Új privát üzeneted érkezett!

Syasztok!

Én is nagyon féltem,a szüléstől főleg mivel még csak 18 éves vagyok.De a párom és a nővérem,megnyugtatott.A nővéremnek,már 2 kisfia van.Az idősebbik:3éves múlt,a másik:2 lesz februárban.Nagyon aranyosak.De már én is nagyon várom hogy leteljen a maradék 5 hét!
alexa116

Sziasztok!

Képzeljétek csajok hajnal fél 3-tól kb.fél5-5ig kb.10 percenként elég erős keményedéseim voltak :cry: Meg napközben is de nem rendszeresen.Szóltam a dokimnak,de csak annyit mondott rá,hogy ilyenkor már előfordul.Hát remélem még azért 2 hétig egyben maradunk.

Ti,hogy vagytok?Úgy eltűnt mindenki :cry:

alexa:Üdv itt :D Hogy vagy?Én mostmár tudom,hogy nem fogok beilyedni,ha beindul a szülés,mert most hajnalban se pánikoltam be. :D Ez elég jó jel.

Kép
Kép
reni_24

Sziasztok!
Ha esetleg van köztetek olyan akinek 1 éves kislánya van akkor ez a csomag szerintem nagyon megéri!Nézzétek meg!
http://www.vatera.hu/rengeteg_kisruha_e ... 09159.html

Kép
mné zsuzsi

Kész lett a baldahim szerintem jó lett! Kép

Kép
mné zsuzsi

reni:Szia!Köszi szépen én jól kisebb,nagyobb keményedésekkel.Annak örülök hogy nem fogsz beijední,mert nem is szabad!Minden rendbe lesz és egy gyönyörü kisfiúnak adsz majd életett!Nagyon szurkolok nektek!
alexa116

Sya aida!
Ne agódj,hísz én is nagyon fiatal vagyok,mert még csak 18 vagyok,de ettől én is tartotam hogy én leszek csak ilyen fiatal!De láttom nem!
Gratula a babához!
alexa116

Sziasztok!

Alexa: üdv. köztünk! ezek szerint te novemberben szülsz.:) tudod már,h kislány v kisfiú? nevek?

zsuzsi: nagyon szép!!!!!az állólámpát így vettétek, v te csináltad színesre?nagyon jó!!!!hol találtál ilyen színű baldachint???? vagy te varrattad?

reni: a magnézium nem segít? pihenjél, még tarts ki 2 hetet! doki mit mondott rá?

Nálam semmi. ma voltam ctg-n: o.k. vizeletbe no fehérje. vérnyomi határeset. továbbra se rövidültem, nem nyílok, nyákdugó bent, fájás semmi....pedig már toporzékolok... :lol:

De eltűntek a többiek....remélem jól vagytok!

Kép
pocimaci

Most néztem, hogy kié lesz a következő topik baba és látom, hogy Pocimaci, Te már a 39. hétben vagy!? :shock: Ejha. És ráadásul nem készülődik kifele a kisasszony?

Itt azért mindenki nagyjából a 35. hét körül van. Le vagyok maradva itt a 30. hétben. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Hát én vagyok lemaradva :lol: Így a 11.héten :lol: :lol: Amúgy megvagyok,csak nem tudok sokat itt ülni,aztán mindig annyi olvasni való van a másik topicban h ide nem jut erőm bekukkantani....De ha elmúlna ez a hányingeres időszak lehet többet tudnék itt ülni!

Baldahin nagyon szép lett!!!

annus11

Pocimaci!
A baldahimot úgy varrattam!Vettem sima voile függönyt és vettem hozzá szalagot!Így kijött 3000Ft alatt amúgy meg 5000-nél kezdődnek!Az állólámpát 2 éve kaptuk karácsonyra a munkahelyen!Ez ilyen.Az Obiban lehet ilyet kapni kb 8000FT.

Kép
mné zsuzsi

Sziasztok!

Zsuzsi:Nagyon szép a kiságy meg minden :D Nagyon olcsón kihoztad :D

alexa:Örülök,hogy jól vagy. :D Hát igen nekem is vannak keményedéseim elég rendesen.Pedig pihenek ezerrel.

pocimaci:Sajna a magnézium nem nagyon segít.Hát 2 hetet kikéne tartani remélem sikerűl.Hát a dokim végig se hagyta mondani hogy mi volt csak annyit mondott,hogy ez ilyenkor már normális.Úgyhogy úgy vagyok vele,hogy ha a picur megakar születni akkor úgyse tudok ellene mit tenni.Bár őszinte leszek néha már örűlnék neki,mert már nagyon szeretném végre a karjaimban tartani a kis drágámat párom is egyre türelmetlenebb :oops: :D Hát igen nálad azért már bátran jöhetne a babó :D Örülök,hogy jól vagy.

annus:De azért rókakoma ugye nincs?Hát nálam a hányingeres időszak kb.22-23 hetesen múlt el.Azért reméljük neked nem kell addig tűrni.Bár nekem most visszatért a hányingeres időszak.És kívánós vagy?

