Új privát üzeneted érkezett!

Mi is Kellemes ünnepeket kívánunk mindenkinek és Boldog új évet!

Lalu, Norka, Tomi és Móni

gwini

Mindenkinek Boldog Karácsonyt kívánunk.
Remélem jól telt a szenteste mindenkinél,az én kis picurkám csak pillázott,hogy mi ez a villogó színes fa. Kép

Kép
hutas

Szeder!
Adél baba gyógyuljon meg minél előbb!

Minyu!
Csak így tovább a hízással. Látod, nem lesz itt semmi baj!
Nagyon aranyos az üdvözlő lapod!

Én is minden szeptemberi topik társamnak és családjának NAGYON BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET és BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Sziasztok!

Csak egy kép erejéig ugrottam be.
Ákosnak a karácsony fénypontját a 25. asztalterítő jelentette anyukámnál. 20 percig folyamatosan dolgozott vele, de a kitartása gyümölcsöző volt, sikerült végül a szájába gyűrnie. :lol: :lol:

Kép

A legújabb, ahogy a képen is látszik, hogy ölben addig tekereg még felhúzza magát ülésbe, nem hajlandó hátra dőlni. :)

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok!

Hoztam én is képeket! :)

Kép Ádám csajozott :)
Kép Pihenek Apán :)
Kép
Kép
Kép Dorka pancsi után :)

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok!
Bocsi, hogy nem jöttem boldog karácsonyt kívánni, de Szenteste nagyon elhavaztam.... :oops: , aztán azóta meg tartott a jövés-menés, nemrég mentek el a tesómék.
Azért utólag remélem minenkinek jól telt a karácsony. És ezúton szeretnék én lenni az első, aki mindenkinek legalább olyan boldog új évet kíván, mint amilyen 2008. szeptember (néhányotoknak augusztus ill. október) hónapja volt!!! :D

És akkor egy karácsonyi kép a gyerkőcökről:
Kép

Kép
Kép
netti77

HAHHHÓÓÓÓ!

HOL VAN MINDENKI?
KÉPEKET SZERETNÉK KÉRNI, HA NEM IS ÍRTOK!
Ma már nincs karácsony. :D

Monee

monee85

Sziasztok!

Monee!
Szerintem mindenki most piheni ki a nagy karácsonyozást!! :lol:
Akkor én is rakok fel képet, Ákos hasonmásáról :lol::
Kép
És egy Tesós kép:
Kép

Kép
Kép
noni78

Ja, és ha nem jönnék csak jövőre:

Hópihés hideg téli este, csendesen kopogtat az újév kezdete! Szeretet költözzön szívedbe, ha eljön az újesztendő, sok szépet hozzon a jövendő! BUÉK!

Ja, és folyamatosan töltöm le a karácsonyos babákat és a 3 hós képeket. :lol:

Kép
Kép
noni78

Sziasztok!

Karácsony remélem mindenkinél jól telt! :)

Mi 24-én itthon voltunk hármasban, 25-26-án családlátogatás, ami rendesen betett Zalán napirednjének, a mai napot átnyűglődte szegénykém. Remélem hamar visszaállunk a rendes kerékvágásba. Jah, és végre hason emeli a fejét :):) Igaz nagyon ritkán van továbbra is ébren hason, mert utálja.

Bejci: Biusod már nagyon ügyesen tartja magát!

Tavirózsa: sokszor eszembe jutsz, ha néha van kedved gyere és írjál! Kívánom, hogy a jövő éved olyan legyen, amilyennek szeretnéd!

Honey: mi van veletek?

Szeder: Boldog Születésnapot utólag is :) Adél náthája remélem elmúlt már!

Anyoooka: tündériek a gyerekeid! :)

Eszike: nagyon édes Noncsi a fotón!

Gwini: nekem anno 500g/hó minimum hizást mondott a doki az első néhány hónapra, viszont nem mondta, hogy mi számit első néhánynak :? A védőnő meg azt mondta, hogy igy 3 hónaposan már simán lehet, hogy kevesebbet hiznak (most Zalánnál is volt egy hét, hogy komoly 30g-ot hizott) Ha nagyon nem hizik Lalu talán tényleg el lehetne lassan kezdeni a hozzátáplálást, főleg ha ennyire nem fogadja el a cumisüveget. De hátha segit a vas.

Monee: anyukád remélem jobban van, és azért jól sikerült a karácsony estétek, és nem purcantál ki teljesen!

Nálunk is hasonló őrület volt, ennek örömére minden csúszott. 22-én bevásárló körút, majd 23-án nem találta párom az iratait, igy minden helyet újra végig jártunk - persze otthon volt a hátizsákjának egy kis rekeszében, ahova soha nem teszi. Ennek örömére a 24-e kicsit hosszúra sikeredett, de csak megettük a karácsony vacsit 1/2 10kor (Zalán addigra már édesdeden aludt).

Márti: Kamilla is milyen nagylány már! Karácsonyi tüdőgyulladás :( Mihamarabbi jobbulást a betegeskedőknek!

Karácsonyi babás képek nagyon édesek!

És akkor karácsonyi kép Zalánról meg egy múlt heti vigyorgós (Noni ez nem a 3 hós, az majd holnap vagy hétfőn megy :D)

Kép

Kép

Kép
kistiggrincs

Remelem, mindenkinek jol telt az unnep. En sajna beteg voltam vegig, ugy tunik, a mellgyuszibol mar nagyreszt felepultem, meg azert nem teljesen, mert amikor elkezdi Bendo szivni nagy lendulettel azt a cicimet, azert kemenyen kell harapnom a szam szelet, hogy ne ordibaljak ... szoval azert meg rendesen konnybe labad a szemem. De ez volt most a kisebbik rossz, mert vegig mandulagyulladassal kuzdottem, ami mar olyan mereteket oltott, hogy enni se tudtam (tovabbra is fogyok egyebkent, ugy tunik, hogy most a karacsonybol is negativval jovok ki), de nehany napig az ivas is szenvedes volt. Mivel keveset ittam, felo volt, hogy a tejci is megcsappan, de szerencsere annak nem artott. Nem is tudom igazabol, mibol allitom elo a tejet, mert se enni, se inni nem tudtam 2 napig, es a szokasos, 1,2-1,3 liternyi tejet meg siman kiszippantotta Bendo :shock: A lenyeg, hogy van.

Kép egy ajandek :)))

KépKép
Kép
humanka

Marti: Kamillanak nagyon boldog elso nevnapot kivanok !!! :lol:

KépKép
Kép
humanka

Sziasztok!

