Jó reggelt!!!
Képzeljétek, Ati TOTÁL átaludta az éjszakát, 1/4 7-kor kelt!!!!!!!
És egy pisszenés sem volt éjszaka. Talán csak nem a módszernek köszönhető
És nem is volt brutális, mert sosem hagytam sírni.
Sabine
Szuper az út! Csak hát Atinak fel kell nőni a feladathoz.
Kellemes esküvőszervezést! Remélem majd elárasztasz minket képekkel.
Noémi
Gyönyörűek a kislányaid
Sziszike drága, olvass vissza, felmerült az Állatkerti játszóház, és már egy szavazatot kapott is
Tali
Gödöllő - a teljes játszóház bérleti díja 8000 / óra.
Alsópáhok - 1 napra adnak ki házat? Nemtom.....ha van rá érdeklődés, szívesen utánajárok, de addig nem. Egésznapos tali lehetne hétvégén is....na de nem nyomom az Alsópáhokot, csak egy ötlet volt
Csokinyuff
Majácska hogy tud állni? Hiszen az egy folyamat vége. Négykézláb mászik, aztán rájön, hogy lehet leülni, majd ülés következik, aztán feltolja magát. Hogy sikerült a kis drágának felállni?
Egyébként én is azt mondom, hogy nem feltétlen Dévényi Annához kell fordulni. Én is aggódtam korábban, felhívtam a védőnőt, és kiderült, hogy van a rendelőintézetben gyógytornász, dévényi módszer alapján dolgozik. Kellett egy beutaló a gyerekdokitól, elmentünk, megmutatta a gyakorlatokat, amivel a folyamatot el lehet indítani - korábban itt is leírtam, és azt mondta, hogy hívjam egy hónap múlva, hogy mi van. Atit megtornásztatta, és mikor hazahoztam leraktam aludni, de ébredni már a hátán ébredt. Akkor fordult meg először
És amikor ott voltam, láttam két gyerkőcök, hát majdnem sírtam. Az egyik édesanyja karjaiban volt, és nagyon kis elhagyatott volt a teste, a másik baba pedig az apukájával volt - ők utánunk következtek, ott pedig az apuka lapozgatott egy textil könyvecskét, de a baba még felé sem nyúlt.....majdnem elbőgtem magam. Szóval azt hiszem a mi gyerkőceink nem itt tartanak azért. Ne aggódj, hidd el Majácska nagyon ügyi kislány, semmi baja.
Apronép - nem láttam a honlapján, hogy a teljes játszóház, vagy egy különterme bérelhető lenne. Vagy csak figyelmetlenül néztem meg?
Zártkörű buli lenne a jó. Én azt szeretnék, bárhol is van.
Titkos esküvő
Kicsit akartunk...aztán elkezdtük összegyűjteni, hogy kiket kell feltétlen meghívni, hogy ne legyen sértődés. Óriási létszám jött össze. Na meg előző évben volt sógornőm kastélyos rongyrázós esküvője, láttam az előkészületek alatti vitákat - anyóséknak nem volt annyi pénzük, de hogy miért az ő esküvőjén akarnak spórolni, stb, stb, és nem akartam, hogy összehasonlítgatás legyen, hogy milyen volt az, és milyen a miénk, és kitaláltam, hogy házasodjuk titokban, kettecskén, ne legyen ott senki, nincs vita és sértődés. Először egy romantikus helyet kerestem M.o-n, aztán rájöttünk, hogy távolabbi hely kell, ahová ha akartak volna se tudtak volna eljönni. Így esett a választás Mauritiusra. Itthon annyit mondtunk, hogy nyaralni megyünk, megvettük a gyűrűket, a ruhákat, intéztük a papírokat, 12 napig kint voltunk, aztán hazajöttünk, és elmeséltük, mi történt