint keltünk orrot szívni, de mivel 2 napja cicin 2 szívás után már aludt is, nem adtam neki. Volt is 35 perc ordítás, nehéz erősnek lenni (éjjel 3-kor). Úgy érzem muszáj következetesnek lenni, hiába taknyos Dorka, nem akarok éjjeli műszakot. Ha közel 4 hónapja nem eszik éjjel, szerintem nem viseli meg...Szadi anyu lettem. Utána visszaaludtam és olyan rémálmom volt! Azt álmodtam, hogy kint hagytam Dorkát a babakocsiban az állatorvosnál (ne kérdezzétek miért vittem őt is) és mire kimentem eltűnt a gyerek! Aztán rohantam, és megvolt, de egy másik kijáratnál! Borzasztó volt. A helyszín meg VIII.ker bérház-szerűség volt. Na ennyit magunkról. Ez tuti a lelkiismeretfurdalás miatt volt, hogy hagytam sírni.

Ildi! Én csak óvatosságra intelek a kint léttel - vagyis úgy látom Mareknak lehet igaza, nem a kinti meleggel van baj, hanem hogy bent hüvibb van. Szóval kint én próbálom a félárnyékot keresni, sapi helyett kendő (elvágott pelus, jól nézünk ki :), de jó vékony és nem akarja Dorka letépni).
A levegőztetéshez szokott baba fél napot is kint lehet.
Én állandóan nézem a lábát/kezét hideg-e, persze nálunk a terasz fa (mint egy színpad olyan :lol: ), ha kövezve van óvatosan...
Balcsi miatt irigy-irigy.
Kukactól nem lesz baj - főleg -18-on megfagyasztott kukactól. Legalább bio. :)

Szaladok, igyekszem még jönni, de elfogyott a pelus, jó ürügy DM-ben bóklászáshoz. :lol: Lányam csak felébred, 10 óta alszik...

Clau! Jó, hogy Ti is előkerültetek! 8 óra alvás nem olyan rossz! Hátha így marad!

Daisypath Happy Birthday tickers
peva

Ildi, szerintem bármennyit lehetnek kint, olyan jó idő van! Arra vigyázz, hogy ha süt a nap, akkor viszont nagyon melege lehet, ha viszont árnyékban van, akkor a levegő még nem annyira meleg, és fázhat. A habtapin pedig pocakról fel lehet fázni. ellenőrizd, hogy jól érzi-e magát. Különben észre fogod venni, ha valami baj van. Olyan ügyesek ezek a babák már.

Kata84,
én értem, hogy Sensi miért írja ezt a válságosdit. Azt sem szabad elfelejtenünk, hogy kicsiny hazánkban kb. 2 millióan fizetnek adót. A gyerekek, nyugdíjasok, munkanélküliek nem. A vállalkozásokban sok az ügyeskedő. Tehát 2 millió tart el 10 milliót. Ez azért kicsit igazságtalan. Honnan lehet elvenni? amit az állam ad, abból lehet elvenni...sajnos, tehát a közalkalmazottak, és a szociális háló élvezői fizetik.

Kép
szöszke

Peva, betegség idején nagyobb a folyadékigény. Én 2 óránként szoptattam Gergőt, és gyógyszer nélkül meggyógyult 1 hét alatt.

Kép
szöszke

Szöszke!És az nem igazságtalan,hogy attól is elveszik aki évekig dolgozott/dolgozik fizette az adót,tb..stb?Én is értem mit ír Sensi és igen kell megszorítás de ne attól vegyék el aki dolgozik/dolgozna!És ha lecsökentik a gyedet,gyest nem lesznek gyerekek mert így senki nem válal majd gyereket :!: Szerinted hány anya kell majd munkaerőnek akinek tudják bölcsibe az 1éves gyereke?Hát se mennyi már a 2-3éves gyerektől is rosszul vannak a munkaadók és ha leépítés lesz egy cégnél a kismamát küldik el nem azt akinek nincs gyereke és nem megy miatta 2hetente TP-re mert minden nyavaját elkap a gyerek a bölcsibe!

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

szóval rólunk folytatása:

mint már 1x irtam, elromlott a hütönk, minden nap kell föznöm és üzibe mennem, ezért nincs nagyon idöm irogatni se,
igy néz ki a napom: d.e. szoptatás alatt olvasok,/néha a szomszéd kissrácnak fejek/ séta üzibe, fözés, mosogatás, rendrakás, séta mamához, fürdetés, alvás /nagy vonalakban/
ma van idöm, nem fözök :wink:

Fiam nagyon jó gyerek. már egy ideje nem ébred fel éjjel szopizni. általában 21,15, 21,30 vagy 22 órakkor elalszik, beteszem a KISÁGYÁBA és csak 6 vagy 6,30kor ébred, olyankor átrakom közénk a nagy ágyba, apu egy kicsit játszik vele, ö elmegy dolgozni, fiam szopizik és vissza alszik 9,30ig. baba kocsiban már nem alszik, csak nézelödik. du alvása változó, néha csak fél órát alszik, de volt olyan is, hogy 2,5-et.
tegnap pl. 21,15-kor elaludt reggel 8,30ig aludt /kimaradt a 6,30as szopi/ és még du is aludt 3és negyed órát .féltem, hogy ez az esti alvás rovására fog menni, de nem, mert szokásához hiven 21,15kor elaludt
nagyon sokat mosolyog, jókedvü baba, sokat dumál, minden érdekli. mindent megfog és megnéz. egy kicsit lusta, de én nem bánom :lol: /én is olyan voltam :roll: :wink: /
ma megkaptam az utolsó teljes tgyás-os fizimet. ápr.10-töl már gyed-et fogok kapni . hétfön bevittük meló helyre a papirokat. kiváncsi vagyok mennyit fogok kapni.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?