Márti, Kamilla babának nagyon boldog névnapot kívánunk! Ádám és Anyooo :)

Kép

Kép
anyoooka

Boldog névnapot kívánok Kamillának!
És utólag Ádámnak is! :oops: - már ha most tartjátok!

Kép
Kép
netti77

Sziasztok!

KAMILLA BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!! SOK-SOK PUSZI!!!

Hutas!
nagyon szép családod van! Milyen nagy lány Lilike!!

Monee!
Ákoson mindig nagyokat pislogok, hogy milyen kis Susika a kis drága! Formás kis arca van!

Anyooka!
A lánykádon mindig meg akad a szemem, mert nagyon szép kis teremtés! Ádám még midig olyan kis édes arcú :)
Olyan, mint egy kislány. -ugye nem hari érte!

Netti!
De jó hallani felőletek is! Hatalmas lett Alíz, amióta nem láttam. Nagyon szép gyermekeid vannak!!!

Noni!
Misike olyan kis kópé, látszik a szemein, hogy sok ügyességen fogja törni a fejét, aminek nem biztos, hogy mindig örülni fogsz!! :) Fanni lányod, meg gyönyörű.

Tigrincs!
Az örök mosolygó Zalán! Ollllyan nagyon huncut kisfiú! Meg tudnám cummantani az arcát!

Humanka!
Nagyon sajnálom,hogy ilyen betegesen teltek a napjaid :(
Viszont ez a drága Beni engem mindig meg tud nevettetni! Olyan kis bendője van! Hihetetlen. Szép kisfiú!

Starlak!
Nagggyon szép család vagytok! Milyen helyes Doncin az a kis ruci :)

Csehi!
Nagyon - nagyon szépek vagytok. A lánykád nálam etalon a hosszú hajával!!!! Adélnak talán ovis korára lesz ilyen szép hosszú haja, mint Lucának! :)

Márti!
Hogy telt az ünnep?? -annyira kíváncsi lennék már arra,hogy hogyan érzed magad lányos anyukaként is??? Érzed a különbséget?? -jó tudom,hogy igen, de Te nem "áradozol" annyit , mint én..
:oops: 8)
Nekem egy óriási ajándék az élettől ez a kislány!
Gondolom,hogy Te is így vagy ezzel.. de én nagyon nem tudom, az érzelmeimet palástolni :D

szeder74

Márti!
Adj egy puszi a nevemben Kamilládnak az első névnapja alkalmából! :D

Anyook!
Puzsi Ádámnak is, bár kicsit megkésve.

Szeder!

Boldog szülinapot,bocs,hogy csak így utólag :oops: .TEGYÉL fel képet Adélkáról!!!!Légyszi' :)

Nagyon édesek a képek a tesósak és a szólók is!

Sajna még ma is megyünk családi "banzájra" és mindjárt indulunk. Nincs több időm most írni,de azért teszek fel képt gyorsan.

Pussz mindenkinek! :D

Az új elefántommal amit a Jézuska hozott :D
Jól szemügyre vettem! :lol: Kép
Kép

Kép
Kép
a.m.

Kép :)

Am:
megelőztél.. pont készítettem a képet, de elég béna vagyok a méretezéssel :oops:
Olyan nagyon cuki ez a kis Gyuszika!

szeder74

Hello lányok!

Csak egy gyors bejelentkezés: Fűzfőn vagyunk a szüleimnél, itt meg nem nagyon szeretek a gép előtt ülni, úgyhogy csak villámbekukk van! :wink:

Babák és tesók egyszerűen gyönyörűek, nem tudok kiemelni senkit, mert egytől egyig cuki minden bébi! :wink:

MAjd én is teszek fel képet ha Pesten leszünk!

Márti: Kamillának Boldog Névnapot kívánunk mi is! :wink:

Remélem mindenkinek szépen telt az első közös karácsony a babájával! Mi 24-én egész nap csak karácsonyi dalokat hallgattunk és én folyton pityeregtem... :oops: ...mert olyan jó, hogy van egy kisbabám!!!! Ő a leges-legnagyobb ajándék az életemben, úgyhogy rájöttem, nekem minden nap Karácsony van! :D
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, de csak így röviden és utólag mindenkinek BUÉK és remélem nagyon boldogan telt a "friss" babás karácsony.
( Eltünésem oka hasonló lehet mint szedernek anno ) Kicsit kiborultam és még most sem tudtam magam összekaparni....
Majd jövök, ha toppon leszek megint.

Addig is néhány kép Flóráról Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Kép Kép

Kép

Bocsi, ha kicsit sok voltam!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Szeder!
Jaj végre egy kép Adélról és rólad :D ,de jó,hogy feltetted. Nagyon-nagyon szépek vagytok :D Annyira szép kislány Adél :D Puszi neki!

Honey!
Dehogy voltál sok. Sajnos csak ritkán teszel fel képet a kisasszonyról :( Én mindig örülök neki ha láthatom. :D
Olyanok vagytok a 2.képen ,mint akik egy divatlapból léptek ki :D Szóval negyon szép kis család vagytok!
Az utolsó kép a kedvencem Flóráról :D Nagyon szép kislány!!!!
Még a múltkor írtad az ajtórugdosást.Nekem is vannak ilyen pillanataim,hogy legszivesebben én is ezt csinálnám. Ez leginkább éjjel fordul elő,mert ismét 2-szer kel Gyuszika és nehezen alszik vissza. Én meg már ki vagyok a nemalvástól. Eddig tudtam kb.5-6 órát aludni egyben,de mostanában csak 2-2,5 órát egyben mindezt 3-szor éjjel. Az a gáz,hogy nappal kevesebbet eszik és így gondolom éjjel jobban megéhezik :( ,de nme tudom megtömni nappal.... :?

Kép
Kép
a.m.

Bejci!
Mi is karácsonyi dalokat hallgattunk 24-én egész nap.NAgyon megható amit a végén írtál és én is pont így gondolom :D

Kép
Kép
a.m.

Kistiggrincs!
Nagyon édes a kis Zalán!Milyen sok szines játéka van máris!!!!Biztosan nagyon szereti őket.Mostmár mi is gyarapodtunk egy jópárral :D Gratulálok a 3 hónaphoz!

Kép
Kép
a.m.

Sziasztok!

