Új privát üzeneted érkezett!

Az unokatesómmal (aki január végére van kiírva), mi is megbeszéltük, hogy nem szabad híradót nézni! Ennyi! :)

Asszem, idén nekiveselkedek a mézeskalácsnak én is, csak az a baj, hogy képes vagyok mindent odaégetni! Főleg a sokadik tepsinél. És mindig nehezemre esik belőni, hogy a villanysütőben mire állítsam a sütési módot, mire állítsam a hőfokot! Nóri? :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Pozitív gondolatok??? Nem vagyok benne!!! :shock:
Tegnap néztem a kádban, hogy már mást se látok, csak a hasamat. Ahhoz, hogy lenézzek, fel kell húznom a hordócskámat. Eddig tökéletesen aludtam szopipárnával. Pár napja már így sem kényelmes. Üléskor bazira fáj a seggcsontom. Néha egyéb pózban is azt érzem, hogy szétfeszíti a csípőmet. Kifordult a köldököm, jön felfele a csíkom (pocifotókon már látom, hogy nem én vagyok az egyetlen!!!! :lol: ) úgy megyek mint egy bálna. Ez mind rendben lenne, ha szülésig mondjuk 2-3 hetem lenne. De nekem még 10hetem van!!!!!! áááááááááááááá
Vendég

Kakti!

Hát én egy közepes 170-180fokot mondanék, 160fokot légkeveréssel. De tényleg csak pár percre. Olyan 8-10. Ne várd meg, hogy pirulni kezdjen. Ha nem horpad be a teteje, már jó.
Vendég

Nóri! Ez a mást se látok, csak a pocakomat dolog engem is érint, és rohadtul zavar, hogy nem vagyok képes megborotválkozni odalent. Az ülést és a fekvést már nem említem, sehogy sem jó hosszú távon. Pedig nekem még 11 hetem van :lol: És ami meg minden terhességi igénytelenségen túlmegy, hogy gyönyörű szépen le van nőve a mellír a hajamban, de mivel Ózdra járok fodrászhoz, kizárt, hogy eljussak hozzá, és egyébként sem bírnék ki ott ülve 3-4 órát. :evil:

Kép
zsizell

Voltam tegnap a KIKA-ban. Felmértem a karácsonyfadísz választékot. Hát! Gyönyörűek. Majdnem el is csábultam (ugye mióta apjuk nincs, nagy pénzköltésben vagyok) de 900-1500Ft egy db dísz. Legalább 10-et vennék egy fajtából. Sajnos képes lennék megvenni. Az egyetlen visszatartó erő, hogy anyuék virágosok és a nagykerben a legszebb üveggömb is max 300-400Ft. De szombaton anyu elvisz vásárolni a virágpiacra! Remélem ott kiélhetem magam legalább!!!!
Vendég

:shock: :shock: :shock: :shock: én tegnapelőtt nekiálltam borotválkozni....hehe....maradt itt-ott szőrpamacs, meg folyt egy kis vér, mivel nem láttam nagyon mit csinálok, csak tapogatóztam :oops: :oops: :oops: de a nagyját leszedtem :lol: :lol: :lol: már nem vagyok dzsungel jane 8)

Edit

Kép
ézsóné

Pammut, hálás vagyok a hozzászólásodért, én is valami ilyesmit szerettem volna, csak azon agyaltam, hogyan tegyem finoman.
Az elemzés nagyon jó, teccik. :D

Reni! Boldog szülinapot!

Én nagyon xarul alszom néhány napja, aminek egyik oka hogy Papi befűt mint állat rólam meg szakad a víz. Nem érti meg, hogy fűt a pöcsös belülről.

Visszavonom a tegnapi munkahellyel kapcsolatos panaszáradatot, délelőtt hívott a kisfőnök és mondta hogy vár rám odaát egy boríték. Pénteken suli után menjek érte. :)

Az én kisfiamnál olyannyira bevált az egy szobában "tartózkodó" tv, hogy simán elalszik előtte, de úgy hogy nem bírod felébreszteni. Ha meg mégis sikerül, akár percekig sem tudja hogy egyáltalán melyik bolygón van.
Talán inkább az elektroszmog vagy mi a szösz ami nem annyira jó, azt mondják ugye hogy hálószobában nem jó a tv. Persze nekünk is ott van, nincs nappalink. :roll:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Lányok, most teljesen fel vagyok zaklatva ezeken az influenza dolgokon, úgyhogy délután elmegyek az orvoshoz és beoltatom magam, nem érdekel, mit mond.

Meg azon is gondolkozom, hogy nem akarok már dolgozni. Egyszerűen nem megy, úgyhogy írtam a főnökömnek, hogy nem jöhetnék-e el hamarabb. A legtöbbekkel ellentétben nem fizikailag, hanem agyban nem bírok már foglalkozni a munkával...
Meglátjuk, mit mond.

boruska

Köszi lányok az együtt érzést. Segíteni sajnos nem tudtok. Egyesek úgy gondolják, most a legalkalmasabb az idő a szív.....tásomra :(

A "felelőtlen" kismamák táborát gyarapítom én is.

Nóri, nekem nem csak a seggcsontom fáj de az a csont is ami a lábam között van. És nem kicsit :roll:

A kismamákat nagyon sajnálom.

Reni, BOLDOG SZLINAPOT!!!
Kép

Kép
csipike09

Csajok: hát nem tudom. Ma reggel azért befutottam az Alapítványhoz, mert dec 7-én jönnek ellenőrizni, hogy minden össze legyen készítve. De tényleg megfogadtam, hogy 9-re megyek, délre jövök. Bementem. Hát izé, olyan ájulásféle környékezett, éreztem, hogy ver a víz, nincs levegő, és sötétül a világ. Megijedtem rohadtul, rendbe tettük végre a pénztár dolgait és otthagytam őket. Most itthon heverészem, és be vagyok tojva. Pocim, most már 5-10 percekre kilazul, de aztán újra visszakeményedik. Nem baj, ez jó jel, a javulás fele visz. Viszont az ájulás mellett most már hányingerem is van. A második alkalom az egész várandóság során. De akkor is rossz.
Belegondoltam, nem tudtam volna sokkal tovább dolgozni, mint szeptember. Napi 2 óra az út melóba meg haza, aztán helyszínre is minimum 1 óra utat kell számolni, helyszínen meg helyes kis dohányzóasztal fölött szoktunk görnyedni. Ááááh, nem bírtam volna. Pláne Pécs belvárosában felbaktatni a dzsámihoz. Előbb kidőltem volna.

Nem érzem magam felelőtlennek, mert nem oltatok. Úgy gondolom, nagyon szép életem volt/van. Ha azt mondja a Jóisten, hogy itt a vége, akkor pontot teszünk. A többiek meg túllépnek rajta, hisz ez az élet rendje. Ez van a beteg kismamával is, itt ért véget. Reméljük, hogy mindent megtett, amit ebben az életben meg kellett tennie. Sose értettem miért kell félni a haláltól, az élet sokkal rosszabb tud lenni. Ezt már tapasztalatból tudom, sajna.

Külső: hát eléggé drabális lettem. A múltkor meztelenül rohangáltam a fürdő és a Wc között, mikor pirulva megkérdeztem kedvesem, hogy nem e zavarja az én formátlan testem látványa. Hát dobtam egy hátast: azt mondta, hogy nagyon szép vagyok, és a fenekem még mindig ugyanolyan formás, mint mindig is.

zarja

Eszter - az én férjem is ilyen 'perverz' - mindig mondogatja, hogy milyen gyönyörű vagyok, amikor pucéran rohangászok :)

boruska

Reni, boldog, boldog születésnapot. Kívánjuk, hogy engedjen ma haza a főnök idő előtt!

zarja

Az én fenekem szottyadt szilva. Olyan széles vagyok, hogy egy rohadt kombájn sem tud lassan szállítmányozni! :lol:
Tetszem magamnak. Azért remek, mert 2hét múlva megyek fotózásra...
Vendég

Nóri! Effajta negatív gondolatokban benne vagyok :D . Nyafogni jó :lol: . Én ma tényleg sikítófrászt kaptam mikor elméláztam, hogy még 3 hónap!!!! Az én férjem sajna nagyon nem vevő a panaszkodásra. Mert ő sajnos olyan nagyon kemény ember. Mikor tavasszal a mutatóujja egyharmadát lezúzta az elektromos daráló (végleg) 2 nap múlva ment dolgozni, mert mit csináljon otthonfél kézzel? Csak akkor kezd el idegesen nézni, ha látja, hogy tapogatom a pocakom. Akkor rámreccsen: mi van? Persze csupa aggódásból :D . De hogy fáj a derekam, lesántultam, hányingerem van, kilyukad a nyelőcsövem a savtól, féltonnásnak érzem a pocakom... aaaz nem érdekli a szentemet. Az az én keresztem :D .
pammut

... és nekem már csak a kölkek mondják, ha pucéran látnak, hogy milyen szép a pocakom. Igaz életempárjával el vagyunk tiltva egymástól, lassanként fél éve. Egy gyerekkel már végigszenvedtük. Azóta öregedtünk is. Lesz még tavasz és szülés utáni kontroll is :D . Majd pótolunk :D .
pammut

Edit: olyan jót nevettem, ahogy leírtad a "szőrtelenítésed" történetét :lol: :lol: :lol: Elképzeltem, hogy kb én is hasonlóan járnék, így meg se próbálom. Inkább ráveszem Apát, hogy csinálja meg... :roll:
zuzmooo

RENI!

Kép

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Reni:
Kép
zuzmooo

Reni
Boldog szülinapot:)

Boruska
Nekem is fejben nehéz már a meló. eccerűen máshol jár az agyam. órákig tart mire összehozok egy táblázatot.
még 12 napig dolgozom.

kismamákat nagyon sajnálom én is...

Zarja
érdekes amit írsz.
én beadattam már vagy három hete. nem a haláltól való félelem miatt, hanem a két fiam miatt. őket sajnálnám nagyon. persze tényleg biztos túllépnének, de mégis...én csak azóta féltem magamat, mióta ők vannak.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Nagyszerű, asszem kezdek lebetegedni...
Tiszta takony vagyok, és fáj a torkom. Edzés lefújva, sőt, az orvos sem fog így beoltani. Csodás. Nem bírom abbahagyni a sírást :cry:

boruska

Jaj Pammut, előttem van a westernhős kemény férjed, aki egyébként halálba aggódja magát miattad meg a babó miatt, de hát nem mutathatja. Így csak akkor bámul, meg simogatja a pocid, mikor épp alszol és ő nem. Így tényleg nem lehet minden apróság (pl lesántultál, légszomj stb) miatt aggódni.
Az én apukám is ilyen volt. És én voltam olyan galád kislány, hogy addig húztam az idegeit, míg tényleg ki nem fakadt, akkor meg jól kinevettem. Élveztem, mikor azért kiabáltam velem, hogy milyen rossz kislány voltam (pedig csak azt csináltam amit a 10 évvel idősebb bátyáim, és ők nem kaptak ki azért), tudtam, hogy azért kiabálnak velem, mert féltenek és szeretnek. Ezért mindig kihúztam a gyufát.

zarja

Képzeljétek, meg jött a szopis párna, amit a tesz-vesz-en vettem. Nagyon jó!!! Már be is fogtam, most ezen fetrengek. Mg jó, hogy mosható a huzat. :)

zsizell: Kevés orrváladéknál biztosan elég a fültisztítós meggoldás is. De a porszívósat én venni fogok, az nem drága és van mihez nyúlni. És addig, amíg nem tudja kifújni az orrát, úgyis lesz taknyos, szóval szerintem borítékolható hogy az ember használni fogja előbb vagy utóbb. Ózd nincs közel. Kocsival mennétek? Azért én szülős motyót nem vinnék, ne belőlünk indulj ki. Ti biztosan nem szültök meg ennyivel hamarabb. Ha nincs semmi gond, akkor ne is gondolj koraszülésre.

csipike: Nekem is az a szemérem csontom fáj igazán, meg a derekam. Mostanában a fenekemben görcsölnek az izmok, mert az oldalaom fekszem. A szivatókat meg küld el melegebb éghajlatra.

Külsőm: Én szebbnek érzem magam, mint terhességem előtt. Sokat fogytam, bár valamelyik nap megjegyezte a párom, hogy lefogytam a mellemről is és elkezdtek egy kicsit megereszkedni. Ez mondjuk zavar, még nem is szoptattam. De nagyon kíváncsi leszek a szülés utáni állapotomra, mert 8 kilóval vagyok kevesebb, mint tavaly ilyenkor.

nóri: Ezen a fotózáson én is gondolkoztam, de majd a picúrnak. Az egyik fórumon találtam egy csajt, aki nagyon jó képeket csinál. 55.000-ért csinál 25 képet! Sajnos ennyire mégsem jó. :( De lehet hogy a babáról majd csináltatok valahol ahol kicsit olcsóbb.

reni: Boldog szülinapot kívánok én is.
vicky79
Budapest III. kerület

Fotóra én is gondoltam. Esetleg karácsonyi ajándékként Szabinak. De elég borsos ára van... :?
zuzmooo

Nóri, az én babám is lent szokott csuklani és lenn van a feje. Milyen fotózásra mész? Műterembe? Meztelen fotók is lesznek? :wink:

Kattkat, nálunk a hálóban lesz a baba. Ott is van tévé, én fogom nézni a szobában.

Anita, nálunk is ugyanez volt a Vad angyalos sorozattal. Gyermeket el nem lehetett vinni, ha a főcímdal ment :D
Köszi a Bodies-es linket, érdekes, bár élőbe biztos jobb lehetett..én szeretem az ilyeneket, érdekelnek is.

Pammut: nem lenne gond, ha szétvagdalnánk az ágyat, úgyis csak éjjel használnánk. Nappal nem teszem bele babaágyba. Ha mégis, akkor a nappaliba a mobil kiságyban lesz, szóval külön szobába én nem akarom tenni, mindig lássam és ő is engem.

Fertőtlenítő: én a patikában szoktam venni ClaraSept kézfertőtlenitőt, olyan mint a folyékony szappan, 950 Ft körül van. Mi a szappanos kézmosás után, ezzel is kezet mosunk. De lehet, hogy rápróbálok erre a DM-esre is, jól hangzik! És ez totál megöli a vírusokat, bacikat, amelyek a kézen vannak?

A h1n1-es kismamáknak, akikekkel megtörtént a tragédia, más bajuk nem is volt? Amúgy makkegészségesek voltak és csak annyi bajuk volt, hogy influenzásak lettek? Erről nem beszélt a tévé...Lehet, hogy mondjuk asztmásak voltak vagy mittudom én, más bajuk is volt...
lara

Ne sírj Boruska! inkább bújj majd ágyba, és igyál jó sok forró teát!

Én is úgy döntöttem időközben, hogy veszek orrszívót, ezen az összegen már semmi nem múlik.

Kocsival mennénk haza. Szülős motyót azért gondoltam, mert állítólag az én jó kis Strepto fertőzésem is okozhat koraszülést. Szerintem nyugodtabb lennék, ha ott lenne, mert ha ne adj isten bármi történik, nem hiszem, hogy bárki feljön Pestre a táskáért... egyébként most számolom, hogy karikor már 33 hetes leszek. jesszusom!, nagyon szalad az idő :shock:

Kép
zsizell

Fotózás: ide megyünk
http://www.syluette.com/
Békásmegyernél van a Duna-parton.
30eFt Lucával. Több beállítás, több ruhában. Sminkkel. 10db előhívott 13*18-as kép van az árban és kb 30 kép CD-n.

Vettem egy ilyen:
http://www.intimissimi.com/#/Collection/ww09/04?lang=en

hálóinget meg hozzá fehérneműt. Ebben nem érzem pucérnak magam, de sejtelmesen áttetsző. Sztem nagyon szép.

Lesz egy viszonylag karácsonyi, amin mindketten csinosban leszünk Lujzival.

Meg egy sima farmeres fehér pólós beállítás, amin egyforma pólóban leszünk Cirmivel. Nagyjából ennyi.

Aki látta a talin az albumot, ami Lucáról készült, az 80eFt volt. Előhívott kép nincs benne, csak az album. Meg 170kép CD-n.

Még egy újszülött fotózás érdekelne Nagy Hajninál. Az ugye 55pénz. Majd meglátom...
http://blog.egyetlenem.hu/
Vendég

Köszönöm, köszönöm, köszönöm mindenkinek :lol:

Én úgy gondolom, hogy mindenki maga döntse el, hogy beoltatja-e magát vagy sem. Én azt sem tartom felelőtlennek, aki nem teszi meg. Ebben a topicban senkinek semmi baja nem történhet úgyhogy minden mindegy :lol: :lol: :lol:

Zarja! A Jóistenke szóljon belőled, hogy hamarabb hazamehessek, de nagyon úgy tűnik, hogy az én főnököm elfelejtette :cry: így nem hiszem, hogy hamarabb hazaengedne.

Nálunk pont az embőc, mondja, hogy idézem "én kis bálnám" :lol: meg, hogy káddugó bimbóm van :lol: de magamnak meg rohadtul tetszem. Szerintem formás a pocakom is, nem vagyok elhízva és ez azzal jár, hogy kicsit kiszélesedik a csípőm, így ugye nagyobb lesz a fenekem, de nekem akkor is tetszik amit a tükörben látok. :roll: Pedig alapból nagyon nem vagyok magammal megelégedve, de úgy néz ki a kiccsávó megváltoztatta az énképemet is :lol:

bellerreni
Eger

Nóri, nagyon irigyellek, hogy van energiád fotózni menni. Én is annyiszor gondolkodtam, hogy kéne, de mindig lusta vagyok hozzá...Tök, jó, hogy te elmész!!
Előtte mész fodrászhoz, sminket te csinálod? Apával nem lesz fotózás?
lara

nóri: Én is Nagy Hajninak néztem az oldalát, fantasztikus képeket csinál.
vicky79
Budapest III. kerület

Boruska! Azért pityeregsz, mert nem érzed jól magad és ez keresztbehúzott pár dolgot? Sajna az időjárás is ronda, szóval ha más nagyobb elmondanivaló baj nincs, szépen fogj egy nagy bögre jó meleg mézes teát, tejeskávét vagy amit szeretsz, bújj ágyba és aludj egy jót. Végy példát a macskákról! Ők ilyenkor ki se mozdulnak egy jó meleg száraz kuckóból. A kacsa nem jó példa. Látom az ablakból, hogy gyönyörűséggel totyognak az esőben, fürdenek a sárban (már tök feketék) és ragyog a szemük. Szárnyas malacok.
pammut

Szárnyas malacok. Ez nagyon jó. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Lara: nagyon édes az új vonalzód! ;)

Csajok!
Most már el merem mondani. Úgy tűnik egy gonddal kevesebb. :) Lesz munkám! Most írtam alá a szerződést! Eddig nem mertem elkiabálni. :oops: (megkönnyebbülős smiley)
zuzmooo

részemről az utolsó megnyilvánulás (remélem) H1n1 ügyben:
korábban sose oltattam magam, nem is lettem beteg, de a mostani járvány alatt tele lettem kétellyel, és egyszerűen az futott le bennem, hogy azért vállaltam 3 gyereket, mert hiszem, szeretném látni őket felnőni, férjhez menni, nősülni, gyereket szülni és közben úgy nevelni őket, hogy ha eljön az én időm büszke lehessek arra amilyen embernek neveltem őket. Nem szeretném ha a férjemnek vagy a gyerekeimnek azzal kellene szembesülniük, hogy elvesztik az anyjukat/feleségét/testvérüket. Én ezért oltattam.

borotválás: a múltkor már én is tükörből illetve tapogatással próbáltam megoldani a helyzetet, mert annak ellenére, hogy Imi nagyon lelkesen felajánlotta (a tiltás miatt legalább ilyenkor lehetett volna p*nciközelben :wink: ), amikor be akartam fogni, inkább visszakozott, mert félt, hogy megvág.
ehhez kapcsolódó (sztem vicces sztori) Múltkor nőgyogyi előtt beszélgettünk anyukámmal épp arról, hogy lassan indulok borotválni stb...erre ő nagy szemekkel néz rám, hogy ugyan, mi a fenének, majd leborotválnak ha szülök. Mondom neki, anya már legalább 15 éve pucér, nem fogok őserdőt növeszteni! :oops:
Kiül a döbbenet az arcára.... Amikor veszem a gatyám rámnéz: Hát te nem szoknyában mégy? Mondom minek? Hát mert azért mégiscsak úgy illik, meg hogy megyek oda a vizsgálóhoz..? Mondom, szépen átöltözöm a kis fülkében és amikor kijövök felmászok az asztalra. Csak a doki és én vagyunk ott, minek a szoknya ha úgyis tökig szétterpesztek :) A kocsiba lefelé persze jót nevettünk, hogy 100x inkább szégyenkeznék a dzsumbuj miatt, mintsem azzal foglalkoznék, hogy a szoknyácskám alá nehogy bekukkoljon a nőgyogyi bácsi abban a 2 méterben :)

saját alakom háááát asszem formás kismama vagyok, de akkor is mindig poénkodom, hogy később jópár tevéért eladhat az uram mert már lassan sötét a mellem mint egy bantu négernek és szép tejelőnek tűnnek :) Az uram meg egyenesen élvezi, hogy én nem férek el mellette az ajtóban

Reni: Boldog szülinapot!!
Kép
stephie

Anita, emlékszem, hogy mikor először mentem nőgyógyászhoz, anyukám is mondta, hogy legalább vigyek egy kis szoknyát (egy ideig, ha nadrágban mentem vittem is egy mini lapp szoknyát), azt vegyem át az öltözőben, és abban menjek be a vizsgálatra, hogy ne érezzem magam kellemetlenül. No de, ha vizsgál, még annál is többet lát...
Mondjuk ez onnan ered anyunál, hogy a szülőfalumban nem volt külön öltöző (lepedővel leválasztott sem), hanem, mikor egy hónapban egyszer lejött a nődoki a városból, akkor boldog-boldogtalan hölgyemény egyetlen váróban volt kénytelen nekivetkőzni egymás szeme láttára. Szerencsére én ebből kimaradtam, ott még nem mentem nődokihoz.

Kép
erusverus

Bocs: lapszoknya. :oops:

Kép
erusverus

Zuzmoo, köszi, bár sokat tétováztam, hogy milyen nevet írjak be, mert még mindig nem tudjuk, meg ugye nekünk 2félével is készülni kell. Ezért lett fantáziadúsan csak annyi, hogy "A Baba" 8)

Emléxem, hogy szülés után milyen öröm volt ismét saját szemmel látni…amit most nem látunk csak tükörből, mintha visszakapná az ember az egyik testrészét :D :D
lara

Zuzmoo, ez tök jó hír! Gratula!

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.13 20:51-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

stephie: Anyu is ilyen, kérdezte már hogy van-e kombiném, amiben a dokihoz megyek. Mondom: mi van????
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok

Zuzmoo, gratula a melóhoz
Nóri, néztem Luca új képét az iwiwen, nagyon vagány:)

Pammut, köszi a vígasztalást...
Asszem csőstül jön a baj, a sors próbálgatja, hogy mennyit vagyok képes elviselni - kiderült, hogy a szerelő, akinél az autóm van fél éve össze vissza hazudott, hozzá se nyúlt a géphez, pedig azt mondta már csak a légzsák hiányzik - most apukám kiment megnézni, ugyanolyan roncs mint volt. És a pénzt (nagyon sokat), amit alkatrészre kért, nem akarja visszaadni - nem írtunk róla a papírt, mert a család barátja (volt). Tudom, én voltam a hülye... Elfogytam a könnyeim, már sírni sem tudok, csak nézek ki a fejemből...
Sajnos kénytelen leszek ugyanolyan tisztességtelen eszközökhöz nyúlni, mint amilyenekhez ő, ha látni akarom a pénzem.

