részemről az utolsó megnyilvánulás (remélem) H1n1 ügyben:
korábban sose oltattam magam, nem is lettem beteg, de a mostani járvány alatt tele lettem kétellyel, és egyszerűen az futott le bennem, hogy azért vállaltam 3 gyereket, mert hiszem, szeretném látni őket felnőni, férjhez menni, nősülni, gyereket szülni és közben úgy nevelni őket, hogy ha eljön az én időm büszke lehessek arra amilyen embernek neveltem őket. Nem szeretném ha a férjemnek vagy a gyerekeimnek azzal kellene szembesülniük, hogy elvesztik az anyjukat/feleségét/testvérüket. Én ezért oltattam.
borotválás: a múltkor már én is tükörből illetve tapogatással próbáltam megoldani a helyzetet, mert annak ellenére, hogy Imi nagyon lelkesen felajánlotta (a tiltás miatt legalább ilyenkor lehetett volna p*nciközelben
), amikor be akartam fogni, inkább visszakozott, mert félt, hogy megvág.
ehhez kapcsolódó (sztem vicces sztori) Múltkor nőgyogyi előtt beszélgettünk anyukámmal épp arról, hogy lassan indulok borotválni stb...erre ő nagy szemekkel néz rám, hogy ugyan, mi a fenének, majd leborotválnak ha szülök. Mondom neki, anya már legalább 15 éve pucér, nem fogok őserdőt növeszteni!
Kiül a döbbenet az arcára.... Amikor veszem a gatyám rámnéz: Hát te nem szoknyában mégy? Mondom minek? Hát mert azért mégiscsak úgy illik, meg hogy megyek oda a vizsgálóhoz..? Mondom, szépen átöltözöm a kis fülkében és amikor kijövök felmászok az asztalra. Csak a doki és én vagyunk ott, minek a szoknya ha úgyis tökig szétterpesztek
A kocsiba lefelé persze jót nevettünk, hogy 100x inkább szégyenkeznék a dzsumbuj miatt, mintsem azzal foglalkoznék, hogy a szoknyácskám alá nehogy bekukkoljon a nőgyogyi bácsi abban a 2 méterben
saját alakom háááát asszem formás kismama vagyok, de akkor is mindig poénkodom, hogy később jópár tevéért eladhat az uram mert már lassan sötét a mellem mint egy bantu négernek és szép tejelőnek tűnnek
Az uram meg egyenesen élvezi, hogy én nem férek el mellette az ajtóban
Reni: Boldog szülinapot!!