Új privát üzeneted érkezett!

Na ne!
Hogy ez került laptetőre... :oops:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok!

Most azt hiszem nem olvasok vissza, maj valamikor pótolom.

Csujzi, Eszter.eu!
Gratulálok a babához.

Este 10-re értünk haza a kórházból. A fiam újja sinben és bekötve.
Szóval az obi-ban a mozgólépcső alján esett el. Vagyis nem is lépcső hanem sík. Megcsúszott a cipője és orrabukott amikor lelépett róla. (Pedig fogtam a vállát) A jobb kezén a középső ujján sérült meg. Először azt hittem leszakadt. A kórházban kiderült, hogy csak a bőr szakadt le illetve a feszítő szallag szakadt el hosszában, amit össze vartak illetve a bőrt visszavarták! Tehát nem tört el semmilye.
Szegénynek ma nagyon rossz napja volt (a suliban sem úgy történtek a dolgok, ahogy ő szerette volna.) nagyon sajnálom, ez is most egy jó lecke volt nekem illetve a férjemnek is.
Az obi-ban katasztrófák voltak a dolgozók. Senki sem segített, még bekötözni se. Kértem hívják a mentőt, hát még azt sem tették meg.
Igaz mi itt lakunk nem messze tőle így hármasban elmentünk a gyerekekkel. A kocsi a férjemnél ő meg a Moszkva felett dolgozott. Felhívtam, hogy jöjjön értünk mert baj van, de azt mondta min. 30 perc. OK. Közben a fiam rosszul lett így visszahívtam és mondta, hogy hívjam a mentőket. (Kértünk vizet amiért már ordítani kellet, hogy a gyerek mindjárt elájul.) A mentők 30 perc alatt ért ki, majd bevitt a balesetibe. Megvizsgálták megröggenezték és akkor ért oda a férjem. Röhögött, hogy ezért mentőt hívni. Na mindegy a gyerek nagyon szarul volt én 9 hónapos terhesen és a Lili is ott volt. Mit csináljak? A mentővel nagyon jól jártunk, mert jókor értünk be a kórházba, pont váltásra így 2. voltunk akik utánunk jöttek azokat , meg sem vizsgálták, mert a Marcit kellett ellátni. De, hogy mi van a balesetibe ne tudjátok meg!
Szóval ami bánt, hogy a jobb keze így nem tud semmit sem csinálni. Se írni se enni stb. A doki azt mondta, hogy renbejön, csak a heg fog maradni, de az ujjával nem lesz semmi gond!
Na most megyek befekszek mellé az ágyba és elteszem magam holnapra, és egy kicsit átértékelem a dolgokat, hogy mi a fontos és mi nem mire figyeljünk jobban oda és mire nem.

Jim!
Igazad volt tényleg a gyereken csapódnak le a dolgok!

Beuska!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Sziasztok!

Nem régen útnakeredt a maradék nyákdugóm magzatvízzel párosulva. Egy dolgot nem értek hogy akkor 3-4dl elment de azóta csak csöpög, nem folyik?!

Még tanakodunk egy kicsit de korház lesz belőle.
Tessék drukkolni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Viszont az biztos hogy magzatvíz volt, mert a papír amit adott a szülésznő zöld lett.

Mielőtt útrakelünk még írok
puszi pepike

pepike

Kép

Kép
pepike

Pepike!

Én éjszakai üzemmódban!

Nagyon drukkolok Neked! Minden rendben lesz! Biztosan már úton is vagytok.

Beuska!
Ez nagyon durva, amit leírsz, ami az ott létező munkásokat illeti! :?
Jó, hogy nem törtnént nagyobb baj!

Eszter.eu!
Gratulálok a kisemberkéhez! Csodálatos lehet!
Vendég

Indulunk mert már beindultak a fájások is, és már elég sűrű!

Tessék drukkolni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pepike

Kép

Kép
pepike

Pepike!

