Új privát üzeneted érkezett!

Mona köszi a névnapi köszöntést, nem maradtál le semmiről :lol: !!!!

Kép
kikó70

Jim
Úgy látom egyszerre egyet gondoltunk! :) Laura korára vonatkozóan!!! :))))

Kép
Kép
tündérmanó27

Teljesen leálltunk a fényképezéssel, de majd szerdán jövök egyhónapos állapotjelentéssel :), és majd holnap lekapom hozzá a csajt. Széééééép :roll: :D tokát növesztett, és tele van pattanással, mint egy tini! :wink:

Kép

Kép
mzx

Mzx, már én is akartam mondani, hogy a héten meg kell kezdeni az egyhónapos albumot! :lol:
Danny, tőletek is kérünk majd egyhónapos fotót. Bár te azért ellátsz minket mindig újakkal! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Most mennem kell, a család rendeli a vacsorát!

Vigyázzatok magatokra, és az éjjel lehet bátran osztódni lányok! :)

Cupppppp
Vendég

Atya ég, Mzx! Mindjárt 1 hónapos a lányka? Az igen :) Nagyon kíváncsi vagyok rá, úgyhogy várom a képeket :oops:

Nekem is lépnem kéne Monához hasonlóan, mert a vacsi sajnos nem készíti el magát, de egy kicsit még bámészkodok itt meg az albumokban :)

KépKép
lexus

kicentrifugálta, elmosogattam közben :)
Jim, ez nem ér, tessék egészségesnek lenni!!! orvos látott már?
és én bennelennék, hogy szüljünk márc 29dikén, de szerintem Te nem bírod ki addig....
amúgy az is vicces lenne, ha most pénteken születne, ugyanis a párommal mindketten matematikusokvagyunk... és a 3dikhó 14, azaz 3.14.... jól mutatna :lol: (na vajon miért? ;) amikor 2 éve ezen a napon irattam zht a dátum helyett azt irtam, hogy kb. Pi :lol: a diákjaim kifeküdtek.... :lol: )

Tündérmanó, nagyon aranyos a pocid :) ügyes a nagyfiad :) jók a képek, mert így a nickhez van mit hozzákötni :)

Zsu, továbbra is drukkdrukk hogy ne szüljél, de ugye semmi jele? meg ha jólrémlik Alexát is túlhordtad, nem? akkor hátha Vikó sem jön előbb... ;)

Lexus, nagyon baba a babaszoba... én nem akarlak elkeseríteni, de van egy történetem, anyukám barátnőjéről, akinek a bátyja is orvos, és sokan soxor ultrahangozták, végig állították, hogy leányzó. A szülés nagyon vígan ment a kispapa mellett a bratyó is bent volt meg a saját orvos... amikor előbukkant a baba hirtelen mindenki elhallgatott, síri csönd... Az amúgy nagyon türelmes és halk anyuka ordította, hogy árulják el mi a baj.... mire "Semmi, csak Rékának fütyije van..." naszóval, láttak már karón varjút. De Neked tuti nem ez lesz :P bocsi, csak eszembejutott ;)
De nagyon tetszik hogy minden apró részlet megvan... nálunk még a részletek nagyonis hiányoznak... de majd a jővő héten, amikor a könyvek a helyükon vannak és malmozom.. :)
Ja és nemér itt olyat mondani, hogy nem álltam mérlegre... ennyire lazán venni a kilókat.... :roll: irigyirigy
ami a kilókat illeti... jelentem elértem a 80at ami a saját magamnak kitűzött (nem cél.... hanem) felső határ.... most persze mondhatnánk, hogy akkor szüljek most, de még nem vagyok kész rá. Vagy hogy nem hizom többet, de akkor nem lenne szabad csokit és kekszet enni állandóan.... :roll: :roll:
okok nem érdekelnek a kilók ;)

na megyek, könyveket pakolni :P
aki szülni akar, jöhet segíteni, neki adom a lexikonokat.... és mehet a közeli kórházba...
ja igen, még egy érdekes, ma kaptam egy levelet a kórháztól, hogy az orvosom bejelentett, azaz orvos akivel szülni fogunk, 1szer találkoztunk. mondtam nekihogy márc végére vagyunk kiirva, a menses szerinti időpontnál két héttel fiatalabb az úrfi.... erre mit ad le a kórháznak a születés várható időpontját illetően? márc 17. ezek szerint már én is a 40dik hétben lennék? nemhiszem....

