Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csujzi, gratula a kicsi lányotokhoz!

Juditkecskemét, nagyon sokat gondolok Rád, remélem már túl vagy a műtéten és a kezedben lehet végre a gyerkőc.

Eszter, imádom a humorodat, alig várom, hogy olvassam a hozzászólásaidat. Amit leírtál a vizsgálattal kapcsolatban, hát újra átéltem, csak így gondolatban. Nekem is annyira fájt, hogy legszívesebben leugrottam volna a székből. Szülésnél, óránként nézték a tágulást, akkor már könyörögtem a szülésznőnek, hogy ne maceráljon már. Olyan kíváncsi vagyok már, mikor érkezik meg Andris. Tiszta izgi....

Mzx, nekünk azt mondta a gyerekdoki, hogy kb. 3 hetes koruk körül lesz tele pöttyökkel a kis pofijuk a tejalergia miatt. Akkor még Lillának és Zalánnak is van egy hete, talán....

Ildi

Kép
kikó70

SZIASZTOK! IDEÉRTEM VÉGRE! KÖSZÖNJÜK A GRATULÁCIÓKAT! ÍME A KÉT MANÓCSKÁM. Kép

erika1

Kiko (druszám) :lol: :lol: :lol: Gratulálok a tündéri Zalánhoz...nagyra nőjjön, egészségben, szeretetben :lol: :lol:

Erika:

Csodálatosak a picurjaid..és Neked is gratulálok a dupla örömhöz...de nem irigyellek..sok-sok erőt...boldogságot a felnövekedésükhöz...nevelésükhöz :lol: :lol:

Kép
nanó:))

Nanó,

Akkor neked is nagyon boldog névnapot, a 8 napban még benne vagyunk!

Kölyök,

Te nekem nagyon gyanús kezdesz lenni.. eljött a PI nagy napja és egyetlen matematikusunk elsunnyogott volna csendben szülni? Ezért rendezkedtél te annyira az elmúlt napokban :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

Pati, Niki, Erika: gyönyörűek a képek, annyira irigy-mirigy vagyok...

Panni, Márti: szüljünk már végre a 7végén...

KépKép
bnesz.eva

Erika, de jó, hogy benéztél!!! Tündériek a gyerekek!

Eszterxx, Kölyöknél kint van látogatóban a családja, szerintem csak azért nem jelentkezik még.

Én Jimet hiányolom, ma még nem volt. Talán megint a net miatt.
Jim, Milánnal minden rendben?

Nanó, köszönjük a "régi emléket"!

Juditkecskemét már biztosan Nimiben gyönyörködik! Remélem minden rendben zajlott velük!
Vendég

köszönjük mindenkinek

erika1

Nanó, köszönjük szépen! Akkor még én is beleférek a 8 napba, boldog névnapot kívánok!!! Nagyon édesek az unokáid, gratulálok hozzájuk!

Ildi

Kép
kikó70

Csujzi, gratulálok és sok boldogságot Nektek! Nagyon kíváncsi vagyok a szülésre, sikerült-e a férjednek is ott lennie?
Eszterxx, sajnálom, hogy a homeós bogyók sem jöttek be... remélem mihamarabb megszületik már végre Andris... olyan jó lenne már pár képet Róla is látni... :)
Mpatr, köszi a képeket! Nagyon jóképű a kis Norton! :) Milyen édes a két srác együtt! :) Jajjj, hogy elveszett a hordozóban... :D
Linocs, nagyon szép mennyiségeket eszik már Fruzsi! :)
Pumperka, szép a pocid és helyesek vagytok a gyerekekkel. :)
Erika, köszönjük a képeket, örülök, hogy a két csöppség mellett tudtál ránk is egy kis időt szakítani! :)

Köszönjük a fotó és Lilla dicséreteket! Most megyek gyorsan aludni, míg a kisasszonynak tele a pocakja. :)

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!

Nem tűntem el, csak nekem mg mindig jövés menés az életem. Ebből gondolom kikövetkeztettétek, hogy még mindig egyben vagyok. Egyenlőre teljesen zárt, így még nem is valószínű, hogy Gréta baba sietne kifelé.

Ahogy olvasom, már nagyon sokan babáztok. Mindenkinek gratulálok!

Üdv Nektek!

