jó reggelt
Znikusz, köszönjük képeket Patiról és Nortonról!!! Nagyon édesek!!!!
Pepike, Veled mizujs? a múltkori vizsgálta során már vlamennyire tág voltál, ha jól rémlik, nem?
Eszterxx, ja, nem tudtam, hogy ma is orvosozol... megy a ++++ mindig, de akkor most mégjobban... bár én Andrist szeretnék....
++++
Mzx, szegény, nem lehet könnyűűűű, remélem Laurababánál átmeneti ez az időszak.... ja és az én férjem sem mondta tegnap hogy boldog nőnapot.... mondjuk én hozzászoktam, nálunk otthon ez nem volt szokás... amúgy soksok ünnepet tartunk, de ez egyáltalán nem. és amikor este apósom mondta, akkor az uram a fejéhez kapott, hogy pedig tegnap még a cégénél mondták is...
én eg csak röhögtem rajta.... de utána se mondta, hogy jaj szivem, akkor ....
de ez engem már nem is zavar.....
a szülinapomra elvben egy szobanövényt kaptam, egy hónappal később, de azt is azért, mert mondtam, hogy tudod mit? eztkérem szülinapomra, és igy egy kaspót is vettünk hozzá.... a legnagyobb teljesítmény az volt tőle,hogy legelső karácsonyunkkor,most, írtam neki egy listát, minek örülnék, és hogy azok közül válasszon. És sajátmaga vette meg, nem a tesójával, stbstb. és nekem is meglepi volt kicsit, hogy mit kapok
de ehhez nekem is közre kellett működni...
Tündérmanó, ne aggódj, sokszor van, hogy kicsit pihizik a baba
biztos mindjárt mocorogni fog! vagy az is lehet, hogy szülni fogsz? állítólag akkor lelassulnak... mondom állítólag, mert én nem tudom, még sosem próbáltam...
Juditkecskemét, továbbra is mennek a drukkok, hogy befekvés után minél hamarabb szüljetek! +++ Kitaláltátok, mi lesz Levivel addig?
ez a rizsescsoki fincsin hangzik..
Jim,ha mész Patihoz, vidd el mindannyiunk szeretetét!!!! pusszantásnekik
jaj rohanok, elkések a miséről... bocsi.
mosolygós vasárnapot
ui: kaptok egy táblázatot, ösztönzésképp... Szilvánusz? mi ahelyzet? ++++