Új privát üzeneted érkezett!

Naaa, szégyenszemre laptetőn tettem közzé a párom kreténségét! :?

Kép

Kép
mzx

Jó reggelt!

Pati!

De jó lenne már nekünk is egy pici!!!!!!!!!!!!!!!
Szerintem rád hasonlít!!!!!!!
(Bár a párod még nem láttam :))

Pumperka!

Nagyon ügyes a fiad, gratulálok nkei és ez nem dicsekvés. Mindenki büszke a saját gyermekére. Az én fiam judozik, pedig nem igazán az alkatához való sport, de mi is a fegyelem miatt írattuk be, illetve, hogy közösségbe legyen, persze a mozgás sem az utolsó szempont. Az első versenyén (3 hónap judozás után) ő is 3. lett. Akkor azt kérdezte: "anya, büszke vagy rám?" Olyan aranyos volt!!!! Tegnap is volt városi verseny, de sajnos mi nem voltunk, mert ugye beteg volt a héten.

Tcis
Nekem is vannak szörnyű álmaim. Sajnos Ádámmal nagyon sok volt régebben, állandóan azt álmodtam, hogy vízbefullad. Szörnyű volt. Irtózom is a víztől!!!!! Nagyon féltem a fiam. De mostanában is olyan sületlenségeket álmodom a terhességgel, babával kapcsolatban.

Évi!
Mint az előttem szólók én is könnyeztem a soraidon. Fentről vigyáztak rátok és ez így van rendjén!!!!!!!!!!! Szerintem a jövőben a szokásosnál is nagyobb kötelék lesz köztetek!

Endre!
Nálunk is apás szülés lesz, nem is volt kérdés. Tegnap anyósom kérdezte, hogy az lesz-e és a párom mondta, hogy természetesen bejön. Ő meg kinevette, hogy na kíváncsi lesz, hogy kell majd őt felvakarni. Elég rosszul esett mindkettőnknek, hogy ennyit néz ki a fiából!!!!! Bár nem igazán tudja elfogadni, hogy már nem az ő kicsi fia!!! Illetve, hogy saját családja van. Gondolom rátesz erre a klimax időszaka is.

Köszönjük a nőnapi köszöntéseket!

Legyen szép napja mindenkinek!!!

A kórházba készülőknek sok ++++++++

Kicsit aggódom, mert a baba még ma reggel nem mocizott. Tegnap se volt annyira aktív, mint szokott!!!! Remélem nem lesz gond! Szorítsatok!!!

Eszterxx
Te sétáltál a múltkor olyan sokat és volt izomlázad, igaz? NA én is eljátszottam ezt pénteken...hát tegnap alig bírtam megmozdulni :) mintha egész éjszaka ungabunga lett volna!!!!!!!

Bocsi, hosszú lettem

Kép
Kép
tündérmanó27

PATI!
Nagyon szép a kisfiad!!!!De jó Neked!!!!

Köszönöm a drukkokat holnapra.
Én szintén küldöm annak akinek kell++++++++++++++

Pumperka!
Gratulálok a szép eredményekhez. Én is mindenképp azt szeretném ha majd komolyan sportolna a fiam. Nagyon fontos a helyes testartás kialakítása miatt is. Fejlődjenek csak az izmai, ne járjon úgy mint az anyja, akinek gerincsérve van....

Mzx!
Reméljük átmeneti a helyzet, és kialakul majd vmi rendszer.

Már nem is bánom, hogy holnap be kell feküdnöm, mert annyira nyom Nimi, hogy aludni sem tudok egyáltalán. Mozgás szinte nulla.
Ma is csak csoszogtam, tipegtem a konyhába reggel, járásnak már nem nevezném. Ma még sterilizálok, meg bepakolom a cuccom, meg megkísérlek vmiféle szőrtelenítésfélét....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

testtartás :oops:

mármint Nimi nem mozog!!! :(

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Cumi ügy!
Nálunk volt cumi, de a leszoktatás szörnyű volt. Utána sokáig még járt a szája is. Hiányzott neki, hogy sokszor az nyugtatta meg. A fogainál semmi gondot nem okozott szerencsére.
Ennek ellenére szerintem most is fogunk használni.

Kép
Kép
tündérmanó27

Ja és rizsescsokit készítek :wink: :wink:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit, az mi???

Kép

Kép
mzx

Itt vagyok, csak tegnap megjöttek sógornőmék, aztán nem volt közben időm ideülni. Most még alszanak:)

Évi, olyan szépen leírtad Boti érkezését, kész vagyok :shock: :cry:

Pati Nortonja imádnivaló, remélem, ma be tudunk menni, majd rábeszélem Robit. 8)

zsu: az olasz könnyű nyelv, de a spanyol is. Bármelyiket elkezdheted önszorgalombó, otthon tanulni!

kolyok? wiw-re nem szoktam felmenni, ha csak nem levelem jön, de tegnap ex pasis keresős hangulatomban voltam, gondoltam megosztom a srác képét, mert elég viccs, hogy vki ennyi idő után is kitart az elvei mellett :lol: Én azért nagyon sokat változtam, de vmi hasonlóképp működtem-kinéztem régen :oops: Gondoltam, hogy azért neked tetszeni fog a himbilimbis link, nem is tudtam, hogy van ilyen :lol: Mondjuk olyat láttam már -Angliában vette egy barátnőm...RIMA!!!!- hogy ilyen picike kis műizé, bele kell rakni vízbe és szépen lassan megnő jó nagyra :lol:

Endre: hagyd szegény Ildit a tejcsiszopi kostolással, ilyenkor másképp működik a női agy :wink: Én még nem is szültem, de a férjem az agyamra megy, ma reggel is az volt az első, hogy rámnyomult, egyszerűen hihetetlen hogy azon jár csak az esze....ti férfiak :wink: eljön az idő, mikor visszaáll a régi rend, újra nőnek érzi magát az ember -mert most egyenlőre mindennek érzem magam, csak nem nőnek- legalábbis nagyon remélem.

bocsi, ha nem reagáltam mindenkinek, de felkelt a rokonság, lépnem kel.

pussz
Vendég

Puffasztott rizsre ráöntöm a saját készítésű csokoládét, az megszilárdul és finom rizsescsoki lesz belőle, jobb mint a bolti!
Tejpor, vaj, kakaó, cukor stb. kell bele.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

MZX!