Kép
tand

Na durmol a család többi része :) igy kell ezt csinálni, lefárasztani őket ;)
szval most sikerült végigolvasnom Titeket, de nem fogok tudni mindenkinek válaszolni...

elsőnek is: Eszterxx, nemérr mindenfélével meggyanúsítgatni engem!!!!!!!! ;) szval mondtam én reggel Maszatnak, hogy ime itt a nagy Pi nap, lehet szülni, mire megkérdezte mi az a pi, majd hogy mi az a kör... szval inkább még okosodjon egy kicsit bent az a gyerek :)
Viszont hogyha az ujnyi tágulás már megvan, mostmárcsak 'n'-szerennyi kell, hajrá :lol: (n pozitiv egész, de nem tudom mi az optimális értéke :lol: )

Pati, köszi a képeket! csatlakozni tudok a többiekhez, hasonlít és nagyon aranyos. És rólad meg süt a boldogság!

Erika, köszi a képet!!!! Annyira édesek, mégmégmég!!!!!

Feri, tőled megszokott gyönyörűséges képeket kapjuk ;) köszönjük!!! :)

Nanó, kis mosogatás után a szüléstörténeted következik... azon még nem vagyok túl.
akkor most Te mivel is ütöd el az időt, amikor nem velünk vagy? 90 gyerek ebből 51 hiper? aktiv? wow! le a kalappal (tegnap azt is meghozták Anyáék ;) ) szval nem semmi....

....
épp most hozták meg a babakocsim, amit itt vettem használtan. :lol: wow, tök jó :)
....

na most kicsit rendezem a konyhát. Hiába gondoltam, hogy majd jönnek anyáék és segíŧenek, de 1 az, hogy hozták Maszat 4éves unokatesóját, aki őket lefárasztja kellően, másik meg nem tudom... sosem gondoltam volna, mert otthon nem voltam :oops: :oops: túl sokat segítő, de most zavar, ha édesapa vagy édesanya akarna mosogatni helyettem....
szval megyek, titokban megcsinálom, mig durmolnak :) remélem nem ejtek le semmit :lol:
remélem lesz még időm visszanézeni ma, legkésőbb a kései órákban.
Juditkecskemétről tud valaki valamit???

Eszterxx +++ csakazértis ++++ hátha Neked bejön a Pi +++

Kép

Kép
kolyok28

Tand, de jó, hogy jelentkeztél!!! Ha tudsz, azért gyere majd sűrűbben, mindenki vár! :D :D :D
Vendég

Na, nem bírtam ki, mosogatás előtt el kellett olvasnom..
köszönjük Nanó, és bár tudod, de megérte azt a 80 öltést :) és most már tényleg bizonyos, hogy Pati miért ilyen erős és szeretettel teli egyéniség :)

na megyek mosogatni, mig alszanak... csak fel ne ébresszem őket... ;)

Kép

Kép
kolyok28

Lányok, nem szültem, itt vagyok 8) Beussal randiztam délelőtt, most meg aludtam egyet Milánnal. Ő még húzza a lóbőrt, de nincs szívem felébreszteni, olyan kis nyomi szegény. Amúgy azóta nem hányt, de az orvos azt mondta, hányós-hasmenésen járvány van, szóval még jöhet bármi...

Csujzinak gratulálok, nagyon örülök neki! Juditkecskemetnek meg szorítunk ezerrel :!: :!: :!:

Pumperka, tök jól nézel ki a pocakos képen!

Szegény Eszterxx, úgy látszik, még is ki kell bírni vasárnapig! Nekem holnaphoz még 2 hetem van kiírásig, szóval eléggé elrémisztett a 47 cm :shock:

Patti, erika, feri köszönjük a képeket!!! (PAtti, vmit lefelejtettél... :wink: :wink: )

Boseket pedig nagyon sajnálom, mi vár rá 1 hétig, de végig fogod csinálni, OK?

pepike: én is utálom a szomszédot, szövetkezek is ellene, már az összes lakó velem van 8) úgyhogy átérzem a problémád, de mondjuk a tied megrosszabb, hogy elköltöztök és még most is ilyen gondod van.
Vendég

küldenék még de én nem tudom lekicsinyíteni ezt is más csinálta

erika1

[url]próba[/url]

erika1

Erika, kicsinyíteni tudsz pl. a Paint nevű programmal. Megnyitod vele a képet, a felső menüben Kép - Nyújtás/döntés - a Nyújtásnál átírod a 100 százalékot kisebbre és úgy mented el a képet. :D
Vendég

Sziasztok!!!

Pati!!!

Nagyon édes a kis Norton, olyan kis igazi férfi!! :D

Feri/Mni!

A kislányotok még mindig gyönyörű!!!