ja mégvalami:
yeah, találtam málnalevélteát :lol: én is elkezdem inni...
mondjuk holnaptól... én még mindig nem akarok szülni, csajok, én még nem vagyok felkészülve rá.... majd holnap... vagy holnapután...
akkor megyünk orvoshoz, akkor kiderül, minden rendben :)

na télleg léptem, mert sokk lesz belőlem... :)

Monácska, ez a fájás ez elég magasnak hangzik.. (mondom én aki még nem volt soha ctgn, de itt a lányoktól hallottak alapján... :) )
Szval rólam dumcsiztatok... ;) ez jó :) de én reménykedem, hogy lesz ilyen tuti otthon is egy-egy kórház. Azt nem tudom, hogy most nekem van mázlim, hogy elsőre ezt a kórházat találtam, vagy minden kórház ilyen itt. De most sokan fognak szülni itt a környezetemben, szval majd kikérdezem őket... :)

Kikó, olyan jó hogy újra itt vagy :)

Kép

Kép
kolyok28

bocsi, kicsit összekavarodtak a sorok... :? télleg sokk volt belőlem....

Kép

Kép
kolyok28

Kölyök! Én is hallottam ilyen sztorit.. olyat még nem, hogy kisfiúnak nézték, és kislány lett, mondjuk ez némileg érdekesebb is lenne :D
Egyébként én sem vagyok még felkészülve a szülésre asszem.. egyrészt amikor belegondolok, hogy megszületik a baba, akkor mindig megijedek a hatalmas felelősségtől.. aztán mindig eszembe jut, hogy én ezt akarom! Biztos gyerekes, de félek a fájdalomtól is :oops: ...
Csak amúgy meg olyan jó lenne túlleni rajta, és a karjaimban tartani végre a babát!

Na én is megyek, majd holnap jövök. Köszönöm hogy visszafogadtatok! :) Jó itthon lenni megint :)

Pusszok

KépKép
lexus

Kölyök, igen, Alexát 41+1-nél indították. Most ugyanúgy, mint nála: semmi jósló, nyákdugónak se híre, se hamva, úgyhogy remélem, még kicsit kibírja bent. Bár én már egyre kevésbé itttkint! :roll: :roll: :roll:
Vendég

Én meg azt álmodtam valamelyiknap, hogy kislányom született. Hazajöttünk, állt a család a nagy kékségben és röhögtünk.... Tovább nem volt. :lol:

Délután figyeltem a barométert, szép fokozatosan csökkent a légnyomás, mint azt már kifejtettem ez éppen kedvez a magzatburkok pukkanásának, ja és, hogy 24 órán belül kiadós eső legyen. de minket most az első következmény jobban érdekel. :lol:

Hajnalban az enyémet nem bánom, ha elpukkan,, csak egy kicsit had aludjak elötte.... :lol:

Kölyök!
Könyveket is szívesen segítenék pakolni.... :D
Egyébként lehet, hogy a sógornőmnek is tanítottál matekot. Tavaly végzett az Ybl-n.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

ma én lennék a hírhozó???

most kaptam meg Pété sms-ét:

HELLO CSAJOK! 13.
25.KOR MEGSZÜLETETT GYÖNYÖRŰSÉGES KISLÁNYUNK LIVIKE, 52 CM, 3047 GR-MAL ÉRKEZETT VIHAROS GYORSASÁGGAL :)
PUSZI MINDENKINEK!!!

KépKép
judit18

Pété! Gratulálok! Sok boldogságot Livikéhez!

Jól érezted, hogy nem fog sokáig bentmaradni az a pici lány. Nem hiába mutatta a ctg azokat a nagy méhösszehúzódásokat.

