Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

ismét Tibi. :) Nagyon szépen köszönjük a rengeteg gratulációt, Lexának nagyon sokat jelent és személy szerint nekem is nagyon jól esik. :) Nemrég értem haza tőlük, a kicsi nagyon aranyos. A tejjel még mindig nehézségek vannak, de mindenki bíztatja Alexát, hogy majd idővel beindul. Reméljük.

Kölyök28,
Panna 23:57-kor született. :) Így még épp 03.12.

Köszönünk mindent még egyszer és gratulálunk Haga babájához,
Tibi és a csajok

KépKép
lexus

Azért nincs rólam meg Blankaliniről közös kép, mert sajnos nem vagyok még fotogén. Ja, nem mintha valaha az lettem volna... :D

Basszus, voltam ideggyogyón, dokénéni szerint, mivel egy hónapja van lefagyva a pofám és semmi érdemi javulás, muszály egy hétig szteroidot szednem :shock:, vagy sosem gyógyul meg. Viszont a tejemet önthetem ki a lefolyóba... :cry: :cry: :cry: :cry: Hát, pont ma vettem urticát, hogy legyen több. :roll: :roll: Ez van... Megyek bőgni, meg utoljára szoptatni, az egy hetes szopistop előtt...
Viszont, pozitívan kell felfogni ezt is, van egy hetem, hogy bedurrantsam úgy istenigazából a tejgyárat, hogy utána dőzsölhessen a kis szivattyúm nem??? :wink:

Pati, ha odaadom a macskáknak a szteroidos tejemet, fejreállnak tőle, vagy nekünk lesznek a legbrutálabb cicáink a környéken??? :lol: :lol: :lol: :lol:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Helló!

Eszterxx! Vasárnap mikor kell menned a korházba?
Mármint ha addig nem indul meg Andris ami ugye nem fordulhat elő :wink:

pepike

Kép

Kép
pepike

pumperka és eszterxx

Jönni fog..ha jönni kell...Édes Tündéreim....ezt még senki nem úszta meg..de nagyon-nagyon szorítok Nektek :wink: :wink:
Mindenesetre...nem irigyellek Benneteket.

Látom, eszter..hogy a nevek szaporodnak :lol: :lol: csak...memorizáld az igazit :lol: :lol:

böbi:

Ne sírj, kérlek...mindent a Blanka érdekében teszel...a sírás nem tesz jót a tejcinek...a mosoly viszont igen :lol: :lol:
A macsekok pedig szerintem jól járnak...hűűű ezt a patti ne olvassa :lol: :lol:

Kép
nanó:))

Vasárnap este 7-re kellene menni ballonos inditásra. Volt már valakinek ilyen? Milyen az????

De amúgy remélem Andris szófogadó gyerek (khmmmm), megnézzük a Gálvölgyi Showt 15 perces fájásokkal, Kász Átverést 10 perccel és utána váltana 5 percesekre és mehetnénk végre szülni!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Most beszéltem Pattival :lol: :lol: ..azaz..Ő beszélt....meséli, hogy még mindig megérinti az új családi felállás...elérzékenyül...Teljesen természtes....aranyosan mondja...most olyan igazi burokban érzi magát...(nagyon tetszik...hogy mindenben helytáll)

Tegnap érezte először, hogy a 2 csemete nem 1......Gorka fürödetés...Norti etetés...fürdetés...nehéz, szokatlan..de nagyon élvezi :lol: :lol: :lol:

(azért hallom a hangján, hogy fáradt...bár, be nem vallaná :wink: :wink: )

Ha nem jönne...akkor győzött a fáradtság...nézzétek el Neki : :wink: :wink: :wink:

Kép

Bosek, bocsi, hogy ilyen figyelmetlen voltam, és elfelejtettem a problémádat! Kép Ég a fejem! :oops: :oops: :oops:
Remélem hamar rendbejössz és a szopival sem lesz utána gond!!!
Vendég

Eszter!