És most más....
Akinek van vagy volt szülésznője az segítsen hogy mennyit adjak szülés után? És hogy előtte a CTG-nél adtatok-e neki, ?
A dokinak mennyit adtok/adtatok? Én nem kérdeztem meg mennyit kér bár nem gondolom hogy mondaná és nem is tervezem csak most nem tudom mennyit illik adni!?Én 50.000-re gondoltam az kevés?
Ha nem akarjátok itt taglalni, bár szerintem nincs ebbe semmi privibe is jó!
Köszi, puszi

pepike

Kép

Kép
pepike

NAnó, Pati, már értem mi vonz Hozzátok, mint vasat a mágneshez!!!!! Igaz hét évvel korábban, de február 8-án, szintén du 4 tájban érkeztem. Képek nagyon kedvesek, helyesek, szüléstörténet meg olyna igazi. :lol:

Pumperka, én ezekre a fájdogálásokra megpróbálnám a koktélt, és remélném, hogy nem az Eszter űltal jelzett első három részeg órában érkezik a ded. Najó, a következő kettő sem jobb. Nem is tudom.

potyka

[quote="kolyok28"]k írta:kolyok28öszönjük Nanó, és bár tudod, de megérte azt a 80 öltést :) és most már tényleg bizonyos, hogy Pati miért ilyen erős és szeretettel teli egyéniség :)

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Csajok. Hozom a nagy hírt:
(most kaptam az üzit)

MEGSZÜLETETT ESZTER.EU KISFIA, BALÁZS MA 14.30-KOR!!!!!!

Hatalmas gratuláció nekik!!!

norco

Jimm, nem merném feltenni a Képet. Kimoderálnak innen.... :wink:

Pepike, választott szülésznőnek 20-30 körül adnak.

Kép
Kép

mpatr

Jók voltatok ma?

Akkor kaptok még képeket! :wink:

Kép
Kép

mpatr

Eszter,
Visszahoztam Kikót.

Kikó,
De jó hogy újra itt vagy.

Nanó,
szerintem kellene Rólad is egy fotó (esetleg az unokával együtt) a fotóalbumba. Jók a bátorításaid, nyugalmat sugároznak és kapósak is. Fotót ne feledd!

Zsu,
Kikó+Zalán fotója holnapra elkészül és küldöm.

a csatolt képhez szöveg: Köszöntöm a Babanetet. Ipacs Zalánnak hívnak. Tudok lenni nevetős baba, morcos baba, követelős baba de most leginkább egy kis tigrishez hasonlítok aki éppen pocifájását enyhíti apja karjain és éppen álomba szenderült.
Kép

Endre

Kép
kikóférjendre

Norton ma 1 hetes :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép

mpatr

Aztamindenit!
Eszter.eu gratulálunk!!!! Remélem minden rendben volt! kivánunk soksok örömöt, vidámságot és soksok tejet!!!!
és kérünk adatokat és képeket! :)
Kép Kép

Eszterxx ne szomorodj el, hogy már a tábla végéről is előzgetnek.... :roll:
ezt a linket küldöm elsősorban Eszterxxnek és minden ma szülőnek és
mindenkinek :)
http://www.youtube.com/watch?v=VqpWETqoD5Q
Juditkecskemétről valaki valami hír??? bármi???

Kép

Kép
kolyok28

eszter.eu:

Gratulálok....sok sok boldogságot Nektek...Balázs nagyra nőjjön..boldogságban..szeretetben :lol: :lol:

régi emlékem..létező Kölyök gólyám :lol: :lol:

megyek Neked raffaellózni :wink: :wink: :wink: kis diabetikus hajlamú szoptatós gyermek :lol: :lol: :lol: Köszönöm a képeket a két tündéri unokámról :lol: :lol: :lol: :lol:

Kölyök:
köszönöm Patti nevében is az elismerést :lol: :lol: :lol:

potyka:

Azóta is a legszebb nap az életemben... :lol: :lol: no és a március...a karácsonyi manóérkezésről nem is beszélve :lol: :lol: :lol:

Kép

1 hetes pocifotó :oops: :
Kép

Kép
Kép

mpatr

Pati menj a francba, hogy ilyen lapos a hasad, irigy vagyok!!!!!!!! :evil: :oops: :evil: :oops: :wink:

ESZTEREUUUUUUUUUUUUU, nem ér, azt beszéltük együtt szülünk!!!!!!! (puff, szegény Eszterxx.....)Sok boldogságot, örömöt!!! Vajon meddig lesznek bent? Hétfőn megyek ctg-re, meg tudnám kuksizni! De jó lenne! Viszont most kicsit berezeltem, hogy utánam volt kiírva egy napra és baba lett ma.....húúú, megyek, ki is főzöm a mellszívót!