Kölyök!
Csak győzzed a táblát... :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

judit!
Ezekszerint nálad még nem hatott a tonik. :lol: Ugye ez van mára házi feladatnak. :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Szia Lexus, el sem hiszem, hogy ennyi idő után előkerültél! :) Örülök, hogy ismét itt! :) Az én pocakom is nagyon hegyes volt és mindenki azt mondta fiam lesz, még az utolsó nap is... szerencsére kislány lett és az orvosnak lett igaza, nem a népi megfigyelésnek. :) Szép csajszis lett a szoba! :)
Kölyök, igen használom a szopi párnát, hátfájás ellen viszont nem jó... nagyon fáj a hátam! :( Akartam ma írni, hogy hihetetlenül gyorsan tudod frissíteni a táblát! Tök ügyi vagy! Feri mondta is, míg kórházban voltam, hogy nagyon lelkiismeretesen csinálod. :)
Beszéltem Szilvánusszal, azt mondta, hogy rájuk is vigyázott egy őrangyal. Az oxitocin terhelést nem jól bírta a baba szíve, azért lett SOS császár. Most még a "császáros" szobában van, egy jó darabig még nem mozdulhat, Marcit már bevitték hozzá szopizni, szőke, hosszú hajú kisfiú. Gondolom a többit majd Ő elmeséli. :)

Lilla most nagyon kiborított! Éhes, de a cici nem kell neki, csak üvölt, ha meg végre sikerül betalálnom a szájába fél perc alatt ki is köpi. :( A kis lustaság! :(

KépKép
KépKép
mni

Pété, garatulálok, sok boldogságot kívánunk a babához!!!

Ildi, Endre

Kép
kikó70

már lenyomtam 1 liter tonikot - brrr
Attila most hozza a homeos cuccokat, mert du nem volt még a gyógyszertárban és rendeltek

és még lehet, hogy egy bábakoktélt is lenyomok

mindent bele!!! eszterxx, csatlakozhatsz!!!

ja és most kergettem meg a ronda fekete kandúrt aki idejár vernyogni meg spriccelni a teraszajtót - egy kis extra testmozgás

KépKép
judit18

Pété, nagyon sok boldogságot Nektek! :) Kíváncsi vagyok, milyen a viharos gyorsasággal szülés... :)

KépKép
KépKép
mni

Pété, gratulálok, sok boldogságot és sok-sok tejcsit!!!

Kép
Vendég

Pété!!!! hatalmas gratula!!!Dejóóó :) potyognak a babák :)
Kívánok Nektek is soksok örömöt és vidámságot a csöppséghez és soksok tejet!!!
Kép Kép

Kép

Kép
kolyok28

Én is kiváncsi vagyok nagyon, hogy mennyire volt viharos a szülés. Első szülésnél ritka. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Lexus: jesszum , semmit nem változtál, csak a pocid nőtt :P
Pont olyan vagy , mint az első képeiden, jó hogy újra csatlakoztál :P
Gratuláció a mamiknak a babócákhoz, kezd alakulni a táblázat :P
Tündérmanó: szép a pocód és már neked is egész lent van :D
Felteszek én is egy képet, de nekem még mindig úgy fennt van :cry:
Mikor akar ez a csepp megszületni :?: Mostanában annyit türelmetlenkedek :oops:

Anita
Kép
boszi30

Kép
Mikor lesz ebből babóca ?

Anita
Kép
boszi30

Judit, olyan jó Neked, és persze nekünk is ;)
hogy ilyen jóhíreket hozol :)

Mni, reméltem, hogy a hátfájás múlik... :? ez a kislány milyen lustaság... nem is tudom, mit lehet ilyenkor tenni??
És igyekszem frissiteni a táblát, most van időm :) És olyan jó ezeket irdogálni :) Nagy öröm :) Aztán majd a jővő héttől mondjuk néha elküldöm valakinek a legfrissebb verziót, hogyha véletlen előbb szülnék... bár nemhiszem, a márc 28 vagy 29 nagyon szimpi nekem.... :)

Szegény Szilvánusz.... persze alényeg, hogy jól vannak mindketten!!!

Pumperka, várlak :) kapsz cserébe csokit :)
megyekis.... majd még nézlek Titeket :)

Kép

Kép
kolyok28

Anyukák, tanácsra lenne szükségem. S.O.S.
Eddig Alexát mindig alig lehetett kiimádkozni a fürdőkádból, most pedig néhány napja egyszerűen sírva fakad, ha csak kiejtem a számon, hogy fürdés. Semmi nem történt vele a vízben, ami miatt félhetne. Imádott fürödni, főleg velem vagy az apjával, de most a fürdőszoba közelébe sem lehet vinni.
Van tippetek, hogy mi lehet az oka, és mit csináljak vele? Fürödni kell, de a legutóbbi kb. kétperces gyors lemosdatást is végigbőgte.
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Vendég

Hujujj visszanéztem, hát mik nem történnek!!!
Pété!!! Gratula a lánykához, jó egészséget, sok tejcsit!!! :)

Zsu! Bár (még) nem vagyok anyuka, pláne olyan nem, aki e térten tapasztalattal rendelkezhetne, azért hadd kotyogjak közbe annyit, hogy én el tudom képzelni simán, hogy a kicslány vmi rosszat álmodott, ami a fürdéssel/vízzel kapcsolatos, és ezért van a nagy sírás... Remélem mihamarabb megoldódik!

Köszi csajok, hogy örültök nekem, legalább ennyire örülök a viszontlátásnak én is, ha nem jobban! :)

KépKép
lexus

Lexa, de jó, hogy visszatértél! Én igazán szerintem már csak szülés után, már nehezen birom lelkileg ezt...
És gyönyörű a pocakod, de kifejezetten piszokság igy kinézni ennyi idős terhesen. Olyan, mint amikor Jim tesz fel magáról bikinis képeket :lol:

Pété, gratula!!!! Jöjjön, aminek jönnie kell, március 2. fele...

Kölyök, én is gondolkodtam rajta, hogy pi lesz a születési ideje a gyereknek, csak ezt a perverziómat már nem mertem senkivel megosztani... de lehet, hogy a soduku bajnokkal kellett volna... amúgy annyi sodukut fejtettem már éjszakánként, hogy azon gondolkodom, hogyha megveszem újra ugyanazt az ujságot, észre sem venném :lol:

Mzx, tök jó átlagunk lesz!!! Ha még 13-án éjjel kibujna András-TÖhötöm-TIhamér-bármi, akkor pont egy hónap lenne köztük!

Amúgy én már tök lemondtam a szülésről, nem tudom, Szilvánusz hogy birta. Pedig még csak holnap kezdem a 42. hetet :cry: nagggyon elegem van, de már nem türelmetlen vagyok, csak fáradt, beletörődő, lemondó. És ez a telefonlenémitás jól működik, ma eddig 37 nem fogadott hivásnál vagyok, én ezt nem birtam volna.

Ja, az átlagunk: 9 fiú, 9 lány, 8 sima, 10 forditott, 3 fiú és 7 lány született császárral.

Kölyök, te jössz, hogy kielemezd, könyvespolcpakolás közben!

Ahhoz, hogy hozzuk a 25%-os országos császárátlagot, a következő 22 babának simán kell születnie!!! Úgyhogy hajrá mindenki!

Ja, és holnap el fogok tünni, reggel még benézek, ki szült meg, aztán megyek ctg-re és utána a munkahelyemre, azzal legalább jól eltelik az idő. Nem ér aggódni értem, előre kijelenthetem, hogy NEM szülök!
Ja, és képzeljétek, az utódom "távozott", most az utód utódját tanitom be :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

Még én sem szültem :)

Viszont a ma és tegnap született gyönyörű babák szüleinek szívből gratulálok, és nagyon sok boldogságot, sok finom tejcsit, és jó egészséget kívánok!!!!!

Zsu
Nálunk kb. ennyi idős korában hasonlóan visítósak lettek a fürdéseink, de viszonylag rövid időn belül megoldódott a helyzet. A gond az, hogy már nem emlékszem, hogyan oldottuk meg. :oops: Az biztos, hogy többnyire a viharos gyorsaságú zuhanyzást választottuk, és ha esetleg volt kedve, a zuhannyal játszhatott "tűzoltósat" (sűrű imádkozások közepette, hogy csak a csempére :):)). Majd ha hazajön apa, megkérdezem, hátha ő emlékszik, mi volt a csodaszerünk. Mindenesetre azóta is imád fürödni, és tudom, hogy csak rövid ideig tartott a "víziszony". Kitartás!!! :):):)

Mommy
Nagyon örülök, hogy jól alakul a tejcsi-kérdés nálatok is!! Ügyesek vagytok!!! :):):)

