Új privát üzeneted érkezett!

Ötlet
1) Állatkert Játszóház - Játszó(házi)buli
Van kész csomagjuk, de abból csomó minden nem kell. Ami szerintem kell nekünk: 2,5 órára különterem, játékidő a játszóházban - tesókat is érdemes hozni, egy kis pogi, üditő, ásványvíz. Az ő csomagjuk 11 főtől 3.600 Ft / gyerek, de ebbe van egy csomó olyan dolog, ami nem kell. Tehát ha sikerül lealkudni - ha kell, vállalom az alkudozást - az árat, akkor szerintem ez nem lenne rossz. Ráadásul egységes árat kalkulálhatnánk. x Ft/ család, gyerekszámra való tekintet nélkül. A zsúrok kezdési idõpontjai hétvégén: 10:00, 13:30, 17:00 óra, hétköznap: tetszõlegesen választható. Csak azt nem tudom, hogy a kispapik mit fognak csinálni. :shock:

2) Bóbita Készségfejlesztő Játszóház - Gödöllő (bocsi :oops: :oops: )
8000 Ft / óra, pogiról és üccsiről mi gondoskodhatnánk. Kispapiknak szintén nincs ötletem.

3) 1 napra lemegyünk Alsópáhokra, kiveszünk egy bioházat egy napra. (Létszámtól függően) Kb. 25.000 Ft / ház / nap. Az, hogy ott éjszakázunk-e, vagy sem, az eldöntendő. A lényeg, hogy ott töltenénk a napot, megbeszéljük ki-mit főz és visz, elmehetünk az élményfürdőbe is. Na ez az egy, ahol a kispapiknak is lenne program. Szétáztatnánk őket :lol:

Hát nekem ilyen ötleteim volnának. Tetszik valamelyik? Többiek?

mikegirl

jucu irj mielőbb bálintról :roll:
szegény kicsi fiu.... :(
tali nekem mindegy pesten még elkallodunk valahogy ha valaki segit...
Vendég

Jucu
Jobbulást Bálintnak!

Dudu
Nem lesz semmi gond...

Mostanában én is olvasó üzemmódban vagyok...

Fiúk másznak, ülnek, szövegelnek... olyan halandzsa-nyelvük van :roll: :lol:
Nagyrészt még szopnak, mellette naponta egyszer kapnak valamilyen gyümölcsöt, vagy zöldséget és egyszer pépet...

Tali... mi biztosan nem megyünk... :cry:
Vendég

Sabine akkor mi megyünk hozzátok!!! Na csajok? :lol: :lol: :lol:

Kép
kis pupu

Vendég

Mikergirl én is próbálok agyalni hátha vmi eszembe jut..........
Alsópáhokon egy napra is kiadnak házat?

És mindenki ötleteket kérünk!!!

Kép
kis pupu

Kis pupu
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

És júniusban tisztességes asszony lesz belőlem... férjhez megyek... és utána utazunk 2 hétre barátokkal Bariloche-ba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

És magyar állampolgároknak nem kell vizum Argentínába... :wink:
Vendég

argentina jol hangzik
Vendég

Sziasztok!
Jucu! Mielőbbi gyógyulást a kis Bálintnak!
Kösz csajok a megnyugtató szavakat. Most már azért kezdek megnyugodni! Főleg, hogy ugynolyan kis rosszcsont int eddig. ma már neki is sikerült feltérdelnie párszor és egyre stabilabban ül. Nagyon kis izgága.Azt hiszem elég lesz a bajom ha elindul. Olyan cuki volt ma. Apukája éjszakás volt és még aludt. Hát kisasszonynak nem tetszett odamászott hozzá, leült a fejéhez és elkezdte csapkodni az arcát. Nagyon cuki volt. Apja odáig volt érte pedig álmos volt. :D

KépKép
dudu_84

Sziasztok!

