Új privát üzeneted érkezett!

Meme:
oké ha a kinti számom írod!!
az otthoni úgyis tényleg csak otthoni!!!!!!!
érdekes mert én is azt hittem hogy majd nem úgy lesz,mert az összes kismsmi a löttyöt itta körülöttem....de aztán a nőci ránézett a papírra és mondta hogy zsömle+tej.....megvan...??
oooo mondom MEEEEG MEEEEG!!!! :D
vigyetek magatokkal mindenképp!!!!!!!!!! (mármint zsömit meg tejcit......nem engem...... :lol: :lol: :lol: )

Zsani: a fiúk nagyoooon ügyesek és nagyon jól haladtok!!! gratu nekik!!!!!!!!!!!! :lol: :D

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

Zsani: nem semmi tempoban epul a hazikotok, nagy nagy gratula az ugyes fiuknak :D
pocaklako

jajjjj nekem jött egy vendégem a szúnyoghálón keresztül....illetve alatta.....felszakította Kép

de szerencsére ő nm nézi hogy rend van-e!!!
a kis mocsok!!!!! :lol:

mokibuci

Sziasztok!

Apácska itthon volt eddig, így együtt töltöttük az időt, olyan jóóó volt, hogy nem egyedül voltam itthon napközben :D Most szerencsére jól aludtam és ma végre jobban keltem, kapok levegőt, bár azért még dugul az orrom rendesen, de remélem most már tényleg jobb lesz :D úgyhogy holnaptól megint szigorú tanulás, hamarosan itt a szakvizsga-időpont. :evil:

Zsani, örülök, hogy jobban vagy, azért pihizz sokat! Elvileg én is 160 grammos szénhidrát diétán vagyok, ami a 25. hétig nagyon szigorúan betartottam, de mikor a terheléses két órás cukrom 3,5 lett :shock: akkor azt mondták, hogy emeljem meg, mert úgy néz ki, hogy kevés nekem az a 160 gramm. És gyakran kell enni keveset, két és fél-három óránként az egyenletes cukorfenttartás érdekében. Én 8 felett hallottam azt, ami már tényleg diétás határ.

Edi, milyen lett a hajad? :D

Pocak, ez érdekes, amit írtál az őssejtlevételről, furi, hogy nálatok nem ismerik el :roll: Én is ugyanilyen gyógyszert szedek, már ami a hátsát illeti. Kérdezted, én nem kapok tüdőérlelőt, de nem is lesz rá szükség :D :D

Emi, örülök, hogy minden rendben van, mekkora nagy babád van :D Én azt olvastam, hogy általában 28 hetesen érik el kb. az egy kilót! Én is annyira szeretném tudni, mennyi a súlya ! Alávshoz: én ha nem tudok aludni, vagy nagyon jár az egyem este, akkor iszom egy pohár citromfű-teát, azt lehet kismamiknak, és jó hatással van az alvásra.

Manorka, Te hogy vagy ma? sajnálom, hogy nem tudtál aludni, remélem később azért sikerült pihenned ! Iszod a lándzsás útifüvet? a doki nekem köhögésre még a Stodal homeós szirupot mondta!! A pocakodnak nem esik rosszul a sok köhögés? mert nekem eléggé ... :cry:

Freyja: azért az jó, hogy nem jött zavarba és nem kezdett vetíteni valamit az email hallatán-láttán. De azt hiszem, most már én is elbeszélgetnék erről a párommal, nem köntörfalaznék. Mondjuk mi simán felvesszük egymás telóját (kivéve a cégest) és az smseit is simán megnézem, :D :oops: nem kutakodásból, de valahogy ez természetes nálunk.

Kép

Kép
bébike4

Moki, de cuki, ez egy ismeretlen cica? :o milyen kis bátor :D

Zsani, irtó gyorsan épül a házikó, de jóóó! mekkora területet építettek hozzá a meglévőhöz?

