Új privát üzeneted érkezett!

Hugica, mi az, hogy "egyszercsak"? :evil: Nem baj, ha nem küldesz képet, majd csinálok én rólad októberben. :wink:
Egyetértek az AFP és az UH eredmények megbízhatatlanságával: a Klinikán pl. minden UH lelet hátulját alá kellett írni, (a szövegre nem emlékszem), hogy tudomásul veszem, hogy lehetnek olyan dolgok, amiket nem vesznek észre. Vagyis, ha baja van/lesz a babának, nem hibáztathatok senkit, mivel aláírtam a cetlit. :shock: Jó, mi?
Kuklika, aranyos pocid van! :D Nekem ilyenkor még semmi nem látszott. :( Sőt, talán csak az ötödik hónaptól kezdett el növögetni, aztán végül 4 kiló felett szültem mindkettőt. :P
Vendég

Rszg, Kuklika köszi, remélem hamarosan begyógyul, már nagyon öblögetni se merek, meg mosni(azt mondta az orvos, hogy dörzsöljem jól, nem baj, ha vérzik) mert a felső ínyemen lett egy hólyag, most meg már az is fáj :shock:

Kuklika, szép a pocakod :) , az enyém még nincs ekkora :o

Ja még a fájdalomcsillapítóról, majd mind nap bevettem egy-egy fél szem algopirynt, azt olvastam, lehet, de ez már rendszeresnek számít?

Ezen a vaterán, ill. teszveszen házhoz is szállítanak?

Bea, Maja

Kép
bea1978

:)
Kép

Bea, Maja

Kép
bea1978

bea, a fent említett oldalak (teszvesz, vatera) aukciós oldalak, tehát gyakorlatilag hirdetési felületek, csak éppen licitálni lehet. Ha postai kézbesítést kérsz (és nem nagy dolgot vásároltál), általában szokták vállalni természetesen :)
Egyébként az én ínyem is rettenetesen vérzik, ha rendszeresen szedem az 500-as C-vitamint, alább hagy, de azt meg mindig elfelejtem elszopogatni :(

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!
Köszi a pocibókot. :oops: Mondtam, hogy egész nagy. :) De nem ez a lényeg, csak úgy szeressem. :oops: Na de akkor más is rakjon majd fel képet! Zazzy? Hugica? ( :D ) Előzzd meg tesót. :) Olyan jó, hogy ennyire jóban vagytok. :) Odafigyeltek rendesen egymásra. :wink:
Epré hogy van a gyerkő? Remélem ma jobb éjszakátok lesz. Mi holnap kapjuk a 15 hós oltást. Még sosem volt Boti beteg, de erről annyi rosszat hallottam. Be vagyok tojva. :cry:
Bea sztem ez nem rendszeres. Néha bevehetsz egyet egyet. Fölöslegesen úgy sem teszed. Ha meg a fájdalomtól nagyon vacakul vagy, a manó sem érzi jól magát. Sztem ha jobban vagy tőle, ő is jobban lesz. :wink: Na ez nem vonatkozik mindenre. :lol:
nemlajos nekem az ínyem már jobb. De heti 1x tuti bedurran. Kitartás. Nekem ez végig volt Botival, sőt társult hozzá rendes orrvérzés. Volt, hogy itt ültem betamponozva, mert nem állt el. Amúgy intimtornán volt egy csaj, 22 hetesen lapos volt a hasa. Sportoló volt, de nagyon durván vékony!!!!!!! Tök egészséges terhessége volt, csak nem látszott neki. :):)
Képzeljétek névnapomra (pár nappal előbb ugyan) kaptam egy haspántot. Akartunk, mert a sérvem miatt kell. Csajok, ez már most nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóóó! Olyan, mintha fognák lentről a pocimat. Anitát vettünk de nem a legdrágábbat. Ha később vkinek kell majd, ajánlom.
Na lépek, mert törpe alszik, fürdő szabad, megyünk lebegni. :)
Mindenkinek citromfüves jóccakát kívánok!
Kukli
kuklika
Budapest VIII. kerület

