Új privát üzeneted érkezett!

A derékfájás is megvan, szerintem készülődik a méhünk a szülésre, mert bár jóslóak, viszont a hossza és az erőssége, jóval túlhaladja a keményedés szintjét.
A második szülésem nagyon villám volt, de ettől még a harmadik elhúzódhat a szülésznő szerint. Ő mondjuk mindenre azt mondja, hogy az agyban dől el. Tehát ha tudom, hogy utolsó terhesség és szívem mélyén nehezen engedem el, akkor elhúzódik a vajúdás is. Márpedig én nehezen engedem el, minden egyes fájásnál bepánikolok, hogy ennyi volt a 9 hónap? Viszont már azt is nagyon szeretném, hogy itt legyen. Lehet a hormonok miatt van, egész terhesség alatt nem volt bajom velük, most a végére lehet behozzák ezeket a hülye érzéseket. :roll:
De rossz lehet, hogy így meg vagytok kötve, mikor jöhet a baba és mikor nem. Egy prédikációról valóban fura lenne ha kiszaladna a lelkész. 8) Bár ő is csak ember, a szöveget is tudja más folytatni, nem? Vagy ilyenkor nincs ott senki más?

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

De van elvileg B terv, van egy lelkésznő aki készül...Csak nem értem, hogy akkor miért nem tarthatja eleve ő és a férjem meg maradna itthon velem..De mivel férfi, nem értem a gondolkodásmódját sajnos olykor.
Beszéltem a dokival, mondta hogy tipikus jóslófájások ezek, de ha bármi bizonytalant érzek menjek be a kórházba. Alig bírok vánszorogni és a férjem félóra múlva megint elmegy és ettől bőgnöm kell persze...még akkor is ha elvileg 20 perc alatt itthon tud lenni.
Vendég

Nagy a csend... Mindenki elment szülni :?:
Vendég

PÓKICA,GIO!
De jóóóó,akkor hamarosan ti is babáztok!Szorítok,hogy reggelre meglegyenek a babók!

GABRIELLÁINKAT!
ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG!!!!!

Hangulatom még mindig béka feneke alatt hiába aludtam 1,5órát.
Mondtam férjemnek délben,hogy biztos megőrülök ha tényleg 17-én szülök.Ő ugyanis azt mondta,hogy azt kapom születésnapomra,hogy aznap megszülhetem Hubust.Bár én már azt sem bánnám,legalább itthon lennénk karácsonyra.MA a fát is megvettük....olyan jóóóóóó lenne itthon karácsonyozni már....
Vendég

Ment a fenét :cry: :D :D
Vendég

Gio, Póki, hajrá, tiszta izgi van.
Gio, drukkolok, hogy a férjed éppen kéznél legyen, mikor menni kell.
Nekem Apukám volt izzítva, ha István épp dolgozott volna, de végül jól sült el, ugyanis, kiderült, mikor Apum megtudta, hogy a kórházban vagyunk, onnantól le sem szállt a wc-ről.(bocsesz :lol: )
Hogy vitt volna be engem így, ha hívom, hogy eksön van?!?!
Vendég

a "ment a fenét" klubhoz csatlakozom. Én is álomba pityeregtem magam miután a férjem elment dolgozni. És fájdalom volt, nincs. Pedig elalvás előtt már betyárul voltam. De lehet csak a hiszti erősítette.
Most azt figyelgetem hogy hogy mozog a kicsi - leginkább alig.
Úgy tűnik, a lényeg hogy aggódhassak vmin és ehessem a csokit 8)
Vendég

Judy
:lol: Szerintem az én apám is így lenne, ha közelebb lenne.
Nekem a sógorom van izzítva, de ő sem a szomszédban lakik, úgyhogy félórát mindenképp ki kell bírnom míg ideér vki.
De remélem a kisnő igazodik az apjához akit már amúgyis imád, mert ha ő teszi pocimra a kezét bezzeg megy a pörgés.
Neked hogy van a pocakod? Varrat már kiszedve, minden nappal egyre jobb?
Vendég

Pedig én úúúúúgy reménykedtem benne, hogy valaki ma is szül... tegnap annyira jól megindult a csapat, hogy a lendületből maradni kellett volna mára is :cry:
Vendég

Igen, a varratot még hétfőn kivették, 1 db damilcsík volt amit kihúzott, és kész is volt. Kenem vmi krémmel,
(contractubex) elég szép sztem.
Hasam azért még húzódik, és olyan furi, mintha érzéketlen lenne 1-2 helyen. Remélem ez normális.
De sztem te rendesen fogsz szülni! Érzem.