Balekmami :(

boruska

Hű, nem tudtam jönni 1 napig, s amire végigolvastam, jól elfelejtettem, mire akartam reagálni. Az én agyam is tompul...

Ja, pelenka: nekünk mindig is Libero volt, a Pampers nem jött be. Ill. most Borinál Berbero-t használunk, mert az írják fel közgyógyra. De ennek a cégnek van más nevű pelusa is, mindjárt rákeresek, volt, hogy olyant kaptunk. Nagyon meg vagyunk elégedve vele, és ahhoz képest olcsó is. http://www.pelenka.com/

Popsitörlőn gondolkodtatok már? Mi most a DM-est használjuk, szerintem nagyon jó. A Tescos is jó volt a múlt alkalomig, mert legutóbb kevesebb és kisebb lett egy csomagban, s a minősége is nagyot romlott. :?

Férjemmel megbeszéltem, hogy decemberben összeszedem a kórházas csomagot. Csak még erőm nem volt átnézni a listát, amit a gmailra feltettetek... :o

Eszter, neked akartam gratulálni a vizsgához, Zuzmoonak meg a munkához!

Jocó, köszönjük, hogy velünk vagy, s írsz nekünk. Tényleg, hogy bírod az otthonlétet Geriék nélkül? (Vagy ne szomorítsalak a kérdéssel?)

Híradót már hetek óta nem nézek, főként nem az elejét... 8)
ktc

Boruska-Derüske! :lol:

Kerítsd elő a hatalmas kétajtós szekrény méretű barátaidat, és fenyegesd meg a magát szerelőnek nevező illetőt!

Amúgy ma úgy határoztam, nem várok Apára, kiirtom az őserdőt. Úgyis pénteken bekukkant arrafelé a dokibácsi. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nem tudom, ki mesélte, hogy a párja a szülőszoba kövén keresgette a cuccokat a szülőszobás motyóból. Na, úgy határoztam, hogy amikor én is összekészítem a csomagot, én csak kiteszem egy kupacba, de becsomagolni ő fog. Hogy tudja, mit hová tett! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Boruska! Hát ez sajna súlyosabb, mint egy napfényhiány. Én muja vagyok ilyen dolgokhoz, emberem nyúzná meg azt a dög szerelőt :evil: . Már akkor gyanús volt, mikor először írtad, hogy fél éve nála a járgány :( . Azért lehet tenni valamit az ügyben? Vidd magaddal Nórit :) !

Katica Mikor leülök olvasni én mindig magamhoz ragadok egy papírt meg a gyerekeim által szertehagyott ceruzacsonkot. Különben nem reagálnék semmire :D . A Dm-s cuccokal ált. mi is elégedettek szoktunk lenni.
pammut

Pammutnak igaza van! Vidd magaddal Nórit! Ő tuti elintézi! :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Ja! Megyek veled! Pitbull vagyok! :lol: :lol:
De egy ügyvéddel talán jobban jársz! :lol:
Vendég

Akkor Jucit is vidd! :lol:

Van itt minden, mint a vurstliban! :lol: :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nóri!
Ez nagyon cuki! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Na letudtuk anyósnál a köszöntést is. Kaptam virágot, meg csinált nekem hurkát párolt káposztával meg mirinda szeletet :lol:

Jah voltam a dokinál a másik vérvétel eredményéért. Kb ugyanaz az eredmény, de ő megnyugtatott, hogy nincs komoly baj, a kismamáknál mindig magasabbak ezek a számok, de ne kérdezzem, hogy miért. Írt vas+folsav tablettát. Aszonta az nem árt úgyhogy szedjem be. Kemény 400 Ft volt a gyógyszer :lol:

Na megyek leheveredek az embőc mellé :lol:

Szép estét mindenkinek

bellerreni
Eger

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?