Új privát üzeneted érkezett!

Nócika!
Ne mondj ilyet!
Igenis hiányoztál.
Csúnya piri... el vele :lol: :twisted: :twisted:
picimami

Picimami!

Milyen rendes egy Apát fogál ki magadnak! :D Vigyázz rá! Ritka mint a fehér holló. Vagy csak felénk nem járnak ilyen házias Apák?
Vendég

Cat!
Igen, nagyon aranyos.
De néha vannak hiányosságai. Mint minden apának.
Ha kajáról van szó, mindent megtesz. Hogy hízzak! :? :D
De igyekszik nagyon.
Sokan mondják unalmassá válik, a kapcsolat, stb. (nekem nem volt más soha) Nem igaz. Akarat és szeretet kérdése.
Mi 11 éve együtt. De nagyon szép minden. Nem mondom, nincsenek gondok.. de küzdnünk hogy szép legyen minden napunk.
És boldogságot adjunk egymásnak. :D
[/img]
picimami

Megint enyém a laptető... :D
Ez mit jelent??????????
picimami

Zsuzska!
Drukkolok neked is. A te hőd is jó.
Mikor tesztelsz?
picimami

Nócika!

Bízzunk benne jót fog mondani az orvosod.
Gondolkodtál már? Esetleg nem keresel föl egy másikat?
:roll:
picimami

Cat!
Annyira aranyos vagy :lol: Köszönöm szépen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Picimami!
Szerintem meg fog jönni. De ha mégsem, akkor csak a jövő héten. Már ha kibírom addig :shock: :lol: 8)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Fiatal pár nászéjszakáját tölti, de az ifjú férj nem igazán aktivizálja magát, konkrétan befordul és buzgó horkolásba kezd. Az asszonyka tipródik, hogy mivel vívhatná ki férje figyelmét és gondoskodását, hisz neki egyáltalán nem az alváson jár az esze. Így szól:
- Te, Józsi! Nagyon fázom!
- Akkor takarózz be! - hangzik a cseppet sem "kielégítő" válasz és alszik tovább. A nő nem bírja tovább öt percnél, újra próbálkozik:
- Te, Józsi! Én még mindig fázom! Gyere feküdj rám!
Józsi kelletlenül bár, de megteszi, amit kér, de hortyog tovább. Az asszony kisvártatva újra megszólal:
- Te Józsi! A lábam között van egy lyuk...
- Na látod?! Ott megy be a hideg!

- Kisfiam, van már barátnőd?
- Van. - feleli a fiú bátran.
- És adtál már neki puszit?
- Igen.
- És mit szólt hozzá?
- Nem hallottam, a combjaival összeszorította a füleimet...

Fickó a fehérnemű boltban:
- Melltartót szeretnék a feleségemnek!
- És milyen formájú a kedves neje melle? Tán görögdinnye?
- Nem mondanám...
- Netán sárgadinnye?
- Az sem igazán...
- Akkor almácskák?
- Az sem...
- Hát miféle?
- Olyan... vizslafül...

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Az új tanítónő elé jóképű legényt küldenek a vasútállomásra. Felrakják a csomagokat a szekérre, a csinos Tanító néni a legény mellé
ül a bakra. A falu szélén a legelőn egy bika éppen közösül a tehénnel. A városi tanítónőt ugyancsak lenyűgözi a látvány, s azt kérdezi a
legénytől:
- Honnan tudja a bika, hogy... izé... szóval, hogy mikor alkalmas a pillanat?
- Elárulja azt a nőstény illata.
Hajtanak tovább, most egy csődört és egy kancát látnak hasonló helyzetben.
- És a csődör honnan tudja...? - kérdi a kíváncsi nő.
- Neki is a nőstény illata árulja el.
Megérkeznek a szálláshoz, lepakolnak, a fiú búcsúzik:
- Hát minden jót!
- Köszönöm a fuvart - mondja a tanítónő. - És látogass meg egyszer, ha elmúlt a náthád...

Iskolába új tanárnő érkezik. Szuper figura, minden fiú imádja . Írni kezd a táblára. Janika felkiált:
- A tanító néni borotválja a jobb hónalját!
Erre begurul a tanné :
- Janika mehetsz rögtön haza, ma nem akarlak még látni se.
Másnap megint ír vmit a táblára, Janika felkiált:
- A tanító néni borotválja a bal hónalját is!
Tanné:
- Neveletlen kölyök! Ezen a héten otthon maradsz, a szüleidet fel fogom hívni.
Hétfőn minden megy a rendjén amíg a tanné eltöri véletlen a krétát és lehajol érte.
Janika szó nélkül feláll és pakolja össze a cuccait:
- Azt hiszem csak jövőre látjuk egymást...

