Sziasztok Lányok!
Végre próbáltam visszaolvasni én is.
Zöld kaki: nekünk azt mondta a védőnő, hogy akkor lesz zöld az anyatejes babáké, ha túleszik magukat. Marcinak is előfordul, hogy bezöldül, de eddig csak egy-egy alkalommal.
A védőnőnk szintén eltűnt. Volt kint a születése után, meg rá két hétre, azóta se híre, se hamva. Férjem kérdezte, hogy nem jön a védőnő, mi van vele? Mondtam, hogy nem tudom, de csak nem hívom fel, hogy miért nem jelentkezik
Nikó: úgy olvasom, hogy a babáink hasonlóan viselkednek
Arra már rájöttünk, hogy Marci nem igazán hasfájós, akkor szokott fájni a pocija mielőtt kakilni készül, de akkor szegénykém nagyon tekereg. Enyhíteni nem igazán tudunk a fájdalmán, azon kívül, hogy simogatjuk, meg tornáztatjuk a lábát, ha sikerül neki, akkor látszik az arcán az óriási megkönnyebbülés
Egyébként meg ha nem alszik megy a bömbi, ha felveszem abbahagyja, lerakom akkor még inkább rákezd
Linácska: ez a koszmó dolog nem hangzik túl jól, majd írj, hogy mit mondott az orvos.
Madaran: gratulálok a keresztelőhöz!!
Anetto: Máténak boldog névnapot utólag is!
Angelita: boldog szülinapot utólag is!!
Hmbori: sajnálom a papádat, írd majd meg, hogy mit csinálnak végül vele!!!
Tündi: tök jó, hogy ilyen jól sikerült a lagzi!!
Marci vasárnap este volt 3890 g, a kórházból 3180-nal jöttünk haza. A héten meglesz a négy kiló
A hosszát is lemértem, már 60 centis, nem csoda, ha már vannak kinőtt ruháink
Téli/őszi cuccokat honnan érdemes beszerezni? Nekünk is kellene lassan, nem lesz mindig ilyen meleg...
Akinek volt gátmetszése: nektek hogy áll a sebetek? Az enyém annyira lassan gyógyul, szenvedek vele rendesen...
Apával töltött idő: hát igen, ez azért nálunk sem egyszerű. Hétközben alig vagyunk együtt hárman, este meg mire Marcibaba már alszik, én annyira platty vagyok, hogy semmihez nincs erőm. Hétvégén jobb a helyzet, de még kettőnknek szokni kell az új helyzetet, mert lényegesen kevesebb időt tudunk szánni egymásra. Mindenesetre mi megállapodtunk, hogy ha Marci már két hónapos lesz, akkor kéthetente-havonta odaadjuk egy-két órára, vagy amennyit lehet időre a nagypapinak és randevúzunk kettesben, mert azért az is kell...
Hétvége: mi is voltunk kirándulni. Szombaton elmentünk Pilisszentlászlóra, sétáltunk egy nagyot az erdőben, vasárnap pedig Veresegyház mellett voltunk egy horgásztónál. Mindkettőt végigaludta Marci
Babatabló: hát csinálnám szívesen, de nem tudom, hogy mikorra fejezném be
Eddig sajnos elég kiszámíthatatlanok a napjaink, nem tudom mikor mire jut időm. A háromhós képekkel esetleg megpróbálkozhatunk, de nem ígérek semmit
Gyerekorvos: végülis hozzánk sem a körzetis dokinéni jár, így adtunk neki pénzt. Legalább nem kellett bemennünk az 1 hónapos vizsgálatra.
Napirend: napközben nektek hol vannak a babák? Mi eddig a kiságyába tettük a szobájába. Csak mivel nem akar aludni napközben, csak max. félórát arra gondoltam, hogy ennyi erővel akár a nappaliba is lehetne kint és elnézelődne. Ilyenkor járókában vannak, vagy miben? (nekünk egyelőre semmi ilyesmink nincsen)
Bea