Nagyon nagyon drukkolok!!! :D
Vendég

Kellemes napot Nektek! :lol: :lol: :lol:

Gyönyörű napsütés van...Fürdőzzetek meg nagyon szorgalmas kismamik a tavaszi napfényben...Egészen biztosan a jókedvet generálja :lol: :lol: :lol:

eszter.eu? és pepike?.....drukkolunk Nektek :lol: :lol: :lol: :lol: ..pumperka..Te is gyanús vagy nekem :lol: :lol: ...aranykavics.....és Te is :lol: :lol: :lol:

és eszterxx..már XXXL-állapot, itt a hétvége...a doki ..biztosan kezd Veled valamit...Csak ne izgulj...mindent pozitívan közelíts meg....már az első gondolatom ébredéskor Te vagy :lol: :lol: :lol:

beuska....jim...igazat mondott..mindig a gyermek az, aki elszenved dolgokat. Ez a bajom ezzel a mai világgal..a lelketlenség...két kisgyermek, és egy pocaklakó aki már a vaknak is feltűnhetne...és nem kapsz segítséget. Ügyesen döntöttél, hogy mentőt kértél.. Éppen elég izgalmon estetek át mind a 4-en :cry: :cry: :cry: ...Marcinak jobbulást, gyors gyógyulást....ma biztosan nyűgösebb lesz..mert a kis kezével a mozgáskorlátozás ezt váltja ki...Egy hatalmas BUNKÓ az OBI-nak...Nektek...viszont napsütés...nyugalom..és szeretet...

Patti:

Lassan csomagolok...viszem a finomságokat... anyád :lol: :lol: :lol:

szeretetet Mindenkinek a mai napra

nanó

Kép
nanó:))

Sziasztok!

Gondoltam, benézek, mi hir van Pumperkával, erre már át is igrottuk március többi részét és 31-vel kezdünk???

Gratulálok Esztereu és gratulálok Pepike!!! Pepikének mindig is annyira drukkoltam, hogy minél tiovább kihuzza, hogy nála ez a 39 hét több, mint az én lassan 42-m!

Mi lehet vajon Juditkecskeméttel? Nem tudja senki a számát? Úgy irnék neki sms-t...

És mennyi mniden történt egy nap alatt...

Pati végre elkezdett visszatérni, bár ahogy sejtem, ma igazi családi nap lesz, napsütéssel, nagyival, kajával... irigyirigyirigy
Pati, válaszoltam ám, hogy mennyit dagad százon, amikor a dokinő kereste a méhszájam, rájöttem, hogy ezt ember el nem találja nem kézzel...

Kikót is visszakaptuk végre!!! Végre-végre!!!!!!!!

És Mni is lassan visszatér!!!!!

Olyan nagggyon jó! Tessék mindenkinek elkezdeni irogatni odaátról!!! Mert mi itten ideát nagyon kiváncsiak vagyunk ám, milyen lesz egyszer odaát. És szeretnénk majd rengeteg kérdést feltenni, ha...egyszer... végre...

Kölyök! VIsitoztam a nevetéstől a pi megmagyarázásán! És hogy miért maradjon még a gyerek odabenn!!!!! Egyszerűen fergeteges!!!!! És hogy milyen kis tünemény háziasszony lettél!!! Lassan el is felejted már a tabáni élményeket...

Pumperka.... gondolom, azóta rájöttél, hogy a bábakoktél megivása után felelsleges azonnal zuhizni menni... majd ráér a ricinus hatása után... én már megvettem belőle a következő üveget... és nagy buzgón eszem azóta is óránként a homeot... de most már tessék bejelentkezni, mert szüléshiredet viszem ám!

Beuska, Jim,

Sajnálom, ami a gyerekekkel történt! Beuska, nálatok a hatalmas ijedtséget, Jim, téged meg még az ág is húúúúz...

És gyönöyrűek a babaképek!

Na, kiváncsi vagyok, ki fog nemzeti ünnepen szülni! Pepike biztosan, többiek???

Mi már kivárjuk a hétfőt... azért be vagyok rendesen rezelve, tessék majd drukkolni... holnap reggel ctg meg megvizsgálnak... aztán haza, ricinusolaj ivászat beöntés helyett... ez megadja a napi programot... este 7re pedig kórház...áááááááááááááááááááá.......félek....... szülni szeretnék már ma inkább, vagy mégse sose...jó Andris idebenn is!

