Sziasztok
Most tudok olvasni.. Adél itt mellettem a kanapén alszik, olyan nagyon nehezen aludt el, már komolyan sajnáltam, ahogy kínlódott!
Olyan csodaszép baba képeket tettetek fel megint!
Bejci!
Mikor mentek haza? Aztán tényleg tessék képet tenni!
HOney!
Mielőbb jöjj helyre!
Azt hiszem,hogy tudom milyen napokat élhetsz át.....
Nagyon szép család vagytok! Helyes nagyon Flóra baba!
Am: nem győzöm köszönni a dícséreteidet! Olyan nagyon jól esik, hogy el sem hiszed.
Pedig -azért a kép sajnos nem csal.. bizony nagyon sok kiló van még rajtam.. de majd csak lecsurog rólam, majd, ha el értem a célt, amennyi voltam,akkor teszek neked -nektek ide képet, és majd látjátok, hogy milyen volt - milyen lett Julcsika
Legalább is remélem!!
Hol szilvesztereztek????
Minyu!
nagyon édes család vagytok Ti is. Süt a jó kedv a képeiteken mindig!!!!! A párod tényleg mókás pasi lehet.. a könnyebb, kisebb dolgokat -jelen esetben Csongort- sikeresen megtalálta
Szépek a fiaid.. de ezt oly sokszor el mondtam már neked!!! -néha Te is írhatnál nekem!!!!!
Starlak!
Nohát, nohát ismételt kép erről az édes kisfiúról!!! ÚÚÚgy imádom a fejét!!!!!
Röné!
De jó hallani felőletek is.. az ünnepek alatt pont gondoltam rátok,hogy milyen rég jártál itt... -komolyan!!-
Nagyon szép kisfiú Dániel! Milyen formás kis teste van!! A képeken nem nagyon jön át, de barna a szeme?????
Mikor változott neki meg?? - már , ha barna tényleg.
Gwini!
Jaj, mi történt! De olvasom,hogy már minden oké.. képzelem,hogy meg ijedtetek!! Nagyon örülök,hogy minden oké.
Tegyél légyszi képet a lányokról. Köszike.
Drága Blúmi!
Hát igen
Te is olyan nagyon ritkán hallatsz magatokról. Ha tudsz légyszíves tegyél képet Bálintról!!!
Márti!
NAGYON édes ez a pici Kamilla!!!! Olyan jó látni róla képet!!!! Milyen kislányos lett ő is!!! Legalább is ezt veszem észre,ahogy telnek a hetek, úgy egyre lányosabbak a babák!! -Adélon látom nagyon. Főleg, nálatok, mert nagyon ritkán láthatjuk Kamillát!
Nagyon sajnálom,hogy betegség nálatok most elég hosszan jelen van
Ez nagyon nem jó hír , főleg, hogy a pici lány is beteg.
MIt kap??? Mit monodtt az orvos???
Ági!
Szegény Dávid!
Nem tudok nagyon segíteni, mert nálunk még nem volt ilyen gond. Amúgy van elég pisis pelus??? Azt tudom, hogy az a lényeg, hogy elég pisis pelenka kell,hogy legyen. Elképzelhető,hogy ilyen nagyon hasznosítja Dávid az anyatejet.
Hány kiló most??
Tigrincs!
Köszönöm!!!
Neked akartam már rég írni, de mindig valahogy ki megy a fejemből. zalán annyira pasis kisfiú! A kis arca. Szinte -ahogy legalább is emlékszem- születése óta látszik,hogy nagyon nagy csibész lesz!!! Azt tuti,hogy imádni fogja a csajokat! -most nem azrét írtam ezt, mert, mit tudom én kedveskedni akartam , hanem tényleg így gondolom
Márti!
Hol vettétek azt a kis virágjátékot??? nagyon tuti. Adélnak majd januárban lesz a névnapja, lehet kap egyet apukájától
Rólunk:
Köszönjük szépen jól van Adél. Nem hiszitek el, de már másnap este semmi baja nem volt!!!!
Nagyon féltem,hogy nagyobb betegség lesz.
Olyan szerencséje volt Adélnak, hogy csak meg hülhetett, és attól folyt az orra. Olyan fura, mert a fiúknak sokkal tovább tartott mindig a nátha.
A lényeg, hogy minden rendben.
Még mindig nincs foga a kis drágámnak. Hihetetlen, mert nagyon szenved a fogzás miatt. Annyira, hogy napokig éjszaka sem aludt. Kezd helyre állni a rend nálunk is.. de nyögve nyelősen.
Nem baj, én nem is panaszkodom, mert ezen is túl kell lennünk, de neki még fájdalmai is vannak, én meg "csak" szimplán fáradt vagyok.
Márti én ezt adtam Adélnak az orvosunk javaslatára: -
Oscilliococcinum - ez egy homeopátiás bogyeszkákból álló gyógyszer.. szerintem ez segített neki, hogy egy nap alatt túl lett a meghűlésen. Ezt úgy adtam, hogy a bogyókat egy kis vízben feloldva bekanalaztam a szájába.
Ezen kívül a C vitaminból, amit te is ismersz abból 10 cseppet.
A fiúknak meg: Dorithricin -t ez egy szopogatós tabletta. A patikus is és az én véleményem is az, hogy az egyik leg jobb torokfertőtlenítő.
Csak ezt nem reklámozzák, és azért nem ismerik sokan.
Jobbulást!!!!