Új privát üzeneted érkezett!

Ennyire utálom a kabátot és a sapkát:

Kép

Kép

Kép

marek

Vettünk "Arianna" orrszívót. Hát ez nagyon nem tetszett Gergőnek. Konkrétan üvöltött, amikor kipróbáltuk. :shock: Különben jó találmány.
Marek, én kézi orrszívót vettem...de az igazából semmit sem ér. Csak úgy tud szívni, ha a t@kony már össze van gyűjtve egy pohárban. :D:D:D Na jó, ez undi volt. ;-) Ja, becseppentésre viszont nagyon jó. Anyatejet cseppentettem vele.

Kép
szöszke

Sziasztok lányok!

Az ltünésem oka, hogy én is és Marci is beteg, benyaltunk vaalmi vírust, taknyunk-nyálunk folyik, de szerencsére lázunk nincs. Az orrszívót mi is most vettük meg, eddig kézit használtunk, de most az nem tűnt elegendőnek! :(
Remélem hamarosan kilábalunk belőle, talán engem jobban meg is visel, mint Marcit. Nurofent szed Pocak és CaKid-et, vaalmint orrcsepp és C vitamin. Nekem Panadolt javasoltak és vitaminokat. Viszont a tejcsire nagyon rossz hatásal van a betegség! :cry:

Amint jobban leszünk jelentkezünk!

Kérdés: nem érdekel valakit Cerazette tabletta? Bontatlan csomag 3*28 db. 3500 Huf (patikában 7 ezer körül van)

Jó hétvégét mindenkinek!

Kép
kincs27

nevek: mi Töpinek hívjuk a töpörtyű után. :) Különben Gergő, vagy Gergely baba.

Ildi,
baromi ügyes Lotti. Milyen édesen próbálja feldolgozni a forgás élményét, látszik a meglepett kis pofiján. :D

Lkata, az a hőmérő teknőc úr szupi. :D És Norbika is, ahogy ügyködik vele. ;-)

Zsuzsu, szerintem Ábel titkon baromi jól szórakozik rajtatok, hogy így akcióztok, hogy ő nem beszél. :shock: :D Volt régen az a vicc, hogy "Én már 8 hónaposan jártam."-"Na, és? Én meg még 5 évesen is vitettem magam." ;-)

Csajok, az orrszívó működik porszívó nélkül is. :D Most próbáltam ki. Szájjal. :twisted:

Kép
szöszke

Sziasztok!

Túléltem anyóst :lol: :lol: :lol: Aranyos volt, nagyon finom sütit csinált :oops: :lol: Persze megint előjött , h miért nem beszél az unokája. Mondtuk, h fogunk járni bölcsibe és majd a gyerekek között megtanulja. Erre anyósom egész idő alatt sopánkodott, h milyen szívtelen szülők vagyunk, "belökjük a bölcsödébe" és hagyjuk sírni. ...Mondtam, h ott leszek vele, de nem értette meg. Amikor mondtuk, h csak addig fogunk járni, amíg beindul a beszéd, akkor meg az volt a baj, h miért nem tovább??! :o :)
Konstival pedig az volt a gondja, h miért nem Bencének hívjuk.....

Kicsit ciki volt az ebédelés, mert töltöttkáposzta volt, hurka-kolbász, párolt káposzta, fokhagymás husi.....nem mertem igazából enniféltem, h Konsti pocakja megsínyli. Megbántani sem akartam anyóst, hiszen 72 évesen nagyon dícséretes, h vendégül lát minket.

Ti tudtok enni vendégségben???

Köszönöm mindenkinek a kanalas infókat. Azért kérdeztem, mert annyira küzdelmes Konstival a HT:h, hátha a kanál a gondja. A vitamint én is fémkanállal, de a gyümit műanyaggal adtam. Ma lehet, h kipróbálom a fémkanalat...

Becenevek: Ábel minipiranha is volt, amikor bújtak elő a fogai, most Bibike, az Ábi-Bibi..ből indulva.
A Rozi csak úgy jött, apának Tódor, minibandita jutnak eszébe...Ábel a főbandita :lol: :lol:

vitamin:
Nehezen keveredünk ki a náthából, emiatt gondoltam egy kis immunerősítésre....