Egyébként, elég melós az Anyaság, alig van időm pihenni, de ha van, akkor sem szívesen pihenek, hanem nézem Áront. Aztán bealszom vele kb 10-15 percre.
Sajnos, nem a kiságyban alszik, remélem, majd azért hozzá tudom szoktatni, de most még olyan jó, hogy ott szuszog mellettem.
Vendég

GAbi
végülis a napnak nincs még vége, és többen sunnyognak, tehát lehet valaki épp szül

Judy
ez olyan édes dolog, hogy ott szuszog. És a nagyágyban alszik veletek vagy a mózesban?
Én úgy tudom normális hogy 1-2 helyen csaszi után érzéketlen a poci, de akinek volt biztos autentikusabb választ tud adni , én egyelőre a bnőimtől vagyok "okos" :)
Szerintem ha végre itt lesz Dórika én is a napom nagy részét azzal fogom tölteni - fejés-etetés-tisztábatevés mellett- hogy nézem..:-)
Vendég

Sziasztok!

Látom mindenki menne már....!
Én egész éjjel rosszul aludtam,mert annyira szülni akartam,hogy folyton azt álmodtam fájásaim vannak,de amikor felébredtem,rájöttem,hogy csak a baba nyom valamit éppen! :(
Vendég

Na jó Tulip! Átadom a lehetőséget:-) Menj előbb Te. Vagy szüljünk együtt:-)
Én is most tök jól vagyok mondhatni és ez egyben megkönnyebbülés, egyben csalódottság. AZt hittem hogy ami egyszer elindul az már nem áll le. Na nem baj, még lelkileg úgy tűnik rá kell hangolódnom a nagy műveletre :)

Átnéztem vmikor a januáriakhoz és hát ott van egy lány, aki a 34. hétre szült 1800 grammos minibébit :-( Volt vmi komoly gondja, tán Hellp szindroma vagy mi. Nos...Akkor inkább örülök ha túlhordom...Szegényke, még tök sokáig kórházba kell lenniük és a férj meg nem mehet be.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.12 18:29-kor.
Vendég

Tényleg!Hol vannak a többiek?Pl Milla is jó régen volt....

Úgy volt,hogya hétvégén nem lesz itthon férjem,akkor a sógorom vitt volna be rendőrautóval mivel épp dolgozik.De az uram maradt,Hibus meg egyébként sem akar kibújni.
NA de adtame gy löketet a méhszájnak 2dl málnalevélteával :D
Bár most éjszaka már nem kellene szülni,mert csak reggel 6-ra megy a szülésznőm.De mondjuk éjszaka 3 fele már jóóóóóó lenne.óÓ ezek ahiú ábrándok...

Most meg itt tobzódom,ebayon 1 óra múlva jár le egy megfigyelt aukcióm,remélem sikerül....

JUDYKA!
Azon ne izgulj,hogy nem alszik Áron a kiságyba.MAjd ha elérkezettnek látja az időt ő fogja igényelni.

GIO!
Ne pityeregj!Neked már tényleg nagyon kevés időd van,ti legalább nagyobb valószínűséggel lesztek itthon karácsonykor mint mi :cry:
Vendég

Sprite
nálatok mennyi ideig tartanak bent a kórházban?

Ó tényleg a málnalevelet el ne felejtsem ma, jó hogy mondod.
Szerintem Milla is egyben még, mert tegnap a levlistára írt.