Kép
Kép
reni_24

Sziasztok!
Reni!Köszönöm a dicséretet!Akkor nem csak nálam jött most a hányos időszak!Én az első időben tök jól voltam nem is éreztem magam állapotosnak!Tök simán ment minden.Ám most a 6.hónaptól reggelente hányingerem van!Van amikor sikerül visszatartani de egy héten kb 2 szer nem!

Nektek is már fájdogál a derekatok?
Holnap utolsó vérvétel!Hétfőn meg kezdem a ctg-t.eddig élveztem a terhességet,de mostmár a derekam is fáj.Pedig 1kg-t hiztam egész terhesség alatt!

Már nincs sok hátra!Már olyan kiváncsi vagyok,hogy milyen a baba!Mennyi haja van meg milyen a picike arca.Meg amúgyis már szeretném a karomban tartani!És szeretni!!!!

Kép
mné zsuzsi

Sziasztok!!

Gratulálok a finisben lévő leendő anyukáknak :)
Olyan jó nektek :)

Mi ma voltunk Uh-n......minden rendben a kis fiammal :)
4 hét múlva terheléses vércukor....

annnyira várom,hogy megszülessen :-)

Kép

Kép
nyuszitappancs

Syasztok!

Pocimaci:Köszönöm szépen a köszöntésed!Igen tudom,kisfiam lesz,a neve pedig Krisztofer Róbert lesz.November 16.-ra vagyok kiírva.És te?

Reni:Én is sokat pihenek,de úgy látszik ebbe a pár hétbe elkerülhetetlen a keménykedések,bármennyire is kellemetlen.Ami még rossz hogy meg jött a véreredményem,és elég rossz lett.Úgyhogy most tömnöm kell magamba a vasat.Sajna.
alexa116

Sziasztok!

Zsuzsi:Szivesen :D Én sajna a 22-23.hétig küszködtem a hányingerrel.És nem rég visszatért :cry: Tegnap este is elég gázul voltam sajna,de rókakoma elkerűl aminek nagyon örülök :) Hát igen nekem a 6.hónaptól fáj a derekam meg a hátam is és ez mostanra egyre erősebb.Ügyes vagy nagyon,hogy csak 1 kilót híztál eddig.Bár nekem ment volna :lol:

nyuszitappancs:Örülök,hogy minden rendben van :D Hidd el hamar elrepűl az a kis idő :wink: :D

alexa:Sajnálom,hogy rossz lett a véreredményed.Nekem is kell vasat szednem.Hát igen már készülődik a szülésre így sajna elkerűlhetetlen a keményedés.

Rólunk:Hál istennek azóta se voltak 10perces fájásaim :D Remélem egy darabig nem is lessz.És képzeljétek elkezdett kicsit folyni a tejem :lol: Eléggé meglepődtem,de hát így legalább tuti lessz :D

Kép
Kép
reni_24

sziasztok:

alexa:

szép nevet választottatok.és lassan kibújik a fiúcska.
Patrikkal nekem is folyton rossz lett a vérképem.vasat azóta szedek mióta az eszemet tudom.és érdekes módon most tökéletesek az eredményeim,lehet a szülés utánn kapott 3 zacsi vértől :roll: :roll: :roll: amúgy azt mondják a legtöbb várandósnak a végére elfogynak a vas készletei.
te sem vártál sokat a családalapítással :lol: :lol: :lol: ami jó is.én még nem voltam egészen 18 mikor szültem és imádok anyuka lenni.
tervezett babu?együtt éltek az apukával?

kiváncsi vagyok az afp eredményemre.szerintem koránn lett levéve(15/2 naposan)bár nem nagyon fogok az eredménnyel foglalkozni.ez már egy elavult vizsgálat.sokkal többet adok a genetikai uh-ra,ahol remélem magmutizza magát pocilakó.

nyuszitappancs:

a ti kisfiatoknak is szép neve lesz :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: és ahogy én észre vettem nem is gyaroki név.én legalábbis még csak pár Patrikkal találkoztam.

na elaludt fiúcskám,megyek megfőzöm apának a spenótot.

