Új privát üzeneted érkezett!

Kriszti: Neked is köszi :)
Tényleg dráma az időjárás, utálom az esőt! Inkább legyen hideg, csak ne essen az eső!!!
Vendég

Najda
mivel lelkes szülős hangulatban vagy, tessék letölteni a képeket és elküldeni, mert még elmész szülni mi meg csak nagy sokára láthatunk mindent!
Irigyellek, hogy ennyire várod a nagy napot, azaz már sürgetnéd.

Engem befrusztrált hogy porszívóznom kell!! - tényleg igaz hogy nemnormális fészek és takarítóösztön lepi el a kismamát a végén.

Gombi,
ma még nem kaptam meg a leveledet a levlistán csak azt amelyikbena képek vannak.
Dejó hogy a párod el tud kísérni. MOstmár jobb is ha nem járkálunk egyedül. Bár tudnám értékelni ha nem huzogatna a hasam és legalább a sarokig el tudnék menni. Épp tegnap mondtam a férjemnek, hogyha már szülés előtt egy héttel így lerobbanok hogy fogom bírni a szülést? De szerinte ez így vagyon megírva, kitalálva. Mindegy milyen állapotban érzem magam, a szülés simán menni fog. Olyan nehéz ezt elképzelni hulla fáradtan, nem?

Csillag,
jó pihenést Neked is!! Éjszaka nyugis volt most?
Vendég

Gio! Köszi! Tényleg borzasztóan mennék már! Lehet hogy csak azért sem jön még a Kisasszony, mert annyira szeretném!
Na mindjárt elszánom magam. Csak kicsit lustizok még. Ok?

Na most tudtam meg, hogy hál'Isten teljesen negatív a kenetvétel eredménye. Ezen eléggé izgultam, mert nem voltam szófogadó, és majdnem minden nap fürödtem kádban, amióta hűvösebb van. :oops: :D
Vendég

Gio: türelmes vagyok a válaszokat illetően :-))
Pl. Tulip levelét, a baldachin babanézetből (ha jól emlékszem ő küldte), csak tegnap este kaptam meg!!!!
Bár így, hogy fotót nem csatoltam, talán gyorsabban száguld a kérdésem :)

Jajjjjj megőőőőőőrülök a lábzsibbadástól!!!
Vendég

Sziasztok!

Katának nagyon szorítok, hogy maradjanak még a manócskák egy kicsit, de szép nagy fiúk az értékek alapján!

gio igen még rendesen rugdos a kis édes :wink:

nadja
:lol: Most pihen mindenki, én is megyek, mert én meg megfáztam egy kicsit, így para is van :roll: Majd jövök.

Kép
Kép
akella

Akella!
Akkor jó pihit és jobbulást!!!! :D
Vendég

Hűűű a mindenit! Csak úgy hipp hopp betoltam egy nagy darab sütőtököt mézzel, és megtoldottam 3 mandarinnal. És még a mézes teán jár az eszem. Reggel mézes müzlit ettem tejjel és még + mézzel. Úgy néz ki ma mézes napom van!!! :shock: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Nekem is borzalmas volt az éjszakám... szinte folyamatosan kemény volt a pocakom, folyton erre keltem fel... meg hogy szegény Kiskirályfi próbált volna mozogni, de nem nagyon tudott, nyűglődött ő is rendesen, ő sem aludt túl jól, és most reggel óta kómázik a pocakban... mikor feküdtem, olyan volt, mintha szegényem a nyakamba szeretne mászni.. de most a tükör előtt látom, kissé lejjebb csúszott az a pocak...
Hát, nem gondoltam volna, hogy ez az időjárás ilyen rossz hatással lesz ránk. És azt álmodtam, ma megszülök. Pedig biztos nem fogok, apa még nem ért haza (de már úton van)...