Kép

KépKép
eszterxx

Eszter.eu!

Gratula!!!!

Pepike!

Drukkk!!+++++++++
(de lehet hogy már rég babázol... :wink: :wink: :wink: )

Pumperka????Hatott a koktél vajon??

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

[quote="nanó:))"][ írta:nanó:))b]és eszterxx..már XXXL-állapot, itt a hétvége...

Nekem mondod, Nanó? Sajna XXXXXXXXL állapot van már hónapok óta, ezért is várom, milyen lehet, ha kijön pici bálnám... és lenne olyan szép lapos hasam, mint egyeseknek... meg másoknak... meg lassan mindenkinek... Mzx szerintem már nem is emlékszik, milyen pocakosnak lenni...

Mommy,

Gratula a következő hófordulósunknak!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Ja és Pati!

A hasad eszméletetlen milyen lapos egy hét után!!!Csini!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!!!!!!!!!!!

Március 15.-e alkalmából hozom nektek a nagy hírt!!!!!!!!!

1óra 54 perckor 3250 gr 53 cm megszületett:

Vincze Réka Petra

Tündérmanó csodálatos kislánya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Annyit tudok, hogy este 22 órakkor már nagyon erős fájásai voltak!
Éjfélkor mentek be, akkor már 5 percesek voltak!
2 ujjnyira volt nyitva!
A doki még rásegített, és sipp-supp meg is született a kicsi csaj!!
Este felé bekukkantok hozzá, és remélhetőleg képet is hozok nektek!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Pati!
Talán a haslapításra is bevertél valami csoda koktélt????????
Nagyon aranyos a kicsi Norton!!!!!!!!!!!!!

Eszter eu!
Hatalmas nagy Gratula nektek!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Tündérmanó, gratula!!!!!!!!!!

Pumperka, szülsz vagy a WC-t nyomod még?

Kép

KépKép
eszterxx

Tündérmanónak is hatalmas Gratula!!

Remélem végül hazaért a párja a melóból... :wink:

Úgy látom beindult a baby-dömping... :wink: :wink: :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

És én vagyok a következő, aki babahírt hoz!

MA REGGEL 07.04-KOR MEGSZÜLETETT PEPIKE KISLÁNYA IS! PATAKI ALÍZ, 3070 GRAMM ÉS 54 CM. MINDKETTEN NAGYON SZÉPEK ÉS EGÉSZSÉGESEK!

SZÍVBŐL GRATULÁLOK CSUJZINAK, ESZTER.EU-NAK ÉS TÜNDÉRMANÓNAK IS!

SOK BOLDOGSÁGOT MINDANNYIÓTOKNAK!

Évi

KépKép
kvaszeva

Tündérmanó!
Gratulálok kislányodhoz!

Még nem szülök, nem mondom hogy semmi hatása nem volt a koktélnak, de aztán minden abbamaradt. A wc-n ülés elég hosszadalmas volt, így kicsit álmosabb maradtam a kelleténél... Reggel pedig én is a vasszöget is megettem volna. :wink:

Nekem is maradnak a homeós bogyok, vagy a csütörtöki ballonozás. :(

Pepike!
Nagyon drukkolok, hogy minden az elképzeléseid szerint alakuljon... :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Ja! hogy peregnek az események...

Pepike! Neked is nagy gratuláció!

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok!

Most csak gyorsan bekukkantottam. Visszaolvasni még nincs időm, csak gyorsan írok magunkról néhány mondatot.
Csütörtökön jöttünk haza, akkor egy kicsit nyűgös volt a nap, de azóta türhetően vagyunk. Szopizik a Dórika, de csütörtökön egyszer tápit kellett adnom neki, mert a feszültségtől nem volt tejem. Remélem ezután már szépen beindul. Éjjelente általában kétszer kel fel.
Ahogy időm engedi jövök és teszek majd fel képet és persze kezdem majd a visszaolvasást is.

