Sziasztok!
Egy gyors gratula Yuyunak, Zsófinak (vége a türelmetlenségnek, megvan a szép nagy gyümölcs) és Szuszunak! Ügyesek vagytok lányok, gyönyörüek a babák!
A pocakosok pedig hódítóan gömbölyüek, de már biztos nem sokáig!
Mi megint ki voltunk 2 napig vonva a forgalomból. A nagylányom belázasodott a hétvégén, torokgyuszi lett a dologból, hétfön beigazolódott etéri gyanúm, még jó, hogy már a hétvégén elkezdtem neki önhatalmúlag adni a helyes antibiotikumot. Ha már a dokinál voltam, rákérdeztem arra is, hogy normális dolog-e a kékes elszínezödés az ajkak körül. Gyorsan levette Dönci vérmintáját és kiderült, hogy 2,5 hét alatt a felére esett a hemoglobinja. Hát én úgy megijedtem, hogy hanyat homlok rohantam vele a kórházban. Két nap kivizsgálás, szerencsére nincsen belsö vérzése és más patológiás okát se lelték a jelenségnek, így betudtuk közösen a koraszülött anémiának. Ma már jobb lett a lelete, de én azért még nem vagyok nyugodt. Sárgának pedig még mindig sárga...
Talán mégis elcserélték és kis kínait vagy indiánt adtak nekem.
Megyek aludni, mert erösen kivagyok.
Ágicám!
Igazi kis hercegnöd van, nagyon szépen cseperedik a lányzó! Döncike is belehúzott, kedden 3100-at mért a doki, egy héttel késöbb, tehát tegnap 3500 volt már a lelkem és plusz 2 cm, vagyis most 50 kerek centi a hossza. Kezd párnásodni mindenhol. Már csak az elsö aktív mosolyra vágyok nagyon, de lehet, hogy ebben is túl türelmetlen vagyok.
Panna!
Ne aggódj, a mellgyulladásod el fog múlni. Nekem anno Regövel nagyon sokszor volt, ha megjelent a piros folt, már kentem is rá a calendula olajat és az nagyon jót tett.
Babákban gazdag éjszakát kívánok!
Barbi