Sziasztok!!!
Ati már nem lázas folyamatosan. Most már elkezdődött a köhögés. Brutális....ő még nem volt beteg.....valószínűleg apa hozta haza a cuccot. Most egész héten itthon van velünk. Ez jó is, meg nem is. Pl Tv függő, ráadásul hangosan.....és ezerszer szólok neki, hogy ne bömböltesse, és kapcsolja ki, hogy Ati tudjon Halász Juditot hallgatni a nappaliban ..... meg különben is. Zavaróak azok az effektek egész nap, és Atit nem lehet a szőnyegre lerakni, mert a tv felé fordul, és nézi.....
Sziszike
Gratula a fogacskához!!! Jó bulizást!!! Fodrász nemsokára esedékes lesz, csak buli nélkül....
Mona
Mi fél üveg bébikaját eszünk meg egyszerre. Tejpép hízlal, szopi után adom, és max 100 ml vízből.
Dincuska
Tényleg jó az az alvóka
Hogy csináltátok?
Én csak préselt golyóbissal találkoztam a pelusban
Szia Mandala!!!
Moly - volt nekünk is. Brutális. Mindent kidobáltam és felforgattam a kamrában. Azóta árgus szemekkel figyelek...mondjuk foggalmam sincs, hogy került oda
Viki
[quote]M írta:indig eltolta a kanalat, és cicire fordult
Ti milyen pózban esztek? Náluk a rituálé: szopi fekve, aztán irány az etetőszék, aztán peluscsere fent.
Márkanyuka
De jó nektek!! Én is kirándulást terveztem, de hát két beteg pasival......
Nem lehet, hogy most már a ciciben is olyan sok van, hogy nem kell pótlás?
Gratula az éjszakát átalvóknak. Nálunk egyszer volt ilyen....De ha kb 5 óránként kel, az szerintem már egész jó.
Ági
Az üvegen az áll, hogy felbontás után 48 óráig hűtőben eláll. Ezt én úgy értelmeztem, hogy felbontom, és az azt követő két napon még odaadható. Magyarán a felbontás napjával együtt a harmadik napon.....de ez csak akkor fordul elő nálunk, ha valami újat kóstolunk. Megmelegített bébikaját, amibe beleevett, nem teszek már vissza.
Alkohol - én eddig max csak bort mertem inni, abból is csak max 1 decit. Mást is lehet egy picit? Nem kerül a tejcibe? Nem ártok vele?