Képzeljétek, este picit begörcsölt a hasam, de már elmúlt reggelre, azóta egyszer keményedett és most már elhatároztam, hogy nem leszek szívbajos, bármi van, hívom a dokinőt! És nagyon kedves volt, szinte lecseszett, hogy miért csak most hívom, kérte, hogy holnap menjek reggel, hadd nézzen meg, ha addig is bármi van, irány az ügyelet. De lekopogom, azóta semmi és nem is lesz, de nem bánom, ha megnéz, szerintem én is nyugodtabb leszek így! Szóval kérhetek drukkokat reggelre, addig még szuggerálom a méhszájat, hogy szépen zárjon és szorosan tartson!

Kép

Kép
bébike4

Bébike:hááát a felső szomszédé....de még nem tárgyaltunk...na most már igen!!!
nagyon bátor...ugye???? :D :D
a drukkok meg mennek természetesen +++++++++++++++++ :D

mokibuci

Képzeljétek, mikor Benit vártam, akkor írogattam az éppen akkor aktuális babavárós topikba (nem a babaneten, egy másik fórumoldalon) és most valahogy eszembe jutott, hogy visszaolvasgatom az akkor írtatok és most ugrott be, hogy nekem ugyanekkor, napra pontosan ugyanattól a terhességi kortól három hetet kellett feküdnöm Benivel a keményedések miatt :shock: Hogy lehet, hogy ezt elfelejtettem???? Egyszerűen nem emlékeztem rá, most ugrott be, amikor olvastam :shock: de fura, valahogy a szép emlékek teljesen elfedték ezt a dolgot, hihetetlen, hogy nem emlékeztem rá. :shock: :shock: Mondjuk akkor szerencsére tök zárt voltam, de ugyanebben az időszakban sokat keményedtem, utána viszont egy darab nem volt már szülésig. Mostanában sokat gondolkodom azon, hogy én hiszek abban, hogy a dolgok "fejben dőlnek el", és ahogy most olvasom vissza az akkori gondolataimat, hát egy pillanatig nem jutott eszembe, hogy valami gond lehetne. Úgy látszik, tényleg vissza kell állnom a pozitív, csupa optimista gondolatra, mert az bejön :D Szóval holnap is kemény, zárt, szoros lesz a méhszáj, és punktum! És ez mindenkire igaz :D :D

Kép

Kép
bébike4

bébike!
Vigyázz azért magadra!!

Oké, hogy van receptes topikunk, de másik fórumon is meg ismerősök is többször kérnek recepteket tőlem, igy gondoltam készítek egy főzős blogot.... beteszem a linket az aláírásomba.... egyenlőre még sok hiányzik belőle, és még sok lesz benne, de már haladok! :)

d.dodó

Dodó, nagyon jó ötlet a blogírás!!!

Most olvastam egy hirdetést, hogy nálunk is kapható egy fügekivonatból készült tabletta (ezt elszopogatni kell, ha jól vettem ki), amit kismamik is szedhetnek és a bélműködés serkentésére való. Darmol fügepasztilla, ez a neve. Hasonló lehet, mint amit Pocak is szed, nem?

Kép

Kép
bébike4

Megkukkoltam a blogot, incsi-fincsi receptek vannak benne! Te még csak 25 éves vagy? :D szégyen-gyalázat ilyen fiatalnak lenni :D :D

Kép

Kép
bébike4

bébike!
Igen, csak 25 vagyok!! :) És igy se én vagyok a legfiatalabb itt a csapatban! :D

d.dodó

Ki merészel még fiatalabb lenni? :D :D

Beniék még mindig nem jöttek haza, úgy látszik, jót játszóznak ebben a szép időben. Mégiscsak tanulnom kellett volna, azt hittem, már hamarabb jönnek.

Kép

Kép
bébike4

bébike!
Moki tuti fiatalabb...de lehet freyja is!

d.dodó

Freyja 28... és sir egész nap :(
majd jövök ha elment a párom dolgozni.
félig visszaolvasgattam:
üdv az ujnak!

