Új privát üzeneted érkezett!

Zsuról tudtok vmit?
Vendég

Laptetőm lett :D :D
Vendég

Picike!

Sikerül.

Tudjátok mit nehéz csinálni krupli nélkül?
Krumplipürét.
De nem lehetetlen. Volt itthon porom hozzá. Szerencsére én is szeretem és Beni is. Bár az igazit jobban. De most annyira kívántam, hogy nem volt erőm mást kitalálni. És ez is hagymás. :D
Vendég

Pici!
Már itt tartunk, hogy ikrek :wink: :wink:

Sissi!

Gratula a laptetőhöz!

Cat!

Ügyi vagy, krumpli nélkül krumplipüré :roll: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Pici!

Igazad van, ez a két hét a leghosszab. És az utána következő 2-3, amíg meglátod az Uh-on a dobogó szívét. Aztán már repül az idő.

Még emlékszem, amikor ugyanennél a gépnél ülve hetekkel ezelkőtt feltettem az első pozitív tesztet, hogy Ti is látjátok-e az a második igen halvány csíkot?
És az már 8 hete volt...
Vendég

Én ma este krumplipürét csinálok krumpliból :wink:

Kép
Kép
minimano74

Gabi!

Én imádom a krumplit minden formában. Csak most nem hetetek annyit amennyit akarok. Bár ahogy utánanéztem, a sima zöldségköreten kívül ebben van a legkevesebb CH. A rizsben és a tésztában sokkal több van. Így most nyugodtabban eszem.
Vendég

Hát Cat! igazgad van!! Már 8 hete volt, hogy megy az idő :roll:

Most már hozzon más is +++++++++++++++ tesztet (PICI ÉS A TÖBBIEK) hagy nézegessük azokat :wink:

Kép
Kép
minimano74

Tudom Cat, hogy nem ehetsz nagyon rossz lehet én is imádom a krumplit minden formájában. De a tészta is jöhet ezerrel :wink:

Kép
Kép
minimano74

Cat!!
Igen, emlékszem. Még előtte pénteken mindketten ki voltunk bukva, emlékszel??
Sírtunk, és szomorúak voltunk.
és te már babás voltál. :D

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Nehéz lehet, burgonya nélkül pürét.
Én nem is szeretem.
Ebben szerencsém van, hogy nem kell figyelnem.
De inkább nézném, csak legyen baba.

Képzeld el. Hétvégén vettem rizslisztet, és glutén mentes kenyér port. Ami egészségesebb.

És jó vele habarni is. :D

picimami

én a krumplik közül,egyedül a krumpli pürét nemszeretem.Megeszem de nálam a sült krumpli a nyerő.Amikor kicsi voltam 7végén nagymamáméknál mindig az volt a vacsi egy jó nagy tányér sült krumpli :D :D :D
Nem leeht megunni.

Cat:hogy megy az idő, már 8 hete volt?
Vendég

Tésztát is imádom hú lehet,hogy csinálok majd egy kis lasagnet a héten.Bocs Cat.Abból biztos nem ehetnél.
Vendég

Tésztákat én is szeretem
Krumplit is, sülve is, csak az úgy nagyon hizlal :oops:
Mákos tészta, és káposztás tészta.
Illetve pörkölt tésztával, és nokedli is.
Kedvencem a juhtúrós sztrapacska.

picimami

Látom, megint kaják... Nagyon szeretem őket. De már csak pár hónap és én is ehetek újra. :D
De akkor meg lehet, hogy magamtól nem fogom, hogy sikerüljön lefogynom. Ha már egyszer hozzászokom ehez az étkezéshez, akkor talán könnyebb lesz.

Most pedig megyünk aludni. Úgyis beborult.

Talán jövök még ma, talán csak holnap...
Legyetek jók!
Vendég

Cat, lehet, hogy most hülyeséget kérdezek, az is lehet, hogy volt már róla szó, de neked Beni 36/37. hétre született?
Lehet tudni, hogy miért?
Én megjártam a tanfolyamot, már csak a jövő héten lesz, aztán vizsga 8)
Most meg irány cipőtcserélni, erre az alkalomra a hónom alá csapom a legvehemensebb barátnőmet, mert engem mindig palira vesznek :roll:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Cat!!
Miért nem akarsz már ma jönni???
Én szeretném, ha jönnél..
Puszi

picimami

Halihó!
Hogy ti mennyit tudtok termelni, ha az ember lánya egy kicsit mással foglalkozik..... :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pici!
Csak neked:
Kép
Tehát ma mindenképp elkapom apát!!!! :wink: :lol:

Cat!
Hogy te milyen ügyes és találékony vagy! Én tutira feladtam volna a krumplipüré gyártást! :wink:

Sissi!
Szép kismami voltál, és az az édes kis pofa Márk! Megzabálom!!