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Egy alak a kasszánál áll a kígyózó sor végén. A mellette lévő sorból rá-rá pislant, mosolyog, nevetget egy szőke bombázó. A fickó nem bírja tovább, és kedvesen hozzászól:
- Nem ismerjük mi egymást valahonnan?
- Nem vagyok benne biztos, de szerintem az egyik gyerekem apja lehet.
A fickónak eszébe jut az egyetlen eset, amikor hűtlen volt:
- Úr Isten! Ön az a sztriptíztáncosnő, akit a legénybúcsún a csocsó-asztalon dugtam meg a haverjaim szeme láttára, miközben a te
barátnőid nedves zellerlevéllel vertek és egy uborkát dugtak a seggembe?
- Nem. Én a fia angoltanárnője vagyok.

Két barátnő beszélget. Az egyik büszkén mondja:
- Képzeld, a múlt hónapban nagyobb melleket csináltattam magamnak!
- Aha - méri végig a másik - És miért nem hordod?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

A férfi és nő ül egymás mellett a repülőn. Egyszer csak tüsszent a nő, majd elővesz egy pzs-t, és gyengéden megtörölgeti a lába közötti területet. A fickó értetlenül néz, azt gondolja, hogy rosszul látott. A nő pár perc múlva megint tüsszent, megint elővesz egy zsepit, megint megtörli a nevezett területet. A férfi továbbra is meglepetten, csendben figyel, de már alig tudja magát türtőztetni. Pár perc múlva megint tüsszentés, megint törlés...
A pasi már nem bír magával, és megkérdezi:
- Bocsánat, de ön 3-szor tüsszentett, és mindhárom után megtörölte a p-ját. Meg tudná ezt nekem magyarázni?
- Sajnálom, hogy megzavartam ezzel. Tudja, olyan betegségben "szenvedek", hogy valahányszor tüsszentek, orgazmusom van...
- Ooooh, nagyon sajnálom, hogy kellemetlenkedtem. De szed valamit erre a problémára?
- Aha, borsot!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!

Nagyon jók a viccek!
Pont ezekre volt szükségem egy kis szunyókálás után. :D :D :D

Aranyos vagyok? :oops: :oops: :oops: Ezt valaki Apának is elmondhatná néha. :wink:

Picimami!

Kívánom, hogy Ti legyetek azok a kivételek akik erősítik a szabályt! Mármint a korai és első kapcsolat tartosságát illetően.
Tapasztalataim szerint ugyanis az eslő és korai kapcsolatok nem tartósak. De ha véletlenül mégis, akkor az a legszebb dolog a világon! :D :D :D :D :D Erre én nagyon irígy... :oops:
Egyébként pedig egyetlen kapcsolat sem habostorta, mindenhol vannak rosszabb, küzdősebb pillanatok. Addig pedig jó, amíg mindeketten úgy érzik ilyenkor, hogy megéri küzdeni. :D

Hú, most nagyon kipihentem magam, hogy így filozofálgatni kezdtem.
Én egyébként szeretek küzdeni enyém Apáért. :D Tudom, hogy nekem Ő az igazi. És azt is, hogy ha 10 évvel korábban összejövünk, akkor erre nem biztos, hogy rájöttünk volna. Nekünk sokat kellett változni akkori önmagunkhoz képest, és sok egyéb tapasztalatot szerezni. Szerintem nekünk így volt jó. :D (Megjegyzem, már akkor is voltak közös barátaink, és csak azért nem nagyon találkoztunk, mert én más városba kerültem gimibe és így kollégiumba. De azért esélyünk már akkor is volt amikor 15 éves voltam. :) )
Vendég

Hát én 34 évesen ismertem meg apát de ennek is vannak előnyei :) két évvel fiatalabb nálam de már kiélte magát meg hát szerintem a vidéki fiúk valahogy rendesebbek a pestieknél :9 tisztelet a kivételnek :)most leszünk 4 éve együtt :) de hosszútávra tervezünk és néha azért nekünk is vannak rosszabb napjaink de általában lefekvésre már meg is békélünk egymással :):):):)és nem mondom hogy nem vagyok féltékeny néa rá de megbízunk egymásban :) mi átéltünk együtt egy nagyon mély völgyet és akkor baromira mellém állt és ez a kapcsink elején volt 10 férfiből 8 tuti elhagyott volna. nem részletezem nem megcsaltam más dolog volt de nem szeretnék róla beszélni de lényeg a lényeg hogy akkor nagyon megerősödött a kapcsolatunk :):):):):)

szerintem van olyan hogy első és fiatalon összejött kapcsolatok is kibírják a hosszútávot:):):):):)

Nócika: ne mond már hogy nem hiányoltuk :):):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Bocsika, nagyon rég nem voltam, irjátokmeg, hogy kik teszteltek azóta pozitivat??? :D

Kép
kislibus

Cat!

