Én nem hogy jobban lennék, hanem náthásabb.... szerintem sikerült megfáznom a szülésfelkészítőn.

És én ezt már el sem hiszem, mert nem szoktam beteg lenni, most meg alig, hogy kilábalok az egyikből, jön az újabb.

Zsani: Te hogy vagy? Remélem, Te nem fáztál meg!!
Edi, Bibar: gratu a jó UH-os hírekhez, Kamilláról várjuk ám a képeket, Boti pedig édes kis ManóPofi!

Heni: szuper képek készültek Rólad, nagyon csini vagy!!
Freyja: szépséges a lakásotok!! Szépüljetek csak!!

Dodó: szuper képek Rólad/Rólatok is!
Zsofka: az autós melegítő szerintem nagyon jó dolog. Nekünk olyan van, ami normál hálózatról és szivargyújóról is lehet használni. És nem csak cumisüveghez jó, hanem bébiételhez is. Tapasztalatból mondom, ha úton vagy a gyerkőccel és már eszi a bébiételeket, akkor nem szívesen melegítik meg Neked olyan helyen, ahol erre lenne lehetőség. Ugyanis kemény pénzbírságot kaphatnak és mindenféle egészségügyi szabályokra hivatkozva elhajtanak. Kevés az olyan hely, aki bedobja a mikróba. Ha pedig megteszi, tuti felforralja, pedig hiába mondom, hogy elég pár pillanat neki. Ez a cumisüveg melegítő kíméletesen melegíti a hamit, tejcit, nem úgy mint a mikró, tehát ajánlatosabb. A tejcit nem is szabad mikróban melegíteni egyébként. Ha otthon tejcit fejsz és beteszed a hűtőbe, 24 órán belül fel tudod használni, így meg tudod ebben melegíteni. Mi elég sokat használtuk otthon is, úton is. Nekem mondjuk nem is jutott eszembe ez a szerkentyű, nászajándékba kaptuk, de nagyon szuper és csak ajánlani tudom!
AnyaMaci: sajnálom az álmatlan éjszakát!

Meme: örülök, hogy szupi napod volt Apácskával!! A szerzemények is nagyon jók!
Bébike: kitartás! Már a célegyenes felé haladunk!! Érthető, hogy Beni hiányzik!! Náthád hogy van?
Edi: képzeld, valamelyik nap ebédet szedek éppen Nórinak, ő meg már éhes pocival várja.... majd hallom a hátam mögül: "úgy jó, ha naaagy, úgy jó, ha dundiii, úgy jó, ha kereeeek..." hát én akkorát hahotáztam, hogy még a könnyem is kicsordult