A 2008-ban szülünk topik 104 oldalán Viki27 írja le a szüléstörténetében a balonos indítást.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Bosek!
Kemény napok várnak rád, ha tápival eteted a kiscsajt és közben időt kell szakítanod a sok fejésre is, ami persze jobb esetben a cicáknak megy. Mintha két gyereket táplálnál... :(
Kitartást, hozzá, de tény, ha az urtikával sokat fejsz szépen növelehted a mennyiséget. :wink:
Kitartást hozzá..... :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Bosek: kemény lesz, de meg tudod csinálni! Utána viszont kemény hónapokig - ha nem évekig szoptathatod kismanót!!!!!
Menni fog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép Kép Kép
fanetta

Bosek!

Én is szeretnélek bíztatni... :wink:
Biztos hogy elég nehéz feladat előtt állsz,de meg tudod csinálni,ügyes vagy!!
És tényleg szedd az Utricát és fejjél!!Nem lesz gond!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

sziasztok

nincs idom sajnos visszaolvasni mert megjottek a szuleim
csak most kaptam smst Csujzitol
tegnap 8:48kor megszuletett a kis Lujzi 50cmrel es 3050gmal SIMAN!!!
jaj ugy orulok, gratulalok Nekik!!! majd ejszaka lehet hogy kaptok uj tablazatot is
de most rohanok vissza vacsi van....

Kép

Kép
kolyok28

Szval Csujzinak hatalmas gratula megy, hogy magas vérnyomás ellenére simán szült egy kisleányzót :)

Kép Kép

viszont mi ez a pangás????
okés, én is eltűntem, de...
végre én hozom a jóhírt, erre már vagy két órája sehol senki...?

szval hamarabb érkeztek a szüleim meg a sógorom meg az unokahúgom. A sógorom hozza a formáját :) és egy 4éves gyerkőc sem az a pihentető. De szeretem őket :)
de most irány az ágy. Nem tudom holnap hogy fogok idelátogatni, Eszterxxnek előre is gratula ;) tudom, hogy a Pi lehetősége előcsalogatja Andrist! ++++++++

Bosek, biztos vagyok benne, annyira stramm csaj vagy, meg tudod csinálni! és utána akár évekig szoptathatod még a kis Blankát! Mindannyian nagyon drukkolunk!!!!

Pati, nagyon hiányolunk, de najó, mindent megértünk, csak a képek hiányát.... nehezebben.... Nanó, Te nem tudsz feltölteni néhány képet?????

najóccakát, "kicsit" lefárasztottak...

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok!!

Hát nem nagyon tudok aludni! :cry:

Tegnap sikerült az összes mocsok szomszédommal összeveszni mert a szemetek keresztbe akartak nekünk tenni, és még pénzzel is jól lehúztak. Jól kiordibáltam magam, persze közben remegetem az idegtől ,a férjem meg teljesen kiakadt hogy egy kismama ilyet nem csinálhat hogy idegeskedik meg ő mindent elrendez, de útálom amikor igazságtalanok az emberek!!!!!!
Mivel egy társasház fizettünk a lakóknak 2 éves közüzemi csatlakozási díjat és volt olyan (80%) aki letagatta úgy hogy most újra fizethettem mert különben nem kötötték volna be a gázt a lakásunkban amit nem mellesleg már eladtunk és az új lakó erre vár.
Mivel nincs papírom, mármint sajnos nem találom, fizethettem újra :evil: :evil: :evil: ( nem kis összeget)
ÚÚÚÚÚÚgy gyűlölöm őket!! Ja, és mindig hozzám jönnek ha valakinek problémája van, és én persze segítek is. Erre így lehúznak. MOCSKOK! De visszakapják még ők ezt........... :lol:

Remélem nem gond hogy kifakadtam, de ki kellett magamból írni mert tökre kivagyok!!

És még Alíz miatt is aggódom mert azóta sem mozog jóformán semmit. :cry:

pepike

pepike

Kép

Kép
pepike

Csujzi!!!!!!!!!!!!!!

Gratulálok örülök hogy minden rendben ment!!!!!!!

pepike

Kép

Kép
pepike

Vigyázom a pihenéseteket :lol: :lol:

Jó reggelt kívánok :lol: :lol:

Csak halkan írok...mert a baba-szülés előtt levő Kismamáknak a nagy élmény előtt kell a pihenés...a babásoknak...szintén..sőt..minden pillanatot használjatok ki...