Sziasztok, szép estét

Nemlajos, köszönöm, majd benézek, biztos megéri, néztem már mondjuk ilyen autósülést neten, nem tudom ezen az oldalon volt-e. Milyen az az 500-as C-Vitamin, szopogatni kell? normál c vitamin? Nekem majdnem minden fogmosásnál vérzik, amióta terhes vagyok. :shock: tényleg olyan dolgok jönnek elő, hogy némelyik kellemetlen is mondani, az első hetekben pl rettenetes székrekedésem volt, azzal is megszenvedtem, de az legalább kezelhető, itt viszont nincs más választás, meg kell várni, míg begyógyul az a felvágott íny. :)

[b]Kuklika,
Szerintem is érezheti a baba a szenvedést, sokmindent éreznek szerintem. Igazából annyira félti az ember azt a kis picúrt benn, félek bármit is bevenni vagy magamra kenni, de most elment a napi 2x fél szem fájdalomcsillapító vagy négy napig, de olvastam több helyen is, hogy lehet, sőt csillapítani is ajánlott.

Mindjárt töltök fel pocakfotót :lol:

Kép

Bea, Maja

Kép
bea1978

:D Kép Pocakfotó

Kép

Bea, Maja

Kép
bea1978

Érzem én is Bogi/Bálintot !!!! :D Tegnap óta! Jön-megy a pocakomban és általában nekifeszül a hasamnak és ott megkeményedik :):):). NAGGGGGYON JÓÓÓÓÓ!!!! Jaj bocsi, de annyira örülök neki!
Nemlajos: én is "kisebb" túlsúllyal indultam neki, de a férjem azt mondta a héten, hogy mostmár látszik, hogy nem csak a hájam van ott!!! Annyira édi volt :wink:
Kukli Nagyon szép a pocid!!! :D Köszi a képet! És Nagyon Boldog Névnapot!! :D
Bea: szegénykém ez elég nehéz lehet, pláne így várandósan. Nekem valamelyik nap csak a fejem fájt, de kikészültem, mert nem tudtam milyen fájdalomcsillapítót lehet beszedni ... és az csak egy szimpla fejfájás volt ....
Örülök, hogy szóba került a vatera meg a tesz-vesz, pont most akartam ezt a témát feldobni, mert hallottam jókat, de még nem néztem fel ezekre az oldalakra. Meg igazából én nagyon félek látatlanban venni bármit is, pl.kismama nadrágot! Mi van akkor ha nem jó??? ... a férjem viszont állandóan az ebay-en vásárol.
rszg: ha jól emlékszem ezt a babonát már egyszer írtad nekünk és én azóta ehhez próbálom tartani magam, mert ez látszott a leghamarabbi időpontnak :wink: :D . Holnap veszek is valamit a gyerkőcnek!!! :)

Szép napot!
Vica
wicca

Bea: Nagyon szépen látszik már Neked is pocakod!!! Szép!!! :D

Szép napot!
Vica
wicca

Babakocsit akartam nézni a vaterán, de még halványlilagőzöm sincs milyen is kell nekem. Nem tudom mennyit fogom használni ...

Szép napot!
Vica
wicca

Kép :-)

Jó éjt
Kép

Bea, Maja

Kép
bea1978

Wicca,
köszi,
most láttam hogy te is írtál, miközben elköszöntem :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Amúgy már tényleg múlóban, csak így tényleg nem olyan kellemes terhesen :?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Mondjuk neked már biztosan több a tapasztalatod, de algopyrin-ről olvastam, hogy nem árt

Bea, Maja

Kép
bea1978

Wicca

És végül vettél be valamit? Mármint fejfájásra.

Nekem babakocsik közül ez a többfunkciós tetszik.

Kép

Bea, Maja

Kép
bea1978

Most már tényleg jó éjt kívánok, hosszú volt ez a nap is :D

Kép

Bea, Maja

Kép
bea1978

Mint látjátok, általában hétvégén nem írok/vagy keveset. Ennek különösebb oka nincs, de idpm sem nagyon van. Inkább hétfőn reggelente :)

Zsu Már Hugica lettem :D És nem küldted a méreteket. Ejnyebejnye! :lol: De nem baj!
És küldtem neked egy képet e-mailben, amit én csináltam. Sajnos nem elég hosszú a kezem, úgyhogy csak a pocakról küldtem. Megkaptad?

