Sziasztok!
Voltunk ma Anyunál: Nagyim szépen javul
Én meg össze-vissza ettem és most jó szarul vagyok
Poci, köszi a hiányolást, egész nap távol voltunk
Manorka, igen, nagyon rossz volt látni
Azt hittem, hogy nincs a szobában
Mindegy, utána ő is kérdezte, hogy miért kiabáltam és mi is megbeszéltük a dolgot
Nem is emlékszem, hogy mikor volt ilyen vitánk, de most én is szét tudnék robbanni az idegtől kb egész nap
Tök feszült meg türelmetlen vagyok
Évi, nagyon sajnálom, hogy így nyomul ez a csaj
Apával nem tudod megbeszélni, hogy ez hogy érint téged?
Niki, sajnálom, hogy nem derült ki semmi
Én is beszéltem Anyuval, és úgy néz ki, hogy mi ennyivel többet fogyasztunk
de hogy mire???
Örülök, hogy jól alakult az éjszakátok
Most nálunk is nyugi volt
Meme, az UH max az aktuális állapotot mutatja, most még sokat forgolódnak, semmit nem jelent hogy éppen hogy fekszenek
Ilyen keresztbe rugdosás nekem is szokott lenni
Edi, örülök, hogy Te is túl vagy ezen a cukros vackon
Milyen lett a séród?
Szia Annamari!
De jó, egyre többen leszünk
Zsani, örülök, hogy végül otthon maradtál, annak meg pláne, hogy kicsit legalább jobban vagy
Jó hír, hogy nem kell a diéta
Remélem hamar rendbe jössz!!! Micsoda felelőtlenség belehajszolni egy kismamát fölöslegesen ilyesmibe
Fú tök jól haladtok a házzal!
Nagyon ügyesek a fiúk
Bébike! Bizti minden rendben lesz! Szerintem gyerkőc mellett realistább lesz az ember
Poci, a kóla nekem is csúszott egy időben
márint a terhesség alatt, de mostanában nem vagyok rákattanva. Mondjuk most hogy mondtad...
Ha nem egyszerre iszod a 3-4 poharat, akkor szerintem nem gáz! Én a fekete teával vagyok úgy, hogy imádom, kívánom is, de vagy az, vagy kávé
Ill. max annyi, hogy ébredés után egy nagyon lightos tejeskávé és a reggelihez egy bögre fekete tea, de ez a max, és mostmár az ebd utáni kávét is elhagytam egy ideje, mert egyértelmű jelei voltak, hogy hogy hat a kis albérlőmre
Hát Lányok én egy kicsit pofára estem ezzel a teszvesszel
Vaterán a személyes átvétel egy közösen egyeztetett helyet jelent, és én ebből indultam ki a teszen is
de csak olyanokba futottam bele, ahol csak a lakcímen lehet átvenni személyesen, ami Bp másik fele, ráadásul a postakts-gel együtt nem is éri már meg
Az egyik aukciót már megnyertem, a másikat holnap fogom valszeg
Mindegy, ez van, ezt már be kell nyelni, de többet nem vásárolok ott az tuti!!!
És megőrülök magamtól
Bármit eszem, sok a savam megint, meg rosszul leszek
Ráadásul az étvégyam is megnőtt, tehát többször eszem, ergo többször vagyok rosszul
Ha fekszem, akkor jön a sav meg a hátfájás, ha ülök akkor a derekam áll be, ha állok akkor a visszereim
elegem van
és még 3 hónap