Éva, Nóna, Endaaj (utóbbi kismaminak itt is boldog szülinapot) akik esélyesek lennének a kiírás szerint mondjuk MA :D
Vendég

....óóóó én már kezdek beletörődni lassan,hogy a kiírt idő elött nem szülök....pont este mondtam páromnak,hogy nálam egyik gyerek sem indult meg magától!Az első fiamnál rosszul voltam éjjel...reggel bementünk a kórházba,ott megvizsgáltak és azt mondták itt még semmi nem lesz.....na a vizsgálattol pár óra múlva elfolyt a magzatvízem egy része és mentünk!
A második is csak a vizsgálattól indult be....szóval úgy látszik nálam túlságossan is jól érzik magukat odabenn a kis huncutok!
.........
Vendég

Sziasztok!
Mi még egyben vagyunk, csak azért jelentkeztem, hogy kevéske kis tapasztalatommal megnyugtassak pár emberkét :lol:
Gio'ia: nekem is lassul babóca, és tavaly is volt ilyen, az elsőnél. Néha mintha órákig nem érezném (példul mikor rohangálok a "nagy "után), de ha lefekszem este, akkor is egy óra alatt csak 1-2-3szor kicsiket mozog. De hát nem is nagyon van helye... Nyugi! :P
Kései szülés: mi tavaly nagyon vártuk elsőszülöttünket, és mivel jógára jártam, elég higgadt is voltam. Az elengedés hiánya, mint olyan, tehát tuti kiesett. És mégis 10 napos túlhordás után kellett indíani a szülést. És hiába vajúdtam nyugodtan (apával viccelődés, a végén gyakori Ohmmmm-ozás), mégis meg kellett császározni minket. Ez szerintem alkati kérdés- ritka az, hogy valaki túlhordja a babát.
Császár pro és gyors szülés kontra: inkább egy császár vagy egy lassúbb szülés, minthogy kívül -belül szanaszét repedjek. Nekem a 6 hetes kontrollra már semmi gondom nem volt, nagyon vártuk apával a doki bácsi bólintását egy kis ölelésre. :wink: :lol
Judy: pár hétig nekem is voltak érzéketlen részek a pocimon. De ez elmúlik. Sőt, nekem másik tünet volt, hogy fél lábon nem tudtam nagyon állni, mert azt éreztem, nincs hozzá hasizmom. De elmúlik. :)
Remélem, van, akit megnyugtattam.
Mi egyébként lehet, hogy mégis visszacsúszunk januárra, mert a doki nem akar korán császározni, és az első Uh-k alapján jan 7.lett volna a dátum. :shock: Hacsak addig be nem indul a szülés, de erre nem sok esélyt látok, mert az NST-n semmi ilyen jellegű jel nem mutatkozik. Pedig azt hittem, karira már itthon is leszünk. De az az igazság, hogy én sem akarok koraszülött gyereket. :lol:
Mindenkinek szép estét,
m.

macianyu

GIO!
Sima szülésnél 3 nap,császárnál 5.
De úgy 3 nap,hogy Zizut vasárnap este szültem,szerda délelőtt már jöhettünk haza.
Vendég

Macianyu,
dejó hogy jöttél!! Köszönöm a megnyugtató szavakat. Engem minden tapasztalat megnyugtat, tök jól befolyásolható vagyok pozitív irányba :D Ohmmmozás..Ez ismerős:-) Tetszik . bár mi apával nem csinálunk ilyet, megbeszéltük.Nem tágultál azért volt csaszi végül? (biztos írtad, bocs hogy nem emléxem)
Ennyire el tudják számolni az időpontot hogy átcsúszhatsz januárra is? Bár hugomnál is ez történhetett valszelg, mert anno jan.3ra volt kiírva és 17én született meg keresztlányom és semmi jele nem volt annak hogy túlhordta volna, nem volt zavaros a magzatvíz, nem lassult, semmi. Szval valóban nem kiindulópont a kiírt.
Nekem a ciklusomat tekintve a dec.16os kiírásom teljesen pörfikt, úgyhogy egyelőre hiszem hogy meglesz a kicsike pár nap múlva legkésőbb, az egy bónusz lenne ha a napunkon, azaz 13án döntene így:-)
Vendég

Sprite
akkor úgy mint nálunk. Csak hallottam, hogy több nempesti kórházban tovább bent lehet tenni. Anyukám ennek a nagy pártolója, merthogy anno ők még 10 (!) napig voltak kórházban és azt ecsetelte hogy milyen jó volt ez, mert egész fittin térhettek haza.
Vendég