A babavárókért minden percben szorítok :lol: :lol: :lol:
eszterxx, pumperka: folyamatosan küldöm az erőm, mert dömping van :lol: :lol: :lol:

pepike:

Az emberekben sokat csalódunk...Ha valaki ..ilyen gonoszságra képes, lelketlen...Tudod...kevés az, hogy az ÉLET..majd visszafizeti...Igaza van a Párodnak....ez most az Ő dolga...mert félt Benneteket...Engedd el Magadtól a gondolatot....a Babód készülődik....és a Te tiszta, őszinte szeretedre érkezzen...Édes pepike...szívesen kiosztanám a lelketlen, embertelen szomszédodat...Az "ilyen" embereknek semmi sem szent...Sajnos..a számuk gyarapodik...de most Nektek ...más a dolgotok..a picurkáddal...puszillak :lol: :lol: :lol:

Csujzinak gratulálok....boldogságot, erőt...ragyogást a kis Családjának

Legyen szép napotok :lol: :lol:

Kép

Kölyök:

Tündérien ápolod a gyarapodás híradását...azér' pihenj Te is....milliószor puszillak

nanó

Kép

Csujzi!

Nagy -nagy Gratula!!!

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Jó reggelt :!:

Tegnap nem voltam gép közelben, egész napomat a férjemmel töltöttem végre :P
Jó nagyokat sétáltunk, én kis naív azt gondoltam hátha attól hamarabb mehetek szülni :oops:
A csepp nem így gondolja..............
Gyorsan visszaolvasok, megnézem hány új babánk van :D

Anita
Kép
boszi30

Meg is volt.
Akkor hatalmas gratula Lexa, Haga, Livike :P
Sok-sok tejecskét és kitartást :!:

Pumperka merre vagy? Csak nem ?

Anita
Kép
boszi30

Jó reggelt!

Érdemes volt már reggel benézni!
Csujzi, nagyon gratulálok!!! Ügyes voltál, hogy simán megszülted a kis Lujzit! (Egy napra voltunk kiírva, remélem én is hamarosan követlek! :D )

Szerencsére egy gonddal kevesebb van körülöttünk: tegnap beszéltem a családommal, és hétfőn felutazik hozzánk egyik hugicám, hogy jövő héten ne legyen gond a napi vizsgálatokkal, be tudjak járni akkor is, mikor Vili dolgozik. És így a szülésnél is biztosan bent tud majd lenni, mert lesz aki Alexára vigyázzon! Kép

Délután még jövök! Szép napot mindenkinek! A ma szülőknek gyönyörű egészséges babucit!
Vendég

Jó reggelt boszi :lol: :lol: :lol:

Te is perceken belül...akkor..Patti anyujaként Neked is drukkolok :lol: :lol: a séta....Neked is jót tesz...és a kis Készülődőnek is...csak vigyázzatok Magatokra :lol: :lol:

(tudod..a kismamik álmát őrzöm :lol: :lol: )

Kép

zsu és boszi :lol: :lol:

Jééé Ti egy napra vagytok kiírva...micsioda összecsengések :o :o akkor doppel-drukk :lol: :lol:

Kép

Sziasztok,

Gyors beszámoló a homeopátia rám gyakorolt hatásától... szépen szedtem óránként, ahgoy elő van irva. Aztán éjjel 11 körül elmentem hajat mosni, hátha éjszaka szülünk... annyit értem el, hogy úgy elszédültem, majdnem elájultam, hogy a párom szedett ki a fürdőkádból. Én meg attól rettegtem, hogy szegény, ha ráesek ezzel a súllyal :cry:

Éjjel egyszer felébredtem, hogy fáj a hasam... 10 percig vártam, nem mentem pisilni, hátha felkelek és végre neekm is elfolyik a magzatviz, mint a nagyoknak... hát nem... aztán vártam a következő fájást... próbáltam poözitivan gondolkodni: rájöttem, haladok én, már a 24 órás fájásoknál tartok.

Szóval, Kölyök, nem lesz itt Pi-n születés :cry:

Csujzi, gratula Neked nagyon!

ÉS MA DRUKKOLJUNK JUDITKECSKEMÉTNEK, MERT Ő TUTI, HOGY MA FOG SZÜLNI!!!!!!!!! MEGÉRDEMLI, HOGY VALAMI NAGYON, DE NAGYON JÓ TÖRTÉNJEN VELE

Kép

KépKép
eszterxx

Nanó!