Rossmann-Hipp csomag:
Kiváltottátok már?????? Szülés után kaptunk mindenféle csonmagot és az egyikben volt egy kupon, amit a Rossmannban lehet beváltani 4 hónapos kortól. Tőlem nem kértek semmit, csak a kitöltött levelezőlap méretű kupont adtam oda. A dobozban van egy bébiétel, egy bébiital, kiskanál, kispóló, étel-italminták és egy kupon, amit majd 8 hónapos kortól lehet kiváltani. Szerintem nagyon jó, Ábinak is kiváltottuk anno.

Ildi!
Nagyon ügyes LOTTIKA!
Várjuk ma a Ht-s képeket! :lol:
nekünk is betűs habtapink van, de még nem vettem elő.

L.Kata!
Én sem mostam még a rácsvédőt, noha Konsti imádja nyalogatni. (mindent rágcsál amúgy :lol: )
Plüs játékot nem igazán adok neki, a műanyagokat heti egyszer átmosom, és én is sterilizálok forralással hetente. (üvegek, cumik, és most az orrszívós cucc is bekerült)

Timi!
Jók a becenevek :lol: Nincs szabály szerintem, h műanyag, vagy fém kanál. Kinek mi jön be.
Én azért arra ügyelek, h Konstinak eleinte saját kanala legyen és az csak az övé. Van saját tányérja is.

Marek!
Borit úgy megölelgetném...az a görbülő szájacska .... :lol: :lol:

Kincs!
JOBBULÁST!!!!!!!!!!!
Én nem szedek gyogyit.

Szöszke!
Megjött a hivatalos eredménye Ábinak, mely szerint minden vizsgált értéke az egészséges értéken belül van. :lol: :lol:

orrszívás: durvaaaaaaaaa

Mi:
Konstim két napja felfedezte, h tud berregni, vagyis fújni a nyálát valahogy. Tiszta erőből nyomja, teljes komolysággal és nagyon élvezi. Csupa nyál a ruhája, de lehetetlen leállítani. Na meg nem is akarom, annyira tetszik neki. Tegnap a tescoban sokan megcsodálták és nevettek rajta :lol: :lol: :lol:
uuutálom a mensit... :evil: :evil: :evil:

Szép napot Mindenkinek!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu
Bori is berreg. Minden és mindenki tiszta nyál körülötte... :roll:

Örülök, hogy jók Ábel értékei!

Én tudok enni vendégségben, már ha figyelnek arra, hogy diétázok. Általában a kenyeret én viszemk magamnak. Meg ásványvizet, mert anyósom még mindig nem fogta fel, hogy se a terhesek, se a szoptatós anyák, se a cukrosok nem isznak kólát... :twisted:

Tegnap az uram vett magának egy méregdrága kávéfőzőt. Most azzal játszik... :lol: Ez jól jött nekem, mert cserébe rendeltem magamnak két táskát. Nem mondhatta, hogy már van húsz táskám, mert akkor én azt mondom, h neked meg négy kávéfőződ... :lol:

marek

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/e ... 8XZ52x8Hjy

Akinek van 2 perce, Lotti kóstol, nagyon kemény, annyira megérett rá, hogy ... de látszik is, bocs, hogy csak ennyi, de ma megyünk Dunakeszire, majd jelentkezek!

Kép

Kép
nusildi

Ildi,
nagyon cuki! :lol:
Kb. Pálmi is ilyen fejeket vág közben és követeli, hogy adjak még :D
Ő ugyan még nincs 6 hónapos, de már 2-3-szor kapott reszelt almát, meg egyszer reszelt körtét és nagyon tetszett neki! :)

Kép

Kép
sz.veronika

Ildi, szétmosolyogtam magam! :D:D Annyira édes Lottika!!!!! És mennyire várja az újabb adag kaját! Gergő fényévekre van még ettől. ;-)

Rólunk: ilyen rossz éjszakám is rég volt. Lesben álltam egész éjjel, hogy kap-e levegőt a gyerek. Láz nincs. Tegnap este sikerült 130 ml kamillateát belediktálnom. Szuperhatékonynak bizonyult. Ma már sokkal jobban van a gyerek. Eltűnt a véres nyálka a kakiból. Viszont a szörtyögés, tüsszögés és kis köhögés maradt. 3-4 óránként szívjuk az orrát. Ha romlik, akkor holnap dokinéni.

Ma megjött nekem. :( Vége a jóvilágnak. ;-) Viszont jöhet a kistesó. :D:D:D

Kép
szöszke

Szöszke
Jöhet a kistesó? Máris? :lol:

marek

Ildi
Nagyon édes Lotti! És annyira szép baba!!!!

marek

Marek, előbb fel kellene vennem a kiinduló helyzetet, ami a súlyomat illeti :oops: . Ez sajnos igénybe fog venni néhány hónapot, aztán meg kell várnom a citológia eredményt (holnap rákérdezek), és elvileg nincs akadálya a tesónak. :) Kis korkülönbséget szeretnénk.