Jaja.Ahogy telik az idő annál kevesebb napot kell bent tölteni.Nekem nagyon jó volt,hogy nem kellett tovább bent maradni.Már nagyon-nagyon rossz volt ott szenvedni,itthon mégiscsak más.
Ha lehetne,lehet,hogy ebvállanám az ambuláns szülést,de az itt nem lehetséges.Meg most nem is bánom,tekintve a vérképemet tuti kelleni fog megint a vér.Bár bízom benne,hogy nem várnak vele 2 napot,kissé "kellemetlen" volt szó szerint fulldokolni 2 napon át...
Vendég

Sziasztok.
Látom, hogy szó van arról, hogy mennyi ideig kell kórházban lenni.
Nálunk a spontán szülésnél a 4. napon engednek haza (engem most a 3.napon haza engedtek a Joakimmel), a császárosoknál az 5. napon engednek haza, de volt olyan barátnőm akit császároztak és a 4. napon haza engedtek és varratszedésre kellett csak vissza mennie, mint nekem is másnap.

manocskak

Azért a gyors szülés egyáltalán nem egyenlő a kívül-belül való szanaszét repedéssel! :D Szép is lett volna! 8)

Nekem ma éjjelre ne szorítsatok, sőt a kiírás napjáig nem is akarok szülni már, mert hiába csak 3 nap a normál szülésnél a benttartás, sehogy nem érek haza a fiam szülinapjára. Így 15-én, a szülinap estéjén fogok szülni legközelebb. :wink: Ma napközben még jó lett volna az időpont, de éjjeltől már nem.

Drukkolok nektek lányok!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

REndben Póki, szorítok hogy akkor aztán mostmár ne!
Nálam is leállt a berendezés hőbörgése, nagy nyugi van bár hugom szerint ez csak a vihar előtti csend

Én is benne lennék a gyors szülésbe simán:-) Már ha lehetne választani inkább az mint nagyhasi műtét. Bár majd Csillag beszámol erről a szakadásos témáról, azt írtátok szakadt rendesen a lelkem.:-(
Vendég

Hali!
Gio: naptár szerint a mostani szülés várható időpontja dec 22.lett volna, de a korai Uh szerint később fogant. Szol nem tudom mi lesz. Igazából most kezdek izgulni, mert kicsit beleéltem magam a császárba, de most izgulok, mi van ha mégsem.
Kórházi lét: anno 20.-án este feküdtem be szülésindításra, másnap du. kettő körül császároztak, és 25.-én jöttünk haza. Nekünk is 3 és 5 napot mondtak normál és császár benntlétre.
Gyors szülés- tuti repedés: szerencsére ez valószínűleg nem minden esetben van így, de egy gyors szülést nehezebb kontrollálni- szerintem. Egyébként pont tenálad emlékeztem arra, Pókica, hogy nem voltál túl jól. Áprilisban ezt írtad, kicsit meg is ijesztett akkor: "A második olyan gyorsan és óriási fájdalmak között jött kifelé, hogy a gátam teljesen átrepedt, fél éven keresztül kiabáltam vagy sírtam minden egyes WC-zésnél és kb két hétig nem ültem le evéskor sem, csak az ágyban feküdtem, de onnan is siralmas volt felállni.
A császáros barátnőm nem szenvedett annyit mint én bármelyik szülésemmel. " :oops:
De abban igazad van, hogy sablont nem lehet tuti törvényszerűségnek beállítani. :wink:
M.

macianyu

Csak bekukkantottam, hátha lehet megint gratulálni.

De látom egyenlőre nem hatott a hidegfront.