Köszönöm a megnyugtató kedves szavakat, és igazad is van, meg a férjemnek is de nehéz kizárni a körülötted zajló dolgokat, de megpróbálom mert a babám a lényeg!!!!!!!!!!!!!!!!!

pepike

Kép

Kép
pepike

Drága Nanó :!:

Olyan jó hogy itt vagy köztünk :D
Köszönöm a bíztató szavakat , bár a cseppség hajnal óta karatézik, így lehet nem lesz szülés egyhamar :)

Anita
Kép
boszi30

eszterxx: hihetetlen, hogy a homeopátia sem hozott eredményt :(
Nagyon szorítok neked és annyit, de annyit vagy az eszembe, hogy hogyan bírod :!:
Megy a drukk juditkecskemétnek is ezerrel :!:

Anita
Kép
boszi30

Sziasztok Mamik!

Újra itt :D :D :D
Egyelőre csak nagyon kevés időm van, gyorsan bekukkantottam! Mindenkinek nagyon-de-nagyon köszönjük a gratulációkat!!! Kicsit később részletesen beszámolok majd és vissza is olvasok! A lényeg:
Szerdán hazajöttünk a kórházból, Panka baba egy tünemény kislány, gyönyörű, szépen eszik, imádjuk!!!!!!!!!!! Úgy néz ki a tejcsi is elindult, remélem így is marad!

pusz mindenkinek, sok enerdzsit a babásoknak és megy a drukk a pocakosoknak!! :D
Manna

KépKép
kmanna

ÁgostonAurél-csalogató :lol: :lol: :lol:

Bújj ki babó, bújj ki...maminak is nyitsd ki..ölét karját, ölelésre.. mindőtöknek örömére :lol: :lol:

Eszterkém :lol: lehet, hogy kokárdás szülésed lesz?:lol: :lol:

nanó

Kép

Sziasztok!

Csujzinak milliom gratula megy!!!!! Nagyon, de nagyon remekül csináltad! Lujzi is milyen kis formáska lehet!!!! Sok tejcit, békés éjszakákat nektek, várjuk a képeket és téged hamarra

Eszterx!! Hát nem tudom mit mondjak neked......... Talán azt, hogy a homeós majd segít, hogy az indításnál könnyebben menjenek a dolgok! Nagyon sokat gondolok rátok, és mélyen veletek érzek!

Juditkecskemét!!! Minden rendben lesz, bár ezt majd csak utólag fogod elolvasni!!! Nagyon drukkolok nektek!!!!!

Pepike!!! Nagyon szemét dolog, amit műveltek veletek............. Nem is értem, hogy az emberek miért ilyenek. Én néha nagyon padlót tudok fogni, igazi kis naiv pina vagyok ám általában...... Sok pozitívot küldök neked! És vigasztaljon, hogy itt a hétvége, érkezik kistesó nem is sokára!!! Az Isten nem bottal ver, nekem ez az elvem!!!!

Boszi
! Szia! Én is sétáltam tegnap, meg ablakot mostam, meg ajtót, még a múlthéről lamradt. Annyit értem el vele, hogy isteni diszkomfort érzésem lett a pocakomban, aludni nem tudtam, de egyben vagyok, semmi jele, hogy ma fog Nóri születni!!! :)

Rohanok tovább, ma ilyen napm lesz, estére talán ffelnézek!
Puszka!
Vendég

monácska :D

Bizony...már Te is közelítesz a nagy pillanathoz...Olyan tündéri, hogy Ákos és Nóri között jelentős korkülönbség van...éppen annyi, mint a nővérem és közöttem...idővel...az évek múlásával....meglátod, hogy nem lesz jelentősége...Gondolom, hogy Ákos, mint kiskamasz már egészen másképpen várja a kistesót, mint pl...Gorka...kívánok Neked szép pocakos-kismamás, hátralévő napokat :lol: :lol:
szeretettel:

nanó

Kép

Manna :lol:

További nagyon szép, boldog napokat, heteket, hónapokat...éveket... :lol: évtizedeket kislányotokkal...jaj, de jó, hogy már otthon vagytok...főleg az, hogy minden rendben Veletek...

szeretettel:

nanó

Kép

Kmanna,

Gratulálok Neked újra! Ne próbáljon senki visszaolvasni, reménytelen vállalkozás, inkább gyertek, irjatok, adjatok születésbeszámolókat, hadd várjuk és hadd rettegjünk, küldjetek sok-sok képet, mert az nekünk nagyo erőt ad!!!!!!!

