Bea neked is mekkora már a pocakod!
Nagyon csini vagy! Jesszus tök vékony, épp csak a pocak. Én lenni kicsit irígy.
rszg sztem szuper a kép. Távol lakó nővérkéddel ellentétben, nekem hiába a szigorú tekintet, vhogy sokkal jobban tetszik az avatarnál. Bocsi.
De itt sokkal fiatalabbnak tűnsz nekem. Ha még mosolyogsz is, el sem hisszük, hogy leérettségiztél már. Nagyon csini vagy. A pocak meg azért látszik, hogy növöget.
Remélem lassan másoknak is lesz kedve mutogatni.
:):) (na csak a pocakokat!
)
Wicca Nemlajos ötlete tök jó. Amúgy is ált. 4-5 féle kismama ruha márka van (ha jól sejtem) Mo-n, így nagyjából azt is tudod, miből melyik a jó. Amúgy ha én is bebukok vmit, tovább adom ezeken az oldalkon ugyanennyiért. (igaz még nem buktam be semmit, és nem is adtam el semmit, de most már árulok lelkesen) Most épp egy pocaktartót, mert az jobban bejön amit a brendonban vettem. Vki tuti el fogja vinni. Egyszer.......ugye kizsazsu?????????
Wicca mi tegnap néztünk tesókocsikat, de még nem tom milyen lesz. Sztem az nagyon ráér. Csak kerülgetnénk, addig meg még rengeteg akció lehet. Amúgy sztem a legfontosabb szempont a vízszintesre dönthetősség, a súly, a levehető huzat. Mondjuk Botinak egy nagyon jó peg perego-ja van, nekünk a kis súly volt a döntő (ez 4,7 kg), és még csomó plussza van, ami hiányozna.Pl. tálca, nagy kosár, könnyű összecsukás, stb..... az sajnálom, hoyg nem két irányba tolható. Amúgy sztem a legjobb kocsi a peg perego pliko. Csak potom 180 000 Ft a tegnapi brendonos útunk szerint. Mondjuk tesófellépős, de ennyit nem adunk egy kocsiért.
Na bocsi, jól belemerültem. Köszi a névnapi köszöntést!
Ja és gratula Bogi/Bálint mocorgásához! Nagyon örülök, hogy átélted Wicca!!!