Új privát üzeneted érkezett!

A futamídőt nem lehet hosszabra kérni,mondván majd lesz valami addig?

Kép
muzsuzska

Nagyi lakásásba megyünk a hétvégén, onnan megyünk majd a sajátba...
Bizom benne, hogy sikerül elintézni gyorsan és Gergő már oda fog hazamenni...

Kép

Kép[/
tancsu

A futamidő a havi 40 törlesztővel igy is 30 év.
Ez a maximum....

Kép

Kép[/
tancsu

Lehet kérni az első 5 évre könyitett törlesztőt, ami kb havi 25 lenne...
Viszont utánna jöval magasabb lész majd....
De most lehet ezt fogom kérni, aztán meg majd lesz valahogy 5 év múlva...

Kép

Kép[/
tancsu

Oké, akkor pakoljatok! A nagyinál legalább nyugalmad lesz, és addig talán összejön minden!

Azért elég szégyen lesz anyósnak, hogy a fia és a terhes menye elköltözik, mintha ő útálta volna ki! :D

Kép
muzsuzska

Gondolom a férjed is ki van most teljessen, anyós nem cseszeget benneteket?

Kép
muzsuzska

Majd lesz mástól unoka....

Kép

Kép[/
tancsu

Nem is beszélünk...
Szinte kerül...

Kép

Kép[/
tancsu

Szegény párom pasi létére sirt ma....
Mondtam neki hogy nem akarom hogy később bármit is megbánjon majd...

Kép

Kép[/
tancsu

Jaj nem irigyellek! könyörgöm ne idegeskedj, nehogy Gergő meginduljon! Nehogy baj legyen!

Kép
muzsuzska

Zsuzska...

Ha nem ba, akkor most itt hagylak...
Nagyon kivagyok, pihennem kéne kicsit..
Reggel is megyek Miskolcra...

Kép

Kép[/
tancsu

Férjednek az anyja nem tud mit csinálni vele, após nincs? Az is lüke?

Kép
muzsuzska

Megpróbálok vigyázni magunkra, nem szeretnék 2 hónappal korábban szülőszobára menni...

Kép

Kép[/
tancsu

Anyósék elváltak 15 éve....

Kép

Kép[/
tancsu

Nagyon vigyázz magatokra!!!!!!!!!! Pusszancs! És jelentkezz ahogy tudsz!

Kép
muzsuzska

Oksa....

Múlt éjjel sem sokat aludtam és nagyon érzem hogy pihennem kell már....

Amint tudok jövök...

Cupp...

Puszi mindenkinek...

Kép

Kép[/
tancsu

Szia!!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Gyermeként imádjuk szüleinket , szeretjük testvérünket. Aztán felnővünk, jönnek a hétrköznapi gondok amitől védve voltunk vagy végig néztük.
Egy betegség , egy válás, egy örökség egy törekvő testvér elég ahhoz hogy akit szerettünk, őnző vadálattá váljon, a pénzért átgázoljon a szülő a gyermeken, vagy testvér a testvéren, vagy gyerek a szülőn.
Sosem értettem hogy a szülők miért csinálnak két gyereket ha csak az egyiket támogatják, dédelgetik, nem testvérek, számukra nem egyformák????
Rohadt egy élet!!!!!!
Azt mondják ami nem ől meg az erősit, nos azt hiszem mi már elég erőssek vagyunk! Csak békét és boldogságot szeretnénk!

Tancsu, Flóra és én !

Benó, Szilvi remélhetőleg sose tudjátok meg milyenek ezek az érzések!

Kép
muzsuzska

Kép Kép

Kép
muzsuzska

Kép Kép

Kép
muzsuzska

Sziasztok!
Itt vagyok! Végre szünidő!!!! Jöhet a lazsálás, pihenés!!!! Kép

Kép
flóra 11

Sziasztok!

Csupa szomorú hírek :cry: :cry:

Tancsu, sajnálom, hogy így alakult és én is csak annyit tudok mondani, hogy vigyázz nagyon magadra és Gergőre! Remélem minden jól alakul!

Nekem tegnap megjött, de ma megyek azért orvoshoz.... Nem tudom van e értelme, de majd megmondja!
Este jelentkezem, ma az irodában rossz volt a net!
szilzi

Benó, ez ilyen komoly nálad? Ne csináld ezt! Mi a fene van veled? Csak nem vagy kórházban
Kép
Kérlek,csak annyi időre jelentkezz be, hogy tudjunk rólad. :shock:

Kép
flóra 11

Sziasztok!

Kép
muzsuzska

Helló Szilzi!

A francba, ez a piri. De ha nincs baba, legalább annyi,hogy megjött magától. Azért jó, ha elmész dokihoz,mert ez a ciklusod mindenképp túl hosszú volt. És egyébként sincsenek rövid ciklusaid. Lehet, hogy nálad is kellene valamilyen hormonpótlás.

Kép
flóra 11

Helló Zsuzsi! Na, lassan csak összejövünk. :D

Kép
flóra 11

Szilvi ha babát akarsz akkor tessék elmenni a dokihoz, a gólya kerül bennünket!

Kép
muzsuzska

nem tudom mi van Benóval, már kezdek aggódni!

Kép
muzsuzska

Voltam a főorvosnál az sztk rendelőben, majdnem megöltek a nők, vagy 20 álltak sorban amikor az asszisztensnő behívott és a felháborodásra mondta hogy én műtétes vagyok.
Lecseszett a doki hogy ha nem akarok 20kg hízni semmi értelme hogy szedjem az elevitet!

Kép
muzsuzska

Most várok a vérzésre, már ahhoz is írt gyógyszert ha elkezd ömleni a vér. és van beutalom a 21 napra csak a dátumot kell becsalnom és akkor reggel jelentkeznem.Ügyi vagyok ! A doki is aranyos volt, de megvizsgált és nagyon durva kezei vannak fel is sziszentem!

Kép
muzsuzska

Tancsu,látod szükség törvény bont. Anyóshoz szükségből költöztél, hogy ne legyél egyedül. Nem akartál a nagyid lakásába visszamenni,mert poros, szenyezett a levegő meg nincs felvonó. Most viszont tényleg ez számotokra a legideálisabb megoldás. Meglátod, megnyugosztok mindketten és tiszta fejjel a lakást is sokkal könnyebben elintézitek majd. Látod mennyi jó emberrel vagytok körülvéve. A kollégák, ismerősők, a te rokonaid. Mindig találsz segítőkész embereket és ez jó érzés. Bárcsak közel laknánk, mehetnétek a párom lakásába, az úgyis üres.
Mindenképp nagyon vigyázz magadra. És még tudod mit? Ne felejts el magasra emelt fővel távozni!!! Fontos!!! Éreztesd az anyósoddal, hogy TE győztél!!!! És emelt fővel távozola fiacskájával együtt. Meg fog pukkadni. :twisted:

Kép
flóra 11

Flóra ugyanezt írtam én is csak te sokkal szebben fogalmaztál!

Kép
muzsuzska

Zsuzsi, akkor sokat intéztél ma. Ügyes vagy. :D Csak így tovább.
És a sebed hogy van?

Kép
flóra 11

Hajnali 3 kor ideért a vihar,elment és a Dunánál fordult és visszajött 6kor volt az igazi galambtojás nagyságú jegek estek. Sajna a levegő nem hűlt le megint meg lehet dögleni!

Kép
muzsuzska

Hát igen Zsuzsi,mi már, sajnos, tapasztaltak vagyunk ilyen téren. Ezért tudunk hasonló tanácsokat osztani. :lol:

Kép
flóra 11

Szépen gyógyúl, persze mert rájöttem hogy kezelhetem . Nem szabad nedvessen lennie, gézlap-leragasztva.

Hétfőn mehetek dolgozni! Ma bent voltam, elég undorító a helyzet. Két főt vettek fel a hapsi az olyan ellenszenves, hogy hánynom kell tőle!

Kép
muzsuzska

Időjárás: Tegnap nálunk csak csendesen esett,de hosszú ideig. volt villámlás,dörgés csak kevés, aztán elállt ez is, csak az eső maradt. Ma dög fülledt volt a levegő. Reggelt borult volt az ég,aztán már hétágra sütött a nap. Most megint beborult és kezd esni az eső.

Kép
flóra 11

Tényleg jó volt az évzáró? Jutalom ajándék osztás az évi munkádért?

Kép
muzsuzska

A galmbtojás nagyságú jegek nem semmik!!! Húúúú!!! Nagy kárt tettek nálatok? :shock:

Kép
flóra 11

Örülök,hogy gyógyul a sebed. A munkában nem kerülhet bele semmi? Nem lesz számodra már ártalmas a környezet?

Szard le magasról az ilyen kellemetlen alakokat! A szükségeset beszéld vele, máskor meg maradj csendben a jelenlétében.

Kép
flóra 11

megtépázott fákat, anyámnál néztem a kertet, paprikákat és mindent, de túl fogják élni a növénykék!

Kép
muzsuzska

Jutalom meg ilyesmi nálunk esetleg a fizetéskor lesz. Ilyenkor csak a gyerekektől köszönünk el. Hétfőn még megyek munkába.

Kép
flóra 11

Szörnyű! Nálunk a határban fekszik a gabona. Abból kenyér már nem lesz,csak takarmány.

Kép
flóra 11

Szörnyű itt minden!!!!!!!! Irtó fullasztó a levegő, szerintem jön még valami.

Kép
muzsuzska

Egyébként pedig az évzárón én kaptam a legtöbb virágot! :D Ez az előző munkahelyemen is így volt. A gyerekek pedig külön nagyon megleptk. Képzeljétek betanult az egyik kislány egy verset és ezzel búcsúzott el. Nagyon megható volt. Aztán az osztályom nem akart hazamenni. Nem akartak elengedni szünetre. Sírtak, mert nem voltak benne biztosak,hogy jövőre is én fogom-e őket tanítani. Hát ezt én sem tudom,csak merem remélni.

Kép
flóra 11

Lehet hogy mondtad, hányadikosokat tanítottál? És hány évig szoktál vinni egy osztályt?

Kép
muzsuzska

Átmegyek a keresztlányomékhoz. Királyfi alszik, ma későn feküdt le, ez az utólsó éjszakás müszakja.

Kép
muzsuzska

Zsuzsi, picike másodikosokat tanítok. Ezen az iskolán ez volt az első évem, vagyis ezeket a gyerekeket egy éve tanítom. Nem tudom,itt mi a tendencia,meddig visz egy tanító egy osztályt.
Az előző sulin mindig végigvittem őket elsőtől negyedikig. Szerintem ez így jó a gyereknek és a tanítónak is egyaránt.

Kép
flóra 11

Nagyon álmos vagyok,ami nem csoda az utóbbi hetek tempója után. Szerintem egyet szunyálok,aztán kimegyek a temetőbe a nagyihoz.

Kép
flóra 11

Ja,még nem meséltem nektek. Jelentkeztem négyéves továbbképzésre angol nyelvből. Nem tudom,hogy fogom győzni. Őrült vagyok,mi?

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?