Jó reggelt!!!!
Csajok, Ati tegnap fél 9-től 1/2 6-ig aludt!!!!!!!!
Írnám én, hogy kipihentem magam, de apával este nosztalgiáztunk, és 11-ig régi fotókat nézegettünk, majd pedig reggel 1/2 5-kor elkezdett molesztálni. Mondanom sem kell, hogy rajtam kívül mindenki alszik.......
Tegnap uszin merülés volt. Háááát, fura egy érzés. Bátor és határozott voltam, hogy ne érezze a félelmet. De nem is féltem. Koncentráltam, elmondták, hogy vezényszó, határozott mozdulat, gyereket víz alá, két lépést hátra, és lassan kiemelni a vízből, nem kikapni. Bátran vágtunk bele, és amikor a gyerkőc elkezdett kapálózni a víz alatt, na akkor kikészültem. Kiemeltem ahogy kellett, nem sírt, viszont én rám olyan remegés jött rám, hogy átadtam apának, nehogy utólag érezze meg....... Aztán másodjára is megpróbáltuk az óra végén. Annak pici sírás lett a vége, mert azt hiszem nem figyelt eléggé, és talán én sem magyaráztam olyan hosszasan, hogy mi is fog történni. De képzeljétek, már az első merülés után megváltozott a viselkedése. Felengedett a nagy vízben, önfeledten pancsolt, csapkodta a vizet, amit eddig nem tett. Csak a kádban.
Kriszti
Joghurtot?
Az én táblázatom szerint az 8-9 hónapos kor kürül adható, ha nem fordult elő allergiás megbetegedés a családban.
Jucu
Diusnak jobbulást!!!
Mona
Megmaradt krumplit önmagában kidobom. (Egy szemet főzök meg egyszerre.) De szerintem ha hozzákevered vmihez, akkor nem lesz gusztustalan barna. Főzőlével higítottad? Szerintem úgy sem barnul meg. Múltkor nem tudtam eltakarítani azonnal a romokat, és nem lett semmi baja, csak kihült, és rászáradt az edényre.
Tízóraira kap gyümit Ati.
Torna
1) Hason fekvésben pl neked bal oldalon lévő lábát feltolod, hogy a térde legyen behajlítva, és úgy fordítod át jobbra. A felső testét automatikusan viszi a gyerkőc.
2) Háton fekvésben pl jobb lábát keresztbe rakod a balon, és fordítod tovább jobbra. A felső test itt is követni fogja a lábikót.
3) Hasra fektetett gyerkőc mindkét lábiját feltolod, hogy a térdei legyenek behajlítva, a csípőjénél megfogod, és finoman a sarkacskák felé húzod.
4) Talicska baba módra. Felemeled a gyerkőcőt, lábikók, popik a levegőben. Egyik kezed a mellkasánál, a másik derék tájékon, úgy tartod. Kezei a földön. Játékosan emelgeted, hogy időnként a kezére nehezedjen.
És sokat masszírozta a hátát is. A gerinccel párhuzamos hátizmokat jobb és baloldalon. Úgy masszírozta, hogy a kezének a kisujj felöli külső élével.
Ati egyébként élvezte (nevetgélt) egészen addig, amíg úgy nem gondolta, hogy na most már elég. De a doki néni tovább tornáztatta. Szerintem otthon nem kell megvárni sírást, mi inkább többször, de rövidebb ideig csináljuk majd.
Ja, és reggel is háton volt már az ágyban, és nekünk is bemutatta a tudományát a nagyágyban, szintén reggel.
Bogesz
Szuper ötlet. Én is próbálok konkrét helyet keresni, megírom ha lesz, hogy tedd a többihez, és ahogy Ildi is írta, szavazzunk!!
Viki
Próbáld meg a cumit. Sűrű ébredéseknél szerintem nem mindig éhes. Én úgy szoktam, hogy gyorsan cumi, aztán ha nem jön be neki, úgyis hamarosan jelzi, de akkor már nem szórakozok, jön a cici.
Szép napot mindenkinek!!! Megyek, megírom a km-es bevásárlólistát apának, és elzavarom a Cora-ba. Mi is mennénk, de ebben az influenzás időben inkább maradunk itthon.