Új privát üzeneted érkezett!

Szuszu, hatalmas gratula 8) Jó egészséget Nektek :D

Kitti, nem semmi h igy is hogy fogolódik a babád.
A köldök zsinórtól ne félj, azt mondta a dokim minden 3. baba igy születik,és ha baj van azt időben jelzi a ctg.

Lei,ez egy jó kérdés.Én is igy vagyok vele egyébként.Nagyon féltem,most meg alig várom és jó érzés tölt el ha eszembe jut :roll:

nicike

Winoma a homeos bogyók bevétele előtt és után fél órával semmit nem lehet enni és inni (kivétel sima ásványvizet). Fogmosás sem!

Kép
andaka

csandi nem akarlak beelőzni, nekem az is jó, ha egy napon szülünk. :wink:

Mecsi jól van, azaz szegényke jól szenved... :( 2 perces fájásai vannak, de még mindig csak 1újnyi :(

Lei szerintem is kell ez a 9 hónap, hogy lelkileg is felkészülj!
De ezt a bármikor perces dolgot nem bírom. Várni, hogy történjen már valami, pláne, ha már túl vagy a kiírt időponton! Hát én ebbe bele őrülök. Ez a tehetetlenség...piszok rossz.

De ezek szerint a péntekre esélyesek vagyunk??? Én szeretnék már ma szülni! Történjen már valami végre! :x

Szuszunak és a kis Andrisnak nagyon nagy gratuláció! Milyen pici baba, irigykedem!

Lányok nagyon csendbe vagytok!

Kép
andaka

Ma már sütöttem sültcsirkecombot burgonyapürével és most sül a rakott krumpli. Apának, ha ma megyek, akkor holnap legyen kajcsi. :lol: Mert ugye szülni szeretnék ma...

Kép
andaka

sziasztok,
ma én aludtam mecsi helyett :wink:

szuszu nagyon gratulálok, nem lehetett egyszerű neked sem ha ennyire elhúzódott :shock:

andaka!nekem is jó ha egyszerre , de én se bánnám ha még a pénteki front elött vagy példáúl MÁR BÁRMIKOR :D :D

nekem most fájogat imitt-amott, de szerintem csak a vizsgálattól és nem komoly

hrk!sajnos nemszeretem a tonikot és mást sem ami keserű :(

zsófi vajon császáros lett csajok?ezt nemlehet még tudni?ő aránylag hamar megvolt, nem?reggel ment vizsgálatra és,kora délután már jött is a hír a hatalmas babáról :shock:
Vendég

Akkor most én megyek aludni egy picikét.

Képzeljétek most beszéltem egy kismamával, akit még a terhességem elején ismertem meg és ő is 11.-ére volt kiírva, mint én és ő is az Uzsokiban fog szülni. És még ő sem szült meg. :D

Andi hátha nem a vizsgálat miatt vannak a fájásaid!

Nekem ha felállok nagyon nyilal alul, de ez nem fájás, csak feszít. Ma porszívóztam, lehet megerőltettem. Na meg szereztem egy jó kis sebet a köldököm felett, remélem nem látszik majd meg a babán!

Nagyon unatkozom... :? Még jó, hogy férjem holnaptól itthon lesz. Így ketten fogunk unatkozni. :lol:

Kép
andaka

Zsófi, Szuszu, gratulálok.
Mecsi, hajrá!
Kismamák, aludjatok, ameddig tudtok... :lol:

Boniko, párommal megállapítottuk, hogy Zsigi és Levi hasonlítanak egymáshoz!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Szuszu, hatalmas gratula Andrishoz! Jó egészséget, sok tejecskét kívánok nektek!

Voltam dokinál, mindeféle vizsgálat, UH, CTG, kenetvétel, méhszájvizsgálat, vérvétel beutaló (nagygenerál :D ). Minden rendben, méhszáj zárt, CTG mondhatni negatív :lol: súly kb 3300g. Maradok utolsó mohikánnak a terveim szerint!

Megyünk is tovább, elviszem a kölyköket valami játszóházba vagy valahová, mert a délelőtti játszótér nem volt elég :) viszont kint nagyon meleg van. Meg bevásárlás, gyermekekkel nehezített változatban.
Vendég

Winona, küldtem neked privit!

sniky

Aproo tényleg nagyon hasonlítanak! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

folyamatosan érzem a derekam szerintem ez már az lesz csak majd beerősödik egyszercsak+elöl a hasam alján is feszít kicsit...
küldjetek nekem is valamit lécciléccccilééécccii
Vendég

Sziasztok!