Kép
Kép
ettike

sziasztok!

Annus: nekem most van hányingeres időszakom, átérzem a problémád.. :? :? bár ha róka komával találkozom az azért van, mert sok a gyomorsam. de egy kis tej nálam segít: összeszedi a savam.

Aida: ahhoz képest, hogy koraszülést jósoltak, jól bebetonozta magát a lányom.. :lol: pedig én már mindent kipróbáltam már ami állítólag beindítja a dolgot és semmi.... :lol: de mostanság nálad sem hallok rémhíreket!!!!! :lol: eddig azért sokszor írtad,h görcsöltél meg rövidültél, de mostmár jobb lett a helyzet, ugye?

zsuzsi: nekünk ugyanez az állólámpánk van, csak nem színes a burája. és még sehol nem láttam színeset, ezért kérdeztem. tök jó, h csak 1 kilót híztál!!!! :D irigyellek ám! :lol: szerintem a derékfájás normális, ahogy tágulnak az izületek, mozognak a csontok, ez nem súly függő....bár igen kellemetlen... :roll:

reni: azért drukkolok, h a 37.hétig még legyen "albérlőd".... :lol: :lol: :lol: már nincs sok hátra! nekm is sok az előtejem, remélem ez jó jel! ja, a lakást már teljesen megcsináltátok????

nyuszitappancs: hát én a terheléses cukrot utáltam a legjobban... :? ugyebár nem lehetett enni, én meg akkor voltam bélpoklos korszakomba... :lol: :lol:

alexa: okt. 24re vagyok kiírva....szóval mostmár igazán történhetne valami... :? :lol: én csak egy Krisztofert ismerek, szóval nem egy gyakori név...nekem tetszik, mert hasonlít a Krisztiánra (kedvenc unokatesómat hívják így) :lol: te hol fogsz szülni?

ettike: jó, hogy újra felbukkantál! :) nekem nem volt afp-m, de nem igazán volt ebből gondom... :o

Rohanok ctg-re, ha valami van, majd riadózok... :lol: bárcsak így lenne már!!! :cry:

Kép
pocimaci

Syasztok!

Reni:Hát tényleg elég rossz,főleg hogy napi 3*1-t kell szednem.Persze neki sem lehet már jó oda bent,és szerintem ő is szeretne már az anyukájával lenni!De azért még ráér egy kicsit!

Ettike:Köszönjük,igen már nagyon várjuk,jó lenne már a karomba fogni,és szeretgetni.
Gratulálok a fiadhoz:Patrikhoz,gyönyörű kisfiú.Biztos nagyon várhatja a kistestvérét.Én félek attól,hogy vért adjanak.Nem szeretném,de ha muszáj lesz akkor természetesen elfogadom. :roll:
Hát nem!Mivel az apuka már benne van a korba hisz ő már 30múlt.
De ő is nagyon boldog.
Ha úgy vesszük igen,bár én nem hittem benne hogy teherbe eshetek.
Március óta együtt élünk itt Győrbe.
Veletek mi a helyzet?Remélem ti is meg vagytok.Sok sikert!

Pocimaci:Akkor már nem sokára anyuka leszel és a kezedbe foghatod a picit!Nagyon gratulálok.
Köszönöm,a Krisztiánra is gondoltam,de az már sok van a családba!Én Győrbe fogok november 16.-án!
alexa116

Pocimaci,
így igaz nálam is ez van. 19. héten megjósolták a koraszülést, most meg a 26. hét óta olyan jól vagyok. Még a keményedéseim is a felére csökkentek. Én úgy érzem ha így haladunk Noel majd a 41. héten bújik csak elő. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!
Képzeljétek!Ma reggel volt az utlsó vérvételem aminek örültem is!
Megyek 3-ra az eredményért ott meg közlik hogy nincs eredmény!
Remélem csak azért mert nem csinálták meg nem pedig elveszett!Azt mondta a csaj hogy holnap du-án menjek és érdeklődjek!Hát kiváncsi leszek!
Ha elveszett nagy balhét csapok!!!Az bizti!!!