Kuklika és Bea Tényleg szép kis pocakotok van. Nekem még nincs ekkora. Majd teszek fel képet én is, ha Géza lefényképez. Már mondtam neki.

Kuklika Tényleg nagyon jóban vagyunk. Hárman vagyunk testvérek, és (mindhárman) mondhatom, hogy barátnők is vagyunk. Ugye Zsu? Bár Sziszóval más, mert ikrek vagyunk. De ugyanúgy ÚÚÚ... Zsu-t, mint szeretem Sziszót :P
És megelőztem! E-mailban küldtem fotót :roll:

Wicca Tényleg említettem már ezt a babonát.
Kismama nadrágot meg szerintem nyufodtam vehetsz látatlanban, mert mi van akkor, ha nem jó? Veszel pl. 4-et 10.000 ft-ért, és ha 2 jó belőle, már jól jártál. Az üzletekben 8000-nél kezdődnek a kismamagatyók.
Én a hétvégén hármat is vettem, és összesen 6000 ft-ba kerül postaköltséggel együtt.
Én babakocsit majd bababörzén fogok veni, persze ha találok megfelelőt. Nálunk október 11-én lesz. Szerintem ezekre is érdemes elmenni. Biztos, hogy minimum 3 funkciósat fogok venni. Olyat, amiből ki lehet venni a belsejét, és akár abban is kiteheted a babát. Olyan, mint egy mini kiságy.

Kép

Kép
rszg

Sikerült egy képet gyártanom egyedül. Nehezen, de megszületett :)
Nekem még nincs olyan nagy pocakom, de már látható. :roll:

Kép

Kép

Kép
rszg

Elég béna kép lett :roll:

Kép

Kép
rszg

Hugica-Gabica-Rszg (válassz :lol: ), csak a fejed béna. :wink: Nekem miért nem ezt küldted? :evil:
Írtam emilt.

Wicca, én is teszveszezek, gyerekeknek is, magamnak is. Ha valami nem jó méret, teszek rá 100-200 Ft-ot és meghirdetem. :D
Vendég

[quote="rszg"][ írta:rszgcolor=blue]Kuklika [/color]Tényleg nagyon jóban vagyunk. Hárman vagyunk testvérek, és (mindhárman) mondhatom, hogy barátnők is vagyunk. Ugye Zsu?

IGEN! Csak én egy kicsit messze vagyok tőletek! :cry: Nagyon messze! :cry: :cry: :cry:
Vendég

bea, szép nagy pocakod van már! :shock:
A C-vitamin sima, csak én direkt szopogatóst kértem, és azért 500-as, mert ebben 500 mg(?) van, tehát nagy dózis.
De szólok, hogy sokan azon paráznak, hogy a C-vitamin túladagolástól a babának (vagy nekem) lesz baja a veséjével.
Én meg úgy tudom, hogy a C-vitamin vízben oldódó, emiatt nem lehet túladagolni, mert ürül.
Nem tudom, azért ne vidd túlzásba, de napi 1-2 szerintem nem árt.

wicca, szerintem érdemes elmenned egy kismama üzletbe, próbálsz egy nacit (ne a derekát nézd, hanem a combját, fenekét :lol: ), megjegyzed a méretét (nekem L-es kell, mint anno; nem sokkolják az átszámolással a nőket :wink: ), és úgy nézed az aukciós oldalakon.