Kép
szöszke

SZIASZTOK!

Ildi!
Nagyon igaz amit irtál!
Lottika "mintapéldánya" a "megérett a baba a HT-ra..." elvnek. Imádnivaló!! :lol:
Irigykedem nagyon. Konsti tolja ki a nyelvével a kajcsit...
Ma sárgarépát kap, Bence fogja etetni a munkahelyén, amíg mi Ábival ovizunk. Kíváncsi leszek....

Marek!
4 kávéfőző???????????? (nekünk egy sincs :) )
Ti mikor kezditek a HT-t?

cola: klasszikus.....a tesóm lánya cumisüvegből is itta, kb. 2 éves kora óta...(most 15,5 éves) :evil: :evil: :evil:

Szöszke!
Jobbulást Gergőbabának!!!
Hajrá kistesó!!!!!!!

Mi: ma megyünk az ovielőkészítőbe....nagyon izgulok, remélem Ábel is élvezni fogja.
Tenap találkoztunk azzal a gyógypedagógussal, aki itt helyben foglalkozik majd egyénileg vele hetente kétszer. Nagyon szimpatikus volt, Ábel frizurájától ámult és gyönyörködött :lol: :lol:
Konstit viszem majd magammal, remélem Ábel figyelmét nem zavarja majd a tesó.

Sikerült lekapnom egy buborékfújós Konstit:

Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

[quote]S írta:ziasztok,

megjöttünk az oltásról, az rendben ment, de... megint felhúztam magam a dokin, sorolom, kíváncsi vagyok, ti mit szóltok ezekhez?!

1. sok a napi 6 (néha 7) szopi, mindenképp 5-re csökkentsük

2. a 20-30 perc szopi túl hosszú, max. 20 perc legyen, de inkább 5-10 perc (hiába mondtam, hogy a próbanapon, amikor is 24 óra alatt mérnem kellett, hogy mikor mennyit eszik, ott nem evett 20 perc alatt valamikor 70-80 grammnál többet)

3. nem jó, hogy az ucsó szopi 21-kor van, miért nem 22-kor vagy 23-kor?

4. nem jó, hogy hajnalban is megszoptatom, mondjuk 3-4 órakor, ha felkel, miért nem vizet adok akkor neki (mondtam neki, hogy nem adok vizet egyáltalán és nem is fogok, csak ha megkezdődik a HT)

5. ha 5-kor kel először, az sem jó, mert miért nem 6-kor kel fel

6. miért nem tartjuk a 4 órákat, nem jó, ha 3-3,5 óránként eszik

A vasat, folsavat továbbra is adni kell, a gélt is a bukás miatt (bár az sokat javult), amúgy a legutóbbi ottlétünk óta 2 cm-t nőtt és 700 grammot hízott, szóval szavuk nem lehet, gyönyörűen fejlődik, csodaszép baba, jó bőrű, türelmes, mosolygós, izgága, ma 3X átfordult a hátáról a hasára... és mégis letörte ez a dokinéni az önbizalmamat, úgy jöttem haza, hogy úrég, ennyire sz@rul csinálom a dolgokat???!!! Persze párom nyugtatott, hogy okés minden és ne a rossz dolgokat halljam meg és amúgy is úgy csináljuk a dolgokat, ahogy nekünk jó... meg is jegyezte a dokinő, hogy anyuka kissé konok (ez én lennék) ...

Kiváltottuk az agyhártyagyulladás elleni oltást, az árát állítólag a zuglói önkormányzat visszaadja, egy hónap múlva adják be neki, akkor megyünk újra.

Na szóval ez volt, eléggé felhúztam magam, bocsi, hogy így kiöntöttem a lelkem, de eléggé mélyen érintett, az a baj, hogy én vagyok túlérzékeny (rák) és mindent magamra veszek...

Ildi, én e miatt váltottam dokit, nem bántam meg. El is mondtam a dokinéninknek, a mostaninak, hogy nem vagyok kompatibilis a másikkal, és rendre sírva jövök el a tanácsadásról, és mentsen meg minket, vegye át Lilit. Átvette. Azóta jó anya vagyok (érdekes, nem?) nincs több könycsepp anyának a doki miatt, Lili is Bori is szépen fejlődik, és minden a legnagyobb rendben van.

