Új privát üzeneted érkezett!

csajok munkaügyis dolgokban nem jártas valaki?

Kép
mona76

Mona,
én sajna nem. :(

Egy képet én is nyomok kedvcsinálónak. :D

Kép

italoman

hát ez haláli :lol:
Kép
Kép

Kép
mona76

Nagyon jók a képek!!! :lol: Daninak nagyon jól áll a fekete-fehér, Zita meg jól fest a Vogue címlapján! :D

dincuska

hol lehet ezt az oldalt pl. angolra átállítani? ha lehet....mert nagyon jóóóóóó :lol:

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Dimet,
szerintem nem lehet átállítani, de nagyon egyszerűen kezelhető. Én is megoldottam, pedig nem erősségem az ukrán. :D Kattints arra a képre, amelyikkel mesterkedni szeretnél, erre középen megjelenik egy bazi nagy gomb, tudomisén milyen felirattal. Kattints arra, keresd ki a gépedről azt a képet, amelyet használni szeretnél, aztán már csak meg kell várnom, míg elkészül a nagy mű. :lol:

italoman

Természetesen meg kell VÁRNOD... :?

italoman

ez nagyon jóóóóóóó...........

Kép

dimet

Várjuk a képeket! :D

italoman

nagyon szupi ez az oldal, köszi dincuska

Kép
sziszike77

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1200847798.3655.jpg[/img] [/img]

Kép

dimet

Kép

horvviki

Sziasztok

Nekem nem sikerül :( :oops: :cry:
segítség!!!!
Ráklikkelek és vmi install,de nem csinál semmikt.........
én is akarok ilyen képet ,szeretnék nagyon...........

Kép

Kép
jucu

Jucu!
Nekem is csak ez az egy sikerült! Szerintem rákattantak a babanetesek, és nem birja az oldal a sok letöltést :lol: :lol: :lol:

horvviki

Minden kedves Ágnesnek boldog névnapot kívánok!

Kép
Kép
márkanyuka

Márkanyuka, köszi ! :)

Jók a képek!

Volt nálatok olyan, hogy amikor elkezdtetek szilárdat adni a babának, 1-2 napig nehezebben aludt el és többet ébredt éjjel?

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Sziasztok!

Én is megmutatnám egy művemet Eszterkéről!

K Kép

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest

Jó reggelt!!

Ati beteg. Éjjel 1/2 12-kor 39,2-t mértem popiban :cry: Várjuk a doktorbácsit. Eddig nem hányt, hasmenése sem volt, 1-2 köhhentés, bár az elég rondára sikerült. szerencsére enni eszik.... ma már 3x evett.

Az oldal szerintem is jó, én is csináltam már egy-két képet. Szépek a képeitek!!!!

mikegirl

Kép Kép
Sikerült.

Tényleg Ági boldog névnapot kívánok!!!!

Kép

Kép
jucu

Hello!

Szuperek a képek!

Ágiknak: Boldog névnapot!

Atinak: Jobbulást! Babák hamar belázasodnak, bizti semmi komoly, remélem nem kell antibiotikum neki!

mamiblue

Kép Képcsakhogy róla is legyen mielőtt azt hiszitek őt nem szereterm:):):)

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!
Jók a képek :)
Nálunk ez az éjszaka joggal pályázhat az eddigi legrosszabb éjszaka címére...
Fél 11-re aludt el mind a két gyerkőc. Utána mosogatás, ez-az... éjfélkor lefekvés (a másfél óra alatt 3-szor kellett visszaaltatni Enikőt). A kiscsaj 1-től fél ötig végig fent volt (néha pár perc alvás). Az első 1 órát még mellettem az ágyban fetrengte végig, utána kezdődött az üvöltözés. Közben Beni is rengetegszer felriadt, állítólag a pocija fájt, mindenesetre mire Enikő visszaaludt, ő ébredt fel és ő foglalta el a mellettem lévő helyet. És szerintem 6 körül aludt el talán. Közben hugi is még jött szopizni, úgyhogy kettejükkel kétoldalt dőltem ki végképp. És tízig aludtunk :) De az előzmények miatt nem érzem úgy, hogy sokáig szunyáltunk volna....