Kép
freyja

Bébike:
igen igen....én még csak februárban töltöttem a 20-at!!!!!!!! :lol: :oops:

mokibuci

Bébike se érdekes amit írtál, hogy anno ugyanekkor, ugyanígy volt...hihetetlen! :)

Moki nagyon jó fej a makka! :D

Zsani tök ügyesek a fiúk, és nagyon jól haladtok!!!!

Edi mikorra lesz eredmény?

Képzeljétek, én meg tiszta hülye vagyok! a kismamaagy.... :oops:
Felhívtam a dokit a tegnapi lelet miatt, erre látom ám, hogy nem is fehérje volt a vizeletben, hanem fehérvérsejt :oops:
Arra azt mondta egyáltalán nem meglepő terhességnél, ha nincsen égő szúró érzés vizelésnél, akkor nincsen semmi gond!!!! :D

zsofka83

Freyja mért sírzs????? Remélem, nincs baj!

Moki ez a 20 év hát tudod! :D

zsofka83

Zsani: Szuper, hogy hogy haladnak a fiúk! :) Ügyesek nagyon! :D

Mokibuci: Belopózott egy cica hozzátok? :D Vicces lehetett...
Tudod, akit az állatok szeretnek...az csak jó ember lehet! :)

Bébike: Kipróbálom a citromfű teát elalvás előtt...köszi a tippet! :)
Drukk-drukk holnapra! :D És tényleg milyen rendi a dokinőd!

Freyja: Ne sírj! :(

Én decemberben leszek 29. :D
Moki a 20 évével tényleg már-már pimaszul fiatal! :lol: :lol: :lol:

Emi

Emi

email4
Budapest

Dodo: szuper a blogod. Ilyen klasszakat fozol es meg csak 25 vagy....en 25 evesen meg csak a szenyakat tudtam megcsinalni....hat gratula...

Bebike: persze, hogy tokeletesen zarva lesz a mehszaj, ez nem kerdes. Kulonben mostansag egyre kevesebbet fekszem en is, mintha picit jobban birnam magam. Igy delutan ennek oromere meg is foztem, de elfaradtam piszkosul. Csinaltam a husevonek borjuporit, petrezselymes krumplival es uborkasalataval, a nem husevonek, azaz magamnak tejfolos szojaporit norkedlivel.
Megneztem a tabletta osszetevoit, amirol irtal, en ebben nem talaltam fugget :oops: :oops: :oops: , csak szennat amit ugy tudom nem szabad szednunk. Bar ennel csak az elso harmadban irja, hogy nem szabad.

Tegnap vettem magamnak ujra fugetablikat es a drogerias no furcsan nezett ram, hogy szedem. Mondtam neki a nogyogyasszal konzultaltam, es azt mondta nyugodtan szedjen...

Tenyleg Zsani:nalad bevalt a szedese?
pocaklako

Freyja, mi tortent mar megint?
pocaklako

Freya!!!
s.o. s. a számodat!!!!az uram nem megy reggel csak fél 9 körül a házatokhoz!!!!llégyszi olvasd el!!!!!!!irj ha itt vagy a babaneten!!!

jaj nincs meg a mail cimünk,valaki dobja priviben és a jelszót is légyszi légyszi!!!!!!nehogy Freya ott álljon reggel :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bibar

halihó!

Zsani: Fehérvérsejt az mááás :) Az attól is lehet, ha valami gyulladás van a szervezetben. Nekem pl a fogínygyulladásom miatt van fehérvérsejt a pisiben.
Ugyhogy akkor nyugi! :) No problem! :) :wink:

Freyja: Ne sírj, mi a baj?? :(

Dodó: Betöltötted már a 25-öt, vagy idén töltöd?? :) Mert én majd csak szept-ben töltöm :) Ugyhogy lehet én is fiatalabb vagyok Nálad! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Valaki írta délután a csípő és medencefájást.
Árnika krém!!!!! Nekem úgy tűnik nagyon beválik erre a fájdalomra! :wink:

zsofka83

Bibar: dobtam neked pü-t! Olvasddddd ellll!!! :) :wink:

Meme

Kép
hmeme
Németország

[quote="hmeme"]
írta:
hmemeZsani: Fehérvérsejt az mááás :)

Zsófi de mindegy, Zs betűs :lol:

zsofka83

:D :D :) 10000000 bocsika:) :oops:

Meme

Kép
hmeme
Németország

Bibar: Nagyon szívesen! Nem haragudott, hogy megadtam, ugye???