Ti mikor fogtok váltani? Remélem nem vetted be a sok hülyeséget, amit mondott... Nyilván Lotti még nem ismeri az órát. De miért is kéne neki időpontra kelni, és ha már kell, miért nem jó az, ami a ti családotoknak beállt, jól működik, stb. Hát csak azért, mert a kedves doktorotok ezt találta ki. És ha más időpontot mondanál neki, akkor meg az nem lenne jó... nem tudom, miért csinálják ezt az anyukákkal. Van e nélkül is éppen elég aggódni valónk, nem? Erre még jól beléd is rug.

Hallgas a párodra, és ne aggodj :) Meg Lottira is, aki egészséges, gyönyörű és jól fejlődik :D

Vígasz puszi neked!!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Borkaby:
[quote] írta:nagyon jó! honnan kell letölteni ezt a programot?

NVU a neve, ingyen letölthető program :)
http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/nvu-v1-0pr-magyar--PM10.html

pl. innen :D

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Adri, de jó, h jobban vagy! Képzeld, nemsokára megérkeznek a láncok :) Lassan tervezgethetjük, hogy mikor és hol talizunk :D itt várnak a kis pipők is ;)

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Veronika: ki a te dokid? csak nem a sólyom doktornő, vagy van még más "kedves" doki is :S ? (Tuti, pl Ildiékké)

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Üdv, Kristinka

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Szöszke:
[quote]N írta:álunk sajnos ma szörtyögés van. Már éjjel kezdődött, úgyhogy előbb-utóbb be kell szereznem egy porszívós orrszívót.
Szerintetek gyógyszertárban lehet kapni?

lehet :D De erre már biztosan rájöttél :D

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Zsuzsu:
[quote]N írta:y.malac!
Én úgy szeretném apának megmutatni a képeket, ahogy itt látom, vagyis, vetítve egymás után. Nekem csak egyesével sikerült menteni a képet nem mozgóan

Akkor el kell küldjem e-mailben, igaz? :) Nos, akkor pü-ben küldd el az email címedet, mert már nem emlékszem rá, és valahogy előkeresem, és elküldöm neked a gif-et, jó?

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Zsuzsu még:

HT
- műanyag kanál, vitamin orvosság fém kanál :) Ja és vettem egy rózsaszín TT kanál pakkot, puha a kanál része :) szereti Bori ;)

Vitamin készítményt asszem 6 hós kora után kapott Lili. Jóval 6 után... A patikában megkérded, mi van ekkora babának, és lesz 1 féle :D Azt ettük mi. Borinak még nem kell. A tápszer tele van a szükséges vitaminokkal, ahhoz sem kell, az anyatejes baba meg az anyukáján keresztül kapja meg a vitaminokat, tehát anya egyen vitamint. (ezt a dokim mondta, és igaza is van szerintem :) )
A mi babáinknál még tuti nem kell + vitamin...

becenevek: nyálas Bori, kiscicám, anya Borija, Lili Borija, malacka, ha úgy eszik, Lili becézgetései Borinak: kicsikéééém, nyálas Boli, Bolikém, Bolikám, :D ez egy ilyen lány, ügye anya, Ez egy ilyen csaj, ügye anya? :D Kis csaj :)
Azt hiszem van pár becenév :) megnevezés nálunk. Apa Borizza és Borózza :)

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Ildi: igen, ilyen kanalunk van nekünk is :D meg még ezer másik is Lilitől, de ezek csak Borié :D

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Habtapi: már rég ki kellett volna tegyem Borinak. Tök hülye vagyok, h elfelejtettem. Pedig Bori bejárja a lakást, a pokróc szőnyeg nem jó, mert gyűri, lemászik róla stb....
De a habtapi! Na elő is veszem... Hagy közlekedjen ez a kis szaros :) hihihi

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!

Életjel! :oops: :lol:

Napirendünk átalakult, így gép elé alig kerülök! :? :lol:

6-7 között ébredés, reggeli és nincs alvás (kivétel most) 10-ig, amikor tízórai majd séta, aztán 1-re hazaérünk, hogy ebéd, majd együtt szunya 2-3 órát, addigra uzsonna, játék apával, pancsi, vacsora és 8-tól alvás, hajnal 3-4 között kaja és így tovább ...

Sokat van ébren, amikor együtt házimunkát végzünk estére meg már nincs erőm gép elé keveredni. :oops:

Tízóraira gyümölcsöt kap, ebédre pedig valami főzelék, vagy husis dolog, egyenlőre bébikaját (kecskeméti) HiPP-et nem szereti. És még így is van, hogy cicit kér mind a kétszer, a többi kajálás pedig még maradt cicizés.