Kép
oriandy

1 hét + 1 nap múlva házassági évforduló!! Mit vegyek apának??
Ötletek???
A legszebb egy zebrás teszt lenne. :roll: :D

Kép
oriandy

Andy!!
nagyon szép az lh-d!!
Köszi szépen!!
Egy nap alatt mennyit erősödött :shock: :shock:
Ó, kapd el apád rendesen!!

Nincs ötletem, nem ismerem a párod.
De a+++++++ teszt tuti jó ötlet lenne :D

picimami

Lányok!

Most nézte meg Andika, hogy áll a kis lelkecske, lejött-e hozzánk. És...............
IGEN!!!!!!!!
Azt mondta köszöni szépen, hogy kitartó voltam!!! Hiszen minden nap amikor csak itthon voltam meggyújtottam egy fehér gyertyát és este lefekvés elött mindig kértem, jöjjön le hozzánk.
Azt montda, innentől bármikor jöhet tesóka!! Már csak nekünk kell ügyesnek lenni!!!
Na: lecke feladva! :wink: :oops: :lol:

Kép
oriandy

Most megyek Daniért! Majd ha tudok jövök!!!

Pusszantás mindenkinek!!!!!
Most igazán happy vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
oriandy

Jajj! Andy!
Annyira örülök az örömednek!
Akkor csak tessék ügyeskedni apával ma!!
És hajrá!

Puszi neked

picimami

itt vagyok csak elaludtam gergővel:):):) aludtam másfél órát majd megcsináltam az ebédet :) volt a fagyóban maradék bakonyi szósz ahoz csináltam husit meg nokit azt ettük meg tegnapő apa csinált fini sütit ami puncsosnak indult úgy is nézett ki de a dió sokkal jobban érződött:):):) de így is fincsi :)

Asiye: sajnálom a porszívót:( nekünk a dvdlejátszó döglött be és mivel apa nem bírja anélkül mert mindig néz valami filmet ezért elmentünk venni egyet :):):)de ez most jobb többet tud mint az elöző bár egy neve sincs orion gép :)

CAt: a pocifotó nagyon jó mennyire számít hogy milyen szögben fotozól szemból ezerszer nagyobbnak tűnik mint oldalról :):):):)
Már 8 hete? nem semmi most volt nemrég :)

Csajok andika ha be is van jelentkezve a lakás másik részén van a gép nem mindig néz rá meg Hunor megoint visszament az oviba magorral is kell foglalkoznia egész embert kíván a nagyfiú meg hát a pici na az egy édes pofa úgy nevetett rám mintha már tudastosan csinálná nagyon édes volt :):):)

szerintem a következő pozitív teszt picié lesz :):):):)

andy: kapd el apácskát ez jó már és mostantól kétnaponta legalább egy hétig :):):):)és ha andika azt mondta már lejött hozzád a lelkecske akkor már csak nektek kell összebújni és szeretni egymást apával

csajok lehet karácsonykor mindenki már babás lesz ? de jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó lenne:)

nika70
Salgótarján

Andy:nagyon örülök ennek a hirnek.Akkor mindent bele apára fel!!!

Márkkal voltunk játszin meg sétáltunk addig Ő aludt megint.Jó lenne ha holnap itthon aludna addig tudnék én is pihenni.

Nika:sütiről egy kép?? Biztos fini lett, nagyon ügyi párod van.

Sajna itt nagyon bebiorult, pedig mára nem is mondtak esőt.
Vendég

Na, megjöttünk!
Köszi, hogy ti is osztoztok az örömömben! Jól esik!!

Én is sütöttem ma (már ezer év nem volt rá időm), ilyen lett:
Kép

Ez egyszerű linzer tésztában egy kis meggy (plussz fahéj, mert én így szeretem). Finom puha omlós süti.
Recept??? :wink: :lol:

Kép
oriandy

Kép

ez a süti de a receptet majd később most nincs kedvem bemásolni :)

nika70
Salgótarján

Andy!

Süti nagyon jól néz ki!
De én nem kérek receptet. :(
Egyetlen receptet sem mentettem el.
Majd ha vége ennek a böjtnek, akkor megkérem Nemlajost, hogy az összeset küldje át nekem e-mailben. Ha jól emlékszem ő mondta, hogy mindet elmenri.