Tegnap voltam a szülésfelkészítés második részén, ahol a szülész orvos elmesélte a forgatókönyvet - cipeltem magammal pót-apát is, aki jókat derült, és egész jól érezte magát a kb egy tucat kismami és kispapi között. :D Ha apa lett volna, ő tuti beájul egy-két résznél... :D
Amin meglepődtem, állítólag tegnap az a hír jött, hogy a sote a nem beoltott kismamikat nem veszi fel. Ez azért megdöbbentő és felháborító! Főleg, hogy a 36.hét előtt kizárólag a sote I-II és a MÁV kórház, ahova küldik a kismamikat szülni. De azt mondta, hogy ezt biztosan visszavonják mára, mert ez személyiségi jogokat sért. Csak jól felháborodtunk!

Milla

Kép

Kép
millababa

Sziasztok.
Ma egész nap rohangáltunk, sőt még éjjel 1/2 2-kor is, akkor vittem a páromat az ügyeletre, mert begyulladt a szeme a hegesztéstől. Az ügyeletről továbbítottak minket az ügyeletes szemészetre, így volt majdnem 4 óra mire hazaértünk.
Még szerencse, hogy a Joakim 1 órakor evett, így a Gergő fiamat áthívtuk a szobánkba, hogyha felébredne akkor ringassa, de addig végig aludt amíg haza nem értünk, sőt 3/4 5-kor kelt föl csak.
Ma sikerült az anyaságit és a családit is elintéznem.

manocskak

Szegényeim! Szép kis tortúra lehetett ez így az éjjel!!! Jobban van a párod szeme?
Vendég

Katának nagyon szorítok!

Hát én tegnap éjjel aludtam nagyon rosszul, így a mostani éjszaka kidőltem mint a krumpliszsák. Bár éjfélkor beriasztott Andris, de pár perc ringatás után visszaaludt. Mostanában elég nyugtalanul alszik, lehet hogy megindult a fogacskája. Mondjuk nem a legjobb időzítés, hogy pont most szokik majd le az éjszakai nyugis alvásról.

Kiakasztottak.
Dec. 1-jén elkezdtem intézni a tgys papírokat, tudtommal mindent beszereztem. Erre ma felhívnak, hogy nem jó, mert a nőgyógyász igazolását a szülés várható időpontjáról nem tudják elfogadni, mert csak a háziorvos igazolhatja le, illetve vehet terhesállományba. Biztosan én vagyok a hülye, de a háziorvos honnan ismerné a szülés várható idejét? :twisted: Na meg még az a durva benne, hogy pont azért nem táppénzre akartam menni, hogy ne kelljen a rendelőbe járni betegek közé, erre most mehetek mégis a vírustenyészetbe.

tücsökbogár

Hát tényleg mindenki be van punnyadva ma! :D
Én meg pörgök. Bár én aludtam az éjszaka. :)
Már kimostam mindent, azokat is amiket kézzel kell, meg rendet vágtam, csináltam 1 adag tortellinit, és átmentem a boltba pilóta kekszért.( :oops: csak ezért. de muszáj volt! :lol: )
Vendég

Tücsök!
Ez furi. A háziorvosnak ehhez tényleg nem sok köze van, csak ha táppénzen vagy. Az enyémnél eddig még nem reklamáltak. Én a kiskönyvet mellékeltem, és azt fénymásolták le. Ez volt nov 20.-án. Azóta nem hívtak. Mondjuk utalni sem utaltak.
Bár volt egy érdekes utalásom, aminek még nem néztem utána, de az az összeg jóval kevesebb mint amit utalniuk kéne. Ez gyas, dél alföldi rep e. alap el. néven fut. De hogy ez mi? azt nemtom!
Vendég

Manócskák!
Akkor vigyázzon tényleg, mert az ember szeme világa nem játék. Arra nagyon kell vigyázni!!! Szerintem a legfontosabb érzékszervünk! De nem volt rajta védőszemüveg? Vagy túl sokáig csinálta? Vagy mi volt a baj?
Vendég

Hú Manócskák, nem semmi éjszakátok volt! Örülök hogy jobban vana párod.

Najda
jó olvasni hogy pörögsz. Sztem már betört a hidegfront mert én is kimásztam az ágyból és el kezdtem a takarítást..ismét :-))

Tücsök
menj be soronkívűl a házidokihoz !

Gabicikával mi lehet? No és Mustyi is megszült már biztos! Úgy várom már az újabb babás híreket, történeteket :)
Vendég

Sziasztok Lányok!

Jó régen nem tudtam jönni már ide. Esélyem sincs visszaolvasni, de a leveleket megkaptam és nagyon gratulálok minden hős anyukának, a csodás babáknak, és persze az apukáknak is, hiszen azért ők is részese a csodáknak!

Mi jól vagyunk, még egyben, és ahogy kinéz, még maradunk is. Csütörtökre vagyunk kiírva, de a múlt heti jóslónapok óta semmi változás. De majd csak kijön most már valamikor :) Már nem sok ideje van bent maradni, egyszer ki kell jönnie. Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy azért milyen jó féligkészanyuka vagyok, hogy már most olyan jó neki odabent, hogy ki sem akar jönni :D

Kitartás Lányok, már csak napok, hetek vannak hátra. Ez is annyira izgalmas, mint az elején a poztív tesztre várni :)

Áldott adventet Nektek - és milyen jó advent alatt várakozni, ami a várakozás ideje alapból.

eva

Kép
schvargaeva

Sziasztok!

Én egész jól alszom ejszaka. Pedig este is időben lefekszem, és minden wc járat után vissza tudok aludni...

Katának mennek a drukkok!!!!!!!

Najda: Te tényleg teljesen fel vagy pürügve :lol: Hamarosan szülés lesz ebből...

Manócskák: Remélem ki tudtátok már pihenni az éjszakát egy kicsit...

Reggel mi történt: Tegnapról maradt főtt tojásom, amit hűtőből vettem elő. Betettem a mikróba, megmelegítettem. Beleteszem a tojásszelőbe, és SZÉTROBBANT!!!!!! Ilyet még nem éltem. Akkorát szólt, mint egy petárda... Hihetetlen... Minden tiszta tojás lett 3 méteres körzetben... Jártatok már így?

Kép
kicsi80

Kicsi
nnna ez nem semmi! És akkor robbant szét amikor már kivetted???
Ugyanakkor meg olyan édes történet, igazi kismamis:)
Én az idő előrehaladtával olyan kacska lettem, hogy török-zúzok magam körül:-)
Olyan vicces dolgok is történnek ezalatt a 9 hónap alatt ahogy szép folyamatosan belassulunk, hogy megérne az is egy könyvet bizonyára :D
Vendég

Kicsi!
Nem, én még sosem próbáltam főtt tojást melegíteni. :lol: :lol: :lol: Így elég mókásan hangzik, de biztos én is befo.tam volna, ha nálam válik harcászati eszközzé a reggeli.

Najda, a kiskönyvet is leadtam. De lehet, hogy azt hiszik, hogy játszásiból járok havonta, illetve két hetente a nődokimhoz meg védőnőhöz és ők is csak szórakozásból nézegetik a méhszájamat, amúgy meg csak dagadt vagyok és nincs kedvem melózni.
Sajna a legutóbbi soron kívüli háziorvosmenetem is majd egy óráig tartott. De az a legnagyobb baj, hogy soron kívül is benyalhatok bármit. Lehet, hogy én parázom túl, de most a célegyenesben már tényleg nem hiányzik semmi vírus.

tücsökbogár

Megjöttem a nagy pihenésemből. :) Na jó, nem most keltem, de mivel ilyen trutyi idő van, semmihez sem volt kedvem. Ebben mondjuk közrejátszik az is, hogy a védőnőt várva jól kitakarítottam, így most nyugiban vagyok egy ideig a háztartást illetően. :D Kenyérért is csak most battyogtam ki a 100 méterre levő pékségbe, vettem pár vágott zsömlét is amiből hot-dog készült. Nyami-nyami...
Köszönöm az érdeklődést Gio, most elég tűrhető volt az éjszaka, bár az aktuális oldal csontjainak fájdogálása megmaradt.
Kiváncsi vagyok mit hoz a ma este/éjszaka, anno dec. 8-át jósoltam magamnak, de szerintem nem lesz belőle semmi. :oops: A keményedéseket leszámítva semmi esemény.
csillag25

sziasztok
nem olvastam vissza mert még szanaszét vagyunk.vasárnap jöhettünk haza.Ákos eddig nagyon jó kisfiú eszik meg alszik éjjel egyszer felkell eni és alszik tovább,remélem így is marad.nagyon jól vagyunk mindketten a gátsebet már nem is érzem,tejem egyenlőre van bőven.képeket is küldök majd de egyenlőre még nem is nagyon készült :oops: szokjuk a helyzetet Andréval nehéz kicsit de nagyon örül Ákosnak mindig simogatná játszana vele így plussz oda figyelés nehogy baj legyen a nagy szeretetből

Kép
Kép
anitaaa03

na most megyek ezer a dolgom és úgysincs itt senki épp.valamikor jövök remélem lassan sikerül helyre állnom az idővel.

Kép
Kép
anitaaa03

Csillag!
Én anno a dec 6.-át néztem ki magunknak, de azt már túlteljesítettük. :D

Anita!
Jó hogy hazaértetek! Akkor már nyugiban vagytok! :D Jó Nektek!

Kicsi!
Reméljük!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti!
Nekem is tetszett volna Mikulás, de már nem téma. :D

Anita!
Üdv. itthon! Amikor majd lesz egy csöpp időd gyere és mesélj nagyon várjuk. Persze most a picik az elsők. Tök jó, hogy csak egyszer kel fel Ákos enni, akkor valamennyire tudsz pihizni. Maradjon is így. :wink: (Ha lesz egy perced rám, megírnád mennyinek mérték a pocaklakót az utolsó uh-n? Nekem most 38 hetesen 2825 grammra saccolták, kiváncsi vagyok mennyi várható születéskor? Bocsi, az önzőségemért) :oops:
csillag25

Lányok, aki már tapasztalt nyomtatványok kitöltésben: a háztartásba kerülés dátuma az amikor hazahozzuk a picit? Mert a születési időt külön kéri. (Bocs, lehet csak én vagyok értetlen) :oops:
csillag25

Anita Sziaaaa!!! Dejó! ISten hozott itthon!!
Vendég

Csillag, ez miféle nyomtatvány?
Dejók a babád méretei! Tök normális, biztos nem lesz óriás, könnyű lesz a szülésed! - én legalábbis ezt előlegezem Neked, hisz már csak 1-2 hét van. Amúgy nyitva vagy valamennyire ?

Évi
dejó látni! A csütörtök mingyá' ittvan! Épp nemrég konzultáltam Judyval hogy neki pl. a magzatvíz elfolyása előtt nem volt semmi egyéb tünete. Szval izgalmas, hogy bármikor bármi történhet :-)

Én semmit nem tudok. Dokim azt mondta hogy csak a 40. hét után érdemes megnézni a méhszájat, addig minek piszkálja, had érjen babóka a saját ütemének megfelelően. Ezért úgy imádom amúgy a dokim. Piszkálnak majd eleget gondolom vajúdáskor, jó hogy nem kell ezt átélni minden héten így a végén.

Most a szürke-ködös-hideg hétvégét néztem ki magamnak. Egy szombat vagy vasárnap hajnalt, amikor még csendes a város, csak mi pörgünk a férjemmel a kórház felé haladva. És ha szombatra esne, akkor vasárnap reggel már imázhatna is értünk a férjem gyülekezete illetve kiprédikálhatnák, hogy "megszületett Dóri királylány!!!"
Vendég

Azt hiszem az anyasági és családi pótlék igénylési lapján is láttam ezt a kérdést meg a tgyás igénybejelentő lapján.

A doki is ezzel fogadott, hogy ez a baba kirepül belőlem. :lol: A szülésznő már óvatosabban fogalmaz, tapasztalatai alapján nem feltétlen jár kis babához könnyű/gyors szülés. :twisted: Mikor bekerültem a vérnyomival az ügyeletes doki vizsgált és 2110 volt akkor az érték, vagyis külső és középső méhszáj 1 ujjnyira nyitott volt. :D Hogy azóta mi van, nem tudom, majd most pénteken nézi a dokim. A 38 hetes uh után azt mondta, majd jövő héten vizsgál, most felesleges... Remélem halad előre a dolog szépen. Bár ha nagy változás történt volna, akkor már nyákdugóm sem lenne, szóval az is lehet, hogy nem nyíltam tovább.
Viszont most hogy írod Judy történetét, tényleg lehet bármikor esemény, előzmények nélkül is. (a keményedést már nem is veszem annak) :oops: :D

Drukkolok a hétvégre Neked! :wink: Ki tudja engem is hazaengednek-e nst és méhszájvizsgálat után? :)
csillag25

Katának szorítok én is nagyon, hogy maradjanak még a fiúk egy picit!

Voltam ma CTG-n, nem mutat semmi fájást, kezdem úgy érzeni, hogy már örökre így maradok. 8)
A dokim most engem sem vizsgált, uh sem készült a 35. hét óta, ezt nagyon sajnálom. Jó lenne tudni saccra, hogy mekkora.

Csillag, ha jól emlékszem a háztartásba kerülés dátuma is a születés napja. Nem függ attól, hogy 3 nap múlva kerülsz-e haza vagy mondjuk nagyon besárgul és csak 5 nap múlva vagy saját felelősségre másnap hazamész.

Anita! Örülök, hogy ilyen jól vagytok, úgy irigykedem a picuri babád miatt! :D :wink:

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Póki, akkor ennek még utána kell nézni, mert a fiatal védőnőm is kérdeztem és ő a hazahozatal napját mondta, bár nem volt túl meggyőző ezért is érdeklődöm Tőletek. :wink: (na meg nem értem miért lenne érdekes mikor jövünk haza, sokkal inkább a születés dátuma ahogy Te is írod)

Neked nem távozott még a nyákdugó? Rosszul emlékszem? :oops: Nst-n én is így vagyok, ott semmit nem mutat, most bezzeg keményedik mint állat. :twisted:
csillag25

Csillag! Póki!
Ez a nyákdugó téma engem most teljesen lelohasztott, merthát már szombaton elhagyott engem, és előtte csütörtökön a ctg is rendszeres fájástevékenységet mutatott, mégis itt vagyunk még egyben. De lehet hogy ez a túlságosan akarás, aminek így aztán nyögés a vége. Szóval szerintem tényleg bármikor bármi lehet, ahogy Gio is írta. Tudom hogy még hetekig is el lehet húzni nyákdugó nélkül, de én valahogy abban reménykedtem, hogy az azért már nagyon effektív jel lesz, hogy csak 1-3 nap van hátra. De mégsem. Pedig körülöttem az ismerőseim mind nyákdugó után 1 nappal a kezükben tartották a babájukat. Szerintem ezért is tájoltam félre magam.
Vendég

Csillag, most elővettem a fiam dossziéját és megnéztem a nyomtatványt. A GYED igénylőt kaptam vissza lefénymásolva és itt is fel van téve a kérdés, hogy mikor született, majd az, hogy mikor került a háztartásba a gyerek. A két dátum megegyezik, a születési dátumot kellett a másikhoz is beírni. Szerintem azért kérdezik meg, mert örökbefogadók is igényelhetnek ilyen ellátást és náluk a háztartásba kerülés napja nem egyenlő a születés napjával. De ha saját gyerek, akkor nincs külön értelme a kérdésnek.

A nyákdugóm már egy hete elment, ezért is szerettem volna ha vizsgál a doki, hátha van további tágulás. Két hete egyujjnyira voltam nyitva és akkor még az NST is mutatott fájásokat. Lehet az én terhességem visszafelé fejlődik! :lol:

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Elfelejtettem írni, hogy kúszik fel a vérnyomásom, 128/81 volt, ami nem számítana magasnak, de a nő szerint aki csinálta a vizsgálatot, az én 90/60-as átlag vérnyomásomhoz kell viszonyítani. Így olyan mintha egy 120-as vérnyomásúnak mért volna 160-at. Már a váróban rosszul voltam, épp azon agyaltam, hogy be kellene kopogni, hogy mindjárt elájulok. Aztán pont nyílt az ajtó és betámolyogtam. Arról jutott eszembe, hogy most is elkapott a rosszullét.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Kriszti, Póki!
Akkor Ti élő példái vagytok annak, hogy nyákdugó távozása után akár heteket is várathat magára a szülés. :( Én is olvastam erről, de valahogy bennem is az maradt meg, hogy utána már közel a nagy esemény, akár aznap is beindulhat a szülés.
Ha nekem távozott volna biztos tűkön ülnék mikor kell indulnunk, de most már látom nem jelent semmit. :oops: Tényleg bármikor, bármi... Vááááá :shock: :lol:

Póki, külön köszi hogy utánanéztél! :wink: Puszi!
csillag25

Póki, mondanám, hogy keressél meg dokit vele, de lehet befektetés lenne a vége. :? Neked ez nem lenne olyan egyszerű két gyerkőc mellett, bár nem árt mérlegelni, ha tényleg ilyen rosszul vagy tőle. :(
csillag25

PÓki
dejó hogy jelentkeztél!
A magasabb vérnyomi miatt lettél rosszul? Nem alacsony vérnyomásnál szokott lenni ez az ájulásérzés - vagy mindkettőnél?

Micsoda események vannak itt már azért, nyákdugótávozás, nyílás...nálam meg semmi. Lehet én maradok így :-)
Vendég

Sziasztok!

Még visszaolvasnom nem sikerült...csak az utolsó beírást néztem...
Pókica ma nekem is "magas" volt a vérnyomásom!
Nekem is átlagosan 90/60 és most 125/65 volt!
És nem mondott neked semmit,hogy mit csinálj...vagy mit ne?
Nekem semmit nem mondott...pedig még rá is csodálkoztam! :shock:
Vendég

Sziasztok!

Megritkultam.:-)))))

Katának nagyon drukkolok, bár nagyok a fiúk, még korán van nekik!!

Sajna a szopi elég nehéz nekünk, bár, ahogy Ritáéknál,
nálunk is van egy 10-fél11, utána 2-3 között, azután reggel. De ma fél 4-től 7 ig nyammogott a cicin és lehetetlen volt levenni róla, pedig már nem is szopizott. Innen meg 10-ig aludtunk, persze együtt, a kiságy csak este játszik, éjjel már mellettem marad.

Nem tudom, bocs, ki írta, de nekünk is a sárgaság miatt mondták a teát, vagy inkább a forrralt vizet, 2 szopi között.

Csajok, ha nem jönnék, mindenkinek sok-sok drukkkkk, legyetek ügyik!!!

Várom Pumi történetét is!
Vendég

Csajok,ma voltam dokinál és elköszönök egyenlőre.2 ujjnyi a méhszáj,amióta megvizsgált folyamatosan távozik a nyák és fájásaim is vannak.Most elrendeztem mindent,még egy hajmosás is belefért és lefekszek.Ha erősödnek és rendszereződnek a fájások megyünk!!!!