Dincuska!
Ha a főzelékes cumira gondolsz (nálunk az nem 3 lyukú, hanem kereszt irányú metszés van rajta), azzal próbálkoztam. Van úgy, hogy kegyeskedik pár kortyot enni a főzelékből, de van, hogy a látványától is visít. A tápszer belekeverés sem nyerő (eddig a céklát, paradicsomos krumplit, répás krumplit, almás-húst próbáltuk). A Luca névvel az az egyedüli probléma, hogy túl divatos lett, és becézni sem egyszerű.

kis pupu
Testvéri szeretet? Viccelsz? Nagyon szemmel kell ám tartani a nagyocskát! :?
Vendég

Csenge:
Kép

Luca:
Kép
Vendég

Tali:
Én eddig az állatkert játszóházra szavaznék.
A gödöllöi 8000 Ft/óra nekem kicsit soknak tűnik...
Alsópáhok: nem hiszem, hogy én viszem apát, és úgy nekünk nagyon nehézkes lenne a lejutás. Ráadásul akkor apa munkaidőbeosztásához is igazodnunk kéne...
Az állatkerthez bármikor eljutunk Fannival, nekünk mindegy mikor lenne, és oda 20 perc alatt ott vagyunk kocsival.
Tehát részemről egy szavazat az állakkertinek... Megnéztem interneten is, nekem nagyon szimpinek tűnik. De természetesen többség dönt :lol:

horvviki

Dudu: ez borzasztó, én biztos élve megnyuvasztottam volna azt akivel volt a gyerek (bocsi)

Nora: már nemsokára indultok, biztos nagyon várjátok már.

NOémib: nagyon szépek a babák! (Csenge Luca két kedvenc nevem)

Agnesgoboly: ezt a kuponfüzetet újra kell igényelni?? Vagy küldik maguktól? Azt is mondták hogyha ajánlunk valakit az kap vmi ajit?? Még az sem jött meg nekem.

JUCU: NEKTEK NAGYON SOK ERŐT ÉS KITARTÁST!!! Legyél most te nagyon erős, ne érezze a babád meg a gyengeségedet, a te erődből kell hogy táplálkozzon. Kiskoromban én is voltam ilyennel kórházban, nekem is a fejemben volt az injekció csak akkor még nem volt ismeretes hogy milyen virus okozta ezt .. SOK GYÓGYITÓ PUSZI A KIS BÁLINTNAK!!!!

A szombati kimenő megint nagyon jól sikeredett, hazajöttünk vacsi után azaz 10 órakor mert apa hulla fáradt volt (egész éjjel előtte vadászni volt) és Hangust éppen akkor altatta anyósom.
Aztán képzeljétek 10kor elaludt és reggel 4.30kor ébredt először. Eddig ez volt szinte az egyhuzamban alvás leghosszabb rekordja.

Ma meg egész nap csavarogtunk Kaposvár volt az úti cél, lefelé végig szórakozott a kisasszony, hazafelé meg nyomta a szúnyát, vittem neki a mózest abban nyomott le 2 óra alvást.

Topiktaliban mi is benne vagyunk, lehetne mondjuk valami játszóházban, ott azért mégiscsak rugalmasabbak az emberek (gondolok itt arra, hogy biztos van pelenkázó helyiség)

Sabine: anyósék március 8án mennek hozzátok néhány hétre kikapcsolódni :D, majd küldök velük egy kis hazai levegőt :D

Kép
sziszike77

hmm kezdek aggodni.
MAja egyszerűen nem csinál semmit. Már kezdem azt hinni forogni is csak véletlen forgott...
igazából azon kivül hogyha felültetem megtartja magát akár negyed óráig is és hogy szépen áll semmi....
benéztem a késői mozgásfejlődés topicba. Ott azt mondták jobb lesz ha elviszem a dévényi annához... :shock: :?
Vendég

Vendég

jucu: jobbulást a kis betegnek!!!!!!!!

csokinyuff!: ne aggódj, minden babának más a mozgásigénye! nekem nagyon sok ismerősömnek nem csinált iyen korban semmit a babája. Azért vidd el mindenképp, de én nem dévény annát ajánlanám, ugyanis ők inkább az tónustalan gyerekekkel foglalkoznak. Az ő foglalkozásaikon az izmokat stimulálják fájdalmas masszírozással, míg lehet, hogy nálatok mozgásfejlesztés hatásosabb lenne. Nagyon sok fejlesztő torna van, mi pl. a petőbe járunk 4 hónapja. Egy neurológus biztos megnyugtatna és segíteni is tud. Arról nem is beszélve, hogy a pető ingyenes míg a dévény anna súlyos ezresekbe kerül.