Mni
A gyerkőcök szoktak ám mindenfélét kitalálni, nehogy túlságosan "rutinná" váljon az életünk nekünk, szülőknek. Hol nem alszanak, hol nem kell nekik a cici, stb... :):) :wink: De az biztos, hogy holnapra már megvan a fejében a következő próbatétel, amin anyáéknak keresztül kell menniük. Legalábbis az én tapasztalatom ez: tisztára, mint egy akadálypálya :). De ahogy Móni írta, azért az nagyon jól ki van találva, hogy akkor is imádd a kis huncut fejét, amikor egyébként már nagyon eleged lenne belőle. :):):) Egyébként viccet félretéve, próbáld meg más pózban szoptatni, hátha úgy jobban beveszi a szájába, vagy olyan is van, hogy csak az egyik ciciből szeret szopizni. Próbálkozz, de ne keseredj el!!!

Márti, Tündérmanó, Lexa

Nagyon szépek a pocakok :)

Eszterx

Lehet, hogy ez a beletörődés már a szülés előjele? Pati is sokkal nyugisabb lett röviddel a vajúdás kezdete előtt. Az, hogy félsz, az meg teljesen természetes. Még többedik szülésnél is, nemhogy az elsőnél. De Andris ügyes kismanó, Te meg ügyes nagylány vagy, majdcsak sikerül minden probléma nélkül kinyomni ezt a nagyfiút. A drukk mindenesetre megy innen is +++++! :):)

Hú, tuti, hogy lett volna még mire reagálnom, de mire ideértem, elfelejtettem... Majd még visszaolvasok, és jövök.

Holnap reggel meg ctg után még megkukkantom Patiékat :)

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
zsombi

Sziasztok!

Lexaaaa!!!!
Örülök, hogy megint vagy! Teljesen érthetők a távolmaradási okaid!
A babaszoba gyönyörű :)

Szilvánusz!
Szívből gratulálok!
:) Már nagyon ideje volt! :D
Isten hozta Marcell babát!

Pété!
Nektek is óriási gratuláció! :D

Ha arra gondolok, hogy egyidős babások voltunk (de valamiért más dátumra voltunk kiírva! :lol: )

Lányok!
Én ma voltam NST-n!
Jóslónak nyoma sincs! Babóca mozgásra adott szívmüködése tökéletes!
Azt mondta a doki, hogy egy hét múlva kontroll! :roll:
Hát nagyon nem úgy néz ki, hogy itt szülés lenne kérem szépen! :?
Én leszek itt a következő delikvens, aki túlhordja!

Monácska drága!
Láttam, hogy közvetítettél! :) Aranyos vagy! :)

Puszika Mindenkinek, jók legyetek!

Jó étvágyat a fincsi vacsorákhoz és pihentető éjszakát kívánok! :D

Cuppantás!

38+6
Vendég

Húúúúúúú!!!!!!!

Micsoda pörgés a topic-on!!!!!!!!!!!!
Csak egy gyors bekukk! Most jöttem Anitáéktól a kórházból!!!!!!!
Jól vannak, tejcsi csak úgy dől!!!!!!!!!!!
Olyan édi édi babó!!!!!!!!!! Annyira irigykedem!!!!

Itt egy kép! Csak annyi, hogy kis ablakon keresztül készült a fotó!!!

Kép

Szia Lexus!!!
Mi igaz nem ismerjük egymást!!! Én 22-re vagyok kiírva!
Szép nagy pocid vagy, és nagyon csini kismami vagy! :lol:
Vendég

Szilvánusz!

na csak meglett a türelmed csümölcse :wink:
Gratula!!!

Pété!

Nektek is nagy Gratula!!

Lexa!

Üdv.újra köztünk!!Sokat emlegettünk ám :wink: :wink:
És tényleg nagyon csini vagy!!Te semmit nem híztál,csak a baba a pocidban a plusz kg :wink:
Emlékszem mindig direkt ebben a szerkóban fotózkódtál,ugye?! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Húú, de jó, ma sok-sok babáról érkezett hír, kiváncsi vagyok, hogy hogy telik majd az éjszaka! Nagyon besűrűsödtek az események!