Minden baba csodaszép! :lol:

Kamillának mi is Boldog Névnapot kívánunk! :lol:

Most én is örülök, mert a Lalukám egy pár napja jobban szopizik. Talán ezen a héten már hízni is fog, mert a múlt héten csak 3 deka sikeredett. :? Az esti tejpép az egyelőre nem igazán ízlik neki. :?
A kis zongora, amit kapott az nagyon tetszik neki. Mindig rugdossa és nevet, ha zenél. :lol:
Én is jobban alszom már egy pár napja. Remélem, hogy így is marad már. :roll:

gwini

Sziasztok!
Én is egy gyors bekukk és képfelrakás erejéig :)
Karácsony nálunk is szép volt,anyósék eljöttek, mi 25-én mentünk anyumékhoz.
És ma 1 éve, hogy pozitivat teszteltem :mrgreen:

képek:
A család (jellemzően én tartom a nagyobbat :twisted: )
Kép

apa bohóckodott :oops:
Kép

még mindig nem lehet csomagot bontani???
Kép

tesók a fa alatt, már kifáradva...
Kép

nagyiék ajándékával tornászok
Kép

ezt a szépet apa választotta
Kép

Mindenkinek jó pihit!

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Bocs, de most én is csak A.m-nek reagálnék.

A.m.!

Tejpépet nem ajánlottak még nektek vacsira? Az -én úgy tudom- jobban eltelíti Gyuszika pocakját és talán aludna rendesen éjjel. Ti, ha jól tévedek, csak tápiztok már, szóval szerintem semmi akadálya, hogy megpróbáljátok.

Kamillának boldog névnapot!

Ákos most aludt el a szokásos 1/2 8-8 helyett. A hülye én vagyok, mert nem vettem korábban észre, hogy bekakilt (ma 4edszer) és a kakis pelus miatt nyüszizik és nem alszik. Aggrr... :evil: Megyek én is aludni. :)

Monee

monee85

És ami kimaradt:
Kamillának boldog névnapot!!!

Márti már ajánlotta, és én csak megerösiteni tudom, aki tud, irasson fel Sinlac pépet, vagy szerezzen receptet, mert nagyon jó! Nándi nagyon szerette, én gyümihez is sokszor adtam neki, vagy magában, vagy fözeléket süritettem vele. Mi nem tudtunk receptet iratni, egy ismerös küldte mindig.

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok! :)

Először is boldog névnapot Kamillának és Ádinak! :)

Látom sokunkra rá járt a rúd betegség ügyileg mindenkinek jobbulást!
Nálunk nekem durrantak be az ízületeim, a térdeim mindkettő /porckopásom van/ és tegnap este óta a bal vállam olyan szinten hogy alig tudom mozgatni és pokolian fáj, remélem elmúlik addigra míg apának vissza kell mennie dolgozni mert így Donceket is alig tudom emelni :( Volt már ilyen akkor voltam fél évig felmentve tesiből.

Képek olyan jók lettek jó látni mindenkinek milyen meghitt volt a karácsony és a picuságok hogy örültek az ajándékoknak illetve az ünnepi terítőnek :) :)

nálunk képek nemigazán készültek főleg hogy a 24.-ei szentestét anyukámnál Donek gyakorlatilag végig üvöltötte :( Egyre jobban utálja ha elrángatjuk itthonról.

Ez szenteste készült de itthon :)
Kép

Noni: 4 hós vidi is lesz?

Kép

Kép
starlark

Sziasztok!

Gyors bekukk, kihasználom, hogy végre édes kettesben vagyunk Danival és ő épp szundizik..

Utólag kívánok mindenkinek kellemes ünnepeket és egyben nagyon boldog új esztendőt!!

Így már tuti nem maradok el az újévi köszöntővel :lol:

Nagyon szép nagy babákat látok már itt. Egyik szebb mint a másik. Olyan furcsa, hogy már 4 hónapos némelyikőtök!

Mi jól vagyunk, alakulgat a napközbeni alvás is, aminek nagyon örülök. Túlzásba nem viszi Dani, de azért akad 1-1 óra alvás, meg több 20 perces.. :D

Starlark, én is észrevettem, hogy Dani utálja ha elviszem itthonról. Elég jól viselte ugyan a karácsonyi rohanást, de bizony estére nagyon nyügös lett tőle. Mindegy, túléltük, visszatérhetünk a mi kis megszokott világunkba. Úgy látszik, vannak érzékenyebb babák, akiknek a nyugalom, a megszokott ennyire fontos.

Kicsit visszaolvastam, sajnálom, hogy néhány családnál betegségek jeserítették meg az ünnepeket! Mindenkinek jobbulást kívánok!

Egyébként mi még anyatejcizünk, még nem is adok semmi mást Daninak. Van, hogy estére kevesebb, akkor rákapcsolok, és iszom a rengeteg vizet, almalevet, szopisteát... Meg Danit gyakrabban "befogom, dolgoztatom", vagyis sűrűbben kerül cicire szopizni. Ez eddig mindig meghozta az eredményt. Fejni viszont nem fejek, mert baromi nehezen jön, sokáig tart, és egyszerűen nincs hozzá türelmem. De Dani egyébként is hatékonyabb mint a mellefejőm, meg szeretünk is meghitten összebújni, szóval nem hiányzik a külön fejés :lol:

Kistigrincs, Danim is utálja a hasonfekvést. Azért én próbálkozom, és néha bizony hasra teszem, még ha csak pár pillanatra is. De aztán ő balhézik is rendesen :lol:

Bejci, teljesen egyetértek veled a mi legnagyobb ajándékunkkal kapcsolatban! Sokszor én is csak nézem, és folyik a könnyem örömömben. 24-én is szinte egész nap pityergős voltam, minden egyes szép karácsonyi éneknél elérzékenyültem...

Na mennem kell, kiabál értem a babám :lol:

Mindenkinek még egyszer Kép Kép Kép Kép Kép B.U.É.K. !!!

Rönééé

Kép
röné

Sziasztok!

Nórikám tegnap este fejreesett, úgyhogy most bevisszük a Heim Pálba, hogy nézzék meg nem lett-e vmi baja. :? Látszólag semmi gondja nincsen, csak a szája vérzett. Szurkoljatok, hogy ne legyen semmi gond. :cry:

gwini

Sziasztok!
Nagyon aranyosak a babaképek és persze a családos képek is!

Kamillának és Ádinak én is nagyon boldog névnapot kívánok!

Gwini!
Sok-sok drukk!
Remélem nincs komoly baj!