Én már megint parázok, szerintem a jövő héten, ha megjön a fizu, beruházunk egy 4D-re, hát nem lehet ezt már így kibírni, hogy hetekig nem is látom (és legutóbb ugye semmit se mutatott nekem a doki :? )
Az újpestiről tud valaki valami elrettentőt, mert oda szándékszunk menni :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Kukli, melyik hastartópántot kaptad ajándékba, mert a brendon honlapján van egy-kettő Anita márkájú. Én is akarok majd venni, főleg ha tényleg ilyen jó. :wink:
Amúgy az én fiam most nemrég kapta meg a 15 hós oltást, nem volt semmi komoly utána, csak egy hét múlva lett egy pici láza ami hamar elmúlt. Biztos jól viseli majd Boti is. :wink:

Szépek a pocakok :D

Fogfájás: nekem a fogorvos azt mondta, hogy ne vegyek be fájdalomcsillapítót, hanem inkább homeopátiás szerekkel próbálkozzak. Szerencsére a foghúzásom ellenére egyáltalán nem fájt után, szerencsém volt :)
Fogbajosoknak kitartás :)
És íme az én pocakfotóm :D Kép 15 hetesen

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Bea neked is mekkora már a pocakod! :) Nagyon csini vagy! Jesszus tök vékony, épp csak a pocak. Én lenni kicsit irígy. :lol:
rszg sztem szuper a kép. Távol lakó nővérkéddel ellentétben, nekem hiába a szigorú tekintet, vhogy sokkal jobban tetszik az avatarnál. Bocsi. :oops: De itt sokkal fiatalabbnak tűnsz nekem. Ha még mosolyogsz is, el sem hisszük, hogy leérettségiztél már. Nagyon csini vagy. A pocak meg azért látszik, hogy növöget. :) Remélem lassan másoknak is lesz kedve mutogatni. :):):) (na csak a pocakokat! :lol: )
Wicca Nemlajos ötlete tök jó. Amúgy is ált. 4-5 féle kismama ruha márka van (ha jól sejtem) Mo-n, így nagyjából azt is tudod, miből melyik a jó. Amúgy ha én is bebukok vmit, tovább adom ezeken az oldalkon ugyanennyiért. (igaz még nem buktam be semmit, és nem is adtam el semmit, de most már árulok lelkesen) Most épp egy pocaktartót, mert az jobban bejön amit a brendonban vettem. Vki tuti el fogja vinni. Egyszer.......ugye kizsazsu?????????
Wicca mi tegnap néztünk tesókocsikat, de még nem tom milyen lesz. Sztem az nagyon ráér. Csak kerülgetnénk, addig meg még rengeteg akció lehet. Amúgy sztem a legfontosabb szempont a vízszintesre dönthetősség, a súly, a levehető huzat. Mondjuk Botinak egy nagyon jó peg perego-ja van, nekünk a kis súly volt a döntő (ez 4,7 kg), és még csomó plussza van, ami hiányozna.Pl. tálca, nagy kosár, könnyű összecsukás, stb..... az sajnálom, hoyg nem két irányba tolható. Amúgy sztem a legjobb kocsi a peg perego pliko. Csak potom 180 000 Ft a tegnapi brendonos útunk szerint. Mondjuk tesófellépős, de ennyit nem adunk egy kocsiért.
Na bocsi, jól belemerültem. Köszi a névnapi köszöntést!
Ja és gratula Bogi/Bálint mocorgásához! Nagyon örülök, hogy átélted Wicca!!!

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Ó, ezek a babakocsik!
Én már azt hittem, hogy már mindjárt értek is hozzá, aztán rájöttem, hogy egy márkán belül is (mondjuk most konkrétan a peg perego) van ezer almárka, típus, de azon belül se mind egyforma ám (és itt nem a színre gondolok :wink: ), szóval én már megint ugyanolyan tanácstalan vagyok, mint az elején.
Szerintem lesz egy noname mély babakocsi olcsóért (vagy max. alakítgatható, de tényleg max 30-40-ért), aztán ha nagyobb lesz, kap egy esernyőkocsit.
Amikor ide eljutok, rögtön eszembe jut, hogy kéne egy mózes, hogy velünk legyen eleinte, meg ugye babaülés a kocsiba, és máris ott vagyok, mintha inkább vennék egy drágább kocsit, és akkor megint ott a kérdés, hogy DE MILYET??? :shock:
Baromira nem egyszerű ez :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

ez a peg perego pliko is van vagy húsz változatban a teszveszen is, mondjuk most megnéztem, ennek van a P3-as változata, amit láttam már élőben is, de akkor most konstatáltam, hogy ez az, ami nekem nem jön be, mert a tolókar két részből áll, és egy kézzel úgy lehetetlen navigálni.
Na ez is, hogy annyi mindenre kell figyelni... :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