Kép
Kép
pfranciska

No kicsit itt is

Szombaton végülis kisebb szülinapi bulit megtartottuk ,mert Diusnak péntekre semmi baja nem volt.
Hajnal 3 kor elmentek és gyorsan kicsit elpakoltam.3.30 kor gondolván buli vége,én is lefelkszem,erre fiam úgy döntött ő is bulizni akar :twisted: 4.30 ig nyomta a dumát,sikongatott,ha letettem akkor meg sírt.Felvetem az jó volt mert beszélt a szemközti ház ablakaiból szűrődő fényeknek meg persze bekleröhögött a pofimba ,hogy nesze neked most bulizz!!!!!
5kor megetettem és elaludt utána így én is kicsit aludtam 9 ig amikor keltett töki.Szóval legközelebb meggondolom én ezt az éjszakába nyúlós bulizós beszélgetős dolgot.
Tegnap is hulla fáradt volt /egész nap csak 2-2.45 ig aludt/ este már 19.30 kor megetettem és 8 kor leraktam/volna/ 21.15 volt mire elaludt.Ébredt 10-11.45-00.55-hajnal 2,3 szóval nem tudom mi a baj mostanában.Ez a háton nem tudok aludni dolog is idegesít,mert kicsinek elaludt így most meg egyáltalán.Szóval érdekes dolgok ezek.

Szombaton csináltam neki pici brokkolit meg rizst.Nyami nyami volt ezerrel.
Ma cukkini lesz kis burival.
No eddig tartott az alvás mennem kell.
jucu

Kép

Kép
jucu

boldog ági napot!!!

nálunk is fél 12ig duhajkodás volt!!!!!!!! nem akart elaludni. ilyenkor nincs sírás, egyszerűen nem alszik. :)

Kép

dimet

Nekünk a szombat éjszakánk volt pocsék. Már napközben is folyt az orra, de este szépen elaludt, ahogy szokott. Aztán éjszaka állandóan felsírt, szegénynek tele volt az orra, így éjjel negyed 1-kor elő a porszívó, orrszívás. Hát nem nagyon jött, csak egy kicsi. Láza nem volt, de azért kapott egy kis szirupot, folyamatosan kínáltam teával, de alig tudott inni, mert közben nem jött az orrán levegő. Szegényt nagyon sajnáltam, úgyhogy apával reggelre mint a mosogatórongy olyanok voltunk, hiszen felváltva keltünk fel hozzá. Cumizni sem tudott a drágám, sőt ő vette ki a cumit a szájából, a kis ujját szopogatta. Na reggel aztán újból porszívózás, jó sok taki kijött, most meg már szinte semmi baja. Most éjszaka csak egyszer keltem fel hozzá, csak a cumi kellett neki.

A képek nagyon jók, én is teszek:

Kép

Kép
Kép
márkanyuka

Sziasztok :)
Ági -boldog névnapot :) !
Ati betegség -monnyon le!!!
Csajok nálam is taknyosak -Berni ennek következtében enni sem igen hajlandó 2 napja, Annabell pedig lázas volt egyik éjjel de reggelre szerencsére elmúlt ...
És Berninek végre több a foga mint a füle :) -ma reggel vettem észre hogy alul a harmadik fogacska is kibújt -az hogy hivatalosan most a felső kettőt kellene növesztenie az őt nem érdekli.. :shock:
Biztos hogy ezek miatt a lehetetlen frontok miatt is ennyire nyűgösek a babák ...
(előbb pici praclik csattogását hallottam a nappali felől -két lányom libasorban araszolgat ki az előszobába... megzabálom őket :) )
Mandalával mi lehet? Annyira szerettem olvasni a hozzászólásait -remélem nem non-stop betegápol....

Kép
Kép
panni7

Ági
Boldog névnapot!!!

Doki bácsi volt. Vírusos torokgyuszi. Semmit nem írt fel, mondta, hogy a lázat csillapítsuk szorgalmasan. Szerdán jön kontroll miatt. Most apa van orvosnál.

Én is mosogatórongy - szinte semmit nem aludtam, egész éjjel köztünk volt Ati, és minden pisszenésére már keltem is, hogy mi van.

Minden betegeskedőnek jobbulást!

mikegirl

Sziasztok Mamikák!
Engedjétek meg, hogy így virtuálisan átnyújtsam a szórólapomat:
http://www.tiger.hu/robi/anitja.jpg
...akit érdekel kismama jóga szülés után az V. kerületben...
További jó Babázást! :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

a kis betegeknek jobbulást kivánok!
Úgy néz ki hogy Hangusnak jön felül a foga, szegénykémnek úgy bevan durranva a felső inye, mintha egy nagy borsó lenne szorult volna bele, nyüsszögni nem nyüsszög, kenem serényen a dentionxxal.