Kép
mné zsuzsi

alexa:

nem mondod hogy győrben laktok?merre?mi marcal1-en :lol: :lol: :lol: talizhatnánk ha gondolod :lol: :lol: :lol:
kinél szülsz?

csajok az előtejjel kapcs.

nekem a 35 hét környékén kezdett elég erősen folydogálni.szülés utánn volt is tejem rendesen.na de mikor Patrik 1 hós volt már alig tudtam 30 miliket kipréselni a cickókból :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: pedig ittam azt a tejserkentő teát,rendesen fejtem és szoptattam.
jó jel ha van előtej de nem tuti hogy sokáig lessz tejcsi szülés utánn.persze ne így legyen de azért ne bízátok el nagyon magatok.

Kép
Kép
ettike

Syasztok!

Ettike:De mi ady városba.Persze talizhatnánk ha van időd!Örülnék neki!
Én Dr Kelemen Szilárdnál fogok szülni,őt fogadtuk meg!
Csak írj hogy mikor érsz rá,vagy hogy hogy tudnánk talizní!
alexa116

Sziasztok!!

ettike: Köszönöm,szerintem is szép név :) Ja és nekem meg 18/5 hetesen vették le az AFP-t,és jó lett na és a genetikai is :) Nagyon mutogatta magát .)

Na úgynéz ki,hogy hjamarosan költözhetünk!!!:) Ideje,mert augusztus ótra csak igérgetnek....

Minnél kevesebb derékféjdalmat és hányingert kívánok mindenkinek!!!

Kép

Kép
nyuszitappancs

sziasztok.

alexa:

mi szinte mindig ráérünk :wink: :wink: :wink: szerintem az erzsébet liget lenne jó mert az kb. ugyanolyan távoságra van mindkettőnknek.
nekem a holnap is jó akár.
nem ismerem a dokid.bár már tuti taliztam vele.
én a Vajda Attilánál szülök ismét.nagyon aranyos kedves doki.

derekam nekem is fáj :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: most kezdem érezni hogy terhes vagyok.de csak akkor ha sokat állok(pl. vasalok)
de olyankor párom mindig meszírkázza.

Kép
Kép
ettike

Syasztok!

Ettike:A holnap nekem is nagyon jó lenne. :D Csak majd írd meg hogy mikor jó neked!Az erzsébet liget tényleg jó ötlet!Azt hiszem már hallottam róla!A fiadat is nála szülted?Nagyon aranyos a képen.A derekam nekem is sokszor oda van meg már sokszor a hasam is nehéz!
alexa116

alexa:

igen nála szültem.és a gondjam miatt bent töltött 9 napig ő tartotta bennem a lelket.mindent elnézett(hisztiztem rendesen)külön szobát intézett.a többi doki ujra fel akart vágni(császi volt)de ő kötötte az ebet a karóhoz hogy nem ott van a gond várjuk a kenet eredményét.és igaza lett :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

holnap mondjuk 3-fél 4 között az étteremnél?

Kép
Kép
ettike

Syasztok!

Ettike:Na az jó,hogy így meg voltál vele!Az fontos hogy megértsd magad a dokival!
Persze nekem jó!De miről ismerlek meg?
alexa116

valószínűleg piros puli lessz rajtam,és Patrik is velem lessz rajta a farmer kalap a biztos.ja és mindig össze van kötve a hajam és nem lessz nálunk b.kocsi.

Kép
Kép
ettike

Syasztok!

Ettike:Jó!Én nem tudom mi lesz rajtam,de szerintem bíztos megismersz majd,mert elég alacsony vagyok,nagy hassal.De ha minden igaz akkor az unoka öcsém aki 1,5 éves is velünk lesz!Ha nem baj?Nálunk sem lenne b.kocsi.
alexa116

dehogy baj,legalább Patrik nem fog unatkozni :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ettike

ja nem nem tuti hogy pont 3-ra oda érünk.azért írtam 3-fél 4 et.de félre megpróbálunk oda "esni" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ettike

Sziasztok!

pocimaci:Hát én is remélem,hogy még 37.hétig kibírjuk 2 in1 :D Nekem nincs sok előtejem csak épp,hogy kis cseppek vannak. :lol: Az igazság az,hogy mi párom nagymamájával élünk így most egyenlőre csak a mi szobánk van megcsinálva,mert mami nem engedi,hogy bármit is csináljunk :cry: Persze őt is meglehet érteni valahol.Mit várhatnánk egy 79 éves nénitől.Azért költöztünk ide,mert páromé lessz a lakás.Jövőre fogjuk elkezdeni a felújításokat és úgy tervezzük,hogy egy szintet ráhúzunk majd még :D Drukkolok,hogy lassan bújjon ki a picurod!!!

alexa:Én napi 2x1-et szedek persze ez is bőven elég nekem,mert mellette szedem a magnéziumot,vérnyomás csökkentőt,antibiotikumot is :cry:

zsuzsi:Reméljük,hogy nem ez a helyzet.