Nyugi(ha ez megnyugtat :? )az én férjem se csípi a műünnepeket...és nekem is szarul esik mint neked... :(

Tegnap szóban mondta hogy boldog nőnapot és ennyi....már ki se akadtam rajta...

Tündérmanó!

Érdekes én is sokat álmodtam,hogy a kicsi vízbefullad :( annyira sz@r volt...Én is kicsit írtózóm is ha vízparton nyaralunk...ezért is járatom már a nagyot egy éve úszásra,meg a kicsiket is fogom.

Pati kicsi Nortonja nagyon édes!!!! :wink: :wink: :wink:

Eszter!

Kivi vagyok mi lesz ma??

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!

Nőnapi köszöntés, Mzx, Panny és a többiek!
Az én férjem sem az ünnepek híve. A fiam ezért délután sírva is fakadt, hogy az apa ma 2x is volt itthon és egyszer sem hozott virágot nekünk, ő megfogja mondani neki, hogy holnap reggel az legyen az első, hogy elmegy nekünk virágért.

Este 8-kor haza jöt apa. Kihívta a fiát a folyosóra és odaadta neki a Lili virágját, igaz csak 1 szál sárga tulipánt, de olyan szép volt. Én pedig apától kaptam 1 szál piros tulipánt.
Szóval csak nem feledkezett meg rólunk!

Mzx!
Nekünk volt, olyan karácsonyunk, hogy megvette nekem a jó drága ajándékot, és szenteste nem adta oda, talán valamikor 28-29-e körül. Na erre mit lépsz. Egy kicsit szarul esett, de ő ilyen. Mindig azt mondja, hogy nem az ajándék számít, főleg nem az értéke, és nem a pénz, hanem a szeretet. (Amit kimutatni sem tud!) Na mindegy vannak ilyen férfiak, ezen kívűl meg számtalan nagyon sok jó tulajdonsága van, ami más férfiaknak meg nincs! Ezzel vett le annak ideén a lábamról.

Juditkecskemét, Melinda!
Megy nektek a drukk++++++++++++++++++++++++

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

jó reggelt :)

Znikusz, köszönjük képeket Patiról és Nortonról!!! Nagyon édesek!!!! :)

Pepike, Veled mizujs? a múltkori vizsgálta során már vlamennyire tág voltál, ha jól rémlik, nem?

Eszterxx, ja, nem tudtam, hogy ma is orvosozol... megy a ++++ mindig, de akkor most mégjobban... bár én Andrist szeretnék.... ;) ++++

Mzx, szegény, nem lehet könnyűűűű, remélem Laurababánál átmeneti ez az időszak.... ja és az én férjem sem mondta tegnap hogy boldog nőnapot.... mondjuk én hozzászoktam, nálunk otthon ez nem volt szokás... amúgy soksok ünnepet tartunk, de ez egyáltalán nem. és amikor este apósom mondta, akkor az uram a fejéhez kapott, hogy pedig tegnap még a cégénél mondták is... :lol: én eg csak röhögtem rajta.... de utána se mondta, hogy jaj szivem, akkor .... :roll: de ez engem már nem is zavar.....
a szülinapomra elvben egy szobanövényt kaptam, egy hónappal később, de azt is azért, mert mondtam, hogy tudod mit? eztkérem szülinapomra, és igy egy kaspót is vettünk hozzá.... a legnagyobb teljesítmény az volt tőle,hogy legelső karácsonyunkkor,most, írtam neki egy listát, minek örülnék, és hogy azok közül válasszon. És sajátmaga vette meg, nem a tesójával, stbstb. és nekem is meglepi volt kicsit, hogy mit kapok :) de ehhez nekem is közre kellett működni...

Tündérmanó, ne aggódj, sokszor van, hogy kicsit pihizik a baba :) biztos mindjárt mocorogni fog! vagy az is lehet, hogy szülni fogsz? állítólag akkor lelassulnak... mondom állítólag, mert én nem tudom, még sosem próbáltam... ;)

Juditkecskemét, továbbra is mennek a drukkok, hogy befekvés után minél hamarabb szüljetek! +++ Kitaláltátok, mi lesz Levivel addig?
ez a rizsescsoki fincsin hangzik.. ;)

Jim,ha mész Patihoz, vidd el mindannyiunk szeretetét!!!! pusszantásnekik

jaj rohanok, elkések a miséről... bocsi.
mosolygós vasárnapot :)

ui: kaptok egy táblázatot, ösztönzésképp... Szilvánusz? mi ahelyzet? ++++ Kép Kép

Kép

Kép
kolyok28

Szép napot Mindenkinek!