Házassági évfordulóra ötlet?
Az a kérdeés mennyit akarsz rá költeni?
Lenne valaki aki vigyáz Danira? Elmehetnétek két napra kettesben valahova. Csak romantikusan.... :D

Úgy örülök, hogy ott van már a lelkecske! Akkor hajrá! A végén összejön amit írtam, és mindenki tehet a karácsonyfára dísznek UH képet. :D
Vendég

Nika!

Gondoltam, hogy Andika így "működik". Ezért is nem erőltetem. Pedig nagyon szeretek vele beszélgetni.

Persze Veletek is!
Vendég

Nika!
Nagyon édes vagy!!
Mindjárt sírok a meghatottságtól.
Boldog lennék bizony, ha pozitív tesztem lenne.
De nem vagyok irigy!! Mások örömének is nagyon örülnék ám!!
Higyjétek el!
Hisz Szeretlek titeket!

Én most takarítani fogok.
Apáék elmentek maszekba. kaptak friss meleg kenyeret, tea vajjal, téliszalámival, paradicsommal, és jó forró kakaót!

Azt mondták majd sietnek haza.
És úgy döntöttem takarítok kicsit.
Majd ágyba bújok, és filmezek :D

picimami

Nika!!
Az a puncsos süti valami isteni!!

Andy!
Imádom a linzerest is!

Én nagyon sütis vagyok.
Csokit nem szeretem. Csak süti sütivel... :D

picimami

Nemlajos!

Elég korán elkezdett nyílni a méhszájam, mindenféle keményedés és görcsölés nélkül. A 33. héttől itthon feküdtem két hetet szigorúan, aztán már a kórházban kettőt. Ott kaptam szteroid injekciót is, hogy ha mégis idő elött bújna ki, elég érett legyen a tüdeje.
Én valahogy nem izgultam ezen.
És a doki a biztonség kedvéért választotta a kórházi megoldást, mert nekem ugye a vesém miatt már volt fenn akkor egy JJ katéter.

Szóval egy nappal a 37. hét betöltése előtt UH-on voltam, ahol az orvos már meg sem tudta mérni a fejét, anniyra be volt ékelődve és jött volna ki. Ezért döntött úgy doki, hogy mivel másnap már betölti a 37. hetet, megindítják a szülést.
Ezt egy sima burokrepesztéssel tették meg, amiből semmit nem lehet érezni. Persze csak azért tudták így, mert a feje már teljesen be volt illeszkedve. És nagyon jó döntés volt, ugyanis valószínűleg csak azért nem született meg egy-két héttel korábban mert a nyakán volt a köldökzsinór, és visszatartotta.

De így sem lett kicsi baba, hátha még bent marad 3 hetet... 3800 g és 56 cm volt.

Sissi, most Neked is válaszoltam.
Vendég

Jajj lányok!
Nem tudom nektek milyen a szekrény sorotok otthon!
De én a miénket kivágnám a pi...ba.
Vörös mahagóni szinű, és mindíg poros.
Hetente kétszer törlöm, és iszonyú kosznak látszik mindíg :cry: :cry: :cry:
Ezért néztünk vasárnap másikat. Akarunk venni, ami nem polcos, csak zárható, akasztós és fiókos, és zárt könyvespolcos...
Ami nem ilyen por fogó.
nem vagyok lusta..
de ez már sok nekem

Most elítéltek?? :oops: :evil:

picimami

Erre a családra gondoltunk. Csak világos színben.
És lehet variálni ahogy mi szeretnénk.
http://www.retzbutor.hu/index.php?modul ... osztas=256

picimami

Pici!

Nagyon jól néz ki ez a bútor. Én is az ilyeneket szeretem. És ilyet is vennénk a nappaliba, ha akarnánk oda szekrényt. De szerencsére csak egy polc van, a könyveket mi a dolgozóban tároljuk.

De nem ezt akartam írni, hanem, ebben a színben ugyanaz, mint a mahagóni. Vagy talán még jobban látszik a por a wengén. Én imádom, ilyen színű az új ágyunk és hozzá az éjjeli szekrény, de azt minden nap kell törölni.

Amin nem látszik anniyra a por, azok a világos színek: bükk, nyír...
Vendég

Nem utolsó sorban, a gyerekre gondolva is jobb a zárható szekrény. Nem tudja kipakolni, nem tud felmászni a polcokon, hogy magára rántsa...
Vendég

Cat!
Nem ebben a színben akarjuk, csak a zárhatóság, és pakolhatóság miatt mutattam ezt!
Valami világos szín kellene.
És valami szolid, de mégis különleges!
Lehet ezért lesz az, hogy öcsémmel csinálja meg párom.