Rólunk:Keményedek rendesen meg jóslóim is vannak.Babóm elég aktív bár az elmúlt napokban nem mondanám,hogy nagyon az volt.Inkább feszíti magát :D Pocakom lejebb ment.Kedden megyek ctg-re.Remélem minden oké lessz.

Kép
Kép
reni_24

Syasztok!

Ettike:Oke!Szerintem mi is csak olyan fél/4 fele érünk oda,mert sógoromnak születés napja van és a Radó étterembe tartjuk.
Hát ez igaz mert az unoka öcsém is ilyen kis izgőmozgó!De már mondja hogy Patrik!

Reni:Az durva!Nekem csak a vasat és a elevitett kellem szedni!
alexa116

Szia Reni!Meglett az eredmény!Kiderült hogy a nyomtatójuk bedöglött és ezért nem nyomtatták ki az eredményemet!
Az én pocakom is lejebb ment és a kis izgő egyfolytában hullámoztatja a hasamat!A hasam nekem is keményedik!

Kép
mné zsuzsi

Sziasztok!

Alexa:Hát igen sajna muszály szednem őket amíg megnem szülök. :cry: De a baba érdekében bármit :D

zsuzsi:Örülök,hogy meglett az eredmény.És milyen lett?Remélem jó.Az én picurom is elég keményen hullámoztatja a pocimat :lol: Meg néha belerug a bordámba jelezve,hogy kicsi neki a hely :D Már nemsok van hátra :D Már nagyon várom :D

Szép estét!!!

Kép
Kép
reni_24

Syasztok!

Reni:Ezzel én is így vagyok!Főleg hogy első baba lesz!De ha a második lenne akkor is így lennék vele mondjuk!
alexa116

sziasztok!

reni: már értem. a lényeg,h mostmár talán nyugiba vagy, hogy odaköltöztetek. majd írj,hogy mi volt a ctg-n! már neked sincs sok hátra!:)

zsuzsi: jók lettek az eredmények?

nyuszitappancs: azt hiszem én lemaradtam.. :oops: vagy ilyen lyukas már az agyam :lol: hogy hogy költöztök?

alexa, ettike: de jó, hogy tudtok talizni! :) sajna aszzem felém nem lakik senki.. :?

aida: örülök,h már jobb a helyzet...a végén te is úgy jársz, mint én: a 39.hétben még mindig semmi előjel... :lol: de azért csak nem húzom/húzzuk a 41.hétig.. :lol:

Szóval nálam semmi. de tényleg SEMMI!!!! még csak keményedés sem, se jósló.. :cry: csak azon rimánkodom, h legkésőbb 23.-áig szülessen meg.. :cry:
Pedig én már minden "babacsalogatót" kipróbáltam... :cry:
Csütörtökön voltunk a fogarasi tescoba, és 2300ért vettem anorákot!!!!!!tök jó vastag, bélelt!!! és egy csomó meleg ruci volt!!!! és nagyon olcsón!!!! (pedig én nem szeretem a tescot, de ez most nagyon bejött)
Ma meg összegereblyéztem a leveleket (8 zsáknyi lett :shock: ), meg járdáttakarítottam, de ez sem hatotta meg a lányomat.. :lol:

megyek befejezem a füritakarítást..... legyetek jók, írok,h van valami!!!

Kép
pocimaci

Sziasztok!
Az eredményem jó lett!Nekem mindig ugyanazok a csillagossak,de mind határértéken van!Hál Istennek nekem semmi vasra meg semmire nics szükségem!
Most egy kicsit vizesedik a lábom,de holnap megyek dokihoz!Kezdem a ctg-ket!
Már én is alig várom hogy kint legyen!Kiváncs vagyok hogy milyen meg szeretném már megölelni megcsókolni!

Pocimaci!Azért nem semmi hogy Te még így a végén is birod!
Reni!Már valóban nem sok van hátra!!!

Kép
mné zsuzsi

Sziasztok!

Alexa:Nekem is első baba lessz :D És,hogy vagy?

zsuzsi:Örülök,hogy jó lett az eredményed :D Én kedden kezdem a ctg-t.Én is így vagyok ezzel.Egyre türelmetlenebb vagyok már.

Meg ma kezdem a málnalevél tea ivását :D Remélem azért finom lessz :D

Többiek merre vagytok???Hogy vagytok??

Kép
Kép
reni_24

Sziasztok!!

