Jó reggelt!
Bejci!
jaj de jó, hogy ilyen szépen fejlődik Bius! Nagyon jó hír! Milyen édes, és szép a képeken, és nem utolsó sorban ügyes!!!
Nagyon szép képeket nézegettem ismét!!
Most nem emelnék ki egye babát sem, mert félek,hogy valakit ki hagyok
Honey!
Hát felétek nem jó szelek járnak. Nagyon sajnálom szegény kis Flórát. Neked is rossz, de neki még nehezebb, hidd el! Hát nekem sincs semmi ötletem
Azt hiszem a cumisüveget kellene cserélni. Mert a játszócumiból indulok most ki, hogy nálunk az Aventosat nem fogadta el Adél, de a MAM-ot igen. Ezért veszek én is ma MAM-os cumisüveget.. azt se tudom,hogy van-e, de annak a cumijának a kiképzése hasonlít az anyai mellbimbóra. Próbáld meg TE is Flórának, hátha be jönne! Mindenképp a cumi formákat végig kellene nála próbálni, mert tényleg vannak olyan babák, akik nem fogadnak el mást, az anyai mell mellett. -Flóra is, és Adél is ilyen.
Egyébként soha nem képzeltem volna , hogy lehetséges ilyen, mert a fiúk abszolút rugalmasak voltak annak idején.. és most én is meg fogom kínlódni a cumisüvegből való itatást, etetést.
Tehát nézz körül szerintem a neten, hogy milyen cumiformák vannak, és vegyél egy párat.. hátha sikerrel jársz. Szorítok!
Minyu!
Tessék gyógyulni! Huh remélem minél előbb túl leszel ezen a fránya hasmenésen! A család is át esett rajta 3-4 nap -ig tartott. Kívánom,hogy nálad mielőbb lepörögjön, hisz Csonginak kell a tejecske!!!!
Tavirózsa!
NAGYON ÖRÜLÖK NEKED! Nagyon jó itt is látni téged, és hallani rólad! Meg kaptam az sms-t
Boldog,Békés, Meghitt Karácsonyt Kívánok Neked!!! Az Új Éved Legyen Olyan, Amilyennek Szeretnéd!!!! Ezt kívánom Neked!!!!
Karácsony:
Nálunk a Jézuska hozza az ajándékot. Anyukáméknál kezdünk délelőtt, ott ebédelünk, majd estére érünk haza -közben utazunk 80-100km - a vacsora a párom szüleinél. 25-26 az itthon telik. 26. -án az én szülinapom
akkor mindig kapok valami szép kis ajándékot a páromtól.. de évek óta csak úgy húzza,hogy mikor adja át.. olyan kis izgi, olyan tudok lenni, mint egy gyerek..
Mi nem járjuk meg az egész rokonságot. Csak a szülőkkel, és a testvéreinkkel karácsonyozunk.
Húúú lányok!
Ilyen vagyok ma. Adél semmit nem aludt éjszaka. Tényleg semmit.. ráadásul én is rosszul lettem reggelre. Éreztem már este, hogy fáj a hasam ott lent, de reggel fél 7-kor úgy dőltem be az ágyba. A párom engedett a kádba forró vizet, és bele feküdtem. Kicsit javult a helyzet. -Évek óta vissza-vissza térő ez az állapot. Sokáig petefészekgyulladással kezeltek. Később ki derült ,hogy hólyaghurut gyulladásom van. Azt hiszem ismét ez jött elő.
Most már jobban vagyok mert sikerült aludnom utána, addig Gyuszikám vigyázott Adélra, aki azóta sem aludt. Most evett.
De nem nagyon látom rajta az alvásra való hajlamot
Úgyhogy én is betegeskedtem. Olyan érdekes, mert ez jön, és megy, mint a gyorsvonat.. de nagyon ki készített ez a fájdalom.
Januárban el megyek a dokimhoz, azért meg említem neki,hogy nézzen már meg jobban.
A fiúknak el kezdődött a szünet.. azt hiszem unatkozni nem fogok..