Én is gratulálok Zsófinak és Szuszunak! Jó nagyra megnőtt odabent Beni baba. Mecsinek meg szorítunk, hogy minél gyorsabban menjen.

Mi ma voltunk hasi uh-n, hogy a vesetágulatunkat megnézzék. Szerencsére a normál értéken belül van, így még kontrollra sem kell visszamennünk. Úgy örültem neki, főleg, hogy előttünk úgy jöttek ki egy három hetes babával, hogy valószínű műteni kell. Kisasszony jól viselte az autókázást, szinte végig aludt.
Csak baromi melege volt, így egy body-ban hagytam, de még így is izzadt.

Rita! Gondolok majd rátok, remélem minden rendben lesz a vizsgálaton. Nálunk is beriasztott párszor az elején, de azóta csak akkor amikor rendszerint elfelejtjük kikapcsolni. :?

Andi

KépKép
jazmin2005

Szuszu! Gratulálok!

Szegény Mecsi! Nem olyan jó ott bent üldögélni!

Én voltam ma vizsgálaton, és pont a vizsgálat előtt pár órával távozott a nyákdugó második, vagy nem tudom hanyadik része.
Állítólag már egy kicsit (5-6mm, azaz 1 ujjhegynyi) ki vagyok nyílva de semmi komoly, simán hazaengedtek. Azért mégis jobb itthon üldögélni, igaz, nekem nincsenek fájásaim, mint Mecsinek.

Cs-Andi! Én folyamatosan küldöm neked az energiákat, és legszívesebben indulnék már veled szülni, mert már kezdek lassan megkattanni ebben a várakozásban. Főleg, hogy a dokim ma már arról beszélt, hogy a jövő héten hány vizsgálatra kell majd elmennem, ha netán nem szülnék meg vasárnapig :?

Tonik helyett nem lehet valami mást inni? Nem a gyömbért mondta valaki, hogy az is jó szülésindításra? A tonik miért jó különben?
Előre is köszi a válaszokat, de már lassan minden megoldás érdekel.

rizsimami

Várakozók! Ti is ki vagytok nyílva valamennyire? Most csak Csengét tudom, hogy teljesen zárt a méhszája.

rizsimami

Sziasztok!

Julcsi, Zsófi, Szuszu, tiszta szívből gratulálunk Nektek! Jó egészséget és sok örömet kívánunk!! :)

Úgy látszik, ha pár napig nem jelentkezem akkor hirtelen beindul a babaeső. :D
Lehet inkább nem is jövök megint egy ideig, hátha megszül még az, aki már nagyon szeretne és már nagyon ideje is lenne neki. Itt most Rád gondoltam Andi. :)

Nálunk minden rendben van, picurkánk alig 3 hét alatt majdnem 800 gramm-ot hízott. :) Már egészen hurkásak vagyunk. :D
Remélem minden kisbaba és anyuka is hasonló örömöket él át! :) Sosem gondoltam, hogy ennyire örülni fogunk majd egy-egy adag babakakinak, meg büfinek. :D:D:D
Gyönyörű dolog szülőnek lenni, mi nagyon élvezzük.

Megyek is, mert lassan ébredezünk.

Mindenkinek további szép napot/estét!!

k.a.t.i.c.a

Andi, látom alakulsz. :) Megyek is gyorsan, remélem legközelebb azt a hírt olvasom, ha belépek, hogy megszületett a picurkátok!! :) Szorítunk Neked! Elkezdhetsz készülődni, én kilépek. ;)
Sziasztok!!

k.a.t.i.c.a

Nagyon nagy gratula Szuszunak is! :D

Csimby,
Mi nem kelteketjük, mivel örülünk, ha végre alszik! Nagyon éber baba.általában két szopi között (ami olyan 3-4.5 óránként van), 2 órát van fent mire végre elalszik. Csak minden második etetés között alszik egy nagyobbat. Na meg a gyerekorvos is azt mondta, hogy ne keltegessük, majd ő jelzi, hogy mikor szeretne enni. Érdekes, mert a hasa is inkább az éjszakai és délelőtti etetésnél van, de olyankor szegénykém olyan nagyokat tud pukizni. Most megpróbálom egy kicsit tovább büfizetetni, hátha segit. Mondjuk nagyon mohó, mert ő is megeszi a 90-110 grammot egy szopinál, és ezt mind max 10-15 perc alatt. Szokott is nagyokat nyelni meg köhögni! Pedig magyaráztam már neki, hogy az csak az övé és nem eszik meg előle senki sem!! :wink:

Kép
Kép
dia123

Szuszu szeretettel gratulálok!