Pumperka,

Köszi a leirás-linket, elolvastam... nem nyugodtam meg... még inkább természetesen szeretnék szülni, nem ezzel a fránya ballonnal! Apával megigértettem, hogy semmiképp sem megy el a kórházból, bárhogy is próbálják elküldeni!!!!! Egy éjszakát birjon ki velem, meg utána a reggelt, amikor szülünk, aztán azt csinál, amit csak szeretne..... megigérte, mást nem tehetett, mert xxx kilosan ültem, fogtam a kezét és bőgtem, mint egy 3 éves ovódás. Remélem, tényleg erős lesz és nem hagyja magát kidobni a kórházból, nekem nagyon szükségem van rá a tágulásnál is, nem csak a szülésnél. Hogy ott legyen, velem legyen, parázok rettenetesen...

Jim, nem semmi, hogy neked is 47 centi a hasad és még egy heted hátra is van!!!

Valaki lemérné még az övét, hogy az mekkora (hosszában kell, domborulat kezdettől végig), csak hogy lássuk, van más méret is?

Na, lassan indulok az uccsó ctg-re - hányszor gondoltam én ezt már...- kiváncsi vagyok, a homeopátia hatására mérnek-e nálam valami fájást. A bábakoktél a múltkor az eddigi massziv 10%-os fájásaimat lecsökkentette 0%-ra, na majd ez hátha visszaviszi...

Nanó, felhagytam minden hittel... nem fog ő 15-én kijönni, szerintem majd csak amikor kiszedik... mert már a természetesben sem nagyon merek hinni... valami oöka tuti van, hogy nem indul meg, csak én még nem tudhatom, mi az... mindenesetre pár nap alatt legalább megtanultam, mit éreznek a nagy betegek, amikor először mindenben hisznek, minden csodaszert kipróbálnak, aztán jönnek a különböző természetfelettiek , hátha segitenek, majd a totális lemondás... asszem jobb, hogy nem beteg vagyok, csak terhes, mert ez nem lenne a legjobb gyógymód...

Kép

KépKép
eszterxx

ESZTER!!!! Alapvető jogod, hogy egy Hozzádtartozó valaki Veled legyen a kórházban. És vizsgálatoknál,é s egyáltalán. Úgyhogy sztem ragaszkodj ehhez. Nyilván nem fognak bőrfejű bizut őröket hívni, hogy toloncolják ki a férjedet. :lol: És a huszonnégy órás fájás is fájás, kezdetnek nem rossz. Kitartás, meg fel a fejjel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

potyka

Csujzi, gratula nektek is!!!!

Eszterxx: javaslom neked a topik legkolontosabb kismamája címet!!!! Azt hittem, lassan kifogysz az agyament ötleteidből - de úgy látom, erről szó sincs!!! Szerintem kis prikulicsod is nagyon élvezi mindezt -testközelből!!! Ezért is van annyira jól el a pocakban!!! :D :lol: :D

Juditkecskemét: nadzson-nadzson szorítok neked!!!!

Nincsen valakinek az Aegonos babanaplója, amire nincs szüksége?? Átvennem/megvenném tőle, ugyanis Fanninak is egy ilyent töltögetek, és Nimródnak is ilyent szeretnék, de most nem kaptunk.

Velünk: nagyon nem tudom mit csináljak. Lehet, hogy túlreagálom a dolgokat, és teljesen normális, hogy Nimród sokszor kapkodva veszi a levegőt.
Ti is tapasztaltatok hasonlókat a babóknál??? 6-10 lélegzetvétel hirtelen gyorsabb és erősebb, majd újra normális, és hallani sem lehet, hogy lélegzik.
Itt a beutaló a kezemben, és még mindig döntésképtelen vagyok. Egyrészt Fanni most kezdi kiheverni, hogy lelépett az anyja egy szülésnyi időre, meg nem akarom feleslegesen szadiztatni a három hetes kis prücskömet. Most előszőr érzem, hogy jó lenne még egy belőlem - egyébkét bőven elég vagyok egyedül magamnak is :lol:

Kép Kép Kép
fanetta

Csujzi: hatalmas gratula nektek, sok boldogságot, egészséget és tejcit kívánok!!!!

Juditkecskemét: Mennek a drukkok, minden jól fog sikerülni és végre a kezedben tarthatod a kisbabád!

Bosi: ne keseredj el, látod itt a tapasztalt anyukák hogy bíztatnak, higyj nekik, minden okés lesz.

Eszter: Mint azt nanó is mondta, nem fog bent maradni a babóka, egyszer úgy is kijön, csak most segítenek picit. Teljesen megértelek, hogy türelmetlen vagy ennyi idő után, de már számolhatod az órákat vissza!

KépKép
bnesz.eva

Eszter:

Megértelek...de 2 hétig teljesen természetes a túlhordás...Patti is így jött...Ahogy visszaemlékszem...nem foglalkoztam vele..Talán, mert (én) egy kicsit tartottam a szüléstől...Azt viszont hidd el...ha nem foglalkozol a miértekkel...akkor sokkal könnyebben megy majd az egész...nagyon együttérzek Veled. Mit tehetek Érted? ....bármit...adok a türelmemből...igaz ezzel most nem sokra mész, mert a lényeg Benned van.... :wink: :wink: :wink:

szerető izgalommal

nanó

Kép

Sziasztok!

Na nekem is meg volt az Nst!
Szerencsére szupi, fájás nuki, csak egy kicsike jóslóka!!!!!!!
Nyákdugesz már nem folyik!!!
Szeméremcsont az fáj, de csak kibírom már ezt a pár napot!! :lol:

Böbi!
Én is bíztatlak, hogy menni fog az! Ügyes és kitartó csajszi vagy te!!!
Nagyon szorítunk neked, és fel a fejjel!!!

Fanetta!
Azért lehet nem ártana elmennetek! Nem?
A báttyád mit mond??? Ő dolgozik nem az egészségügyben????

Eszter!
Mi újság van???? Meg volt az utolsó Ctg-d????
És akkor most mi lesz?? Mit mondanak neked???
Nem vesznek magzatvízet???

Kolyok!
De jó!!!!!!!!!! Akkor most nagyon Boldog lehetsz!

Meli!
Mikor akarsz jönni??????
És sok sok képet kérünk!!!!!
Vendég

Tényleg Pumperka merre van??????????

Nanó!
Olyan aranyosan tartod mindenkiben a hitet!!!!!!!
Nagyon köszönjük neked, hogy itt vagy, és bíztatsz minket ezekkel a kedves megnyugtató szavakkal!!!!
Azt hiszem erre mindenkinek szüksége van!!! :D
Vendég

Fanetta, Lauránál nincsenek ilyenek. Szerintem egy szakrendelére mindenképpen érdemes elmenned, hátha megnyugtatnak kapásból.

Kép

Kép
mzx

Huhhh, rájöttem, hogy a körzetihez is menni kell még megszüntetni a táppénzt.... na, most indulok orvosjáró körútra, aztán jövök vissza, visszaolvasok, meg minden, addig szüljetek szépen sokat!!!!

Nanó! Szólj Patinak, hogy ha a sok gyerek mellett lenne még 2-3 perce, akkor az itteni gyerekei is rettenetesen várják vissza őt, hijányzik nagyon :cry: !

Nem úgy van az ám, hogy családilag kell, hogy a létszám 1 legyen, ezt férjekkel sem fogadtuk el, nagyikkal sem teszünk kivételt! Nagyobb családokból minimum ketten kell, hogy irjanak :lol:

Ja, a családi összhangról jut eszembe! Jim!!! Mi ujság, kibékültetek már?

És Pumperka nekem is nagggyon gyanús kezd lenni... titokban elosont szülni egyet... nem is baj, csak küggye má' a sömösöt!

Kép

KépKép
eszterxx

Sziasztok!

CSUJZI!!!
NAGY GRATULA ÉS MINDEN SZÉPET, JÓT KÍVÁNUNK NEKED!!!!!!

Nemrégen jöttünk NST-ről hol aludt, hol dörömbölt. :) Az NST-s nővér jól megijesztett, hogy aritmiát hall a szívhangnál...na mondom...de benn volt egy doki és ő nem hallotta...utána a dokim is megnyugtatott...
Megvizsgált azt mondta, hogy 1 ujjnyira nyitva C:1111 napjaim meg vannak számlálva....Fej teljesen beékelődve. Ennek ellenére én tegnap este azt hittem megfordul a baba farosra, mert amit művelt!!!!!!! De szerencsére nem!!!! Ádám ünneplő ingét is csak félig sikerült kivasalnom annyira fájt, amit művelt picilány!
Este megint volt pár 20 perces fájásom, erre a doki azt mondta látszik a méhszájon!!!!!!
Szegény apa tiszta idegroncs a holnapi nap miatt, mert ugye dolgozni kell menni és ő nem akar 15-i babát!!!!! Szerencs, hogy leváltják, ha rögtön jönnie kell.
Feldobott most ez a hír!!!

Kölyök!
A fenti hír hallatán szökött most az adrenalinnal a kedvem Pati vérnyomásmagasságáig! :)))))
Nekem is nagyon tetszik, hogy ilyen aktív, jó kedvű és pontos vagy!!!!!

Pumperka!
A holnapi unaloműzés lehet bejön!!!!
Anyukámat akartam behívni magamhoz, erre beszélek tesómmal este és mondja, hogy ők mennek hozzá. Na mondom ezt a lehetőéget is kilőtték. Így tuti holnap szülünk!!!!! :)))

Nanó!
Olyan jó, hogy vagy nekünk, ha a saját anyukánk nincs éppen kéznél, Te itt vagy nekünk!!!!
Csak Pati tenne már fel képeket!!!!!!!

Boszi
Én a múltkori nagy sétánktól, annak ellenére, hogy nagyon jó volt, csak izomlázat kaptam!

Jim!
Merre vagy??? Milán, hogy van? Te jobban vagy már?

Eszterxx
Megmértem én is 39 cm. Pont annyi idős a pocim.
Éjszaka az ébredéseimnél gondoltam rád, hogy ugyan hol és mit csinálsz, persze továbbra is drukkolunk Andrisnak!!!!

Bosek!
Ügyes vagy és elszalad az az 1 hét!!!!!!

Na nagggyon hosszú lettem bocsi!

Kép
Kép
tündérmanó27

Ügynöknő, ne bőgess meg, te szenyó, elég labil (debil? :roll: ) vagyok így is... de azért neked most messze sz@rabb. Apuci mellett én is fogom majd a kezed!!!!!!!!!!!!!!

Megvagyunk. Éppen nektek kicsinyítem a képeket ( de idétlen, nem elég kicsi ez a gyerek??? :lol: )

Minden kismaminak nagy gratula!!!!

Norton főnyeremény! Felül bemegy alul kijön, a kettő között alszik vagy nézelődik. Sebaj. Majd elrontjuk. Ki a fene bírja ki, hogy ne vegye fel, ha ollllyan édesen nézelődik???
A kedvence a ROTTYANTSUNKTELEMINDENTISZTAPELUST című játék. A játékot minimum ketten játszák, anya és a ded. Anya szagot fog, így kicseréli a pelust. Indokolt, ritka esetekben csak a sok pisi miatt. A ded édesen mosolyog és rugdos közben a pálcika lábaival. Ilyenkor nem lehet észrevenni ugyanis az ördögi mosolyt a szájszegletében, mert az ember arra figyel, hogy A) ne pisiljen le B) ne törjem el a lábát C) ha lepisil, minél kevesebb mosnivaló legyen, ergo, ugorjunk D) de édes a lába.
Szóval peli át, ded ölbe. Rotty, trotty. Ded le, ruha le, peli le, A)-D), peli fel, ruha fel, ded fel. Trotty....
Nanótól megérdeklődtem a havi fizetését, lévén aktívan dolgozó nagymama, mert a ded nem családi költségvetés-kompatibilis :roll: :lol:

Más. Rájöttem, hogy gyönyörű vagyok. Lapos a hasam, kicsi a seggem. Ja és Pamelás dudáim lettek. :wink: Na jó, ez nem igaz, de azért közelít. Gordonnal 15 kilót szedtem fel a szopival
:shock: . Ez nem ismétlődhet meg. Kezdem sejdíteni az okot, a szoptatástól olyan mértékben kívánom az édességet, hogy őrjítő!!!

Kicsit viharvertebb vagyok a szokottnál, mert a háztartást ugyan simán ellátom, sőt apa tegnap itthon maradt és ő játszott Gorkával, de Gorka este átjött hozánk és velünk aludt. Az egyhetes és az ötéves között 120 cm-en elég kalandos volt.
Szerencsére jó alvó a kicsi, hozza a pocis időbeosztását, 1 körül, 4 körül kel, picit szopizik és visszaájul 9-1/10-ig. Lehet, hogy közben is szopizik, de arra nem ébredek fel :roll: :oops: :oops:

Nanó, kevés cukorral készülő házi raffaellot hozzál, lájtosat, sajnos az édesítőkre allergiás vagyok... :evil:

JA! Aki szülni megy, a látogatóktól almalevet kérjen be, mert a narancslevektől, multiktól fáj az újszülöttek hasa!!!!

Lexa férje!! Egy szobában voltam egy csajszival, akinek 4 kiló körüli volt a babája és a csajnak nem indult el a teje... az első nap... aztán a 3. napra már sírt, annyi teje volt és állandóan keltegette a kölköt, hogy kiszívja neki.

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Jo reggelt!

Csujzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hatalmas gratula! Ugyesek vagytok :wink: !

Juditkecskemet! Megy a drukk, ugy izgulok erted, nagyon megerdemled azt a fantasztikus dolgot, amit ma a kezedbe kapsz :) !

Eszterxx! en meg bizom a csodaban, h vasarnapig megindul magatol, nagyon szoritok :) ! az en pocakom 42cm

Fanetta! Hat szerintem is vidd el kivizsgaltatni, bar sok baba rendszertelenul lelegzik es biztos vagyok benne, h nalatok sincs semmi gond, csak h megnyugodjatok :wink: !

Kép Kép
rima

Tündérmanó :lol:

Nagyon szívesen vagyok Veletek...Egész nap bekapcsolva a gépem...mert a munkámhoz elengedhetetlen..és ez a felüdülés...Norti érkezése idehozott...de olyan kedves dolog együtt Veletek a következő babaérkezésről értesülni...még 6 Nap Neked...is izgalommal...és..megérkezik Réka :lol: :lol: :lol: jó ám lányos mamának lenni 31 éve gyakorlom :lol: :lol: :lol:

eszter:

Patti már készíti a fotokat...szerintem a kettős anyaságba gyakorlatot szerez még...éppen az előbb beszéltünk telcsin: Norti nagy-nagy trottyokkal pusztítja a pelenkákat...

nanó

Kép

Mindjárt teszem fel a képeket.

Jóvanna, tudom, hogy ezt mondom 3 napja... :oops: :oops:

Ja!! :idea: :idea: Ügynöknő, otthon nincsen lufid? Vagy nem tom, apa mennyit dagad százon :wink: :roll: :oops: . Mert akkor végtére otthon is belufizhatnál, preventívice.
Hátha :D

Kép
Kép

mpatr

Mártikám :lol:

Majd meglátjátok...a szülés élménye...az előtti időszak, majd a babás korszak...megmarad..éles emlékként..Így lesztek ezzel Ti is...mert mindannyian nagyon jó mamik vagytok...imádlak Benneteket...már, annyira tudom, Kinek mikor? érkezik a babája.... :lol: :lol: vigyázz, kérlek..Magatokra :wink: :wink:

Patti:

taláj még ki valami izgalmas főzőcskét :lol: :lol: de még ma...hogy megcsináljam...Ne feledd...holnap nemzeti ünnep...a boltok zárva lesznek :lol: :lol: Használd ki ezt bügyürgető időszakot :lol: :lol: a toronyórára még igényt tartanak...a vérnyomást pedig nem nyomjuk fel..Diétai Magyar Múzsa....na mit szólsz? vigyázok az alakodra... :oops: :oops: :lol: kis Tyúkmama, anyaboldogító :lol: :lol:

Kép

Megszülettem.
Kép

Az első puszi.
Kép

Az első szopi.
Kép

Kép
Kép

mpatr

Még egy kismamáért izgulok...Édes rima..Érted is :lol: :lol: :lol: ...az utolsó napok...hát akkor Te is nagyon készülődsz...drukkolok, szorítok...

nano

Kép

Kórhzázi képek, az első napok:

Kép
Kép
Kép
Kép Kép

Kép
Kép

mpatr