A babakocsi kérdés tényleg nem egyszerű, szerintem már túl nagy a választék. :shock: Anno én megvettem a legolcsóbb mélykocsit, textilmózessel meg pelenkázótáskával 35000-ért, meg plussz a legolcsóbb esernyőkocsit. De aztán rájöttem a második gyereknél, hogy kellene egy könnyű, könnyen összecsukható, fektethető kocsi, jó nagy pakoló résszel alul, így az egy éves fiamnak vettem még egy használt PP Ariát. Ez mondjuk tényleg egy jó kocsi. Remélem többre már nem lesz szükségem :) .
Nem irigylem azokat akiknek az első gyerek és kocsit kell venni, én biztos nem tudnék megint dönteni :lol:
És még akkor utána jön a gyerekülés téma, na azt megint nem szeretem :cry:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Na jó! Köszi lányok!!! Meghoztátok a kedvem az aukciós oldalakon való vásárláshoz :D!
Bea: végül algopyrint vettem be, de először csak egy felet, persze nem használt, úgyhogy utána küldtem a másik felét is.
Rszg, vica: Ti is szépen gömbölyödtök :D, nagyon szép pocakok! És mindenki milyen vékony ebben a topikban!!! :D
Akkor a kocsival nemcsak én állok hadilábon :).

Szép napot!
Vica
wicca

Sziasztok!

Gratulálok mindenkinek a pocijához :) és a mocorgásokhoz is.
Én még nem csináltam képet, de titeket elnézve nem is csinálok a hurkáimról, vagy legalábbis nem teszem közzé :)
Én nagyon nem vagyok vékony :)
Vizsont nálunk is van mocorgás, bár még elég ritkán és gyengécskén.
Viszont apája nagyon cuki volt, szombaton álltam tőle pár lépésnyire és mondtam neki, hogy mocorgás van. Odasietet és megfogta a pocimat. De Ő sajnos majd csak hetek múlva érezheti a mocorgás.
Levinél nagyon nehézkessen vette észre, hogy mi is az a mocorgás, ami valójában kaparászás.
Aztán persze később jól hátba lett rúgva :)
gabka77

wicca, kikérem magamnak, én nem vagyok vékony a 75 kg-ommal! :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nemlajos Akkor én mit szóljak a 78-al?? :oops: :wink: De azért majd Te is teszel fel képet, ugye???? És Te is Gabka???

Szép napot!
Vica
wicca

Nemlajos a kilóhoz a magasság is számít. ;) Nem bizti, hogy sok a 75 kiló. :) Amúgy a kétkarú kocsikkal is lehet navigálni, és kisebb ernyőre csukni. Bár nekem sosem volt, sok bnőm imádja!
gabka77 gratula a mocorgáshoz. :) Nekem is figyelgeti Zsolti. :) De Boti csak jóval később "rúgta fejen". :lol: Kellett neki hallgatózni. Viszont Villőke minden este kap tőle jóét puszit már most. :)
vica78 jesszus! Hát ha én így fogok kinézni 2 gyerek után, akkor összeteszem a kezem. :shock: :) Boti az oltásnál nem sírt. Reméljük tényleg nem lesz semmi. Köszi. :) Jah és végre elérte a 10 kilót és 80 cm-t. Elég apró fiúcska.
Nekünk isaria-nk van. Imádom! Nem hittem, hogy lehet szeretni egy kocsit (azt tudom utálni lehet :)). Szval nekünk lesz egy olcsó tesókocsi, míg Boti megerősödik hosszabb távra is (1/2 év), és utána kisporonyty átkerül ebbe. :)