Évi: Én végig bőgtem a történetet. Jó, hogy nem volt időd belegondolni a helyzetbe, de az a lényeg, hogy most már minden rendben! És ismét csak sok-sok örömöt és boldogságot, meg minden jót kívánok!
Pati: Gyönyörűek vagytok :D
Részemről is megy a drukk Judit és Meli, meg persze Esztrexx :!:
Szeretnék kis segítséget kérni, ha tud valaki valami bíztatót....: most jöttünk a dokitól. Megvizsgált és ugyan tudom, meg mondták, hogy a vizsgálat után lehet kis vérezgetés, de egyből, ahogy felkeltem kifolyt belőlem kicsit véres cucc. Még a doki is nézte, hogy lehet, hogy magzatvíz?... Aztán mondta, hogy 1 újnyira vagyok nyitva, de még elég kötött. Jöjjek haza, figyeljek, meg pihengessek. Azóta már többször, kissebb adagokban folyik cucc. Meddig tarthat a vizsgálat utáni vérezgetés? Vagy lehet, hogy ez már tényleg a magzatvíz???
Kicsit nagyon izgulok :oops:

Livi
Kép
livcsi

Szilvánusz, még mindig merre vagy ???

Melinda, hát ez tényleg nagyon furcsa, nálunk azt mondták alapból 10 nap túlhordást várnak meg.... mennyire mások a kórházak. azért még van majdnem egy napod!! hátha történik valami

én mindenesetre tegnap átszámoltattam, hogy biztos tényleg 8ára voltam-e kiírva, mert már kezdtem kételkedni, de a számítás jó -
utolsó menstruáció napja +7nap +1 év -3 hónap. hát az pont március 8.
bár mesélte a szülész csaj, hogy valakinek (nyilván nem tudta jól az utolsó menstruáció napját) annyira el volt számolva, hogy feb 18-ra volt kiírva és most szült csak...

Mzx - nálunk nőnap, Valentin nap detto ugyanez a hozzáállás. már nem nem is húzom fel magam. csak a papámtól kaptam virágot.

akartam kérdezni, hogy hogy vetted észre, hogy még szopi után 1 órával is jön büfi Laurából? mert azóta ezen gondolkozom, hogy mivan ha büfiztetem, aztán a hátára fektetem és 1 óra múlva mondjuk kijönne valami és megfullad szegény ....mi van ha nem veszem észre??

nekem amúgy ilyen álmaim vannak, meg persze a down-kór ami végigkísér...

és a legújjabb, hogy azért nem akar kijönni, mert fél, hogy nem fogom jól gondját viselni :(
volt egy barátnőm akinek +2 hét után indították, de ott olyan körülmények voltak otthon, hogy a férje kb verte, meg nagyon durva dolgok történtek. ott nem csoda, hogy nem akart kijönni a baba. azóta sem egészen 100-as a gyerek ....
na jó persze ez extrém helyzet

cumi ügyben amúgy megoszlanak a vélemények, a suttogó könyv szerint például nem gáz egyáltalán, és inkább cumi mint komfort-szopi, hogy anyuka ne strapálódjon le

tündérmanó, biztos nincs semmi gond, hogy nem mozog annyit, többen mondták, hogy szülés előtt pl. nem mozog annyit.
na én meg ezért nem tudom örüljek-e vagy sem, hogy állandóan mozog. szülésnek nyoma se....

Pati, ez a Norton, hát egyszerűen gyönyörű, de télleg!!! objektíve

KépKép
judit18

Livcsi!

Az nem lehet, hogy a nyákdugó távozik?

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Pati!

Gyönyörű Norton, és szerintem rád hasonlít. Te pedig a képen nagyon kiegyensúlyozott gyönyörű mami vagy.

Znikusz!

Köszi a képeket!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Beuska,
Nem hiszem, mert az állaga egyáltalán se nem zselés, se nem nyúlós. Most már kb. 1 órája többszöri adagokban folyik víz állagú cucc, csak olyan sárgás színű, amiben van mindig kis vér is..

Livi
Kép
livcsi

Jó reggelt!

Köszönjük a képeket a kicsi Nortonról!

Szülni készülőknek drukkolok!

Cumi: A fiam nagyon sírós volt, neki annak ellenére, hogy nem akartam mégis adtunk, de kizárólag elalváshoz. Kiságyon kívül nem nagyon kapta meg. Csak egy volt, és annak a gumiját 10 hónaposan leszakította. És ezzel vége is volt a történetnek. Semmi gondot nem okozott neki.
A lányomnak nem kellett a cumi (bár csak próbaképpen adtuk oda), nem is akartam. Na Ő 2 hónaposan megtalálta az ujját. A mai napig elalvásnál még bekapja :oops: , plussz a takaró csücskével simizi a tenyerét.De Ő se volt soha függő. Amikor bekerült az oviba 3 évesen fél évig nem is tudták, hogy ujjszopós.
Szóval nálunk viszonylag diszkréten megvoltak (vannak) ezek a dolgok.

Livcsi!
Ha több órán keresztül is még folyik belőled, szerintem menjetek vissza a kórházba.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Livcsi!

Szerintem 1 óránál tovább ne figyelgesd magad, ha folyamatosan jön. :? [/u]

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Jó reggelt!

Ma végre nagyon jó éjszakánk volt, Lilla 9-től 3-ig aludt, de akkor is én ébresztettem fel, mert Feri már nagyon aggódott, hogy miért alszik ennyit. :lol:
Judit18, igen erre már rájöttünk, hogy hiába eszik ciciből egy órát az nem elég neki. Tegnap lefejtem a maradékot és azt még (60g) benyakalta. Szóval, valószínű azért volt az előző éjszakán olyan sírós, mert éhes volt. Csak nem értem, hogy miért nem eszik többet a cicből? :wink:
Köszi a cumis tanácsokat, egyenlőre Lilla is kiköpi. :)

Pati, nagyon édes a kis Norton!
Kikó, Zalán is nagyon édes!