Lányok!
SOS! Mit tudok csinálni, mert Dávid múlt hét vasárnap óta nem kakilt. És már nagyon időszerű lenne. Tornázunk, masszírozom a pocakját, kamilla teát is kapott (ami eddig mindig segített), de már engem zavar, hogy még nem produkált semmit. A párom tegnap meg akarta hőmérőzni, amit nem engedtem, hogy ne szokjon hozzá, de az se normális, hogy nem kakil. Ma megyünk 3 hós oltásra, megkérdezem az orvost, de már korábban is kérdeztem, de szerintem akkor semmi érdemlegeset nem mondhatott, ha már nem emlékszem rá. Segítsetek légyszi, mert ez így nem mehet tovább.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Kicsit pironkodva a késlekedéstől: utólag kívánok Mindenkinek boldog übbepeket! (nálunk elég húzósra sikerült, egy percem sem volt gép elé ülni, szinte meg sem álltunk, nem volt meg az a nyugi, amitől igazán jó karácsony) Bálintot egyébként nagyon megviselte: 4 napig tartott a jövés-menés, és öszintétn szólva nekem is elegem volt már. Nagyon jó volt mindenkivel találkozni, csak rettenetesen sajnáltam Bálintot. Annyira túlpörgött, hogy az utolsó nap után hajnali fél négyig fent volt.... Mindegy, vége....

Tavirózsa! Nagy szeretettel gondolok Rád! (ha kicsit vigasztal: a szüléstörténetemből is kiderül, hogy 2007. év életem legszörnyűbb éve volt, és nem gondoltam volna, hogy ilyen boldog fordulatot vesz az életem.) Tiszta szívből kívánok Neked egy hasonló változást, lelki megnyugvást, és azt, hogy kívánságod szerint alakuljon minden!!!!!!!

A babák tündériek! Adél, Flóra, Gyuszika, Dani, Doncek, Csongor,Beni, Ákos, Ádám.... Örül a szívesm, ha nézem a képeket!!!!!!! (Flóra tiszta anyukája!)

Ági, ez elég aggasztó! Nem próbáltál még kicsit hashajtó hatású kajákat enni? Remélem a doki ad valami kúpot, írj, hogy mi volt!

Gwini! Drukkolok! (De tudod: a csecsemőknek védőangyaluk van!!! Ne aggódj!)

Ismerve Magamat: előre is nagyon boldog új évet kívánok mindannyiótoknak, és családjaitoknak!
blúmi

Ági: glicerines kúpot adhatsz neki,vagy nyugodtan lázmérőzd meg.Egytől nem fog hozzászokni.Eddig én háromszor lázmérőztem,és mindig jó volt,és nem szokott hozzá. Az a lényeg hogy ne sűrűn csináld.Még mindig jobb ,mint hogy nem kakil. Vagy még nagyon jó az aloe verás natur gél.Drukkolok ,hogy kipakoljon a kisdrága.

Kép
csehi77

Sziasztok!

Előszőr is nagyon-nagyon köszönjük a köszöntéseket! Annál is inkább,mert a családból (nagyszülők,nagynéni,nagybácsi,dédik stb.) senkinek nem jutott eszébe,hogy a kislányomnak névnapja volt tegnap! Nektek és a 2 legjobb barátnőmnek igen! Persze tudom,hogy ez legyen a legnagyobb gondom az életben,de azért nagyon rosszul esett... Cserébe Ti kapjátok az 1. képeket Kamillám 1. névnapjáról és karácsonyáról! :lol:

Gwini!

Szorítok,hogy minden ok. legyen a kislányodddal!

Honey!

Várunk vissza,hátha a topic is segíteni tud a top-ra kerülében!

Szeder!

Remélem,Adél meggyógyúlt már!

Starlark!

Jobbulást! Remélem gyorsan elmúlik a fájdalom!

Hát,nekem már minden gyerekem beteg,illetve Csabi már rendben,de Lehel és Berci 39.8-as lázakat produkálnak esténként és már Kamillának is hőemelkedése van tegnap óta,ráadásul csúnyán köhög is! A férjemnek meg a füle fáj! Még jó,hogy holnapra jegyünk van a bábszínházba! Ja, szabin van a gy.orvosunk,de szerencsére a helyettes rendes és kijön (nem tudtuk bevinni Őket a rendelőbe,mert rengeteg a beteg,nem volt időpont,én meg nem viszem így oda a pici lányt,de a többieket sem)! Most várom majd!

És a képek:

Kép A kis névnapos,1. virágcsokrával...

Bocsi,a karácsonyiakat majd később,még nincsenek letöltve...

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Megjöttünk! Szerencsére a Nórival semmi baj nincs. :lol: A Lalut itthon hagytuk. Fejtem le neki tejcsit és Anya nagy nehezen meg tudta etetni a cumisüvegből. Most meg szopizott 100-at! :lol:

Ági!
Mi Laevolac szirupot adunk a Lalunak. Ha 2 napig nem kakil, akkor a 3. nap reggel adom neki és pár óra múlva kakil is vagy 3-szor. Már vagy 2 hete ez csak így működik. :?

gwini

Sziasztok!

Gwini: örülök, hogy nincs gond!

Humanka: mielőbbi teljes jobbulást! Ben már milyen nagy fiú :) És szép méretes zsiráfja van :D

Márti, Anyoooka: Kamillának és Ádámnak utólag is boldog névnapot!

A.m: milyen ügyesen fogja már Gyuszi az elefántot. Zalánt mostanában kezdik igazán érdekelni a játékai. :) Örülj neki, hogy Neked eddig jutott 5-6 óra alvás :) Mióta Zalán meg van, én kb 5ször aludtam 3-3,5 óránál többet egyszerre.

Szeder: Adél is hogy nő :) És kész kis nő abban a ruhában!

Honey: Flóra nagyon szép kislány! Várunk vissza mihamarabb!

Minyu: nagyon jók a képek!

Monee: ilyet már én is csináltam egyszer hajnalban. Mindent kipróbáltam, mire rájöttem, hogy tiszta kaki a gyerek, azért nyig.

Starlark: nagyon édes Doncek ruhája! Jobbulást Neked is!

Rönéé: Dani nagyon kispasis! Tessék gyakrabban jönni :) Egyébként én is hasra teszem Zalánt de 3 percnél tovább csak akkor birja ha álmos, mivel aludni hason alszik :)

Ági: passz, nálunk még nem volt ilyen gond :?

Márti: jobbulást a gyerkőcöknek és a férjednek! Nagyon tetszik Kamilla virágcsokra :D

Kép
kistiggrincs

Starlark és Mindenki!

Igen, folyamatosan készítem a videókat. Várom a 3 és most már a 4 hós képeket. Na, meg persze a karácsonyi képeket.
Amit tudok képet lementem innen, a vége felé meg küldök maileket, akitől nem sikerült képet beszerezni.

Gwini!
Örülök, hogy Nóri szerencsésen megúszta az esést. Hihetetlen, hogy mit kibírnak a gyerekek, már ha az én nagylányomból is kiindulok.

Márti!
Jobbulást Nektek, nem egyszerű végig csinálnod az ünnepeket a kis betegekkel.