juditkecsk nem írt nekem, megadtam neki a mobilszámom, hogy írjon majd, mert én még nem szülök :wink:
Vendég

drága matematikusunk, kolyok! Majd ha tele lesz a tábla, légyszi számold ki, mekkora az átlag születésű súly, cm, sima-csaszi, illetve hét+nap. Szórás is jöhet. Gondolom excel-ben van, úgy hamar meglesz. kivi vagyok a végeredményre! Igazából az lenne még jó, ha feljegyeztük volna, ki mit vetett be a cél érdekében, hogy lássuk, van -e összefüggyés a málnalevél, homeó, sex, jóga, bábakoktél, méhszáj mennyire nyitva...stb hatásainak a szülés időpontjával összefüggésben. Majd elküldjük a KSH-nak :wink:
Vendég

HIHIHI és Esztereunak összejött a PI :D
Vendég

jim:
izgultam Érted..de jó, hogy látlak...patti hasa..tényleg laposodik :lol: :lol: :lol: ..mert azt (t) akarja :lol: :lol: :lol: majd holnap..a raffaello....meghozza a 6ást :wink: :wink: :wink:

kikóférjendre

Neked is hadd gratuláljak, tiszta szívből...Zalán csodaszép baba..és annyira átsugárzik..hogy nagyon boldog apa vagy...druszámnak is millió puszka...a fotot megígérjük

kölyök:

Igen..bizony megérte :D :D :D ..és most Gorka és Norti...és Ti a sok gyönyörűséges babával...az egész hálón...itt a legkedvesebb..Közöttetek...szeretlek Benneteket :lol: :lol: :lol:

Kép

[quote="nanó:))"]m írta:nanó:))ert azt (t) akarja :lol: :lol: :lol:

ECCE NANO.
:roll: :roll: :?

Kép
Kép

mpatr

Buli ez a bébiblúúúzos időszak.
Még szerencse, hogy tudom, hogy normális ilyenkor ez a mélabús állapot...
Sokat gondolkodom azon, hogy mennyire meg akartam szabadulni a pocimtól és most tessék, hiányzik :shock: :shock: meg szomorú vagyok, hogy nem lesz többet pocak, nem lesz többet kisbaba. (Apa kategorikusan elzárkózik, el kell fogadnom, megértem, de nő vagyok és belülről érzem, én 3 gyerekre lennék predesztinálva...) És telnek a napok, Norton már 1 hetes és olyan naaaaaaaaaaaaaagy!!! :cry: :cry: :cry: :cry:

Tegnap belépett apa a nappaliban, ülök a kanapén, kezemben a gyerek és bőgök. Kérdezte, most éppen miért, mondom: "Mert annnyira édesen alsziiiiiiik... :cry: :cry: :cry: :cry: "
NA ezen már mind a ketten röhögtünk :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Na tessék, a lényeget nem is újságoltam, tegnap nagyfiú lett a cseppem, leesett 6 naposan a köldökcsonk. :!: :!: :!: :D

Gordon pedig most este kezdett köhögni.
Basszusklarinét!!!!!! :evil: :evil:
Telenyomtam vitaminokkal, remélem holnara kutya baja.
Ugye anyatej mellett nem kapja el a kicsi????
S.O.S.!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép

mpatr

[quote="nanó:))"] írta:nanó:))szoptatós gyermek :lol:

fából vaskarika :shock: :shock: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Mielőtt teleírom a magammal beszélgetéssel szokásos módon az oldalt vagy megkaparintom a laptetőt, lépek.....

Kép
Kép

mpatr

Mégsem.
CSak egy mondat.

Nanó, elolvastam a szüléstörténetet.
Most sírok.

KÖSZÖNÖM!!!!!!!!

Kép
Kép

mpatr

Tyúkanyó...ne forgasd ki a szavaim..kiragadsz egy szószerkezetet..és édes hinta-palinta lovacskám...megnyergeled..a (t)..akarásnak...nyíl lesz a vége...itt a nyilam :lol: :lol: :lol: ..de hol a szemüvegem? :lol: :lol:

képzeld....ma bejött egy vírus-írtó progi...naná...azaz nanó, hogy Norton :lol: :lol: :lol: Imádlak tollászkodóm..a Kincseid? puszild meg, kérlek őket....kész a holnapi étek Nektek..anyád :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép

Ne bőgj....Te..nem Magadnak fájtál..de attól még nagyon szivesen...Ne köszönd....édes Csiricsuk :wink: :wink: :wink: ....mert a Tied :lol: :lol: :lol: ...de nem emlékszel? végig részese voltál...IMÁDLAK :lol: :lol: :lol:

Kép

Szerinted akkor Nortonban gyárilag be van építve a vírusírtó? Mert akkor Nem kell aggódnom a cseppfertőzés miatt sem :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol:
(Ezzel az erővel viszont Gordonnak meg csellózni kéne, á, ez nem stimmel :roll: :roll: a fene :? )

Mentem, jóccakát!