nekem is az állatket szimpi! :)

bkrisztike! jó volt látni eszterkét, de téged is szívesen látnánk! :)

mikegirl: szabad kiváncsiskodni, hogy miért volt titkos az esküvőtök?

a miénk is munkahelyi kapcsolat. nekem már az első pillanatban szimpi volt István, de akkor barátnője volt, így csak kollegák voltunk. Aztán 2 év múlva szakítottak és eljött az én időm, kollégák segítségével összejöttünk, ennek most volt 6 éve. 2,5 éve házasodtunk össze lillafüreden. (nagyon romantikus volt :))

noémib! szépek a lányok!!

sabina! nem semmi, hogy még mindig szoptatod a srácokat!!! a fiúk voltak már a tengerparton/tengerben?

leko

leko köszi. akkor azt megnézem
csak tudod mi nagyon messze lakunk pesttől és nehéz feljárni igy nem is tudom, hova kellene menni
Vendég

Jó reggelt!

Részemről én is az állatkertre hajlok és szerintem apa nálunk sem jön!!!Csak én és Hangusz!
Kinek jönne egyébként a párja???

Sabine: Akkor bérelek a csaptnak egy gépet és útra kelünk!!! Hova is menjünk pontosan??? :lol: :lol:

Csokinyuff: szerintem is nyugi, Máté meg nem üll, eldöl....és csak akkor kúszik, mászik ha nagyon kell vmi, amúgy kis lustaság!!!! Ne izgulj van még ideje szerintem. Barinőm kislánya 8 hónapos volt mikor kúszni, mászni kezedett!!!

Én ma dolgozom!
Csajok Máté annyira anyás lett, ha otthon vagyok csak én kellek neki, ha másnál van akkor is engem bámul...... :shock: :shock:
Kinek mennyit van el egyedül a babója????

Na most lépek!

Ja és viki köszike előre is!!!!

Szép napot mindenki!!!

Kép
kis pupu

jucu!

várjuk a jó híreket!

Sabine!

gratulálok, minden jót nektek!

tali: nekem sem lesz jó, mert 3 hét múlva már Spanyolországban leszünk :D :D :D

Regina már kezdi a kúszó-mozgást, olyan cuki.... ő is alapvetően szopizik, de néha bevetünk egy kis baba-kaját vagy gyümit. A kórháznak is adok még le tejet de nem sokat.
Kép
nora80

Jajjjjj Sabine tényleg nagy gratula nektek!!!!!!

Nóra olyan jó nektek, bár azért bizti nem könnyű, csak így kiköltözni. De biztos nagyon szuper lesz nektek ott kint és majd pesrze várjuk a jelentkezést!!!

Kép
kis pupu

csokinyuff: a háziorvos ad beutalót a neurológushoz, ő pedig ajánlani fog biztos valami lehetőséget! Egyébként merre laktok?

leko

noémi! micsoda habtapi :wink: és a babák :wink:
leko Mélykúton
Baja és Szeged között féluton
Vendég

Jó reggelt!!! :lol: :lol:

Képzeljétek, Ati TOTÁL átaludta az éjszakát, 1/4 7-kor kelt!!!!!!! :lol: :lol: És egy pisszenés sem volt éjszaka. Talán csak nem a módszernek köszönhető :?: És nem is volt brutális, mert sosem hagytam sírni.

Sabine
Szuper az út! Csak hát Atinak fel kell nőni a feladathoz. :D
Kellemes esküvőszervezést! Remélem majd elárasztasz minket képekkel.

Noémi
Gyönyörűek a kislányaid :lol:

Sziszike drága, olvass vissza, felmerült az Állatkerti játszóház, és már egy szavazatot kapott is :lol:

Tali
Gödöllő - a teljes játszóház bérleti díja 8000 / óra.
Alsópáhok - 1 napra adnak ki házat? Nemtom.....ha van rá érdeklődés, szívesen utánajárok, de addig nem. Egésznapos tali lehetne hétvégén is....na de nem nyomom az Alsópáhokot, csak egy ötlet volt :)

Csokinyuff
Majácska hogy tud állni? Hiszen az egy folyamat vége. Négykézláb mászik, aztán rájön, hogy lehet leülni, majd ülés következik, aztán feltolja magát. Hogy sikerült a kis drágának felállni?
Egyébként én is azt mondom, hogy nem feltétlen Dévényi Annához kell fordulni. Én is aggódtam korábban, felhívtam a védőnőt, és kiderült, hogy van a rendelőintézetben gyógytornász, dévényi módszer alapján dolgozik. Kellett egy beutaló a gyerekdokitól, elmentünk, megmutatta a gyakorlatokat, amivel a folyamatot el lehet indítani - korábban itt is leírtam, és azt mondta, hogy hívjam egy hónap múlva, hogy mi van. Atit megtornásztatta, és mikor hazahoztam leraktam aludni, de ébredni már a hátán ébredt. Akkor fordult meg először :D És amikor ott voltam, láttam két gyerkőcök, hát majdnem sírtam. Az egyik édesanyja karjaiban volt, és nagyon kis elhagyatott volt a teste, a másik baba pedig az apukájával volt - ők utánunk következtek, ott pedig az apuka lapozgatott egy textil könyvecskét, de a baba még felé sem nyúlt.....majdnem elbőgtem magam. Szóval azt hiszem a mi gyerkőceink nem itt tartanak azért. Ne aggódj, hidd el Majácska nagyon ügyi kislány, semmi baja.
Apronép - nem láttam a honlapján, hogy a teljes játszóház, vagy egy különterme bérelhető lenne. Vagy csak figyelmetlenül néztem meg? :oops: Zártkörű buli lenne a jó. Én azt szeretnék, bárhol is van.

Titkos esküvő
Kicsit akartunk...aztán elkezdtük összegyűjteni, hogy kiket kell feltétlen meghívni, hogy ne legyen sértődés. Óriási létszám jött össze. Na meg előző évben volt sógornőm kastélyos rongyrázós esküvője, láttam az előkészületek alatti vitákat - anyóséknak nem volt annyi pénzük, de hogy miért az ő esküvőjén akarnak spórolni, stb, stb, és nem akartam, hogy összehasonlítgatás legyen, hogy milyen volt az, és milyen a miénk, és kitaláltam, hogy házasodjuk titokban, kettecskén, ne legyen ott senki, nincs vita és sértődés. Először egy romantikus helyet kerestem M.o-n, aztán rájöttünk, hogy távolabbi hely kell, ahová ha akartak volna se tudtak volna eljönni. Így esett a választás Mauritiusra. Itthon annyit mondtunk, hogy nyaralni megyünk, megvettük a gyűrűket, a ruhákat, intéztük a papírokat, 12 napig kint voltunk, aztán hazajöttünk, és elmeséltük, mi történt :lol:

mikegirl

Csokinyuff
Idemásoltam a korábbi leírást:

[quote]T írta:orna
1) Hason fekvésben pl neked bal oldalon lévő lábát feltolod, hogy a térde legyen behajlítva, és úgy fordítod át jobbra. A felső testét automatikusan viszi a gyerkőc.
2) Háton fekvésben pl jobb lábát keresztbe rakod a balon, és fordítod tovább jobbra. A felső test itt is követni fogja a lábikót.
3) Hasra fektetett gyerkőc mindkét lábiját feltolod, hogy a térdei legyenek behajlítva, a csípőjénél megfogod, és finoman a sarkacskák felé húzod.
4) Talicska baba módra. Felemeled a gyerkőcőt, lábikók, popik a levegőben. Egyik kezed a mellkasánál, a másik derék tájékon, úgy tartod. Kezei a földön. Játékosan emelgeted, hogy időnként a kezére nehezedjen.
És sokat masszírozta a hátát is. A gerinccel párhuzamos hátizmokat jobb és baloldalon. Úgy masszírozta, hogy a kezének a kisujj felöli külső élével.

mikegirl

mikegirl: fotókat kérünk az esküvőről!!! :D :D :D

leko

Jó reggelt!

Csokinyufff: szerintem felesleges az aggódásod! Még féléves sincs Maja... és ha ül meg áll, akkor majd jön a többi is. De azért leírom a mi módszerünket. (Egyébként van olyan baba, aki teljesen kihagyja a mászást és egyből megy... Nálunk a kúszás maradt ki, mai napig nem láttam kúszni, de mivel mászik, szerintem nem is fogom)
Forgás: a játszószönyeg a tv előtt van. Ha háttal volt a tévének, és hanyatt feküdt, mindig annyira kitekeredett, csak hogy lássa mi van a tévében... és egyszercsak átfordult. Utána egyre többször csinálta. (Vagy pelenkázóasztalon feje fölött törlökendő zacsi...)

Mászás: saját játékaiért nem mászott :? Viszont mobiltelefon, távírányító, mindenféle kaja, ami még nem neki való, na azok nagyon bejöttek. Egyből próbált előlre haladni és elérni őket. Aztán egyszercsak ez is sikerült.

Mikegirl: Mauritius :lol: Nagyon izgi lehetett! Képeket kérünk, hogy álltok a vakítóan fehér homokban, mögötettek hullámzik a tenger... :wink:
És mi is volt a módszered hogy sikerült Atinak átaludnia az éjszakát?

Jucu: hogy van Bálint?

Tali: légyszi gyorsan döntsünk és szervezzük meg, mert a bármikor bárhova nálunk márc. 10-ig aktuális. Utána nehezebb lesz meló mellett elszabadulnunk :( Mindenki jelezzen már vissza, hogy ki jönne, és mi lenne neki jó. Eddig úgy látom az Állatkerti tetszik a többségnek... Az könnyen megközelíthető, nyugodtabb helyen van. Kinek lenne jó az állatkert? vagy esetleg más ötlet lett közben? Jövő hét vagy márc. első hetében?

horvviki

Viki Máté is ezekért hajlandó még mászi is, amúgy semmi!

Nekem jó az állatkert, sőt.......és tuti megyünk! Jövő hét lenne a legjobb, legalábbis nekem!!!!!

Viki vagy te vagy Mikergirl vegyétek kezetekbe az irányítás, mert nem belőle semmi amúgy!!!

Kép
kis pupu

Mikegirlé volt az ötlet átadnám neki a szervezést :wink: De ha nagyon nagyon senki sem szeretné megszervezni, akkor szervezhetem, de mostanában olyan kis lusti lettem :oops: Inkább besegítenék Mikegirlnek :wink:

De azért összefoglalok:
Aki jönne:
Mikegirl - még nem jelezte melyik a legjobb neki (apával?)
Sziszike - még nem jelezte mi jó neki (apával?)
Leko - Állatkert (apával?)
Kis Pupu - Állatkert (apa nélkül)
Horvviki - Állatkert (apa nélkül)

Bocs ha kihagytam valakit, de eddig ezt vettem ki a hozzászólásokból. Kérnénk a többiektől is visszajelzést! Köszönjük :lol:

horvviki

Ja és azt írjátok, hogy melyik időpont jó nektek. Legalább azt, hogy hétvége, vagy hétköznap, délelőtt v. délután.

horvviki

Jucu, sokat gondoltam Rátok a tegnapi nap folyamán!

Tali, nekünk a hétvégék jók, főleg vasárnap. De ha nagyon kell megoldjuk szombaton is! Állatkerti szavazat!

Csokinyuff, Lili sem csinálja a dolgát... Nem aggódom. Szerintem bízzunk bennük! :wink:

Kép
nap12

Mi csak apával tudunk elutazni!