Minden baba csodaszép :lol:

Kép
Kép
noni78

Sziasztok :)

Most tudok olvasni.. Adél itt mellettem a kanapén alszik, olyan nagyon nehezen aludt el, már komolyan sajnáltam, ahogy kínlódott!

Olyan csodaszép baba képeket tettetek fel megint!

Bejci!
Mikor mentek haza? Aztán tényleg tessék képet tenni!

HOney!
Mielőbb jöjj helyre!
Azt hiszem,hogy tudom milyen napokat élhetsz át.....
Nagyon szép család vagytok! Helyes nagyon Flóra baba!

Am: nem győzöm köszönni a dícséreteidet! Olyan nagyon jól esik, hogy el sem hiszed. :) Pedig -azért a kép sajnos nem csal.. bizony nagyon sok kiló van még rajtam.. de majd csak lecsurog rólam, majd, ha el értem a célt, amennyi voltam,akkor teszek neked -nektek ide képet, és majd látjátok, hogy milyen volt - milyen lett Julcsika :) :) Legalább is remélem!!
Hol szilvesztereztek????

Minyu!
nagyon édes család vagytok Ti is. Süt a jó kedv a képeiteken mindig!!!!! A párod tényleg mókás pasi lehet.. a könnyebb, kisebb dolgokat -jelen esetben Csongort- sikeresen megtalálta :) :)
Szépek a fiaid.. de ezt oly sokszor el mondtam már neked!!! -néha Te is írhatnál nekem!!!!!

Starlak!
Nohát, nohát ismételt kép erről az édes kisfiúról!!! ÚÚÚgy imádom a fejét!!!!!

Röné!
De jó hallani felőletek is.. az ünnepek alatt pont gondoltam rátok,hogy milyen rég jártál itt... -komolyan!!-
Nagyon szép kisfiú Dániel! Milyen formás kis teste van!! A képeken nem nagyon jön át, de barna a szeme?????
Mikor változott neki meg?? - már , ha barna tényleg. :)

Gwini!
Jaj, mi történt! De olvasom,hogy már minden oké.. képzelem,hogy meg ijedtetek!! Nagyon örülök,hogy minden oké.
Tegyél légyszi képet a lányokról. Köszike.

Drága Blúmi!
Hát igen :) Te is olyan nagyon ritkán hallatsz magatokról. Ha tudsz légyszíves tegyél képet Bálintról!!!

Márti!
NAGYON édes ez a pici Kamilla!!!! Olyan jó látni róla képet!!!! Milyen kislányos lett ő is!!! Legalább is ezt veszem észre,ahogy telnek a hetek, úgy egyre lányosabbak a babák!! -Adélon látom nagyon. Főleg, nálatok, mert nagyon ritkán láthatjuk Kamillát!
Nagyon sajnálom,hogy betegség nálatok most elég hosszan jelen van :( Ez nagyon nem jó hír , főleg, hogy a pici lány is beteg.
MIt kap??? Mit monodtt az orvos???

Ági!
Szegény Dávid!
Nem tudok nagyon segíteni, mert nálunk még nem volt ilyen gond. Amúgy van elég pisis pelus??? Azt tudom, hogy az a lényeg, hogy elég pisis pelenka kell,hogy legyen. Elképzelhető,hogy ilyen nagyon hasznosítja Dávid az anyatejet.
Hány kiló most??

Tigrincs!
Köszönöm!!!
Neked akartam már rég írni, de mindig valahogy ki megy a fejemből. zalán annyira pasis kisfiú! A kis arca. Szinte -ahogy legalább is emlékszem- születése óta látszik,hogy nagyon nagy csibész lesz!!! Azt tuti,hogy imádni fogja a csajokat! -most nem azrét írtam ezt, mert, mit tudom én kedveskedni akartam , hanem tényleg így gondolom :)

Márti!
Hol vettétek azt a kis virágjátékot??? nagyon tuti. Adélnak majd januárban lesz a névnapja, lehet kap egyet apukájától :)

Rólunk:
Köszönjük szépen jól van Adél. Nem hiszitek el, de már másnap este semmi baja nem volt!!!!
Nagyon féltem,hogy nagyobb betegség lesz.
Olyan szerencséje volt Adélnak, hogy csak meg hülhetett, és attól folyt az orra. Olyan fura, mert a fiúknak sokkal tovább tartott mindig a nátha.
A lényeg, hogy minden rendben.
Még mindig nincs foga a kis drágámnak. Hihetetlen, mert nagyon szenved a fogzás miatt. Annyira, hogy napokig éjszaka sem aludt. Kezd helyre állni a rend nálunk is.. de nyögve nyelősen.
Nem baj, én nem is panaszkodom, mert ezen is túl kell lennünk, de neki még fájdalmai is vannak, én meg "csak" szimplán fáradt vagyok.

Márti én ezt adtam Adélnak az orvosunk javaslatára: -
Oscilliococcinum - ez egy homeopátiás bogyeszkákból álló gyógyszer.. szerintem ez segített neki, hogy egy nap alatt túl lett a meghűlésen. Ezt úgy adtam, hogy a bogyókat egy kis vízben feloldva bekanalaztam a szájába.
Ezen kívül a C vitaminból, amit te is ismersz abból 10 cseppet.

A fiúknak meg: Dorithricin -t ez egy szopogatós tabletta. A patikus is és az én véleményem is az, hogy az egyik leg jobb torokfertőtlenítő.
Csak ezt nem reklámozzák, és azért nem ismerik sokan.
Jobbulást!!!!

szeder74

sziasztok!
minyu elsősorban de többiek is.ha horrorfejést csinálok, azaz 7-7, 5-5,3-3 perc, ugye?és ha nekem tudom h. a balban több tejci van.......akkor, hogy csináljam??

ugyanis a béjbim már alig szív........így elhatároztam, h. fejek három óránként mondjuk és összegyűjtöm, mert nincs sok......és úgy adom oda neki üvegből.....plusz tápi.már nagyon nagy szenvedés volt a szopi......mert állandóan alszik vagy tekereg és ordít.....és nem szív!!!viszont az üveget szereti.
annyira jó érzés ez, ma kezdtem így először és super most nagyon boldog vagyok! és így egy evés nem egy óráig tart!!
h. ezt mér nem találtam ki előbbb??? :roll:
és tök örülök, h. amennyi tejem van azt megkapja így is, mert azt vsizont fontosnak tartom.
na ennyit rólunk.

nagyon boldog új évet mindenkinek!!

ági: mi glicerin kúpot használtunk, elfeleztük, és nagoyn bejött, pár órára rá, hatalmasat nyomott.