Gratulálok az újdonsült anyukáknak babájukhoz, a pocakosoknak pedig nagyon drukkolok, hogy minél előbb kibújjon a picike!

Puszi mindenkinek!

Melinda

Kép
melinda80

Gratulalok mindenkinek!!!!
koszonjuk a szuper hireket!
kivanunk soksok oromot boldogsagot vidamsagot es soksok tejcsit :)

Kép Kép

most nincs idom visszaolvasni, vidam hetveget, es Eszterxx ++++
Juditkecskemertrol mi hir????
Pumperka +++++

Kép

Kép
kolyok28

Ma vagyunk 2 hetesek! :D Olyan gyorsan telik az idő! :roll: :( Tegnap az Anyum is hazament, mostmár hárman vagyunk itthon. Botondkám továbbra is egy kis angyal (kopp-kopp-kopp). Eszik, nézelődik, alszik. Csak akkor sír, ha éhes, de nem is sír, inkább csak nyafog. Minden szopinál 100-110 grammot eszik, én pedig jól tejelő magyar tarka módjára hozom is neki a kellő mennyiséget. Fejni alig tudok valamit. Látszik is a törpén a kaja. Múlt csütörtökön 2580 grammal vittük haza a kórházból, tegnap pedig már 2870 gramm volt a súlya, illetve nagyon cuki tokát is eresztett a szentem. :lol: :lol: :lol: Engem elkapott a depi vagy mi. Mindenen bőgök, be vagyok fordulva, egyfolytában ölelném a gyerekem és a férjem. Ez a ma reggeli napsütés is megríkatott. :shock: :? Most a nappali közepén ülök és élvezem, ahogy a napsugarak játszadoznak és melegítenek a szobában.
Na, elég belőlem!

ESZTERXX! Szegénykém. Annyira csodállak a türelmedért! Még van majdnem két nap. Hátha, meggondolja magát Andris és mégis megszánja az Anyukáját, hogy ne kelljen indítani. Én mindenesetre szívből szorítok Nektek!

PATTI! Hihetetlen a pocid! Az enyém is egész lapi, de a Tied! :shock: :lol:
Olyan szépek a fiaid, és Norton nekem is teljesen rád hasonlít! :wink:
Fantasztikus Anyukád van, büszke lehetsz rá! :D

PUMPERKA! Neked mennek a drukkok, hogy ne kelljen bevetni a ballont!

BEUSKA! Hihetelen mennyi barmot hord a hátán a Föld! Sajnálom ami a kisfiaddal történt! Remélem, jobban van, és az éjszaka is nyugisan telt!

MELI! Jó, hogy itt vagy! Kíváncsian várjuk a beszámolót és a képeket! :wink:

Évi

KépKép
kvaszeva

Csupa jó hír közepette egy újabb jó hír Juditkecskeméttől:

Március 14.-én délelőtt megszületett Nimród. Az orvosok rögtön oviba akarták küldeni, ugyanis 4550g, 57 cm. Már szopizik szorgalmasan.

Gratulálok és sok boldogságot kívánok Nekik! :)

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!

A friss anyuciknak gratulálok és sok tejcsit kívánok a babóknak!

Velünk minden rendben, kedden engedtek haza a kórházból, de azért még érzem a császár helyét.
Rakok fle nektek pár fényképet, majd később még hozok többet.

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Anita
Pam Brown: "A legőszintébb mosoly a csecsemőé.
Abban nincs semmi csel vagy számítás, csak színtiszta ÖRÖM."
gy.anita

Sziasztok!!!

Eszter.eu, Juditkecskemét, Pepike, Tündérmanó!!!!!!
Millió és egy gratula N ektek és a babáitoknak!!! Ez remekül sikerült! Sok egészséget, rengeteg tejcit és békés, virágillatú, gyönyörű estéket kívonkm nektek!!!

Anyám! Nagyon beindultunk, egy melegfront volt most, holnap hideg jön! Lányok, gatyákat felkötni!!!