CS-andi bizony én is hasonlót éreztem...drukkk
Vendég

Sziasztok!

Szuszu férje vagyok, és Szuszu nevében is köszönöm a gratulációkat és a jó kívánságokat. Most csak pár képet küldenék, mert túl fáradt vagyok ahhoz, hogy részletesen meséljek, pedig lenne mit.

Kép Andris es Zsuzsi

Kép Andris1

Kép Andris2 [/img]

szuszu

a tonik a kinin miatt jó és az egy keserű anyag vagy aroma ...
Vendég

szuszu!nagyon gratulálok!gyönyörű kislegényke!
Vendég

Szuszu nagyon szép Andriska!!

Winona, hát kópéskodnak ezek a gyerkőcök velünk.

Rizsimami én múlthéten még teljesen zárt voltam, a héten nem vizsgált, mert a kórházban voltunk és épp szült, csak kjött hozzánk...

Én is nyűglődöm már, jó lenne túlleni rajta...

Csandikám hát akkor megy a drukk,hogy végre Csenge baba beinduljon!!

Nem tudom,hogy Zsófi császáros lett-e, de szerintem nem. Egyébként nem ment neki olyan gyorsan hiszen hajnalban írt,h már görcsöl mióta és du 3 után lett meg Beni baba....,de majd Ő elmondja pontosan.

Megyek fürcsizek meg nyaggatom Apát...
makadu

Szuszu és férje nagyon gyönyörű a kicsi fiatok! Gratulálok hozzá :lol:
Vendég

Lei,
Jól látom, hogy még egyben vagytok????
Majd azért velünk is (áprilisiak) oszd majd meg az örömhírt!
Gyors, könnyed, fájdalommentes szülést kívánok!
Bambi

Kép
1bambi

Lei,
Jól látom, hogy még egyben vagytok????
Majd azért velünk is (áprilisiak) oszd majd meg az örömhírt!
Gyors, könnyed, fájdalommentes szülést kívánok!
Bambi

Kép
1bambi

sziasztok!
szuszu nagyon édes andriska!
várom a szüléstörténeted is majd...

csajok:köszi a homeós hozzászólásokat.

sniky:privit köszi, én is küldtem.

vajon mecsivel mi a helyzet??

már bocs, de akinek nem akar beindulni a babó, a szex állítólag beindítja.....már próbáltátok??

Kép
winona

én jelentem már mindent kipróbáltam amit lehet, de tonikot nem iszom mert útálom :? viszont a derékfájás megvan még és talán erősödik is megsürgettem egy jó meleg fürdővel :D
reggel 3/4 7-re kellene laborra+ctg-re mennünk és nem vagyunk jó koránkelők így ha összejön akkor le se fekszünk :D

talán eljött végre a mi időnk :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

cs-andi!hajrááá!!!!
az öt perces meg tíz perces fájások az azt jelenti, h. öt percenként jelentkeznek...fél percig?vagy meddig?

Kép
winona

Szuszu, nagyon szép baba a kis Andris!

KépKép
jazmin2005

Kép

KépKép
jazmin2005

El sem hiszem, végre sikerült egy kép!

KépKép
jazmin2005

Kép

Kép

KépKép
jazmin2005

Jó éjszakát! Megyek alszom pár órát.

KépKép
jazmin2005

Sziasztok!