És kell egy íróasztal is, mert nekünk a hálóba van a számítógép.
A laptop meg úton mindíg.
Apa akar nekem laptopot..
De a 22 colos óriási szuper monitort sajnálnám.
Inkább nem kell :D

picimami

Az igaz, hogy a laptopnak kisebb a monitorja, amiénk csak 15,4"-os, de kényelmes reggel az ágyban fekve netezni...
Igaz nekünk a számítógépé "csak" 19"-os, de valóban más az élmény. Viszont másra is használjuk.

Egyébként a bútor szuper. Én szeretem azt a stílust.
Mi a hálóba és az előszobába fogunk egyedit csináltatni. Oda ugyanis még láttam olyat ami tetszett volna.
Vendég

Mennem kell.
Beni felébredt.
Három és fél órát aludt. :D
Szerintem hamarosan Apa is hazaér.
Majd reggel jövök.
Vendég

Majd kiharcolom, hogy mindkettő legyen. :D :x
Sajnálnám a gépet!
Fullos, csak az alaplap 80 ezer ft volt, anno egy éve bele.

Nekünk is nehéz, mert adott a hely, és a rendezés. És hát így találni.

Na futok szurira. :shock: :shock: :shock: Mindjárt jövök.
Puszi

picimami

pici már miért itélnénk el?
te hetente kétszer port törölsz akkor lehet engem megszólni mert én meg sokkal ritkábban :):):):):):):) igaz nem nagyon van mit csak a tv-meg az asztal ilyen kisebb butorok mert nálunk is zárt sor van bár nem a mienk csúnya is :D:D:D:D de hát ez van ha az ember butorozott albiban lakik :):):)

nika70
Salgótarján

Nika! Édes vagy!!
Várod már a költözést??
Olyan izgi lehet.
Szívem szerint én is mennék. Messze az anyóstól, ha lehetne.

picimami

Hol vagytok lányok???

picimami

Hú lányok, csaknem 20 év után palacsintát sütök!!! :shock: (eddig a pasijaim sütötték :wink: )
Mi lesz még itt a szülésig? :shock: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Hali!

Mi az udvaron voltunk egészen 7-ig. Ki kell használni, hogy még nincs nagyon hideg és kint lehet lenni az udvaron. Na, meg apáék dolgoznak még mindig, térköveznek. Majd dobok róla képet.

Pici!
Nagyon szép a bútor!! :wink:

Na, most megyek Danival vacsizni, fürcsizni, aztán ha leraktam aludni, jövök!

Kép
oriandy

A gyermek utáni vágyról, a küzdelemről, amit a cél érdekében folytatunk a természettel, önmagunkkal, a családunkkal. És a hétköznapokról. Mert a kettő nem elválasztható

picimami

Andy, szombaton nekünk is első évforduló, de én megbeszéltem Lajossal, hogy semmi ajándékozás, csak minden évben ezt a délutánt/estét töltsük együtt, vacsorával, pici romantikával. Hevesen bólogatott 8) Mindenkinek elege van már, hogy minden ünnep fejtöréssel/pénzköltéssel jár, mi a karácsonyt is meg akarjuk reformálni :wink:
Cat, köszi a születéstörténetet, reméljük, most simábban megy :roll:
Lányok, receptek ne maradjanak el, gyűjtöm!!! :lol:
(más topicok nyitnak külön egy pl dec. kismamik receptjei topicot, de szerintem nem kell külön, vagy igen? :roll: )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!
Szerintem sem kellene másik topik.
Szerintem a miénk a legpörgősebb. Mégha néha, csendesebb is, mint szokott.

Ügyes vagy, hogy sütsz és főzöl. A kicsinek biztos jó lesz majd ha már megeheti anyukája főztjét.

Andy!
Tényleg jó ötlet a romantikus hétvége.
(szerintem)

picimami

Cat, tőled már (véletlenül) elnézést kértem egy másik topicban a következő képért... :oops: :roll:
Most itt is, és mindenkitől, de muszáj megmutatnom a (majdnem) első palacsintámat!!! :twisted:
Egy meggy, egy barack, egy ribizli lekváros és egy kakaós, csokiöntettel.
A párom nem evett belőle, két tányér leves után (meg egy üveg bor) nem kívánta... Sebaj, holnap se lesz más! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

A kép lemaradt.
Én meg elvonulok hörögni...
Kép

Kép

Kép