Kép
winona

Sziasztok! :)

Röné:
Olya n édes Dani :) Ti a szobában pancsiztattok? Nem csinál uszodát? :) Nálunk apa már csak félpucéran fürdet ill. fürdik ő is :)

Gwini: Húú nagyon megijedhetettek, nagyon örülök hogy nem lett semmi baj.

Ági: egy hőmérőzéstől nem lesz semmi baj szerintem se csak rendszeresen nem szabad.

Márti: Köszi, már jobban van a karom hálisten.
Kamilla nagyon aranyos a virágjával mégegyszer boldogot neki. :)

Noni: holnap küldöm a 4 hós képet

Szeder: De jó hogy Adél ilyen hamar túl lett a megfázáson, ezt a kombót mi is kipróbáljuk ha újra náthás lenne Doncek.

Ma van pont egy éve hogy összedobtuk Donceket :) Tudom full hülyén hangzik de én aznap este tudtam hogy nem vagyok egyedül :)

Császárosoktól kérdezném hogy nektek is szokott még viszketni a vágás helye? Nekem még viszket de nemigazán merem dörzsizni se...

Mikor tornázunk Donekkel és gurigázásnál mikor hasra kerül iszonyat mód el kezd kepeszteni olyan mintha kúszni akarna, a hasa alá húzza a térdét majd kirugja és nagyokat nyög hozzá :)
De előbb nem forogni kéne? Ugyanis még csak hajlandóságot se mutat arra, hogy hátról hasra fordulna.

Kép

Kép
starlark

Sziaaaaaasztoooook!
Áááh, már nem is mondom, hogy bocsika, megint eltűntem pár napra. Bár látom utolsó látogatásom óta nem sokat termeltetek.

Ági: képzeld nálunk is nagyon ritkán van kaki. Úgy heti 1-szer, és az nekünk ünnepnap. Én is kérdeztem a védőnőt meg az orvost is és azt mondták, hogy nem gond, a heti egy kaki az elvileg még nem kóros. Olvasgattam a neten ezzel kapcsolatban, mert ezt nem nagyon tudom elfogadni. Anyukám szavaival élve a mi időnkben ez nem így volt. 2 nap után már lázmérőztek minket szigorúan. (ha jók még az emlékei) Szóval a neten is megoszlanak a vélemények. Valahol azt írják, hogy heti 1 kaki normális, valahol meg azt, hogy 3-4 nap után lépni kell valamit. Általában lázmérőt és kupot javasolnak. A lázmérő az nekünk nem jött be, már párszor próbáltam, Noncsikám nagyokat vigyorog amikor bedugom... :?
A kupot meg nem ismerem. Ezt a glicerineset úgy kell feliratni, vagy lehet venni a patikában simán?
Lehet, hogy veszek én is Laevolac szirupot és kipróbálom. Majd meglátjuk.

Starlak: Noncsinál úgy kezdődött a hasrafordulás, hogy égnek emelte a lábait, befeszítette a hasizmát és elborult egyik oldalára. Aztán vissza. Ezt csinálta 1-2 napig, és a 3. napon ezt továbbfejlesztette, és sikeresen átfordult. Ilyeneket sem csinál Donek?
Most ez a legjobb szórakozása (meg nekem is), hogy állandóan átfordul, nézelődik, több percig elvan így hason. Aztán meg nyafog, mert nem bír visszafordulni, én meg rohanok és forgatom vissza, mert hisztizik. Ő meg persze újra és újra eljátssza ezt. Már párszor sikerült neki visszafordulni. Éjszaka is ez miatt elég nehezen alszik el, mert még akkor is hasrafordul, aztán jön a hiszti. Most már párszor hason is elaludt... (ez nálunk kisebb csoda)

Winona: asszem nálunk is lassan eljön az ideje a tápinak... nagy bánatomra.
Noncsika nem nagyon hízott az elmúlt 2 hétben, és elég nagy kínszenvdés mindkettőnknek a táplálás. Etetek-fejek-etetek-fejek, zacskózok, fagyasztok, üvegből adok. Már próbáltam mindenhogyan. Nap közben gyűjtök amennyit tudok, és este meg odaadom üvegből, de mégsem hízik, és azt látom, hogy enne még, de vagy lusta, vagy figyelmetlen, vagy tekereg, vagy elalszik, vagy nemtom.

Szeder: betegség, hát minket is elkapott, megint-megint-megint. Én nem tudom mi van, én is már 2.-szor vagyok beteg, Noncsi meg már 2 hete náthás. Ez rettenet! Holnap megyünk harmadszor orvoshoz. Egyre náthásabb Noémi. Pedig már antibiotikumot is kapott egy hétig. De semmi változás. Sőt! Egyre rosszabb, mert tegnap éjjel 2-ig ordított. Semmi nem volt jó neki, se a cumi, se a tea, se a cici, se a tartogatás, semmi! Kezdtem kiborulni! Szerintem fájt valamije, de nem tudom mi. Arra gondolok, hogy az arcürege fájhat, mert ma én is arra keltem, hogy rettenet módon fáj a fejem, és az arcüregem.
Szerencse, hogy Adél ilyen simán megúszta! Pedig mi is időben elmentünk orvoshoz! Csak sajna a C vitamintól meg az orrcsepptől fájt a pocak, ezért azt nem szedtük.
Én is szedtem az oscillococcinum-ot, 2 dobozzal is beszedtem, de úgy néz ki semmi hatás. Pedig terhesen segített már 1 doboz is, pedig akkor lázas is voltam. Most meg csak náthás vagyok, torkom fáj, meg az arcüregem, ja és a szemeim égnek. Én még túlélem valahogy, de Noncsikám már meggyógyulhatna igazán!!!!!

Gwini: huhh, még jó, hogy nem lett nagyobb baj! Kiráz a hideg ha ilyen balesetekre gondolok!

Majd képeket is rakok fel, de most fáradt vagyok. És kaptam egy olyan de olyan édes ruhát a tesómtól Írországból, hogy elolvadok azonnal tőle. Hát azt meg kell, hogy mutassam nektek! Első ránézésre, mintha menyasszonyi ruha lenne tisztára olyan! Ilyen szépet még soha nem láttam. És kaptunk hozzá édi-bédi kis balerina cipőt! Ígérem felrakom...

