sziasztok!
ne haragudjatok nem sokidőm van, de mindenkinek nagyon jók a képei, és majd próbálok visszaolvasni is, de a tegnapi nap gáz volt, idegeileg kikészített az APEH
(két és fél évekifizettük az 1milla illetéket a házra, de azótaküldik a papírt,hogy fizessük már be. ezerszer írtam meg telcsiztem nekik a 2és fél év alatt, aztán tegnap azt írták, hogy nov 17 után levonják a bankszámláinkról meg pluszz Xszáz ezer forintot az elmaradásért. 1 óra alatt végre felvette valakim és szerencsére nagyon rendes voilt a nő, kiderítette hogy 2és fél éve meg sem érkezett a pénz, tehát elkeveredett 1 milla a postán
nekem szerencsére minden dokumentum és csek feladó vény megvamn eredetiben is meg másolatokban is, ugyhogy azt mondta a nő menjünk be és elrendezim és előkerítjük a pénzt ha azután még egyszer küld levelet az APEH esküszöm feljelentek mindenkit apeh- posta nem érdekel ki hibázott
este meg végleg meghalt a porszívó, ma megyünk öcsémmel venni,mert elég egy nap posrszívó nélkül és meg esz a kosz
éjjelnem aludtam fél2ótaés reggelmikor visszaaludtam 1 órácskára arrakeltem hogy a gyerekek mindent összefirkáltak a kissszobában alkoholos filccel
bocsi hogy ennyi bajom van de szét durran az agyam
ha lenyugodtam jövök
addig is puszi nektek