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Nem si mondtam! Oltásnál szóvá tettem a feilcitas csomit. Kaptam is belőle. ;)

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

kuklika, a 160 cm szerintem mindent elárul :lol:
Januárban még 60 voltam (úgyis volt rajtam 5kg-nyi súlyfelesleg), aztán letettem a cigit, és azóta nincs megállás.
És ez a 75 is két hetes érték, azóta ki tudja? :wink:
Eleinte nagyon kikészültem, de most már nem idegesítem magam rajta, próbálom az édességet kerülni, ha lehet, de szőlőről, banánról, rendes főtt kajákról nem vagyok hajlandó lemondani! :twisted:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Kukli, köszi, de azért a második terhesség után már nehezebb volt leadni a felesleget. Kemény munka volt. :) Reméljük most nem lesz még nehezebb.
Én testvérkocsi helyett testvérfellépőben gondolkodom inkább, de majd meglátjuk.
Ja amúgy Bulcsú sem nagyobb 15 hónaposan volt 9,5 kg és 80 cm :D
Azt a felicitas csomagot nem szülés után adják, vagy ez egy másik? :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Sziasztok,

Jók a pocifotók, de ha nem haragszotok lehet, hogy csatlakozom Gabkához: nem szívesen mutogatom a hurkáimat :) Nagyon vékonyak vagytok csajok! Én sajnos szintén a bőven 70 kiló felettiek táborát gyarapítom, most annyi vagyok súlyban, mint Samuval 6 hónaposan... És a pocim is jóval nagyobb, mint 3 éve volt 3 hónapos terhesen... Vica, majd áruld el, hogyan fogytál vissza 2 gyerek után. Nekem egy gyerek után sem sikerült sajnos teljesen, olyan 5-6 kiló fentmaradt.

Vica, Kuklika, a 16 hós oltás az MMR? Jól rémlik? Az nálunk Samut megviselte. Nem az oltás maga, de rá néhány napra csupa kiütés lett a gyerköc egész teste + belázasodott... Állítólag néha előfordul, ez a legyengített kanyaró vírusra adott reakció. De tényleg ritkán fordul elő, mástól még nem hallottam ilyet, és szerencsére csak 1-2 napig tartott, szóval igen enyhe formában jelentkezett.

Babakocsi téma: nálunk ez a műfaj nem jött be... Samu utálta a babakocsit, örökké üvöltött benne, így ő hordozókendős gyerek volt. Pedig beszereztem a teszveszen egy szuper full extrás csodamasinát (ABC Design), de a gyerköc tojt rá... :) Az esernyőre csukható sportkocsiban (kb 6 hós korától) pedig addig volt hajlandó megmaradni, amíg meg nem tanult motorozni, azaz kb 16 hós korában ült utoljára babakocsiban. Szóval ez nálunk a pénzkidobás kategória volt, de sebaj, az unokaöcsnek bevált a babakocsi és a tesó is hátha szeretni fogja.
Egyébként tényleg brutál nagy a választék és elképesztő árak vannak. Én úgy gondolom (a nagyon tapasztalt :) - szóval fenntartással kezeljétek), hogy nem érdemes nagyon sokat erre költeni, még ha szereti is a gyerek a babakocsit... Esetleg a könnyű sportkocsit (esernyőre csukható) érdemes jobban megnézni, azt használjátok úgyis tovább. És nem mindegy, hogy a kocsi 4 kilós vagy 15, és mekkorára csukható össze. Pláne ha Bp-en akarsz tömegközlekedni...

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Én meg sem mondom hány kilót nyomok.
na jó egy tizessel több, mint nemlajos, viszont csarébe 176 cm vagyok.
egyébként rám is akkor ugrott rám 10 kiló, amikor abbahygatam a dohányzást és ezt a 2 gyerek között nem is sikerült leadnom :(
ugyan annyival kezdtem a másodikat, mint az elsőt.
eddig 5 kilót kaptam magamra, ami nagyrészt a szorulásnk volt köszönhető. az első 3 hónapban, alig bírtam valamit kipréselni. Lehet hogy ez gyakorlat volt a szülésre? (aki még nem szült, annak mondom, hogy nyomni is úgy kell, mintha kakilni akarnál) :)

Pocis képet majd rakok fel, ha már nem csak a háj fog látszódni, addig szégyenlősködöm :)

Levi egy hét múlva lesz 2 éves. 92 cm és 15 kiló, de nem kövér :)

teszek fel róla egy bizonyíték képet :)

csak szerettem volna, de hibát ír ki :(
majd talán otthonról sikerül
gabka77

Rájötem, túl nagy a kép, majd otthon lekicsinyítem :)
gabka77

Epré Vica ez a testvérfellépős dolog biztatóan hangzik. Boti 9,5 hós korában indult el egyedül. Nem is hagyta, hogy fogjuk a kezét. :) Csak hosszabb távon nem tudom megmaradna e egyhelyben. Az a baj, hogy sokkal fejletebb a mozgása koránál (már bukfencezik, stb....), de nem arra megy amerre kell. Pedig 4-5 hónapja sétál az utcán. Ha kicsit lehiggad nekünk sem kell tesókocsi. Akkor pliko 3 testvérfellépővel az álmom (csak is a mózes és hordozó (azt kapunk rá valót kölcsön) nélküli. De nagyon forgalmas út mellett lakunk (XI. ker. Bartók B. út), igaz addigra elköltöznénk, de még ráérünk erre.
Amúgy Boti után, és szopi után persze én egy hét alatt dobtam le a 4-5 kilót kemény de egészséges léböjt kúrával. Csak gyümilét ittam 5 napig. Semmi nem jött vissza.
Gabka Levi szép nagyfiú! De ezek az adtok tényleg nem ducira vallanak. Várjuk a tesóképet a kis mérlegről. :wink: Kép A mi kis bátyónk

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Téme babakocsi:

mi is vettünk egy egész profi darabot (Pierre Cardin?). Abból mi csak a bébihordozót használtuk, amig belefért a gyerek, sajnos elég gyorsan kinőtte.
A babakocsit is alig használtuk, szerintem nem kell hozzá két kezem, hogy azalkalmakat össze tudjam számolni.
Levi 1 évesen indult el, de már elötte is felállt a babakocsiban, szoval nem nagyon lehetett használni. Volt nekünk is esernyő tipusú, azt még úgy ahogy türte, de egy idő után, csak engem gátolt, az utána futkosásban :)

Na lassan elindulok hazafelé, majd este megpróbálok képet felrakni
gabka77

Lekicsinyítettem a képeke, remélem most már sikerülni fog feltenni :)

Íme a "régi" és az "új" :)

Kép Minibimba Kép Levi [/img]
gabka77

Zsu Nekem jó a Hugica, nem azért íram. És Neked azért nem ezt küldem, mert ez ma készült, az meg tegnap. És a fejem azért olyan béna, mert 2 másodpercem volt elugrani, pózolni, és még mosolyogni is. Hát egyserre nem ment mind. :roll: De lesz majd mosolygós kép is. Ígérem! És igen, sajnos nagyon-nagyon messze! Ezért is jó lenne beszállni a családi mobilba, de még egyszer 2500 ft... Pedig ha megszületik a baba, bizti Téged hívnálak állandóan.

Wicca Én is onnét tudom, hogy jó az M-es kismamagatyó, hogy elmentem egy üzletbe, és próbáltam. Persze nem ott vettem meg.

Nemlajos Én is megnézném megint a babát, pedig csak 2 hétmúlva megyek UH-ra. DE!!! Megyek valamikor a háziorvosomhoz, aki belgyógyász, és együtt fociz(t)unk, Gézának jó barátja, és majd megkéem, hogy ha már ott vagyunk kukkancsunk rá a babára is. Géza még úgysem látta. Mert ügyeleti időben megyek be hozzá vaamelyik este a kórházba. És ingyen van :roll:

Vica Jó a tükrös fotó!

Kuklika Köszi a bókokat :oops: Egyébként nem is néznek 18-nak. Épp szombaton kérték el tőlem a személyimet, mikor lottót adtam fel. Pedig már a 26-ban vagyok. :o Gézával jót nevettünk rajta :lol: De én nem bánom. Később milyen jó lesz, hogy fiatalnak néznek!
Az egyik ismerősöm most vett 190.000-ért egy autót. Vannak árak!
Nagyon édes a kisfiad!!!

Kép

Kép
rszg

Gabka A Te kicsifiad is nagyon "drága"!

Kép

Kép
rszg

[quote="rszg"] írta:rszgs a fejem azért olyan béna, mert 2 másodpercem volt elugrani, pózolni, és még mosolyogni is. Hát egyserre nem ment mind. :roll:

Kép

[quote="rszg"][ írta:rszgPedig ha megszületik a baba, bizti Téged hívnálak állandóan.

Attól még hívhatsz! Majd visszahívlak az olcsóbb percdíjjal! :D
Vendég

Sziasztok, szép estét nektek

Jó sok termés összejött ma is :D , én ált majdnem mindig csak este érek rá feljönni egy kicsit a netre, van, hogy akkor se mindig.

Rszg
, nagyon jó a pocakfotód, nagyon csini vagy rajta. Szép arányos alak, szerintem az arcod is jó rajta. Jól látható a pocakod.

Nemlajos, köszönöm, neked a tiéd is nézegethetjük majd :) , majd benézek a gyógyszertárba, azt hittem vitaminból elég lesz az elevit, meg a magneB, a 4d-n készül kép? Eddig a monitort se mutatta az orvos, mert igaz hogy én is cak magánrendelőben kaptam képet, de a monitort a kórházban is mutatták, meg mondták, milye hol látható a kicsinek.

Ma úgy megijedtem, felhívtak a sejtbankból a kombinált tesztem miatt, ahogy bejelentkezett azt hittem biztos gond van a babával, vagy velem, rögtön mondta is a hölgy a sejtbank-ból telefonál, ne ijedjek meg, csak elfelejtettem kitölteni mióta szedek folsavat, mikor kezdtem az elevitet. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én olyan üldözési mániás vagyok, akárhányszor vérvétere vagy vizsgálatra megyek, amióta terhes vagyok, normális ez? :shock:

Vica
, nagyon szép alakod és pocakod van, és ez már nem is az első baba!! Csinos.

Kuklika, köszi :)

Wicca
, én is így vagyok, ha fáj vmi, először csak fél, hátha nincs szükség a másik felére :)

Gabka, Erpé, mindegy hogy mekkora a poci, akkor is pocakfotó , akkor kérünk egy polósat, én is abba bújtattam:wink:

Kukli, Gabka , nagyon aranyos babók :)

Ez a 190 ez babakocsiár?? Hááát....az nagyon sok :D

Kép
Kép
Kép

Bea, Maja

Kép
bea1978

Összevissza betűtípusaim lettek, meg kicsit értelmetlen ez a mondat is :lol: :lol: :"Nemlajos, köszönöm, neked a tiéd is nézegethetjük majd "

Azt szerettem volna írni remélem a tiédet is nézegetheztjük hamarosan

Kép

Bea, Maja

Kép
bea1978

Most sem teljesen jó, helyesírásilag,

meg Pocaklakó is lemaradt, mit művelek ezen a billentyűzeten?? :lol:

Kép
Kép

Bea, Maja

Kép
bea1978

bea, az üldözési mánia nálam is megvan, mindig parázok, hogy nehogy valami rossz derüljön ki.
Hát elkezdődött a több, mint 20 évig tartó aggódás :)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok lányok!
Elkezdtem visszaolvasni, de még pár oldallal le vagyok maradva. Visszajöttünk nyaralásból, megjártuk Bulgáriát, de végig rossz időnk volt sajnos. Azért jó volt kikapcsolódásnak.
Remélem, mindenki jól van.
Jó éjt!

Masut
masut

Szia masut!
Rossz idő miatt kár volt olyan messzire utazni, itt is lett volna :wink:
Most már pihend ki a nyaralást :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép