kicentrifugálta, elmosogattam közben
Jim, ez nem ér, tessék egészségesnek lenni!!! orvos látott már?
és én bennelennék, hogy szüljünk márc 29dikén, de szerintem Te nem bírod ki addig....
amúgy az is vicces lenne, ha most pénteken születne, ugyanis a párommal mindketten matematikusokvagyunk... és a 3dikhó 14, azaz 3.14.... jól mutatna
(na vajon miért?
amikor 2 éve ezen a napon irattam zht a dátum helyett azt irtam, hogy kb. Pi
a diákjaim kifeküdtek....
)
Tündérmanó, nagyon aranyos a pocid
ügyes a nagyfiad
jók a képek, mert így a nickhez van mit hozzákötni
Zsu, továbbra is drukkdrukk hogy ne szüljél, de ugye semmi jele? meg ha jólrémlik Alexát is túlhordtad, nem? akkor hátha Vikó sem jön előbb...
Lexus, nagyon baba a babaszoba... én nem akarlak elkeseríteni, de van egy történetem, anyukám barátnőjéről, akinek a bátyja is orvos, és sokan soxor ultrahangozták, végig állították, hogy leányzó. A szülés nagyon vígan ment a kispapa mellett a bratyó is bent volt meg a saját orvos... amikor előbukkant a baba hirtelen mindenki elhallgatott, síri csönd... Az amúgy nagyon türelmes és halk anyuka ordította, hogy árulják el mi a baj.... mire "Semmi, csak Rékának fütyije van..." naszóval, láttak már karón varjút. De Neked tuti nem ez lesz
bocsi, csak eszembejutott
De nagyon tetszik hogy minden apró részlet megvan... nálunk még a részletek nagyonis hiányoznak... de majd a jővő héten, amikor a könyvek a helyükon vannak és malmozom..
Ja és nemér itt olyat mondani, hogy nem álltam mérlegre... ennyire lazán venni a kilókat....
irigyirigy
ami a kilókat illeti... jelentem elértem a 80at ami a saját magamnak kitűzött (nem cél.... hanem) felső határ.... most persze mondhatnánk, hogy akkor szüljek most, de még nem vagyok kész rá. Vagy hogy nem hizom többet, de akkor nem lenne szabad csokit és kekszet enni állandóan....
okok nem érdekelnek a kilók
na megyek, könyveket pakolni
aki szülni akar, jöhet segíteni, neki adom a lexikonokat.... és mehet a közeli kórházba...
ja igen, még egy érdekes, ma kaptam egy levelet a kórháztól, hogy az orvosom bejelentett, azaz orvos akivel szülni fogunk, 1szer találkoztunk. mondtam nekihogy márc végére vagyunk kiirva, a menses szerinti időpontnál két héttel fiatalabb az úrfi.... erre mit ad le a kórháznak a születés várható időpontját illetően? márc 17. ezek szerint már én is a 40dik hétben lennék? nemhiszem....
ja mégvalami:
yeah, találtam málnalevélteát
én is elkezdem inni...
mondjuk holnaptól... én még mindig nem akarok szülni, csajok, én még nem vagyok felkészülve rá.... majd holnap... vagy holnapután...
akkor megyünk orvoshoz, akkor kiderül, minden rendben
na télleg léptem, mert sokk lesz belőlem...
Monácska, ez a fájás ez elég magasnak hangzik.. (mondom én aki még nem volt soha ctgn, de itt a lányoktól hallottak alapján...
)
Szval rólam dumcsiztatok...
ez jó
de én reménykedem, hogy lesz ilyen tuti otthon is egy-egy kórház. Azt nem tudom, hogy most nekem van mázlim, hogy elsőre ezt a kórházat találtam, vagy minden kórház ilyen itt. De most sokan fognak szülni itt a környezetemben, szval majd kikérdezem őket...
Kikó, olyan jó hogy újra itt vagy