Végre, Pati!!!!!!!!!! És végre, képek!!!!!!!! És végre, hosszas leirás, milyen is Norton!!!!!!!! És végre-végre-végre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az első baba, akinél meg tudom állapitani, hogy :
1. hasonlit a tesóra, de nem kis mértékben
2. a szeme teljesen az anyjáé és itt nem csak rámondom, hogy anya boldog legyen
3. látom rajta, hogy fiú és nem a kék rugdalózóból
És most jöttem vissza a dokitól, tudom, hogy mások hónapok óta igy élnek, de jelentem, méhszáj 1 jujnyira nyitva. Na jó, hivatalosan ujjnyira, de annak nincs értelme
Persze fogalmam sincs, hogy ez külső vagy belsőt jelent-e, de eddig még csak ott tartottunk, hogy ne aggódjón, már puhul... hurrá, ennyi idő alatt szarrá ázik, nemhogy puhul...
Szóval szedem tovább a homeot, jobb ötlet nem lévén, a dokinő mondta, hogy ő nem ért hozzá.
Na, azért annyira nincs okom a lelkendezésre, mert azt nem mondta, hogy megszülnék hamarabb, megbeszéltük, hogy vasárnap reggel utolsó ctg (mintha ma is igy mentem volna már reggel... mindegy), ha érzek fájást, akkor kérjem meg a szülésznőt, hogy vizsgáljon meg és este 7-re kórház, inditás. Ő nem lesz benn, de az engem ne aggasszon (ááááááááááá, dehogy, miért is aggasztana... bárki feltesz egy lufit...)
Ja, és amikor megvizsgált, akkor azt hittem, csillagokat látok... mondta, hogy Eszter, csukja be a szemét, lazitson, most benne vagyok a méhszájában... mondtam neki, hogy olyan érzés, mintha az agyamban lenne...hát, ezt azért senkinek nem kivánom. De legalább tudom, hogy hol kell éreznem, ha tágul a méhszáj...
Ja, és ezek után már nem is kérem apát, hogy táőgitson méhszájat természetes módon... basszus, még egy bantu négernek is dicséretére válna oda eljutni, nemhogy szimpla fehér embernek... érzésem szerint könyökig tűnt el bennem a doktornő, de látványra is olyan volt...
Nanó, kérünk születéstörténetet!!! Milyen volt két hét túlhordás után!!!!
Juditkecskemét, nagyon-nagyon drukkolunk!!!!!!!!