Eszterxx, jéé, pont ezen gondolkodtam ma, azaz, hogy lassan egy hónap különbség lesz az ugyanarra a napra "készült" babáink között. Aztán olyan perverz gondolataim támadtak, hogy még az is lehet, hogy átlagban hozzuk az eredetileg kiszemelt február 29-et, de szerintem Andris (vagy a dokid) biztos megkegyelmez neked még azelőtt :).

Mni, megértem, hogy ez milyen elkeserítő lehet! Hízogatott egy picit legalább, vagy nem méritek?

Kép

Kép
mzx

kiszazsu: nem tom mitől lehet, de szerintem ne eröltesd. Az a tapasztalapt, hogy minél jobban eröltet az ember valamit, annál inkább ellenérzést vált ki a gyerekből. Szerintem így nagyobb az esélye annak, hogy ismér visszaálljon az "aligváromapancsit" állapot.

Kép Kép Kép
fanetta

Sziasztok,

Beszéltem Patival, igaza van a mamájának, hogy csak felső fokban beszél róla! Olyan aranyosan próbált felviditani! És pont amikor beszéltünk, megérkezett hozzá Jim, úgyhogy ma kapunk friss hireket is.

Kaptam tanácsot: igyam meg a bábakoktél (immár megvan a pontos recept), max nem hat semmit, ha nem úgy állok... és esetleg próbáljak mást, ami méhösszehúzódásokat generál... azt mondta, hogy csak disztingváltan irjam le, na de úgy meg nem tudok... szóval, mehetek kivenni a babyőrből és társaiból az elemeket (Pati, ha olvasod, ez igy elég szép volt :lol:? )

Kép

KépKép
eszterxx

Pété: gatula!!!

Kép Kép Kép
fanetta

Pété: gatula!!!

Kép Kép Kép
fanetta

Eszterxx, megnyugtató, hogy nem csak én vagyok ennyire perverz.... mért nem mondtad, hogy a Te Andriskád is vonzódik az irracionális számokhoz? ;) és Pi az egyik legkerekebb ezek közül ;) Akkor nincs mit aggódni, pénteken fog kibújni ;)
37??? azttaaaamindenit, én a helyedben kikapcsolnám a telefont, ezt nem lehet bírni....
A sudokuval meg úgyvagyok, hogy annyi időt el tudnék vele tölteni.... ;) és ha sokat játszom, akkor még elalvás közben is az jár az eszembe.... ;)
jó, hogy bemész holnap a munkahelyedre :)

látom már kihoztad a lényeget helyettem ;) csajok, mostantól simán szülünk, ;) akár lehet viharosan is ;) én is kiváncsi vagyok az milyen lehet :lol:

holnap lesz már Pati!!! úgy várom ;)

Kép

Kép
kolyok28

Márti, köszi a képet Anitáról, nagyon édesek!!!! :)

Eszterxx, Pati mit mesélt még, hogy vannak? foga rendbejött???

Kép

Kép
kolyok28

Na, kicsit megkésve, ahogy ígértem, ez volt a szombat "reggeli" az ágyban :) fél12kor. :P
Kép

Kép

Kép
kolyok28

Kukuucs :D Most nem szabadultok ám tőlem 8)

Eszter! 37 nem fogadott??? Azt a ... :shock: Én sem bírnám. Amúgy meg ne add fel, és kitartás, és egyebek! :) Tuti, hogy hamarosan baba lesz a dolgoból! Drukkolok! +++

Kavicska! Ha megnyugtat, ha nem - pár napja baromira olyan megérzésem van nekem, hogy túl fogom hordani a babát. Az eddigi megérzéseim bejöttek a terhesség alatt. Nem bánnám, ha most máshogy lenne.

Szia Márti! Hát én eléggé le vagyok maradva, jó sok kismamit/frissmamit nem ismerek, de majd pótoljuk! ;) Láttam a pocifotódat az előző oldalon (vagy talán kettővel előrébb? - lényegtelen), nagyon jól nézel ki te is!

Panni! Nahát, nem gondoltam volna, hogy van, aki emlékszik erre :D Igen, mindig ebben a szerkóban fotózkodtam, 39. és 40. heti képet tervezek még, meg hát 41.-et is, bár túlzás hogy azt tervezem, remélem, akkor is beleférek még az alsóba! :D A melltartó miatt nem izgulok, a mellem továbbra sem nőtt ugyanis! :? Emiatt sztem nyafogtam még anno, akkor azt mondtátok, h majd beindul. Most mit mondotok??