Kép
nap12

Aki jönne:
Mikegirl - még nem jelezte melyik a legjobb neki (apával?)
Sziszike - még nem jelezte mi jó neki (apával?)
Leko - Állatkert (apával?)
Kis Pupu - Állatkert (apa nélkül)
Horvviki - Állatkert (apa nélkül) - bármikor
Nap12 - Állatkert (apával?) - hétvége, vasárnap inkább

horvviki

Viki
Kertépítünk. Ha neked belefér, akkor esetleg tudnád intézni? Ha nem, akkor megpróbálom én.
Állatkertinél egy csomó dolog most nem kell. Ha esetleg anélkül sikerül olcsóbb lehetne, aztán majd az 1 éves találkozón, amikor a gyerkőcök már nagyobbak lesznek, lehet mindenféle dolog :)
1 szavazat állatkerti játszóházra, és mi ott leszünk!!!!

Képek - digitalizáltatni kell. Így legalább ráveszem végre magam, és intézem. Aztán majd utána..... de nem fehér homokban, hanem pálmafa alatt volt :)

Módszer
Éjszaka/hajnalban ha megébredt, akkor volt szárazcumi meg vizecske (ki sem vettem, csak odatartottam az üveget a szájához). Nem hagytam sírni, nem kínoztam. Tejci reggel volt. Először 4-kor, majd 5-kor, és ma reggel 1/4 7-kor. Ezeket az időpontokat nem én szabtam meg, így alakult, Ati diktált. És nem pont 3 nap volt szerintem. Szóval semmi szörnyűséget nem tettem. :)

mikegirl

Ja, látom Nap! :lol: na akkor mégegyszer. Amig Fanni alszik van időm begyűjteni az infokat :wink:
Mikegirl - még nem jelezte melyik a legjobb neki (apával? időpont?)
Sziszike - még nem jelezte mi jó neki (apával? időpont?)
Leko - Állatkert (apával? időpont?)
Kis Pupu - Állatkert - apa nélkül - időpont?
Horvviki - Állatkert - apa nélkül - bármikor
Nap12 - Állatkert - apával - hétvége, vasárnap inkább

Ja, még egy! Aki tesót is hozna, azt is írja, mert gondolom le kell adni a gyereklétszámot!

horvviki

Ok, legyen... Bár nem vagyok egy nagy szervező, szóval felelősséget semmiért nem vállalok :lol:

Mikegirl - Állatkert (apával? időpont?)
Sziszike - még nem jelezte mi jó neki (apával? időpont?)
Leko - Állatkert (apával? időpont?)
Kis Pupu - Állatkert - apa nélkül - időpont?
Horvviki - Állatkert - apa nélkül - bármikor
Nap12 - Állatkert - apával - hétvége, vasárnap inkább

Kéne valami körülbelüli létszám, meg időpont, hogy akkor felhivjam őket, mikor van szabad terem és mennyi lenne a végleges ár... Mivel nem mindenki olvas minden nap, maradjunk annyiban, hogy péntekig várom a válaszokat, és hétvégén intézkedem.

horvviki

Nekem teljesen mindegy hogy hol van a tali, bár a 8e Ftos napi dijat én picit drágának tartom, azt szivesebben forditom a babámra. MI oda megyünk ahova ti akartok, pártatlan maradnék. Kocsink van, apát könnyen ráveszem hogy jöjjön és ha mondjátok hova mi már ott is vagyunk.

Jucu!! Ha gép elé kerülsz feltétlenül irj. Szoritunk értettek.

Mikegirl: gratula nektek, ügyesek vagytok.

NÁlunk is alakul valami mert este 9kor eszik és a következhő reggel 5kor. Akkor cici van, de azt nem tudtam teával kibliccelni. Ez már nálunk is alakulás :D

Kép
sziszike77

Csokinyuff: Ne aggódj, már többször irtam hgoy egy barántőmnek a kislánya 10 hónapos koráig semmit sem csinált, aztán egyik percről a másikra felállt és ment!
És még egy: egy másik barátunk kisfia 3 éves koráig meg sem nyikkant!!! Nem beszélt semmit. Aztán egyik napról a másikra azt mondta: Na mostmár megszólalok :D mit szeretnétek hallani :D::D:D:D: Esküszöm igy volt

