Na durmol a család többi része
igy kell ezt csinálni, lefárasztani őket
szval most sikerült végigolvasnom Titeket, de nem fogok tudni mindenkinek válaszolni...
elsőnek is: Eszterxx, nemérr mindenfélével meggyanúsítgatni engem!!!!!!!!
szval mondtam én reggel Maszatnak, hogy ime itt a nagy Pi nap, lehet szülni, mire megkérdezte mi az a pi, majd hogy mi az a kör... szval inkább még okosodjon egy kicsit bent az a gyerek
Viszont hogyha az ujnyi tágulás már megvan, mostmárcsak 'n'-szerennyi kell, hajrá
(n pozitiv egész, de nem tudom mi az optimális értéke
)
Pati, köszi a képeket! csatlakozni tudok a többiekhez, hasonlít és nagyon aranyos. És rólad meg süt a boldogság!
Erika, köszi a képet!!!! Annyira édesek, mégmégmég!!!!!
Feri, tőled megszokott gyönyörűséges képeket kapjuk
köszönjük!!!
Nanó, kis mosogatás után a szüléstörténeted következik... azon még nem vagyok túl.
akkor most Te mivel is ütöd el az időt, amikor nem velünk vagy? 90 gyerek ebből 51 hiper? aktiv? wow! le a kalappal (tegnap azt is meghozták Anyáék
) szval nem semmi....
....
épp most hozták meg a babakocsim, amit itt vettem használtan.
wow, tök jó
....
na most kicsit rendezem a konyhát. Hiába gondoltam, hogy majd jönnek anyáék és segíŧenek, de 1 az, hogy hozták Maszat 4éves unokatesóját, aki őket lefárasztja kellően, másik meg nem tudom... sosem gondoltam volna, mert otthon nem voltam
túl sokat segítő, de most zavar, ha édesapa vagy édesanya akarna mosogatni helyettem....
szval megyek, titokban megcsinálom, mig durmolnak
remélem nem ejtek le semmit
remélem lesz még időm visszanézeni ma, legkésőbb a kései órákban.
Juditkecskemétről tud valaki valamit???
Eszterxx +++ csakazértis ++++ hátha Neked bejön a Pi +++