Kitartás mindenkinek,ha vaklárma volt,bocsesz :lol:

Jó éjt.

Kép Kép
meli1118

Húúú Meli drukkolok!!!Könnyűt, gyorsat,szépet neked!!!

Egyébként, tegnap beadattam az oltást. A dokim mondta varratszedéskor, hiába csak otthon leszek mostanában, azt mondta, nem árt.

Holnap jön az elintézzük.hu és intézik a papírokat. Apa meg itthon marad. hihi.

Jó éjt!!
Vendég

Hú Meli!Gyorsat és könnyűt kívánok!Szorítunk érted! :)
Vendég

Judyka nagyon édes a fiatok! :)
Láttam a képeket az iwiwen! :D
Vendég

Meli, szorítunk nagyon! Kicsit irigykedünk is ám! :D
Megyek pihizni, mert egyfolytában keménykedik a kissrác. :shock:
Jó éjt!
csillag25

Meli
naaaagy drukkkk!!
Azért ha vaklárma volt jelentkezz!! Meg amúgyis:-)
Legalább valakire tényleg hatott ez a kettős front :)

Judy
ügyes ügyintézők vagytok!
Vendég

Gioia te hogy vagy?Hiszen neked is már csak 8 napod van!!! :shock:
Semmi előjel?
Vendég

Neked meg 10 Tulip!:-)

Most épp alszik a gyermek, úgyhogy gyorsan felmostam, letörölgettem, mosogattam:-) Tegnap terhes napom volt, minden 2 lépés után le kellett ülnöm. Szokott mostmár olykor szúrni a pocakom, de semmi konkrét...
Úgyhogy várom a magzatvizet:-)
Holnap du. még egy utsó magánrendelésre el kell mennem, megkukkantjuk mekkora és hogy mi a helyzet, aztán csütörtökön ctg....Gondolom nálad is ezek mennek. Avagy vmi jel??
Már úgy várom a következő topicbabát!!
Vendég

Meli!!!
Nagyon szorítok!!!!!!!!!

Gio!
Raktam képeket levlistára. Nem tom mikor fog megérkezni. Szerintem csak holnap.
Én is csütörtökön megyek ctg-re. Ahogy most állunk addig nem fog semmi sem történni. Sajnos. Akkor lesz méhszáj vizsgálat is.
Pedig még lépcsőztem is ma! Na nem bosszankodom, biztosan megvan az oka annak, hogy a Kisasszony nem akar előbújni. Nem sürgetem inkább. Így is lelkiismeretfurkám van. :oops:
Vendég

Én ma voltam CTG-én de semmi előjel!Bár nem is baj,mert még a héten nem lenne jó!Mondtam is a szülésznőnek aki bent volt,hogy ugye semmi,mert a héten még nem érek rá....ő meg kinevetett!Bárcsak így menne!
Én amúgy 3.napja sírdogálok délutánonként.....tuti a hormonok miatt,de annyira szomorú tudok lenni akkor! :(
Sok a gond a házzal...a penészesedés..amit már írtam...és sajnos nincs olyan hét,hogy ne dobnák ki valamit a penészesedés miatt!Na de már intézzük a páraelszívót/elszívókat.....abban van minden reményünk! :?
Vendég

Én is mikor azt hiszem semmi nem fog történni, eltelik 10 perc és jelét adja hogy márpedig készülget kifelé! No de a lányok többet szépítkeznek odabent biztos ezért születnek előbb a kiccsávók:)

Dejó hogy küldtél képet. Még nem érkezett meg, de gondolom akkor majd holnap.
Neked is elvileg még 10 nap, mint TUlipnak. Lehet eccerre indulunk be a hétvégén. Jó lenne addig kitartani- legalábbis én szeretnék. 8)
Olyan hirtelen lett olyan közel az időpont
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?