De most jó éjt!
Ha nem jönnék addig, akkor BUÉK mindenkinek!
Vendég

Blúmi, Csehi, winona, starlak!
Ma este adtam duphaloc szirupot vagy mit, és most kakilt tőle egy hatalmasat. Szerencsére gyorsan hatott, bár tegnap is megivott egy adag kamilla teát. Nagy megkönnyebbülés ez, mert már nagyon aggasztott a dolog. Mondta a kúpot is a doki.
Az a baj, hogy eddig már néhányszor csak a lázmérőre sikerült neki, és attól félek, nehogy hozzászokjon. Legközelebb, lehet, hogy kúp lesz. Sajna mindig ez van 6 hetes kora óta. Bár kb. 1 – 1,5 hónapja van, hogy csak segítséggel megy, előtte „csak” 3-4 naponta kakilt magától. Már gondolkodtam azon is, van-e értelme kivizsgálni, hogy miért nem produkál magától.

Gwini!
Na, tök jó, csak nem megoldódni látszik az evés – szopi gond? Csak így tovább!

Szeder!
Pisilni azt tud nagyon sokat. Időnként csak lesek, hogyan jön ki belőle ennyi. Azt meg nem hiszem, hogy szinte 100 %-ban hasznosítaná a tejet. Bár 4 napja csak tejet kap, de előtte naponta kb. 100-150 ml tápit is kapott.

Erről jut eszembe. Írtátok néhányan, hogy esténként ha kevesebb a tej, akkor gyakrabban teszitek cicire a babát. Az lenne a kérdésem, hogy ez mit jelent? Mennyi időközönként? Ehhez képest mennyi a „normál” időköz? Mert nekem is estére fogy el a tejcsi, és szaporítani szeretném. Fejek is lefekvés előtt, de az kevés, úgy látszik.

Szeder, a mai orvosi méredzkedésen 5940 gramm volt, bár fürdés előtt itthon 5840-et mértünk, pedig nem volt a kettő között kajcsi, se játék, ami elvitte volna az energiát, csak babakocsiban való alvás (amit nagyon élvezett, alig látszódott ki a bugyolálásból). Ezt már a 2 hós mérlegelésen is észrevettem, hogy ott többet mért a mérleg. Ja, amúgy már 68 cm-esek vagyunk, folyamatosan nőjük ki a ruhákat. És nagyon hősiesen viselte a szurit. Csak egy rövid sírás volt, kb. 15 mp.

Márti!
Én is gondoltam, veszek ilyen virágot a névnapjára, de még nem tudom, mit kap. Végülis karácsonyra sok mindent kapott. Az a klassz, hogy holnap lesz a névnapja, és a mi 5 éves évfordulónk egyszerre. Úgyhogy lesz mit ünnepelni.

Starlak!
Mi is „megemlékeztünk”, mikor pont 1 éves lett Dávid. Vagyis, hogy akkor fogant. Pont karácsonykor mondtuk anyósoméknak és sógornőméknek, hogy ma 1 éves a Dávid. Erre néztek, mert nem értették. Mondta párom, hogy ma pont 1 éve fogant, de akkor ő nem volt ott. Na, erre még nagyobb csodálkozás és nevetés. Ugyanis ő 1-2 nappal előtte volt ott. :lol: Csak én éreztem, hogy mikor volt pontosan a peteérésem. Így én is szinte percre pontosan tudom, mikor és hol is kapott életet a mi kis fiúnk.
Én természetes úton szültem, így nem tudok válaszolni.
Én is úgy tudom, először fordulni kellene.

Eszike!
Pont tegnap jutottál eszembe, hogy rég jártál felénk. A glicerines kúp vény nélkül kapható, van gyerekeknek való fajta is. Mi ma próbáltuk először ezt a Duphalacot, és szerencsére bejött. Egyébként a gy. orvosunk azt mondta, hogy erről könnyebben le tud szokni, mint a kúpról, ezért is próbáltam először ezt. Kb. másfél óra alatt hatott.
Azt vettem észre, amikor minden kaja után fejtem még régebben, hogy nem termelődött attól több, viszont vissza kellett neki pótolni a lefejt tejet. Így csak reggel és este fejek mostmár, napközben nem, mert a benne maradt tejjel együtt elég neki a következő etetésre. Próbáld meg esetleg így is. Ráadásul másból se állt akkor a nap, mint etetésből és fejésből, ez is nagyon rossz volt. Így viszont tegnap pl. elmentünk a barátainkkal Kiskunmajsára fürödni. Olyan hideg volt, azt hittük, kint majd jó meleg lesz a víz, de nem így volt. Jobb élményem maradt egy korábbi éjszakai fürdőzésről.
Mielőbbi gyógyulást Noéminek!
Várjuk a képet!

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Noni!

Légyszi, ezt a képet tedd a 3 hós videóba! Köszi

Kép 3 hós

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Sziasztok!

Hát nem túl jók a hírek,de majd teszek képeket,azok remélem kárpótolnak majd benneteket!
Szóval:Kamilla és Berci eléggé nagyon beteg! Torkuk-arcüregük tele huruttal! Lehel sem ússza meg antibiotikum nélkül! De,hogy az elején kezdjem,a helyettes dr.néni olyan alapos-rendes-kedves volt,hogy ilyet még nem láttam! Másfél(!) óráig volt nálunk,mindent végig kérdezett,megvizsgálta és közben jókedvre derítette a nyűgös kicsiket,aztán félórán keresztül recepteket gyártott,végül betűről betűre leírta és átbeszéltük,hogy kinek,mikor,miből ,mennyit kell beadni és még utána mosolyogva kérdezte meg,hogy van-e szükségünk bármire ezeken kívűl? :lol: Szóval megdöbbentem,hogy ilyen is van! Hozzáteszem,nemhogy pénzt,de még egy pohár gyümölcslevet sem fogad el!!! És láttatok már olyan gy.orvost,akinek az 1. kérdései között ott van,hogy van-olyan antibiotikum,amelyk ízét kifejezetten utálják a gyerekeim?
Bercim van a legrosszabb állapotban,neki nem csakaz a baja,hogy mindene tele van sűrű váladékkal,de még a mandulája is csúnya,azt egy apró,nagyon fájdalmas hólyagokat okozó vírus támadta meg (na ezt szedtük be a nővérem kislányától) és 39.8-ig felment a láza is. 2 napja szinte semmit nem eszik,inkább iszik.
Kamillának hörgőtágító+köptető+Calcimusc ampulla+Cebion csepp+ orrspray-k kellennek,ha ezek beválnak,talán elkerülhető az antibiotikum!
Lehel már jobban van,neki "csak" az arcürege van tele sűrű zöld váladékkal,félő,hogy a fülére húzódik,nála a Bioparox a kezdő lépés!
Szóval most ápolgatjuk Őket,szerencse,hogy a férjem itthon van 5-éig és segít,mert nem tudom,hogy adagolnám egyedül Kamillának az 1/3, a két fiúnak meg a 1/2 ampulla Calcimuscot például és akkor még az infralámpázásról,gyógyszerbeadásról,párologtatásról,orrszívásról nem is beszéltem!