Első, koraikapcsolat: 16 éves voltam, mikor megismerkedtem a férjemmel, ő 24. Nekem mindentéren ő volt az első és jelenleg 8 éve köszönjük jól vagyunk és nagyon szeretjük egymást! :D Persze az elején mindenki azt mondta, nem ad nekünk egy fél évet se. :lol:

Kép
kislibus

Szép estét lányok.
Én eddig uborkákat raktam be... Olyan szépségesek lettek. És remélem finomak is lesznek.

Aranyosak vagytok nagyon.

Cat!
Jó értük küzdeni, de néha mégjobb, ha ők küzdenek értünk. :wink: :roll:
Nálunk is volt nagyon mély hullámvölgy.
2 éve. :( :(
Túléltük. Nagyon nehezen. És még jobban ragaszkodunk egymáshoz. Nekünk is kellett engedni sokat. Hogy működjön.
:P
Mónika!
Sajnos a féltékenység mindekiben benne van. Csak kiben milyen mértékben...

Néha én is elkalandozok, ha kevesebb időnk jut egymásra.
De aztán hamar elfeledteti velem :P
picimami

Kislibus!
Örülök, hogy neked is első, és jól működő hosszó kapcsolatod van.
Én hiszek benne.
:oops:
picimami

Na szép estét mindenkinek!

Mi a párommal 6 éve ismerkedtünk meg a neten, chat-elés közben :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ez volt febr. 15-én. Aztán márc. 8-án találkoztunk először és én jún. 28-án ide költöztem. Azóta köszönjük, nagyon egymásnak lettünk teremtve :oops: :lol: 8)
Három éve házasodtunk össze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Az én első kapcsolatom 18 évesen volt, ő vette el a szüzességemet is. 180 cm, kék szem, fekete hullámos félhosszú has, kisportolt test. Gondolhatjátok :oops: :oops: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

mi is netes kapcsi vagyunk :):):):)

Kislibus sajna azóta nem tesztelt senki +-t de vannak páran akik közel vannak hozzá :):):)

nika70
Salgótarján

Kislibus, Picimami!

Irígy vagyok ám rátok egy picit az első szerelem örökké tart miatt! :oops: :oops: :oops:

De tudom, hogy nálam nem működött volna. Nekem szükségem volt a tapasztalatokra.
Pedig az első szerelmem is megkérte a kezem. Még csak 15 éves voltam, Ő 19. Kaptam gyűrűt is. De aztán vége lett, és soha nem lehet már visszacsinálni. Akkor nőttem fel igazán. :cry: :cry: :cry: De ez egy nagyon szomorú történet...

Most pedig inkább legyünk vidámak! Kislibus is visszatért! :D

Zsuzska, Nika!

Internetes kapcsolat? Nekem furcsa, de van egy barátnőm, aki szintén így jött össze a párjával. Úgy látszik ma már ezek is nagyon jól működnek. :)
Vendég

Picimami!

Hullámvölgyek minden kapcsolatban vannak. Szerintem. De a lényeg, hogy meg akarjátok-e, meg tudjátok-e oldani.
Nekünk is volt , már nem is emlékszem mikor. Nagyon régen. De akkor úgy éreztem, mindenki hibázhat egyszer, ha valóban megbánja. És úgy érzem jól döntöttem. :D

Uborka?
Jól fog még jönni hamarosan! :D :D :D
Vendég

Kislibus!

Nekem is volt 16 évesen egy olyan kapcsolatom, amire nem jósoltak hosszú időt. Konkrétabban kb. 2-3 hetet adtak nekünk. Aztán majdnem három év lett. Nagyon szép volt, és nagyon boldog voltam vele. Nekem Ő volt az aki elvette a szüzességem. (És én az övét. :) ) Igazi tiniszerelem volt. De most már nem tudnám elképzelni vele az életem. Nagyon ellenkező irányba változtunk, más lett az életünk. De gyönyörű emlék. :D
És ha lesz egy lányom, akkor azt kíánom neki, hogy valami hasonlót éljen át majd abban a korban!
Vendég

Ilyen későn megint csak én vagyok már?

