Sziasztok!
Nemigen tudtam visszaolvasni és valószínű,hogy karácsony előtt már nem lesz időm jönni,úgyhogy most írok,amire emlékszem!
Szééépek a babák!
Tavirózsa!
De jó,hogy itt vagy!!! A legszebbeket kívánom Neked a köverkező évre,remélem,minden úgy alakul majd,ahogy szeretnéd!
Monee!
Képzeld Pesten és környékén mindenki kókuszkockát süt! A férjem nem kapott kókuszreszeléket!
De nem adom fel,holnap veszek valahol,mert kókuszkockát akarok sütni!!!
Anyudat sajnálom!
Szeder!
Jobbulást,remélem az ünnepre rendben leszel és bízom benne,hogy Adél alvókája is helyrejön!
Minyu!
Na,örülök,hogy már jobban vagy,vigyázz magadra és egyél sokat karácsonykor! Egy kis extra multivitamin most nem ártana! Nekem az ilyenkor mindig megdobja a tejcsim!
Bejci!
Nálad a pont! Komolyan ez a jó hozzáállás az ünnephez! Ilynkor szoktam azt mondani,hogy nem mi vagyunk a lakásért,hanem a lakás van miértünk!
Hozzánk jönnek vendégek 24-én és 25-én is,úgyhogy sütök-főzök ezerrel,a takarítás már nagyjából megvan,de holnap még függönyt kell mosnom és abba már belenyugodtam,hogy karácsonyra nem lesz a házban található összes csempe megpucolva,de nem érdekel! Nem akarok kipurcanva beroskadni szenteste a fa alá! Szóval,ma kezdjük a csomagolást és holnap a szaloncukor-habkarika-mézes süti felkötözését,mert nem akarom,hogy 24-én csak rohanjunk egész nap! Azért is ki akarom élvezni az ünnepet!
Hozzátápi:
Lányok! Aki erre kényszerül,az vagy írasson a gy.orvossal Sinlac-ot (szentjánoskenyérmagkivonat),ami teljesen jól helyettesíti a tejpépet,anyatejjel-tápszerrel is keverhető és nagyon jól hízlalja a babákat,viszont nem allergizál! A másik megoldás a Holle rizspép,ami szintén keverhető anyatejjel,tápszerrel,gyümölcspéppel,viszont nem tejalapú!
Karácsony:
24-én anyukámék és a 2 nagymamám lesz velünk itthon,25-én anyósomék jönnek,sógorommal ebédre,délelőtt pedig mindannyian templomba megyünk,olyan jó lesz most,hogy Kamillát is visszük! 26-án anyukámékhoz megyünk,nővéremékkel együtt,de nálunk itt még nincs vége az ünneplésnek,mert nagybátyáméknál 2 János és egy Éva is van a családban,oda is megyünk majd hétvégén és nálunk ettől az évtől 28-a is fontos ünnep már!
És akkor most kívánok Nektek békességes,boldogságos csendes,nyugodt karácsonyt,nagyon boldog, babázós új évet,a majdnem 1 éves topicunknak hosszú életet!
F
ényességes csillagos éj van.
Fáradt vándor baktat a hóban,
Szép karácsony vezesd a tájon,
Fáradt vándor utat találjon!
Mézes bábu ring a fa ágán,
Jászol mellett béget a bárány.
Gyújtsunk gyertyát,itt a karácsony,
Fáradt vándor utat találjon!
/Gryllus Vilmos/
Dobok még pár képet is ,egyet a szerdán készült mézeskalácsról,amire most azért vagyok nagyon büszke,mert mind a 4 gyerkőc aktívan részt vett az elkészítésében (de Lehel csak 1 üvegtálat tört el és Kamilla is csak a cukorgyöngyöt borította ki,mert éppen akkor gyakorolta a fogást-elengedést,amikor díszítettük a sütiket
) Aztán rakok még fel a kisasszonyról is!
Márti
mézeskalács
mosolygós
Játszom!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára borossné becz márta 2008.12.22 23:19-kor.