Sajna úgy tűnik, hogy nekem is emelkedik a vérnyomásom. Tegnap és ma is 140 fölött volt. Ha holnap is így marad, akkor hétfőn fel kell hívnom a dokimat és valószínűleg gyógyszert kell rá szednem. Csak abban reménykedek, hogy nem kell befeküdnöm a kórházba.

tücsökbogár

Sziasztok Csajok. Csak gyors bekukk a karomban a gyermekemmel! Édesen alszik.
Nincs időm visszaolvasgatni, mert szabadidőmben aludnom kell! Muszáj! :lol:
Már egész jól vagyok, néha még le is ülök! :D :lol: :o

Csak vicc, persze hogy leülök, bár csak amolyan hercegnősen.
Úgy néz ki Anna nem sárgul (kopp kopp kopp) és nagyon jól cicizik is, bár még mindig csak előtej van. Ma töltjük a 2. napot hajnalban. Hétfőn mehetünk is haza ha minden jól megy. Már alig várom.

Nem tudom mi újság kivel, de nagyon szeretnék már gratulálni. Csoda ez az érzés (ami sztem sem rögtön jön) Viszont tényleg rá kell jönnöm hogy a babán kívül egy anya is születik. Változok. És ez így van jól. Nagyon jól érzem magam!!! Mindenkinek ilyen érzést kívánok!!!

Puszi mindenkinek, és kitartást erőt mindenhez!!!
Vendég

Misemszülünkmég :(
Jó, tudom, kusti legyen, nekem van a legtöbb időm, de már nagyon unom a jóslófájásokat...
Gio: Maja is nagyon óvatosan mocorog már!!! Inkább csak "kitolja" néha valamilyét!!
Most volt itt barátnőm, T dolgozik és átjött egész délutánra, pletyiztünk egy jót :)
És egész délután csak 3at mozdult a babó, de azok látványosak voltak :D :D :D Remélem ha nagylány lesz, nem mutogatja majd ilyen minőségben a popsját :D :D
És a hidegfront hatott, a barátnőm nővére ma délután megszült :D :D
Vendég

Najda,
van neted a kórházban??:-)
Annyira megható amit írtál. Bár ma én mindenen elpityergem magam, de imádok ilyeneket olvasni, nem tehetek róla :)
A szülés gyorsan pörgött? Már alig várom a beszámolódat!!
Vendég

Gio!
Van, behoztam, mert a látogatási til. miatt így láthatja apa a gyerkőcét.

Azt mondták nagyon gyorsnak számított 1. gyerekesként a 6 óra. De ebből csak 1,5 óra volt ami durva volt. De megérte!!! :)
Vendég

A beszámolót majd otthon megírom. Hétfőn mehetünk haza.
Vendég

Najda, de jó, hogy van bent net-ed!
Gratulálok az Anyaság érzéshez.

Én ma döbbentem rá, hogy a kedvenc sorozataimat, amiket minden héten vártam, és töltöttem le ezerrel, már 3. hete nem láttam, és nem is jutott eszembe. És az eddig őrzött kis apró csecse-becséimtől is hajlandó lennék szabadulni, hogy legyen hely Áron macijainak. Ugyanis kapott egy 120 centiset is. :lol:
Igen, változunk ettől az "apróságtól".

Gio, engem is 4. napon engedtek, de én kértem, mert tudtam, otthon jobb lesz tejügyileg, mint még egy nap odabent. Pedig a Kútvölgyi, nem egy szar kórház. :shock:

Jó éjt lányok!!!
Vendég

Én is léptem Mamik!
Jó éjt!
Vendég

Sziasztok!

Najda: Nagy gratula, jó pihizést :wink:

Sajna nem volt több energiám visszaolvasni.... Ne hari......

Velünk is minden ok, ereszkedik lefele a buksi. Feszít, nyom, húz, ha megyek, de főleg reggel.... Fájás semmi. Akik régen látnak, mondják tozul az arcom, 1-2 napom van hátra. Jobb lenne egy kicsit több, mert a konyha szerintem csütörtök körül lesz használható. Jó lenne úgy hazajönni, hogy az készen van. Tehát remélem nem lesz jövő hét elején szülés.

Megyek alukálni! Pussz mindenkinek!!!!!!!!!!!!! Jó éjt!!!!!!!!!!!!

Kép
kicsi80

Szerintem kitartasz Kicsi még jópár napig. Mondják - és sztem igaz - hogy sokminden tényleg agyban dől el.

