Sziasztok!
Meme: sajnálom, hogy nincs jó napod!

Sajnos a legtöbb pasi hisztis, ha beteg. Próbáld túltenni magad rajta, koncentrálj kicsi Nóci mozgásaira, hallgass egy kis zenét és pihizz egy nagyot! Pusza Neked! Párodnak pedig jobbulást kívánok!
Szerintem a cumisüvegeket ráérsz akkor kifőzni, ha majd szükségetek lesz rá. Vagy esetleg egy db-ot nagyon a vége felé kifőzhetsz, mert ha szopizik majd (és naná, hogy fog!), akkor úgyis az lesz az étele, itala.
Gratu a jó cuki eredményhez!
Zsani: Remélem, Te is jobban érezd magad lelkileg és nem sokára mégjobb lesz, ha végre jön a napocska majd. Ha a héten esni fog az eső, akkor meg pihizzetek jó nagyokat összebújva hármasban!
Niki: kérdezted, hogy milyen fajta a mi cumisüveg melegítőnk, most így hírtelen csak azt tudom mondani, hogy Philips, de még 2006-ban kaptuk nászajándékba. Megpróbálok majd rákeresni típus alapján is és akkor felteszem neked.
Jobbulást Nektek!!!
Most olvasom a telódat ért balesetet.

Lehet, hogy ha jól kiszárad, akkor még működni fog! Ne törj le légyszi-légyszi! Riki szemét pedig kamilla teás vattával töröld át, hátha segít. Nekem anno azt mondták a csecsemősök a kórházban (pontosabban nem nekem, hanem egy ott lévő kismamának), hogy kívűlről befelé kell törölni, mert ugye a baci, meg a piszok a belső csücskében gyűlik össze, így a bacit bevisszük a szembe, ha fordítva belülről kezdjük. Szóval a külső szélétől befelé kell.
Avent cumisüveg: igen-igen, BPA mentesek és szelepesek (a levegő itt megy ki és nem a pocakba, így nem okot pocófájást), ahogy AnyaMaci és Pocak is írták
Poci: köszi a hiányolást. Kicsit bebújtam a kuckómba, pihiztem és kúráltam magam. De már jobban vagyok sokkal. Illetőleg tegnap még vendégek is voltak, így elszaladt a nap.
Én Manócskám sem szereti a fényt. Múltkor a kocsiban felhúztam a pólóm, mikor szépen sütött a nap (persze nem én voltam akkor a sofőr

) és nagyon izgága lett és feszült a pocim rögtön, de ha ráhúztam a pólót, egyből minden rendben volt.
Gratu a 30.héthez, de szuper! Nagyon elszaladtak a hetek.
Bibar: nagyon-nagyon köszi, örök hálánk!!!!!!!!!!!! Nagyon feldobtad a mai a napunkat, mert tavaly óta küzdöttünk. És most olyan hihetetlen, hogy minden egy karikacsapásra ment. Mégegyszer nagyon köszi!!! Képzled, ahogy hazajöttünk Nóri elővette a kisautóit és mesélte, hogy ilyennel játszott Olivérrel. Tényleg autóztak volna? Nem is figyeltem.

Illetve még mesélte, hogy volt ott két kislány, akikkel játszott, azok voltak az ő kolléganői

És Oli volt a kollégababája

Nagy élménnyel tértünk ám haza. Nagyon tetszett nekünk is és Nórinak is minden!
És a rucikat is nagyon szépen köszönjük, szupik!!!
Sakura: majd gyere mesélni, milyen volt az esküvő. Mégegyszer nagy gratula!
Barbuss: sapi ügyben osztom a véleményed. Én pont a hétvégén vettem új kis cérna sapikat a Dunakeszi Kenguruban, 299 Ft/db volt.

Ilyeneket hordtunk Nórival is itthon (bár akkor tél volt, de muszáj volt, pláne fürdés után).
Edi: kitartás és sok-sok pihi akkor szerdáig! Jobbulást és gyógypusza! Örülök, hogy a fájdalmak ellenére jó a kedved!
Maki: neked is köszi a kérdésed! Mára már egészen jól vagyunk. Remélem, így is marad!
Gratu a betöltött 26.-hoz!
Sok keményedésed van egy nap? Pihenj sokat! De ne aggódj természetesek, csak jobban kell figyelni rá, hogy mennyire rendszeres, egy nap hány van, stb... De erre csak egy gyógymód van, a pihi és a magnézium. Nekem is elég sok volt kb. úgy a 27.hét végéig, most mintha kevesebbszer lenne - le is kopogtam gyorsan.
Guggolni sem túl jó, pláne ha sokszor kell. Inkább akkor úgy guggolj le, hogy letérdelsz, tehetmentesítsd magad ezzel.
Vivmany21: üdv köztünk és gratu a kislányhoz!
Emi: nagyon édesek a kendők