Inkább le is fekszem aludni.

Holnap nem tudom mikor tudok jönni, mert ismét kirándulunk egyet Apával. Majd jelentkezem.

Jó éjszakát mindenkinek!
Vendég

Szép jó reggelt Mindenkinek.

Cat! Milyen jó neked. Kirándultok apával.

Én indulok dolgozni... :?
Jó lenne már egy kis szabi.

Szép napot mindenkinek.

:D
picimami

én nekem is volt egy nagy szerelemem de eleinte kölcsönös volt aztán mikor 20-on éves fejjel összejöttünk akkor már csak tesi kapcsolat volt igaz én nekem a rózsaszín köd a szememen volt és mindig azt gondoltam én kis hülye hogy majd felvállal és lesz ebből más is :):):) de aztán észre tértem:) akkor kezdtem el neten ismerkedni voltak bűn rossz kapcsolatok találkozások de voltak olyanok is akik barátok lettek azóta és végül meghozta a szerelmet is :):):):):)

nika70
Salgótarján

Az első szerelmem nekem is megkérte a a kezemet. Aztán a harmadik is. Most így visszanézve azt kell mondanom, hogy nem bántam meg, hogy nem lett belőle semmi. Csak gazdagabb lettem tapasztalatokkal. És így megismerhettem a férjecskémet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Napsugaras szép reggelt mindenkinek!

Én torok- és fejfájással ébredtem :cry: :cry: :cry: :cry:
És ma "szaga" volt az arcszesznek :oops: :oops: :oops:
Majdnem kiküldtem páromat az erkélyre :oops: :oops: :oops: :oops:

Én apácska is kirándulni ment. Elkirándult dódozni :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Én meg folytathatom a robotot itthon :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
Gyógyulj meg!
Próbálj pihenni is, ne csak dolgozni.

Jó jel, ha szagokat érzel.. és nem tetszik..

Hátha.. +++++

:oops:
Puszi
picimami

Sziasztok, Jó reggelt mindenkinek!!!

Jó sokat írtatok tegnap délután.

Az én történetem a párommal: mi is 16 éves korom óta (pont a szülinapomom :P ) vagyunk együtt lassan 18 éve (júl. 15.) és nagyon jól megvagyunk, igaz nekünk is volt kb. 1 év amikor majdnem szétmentünk de aztán megmenekültünk :P :P :P
Nekem a szűzességemet kb. 15 évesen életem NAGY SZERELME vette el, de sajnos csak 2-3 hónapig voltunk együtt :cry: :oops:

Tudjátok a nagy szerelem olyan volt mit a mesében odajött hozzám egy házibulin a nagy Ő, felkért táncolni (lassuzni) és elcsattant az első csók!!!!! (Nekem Ő mindig nagyon tetszett egy suliba jártunk de olyan elérhetetlen volt számomra, hogy én egy ilyen fiúnak nem vagyok elég jó és nem kellek "én ezt hittem" és nagyon meglepődtem hogy ÉN KELLEK neki!!!! :P ) Sajna viszont elég rövid volt az Ő részéről :twisted:, több hónap kellett mire kihevertem :cry:

Na én most jól fárasztalak titeket a történetemmel :P :P , sebaj legalább telik az idő!!!

Gabi

Kép
Kép
minimano74

Sziasztok! Szép jó reggelt mindenkinek!

Hamár a kapcsolatokról van szó:
Nekem 2004- ben lett vége a 7 éves kapcsolatomnak. 4 hónap után egy internetes társkeresőben találtunk egymásra a mostani párommal.
Majd egy évvel a megismerkedésünk után (egy Barcelonai kirándulás keretében) megkérte a kezem. De nem akárhol! A repülőn, egy kicsit közel az angyalokhoz.
Aztán nekiláttunk a lázas szervezésnek, így sikrült 2005.10.01-én összeházasodnunk. Addigra már hárman voltunk, persze erről nem tudtunk.
Hát, röviden ennyi a mi kis történetünk.

És ha jól látom, ezzel már mi vagyunk itt a 3. netes kapcsolat!!
Hajrá internet világa!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
oriandy

Gabi! Andi!