HÚ Csajok ma milyen király idő volt!!!! Meloznom kellett ezért Hangusnak kifejtem egy kis tejet (220ml) :D belenyomtam 10.30kor és majdnem 3ig aludtam. Tehát nagyon szupi volt, megcsináltam mindent amit akartam. Holnap ha úgyanilyen jó idő lesz, nagytakaritást csinálok.

Sajna ma elmaradt a zenebölcsi, majd holnap lesz :D

Minden Ágnesnek boldog névnapot kivánok!

Megyek fodrászhoz,a hétvégi bulira, most festettek.

Kép
sziszike77

Minden Ágnesnek boldog névnapot!
Nálunk a szombat éjszaka volt katasztrófális, alvás 11-kor, ébredés 2-kor, 4-kor, 5-kor, 6.30-kor. Közben székrekedése volt, vagy a banántól, vagy a krúmplitól :? . És a seggét kicsípte az erős kaki. Lehet hogy hirtelen volt neki a hozzátápi, és talán sokat is evett belőle. Ma csak gyümi volt, szopi, és most kap tejpépet.
Ti a bébikajából és a tejpépből mennyit adtok a babóknak? Sütőtöknek több mint felét megette Dani, és ettől is nagyon szilárd a kakija :oops: .

Kép
mona76

Csajok, meghülyült a vonalzóm. :shock: Két nappal kevesebbet mutat, mint kellene. Pedig esküszöm, hogy Zita egyelőre nem akarja letagadni a korát. :lol: Érti ezt valaki :?: :?: :?:

italoman

Hello!

Mona: igen a répa a banán a sütőtök, sajna megfoghatja a kis pocijukat! Mi ma almát ettünk-barackkal meg vmi rizs is volt benne...nem falta, de azért evett! Nekem olyan 6-7 kiskanálnyi adagot eszik meg...

Sziszike: Mintha vmi olyasmit emlegettek volna, hogy visszajön a tél :evil: :evil: :evil: :evil:

Jucu: Jó gyomra van Bálintodnak...nekem "kidölne" ilyenektől Sebi.

mamiblue

Sziasztok!

Vagányak nagyon a képek! :lol:

Alvás: Nem panaszkodom, továbbra is 11 órákat alszik. Vagy lerakom 8-9 között, és akkor 7-8 között ébred, vagy később, és akkor 9-kor. De akkor anya totál ellustul mellette! :D

Ágik! Még nem késtem el, Boldog Névnapot! :lol:

Mikegirl! Remélem hamar rendbejön Ati, vírusos torokgyuszi...jajjj...nem hangzik valami jól! Gyógyulgasson! Mi szedjük a Herbalife cseppjeit, remélem nem kapunk meg semmit, már elég volt.

Sziszike! Tök jó! Akkor hányszor esztek egy nap?

Mona! Nekünk is nagyon szilárd lett a székletünk. Gyakrabban van, egy golyóbis nagyságú... Kell egy kis idő, míg hozzászokik a szervezet, gondolom.

Jó éccakát!!!

dincuska

Italoman: most nézem, Fanni is két nappal fiatalabb... :shock:

horvviki

[quote="mamiblue"]N írta:mamiblueekem olyan 6-7 kiskanálnyi adagot eszik meg...

Dani az egész üveggel megenné ha hagynám, de úgy érzem szopi után az sok neki, na és még kezdők is vagyunk e téren nagyon :roll:
Tejpépből a 130 kevés volt neki, ma kapott 180-at ebből pedig hagyott anyának :lol: .

Kép
mona76

Mostanság csak ilyenkor kerülök gépközelbe :roll: .
Aztán meg ha éjjel kelni kel az nagyon sz@r (főleg 3*), aztán reggel kelni még rosszabb, de ha észhez térek, akkor napközben egész jól elvagyok.

Kép
mona76

Sziasztok!

Bocsi, hogy eltűntem, de élni nincs időm... most se... szóval csak jelzem, hogy (még) élek, mindenki jól van (per pillanat), és jövök mihelyst lehetőségem van rá és beszámolok mitől döglik a légy... ja nem... a moly.... mert abból is kijutott épp elég...
Gyönyörűek a babák! Na megyek, mert bömbi van.... csók!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Jó reggelt!