Szeder!

A jateknet.hu-n tudjátok megrendelni,Csengő-bongó virág néven (Lamaze játék,amiket Bejci is nagyon dícsért) 3 funkciós,fényjátékos,cseng-bong,illeteve rövidebb-hosszabb dallamokat játszik. Mindjárt rakaok fel róla közelebbi képet is!
És igen-igen! Annyira imádom,hogy kislány lett Kamilla! És örülök,hogy ez azóta tudatosult csak bennem,mióta megszületett! Azóta naponként ráébredek,hogy mi mindent tudok majd átadni neki (igazi lányos dolgokat)!
A férjemnek fogalmaztam meg épp a napokban,hogy,mióta van kislányom,el tudom képzelni,hogy mit érzett,amikor a fiúknak összeszerelte a régi terepasztalát a villanyvasúttal!
És értem a célzást! Gyakrabban rakok fel majd Kamilla-képeket,ígérem!

Noni!

A következőkből nyugodtan választhatsz majd a 3 hónaposba is,de mind karácsonykor készültek! És köszi-köszi,hogy csinálod a videókat! nagyon sokat jelentenek nekem!

Minyu!

Meg tudnád oldani,hogy Noni videói felkerüljenek az oldalunkra? Olyan jó lenne ott összegyűjtve látni őket! Én nagyon örülnék!

Csoda-csoda szépek a babák,Lányok! Remélem,tavasszal tényleg összehozunk egy találkozót,mert nagyon megnézném élőben is a manócskákat!

És akkor jönnek a képek (bocsi,kicsit sok lesz,mert nem tudtam választani...

Kép Szentestére készülve...

Kép Birtokba vettem az ajándékomat!
borossné becz márta

További képek, ha nem baj.

Kép hazaértünk

Kép anyáék szellőztetnek

Kép dolgozok

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Márti!
Nem semmi, milyen sok mindent összeszedtetek. Mielőbbi gyógyulást az egész családnak, kitartás, segítséggel könnyebb lesz.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Most aludt el Adél.. gondoltam,hogy még jövök olvaslak benneteket, ha írtatok.
Egyszerűen nem tudtam elaludni, forgolódtam.. akkor meg minek erőltessem??? Valószínű,hogy most itt olvasok, és írok, akkor el álmosodom. -Ja holnap meg hiányozni fog ez a kis plussz alvás.. :)

Starlak!
Milyen ügyes Donát! Nem semmi ez a kis fickó! Lehet,hogy a forgás jönne, de fittyet hány ezek szerint a protokollra :) Nagyon cuki lehet!

Eszike!
Istenem. Nem hiszem el,hogy szegény NOémi még mindig beteg. Pedig annyit gondoltam rá a napokban. Szerintem vidd el feltétlenül orvoshoz, lehet, hogy a füle miatt, vagy tényleg az arcürege miatt ennyire elhúzódó ez a betegség. :( Annyira sajnálom ezt az édes kislányt!
Kívánom,hogy mielőbb gyógyuljatok meg mind a ketten!!!! (hát lehet, hogy még is érdemes lenne kipróbálni ismét a C Vitamint és adj neki is abból a homeopátiás cuccból. Persze kérdezd meg az orvosotokat. Ha van mód rá, akkor inkább hívd ki - 2000.-ft ért tuti ki megy - mert bizony a váróban is el kaphat valamit Noémi. Ja és arra kell még ilyenkor figyelni, hogy a fürdésnél legyen nagyon meleg. Ezt értsd úgy,hogy Te izzadj inkább.. -nálunk mindig ez van- szóval a fürdetésnél sok baba fázik meg.
Skyp, ha lesz időm.
Képzeld, anyósom azt hitte Noémi fényképére, amit küldtél, hogy Adél van rajta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: akkorát nevettem. Azt mondja nekem, hogy : -
-Én is kérhetek olyan képet, ami ott van a polcon???
-Mondom neki,hogy az nem Adél, hanem egy kedves ismerősöm kislánya.
- Jaaa azt hittem Adél!!!

Ági!
NAGYON jó hír! Milyen érdekes az élet, nem??? Még egy kis kakinak is, hogy tud örülni az ember. Abszolút meg tudlak érteni.
Akkor lehet,hogy ezt a szirupot máskor is be veted az ügy érdekében :)
Ja.. le maradtam, bocsi, nem emlékeztem rá, hogy tápit is kap már Dávid. Hát azt tényleg nem tudja hasznosítani mind.
Naggggyon helyes fiúcska, most nézem a képet, amit fel tettél! Milyen nagy már, hihetetlen! Olyan kis okos tekintete van :) Mintha kérdezni akarna valamit :)

Huh most írtam, mert nem tudom, hogy mikor fogok tudni jönni.
Majd el felejtettem: be ugrok holnap egy kép erejéig,mert ma olyan fantasztikus fotót készítettem Adélról és apukájáról.. áá most az a kép a szívem csücske.
Most nem teszem fel, mert a másik gépen van, de holnap kicsinyítem, és hozom.

Mindenkinek jó éjszakát kívánok!!!

szeder74

Kép Tesók...

Kép A legkisebb és a legnagyobb

Kép Monee kedvéért-Hello Kittys szoknyában (bár a cica épp nem látszik)

Kép Csupaszem
borossné becz márta

Márti!!!
Nem hiszem el! Szinte egyszerre küldtük az előző üzit.
Most "miattad" itt ragadtam.
Igazán büszke lehetsz a gyermekeidre. Milyen szépen fel vannak öltözve! Olyan édesek.
Lehet kedvencem??? :oops: 8) -persze ne hogy meg sértődj!!!! De most ezeken a képeken a két kicsike a favorit nálam! Mindegyik gyermeked szép, de most a kisebbik fiúcska pofikája és hááát Kamilla most nagyon meg nyert engem.
Sokszor kérdeztelek már egy bizonyos témáról.. lehet, hogy szándékosan nem válaszolsz rá????
Mert akkor többet nem kérdezem. :roll: Vagy lehet,hogy el kerülte a figyelmedet??

Most tényleg megyek alukálni :)

szeder74

Szeder!

Neeeem szándékosan! Most tényleg nem tudom,mire gondolsz,de kérdezz csak rá megint,most figyelni fogok,ígérem! Vagy,ha akarod,priviben is mehe!
És köszi! Nem sértődtem meg! A két kicsi még olyan baba!
Én is megyek aludni,nem tudom,milyen napunk lesz holnap!

Márti
borossné becz márta

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?