Pumperka, ÜGYNÖKNŐ!!
Szüléééés!!!!!!
Ügynöknő, nem nyilatkoztál, apa százon...? :wink:

Kép
Kép

mpatr

kedves nanó és kislánya Patti: olyan jókat mosolygok az irományaitokon :D :D :D (amúgy Nortonról nekem is a vírusírtó jut eszmbe....de úgy, hogy Norti, nem :wink: .)
Milán is köhögéssel kezdte az oviban és hányás lett belőle. Dokinő szerint vírus, szerintem meg a sok slájm miatt hányt, mert amikor a felköhögi a dzsuvát, általában visszanyeli és az ott felhalmozódott és emiatt hányhatott. Szerintem 8)

Jóccakát
Vendég

Eszter.eu gratulálok Balázshoz!!!!!!

Kép
kikó70

Itt vagyok még, csak Beuskát továbbítom, szegényke kórházban van. Nem szül, csak a kisfiát baleset érte, a mozgólépcsőn elesett és felszakadt a jobb kezén az ujja. Szegény, azt hitte leszakadt neki, remélem csak össze kell varrni, nem sérültek az idegek :cry: Ennek a lánynak is összejön minden, úgy sajnálom!!! Ráférne már egy kis szerencse!!!
Vendég

véletletnül ide tévedtem.

Jim
hogy vagytok? látom már csak két hét, vagy annál is kevesebb... :wink:

Mpatr
hú, tényleg nem semmi a hasad egy hét után!!!!!!!! :lol: :shock: (nekem egy év után se közelíti meg a tiédet!

Irjatok majd a 2.babánkat tervezőbe. már rég jártatok arra. :!:

Kép

Kép
syrynx

Eszter.eu, ezt el sem hiszem! Most néztem, hogy tegnap írtad egy másik topikba, hogy összepakoltad a kórházi cuccodat... szerintem Te sem gondoltad tegnap, hogy holnap már szülsz is... :D Kíváncsi vagyok nagyon a történtekre! Gratulálok és nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!

KépKép
KépKép
mni

Eszter.eu gratulálok nektek a babátokhoz!!!
linocs

Teszek fel képet a csajról még:

Kép
Kép
linocs

Szép Estét!

Igazából arra a hírre várva léptem most be, hogy Juditkecskemétnek megvan Nimi, de látom, még nincs hír. :cry:

Eszter.eu, sok örömöt és boldogságot Balázzsal. Gratulálok!

Eszterxx, kiérdemled "A topic legtürelmesebb kismamája" címet!!! (Ha még egyáltalán van neked olyan, hogy türelem.)

Beuska, jobbulást a fiadnak! Szegényke, hogy megijedhetett! Remélem nincs nagy baj!

Pumperka, mi újság???

Mpatr, ez a pocakfotó!!! :shock: :shock: :shock:

Jim, kíváncsiságból pont tegnap átlagoltam a súlyokat (akkor még kevesebb baba volt), 3400 g körül volt az átlag. Az egész jó!

Azt vettem észre, hogy ahogy szaporodnak a babák, úgy fogynak a napi hozzászólások. :cry: Baba mellett biztosan én sem fogok minden nap jönni, de úúúúúúúúúúgy hiányzik a sok hozzászólás!!!!!!

Még csak annyit akartam elújságolni, hogy kb. egyhetes kényszerpihenő után Alexa ma ismét hajlandó volt fürödni, mintha mi sem történt volna. Fogalmam sincs, hogy mi baja volt! :roll:
Vendég

[color=red]Eszter.eu!
Gratulálok a kisfiadhoz![/color[b]]

Beuska!
Drukkolok, hogy minden rendben legyen a kisfiaddal. Nekünk is volt más hasonló balesetünk, így maximlisan átérzem a lelkiállapotodat. És neked ezt most nagy pocakkal kell végigcsinálnod... :( :(

Most 5 perce ittam meg a bábakoktélt!
Eddig semmi hatás (még a páleszt se érzem a fejemben), gyorsan megyek is zuhanyozni. :wink:
[/b]

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?