Najda
papás szülést azért engedték?
Dejó már Neked, ott van az édes picid és néééézheted, puszilgathatod, fogdoshatod:-)!!

Judy
Jóéjt Neked is!

Én is eldőlök asziszem. Ki tudja mit hoz az éjjj:-)
Vendég

Én is csak bekukkantottam gyorsan, hát nem történt ma nálunk nagy esemény, úgy látom másnál sem. Pedig jó lett volna, de semmi... Na mindegy. Hátha nemsokára. Az arcom nekem is dagad, meg mindenem, meg este már alig tudtam mozogni, de nem hiszek én már semmiyen jelnek, sose jön be nekem... párszor már megjósolták, hogy na most aztán biztos szülök... :)

Gio, köszi a kedves szavakat, tényleg jó lenne, ha én lennék a következő, nem bánnám... bár ahogy olvasom, lehet, hogy beelőzöl... kezd izgalmas lenni Nálad is a helyzet :wink: Csak ügyesen! :D

Jó éjt Mindenkinek!

Kép

Kép
nóna

'reggelt!
Valaki mondja meg nekem hogy éjféltől tartó folyamatos fájdalom, kemény has még mindig jósló vagy már indulni kéne a kórházba? :-( Vagy csak egyszerűen ilyen alacsony a fájdalomküszöböm, de annyira fáj főleg jobb oldalon a hasam, hogy se ülni, se feküdni, se állni nem tudok. Tudom...menjek kórházba, de nem szeretném ha fölöslegesen egy idegen orvos megpiszkálna.
Ésmost hánynom is kell - bocs ha naturális vagyok, de annyira hülyének érzem magam...Semmi nagykönyves 20 perces 10 perces fájások, semmi hasmenés, semmi magzatvíz, csak ilyen hülyeségek, amikkel nem tudom mit kezdjek egyelőre:-(
Azt hiszem még várok kicsit hátha válaszol valaki aztán bemegyünk a kórházba.
Vendég

Gio: dettó és én is itt nyűglődök, hogy mit csináljak!!!
T-t nem akarom még ébreszteni..
Én arra keltem fél6kor, hogy nem csak álmodom, hogy fáj a hasam , de közben meg iszonyat keményedik is, szinte érem ahogy húzódik össze, de amilyen nyugodt vltam eddigf ajóslóknál, most olyan sík ideges vagyok!!!
Vendég

Hát én is így vagyok, férjet még nem ébresztem, bár sztem már érzi hogy nem vagyok százas...Éjszaka ülve próbáltam aludni sikertelenül. Azt hiszem megkérem, hogy ne menjen ma dolgozni.
És Neked is folyamatos a fájdalom?
Vendég

Nekem szakaszos, de totál rendszertelen!!! Viszont sokkal jobban fáj, mint az eddigiek... mint amikor régen megjött és az első napon ahogy kínlódtam...

Zuhanyozni voltál már? Ha a langyos víz enyhíti, azt mondják akkor csak jósló...
Vendég

Igen, voltam. Semmit nem enyhített csak hányingerem lett tőle.
Vendég

Nulla tapasztalattal mást én sem tudok :(
Egyáltalán nincs olyan pozi ami kényelmesebb?
A filmekben szereplő "szülő" pozícióban egész jól elvagyok... hanyatt fekszem és felhúzom a térdeimet, kis terpeszben.. ölég ülyén nézhetek ki, de így nem fáj annyira...

Próbálj még egy kicsit kitartani és ha nem múlik, menjetek be a kórházba...
Vendég

GIO!
A hányinger simán lehet a szülés lehet.Nálam Zizuval megindult a szülés,az volt az eslő jel.Iszonyatos hányinger.A fájásokat (Amit a gép mutatott) nem is igazán éreztem annak,viszont a hányinger az megvolt.Viszont ha nem szakaszos a fájdalom akkor várj még egy picit.HA gondolod ülj be egy kád mekleg vízbe,de akkor meg nem látod ha folyik a magzatvíz.Nem tudsz rácsörögni a dokidra?
Vendég

