Niki! Jajj szegénykém

Remélem mostmár hamar meggyógyultok!!! Sok gyógypuszit küldök!!! +++++++++++++
Gabi! Én is megnéztelek, nagyon szépek voltatok

Szívből gratulálok

Sok boldogságot Nektek!!
Edi, egyetértünk BPA témában... És nem azért, hogy magamat nyugtassam

Szerintem Minden kisgyerekes hamar rájön majd, hogy sokan ebből a baba-mama bizniszből milyen marha jól megélnek. Nem azt mondom, hogy minden kamu és nem kell fejleszteni, stb, de azért lássuk be, hogy igen sokszor mesterségesen generálnak igényeket és sok termék jócskán felül van árazva!
Ovi - 1 hónapon belül bírálják el a kérelmeket

Én adminisztratíve dolgozom (csak betegállományban vagyok...), úgyhogy jók az esélyeink

Kérdés, hogy a tesó téma mennyire zavar be, mert a védőnőknek kell vmi jelentést írniuk. A bölcsiben azt mondták, hogy valszeg felveszik, csak max ebéd után el kell hoznom. Holnap megyek a védőnőhöz és majd kifaggatom! Nekem azért közben valszeg kell majd itthonról csinálnom valamennyit, mert ugye ugyanoda veszenk vissza és mindenkinek az az érdeke, hogy ne essek ki teljesen

Remélem ez is számít vmennyit
UH - asszem Manorka ajánlott anno egy helyet ahol elfogadnak csekket, csak nem emlékszem, hogy hol
Nagyon sajnálom, hogy Mia így eltűnt

Esetleg annyit lehetne neki írni max, hogy sajnáljuk hogy nem jön és reméljük, hogy minden oké vele. Ez még nem zaklatás - ha akar akkor reagál, ha nem akkor csak egy kedves gesztusnak veszi és ennyi.
Emi, elképzeltem ahogy a párod sírást imitál egy plüssmackó előtt
Szerintem már edz a szervezeted a kevesebb alvásra
Cuki a dzsungeles szűkítő, lehet, hogy beszerzek egyet, mert Emma odavan az elefántokért, hátha ez elég vonzó a bili helyett WCzéshez
Szerintem egy mikrós sterilizálóra érdemes beruházni! Nem biztos, hogy a kifőzögetéshez lesz mindig idege mindenkinek... Sterilizálni meg a mellszívót is kell, szal nem csak táposoknak hasznos

Gyors, egyszerű és utána ha nem is 100%ban, de viszonylag sterilen lehet tárolni benne a cuccokat! Nekünk nagyon bevált, baromi sokat használtuk!
Anya maci, örülök, hogy minden okés a kicsi lánnyal
Évi, csini vagy a képeken
Meme! Szuper, hogy Apácska jobban van

Neked is más a "hangod"
Nálam is buli volt éjszaka a pocakban

Lehetett vmi a levegőben???
Edi, jesszus

Nem semmi sztori nálatok is! Én csak megfogtam a két vállát, jól megráztam és sírva kiabáltam vele

Annyira nem voltam magamnál, hogy csak 1 utcával később figyeltem fel rá, hogy iszonyat fáj amikor lépek és akkor azonosítottam be, hogy mi történhetett

Emma is nagyon megijedt, még este is magától mondta, hogy Anya, sose csinálok ilyet többet és fogom a kezed! Nekem az is rátett, hogy a menés is nehezen megy már, nemhogy fussak egy fitt 3 éves után

akit még utol is kéne érni

Na mindegy, a lényeg, hogy nem lett baj, és nagyon remélem, hogy tanult a dologból!