Gratulalok Szuszu - nagyon szep Andris baba! :)

Mi is meg egyben - gorcsolget a hasam, megy el folyamatosan a nyakdugo, de egyenlore ennyi. En egy kicsit tobb, mint 1 ujjnyira vagyok kinyilva. Mi is probalkoztunk mar a szex-szel is, de ettol nem valtozott semmi. A tonikot en sem szeretem. :( Azert remelem hetvegere kibujik a kisasszony - egyebkent mindjart telihold lesz. :)

A malnalevel teat miert nem ajanljak? Az en szulesznom bodza teaval egyutt ajanlotta egyebkent - 3 ek bodza + 2 teaskanal malnallevel. A homeos bogyokbol en is ezeket szedem - 9CH-t - most egyutt 5-5 bogyot.

Hajra Mecsi!

Jo ejszakat, probaljatok meg kipihenni magatokat.

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Sziasztok!

Egy gyors gratula Yuyunak, Zsófinak (vége a türelmetlenségnek, megvan a szép nagy gyümölcs) és Szuszunak! Ügyesek vagytok lányok, gyönyörüek a babák!

A pocakosok pedig hódítóan gömbölyüek, de már biztos nem sokáig!

Mi megint ki voltunk 2 napig vonva a forgalomból. A nagylányom belázasodott a hétvégén, torokgyuszi lett a dologból, hétfön beigazolódott etéri gyanúm, még jó, hogy már a hétvégén elkezdtem neki önhatalmúlag adni a helyes antibiotikumot. Ha már a dokinál voltam, rákérdeztem arra is, hogy normális dolog-e a kékes elszínezödés az ajkak körül. Gyorsan levette Dönci vérmintáját és kiderült, hogy 2,5 hét alatt a felére esett a hemoglobinja. Hát én úgy megijedtem, hogy hanyat homlok rohantam vele a kórházban. Két nap kivizsgálás, szerencsére nincsen belsö vérzése és más patológiás okát se lelték a jelenségnek, így betudtuk közösen a koraszülött anémiának. Ma már jobb lett a lelete, de én azért még nem vagyok nyugodt. Sárgának pedig még mindig sárga... :(
Talán mégis elcserélték és kis kínait vagy indiánt adtak nekem. :)

Megyek aludni, mert erösen kivagyok.

Ágicám!

Igazi kis hercegnöd van, nagyon szépen cseperedik a lányzó! Döncike is belehúzott, kedden 3100-at mért a doki, egy héttel késöbb, tehát tegnap 3500 volt már a lelkem és plusz 2 cm, vagyis most 50 kerek centi a hossza. Kezd párnásodni mindenhol. Már csak az elsö aktív mosolyra vágyok nagyon, de lehet, hogy ebben is túl türelmetlen vagyok.

Panna!

Ne aggódj, a mellgyulladásod el fog múlni. Nekem anno Regövel nagyon sokszor volt, ha megjelent a piros folt, már kentem is rá a calendula olajat és az nagyon jót tett.

Babákban gazdag éjszakát kívánok!

Barbi
maass

Húha! Ilyen sem volt még, hogy én legyek az első fórumozó! Kezdek aggódni, lehet, hogy egyedül maradtam a pocakommal! :shock:

Jó lenne, ha Mecsi végre jelentkezne, mert kezdek érte aggódni, hogy mi van már, hiszen tegnap reggel óta bent van. Azt hiszem Nikinek szokott üzenni.

Lányok, jelentkezzetek!

rizsimami

Sziasztok!

Itt vagyok meg en is - tudtam rendesen aludni ejszaka, bar eleg faradt es nyugos vagyok - jo lenne mar tul lenni a szulesen.

Delutan megyek megint CTG-re - remelem lesz valami valtozas. :)

Mecsirol van valami hir?

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Sziasztok!

Gratulálok Szuszunak, Zsófinak! Dejó nekik!!! :D :D
Mecsi?

Mi beterveztük a mai éjszakát... remélem...

Ma először rosszul aludtam... nagyon fáj mindkét lábam, zsibbad... vettem be kalcium-magnéziumot, remélem segít. Megyekis pihizni.

K.
Vendég

Sziasztok!

Mi is egyben, pedig nálunk esős az idő, egész éjszaka/hajnalban görcsölgettem,de semmi komoly...reménykedünk... :)

Képzeljétek ma voltam az sztk-ban, mert labor papírt kellett kérnem és a sorzámoszós csaj megkérdezte,h terhes vagyok-e :shock: :shock: :roll: , mondtam csak mohó vagyok.... :lol: Mögöttem a hapsi úgy röhögött...