Kép
sziszike77

Na csajok felhivtam őket. Ha hétvége, akkor csak márc. 8. szombat délutánra van hely (úgy 2-től)!!! Tele vannak szülinapi zsúrokkal...
Ha hétköznap mennénk akkor nekik mindegy, van hely. Akár jövő hét is lehet.
Azt mondtam, hogy kb. 15 baba lenne (csak úgy mondtam egy számot... :oops: ) plussz szülők, apák is, és pár tesó is. Mai nap folyamán küld egy árajánlatot nekem. Ebben 3 órára való különterem bérlés van, szendvics, üditő. Más nem. És kb. ekkora létszámra lesz kalkulálva. Ha kevesebben megyünk akkor nyilván több lesz az ára. Szóval mindenképp kéne nekem a létszám, és minél előbb le kéne foglalni, mert nem lesz hely márc. 8. szombaton se... vagy marad a hétköznap. Úgy néz ki, hogy nekem személyesen kell lefoglalnom, és 20ezer Ft előleget kell adnom. Szóval tényleg csak az jelezze hogy jön, aki tuti jön. Köszönöm szépen.

Akkor most a konkrét kérdés:
Kinek jó márc. 8. szombat délután 2-től 5-ig az Állatkerti Játszóház különterme, szendviccsel üditővel? És létszámok kérnék hogy hányan jönnétek (apástól tesóstól együtt...)
Köszi
Akiknek jó:

Mikegirl - létszám? apa is jön?
Sziszike - Hanga+anya+apa
Leko - létszám?
Kis Pupu - Máté+anya
Horvviki - Fanni+anya
Nap12 - jó lenne a szombat akkor? Lili+anya+apa

horvviki

Sziasztok!

Én is mennék, de ha tényleg 8 ezer, akkor én azt nem tudom bevállalni. 3 gyerekre,+ a belépő az majd 30 ezer lenne :oops:
tuza edit

Csajszik, hagyjátok a 8000-et, az tök más!!!! :lol: :lol:
(Ez egy TELJES JÁTSZÓHÁZ bérleti díja volt 1 órára.)

Viki
Apa, Ati és én, szóval 3 fő, márc 8 szombat ok, Apa csinál fotókat, ha már úgyis ez a hobbija. :lol: Kiélheti magát!!! :lol:

mikegirl

Mikegirl - Ati+anya+apa
Sziszike - Hanga+anya+apa
Leko - létszám? márc. 8 jó?
Kis Pupu - Máté+anya
Horvviki - Fanni+anya
Nap12 - jó lenne a szombat akkor? Lili+anya+apa

Edit: még most várom az árajánlatot hogy mennyibe kerül! Kiváncsi leszek rá... :wink:

horvviki

ez az aprónép játszóda is jónak néz ki!

Kép
sziszike77

Este megbeszélem Apával, szerintem ok lesz!

Kép
nap12

Nekem is tetszik ez az Aprónépes!

Kép
nap12

Most olvasom,hogy mit terveztek.
Hát engem ne kalkuláljatok sajnos. A fiam szülinapja lesz a hétvégén.
tuza edit

na ezt az időpontot jól kigondoltátok.... márc 8án indulunk hajnalban....azért majd gondolok rátok..... lélekben ott leszünk :cry:

mikegirl!
ez az esküvő nagyon izgin hangzik én pont így képzeltem el amiénket, márminthogy az csak a kettőnk dolga, szerintem kint majd megejtjük. Hú azért a tengerparton mindjárt másként néz ki... milyen papírok kellettek, hogy intéztétek el????????? Kép
nora80

én szerintem apa nélkül( idegenek között nem igazán társasági arc :) ) és elvileg jó a márc 8 du. de nekünk hétköznap is szinte bármikor jó!

leko

Felhivtam az Aprónépet is! Ők hétvégén nem vállalják, csak hétfőtől-csütörtökig. Akkor viszont csak nekünk nyitnának ki. A pasi ma visszahiv hogy mennyi lenne. Létszámot kb. 15 baba plussz szülők mondtam. Remélem összejön 15 baba mert eddig nincs több jelentkező :(

horvviki

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?