Pocimaci: Igen vszeg lemaradtál........most anyósnál lakunk és augusztus óta szeretnék elköltözni innen ...Mi a X-be lakunk és itt maradunk!!
Ja a fogarasiba Én is járok :)

RÓLUNK: Patrik nagyon mocorog :) Sajna ma fejfájással keltem......és vár rám egy halom vasalni való :)
Ja és Én is szedek vasat......bár a magneb6-ot már nem..

Szép napot mindenkinek!!

Kép

Kép
nyuszitappancs

Syasztok!

Pocimaci:Az tényleg jó hogy tudtunk találkozni ettikével!Jól esett beszélgetni valakivel,de ez véletlen volt hogy mind a ketten Győriek vagyunk.

Reni:Akkor gondolom te is izgulsz.Igaz?Én köszönöm jól vagyok.Most egy elég nyugodt éjszakám volt,kitudtam magam aludni!Veled mizu?
alexa116

Sziasztok!

nyuszitappancs:A költözésetekről lemaradtam ám :D És milyen itt lakni?

Alexa:Hát azt nem mondanám,hogy nem izgulok,de nem viszem túlzásba sem a dolgot :lol: Inkább azért vagyok türelmetlen,mert már szeretném magamhoz ölelni a picuromat és jól megpuszilgatni :D :D Amúgy köszi jól vagyunk :D Éjszakákat annyira már nem alszom át.Nagyjából hajnal 4-5 körűl mindig felébredek.És holnap megyek ctg-re.Te már jársz?

Kép
Kép
reni_24

Syasztok!

Reni:Ezzel én is így vagyok,és szerintem mindenki!:)Hisz nincs annál jóbb érzés mint,mikor magadhoz ölelheted a gyermekedet. :lol:
Éjszaka én is felébredek,de csak mert ki kell mennem wc-re.
Nem még nem majd 29.én kell vissza mennem a dokimhoz.S,akkor majd ő megmondja hogy mikor.
alexa116

Szia

Lemaradtatok,lehet azért,mert annyira nem reklámoztam.
Már vidékről felköltöztem anyósékhoz és innen kb 2 hét és költözünk albérletbe....

Pindimano,aida,annus nagyon elvagytok tünve..

Kép

Kép
nyuszitappancs

HA MOST KARRIERT CSINÁLOK, DE GYEREKET NEM, AKKOR ÖREG KOROMBAN LESZ SZÉP NYUGDÍJAM, DE SENKI RÁM SE NYITJA MAJD AZ AJTÓT!
VISZONT, HA GYEREKEKET SZÜLÖK FIATALON, ÉS VÁLLALOM, HOGY ELESEM A ZSÍROS ANYAGIAKTÓL AKKOR VALÓSZÍNŰLEG ÖREGKÉNT NEM LESZ TÚL SOK FELESLEGES PÉNZEM!
DE LESZ NAGY CSALÁDOM, VAGY SZÁZ UNOKÁM, ÉS HA A PÉNZBEN NEM IS, DE A SZERETETBEN FÜRDENI FOGOK!! Laughing

ezt ebben a topikban találtam......Nekem tetszik!!!És mennyire igaz

Kép

Kép
nyuszitappancs

Syasztok!

Nyuszitappancs:Tényleg jó ez a kis idézett!Gratulálok a költözésetekhez,de hova költöztök albérletbe?
alexa116

alexa116: Maradunk a x.-kerben...nem megyünk nagyon messzire....:)

Kép

Kép
nyuszitappancs

Syasztok!

Nyuszitappancs:Gratulálok!Gondolom akkor nagy az öröm! :lol:
Igaz?
alexa116

Nyuszitappancs!
Teljesen jó kis gondolatot találtál!Valóban nagy igazság van benne!!!

Köszi a hiányolást!Megvagyok!Holnap megyünk a 12.heti uhra!Alig várom!!!Majd este jövök a hírekkel!Elég sokat pihizek,múlik a hányinger is!Bár pont ma reggel jött VUK :roll:

Akik a végén járnak most már nincs sok hátra!Kitartást az utolsó hetekre,napokra!!!!

annus11

sziasztok.

gyors bekukk míg fiúk fürdenek.

alexa:

jó volt talizni.megismételhetnénk :wink: :wink: :wink:
küld el priviben a számod úgy egyszerűbb lebeszélni.

nyuszitappancs:

nagyon igaz ez az kis idézet.
hajrá költözés.jó lessz külön.

Kép
Kép
ettike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?