Nanó! Ákos jól viseli kiskamaszként a hugica-terhelést, holott az én természetement örökölte!!! :) Nagyon várja a kicsit! Kapsz egy fotót róla, csak, hogy Te is ismerd őt, a többiek már látták!

Pumperka! A gyerkőcök csodaszépek! A pocid is!!!! Pihenj most ahétvégén, majd a jövőhéten mgszülsz! :)

Beuska! Nagyon sajnálom a történteket! Borzasztó az érzés, hogy még csak segítséged sem akadt hirtelen, a gyereked, a húsod-véred meg szenved....... Iszonyat! Remélem hamarosan elfelejthető lesz az egész, és tényleg semmi nem marad vissza!

Én meg, hát fájok. Az egész komplett altestem........... Hüvelyem, szeméremcsontom, a hasam izmai a bőr alatt, a csípőcsontom............. Totál olyannak érzem magam, mintha jól megrugdostak volna, semmi köze a szüléshez szeirntem!
Most megyek, megfőzök!

Puszka lányok!
Vendég

Nanó!
Bocsi, a fotó..............

Kép

Kép

Anita! Csodaszép család vagytok!!!! :) Ez a baba nagyon formás!

Niki! Lilla frizkójába bele szerettem! Gyönyörű ez a kislány!

Erika! Köszönjük a jelentkezést! Gyere sűrűbben, sok türelmet és kitartást a két gyönyörű babácskához!

Mommy! Minden rendben? Nagyon eltűntél!
Vendég

Gratulalok!!! Nekik is soksok oromot vidamsagot :) es sok tejet!

Kép Kép

:)

Kép

Kép
kolyok28

Juditkecskemét, Tündérmanó, Pepike, szívből gratulálok a babucikhoz!!!

Kép

Anita, szépek vagytok!
Vendég

Sziasztok kedves mamik!
Most a világon a legbüszkébb férj ,és a legboldogabb apuka ír nektek!! MEGSZÜLETETT: Pataki Alíz Aida ma 06:52-kor 52cm-rel és 3070g-al :) Baba és mama jól vannak. Végig bent voltam, csodálatos volt. Immár másodszor látthattam ezt a csodát! Megprobálom felrakni a fotókat,hoy lássátok ti is ezeket a szépségeket! :) A pepi puszil mindenkit valószinü kedden hazajönnek ,akkor majd bővebb lessz a beszámoló.
Sziasztok!

pepike

Kép

Kép
pepike

Juditkecskemét, Pepike, Tündérmanó!!!!!!

Millió gratuláció a mamiknak..és az újszülötteknek...(természetesen a kispapáknak is :wink: :wink: :wink: )

A Három Grácia igazi nemzeti ünnepet hozott...Gyönyörű tavaszi napsütésben...születnek az igazi csodák :lol: :lol: :lol:

szeretettel:

nanó

Kép

...Édes eszterxx...
Most jövök Pattiéktól...feltápláltam a lapi-hasit :lol: :lol: :lol: majd Neked is főzök finomat...amikor túl leszel már végre ezen a folyamatos várakozáson...Sokat emlegettünk Pattival
Norti...aranyos...napról napra szépül, gömbölyödik...Akkora boldogság ölelgetnem...Gorkával pedig játszadozni :lol: :lol:

Juditkecskemét

Tiszta szívből gratulálok...öröm és bánat...Nagyon szorítok Neked....most a baba kösse le minden gondolatodat...nagyon kívánom, hogy átvészeld ezt a kettős nehézséget...nagy szeretettel: nanó

évi:

Köszöntelek Benneteket a kéthetes ünnepen...Botond ..gyönyörű...Nortit ma (én) is elérzékenyülve nézegettem...Boldogságot..nyugalmat...és szeretetet kívánok Nektek :lol: :lol:

monácska:

Tündéri Ákos :lol: :lol: :lol: Mosolygós...igaz, amit tegnap írtál...látom, sugárzik a tekintetéből..óriási lelke van...gratulálok...Te pedig pihenj sokat :lol: :lol:

Márti, Zsu, jim :lol: :lol: és pumperka :lol: :lol:

triplázódik az izgalom...mostantól Értetek szorítunk nagyon....Vannak még varázslatok...ilyen gyönyörű tavaszi napon..

nagyon jó bababázást Nektek a simogató napsütésben
(a fotot majd Patti rendezi)

nanó :lol: :lol: .

Kép

Ma mennyi baba születetett! :lol:
Kedves Juditkecskemét, Pepike, Tündérmanó nagyon sok boldogságot és sok tejet kívánok Nektek!
Ha minden igaz, akkor már 28 babánk van, 13 fiú és 15 lány. :lol:

Gy.anita, köszi a képeket, nagyon helyesek vagytok! :)

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!

Juditkecskemét, Pepike, Tündérmanó!

Gratulálok Nektek! :)
Olyan jó!!! Látjátok azt a kis csöppöt, aki a pocakotokban volt! :D
Vendég

Bocsi Kölyök, muszáj belekontárkodnom... csak úgy érdekességképp egy másik táblázat... babák érkezési sorrendben...

Kép

KépKép
KépKép
mni

Kiszámoltam: az átlag baba, 3424g és 53,2 cm. :) :lol:

Judit18, Szilvánusz! Üdv. otthon, írjatok Nekünk!!! :)
Melinda, örülök, hogy Te is jelentkeztél, majd kérünk képeket! :)
Kvaszeva, hihetetlen, hogy Botond már ilyen jól eszik! Lilla tegnap érte el a 3 kg-ot! Végre! :D

KépKép
KépKép
mni

Húúúú, hogy beindult a babapotyogás!!!!!

Eszter.eu, Juditkecskemét, Pepike, Tündérmanó!!!!! Gratula nektek is!!!!!

Kép Kép Kép
fanetta

mni

Megnézegettem a képeket :lol: :lol: Gyönyörű baba Lilla....formás, és nagyon kiegyensúlyozott Gratulálok :lol: :lol: ..a táblázatod egy édes Babatát..boldog mamákkal :lol: :lol:

nanó

Kép

Juditkecskemét,Pepike!

NAGYON NAGY GRATULA!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

mni:

javítok: Babatár..édes, tündéri babatár :lol: :lol: :lol:

Kép

Hűűű, de nincs kedvem dolgozni... :cry: :cry: :cry: :cry:
(pedig nyakamon egy országos szakmai verseny döntője :roll: :roll: :roll:

Patti:

Köszönöm...azokat a meghitt szavakat...amiket az elköszönéskor mondtál...Igyekszem nagyon sokat Veletek lenni...mert ezek a csodálatos napok..(nekem) sem jönnek vissza...Valóban..ki kell használnunk :lol: :lol:

nanó...anyád :lol: :lol: :lol:

Kép

Húúúúúúúú... mennyi baba született :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gratulálunk minden anyukának, apukának!

Gyerkőcök gyönyörűségesek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nálunk béke, nyugalom... jó is lenne... :roll: :wink:
Joseph igazi társasági lény... igényli a közelségünket :oops: :lol:
Vendég

Egy hónapos Joseph :lol:
Vendég

Kép
Vendég

Csujzi, Tündérmanó, Juditkecskemét, Pepike mindannyiótoknak gratulálok, hűűű de beindultunk... :D :D :D

Fejés nem is gáz, sokkal hamarabb kész, mint a szoptatás. Sajnos a kettőből csak 100 körül jön le összvissz :cry: :cry:, már tudom, miért nem volt elég. De legalább nem fáj. :D Csak amikor kiöntöm...

Ma voltunk sétálni, majdnem 2 órát, tök jó idő van, kiscsaj végig szunyált. Csak az én lábam akar leszakadni... :shock:

Ja a lényeg: már nem bírtam magammal és tegnap elkaptam apát, fúúú de jó volt... :oops: :oops: :oops: Hiába a császárnak előnye is van... :wink:

Na megyek, mert most kelt fel...

Böbi

Kép

Kép
bosek

Bosek: irigyirigy :oops: :oops: :oops: :oops: :roll:
Báár a benti varrataim miatt asszem csak a szemem kívánná :roll:

28 baba :shock: :shock: :shock: :shock:
Norton a 9. befutó helyről 15.-ként érkezett.
Ügynöknő statisztikája fincsibb... :evil: :evil:

Nem jó, hogy egyszerre több embernek megy a gratula, így mindenkinek, külön-külön:
Eszter.eu! Nagy szeretettel gratulálok!
Juditkecskemét, kívánom, hogy a baba érkezése teljessé tegye az életeteket és betöltse a lelkedben édesapád hiányát!
Tündérmanó, neked is szeretettel gratulálok!!
Pepike, művésznő, most már tudhatod, hogy többen hideglelősen számoltuk vissza veled a napokat a legutóbbi Trófeázás óta, ahol mitagadás, rongyul néztél ki.. aztán a folyikamagzatvizem-frászt is ránkhoztad..... Gratulálok és boldog vagyok, hogy időre született a csibe!!!

Csináltam Nanós-unokás képeket nektek, csak még majd fel kell töltsem. (2-3 nap :roll: :roll: :oops: :lol: )

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

HELP! Lázam: 39,1. Egy algopyrin egy órája be.Mi legyen? Bella donnát hogy kell szedni?
linocs

Nanó, köszönjük szépen a dicséretet! :) :oops:
Linocs, sajnos nem tudok segíteni... :( Mitől lehet lázad? :(

Most voltunk sétálni... sajnos, Lillának a babakocsiban nem tetszett, így végig kézben cipeltük... de azért nagyon jó volt végre kicsit kimozdulni! :)

KépKép
KépKép
mni

Linocs, hűtőfürdő??? vagy vizesborogatás csuklóra, bokára???? Ez tejláz?

Böbi

Kép

Kép
bosek

Böbi

Kép

Kép
bosek

Kép

Böbi

Kép

Kép
bosek

Sziasztok!

Mi is sétáltunk, csak én még benn ringattam a seggét. Fenn voltunk a Normafánál, megigértem neki, hogy utoljára van igy elkényeztetve, soha tübbet nem viszem benn a pocakomban. Hatalmas kacaj tört elő, ezt ugyanis pontosan hetedszer mondtam el ugyanott... általában onnan indultak a sétáink. Most átmentünk a Jánoshegyi kilátóba, aztán lelibegőztünk Zugligetbe (amikor alattunk sétáltak, gondoltam, miylen vicces lenne, ha most folyna el a magzatviz... még lekiabálhatnék, hogy ne aggódjanak, nem pisi ám...), aztán ott még sétálhattunk nagyokat és úgy jöttünk vissza.

Mit kell még tenni, hogy meginduljon? Ja, már nem is számolom, hányadik napja szedem a Judit18-nak ajánlott homeopátiás izét óránként, de mnidegy, hátha a tágulás könnyebb lesz tőle.

Olyan jó, hogy ti már a levegőztetést xcsináljátok! Irigyirigyirigy!!!! És császárral nem kell 6 hetet várni? Nem is tudtam, azt hittem... áhh, mindegy, nem égetem magam... mennyi az, amit muszáj? Csak mert hátha akkor nem félek annyira, hogy császár lesz a vége...

És gratula mniden babának!!!!!!! Mni, köszi szépen Juditkecskemét számát, irtam is neki!!! Ennyi gyerek egy napon!!!! Na, mi ezért várjuk meg a 17-ét (brühühü.......még két nap). C

Csajok, én már rettegek ám... nem is fárasztalak vele benneteket, de most már egyre gyakrabban elbőgöm magam, meg már minden olyan pótcselekvés, amivel várom, hogy leteljen az inditásig hátralevő 25 óra 10 perc... azaz 1510 perc... és akkor még csak inditás... áááááááááááááhhhhhhhhhhh.....lelépek inkább, mert fárasztó vagyok... Pumperka, tessék életjelet adni, én most érted aggódom nagyon!(na meg azon, hogy a 2. helyről bekerülünk-e az első 30-ba :lol: )

Kép

KépKép
eszterxx

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?