Kölyök! Vmi hasonlót küldj már nekem léccilécci :D
Csajok! Ne hallgassatok Titanic zenét... bőgök :?
Holnap lesz Pati??? Dejódejó!!! :)

KépKép
lexus

Mzx, tegnap hízott szépen, de ahhoz képest ma kevesebb. De ma rossz napja van... 2x kakilt is meg lusta is enni. :(
Zsombi, köszi a jótanácsot, ebben tényleg lehet valami. :)

KépKép
KépKép
mni

Ja igen, Niki, vagy Mni, nemtom hogy szokás mostanában :), ne legyél elkenődve ;) Biztos csak ma van rossz napja a lányzónak, holnapra semmi gond nem lesz! :)

KépKép
lexus

eszterxx, neked milyen bábakoktél recepted van??
nekem : baracklé 3 dl, barackpálesz 0,5 dl, ricinus 0,5 dl
ez utóbbi rengetegnek tűnik, majdnem a fél üveg amit a gyógyszertárban adnak és elég fura, nem oldódikfel uszik a cucc tetjén. most kortyolgatom.... nem vészes de ittam már jobbat is....

állítólag az a trükk, hogy alhasi vérbőséget okoz - az indíthatja be a szülést. ha jól hat. ha nem akkor csak fosást... persze az is hasznos, egy kis tisztítás

37 nem fogadott hívás, még a végén irigykedem, engem azért nem zaklatnak 3-4nél többen....

ez marad mára, a homeo bogyók nem jöttek meg :( mondták ,hogy talán holnap. majd megnézem máshol, nekem kicsit sürgősebb ennél....

kölyök.... övön aluli fotó. tegnap nézgettem a gofrisütőket az auchanban de direkt nem veszek... rám ez nagyon veszélyes lenne hosszútávon. az életben nem fogynék le!

mzx, 1 hónapos lesz Laura, hihetetlen! én meg itt még malmozom....
azért jöhetne a fotó... nekünk tokával is tetszik biztos vagyok benne :)

aranykavics, túlhordás, hol van az még, nyugi....látod mindenki váratlanul beelőzi a sor elejét....

kezdem megkedvelni a bábakoktélt, egész elhomályosodtam tőle, már nem is emlékeztem milyen érzés becsípni....
akácos úúúúút....

KépKép
judit18

Judit!

Caullophylum- 5ch homeós bogyót rendeltél??
Sztem jót fog tenni,higyj benne :wink:

Lexa!

Ha előbb nem a tejcsitől megnő a cicid az tuti :wink: :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Judit!

Drukkolok,hogy a jobbik hatást érje el a bábakoktél. :wink:

Eszterxx!
37 nem fogadott hívás. :shock:

Kölyök!
A 3,14 hivatalosan az én napom.... :lol: De bárkit engedek társulni. :lol:

Aranykavics!
Te még tényleg messze vagy túlhordástól, de igazad van a türelmetlenséget nem lehet elég lorán kezdeni. Már többen beleestünk a kórba. :wink:

Niki!
Ha meg bírod állni ne mérd mindennap a gyarapodást, mert az is stresszel téged. A napi gyarapodás mégtényleg nem árul el sokat
(pisi, kaki...), a hetit szokták inkább csak nézni. Persze, ha tényleg téged ez is megnyugtatz akkor még mérd naponta. Hiába mondták nekem is, hogy a szopásokat ne mérjem, de sokszor megmértem az elején, néha még éjszaka is.... :oops: Van olyan baba akinél nem lehet megvárni, hogy már mérgesen sírjon, ha éhes, őket már, ha hangosan cuppog mellre kell tenni, de szerintem pár nap és már jobban kitapasztalod mi válik be nektek... :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Judit!
A ricinus nem gyilkos? :shock:
Bár ma egész nap székelési ingerem van (amúgy ez nálam rendben van), de valahogy mégsem megy!
Ha ennyi ricinust meginnék, akkor valószínűleg vísítva távozna belőlem a fekália! :lol: :lol: (bocs a részletes írásért! :oops: )
Szerintem is messze van még a túlhordás. :D
A dokim amúgy is síel, csak szombaton lesz, március 15-én pedig egy NEMZET ünnepelné a kisfiam szülinapját! :lol: :lol:

Lányok, hogy is van ez a bábakoktél? Azoknál jó, akik már tágulnak? :roll:
Egy kicsit szkeptikus vagyok, mert az alkohol méhizomlazító! :roll: Bár fél deci mennyiségben bakfitty! :lol:

Attól azért az akácos úúúút.... még nagyon messze van... :lol: :lol:

Kölyök és Mindenki!
Én megkíméllek benneteket a ma délután általam sütött meggyes-csokis muffin látványától. Az íze fergeteges!
Az idén rájöttem, hogy tudok muffint sütni! :lol: Erre a párom is rájött! :lol: No, akkor gondolhatjátok már mennyit sütöttem!
Egyelőre a csokis, meggyes a nyerő. Még más ízűt nem próbáltam. De tutti nem lehet nehéz! :lol:

Boldog ILDIKÓ napot kívánok!

Lexa, Boszi!
Nagyon szépek a pocakok! Én holnap csinálok fotót. 39-ik héten! :D És mérlegre is fogok állni! :roll:

Zsu!
Én sajnos nem tudok segíteni abban, hogy hogyan lehet visszaszoktatni a fürdésre!
Rossz álom lehetett, vagy biztosan van valami oka. Csak úgy egyik napról a másikra ... elég érdekes! :roll:
Vendég

Édes, Tündéri Babás-mamák, Készülődő Pocaklakók!

Beszéltem...mert napjában többször tesszük..Pattival...Két témája van: Norti..és Ti)))) (természetesen Gorka és Péter is)
eszterxx: nagyon megért, hogy ...jó lenne már a babának érkezőre venni a dolgokat...Könnyen ( :lol: :lol: :lol: ) beszél ...de emlékszem a szülés előtti napokban..igen furcsa dolgokat tapasztaltam nála :roll: :roll:

(előttem...igazán ne fogjátok vissza Magatokat...mert akkor nekem illik elosonni innen, ha feszélyeztetlek Benneteket...nekem egyetlen előítéletem van....az, hogy nincs előítéletem... :D :D :D ...)

Norti....szopizik...alszik...és rotyogtatja a batyúját... : :lol: :lol:
Patti pedig elfogultan mesél róla....A fogára nem panaszkodik, tehát rendezte a fogas-doki..Ami bámulatos, semmi nem borzolja....na végre :D :D ...ez a 2. babázás...rengeteg előnyös tulajdonságot váltott ki benne....(természetesen az összes rosszat tőlem örökölte...)....talán egy észrevétel: kétszer annyit beszél...mint Norti előtt...

Sok-sok sikert a készülődő babáknak...és ..derűsen induljatok neki az elhalaszthatatlan ..nagy műveletnek....Hajrá Eszterxx és az utolsó perces mamik:D :D :D
nanó:))

Nemrég jöttünk haza! Bocsi, de elfáradtam, meg egy kurva nagyot estem és fáj mindenem :evil:

Pati Nortija egy tünemény! Holnap jön a szüléstörténettel és fotókkal! Eszterxx, érdeklődött előtte még telefonban rólad, aztán mondtam, depisedsz és látod, meg is ápolta kicsi szíved-lelked. Nekem nagyon tetszett a Szt Imre, meg PAti olyan kis dinka mint volt. Amúgy nagyok a mellei, a hasa meg tök jól lement :wink: Puszil mindenkit!

Megyek dögleni, mert a térdem sajog, tiszta kék-zöld vagyok, láttátok volna, 2 autó közé estem be :shock:
Vendég

Halihó

Megérkeztek az első érezhető fájások nálam is!
De még nem szülök!!!!!
Apa amúgyis dolgozik! Ádámom meg azért csak nem fogja majd a kezem és mondja: anya most nyomj!!!!!

Márti!
Be mertél menni nélkülem a kórházba!!! :) Azért a fotót köszi! Jó látni őket!!!! Voltál uh-on?

Kép
Kép
tündérmanó27

PÉTÉ!!!!!!!!!! gratula!!!!!!!!!!!

na megyek tényleg, puszika
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?