Sziasztok!
Mi is sétáltunk, csak én még benn ringattam a seggét. Fenn voltunk a Normafánál, megigértem neki, hogy utoljára van igy elkényeztetve, soha tübbet nem viszem benn a pocakomban. Hatalmas kacaj tört elő, ezt ugyanis pontosan hetedszer mondtam el ugyanott... általában onnan indultak a sétáink. Most átmentünk a Jánoshegyi kilátóba, aztán lelibegőztünk Zugligetbe (amikor alattunk sétáltak, gondoltam, miylen vicces lenne, ha most folyna el a magzatviz... még lekiabálhatnék, hogy ne aggódjanak, nem pisi ám...), aztán ott még sétálhattunk nagyokat és úgy jöttünk vissza.
Mit kell még tenni, hogy meginduljon? Ja, már nem is számolom, hányadik napja szedem a Judit18-nak ajánlott homeopátiás izét óránként, de mnidegy, hátha a tágulás könnyebb lesz tőle.
Olyan jó, hogy ti már a levegőztetést xcsináljátok! Irigyirigyirigy!!!! És császárral nem kell 6 hetet várni? Nem is tudtam, azt hittem... áhh, mindegy, nem égetem magam... mennyi az, amit muszáj? Csak mert hátha akkor nem félek annyira, hogy császár lesz a vége...
És gratula mniden babának!!!!!!! Mni, köszi szépen Juditkecskemét számát, irtam is neki!!! Ennyi gyerek egy napon!!!! Na, mi ezért várjuk meg a 17-ét (brühühü.......még két nap). C
Csajok, én már rettegek ám... nem is fárasztalak vele benneteket, de most már egyre gyakrabban elbőgöm magam, meg már minden olyan pótcselekvés, amivel várom, hogy leteljen az inditásig hátralevő 25 óra 10 perc... azaz 1510 perc... és akkor még csak inditás... áááááááááááááhhhhhhhhhhh.....lelépek inkább, mert fárasztó vagyok... Pumperka, tessék életjelet adni, én most érted aggódom nagyon!(na meg azon, hogy a 2. helyről bekerülünk-e az első 30-ba
)