Fanni a tejpépből bármennyit megenne, üveges bébikajáknak általában a felét szokta megenni. (A kicsi HIPP-es kivétel, abból egyszerre megeszi az egészet.) Bár tegnap nem nagyon kellett neki az őszibarack-alma rizspéppel... Mindig eltolta a kanalat, és cicire fordult. Igy aztán kapott inkább cicit. Nem tudom, hogy csak nem izlett neki és azért volt, vagy inkább a cicit választja a bébiételek helyett. Bár eddig nem volt gond, mindent megevett.

A két utolsó éjszakánk egész jó volt. Este gond nélkül elaludt Fanni 9 körül és CSAK 2x ébredt enni. És reggel 7-8-ig aludt.
Dincuska: irigyellek! Hogy csinálod, hogy Emma ilyen jó alvó??? Van még valaki, akinek a babája végig alussza az éjszakát?

horvviki

Azt hiszem újra kell gyártanom a vonalzómat :( ....

horvviki

Na, most már jó. Valósat mutat.

horvviki

Sziasztok!

Tegnap tényleg nagyon jó idő volt, ezért hamarabb elindultunk a Márkért és lementünk a Tisza-partra, gyönyörű volt a víz.

Nekem azt mondta a védőnő, ha székrekedéses a baba, akkor az almát ne nyersen, hanem párolva adjam. Bár Ádám még nem evett a tejpépen (amit már nem kap) és a Sinlac-on kívül semmit, csak teát, de már neki sem híg a kakija, elég a fenekéről letörölni. És ebből az élményből tegnap kétszer is kaptam.

Nem tudom mi volt az Ádámmal tegnap, de este nem kellett a pótlás, nem fogadta el. Pedig mindig meg szokta inni, most pedig sztrájkolt. De azért szerencsére fél 6-ig kihúzta. Azt hiszem az uzsonnát egy kicsit előbbre fogom hozni és vízzel készítem, nem anyatejjel. Lehet, hogy nagyon jóllakott. Vagy nem tudom, passz. Majd meglátjuk mi lesz ma.

Kép
Kép
márkanyuka

Mandala jó hallani rólad! Várjuk a beszámolót!

Kép
Kép
márkanyuka

Viki,
ezek szerint a nőivonal-vonalzókkal van a gond. Asszem megyek én is újracsinálni. :?
Csak halkan jegyzem meg, mert mindig félek, hogy elkiabálom, de Zita is át szokta aludni az éjszakát. Általában 9 körül, de legkésőbb 10-ig elalszik, és 5-nél előbb nem szokott kelni. Többnyire 5 és 6 között ébred, de van úgy, hogy később. Az egyéni csúcs este 9-től reggel fél 8-ig volt. De szép is volt! :D

italoman

Na, most már az én vonalzóm is "helyreállt" - azaz újragyártottam. Remélem, holnap nem kezdődik minden elölről. :?

italoman

Sziasztok!

Képzeljétek, barátnőm most telefonált, hogy benne lesz a Legyen Ön is Milliomos-ban, ma 2-8-ig lesz a felvétel, és hogy én vagyok az egyik segítség... Ááááááá! Nem utasítottam vissza, de betojtam mint állat! :oops: Most változtak a szabályok, 5 telefonos segítséget lehet megadni különböző témákban. Itt ülök majd a gép előtt, nekem 30 másodperc elég, hogy rákeressek a neten akármre. :D Hú, nem akarok csalódást okozni. :oops:

Szorítsatok! Nagy esély van rá, hogy bekerül, mert 10-en játszanak 5 adáson keresztül! :D

Viki: nem tudom, alkalmazkodik a lusta családhoz! :D Ma is nagyon lustizott, fél 10-kor nagy csörgésre ébredtem.

dincuska

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat, aranyosak vagytok, hogy gondoltatok rám. :) Volt itthon is kicsi ünneplés, vacsora, baileys, bor.... a gyermek is hagyott ünnepelni.

Dincuska, nem semmi a lányod alvókája :)
Én is kíváncsi lennék, Eszter mennyit bírna aludni, de mostanában felébreszti reggelente az eldugult kis orra. MA VISSZA TUDOTT FORDULNI HASRA!!!

Régóta meg akartam kérdezni, csak sose jutott itt eszembe: Ti betartjátok, hogy ha 2 napon belül nem használjátok fel a bébikaját/-italt, akkor már nem adjátok oda a bébinek? Eszter még nem egy nagyevő, de sajnálom... persze nem dobom ki, megeszem én. Mondjuk legutóbb a harmadik napon még kapott a répából és nem lett tőle semmi baja.

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Ma répát kapott Danus, nagyon nem jött be :roll: . Gyüjtögette a szájjába, és néha kitátotta, hogy lássam ott az összes :lol: , aztán feladtam, kapott banánt, mert a gyümik nagyon begyere neki :lol:

Kép
mona76

Sziasztok!

Dincuska!
Én is irigyellek. Bár, el sem tudom képzelni, milyen egy jól alvó baba... Nálunk mind a kettő iszonyatosan nehezen alszik el (magától nem is, hiába bőgetném 1 órát...) és sokszor ébred éjszaka. Ma jó éjszakánk volt, de így is legalább 4-szer ébredt a kisasszony. Viszont negyed órán belül vissza is aludt. Ez jó. Ma viszont eddig kétszer 25 perc alvás volt... a többi időt nyöszörgéssel és bömbivel tölti a kis drága. Azt hiszem, fogacskák kínozzák. Pedig ma van anyósomnál a nagytesó, ma kéne takarítanom, vasalnom meg minden mást, de így elég nehéz...
Na, azért még próbálkozom....

Szép délutánt!

Kép
Kép
pfranciska

Sziasztok!!!

Ati már nem lázas folyamatosan. Most már elkezdődött a köhögés. Brutális....ő még nem volt beteg.....valószínűleg apa hozta haza a cuccot. Most egész héten itthon van velünk. Ez jó is, meg nem is. Pl Tv függő, ráadásul hangosan.....és ezerszer szólok neki, hogy ne bömböltesse, és kapcsolja ki, hogy Ati tudjon Halász Juditot hallgatni a nappaliban ..... meg különben is. Zavaróak azok az effektek egész nap, és Atit nem lehet a szőnyegre lerakni, mert a tv felé fordul, és nézi..... :?

Sziszike
Gratula a fogacskához!!! Jó bulizást!!! Fodrász nemsokára esedékes lesz, csak buli nélkül.... :?

Mona
Mi fél üveg bébikaját eszünk meg egyszerre. Tejpép hízlal, szopi után adom, és max 100 ml vízből.

Dincuska
Tényleg jó az az alvóka :lol: Hogy csináltátok? :lol: :lol: :lol:
Én csak préselt golyóbissal találkoztam a pelusban :lol: :lol:

Szia Mandala!!!
Moly - volt nekünk is. Brutális. Mindent kidobáltam és felforgattam a kamrában. Azóta árgus szemekkel figyelek...mondjuk foggalmam sincs, hogy került oda :shock:

Viki
[quote]M írta:indig eltolta a kanalat, és cicire fordult

Ti milyen pózban esztek? Náluk a rituálé: szopi fekve, aztán irány az etetőszék, aztán peluscsere fent. :)

Márkanyuka
De jó nektek!! Én is kirándulást terveztem, de hát két beteg pasival......
Nem lehet, hogy most már a ciciben is olyan sok van, hogy nem kell pótlás?

Gratula az éjszakát átalvóknak. Nálunk egyszer volt ilyen....De ha kb 5 óránként kel, az szerintem már egész jó.

Ági
Az üvegen az áll, hogy felbontás után 48 óráig hűtőben eláll. Ezt én úgy értelmeztem, hogy felbontom, és az azt követő két napon még odaadható. Magyarán a felbontás napjával együtt a harmadik napon.....de ez csak akkor fordul elő nálunk, ha valami újat kóstolunk. Megmelegített bébikaját, amibe beleevett, nem teszek már vissza.
Alkohol - én eddig max csak bort mertem inni, abból is csak max 1 decit. Mást is lehet egy picit? Nem kerül a tejcibe? Nem ártok vele?

mikegirl

Ági
Hátról hasra?! Nagyon ügyi!!!! :lol: :lol:

Mona
Nálunk a zöld színű cuccok nem mennek egyelőre :lol: Ma zöldséges rizottó volt, sárga színű - rizs, répa és zeller (üveges kaja). Ez ment :lol:

Franciska
Én is próbálkozom ma a vasalással.... :?
De lehet előtte sütök egy Stahl féle márványkuglófot. :wink:

mikegirl

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?