Drukkolok a szülni készülőknek! Sok energiát és kitartást!

KépKép
KépKép
mni

Livcsi!
Szerintem menjetek be a korhózba, lásd Évi példáját.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Mni!
Szerintem lusta, amig könnyen jön az OK, de ha már meg kell dolgozni érte akkor feladja. Szerintem ne ébresszétek fel bízzátok rá, mert akkor meg megszokja a keltegetést, és nem fog aludni éjszaka. Van olyan pici baba aki már 3 hónaposan átaludja az éjszakát , és van olyan gyerek aki 3 -évesen sem. Arra törkedjetek, hogy minnél többet aludjon éjszaka, hátha nagyon jó baba lesz és hamar át fogja aludni az éjszakát. Ne félj, éhen halni nem fog, ő fel fog kelni és jelzi, ha éhes!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Csak gyors bekukk, mert Pati megkért, hogy írjak róluk még néhány dolgot, amit szeretne tudatni Veletek. :wink:

Nortonnak nem csak a nyaka körül volt a köldökzsinór, hanem a feje mellett volt mindkét keze is, tehát még az is bonyolította a szülést, de szerencsére komolyabb problémát nem okozott náluk. Ami a nagyobb baj, az az, hogy bedurrant a foga. Nagyon szenved vele. Eszi a fájdalomcsillapítót és este 5-re ki tud menni fogorvoshoz. Ezért kéri, hogy aki látogatni szeretné, az csak 6-1/2 7 után menjen hozzájuk, mert kb. addigra viszi vissza a Kedves a dokitól. Viszont a jókedve töretlen. Kedden mennek haza, akkor jön, és megállíthatatlanul fogja ontani ismét a szót itt is! :wink: :lol: Várjuk vissza! :wink:

Most nincs időm visszaolvasni, de ma még jövök. Lehet, hogy csak este, de akkor már végre otthonról!!!!!!! :D :D :D :D :D :D

További szép vasárnapot Mindenkinek!

Évi

KépKép
kvaszeva

Szép Napot Minden Kismaminak, anyukának, és babókáknak!

Szilvánusz!
Nagyon eltüntél gyanus vagy te nekem!
Csak nem szülni mentél???? :lol:

Pumperka!
Annyira édes a kisfiad! Nagyon nagy Gratuláció neki!!!!!!!
Igazán kis ügyes legényke!

Évi!
Hú! Ez nem semmi kis szüléstörténet!
Még a hideg is kirázott! De szerencére minden jó, ha jó a vége!

Bosek!
Gratulálok neked a -11 kg-hoz!
Nagyon ügyi vagy!
Szó mi szó, engem sikerült megnyugtatnod!!!!!!!!!! :lol:

Meli!
Jaj szegénykém!
Hátha beindul ma!
Megy nektek a drukkk!!!!!!!!!! Tényleg merre vagy????

tcis!
Jaj!!!! Ez aztán a rémálom!!!!!!!!
Sajnos álomfejtő nem vagyok, én is ilyen hülyeségeket szoktam álmodni!
A múltkor Pl. azt álmodtam, hogy : Lógott ki belőlem a köldökzsinor,
és kicsibaba azon csúszott ki, de nem akárhogyan,
úgy ahogyan a tűzoltók szoktak lepörögni a csövön!
Na szóval ezek az álmok már csak ilyenek! :lol:

kolyok!
Ügyesek vagytok!
Képeket rakjál még fel!!!!!
Tényleg nálatok milyen az idő?????

Znikusz!
Nagyon köszönjük neked a csodálatos Pati Babós képeket!
Annyira édesek rajta!
Pati meg egyenesen ragyog a Boldogságtól!

Kedves férjek!
Nagyon szépen köszönkük a Nőnapi köszöntéseket!
Aranyosak vagytok!

Eszter!
Te mikor mész már szülni??????? :lol: :lol:

Livcsi!
Jaj ez nagyon izgi!!!!!!!!!
Hát az csak a nyákdugó lehet!
És akkor most mi van???? Vannak fájásaid???
Megy a Drukk neked is!!!!!!!!! :lol: :lol:

Juditkecskemét!
Nektek is megy a Drukk!!!!!!!!!!!

Sajnos nekem olyan rossz hangulatom van az idő miatt!!!!!!!
Most voltunk tuját venni, és ültetünk!!!
Csak azt hiszem nagyon óvatosan kell mozgolódnom, mert tegnap lépett le a doki, és majd csak jövőhét szombat estétől lesz!!
Szorítsatok nekem, hogy ne kelljen szülnöm!!!!!!!!
Majd csak szombattól!!!!!!! :lol:
Vendég

Livcsi!

Szerintem is menjetek be a kórházba!!!!!!
Ha sárgás a cucc, kis vérrel????????????
Nem lehet hogy a magzatvíz! Inkább menjetek be feleslegesen, minthogy későn!!!!!!!
Vendég

Livcsi, ha magától folyik (mármint nem tudod visszatartani) akkor tuti magzatvíz, nekem legalábbis ezt mondták mindig.
akkor meg jobb ha bemész

fura, hogy így elengedett az orvos, neki csak tudnia kellene....

drukkolok!!!

KépKép
judit18

Livcsi, ++++ én bemennék a helyedbe tuti, inkább fölöslegesen, minthogy későn...

Évi, jó utat haza!!! vigyázzatok magatokra! :)

Szegény Pati, még a foga is... de remélem ma délután gyorsan rendberakják -milyen jó, hogy vasárnap is fogadja a fogdoki... - és minden rossz elszáll.

Judit, Te hogy vagy? és ne gondolj ilyen butaságokra, a baba érzi a szeretetedet és a párodét is. Nahallod, nálatok azért nem olyan mérges a helyzet, hogy ne ezért ne akarjon kibújni... ++++

Mni, dejó, hogy már nyugodtabb volt. Viszont én is azt hallottam, hogy csak nagyon extrém esetben kell felkelteni a babát éjszaka, hogy egyen. Ha nagyon nem gyarapszik... Meg ilyenkor mindig eszembejut a Friends-nek az a része, amikor Rachel hazaviszi a babát, és alszik és olyan édesen alszik, de felkeltik és utána nem tudják elaltatni csak nagy nehezen. Az a cime, hogy "never wake up a sleeping baby" :lol: jó tudom, ez csak egy hülye sorozat :lol:

Márti, remélem már jobb az idő -itt svájcban megint süt a nap és 7 fok van :) mennék is kicsit sétálni, ha nem fájna megint a szeméremcsontom... drukkdrukk hogy ne bújjon ki egy hétig a baba :) (aztán 1 hét múlva meg csatlakozol Eszterxxhez hogy mikor bújik már elő.... ;) )

nagyon örökmozgó az én babám, néha már megijedek... most is, mig a misén ültem egyszer akkorát rúgott, hogy szinte felpattantam... :lol: viszont mostanában azt játszuk, hogy kidugja a kislábát, én megcsikizem, egy kicsit odébb rakja, akkor is ezt igy megy 2szer-3szor majd hirtelen arébbrakja :lol: nagyon tünemény :lol:
már annyira kiváncsi vagyok rá... ;) de én télleg el tudom képzelni, hogy csak 29dikén bújik elő, szval nem türelmetlenkedem... ugyanakkor azon gondolkodom, hogy ma mossam-e ki a babaágyneműt, vagy holnap... ;) nem lesz-e késő holnap? ;) de tuti nem :)

de a kórházi pakkot összerakom ma, ezt eldöntöttem. épp itt az ideje, 37hetesen, nem? ;)

mosolygós napot, megyek ebédetfőzni. ennek is épp itt az ideje... :lol:

Kép

Kép
kolyok28

Kolyok!
Én is mindig itt vaciláltam, hogy mikor mossam ki!
A héten kimostam, és letakartam! A baldehimot is kimostam, kivasaltam, fel is raktam, csak azt nem tudom mivel takarjam le!!

Livcsi!
na mi a helyzet otthon vagy még?????
Gondolom nem, mert akkor írtál volna!
Szorítunk neked nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Köszöntelek Benneteket!

Patti édesanyja vagyok..Gorka és most már Norti "nanója".... Köszönöm Patti nevében is a gratulációkat...Niki jóvoltából láthatjátok, hogy Norti szép, egészséges baba:)) Gorka...velem van...Hagyom, hogy jól kiugrálja magát, hogy amire haza érkeznek Pattiék, addigra a szülés előtti, benne is felhalmozódott feszültségtől megszabaduljon...
Nagyon megörültem, amikor a szülés után fél órával beszélhettem Pattival...Megosztom Veletek: anya...ez a szülés élmény volt:)) ...ezt biztatásnak szánom...minden utolsó napos kismamának:))... :lol: :lol: :lol: ....
Tegnap voltunk benn a kórházban Gorkával...Ragyogott a kis szeme...boldog volt, hogy megpillanthatta a minimanót....A következő megállapítása az volt, hogy milyen pici lett az anyu pocija!
Norton...gyönyörű....(elnézést az elfogultságért)....Ma...már a tejecske is bővebben érkezik...Norti mester-szopizó, mondja Patti, mint a Gorka volt...
Nos..én a Patti újszülött korára emlékszem vissza :) :) :) ..szent megyőződésem, Norti olyan, mint Patti volt újszülöttnek...

Megosztom Veletek Patti tündéri megjegyzését: Anya! tudom, hogy nálad volt/van a legjobb helyen most Gorka...így tudtam nyugodtan szülni..... :lol: :lol: :lol: ..(majd..ha visszaolvasod Patti ezeket a sorokat, akkor is hadd köszönjem meg...az élményt, a kedves gondolatokat......azt, hogy szinte veled lehettem ezekben a csodálatos pillanatokban...Tudom, hogy nagyon jó anyuci vagy!)

Kívánom...hogy minden ilyen ..tényleg simán..adjatok életet Kincseiteknek:))...Kívánom, hogy a megszületett babák egészségben, szeretetben, boldogságban nőjjenek fel...

szerettel: nanó: J. Ildikó
nanó:))

Sziasztok!

Mni, szoktad szopi közben büfiztetni? Nem lehet, hogy bemegy vhogy egy kis levegő és ezért hagyja abba?
Szerencsére ilyen gondom nem volt soha, a fiam már harmadik reggel 60ml-t szopizott és később sem kellett félteni. A csajszi pedig csak lefejt tejcsit kapott.
Én mindig háton altattam, egész addig, amíg maguktól nem tették ezt másként. Éjjel is mindig kivártam a büfit, soha nem tettem le egyiket sem enélkül, bár tényleg sokszor 30 percbe is beletelt, mert úgy beájultak. Én csak így tudtam nyugodtan visszafeküdni.
Na jó, lehet heti alkalom volt, amikor tényleg feladtam.

Livcsi, telefonon nem tudod elérni a dokit, hogy mi van ilyenkor, ha nem marad el a csöpögés? Legalább utólag adhatna némi információt

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani

Üdvözlet, Nanó!

Olyan megható volt ez a hozzászólás Pattiról és az unokákról!!! :lol: :lol: :lol:
Bár ilyen szeretet lenne a világban mindenhol!!!
Sok örömöt kívánok a családjával!
Vendég

Kedves Kiszazsu és Valamennyien:))

A boldogság, annyi mindenre képes...Nem is értem az embereket...miért felejtik el ezeket a pillanatokat....

Patti megérezte, hogy féltem..izgulok érte...pedig visszafogtam magam...arra ügyeltem, hogy Gorka biztonságban érezze magát...5 évesen csak azt érezze, hogy nem kap ezentúl sem kevesebb szeretetet...

Reggel, amikor felébredt....átjött hozzám....vártam a kérdését... Jól aludhatott, mert..msolyogva köszönt....Megöleltem...és jeleztem...van egy örömhírem....Rögtön tudta, hogy megérkezett a Norton....Felhívtuk Pattit...Biztosan nagyon jó, hogy beszéltek :lol: :lol:

Hihetetlenül érdekes a testvér érkezésének a lélektana...Ha felkészítitek a testvérérkezésre az idősebb gyermeketeket...nem lesz éles a féltékenység...Ne feledjétek...minden embernek van rossz pillanata...Miért ne lehetne egy 2-3-5-8 évesnek is?....ezeken, ha átbillentek..akkor nem mérgesedik el...Még egy javaslat....Ti magatok ne dilemmázatokazon, hogy jaj, mit szól majd? Vajon azt érzi, hogy neki nem jut annyi szeretet?...Ezzel "odavonzzátok"....a féltékenységet...egy bizonyos mértékig feltétlenül...
Patti Gorkát bámulatosan szocializálta...(még nekem is példaként szolgált) a túlzott féltés..."jaj, ne nyúlj a babához, ő még gyenge"-féltés...könnyen átfordul féltékenységbe...
Persze, hogy a sterilitásnak óriási szerepe van....de...igen életerősek a babák az érkezés idején...ha azon a szűk kis nyíláson képesek átverekedni magukat :lol: :lol: :lol:

Nem oktatási céllal írtam ezt Nektek....hát igen..a tapasztalat...A munkámban 51 hiperaktív kamasszal foglalkozom...Csinálhatnának olyan patáliát....hogy messzire hallatszana..helyette: megtanulják a szabályokat, fejlődik a figyelmük tartóssága....Az emberi lét nem nagy dolgokon múlik....az apró sikereken..mert azok adódnak össze...

A fejlődés az apró jelek, tapasztalatok összetevőiből termelődk...A nevelés sikere a következetességen és a szereteten... múlik :wink: :wink:

Szép vasárnapot Nektek...jó babázást..és hozzá mérhetetlen szeretetet :D :D :D

Üdvözlet Nanó!

Csatlakoznék Zsuhoz!
Ez tényleg nagyon meható volt! Nagyon Boldog lehet Patti,
hogy ilyen anyukája, és a gyermekeinek nagymamája van!!!!!!!

Mi is kívánunk sok-sok szeretetet, és jó egészséget!!!!!!!!! :D
Vendég

Halihó

Nem szültem meg, de tegnap este kisebb nyomásra :lol: kipróbáltam én is a bábakoktélt, hát először nem tudtam, hogy elől vagy hátul fog-e visszajönni, de végül jó kis hasmenésen kívül más eredménye nem volt. Mondjuk jelen esetben az is jól esett. Na gondoltam ma megpróbálom mégegyszer....az előbb ittam meg, eddig semmi hatása azon kívül, hogy kicsit összefolynak a betűk... :roll:
Melinda: én úgy tudom, hogy ez az oxytocin terhelés, amit holnap nálam is elkezdenek, az arra való, hogy megnézzék, hogy néhány erősebb méhösszehúzódásra hogyan reagál a kicsi szíve. Ha rosszul, akkor indítanak, de ha nem, akkor még várnak tovább arra, hogy beinduljon. Te nem így tudod?
Kvaszéva: nagyon megható a történeted, és tudjátok mi a tanúság? Tényleg meg kell gondolni ezeket a hosszabb vidéki utakat itt a finishben.
Pumperka: gratulálok a kisfiadhoz, biztos nagyon büszke vagy rá.
Minden további holnap befeknőnek nagyon szorítok én is.
Judit18: reggel már fél 9-re megyünk, úgyhogy sztem is össze tudunk futni..

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Szilvánusz!

Nem semmi türelemmel rendelkezel :wink: :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok,

ELőször is, Pumperka, elnézést, hogy elfelejtettem gratulálni a fiadnak, pedig olyan ügyes és helyes!!!!!!!! Szóval utólag is nagy-nagy gratula!!!

Mni, a vicces visszaadási kisérletedre, amikor nem aludt - én cserélnék... örökké pocakban lakó bálnámat nem alvó ujszülöttre cserélném... de egyébkébt Lillát pluszban is befogadnám!!!

Voltunk ma is ctg-n, tök jót aludt a gyerek... de legalább most jött velem apa, látta a szülőszobát meg a nagyon álmos szülésznőt... amúgy azt mondták továbbra is, hogy semmi előjel nincs, majd kedden jöjjek vissza a rendelésre. Ja, nem tudja véletlenül valaki, hogy mit jelent az F10, amit mindig ráirnak a ctg papiromra?

És mivel a levél eleje és vége közt egy óra telt el telefonálással, ezért természetesen elfelejtettem, mit is akartam mondani :cry: ... bocs, irni...

Ja, Szilvánusz, ez már kezd hihetetlen lenni, 41+1... meg a tábla is, ahogy kinéz... lehet, hogy rólunk elfeledkeztek odafenn, hogy még mi is jönnénk???

Kép

KépKép
eszterxx

Livcsi, neked még mindenképp akartam irni, hogy remélem, megjött azóta a józan eszed és elmentél a többiek tanácsára a kórházba. Tuti, hogy én is ott tanakodtam volna, miután hazaküldenek, na de erre kellenek a nagy, okos, erős apukák, hogy visszaparancsoljanak minket! Inkább kétszer nézzenek, minthogy valamit elbaltázzunk!

Kép

KépKép
eszterxx

Sziasztok!

Pati! Norton gyonyoru baba es te is sugarzol a boldogsagtol, nagyon szep csalad vagytok es most mar azt is tudjuk, h egy fantasztikus anyukad van :wink: !

Judit! nem biztos, h a lany nem tudta a datumot, pl. az en utolso menstruaciom majus 1.en volt :shock: :shock: :shock: , igy a szules idopontja februar 5.e lett volna, de mivel rendszertelen menstruacional minden megeshet, igy az UHs datumot nezik, ami marcius 20.

Juditk! Nyam, ez finom lehet :) ! Kinel lesz Levi?

Mindenkinek, aki hol fekszik be a korhazba sok sok drukk, pozitiv energy :) !

Kép Kép
rima

Nanó, igazán jó volt olvasni egy boldog nagymami gondoltait! Köszönjük! Patinak sok-sok puszi, nagyon hiányzik nekünk!!!

Judit18, folyik ki a száján a tejcsi, onnan látszik. Oldalt fektetem, ezért nincs ebből gond. Van, hogy csak azt veszem észre, hogy teljesen elázott alatta a lepedőre tett textilpelus. Van olyan is, hogy egyáltalán nem büfizik, úgyhogy várhatnék az idők végezetéig :roll: , mint pl. ma délután. Ott voltam végig mellette, miután letettem, de semmi büfihang, vagy tejkicsorgás. :)

Mni, ne izgulj, egy picit megerősödik, és akkor sokkal hatékonyabban és többet fog szopizni. Ugye gyarapodott már valamennyit? Éjszaka én sem keltegetném, csak nappal, ha nem nő folyamatosan a súlya.

Kép

Kép
mzx

Sziasztok!
Köszönöm a drukkokat, rám fér!
Már nagyon várom én is hogy kint legyen Nimi, mert szegény már moccani sem tud. Nagy ritkán fészkelődik, de az nekem nagyon fáj, valószínű őt is nyomja már mindenhol minden.......

Rizses csoki még nem készült el.
Szavazás, Tesco, húsleves és paprikáskrumpli főzés + mosogatás után kidöltem.
Pedig van még teendőm bőven, a csokit azért is megcsinálom. Az nem sok idő, mert csak össze kell keverni.
Volt kaja, csak azért főztem hogy jövő héten legyen itthon. Levire felváltva jönnek vigyázni. Após, férjem húga, én húgom, a maradék két nap játszóház, aztán szombat, vasárnap Feri, hétfőt még nem tudjuk de a játszóház szerencsére bármikor megoldható.
Nem akartam, hogy elvigyék Abonyba, és a környezetéből kiszakítva se apát, se engem ne lásson. Így legalább este Ferivel lesz, és engem is meglátogatnak majd. Bár biztos sírni fogok mindig ha elmennek.... :cry: :cry:

Hát nekem semmi előjele a szülésnek, se fájás, se semmi. Igazából aggódok is, mert kedden volt utoljára NST. Másokat két naponta hívnak, engem meg be se hívtak....
Remélem nincs baj, mert tényleg nem mozog a Nimi.

Hát megint elsírtam magam.... (Pati anyukájának írásán)

Ja nőnapra én kaptam egy papucsvirágot. Nem tudtam kihagyni, hogy ne jegyezzem meg: "papucsférjtől????" :wink:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok!

Kedves Nanó!
Nagyon jól esnek ezek a szavak és tanácsok!!!!
Sok ilyen édesanya kellene, mint amilyen Ön is! Szerencsére az enyém is ilyen, csak azt sajnálom, hogy ő már 72 éves, mert késői gyerek vagyok, de ehhez képest fiatalos a felfogása! Kívánunk minden jót az unokákhoz az élet további részéhez.

Márti!
Nagyon vigyázz magadra!!!! Nehogy megerőltesd magad!!!!

Kép
Kép
tündérmanó27

Mni!
Szerintem sem kell kelteni. (csak akkor ha még sárga, mert akkor aluszékony lehet, és kell a sok folyadék).
Számunkra ismeretlen fogalom volt a "felkeltés". Én irígy vagyok erre.
Ha éhes lesz felkel, meg amúgy is csak az elején ilyen aluszékonyak a kicsik.
Azt nem értem viszont, hogy miért nem eszi meg a ciciből a teljes adagot. Majdcsak belejön. Azért kérdezz meg egy tanácsadót....Ezzel tényleg nem találkoztam Levi kapcsán, úgy szívott mint egy pióca. És csak addig amíg volt mit, aztán kiköpte.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

nyomorúságom közepette el is felejtettem leírni, hogy milyen cuki kis pasi ez a norton gyerek. Na és pati anyuka, hát nem csoda, hogy ilyen kis belevaló, de mégis érzékeny lett ez a leányzó, ilyen anyuka mellett.
Panny, kösz az elismerést, pedig már nagyon a végét járom...dehát mi mást tehetnénk, mit várni?

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Judit, sok-sok erőt és kitartást Neked-Nektek a következő hétre! Remélem minden jól alakul, hamar meglesz a kis Nimi, és újra otthon lehetsz Levivel!

Mindenki másnak is, aki holnap fekszik be, hamar kibújó, szép babát kívánok!
Vendég

Szilvánusz, téged sem irigyellek! Engem ennyi idősen indítottak, vagyis ilyenkor már másfél órás volt Alexa. :lol: Én is alig bírtam már kivárni. Sőt, már most alig bírom, pedig még elvileg van egy hetem.
Vendég

Nagyon kedvesek vagytok:))

Pattival beszéltem, még mielőtt a fogorvoshoz indultak...Megemlítettem, hogy bekukkantottam Hozzátok:))
Alig várja, hogy otthonról, személyesen elmesélhesse a szülés-születés pillanatait....

Kérlek Benneteket, hogy ne magázzatok....egyrészt bonyolult...másrészt (én) jöttem Hozzátok...Igazán nem okoskodás a szándékom...Kíváncsi voltam (ez már öregasszony tulajdonság lenne? :oops: :oops: :lol: hűhaaaa), miként élte meg az utolsó napokat..a nagy esemény előtt...Fantasztikusak vagytok....Hihetetlenül nagy szeretet, odafigyelés árad minden sorotokból...Együtt, egymásért drukkoltok...sors-közösségben :lol: :lol:

Nagyszerű nagyanyónak lenni..egészen más "érzés", mint az anyaság...Ugyanakkor...mi "lányos" anyák....nagyon féltünk Benneteket...azokban a legintimebb pillanatokban...tudjuk, hogy túl lesztek a nehéz perceken..tudjuk, mert megtapasztaltuk, hogy elmosódik az emléktárunkban az életet-adó fájdalom...de mi Értetek...és az új jövevényekekért ..nőként, anyaként izgulunk...

Nézegetem Norti fotoját:)) Itt csivitel Gorka a fülembe...a legfontosabb most, hogy Patti teljesen nyugodt legyen, lehessen....örüljön cseppfiának...és ne kelljen izgulni Gorka miatt...nekünk ennyi csak a dolgunk...a nagy dolgokat Ti hajtjátok végre...Mindőtöknek ehhez kívánok igazi életerőt:))

nagyon jó Veletek és köszönöm ismételten a kedves sorokat...

eszterxx: Patti izgul nagyon Érted...reggel hívott telefonon, vagy sms-t küldött...már arra gondolt, hogy Nálad is ...jön a baba....ha vissszajön a fogorvostól jelzem...hogy még ma itt voltál....beolvasom Pattinak, amit írtál...Sok-sok erőt Neked a várakozáshoz...

Képzeljétek...egy éve..sorra érkeznek a babák a környezetemben...
Péteréknél júliusban érkezett Zóra...
Szilvi..aki Barni anyukája a kolléganőm :D :D :D Ma láttam személyesen a gyönyörű babát....Szilvi 1 hónapja szült....és ámultam csak, hogy mennyire szép, csinos..és természetesen nagyon boldog...
Ez az élet igazi ajándéka, hogy boldog emberek...szeretetben cseperedő gyermekek vannak a környezetünkben:)) Lehet, hogy baba-barát munkahely vagyunk? :lol: :lol: :lol: Remélem is :D :D :D

Sziasztok!

Először is gratulálok minden kedves friss anyukának!

Másodszor Sorry, hogy csak csendes olvasó üzemmódba vagyok!
De sokmindenhez nem tudok hozzászólni, tapasztalatlanságom és fiatalságom miatt! De azért az infókat hűségesen olvasom és tárolom a memoryba!

Voltam 2. Nst-n pénteken! Már sokkal mozgékonybb volt a gyerek!Pont akkor jött be egy roma származású asszony szülni, aki akkor kapta meg a beöntést, de a szülész csajszi mondta, hogy reméli, hogy ezt már nem kell varrni, mert a 6. szüli! Attya Isten! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Utána elmentem Uh-ra ahol a méretei:
Bpd:93mm, Thx:91x87mm, Fl:72mm, lepény: mellsőfelon ll.fokban érett!
Holnap megyek védőnőhöz délután! Kíváncsi vagyok,hogy meglesz e a vérvétel (az ellenanyag szűrésről az) eredményem.

Egyébként nem történik velem semmi küli! Néha vannak jóslóim, de mindig elmúlik(egy kicsit fájdalmas és ez még rosszabb lesz?!)! Nem vagyok alapjába véve egy nimfomán alkat, de már KÍÍÍÍSZ vagyok! Vannak olyan álmaim, hogy ihaj! De jókat szoktunk nevetni rajta! És még van előttem előre láthatólag 9hét! Mi lesz addig velem???? :shock: :shock: :shock:

Na befejezem üzenetem!
Jók legyetek és szobatiszták!
Ha valaki a közeljövőben akar szülni annak sok erőt és kitartást kívánok!

Kép
enikoe182

Köszi Zsu!Engem még holnap sem biztos, hogy indítanak, főként, hogy kiírás szerint holnap leszek 41+0 "még csak"!!!!, de talán így is van ez jól. Ha valaki megkérezte tőlem valaha, hogy mik a rossz tulajdonságaim, a türelmetlenség mindig közte volt. Hát most jól megkapom.... :shock:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?