Az ülés a mániája és az ugrálás. Mindjárt rakok képet és csinálok videót az ugri-bugriról is napokban.

Ildi!
Lottis videók egytől egyig irtó aranyosak! :lol: Nagyon ügyi átfordulásilag és aranyos kis zabagép. :lol:

Nyugtonmalac!
Köszi a webet, itt gyorsan megnéztem a képeket és hogy ilyen ügyesen nyomon követed a fejlődéseket. Mi lesz velünk, ha már dolgozol! :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
bettike
Eger

Habtapi: most szereztünk be, de nem érdekli, nem akar még véletlenül sem mászkálni, meg csak hátról hasra fordulásra hajlandó! :roll: Bezzeg az ülés, ugrálás! :?

Ildi! DOKID idióta! Én 1 hete kezdtem el az 5 kajálás bevezetését a védőnővel történt beszélgetés után, és még a hajnali evészettel így is 6-7 kaja van! :roll: De nekünk a napirend így jó! Szóval ne hagyd magad! :wink:

Kép
bettike
Eger

Jaj de marha vagyok!
Lottinak nagyon boldog fél éves szülinapot! :lol:

Fog: nekünk még mindig nincs egy sem! :oops:

Mensi: részvét mindenkinek, akinek már beköszöntött, kopp-kopp nekem még nem, nem is vágyom rá. :lol:

Kanál: nekünk nestlé ajándék kanál, meg ha mi eszünk akkor szereti a fém kanalat (szerintem hideg és kemény az ínyének)! :lol:

DM kuponok - ti nem regisztráltatok a bababónusz programjukra?
Rossmann - én nem találom! :cry:

Kép
bettike
Eger

Fürdés: Ti még bírtok velük? Máté azt hiszi uszoda! :lol: Alig lehet megmosdatni, mert csapkod, rugdos igaziból pancsol! :lol: És hiszti van, ha kivesszük! :lol:

Hiszti: Máté nagyon nagyon ügyesen próbálkozik vele én meg segítek neki, mire rám néz, hogy most akkor mi van! :wink: Pedig szerintem tök jó együtt hisztizni! :lol:

Kép
bettike
Eger

LKata: ajcsi ;) még mindig nagyon imádom Norbika mosolyát!

Kép

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

LK:
[quote]T írta:i hányszor mossátok a baba plüss, anyag játékait???

Rácsvédőt milyen időközönként kell mosni????

plüsst, ha úgy érzem, kell :) de ez csak a nyálas cica, szundi maci, és a rágcsálni való babakönyvekre korlátozódik (ezek vannak kitéve nyálas csócsálásnak....)

rácsvédőt: beüzemelésnél, és ha baleset történik... maszatos kézzel fogja meg evés után, lehányja, oda kakil :shock: ilyen is volt Lilivel (nyáron), stb...

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Ildi:
[quote]C írta:sajok, Lotti beindult! Hátról hasra fordul egész nap, már elmentünk a CORA-ba is, beszereztünk habitapit, bár nekem nem jön be, mert kiesnek belőle a figurák darabjai, így ráterítettünk takarót és rátettük a játszószőnyegét, elég szagos is az anyaga.
De! Lotti átfordul, mindenhol, ágyon, földön, a pelenkázón is fordulna ha hagynánk. Szóval beindulunk, de durván

De ügyes és szép és aranyos és nagylány már Lottika!

Isten éltesse a feledik évfordulója alkalmából!!!!

Imádom ezt a kislányt! pusz pusz pusz neki! (átadni!) ;)

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!

Na, végre sikerült ide jutnom.Az utóbbi 3 hétben szinte minden nap jött hozzánk valaki látogatóba + anyósom a drága minden héten jön... hurrá. Ráadásul betegek is vagyunk mindketten. Marcinak hegynyi takony jön az orrából, pedig minden etetés előtt leszívom (el is romlott a porszívónk). Látom ezzel a takonykórral nem vagyunk egyedül... Jobbulást mindenkinek!
Viszont az elromlott porszívó miatt (berreg és füstöl :shock: :shock: ) lehet hogy ki fogom próbálni a Szöszke-féle szájjal szívást... királyos lesz.
Viszont jó hír, hogy Marci hátról hasrafordult tegnap előtt!!!! és ezt tegnap 2x is megismételte :D :D :D és már tolat ő is :D.

Habtapi: a Rossmann-ban most lehet kapni számos habtapit, ha valakit érdekel!!!

Ildi: hülye a dokitok! Én is szoktam nézni a Nanny911-t :). Nagyon édes a videó!!! :)

Bettike: a fürdés nálunk mostanában sajnos mindig kudarcba/sírásba fullad, nem tudom miért, pedig régebben nagyon élvezte Marci a pancsolást.

Megnézem az előző oldalakat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára linhbaba 2009.03.23 10:40-kor.

linhbaba

Marek: az én Borimnak is fáj a sapi :D Hiába no, Borik :D

Nagyon szép lánykád van, de ezen sem csodálkozok, hiszen Bori ;)

Csináltam nektek is nemszeretem a sapit gif-et :D hihihi

Kép

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Kincs: jobbulást mindkettőtöknek!!!!!!!

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

zsuzsu:
[quote]R írta:ossmann-Hipp csomag:
Kiváltottátok már?????? Szülés után kaptunk mindenféle csonmagot és az egyikben volt egy kupon, amit a Rossmannban lehet beváltani 4 hónapos kortól. Tőlem nem kértek semmit, csak a kitöltött levelezőlap méretű kupont adtam oda. A dobozban van egy bébiétel, egy bébiital, kiskanál, kispóló, étel-italminták és egy kupon, amit majd 8 hónapos kortól lehet kiváltani. Szerintem nagyon jó, Ábinak is kiváltottuk anno.

Ezt jó h írtad, mert vagy elfelejtettem, vagy nem is kaptam :shock:
Mindjárt meg is lesem... :D

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Lotti de szépen eszik!!!!!!!!! Gratula neki!

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Frissítettem a honlapon a képeket! :vállveregetős szmájli:

És megtaláltam a rossmann kupont :D éljen, most megyek az örsre, lehet ki is váltom :P

nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület

Köszönjük szépen a dícséreteket!!! Ma is volt alma, ma lé és 3 kanállal, bejött neki ez is, viszont az okés, hogy szépen eszik, szépen forog, szép a gyerek... DE!!!!!!!!!!!

Képzeljétek, már 3-4 napja 3 körül ébred és nem lehet visszaaltatni. Kezdi azzal, hogy kicsit dumál, majd lájtosan sír, majd sír, cumit beteszem a szájába és kiveszi és cummog rajta és amikor kiesik a kezéből (ugye nem tudja visszatenni magának), újra sír... ált. próbálom cumival visszaaltatni, ágyból ki-be, marha fárasztó. Fél óra próbálkozás után feladom, kiviszem szoptatni, akkor régebben elaludt rögtön, hát most nem. Visszateszem az ágyába és csinálja ugyanazt, nagy szemekkel néz a sötétben, cumit szájba, kiveszi, cummog rajta, majd üvölt ha leesik. Ma fél 3-kor kelt, fél 4-kor etettem és 5-ig csinálta ezt, totál fáradtak vagyunk, szegény párom is alig bírt felkelni és elmenni dolgozni.
Szerintetek mitől lehet ez???????? :shock:
Ugyanúgy eszik, ugyanakkor alszik, nem értem :roll:
Először azt hittem, biztos éhes, de ha megetetem (és eszik is rendesen akkor vagy 20 percig folyamatosan), ugyanúgy folytatja az ágyában. Eléggé el vagyok kenődve, mert eddig gyönyörűen aludt, 22-től 5-6-ig, majd szopi és még visszaaludt 2-3 órára.
Most meg napközben 2 órát is lenyom, persze, mert éjjel fent van 2-3 órát.
Mit tegyek? Nagyon gáz, tök fáradt vagyok :?

Nyugtonmalac - de jó, hogy jöttél, mizu veletek??? Kanál nagyon jó, gondoltam, hogy nektek is a TT jön be :lol:

Bettike - de édes Máté, egyem meg, nagyon-nagyon aranyos, videót várom!!! Amúgy most, hogy így kinyílt a világ Lotti előtt is (ugye hogy már forog), nem tudom, hogy hogyan fogok tudni jönni, nagyon durva, úgy oda kell figyelni rá, hiába a habitapi, félek, hogy megrágja a szőnyeget vagy a csöveket vagy akármit...

Zsuzsu - cola cumisüvegből, te jó ég :shock: DURVA! Konsti képe tündér!
Ovielőkészítő hogy ment???

Rossman csomag, júj, volt valami kuponfélém, de basszus, asszem kivágtam a szemétbe :evil:

Na mennem kell, épp mosok :roll:

Kép

Kép
nusildi

Csak hogy ne én legyek az egyedüli, aki felhúzza magát...

http://www.nlcafe.hu/sztarok/20090323/r ... arka_kata/

:roll:

Kép

Kép
nusildi

Ildi
Nekünk is volt ilyen éjszakánk. Nemtom mitől lehet. :roll: Én se tudtam mit csinálni, cicire raktam, cumit rakosgattam...nem volt egyszerű.... :roll:

Egyébként Bori még mindig kel éjszaka, úgy kettő körül, aztán pedig reggel fél hatkor. Én is zombinak érzem magam. Nagyon tudok örülni egy-egy véletlenül átaludt éjszakának.... :roll:

Másik parám az, hogy Bori egyáltalán nem hízik. Persze olvastam, hogy miután megduplázzák a súlyukat, utána megtorpan a hízás, sőt lehet, hogy le is áll egy időre, de akkor is.l Ilyenkor mi van?

Nyugtonmalac
Köszi! Hogy tudom, ezt a gifet felrakni a blogomra?
És jogos a vállveregetős szmájli.... :lol:

Linh
Hajrá orrszívás! Mondjuk szarul hangzik, ez a szájjal szívás, de az ember mindent megtesz a gyerekért.,,, :lol:

marek

Lihn - jobbulást nektek és gratula az átforduláshoz!!!

Marek - szerintem normális, azt olvastam, hogy kb. 6 hónapos kor után megtorpanhat a hízás, ha 1 hétig nem hízik, szerintem az nem baj, ha már 2-3 hét alatt semmit, talán akkor már oda kell figyelni.
Örülök (bocsi), hogy nem vagyok egyedül a zombisággal, eddig nem volt ilyen, de most csatlakozom a zombianyuk táborához :mrgreen:

Kép

Kép
nusildi

Sziasztok!

Bocs,hogy megint eltüntem de iszonyat sok dolgom volt!Meg volt a keresztelő tegnap nagyon jól sikerült és minden szuper volta!Ha nem bánjátok rakok pár képet!Mától druloljatok ma írtakoztunk be az óviba :D

Ildi!A doki kapja be.Nem minden gyerek csinálja a "nagy"könyvben megírtakat.Te nagyon ügyes vagy és hallagas az anyai megérzéseidre.Éjszaka nekünk is volt ilyen de nem tudom mitől front,fog,sok inger.Sarka Kata hát igen az ilynetől leszek rosszul,hogy azt hirdetik micsoda minta anyák akik szülés után 2héttel már úgy néznek ki mint akik sose szültek és sír a szájuk,hogy csak 1-2hónapig szoptatnak. :evil:

Marek!A lányok alapból lassaban híznak.Ha boldog mosolygos Bori akkor nincs gond.Az én Zsófi lányom lassan 2éve 11kg de Ő örökmozgó és én is tiszta ideg voltam de a Doki megnyugtatott.

Zsuzsi!Az én tesóm 3évesen egy árva szót nem szólt még olyat se,hogy anya,apa aztán egyik napról a másikra beindult és azóta is beszél.Nyugi Ábi is hamarosan megszólal.Anyossal ne foglalkoz már nem azért de ha szívtelen lennél nem foglalkoznál ennyit azzal,hogy nem beszél és nem vinnéd fejlesztésre.Szuper anya vagy anyos meg Kép

Bettike!Máté nagyon édes és azok a kék szemek Kép

Szöszke!Mi nekünk nagyon bejött a Nasivin gyerekeknek orrcsepp 0-1éves korig csak alváshoz szoktam csepegtetni neki ha már kiszívtam az orrukat.Jobbulást Gergönek!!!!És már kistesó hú de bátor vagy :wink:

Lányok!Aki vettek Mt-ot milyenek?Én is gondolkodom nagyon kaptam kölcsön egy kendöt de rájöttem,hogy hiába szuper nyáron bele izdok :oops: Ja és a lilputis kis cipők milyenek?

Pár kép a kerezstelőről:diszités(anyukáméknál volt) Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Majdenm lemaradt:Zsombor kuszik előre

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata84, juj, de szép lehetett! Nekünk is szerveznünk kellene.

Linh, Marek,
kicsit tüdőhorpasztó szájjal szívni, de ugyanolyan hatékony, mint porszívó nélkül. És éjszaka is lehet, nem kell pironkodni a szomszédok miatt, hogy éjjel porszívózunk. :D

Kép
szöszke

mármint ugyanolyan hatékony, mint porszívóval

Kép
szöszke

Feladtam az olvasást... :cry: Marci felébredt közben, most a hátamon van.

Ildi: köszi :)

Kata: gyönyörű a díszítés :) gratula a kúszáshoz!

Marek: Marci se hízik semmit. 2 hete már, hogy 9280g és 9320g között van a súlya, pedig most még kakil is rendesen...
Az orrát meg majd szívja az apja :) az ő tüdőkapacitásával :D

Marci még sose aludt át egyetlen éjszakát sem... pedig rámférne már egy jó nagy alvás.

Csőrös pohár: néztem én is, de azt írták, hogy 8 hónapos kortól használható asszem...

Szocpol: végigjárta valamelyikőtök a szocpolhoz vezető rögös utat? Nem tudjátok, fel lehet-e venni "beígért" gyerekre is?

linhbaba

marek: nagyon cuki a lényod, nekem a 3. kép tetszik :lol:

kincs, szöszke, marek, linhbaba: jobbulást :lol:

zsuzsu: anyós :evil: . igen, én gond nélkül eszem vendésgségbe és én szerencsére mindent megehetek :wink: :wink:. örülök, hogy jók lettek az eredmények. az én fiam is 1,5 hete berreg és nagyon imádja. :lol: :lol: sokszor annyira hangos, hogy nem halljuk töle a tv-t :twisted: :evil: .

ildi:megnéztem a videót. nagyon ari :wink: :lol:

bettike: milyen szépen ül már a fiad :shock: . és milyen helyes :lol: :lol: :wink: . nálunk is kemény meló a fürdetés :roll: :wink: .

kata84: gyönyörü a diszités :wink: és a fiad is nagyon csinos volt :lol: és gratula a kúszáshoz[/b]

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

szombaton voltak a keresztszülök névnapot, szülinapot köszönteni, az ebédlöben voltunk, ezért a fiam a hállóban a kiságyában aludt :!: :!: szokásos idöben 20,30-kor szopi közben bealudt, betettem a kiságyába /amiben nem volt már 2 hónapja/ és nem ébredt fel csak 3,45-kor szopizni :lol: .és végre én is nyugodtan alhattam 8) :lol: .
tegnap /gondolom a front miatt/ nagyon kedvetelen volt, sokat aludt napközben is. du. 6-kor elaludt 20,30-kor és 2-kor ébredt szopizni, reggel 6-kor felébredt, szopizott, pelust cseréltem, kicsit játszott apuval, aztán még 7-10ig vissza aludt. most megint álmos. :shock: . nem is emlékszem már rá mikor aludt ilyen sokat :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Linh
Szocpolt csak új lakás/ház építésénél lehet előre felvenni. Használtra nem.... :roll:

A csőrös poharak nagy része jó 6 hós kortól. Mi ilyet vettünk:http://www.brendon.hu/ProductSearch/viewer.aspx?mainmenu=etetes&submenu=tanyer-pohar&category=csorospohar&empty=1&productid=82699&pageno=1&whid=25

marek

Marek: tudom tudom. Szeretnénk majd egyszer valamikor lakást/házat venni. Csak valakitől azt hallottam, hogy beígért gyerekre nem lehet felvenni, csak már megszületettre és az érdekelne, nem tudja-e valaki, hogy így van-e

linhbaba

Sziasztok!

Látszik, hogy szélvihar van nálunk! Máté egész nap alszik! :shock:

Ildi! Máté ezt csinálta a múlt héten! Felkelt 4-kor, vagy 5-kor és onnantól nem aludt de. 10-11-ig és akkor is csak ha levittem a babakocsiban! 3. reggel mikor ismét 4-kor kelt bevettem magamhoz az ágyba és aludt 6-ig! Azóta ismét simán megy a reggel 6-7-ig alvás!

Valahol ezt olvastam: "vannak napok, amikor semmi sem jó csak anya, ilyenkor félre kell tenni mindent, megvár a házimunka, gyermekednek te kellesz, össze kell bújni, csak úgy kettesben elleni" - ha már nem tudom mi a baj, akkor biztos ez! :lol: És ne feledjük, hogy ezek a pillanatok nem visszahozhatóak! :(

Csőrös pohár
: Máté 5 hós kora óta iszik belőle, imádja és csak megszokás kérdése, na meg néhány nap gyakorlás - szerintem

Kép
bettike
Eger

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?