Köszönjük, hogy elmeséltétek, nagyon szép a történetetek.
Jó is az internet világa. 8)
Én is függő lettem.
Jó, hogy más témákról is írunk.
Eltereli a figyelmünket a bébiről.. Mégha csak picit is.

Jól vagytok??

Andi! Készül a táblázat?

Gabi!
Ma is dolgozol te is? :roll:
picimami

Picimami

Persze sajnos :twisted: :twisted: , de már csak két nap a hétvégéig a mait már nem számítjuk :lol: :lol:

Gabi

Kép
Kép
minimano74

Andi,

Adataim: keresztnév: Gabi, 34 éves leszek nemsoká :lol: 10 éves a lányom nemsoká :lol: (tudjátok egy napon születtünk) Csepelen élek és tudod a történetetemet tehát mi csak augsztustól fogunk próbálkozni.
Ha kell még valami majd megírom,

Puszi

Gabi

Kép
Kép
minimano74

Gabi!

Milyen igazad van!
Ma már könnyebben is megy a munka.
2 nap, és hétvége.

Kicsit szomorú vagyok.
Olyan görcseim vannak, mintha mindjárt jönne a piri...
Nem akarom, és amúgy is van még egy hetem.

Nemárrrrrrrrr :? :shock: :(
picimami

Andi,

Lányom neve: Vivien 1998.07.15.
Ciklushossz: 31 nap (ezt kell írni, ugye?) 4-5 napig van meg :idea:

Picimami,

naugye igy sokkal jobb dolgozni, mindig ez a gondolat járjon a fejedbe MÁR CSAK 2 NAP és hétvége :P :P
Na az a piri csak távozon tőled, hess,hess,hess :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
minimano74

Andi,

Picimami,

naugye igy sokkal jobb dolgozni, mindig ez a gondolat járjon a fejedbe MÁR CSAK 2 NAP és hétvége :P :P
Na az a piri csak távozon tőled nem kell az neked, hess,hess,hess :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
minimano74

Andi,

Picimami,

Na az a piri csak távozon tőled nem kell az neked, hess,hess,hess :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
minimano74

Jó sokszor elküldtem :P :twisted: :P szarakodott az internet

Gabi

Kép
Kép
minimano74

Sziasztok. Ha más kapcsolatról beszélünk. én a férjemmel sms-en ismerkedtem meg. Véletlenül neki küldtem el egy sms-t. Nem 30volt a barátnőm hanem 20-as. Mivel én 30-as voltam csak a számot ütöttem be mert leirtam egy papirra mi az új száma. És láss csodák mindketten pont egyedülállóak voltunk. sok sms-után találkoztunk. :)
És ma van a 3. házassági évfordulonk.:)

Kép
csucsu05

Köszi Gabi!
DRága vagy!
Puszillak
picimami

Csucsu,

hát ez elképesztő, még ilyen nem hallottam, nagyon jóóóóóóóóóóóó!!! :P

Kép
Kép
minimano74

csucsu: ilyet még én sem hallottam :):):) szenzációs:)

mami: távozz mensi picitől husssssssssssssssssssss

nika70
Salgótarján

Csucsu!
nagyon szép a te történeted is.
:wink:

Mónika!
Köszi, hogy essegeted a pirit..
Fenn van a hőm.. de fájok.
Ami korai még.

Puszi neked

Te hogy vagy? Apát elkaptad? Pé-t figyeled?
picimami

Én köszike jól vagyok elkpatam apát két napja de ma is el fogom :) pé szerintem még nem volt:) szerintem most a hosszú hónap van mert kb 4 hónapja egyik hóünapban 24 napra jön a másikban meg 37-re :):) most hosszú hónap van vagyis szerintem majd valamikor hétvégén lesz pé de még tuti nem volt :)

nika70
Salgótarján

Picimami!
Köszike, remélem, gyorsan túl leszek ezen e torokfájáson. Apácskától kaptam el, ő most lábal ki belőle.
Én is remélem, hogy jót jelent, hogy nem tetszik az arcvíz.
MEgsúgom nektek, hogy tegnap reggel és ma is csináltam lh tesztet, és a mai már száradás után is látszik. A tegnapi teljesen eltűnt. Szóval reménykedem, hogy hátha......

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Csucsu!
Sms szerelem :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: Jaj de jóóóóóóóóóóóóóóóóó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ilyet még nem hallottam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Csucsu!
Nagyon boldog 3. házassági évfordulót nektek :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nika!
Most néztem meg a képeket, nagyon jók :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: