Ügynöknő, ne bőgess meg, te szenyó, elég labil (debil?
) vagyok így is... de azért neked most messze sz@rabb. Apuci mellett én is fogom majd a kezed!!!!!!!!!!!!!!
Megvagyunk. Éppen nektek kicsinyítem a képeket ( de idétlen, nem elég kicsi ez a gyerek???
)
Minden kismaminak nagy gratula!!!!
Norton főnyeremény! Felül bemegy alul kijön, a kettő között alszik vagy nézelődik. Sebaj. Majd elrontjuk. Ki a fene bírja ki, hogy ne vegye fel, ha ollllyan édesen nézelődik???
A kedvence a ROTTYANTSUNKTELEMINDENTISZTAPELUST című játék. A játékot minimum ketten játszák, anya és a ded. Anya szagot fog, így kicseréli a pelust. Indokolt, ritka esetekben csak a sok pisi miatt. A ded édesen mosolyog és rugdos közben a pálcika lábaival. Ilyenkor nem lehet észrevenni ugyanis az ördögi mosolyt a szájszegletében, mert az ember arra figyel, hogy A) ne pisiljen le B) ne törjem el a lábát C) ha lepisil, minél kevesebb mosnivaló legyen, ergo, ugorjunk D) de édes a lába.
Szóval peli át, ded ölbe. Rotty, trotty. Ded le, ruha le, peli le, A)-D), peli fel, ruha fel, ded fel. Trotty....
Nanótól megérdeklődtem a havi fizetését, lévén aktívan dolgozó nagymama, mert a ded nem családi költségvetés-kompatibilis
Más. Rájöttem, hogy gyönyörű vagyok. Lapos a hasam, kicsi a seggem. Ja és Pamelás dudáim lettek.
Na jó, ez nem igaz, de azért közelít. Gordonnal 15 kilót szedtem fel a szopival
. Ez nem ismétlődhet meg. Kezdem sejdíteni az okot, a szoptatástól olyan mértékben kívánom az édességet, hogy őrjítő!!!
Kicsit viharvertebb vagyok a szokottnál, mert a háztartást ugyan simán ellátom, sőt apa tegnap itthon maradt és ő játszott Gorkával, de Gorka este átjött hozánk és velünk aludt. Az egyhetes és az ötéves között 120 cm-en elég kalandos volt.
Szerencsére jó alvó a kicsi, hozza a pocis időbeosztását, 1 körül, 4 körül kel, picit szopizik és visszaájul 9-1/10-ig. Lehet, hogy közben is szopizik, de arra nem ébredek fel
Nanó, kevés cukorral készülő házi raffaellot hozzál, lájtosat, sajnos az édesítőkre allergiás vagyok...
JA! Aki szülni megy, a látogatóktól almalevet kérjen be, mert a narancslevektől, multiktól fáj az újszülöttek hasa!!!!
Lexa férje!! Egy szobában voltam egy csajszival, akinek 4 kiló körüli volt a babája és a csajnak nem indult el a teje... az első nap... aztán a 3. napra már sírt, annyi teje volt és állandóan keltegette a kölköt, hogy kiszívja neki.