Hello Kismamik
!
Örülök, hogy ilyen sokat írtatok a magzatvízről a cumikról és a szoptatós teákról!
Játszócumit mi is egyelőre csak 1-et vettünk (Nuck). Ahogy Barbuss és Dóri is írta, ha kell, majd szerzünk még be. Ha más nem, tényleg a párom majd hoz azt, ami hiányzik esetleg.
Barbuss, gratulálok a fizuemeléshez, biztosan megérdemelted! Tök jó ilyet hallani, hogy betegácsi alatt is emelnek
! Vannak még rendes munkahelyek és főnökök! Én ilyenre nem is számítok
.
Örülök, hogy minden okés volt a dokinál
! Annak viszont kevésbé, hogy az ovival kapcsolatban így elbizonytalanítottak
! Drukkolok, hogy mégis sikerüljön, tényleg Emmának is jobb lenne, ha folytathatná a közösségi életet!
Zsofka, Gáborom szorgalmasan jegyzetelt tegnap az előadáson
! Úgyhogy majd megpróbálom összeírni neked a lényeget, és majd emilben átküldöm (a szülésznő listával együtt), reményeim szerint ma este, vagy holnap. Amúgy nem is az alternatív fájdalomcsill. volt a téma, mert nem tudott eljönni 2 előadó emberke sem, hanem egy szülésznő (Kecskemétiné Vera) beszélt a szülés körüli dolgokról, a fájásokról, a kórházi rendről, ellátásról, a szükséges felszerelésről stb. Érdekes és jó volt így végigvenni a dolgokat, bár kicsit sok volt egyszerre, de azért a jegyzetekből előjönnek az emlékek - remélem
.
Niki, Bibar, szuper, hogy ma láthatjátok a csöppségeket
! Kíváncsian várjuk a képeket - ha kaptok!
Niki, örülök hogy jobban vagytok!
Picit én is megértelek, mert lehet, hogy már én sem leszek többet pocakos
! Persze attól még hatalmas izgalommal és várakozással tölt el, hogy mielőbb a karomban tarthassam a kis kincsünket
!
Anya maci, tündéri a pici lányod mutatóujja
!
Igyekeztem szót fogadni neki
! Hajnalban felébredtem (már menetrendszerint 4.50-kor) pocakmocorgásra, és kb. egy óra kivételével, szuperül aludtam
!
Minden hétfordulós kismaminak gratula
!
Dóri, tök rendik a kollégáid
! Biztos én is meghatódtam volna…
Zsani, szegénykém! Hessssssssss, rókakomák!
Edi, megértelek…én sem hiszem, hogy tudnám ugyanazt használni
. Valamiért a sors is úgy akarta, hogy mi most a sok évvel ezelőtt vett pár db babarucit sehol sem találjuk. Nem is keresem már, de miután 3x költöztünk az utóbbi 6 évben, gyanítom, hogy valamelyik doboz mélyén lapulnak. De én is belegondoltam: ha meg is lennének, lenne-e szívem használni, ráadni most majd Zorkára? Hát, azt hiszem, nem
…
Ja, és hasonlóan vagyok egy 10 éves plüss köntössel, amit csak kórházban használtam…
Úgyhogy asszem, veszünk egyet majd mi is, hálóingekkel együtt.
Sok-sok pussz a lelkednek
!
Nekem a védőnőm javasolt még a terhesség elején egy pszichiátert, mert elbőgtem magam, amikor a kiskönyvbe be kellett írnia az előző terhességeket... Persze azért a hormonok is dolgoznak most rendesen, úgyhogy egyelőre én is nemet mondtam.