Mecsiékkel mizujs? Anadaka is nagyon eltűnt, lehet tényleg együtt szülnek?! :)

Többiek?
makadu

jóreg lányok!
én 10 órákat tudok aludni....hihhetetlen....
jazmin:nagyon szép viki baba!
mazsi:de ajánlják a málnalevél teát, de nekem azt mondta a szülésznőm h. elég ha homeós bogyókat szedek.úgyhogy nem fogom inni.....amúgy sem szeretem a teát....sajna.
makanekem is tegnap az utcánkban összefutottunk egy nénivel, erre kérdezi, h. hát terhes vagy?mondom igen, és nem görögdinnyét ettem.....jó gondolom meglepődött, és ilyen hülyén jött ki.....de viccces eléggé....

Kép
winona

Zsófi, SZuszu (és férjeik) !

Nagy gratula a csöppségekhez!Lassan tényleg kimerül a pocakosok tábora :lol:

Mecsinek megy a drukk!

Én rendbejöttem, most állunk vissza a normál szopira, mert a cumis etetés nagyon vacakul megy mindkettőnknek...

Pusz, mennem kell, Réka nagyon akar vmit...

panna1

Teával kapcsolatban...

egy természetgyógyász összeírt 5-6 féle teát, hogy ezek keverékét igyam. Iszom is, de az "üritésem" (bocsánat) elmarad.
Van benne málnalevél is, szerintem az okozza.

Remélem már nem tart soká és kibújik a kisfiúnk.

Babázni szeretnék!!!
Vendég

hát tényleg nem sokan maradtunk,
Nekem tegnap elment a nyákdugó.ma meg egész nap nagy wc-nem kell(bocsi).
Hányingerem is van,ez nem az Én napom.Holnap megint ctg.
Szuszu, Jázmin,szépek vagyok,mind a 4-en :D

Mecsi???????

Valakinek üzenhetek? Zsófi száma van meg dehát Ő koriban,Én meg elég érdekesen vagyok.

nicike

Nicike!
Nekem nyugodtan, mi itthon leszünk. 70/369-1081.

K.
Vendég

hahó! még én is itt.
rizsi: nekem is három hete egy ujjnyira nyitva, de ez nem jelent ezek szerint semmit :cry:
pedig hogy beparáztatott anno akkor a doki, amikor közölte, hogy nyitva a méhszáj. Azt mondta, bármikor szülhetek....erre tessék, csak nem akar ez a gyerek kibújni. Pedig már beszéltem vele, hogy jó lenne, ha kibújna végre. Remélem ez a hétvége meghozza a babákat nekünk,mert ez már tényleg idegörlő állapot így a végén. :x
lei

egyébként, ha nyitott a méhszáj, akkor is lehet sexelni? Vagy az esetleg fertőzésveszélyes lehet? mazska neked dokid mit mondott erre?
mondjuk az én párom inkább nem mer, mert fél, hogy baja lesz tőle a babának....pedig már mondtam neki, hogy az lehet, hogy beindítná a dolgokat.
lei

Mecsi? Andaka?

Nicike, engem is értesíthetsz: 06-20-538-8215

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Lei!

Mi is a 37. hetin megkaptuk, hogy 1 ujjnyira nyitva, azóta szexeltünk és ne aggódj semmi bajotok nem lesz.
Hát, hogy beindítja... nem tudom, nálunk nem...

Az én párom is olyan óvatos. Rossz lehet ez a plussz figyelem nekik. :)

K.
Vendég

Előtte azért letusolt, biztos ami biztos.

A babát meg védi a burok.
Vendég

Én még itt vagyok. :(

Mecsi 9.13-kor írta, hogy elfolyt a magzatvize, reméli most már szülnek.

Én ma voltam dokinál, CTG nagyon gyenge két fájást mutatott. Doki még mindig nem tudott megnézni, mert zárva voltam. Viszont a méhszájra azt mondt nem valami szép, picit sebes. Kérdezte volt e bármilyen műtétem, de nem volt soha semmi. Ez mitől lehet szerintetek?
Kicsit magam alatt vagyok. :( Még a végén megvárom tényleg a dokimat hétfőig.

Csandi? Mi van vele? Lehet szül? De jó lenne!

Kép
andaka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?