Macianyu, igen jól emlékeztél, de egyáltalán nem azért repedt szét a gátam mert gyors szülés volt. Hanem mert úgy nézett ki sikerül gátvédelemmel szülnöm, ezért nem is vágott a doki. A baba feje nagyon szép lassan jött kifelé. Aztán a legutolsó pillanatban az előző szülés gátmetszésének kiindulópontjából ahol a bőr már nem olyan rugalmas mint máshol, végigszaladt.
Itt van például szegény Csillag. Gyorsnak nem volt nevezhető a szülése, éjféltől vajúdott és csak délután fél2-kor lett meg a baba. Neki a hüvelye is szakadt a gátja is és még vágták is. :cry:

Megyünk reggelizni, aztán jövök olvasok tovább.
Nálunk esik a hó! :D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Gio és Gombi mi újság? Nem tudok én sem konkrétat, hogy mi lehet veletek, jó lenne dokival vagy szülésznővel beszélni. Nálam egyszerűbb volt a helyzet, szabályos időközönként fájtam, más tünetem nem volt.
Gio Neked nagyon szorítok, hogy ezen a szép napon, szép dátumon szüljél, Gombi Neked még jó lenne, ha picit maradna Maja, bár nagy baj már nem lehet.

Pókica nálunk bezzeg csak be van borulva, és fúj a szél.

Üdv. Gabi
Vendég

Jó reggelt!!!!

Tegnap hazajöttünk,minden a legnagyobb rendben van.

Gergő egy kis angyal,rengeteget szopizik,sokat alszik,este elaludt 8 után,fél egykor szopi,aztán fél 5-kor azóta horpaszt.

Dénes imádja.És állandóan fogdosná,de hát veszedelmes ez most még..

Szülés iszony gyors volt.Szinte el sem hittük.11 körül értünk be,papírügyek,beöntés és egyebek után dokim is beért,szülésznőm már ott volt és 1.19-kor már megvolt EDa és egyebk nélkül,vágva,de nagyon kicsit....a tágulás nagyon fájt,de a kitolás már nem.Most csak ennyi,mert Dénest rendezem.....

Van még valaki 2in1????Visszaolvasni nem fogok tudni....

Kép Kép
meli1118

Meli: örülök, hogy hazaértetek! :D Gondoltam Rád, amikor ott ültem megint fél napot az ambulancián, hogy már nem fogunk találkozni. És iszonyatosan irigyeltelek! :wink: :D

Gio, Gombi: mi a helyzet???!! Ugye írtok, ha elindultok? Drukk-drukk, hogy valami történjen. vagy múljon el a fájdalom, vagy induljon be rendesen! :wink:

Nekem olyan szép napom volt tegnap. Bekötötték végre a mosogatógépet 8) :D Kaptam Daubneres feketeerdő tortát névnapomra (a legjobb!!!), és mivel csak három barátunk tudott végül eljönni, nagyon meghitt, nyugodt, szép esténk volt. Karácsonyfát megvettük, de nem díszítettük még fel, valószínűleg majd ma. Meg ma mindent készre pakolunk a gyerekszobában. :D :D Nagyon kezdem késznek érezni magam a szülésre. Annyira megnyugtató érzés. És a sürgetettséget sem érzem, csak a növekvő izgatottságot és kíváncsiságot :)

briell

Meli, de jó, hogy minden ilyen tuti! És, hogy könnyű szülés volt!
Nekünk nagyon rossz éjjelünk volt, mert őfelsége majd' egész nap aludt, éjszaka meg nyomult. Volt kis hasifájás is, így negyed 1-től 4 -ig sikerült fent lenni. 7-kor meg már kukkorékolt.
Viszont bevette végre a cicit, talán még nem tökéletesen, de haladunk!!!

Gio, Gombi, Mi újság????
Kezdjek izgulni?
Vendég

Annyira izgalmas, ahogy írtok itt a szoptatásos, altatásos problémákról! :) Olyan távolinak érzem ezt még, tök fura :shock:
Nem is nagyon tudom feldolgozni agyilag, amiket írtok, bár valahogy érzékelem, hogy ezeket a hasznos infókat, tanácsokat el kéne raktároznom, de nem megy :? Majd mindent újrakérdezek, ha én érek oda :oops:

briell

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?