Meme

Kép
hmeme
Németország

Zsani annyira ügyesek a fiúk. Büszke lehetsz rájuk.

Bébike vigyázz magatokra! nem jók a görcsök :(

Mokibuci az a cica jó fej lehetett... aranyos h belopózott.

Szóval akkor kerek normális emberi mondatban üdv az új zugolvasónknak!

Meme: dehogy haragszom:) köszi szépen...
Szegény Bibar pánikolt... :oops:

megvan a cukros eredményem. meg az ekg is. cukor jó.
vizeletem gennyes. :shock: :( és rámszólt a háziorvos h ne nasizzak csak gyümiket egyek. mondom neki h nem nasizok csak gyümiket eszem. azt is kiváánom nem a nasit. jó aszondja vigyázzak a kilókra. :evil: majdnem elküldtem melegebb szitura, ugyis jó kedvem van. :cry:

mindjárt jöök mesélni.

Kép
freyja

Jó éjt csajok!

Szép estét! Aludjatok jól, álmodjatok szépeket!! :)

Holnap reggel jövök! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Sziasztok!

Voltunk ma Anyunál: Nagyim szépen javul :P Én meg össze-vissza ettem és most jó szarul vagyok :oops:
Poci, köszi a hiányolást, egész nap távol voltunk :wink:

Manorka, igen, nagyon rossz volt látni :( Azt hittem, hogy nincs a szobában :oops: Mindegy, utána ő is kérdezte, hogy miért kiabáltam és mi is megbeszéltük a dolgot :wink: Nem is emlékszem, hogy mikor volt ilyen vitánk, de most én is szét tudnék robbanni az idegtől kb egész nap :roll: Tök feszült meg türelmetlen vagyok :(

Évi, nagyon sajnálom, hogy így nyomul ez a csaj :( Apával nem tudod megbeszélni, hogy ez hogy érint téged?

Niki, sajnálom, hogy nem derült ki semmi :( Én is beszéltem Anyuval, és úgy néz ki, hogy mi ennyivel többet fogyasztunk :shock: de hogy mire???
Örülök, hogy jól alakult az éjszakátok :P Most nálunk is nyugi volt :wink:

Meme, az UH max az aktuális állapotot mutatja, most még sokat forgolódnak, semmit nem jelent hogy éppen hogy fekszenek :wink: Ilyen keresztbe rugdosás nekem is szokott lenni :P

Edi, örülök, hogy Te is túl vagy ezen a cukros vackon :D Milyen lett a séród?

Szia Annamari! :) De jó, egyre többen leszünk :P

Zsani, örülök, hogy végül otthon maradtál, annak meg pláne, hogy kicsit legalább jobban vagy :wink: Jó hír, hogy nem kell a diéta :) Remélem hamar rendbe jössz!!! Micsoda felelőtlenség belehajszolni egy kismamát fölöslegesen ilyesmibe :(
Fú tök jól haladtok a házzal! :D Nagyon ügyesek a fiúk :D

Bébike! Bizti minden rendben lesz! Szerintem gyerkőc mellett realistább lesz az ember :D :wink:

Poci, a kóla nekem is csúszott egy időben :roll: márint a terhesség alatt, de mostanában nem vagyok rákattanva. Mondjuk most hogy mondtad... :roll: :lol: Ha nem egyszerre iszod a 3-4 poharat, akkor szerintem nem gáz! Én a fekete teával vagyok úgy, hogy imádom, kívánom is, de vagy az, vagy kávé :roll: Ill. max annyi, hogy ébredés után egy nagyon lightos tejeskávé és a reggelihez egy bögre fekete tea, de ez a max, és mostmár az ebd utáni kávét is elhagytam egy ideje, mert egyértelmű jelei voltak, hogy hogy hat a kis albérlőmre :wink:

Hát Lányok én egy kicsit pofára estem ezzel a teszvesszel :? Vaterán a személyes átvétel egy közösen egyeztetett helyet jelent, és én ebből indultam ki a teszen is :roll: de csak olyanokba futottam bele, ahol csak a lakcímen lehet átvenni személyesen, ami Bp másik fele, ráadásul a postakts-gel együtt nem is éri már meg :( Az egyik aukciót már megnyertem, a másikat holnap fogom valszeg :roll: Mindegy, ez van, ezt már be kell nyelni, de többet nem vásárolok ott az tuti!!!

És megőrülök magamtól :oops: Bármit eszem, sok a savam megint, meg rosszul leszek :( Ráadásul az étvégyam is megnőtt, tehát többször eszem, ergo többször vagyok rosszul :evil: Ha fekszem, akkor jön a sav meg a hátfájás, ha ülök akkor a derekam áll be, ha állok akkor a visszereim :evil: elegem van :evil: és még 3 hónap :oops: :roll:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

freyja!
Mi a baj?

Meme!
Igen, akkor fiatalabb vagy, mert én októberben töltöm a 26-ot.

d.dodó

Hellóóóó lányok :D

Megjöttünk :D:D:D:D Második vérvétel is megvolt, meeeg a fodráááász is :D Kezdek a régi önmagam lenni, ismét szőkén virítok :D:D:D
Holnap lesz eredménye a cukornak, de biztosan jó lesz :D

Emi
Nem akartam parát ültetni a füledbe :roll: és igen, ilyen korban már látják, ha mutatja a pofiját a babád, és a pici lány mutatta szépen.
Engem a 4D nyugtatott meg nagyon :)

Zsofka
Akkor jóóó, ha csak félrenézted :)
Igen, maradt a 3dl víz, végülőyg vittem, hiába raktam bele citromot, borzasztó íze volt.... pfúúújjjj, pedig szeretem az édeset nagyon...

Annamari
Üdv közöttünk... Én is a Margitban fogok szülni, Bálint Viki a szülésznőm... :)

Kíváncsi lennék, hány zugolvasónk van még :lol: :lol: :lol: :lol: jóóóó pár gondolom, hééé lányok, inkább írjatok is, sokkal jobb higyjétek el :P Ne a végén csatlakozzatok, az már nem lesz ám az igaziiiiiii :D

Pocak
Nyugodtan igyál Coca Colát, semmi bajod nem lesz tőle :D:D:D
Írtam privit Neked :D

Zsani
ez a magas vérnyomás nem hangzik től jól... Valamit tényleg ki kellene találnod ami megnyugtat, mert ebből a végén nagy baj lesz.... :( Annyira segítenék, csak tudnám hogyan.... :(

Freyja
mi a baj már megint??? :( :( :( :( gyere és mesélj.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.08 19:31-kor.
Vendég

Moki
jóóó fej ez a macsek :D:D:D:D

Látom a kor téma lett, háááát Én Januárban múltam 29, de a lelkem kb. 130 éves :lol: :D
Vendég

Freyja grat a cukorhoz! Arra mondott valamit a doki, hogy mért gennyes a vizelet?

Barbuss örülök, hogy nagyi jobban van!
Savat sajnálom :( Sajnos nekem is kezdődik mostanság :( De a joghurt talán jó rá, meg asszem elkezdem inni a citromos vizet is!

Dodó én októberben (22) leszek 27.... :(

zsofka83

Edi, dobj egy képet a közösre :wink:

Én még szeptemberig 27 vagyok :wink:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Barbuss :D
Holnap csinálunk majd új képet, mert most már eléggé gyűrött fejem van :P Felrakom majd a közösre :P
Vendég

Ja és MINDEN kiesik a kezemből :roll: lehajolni meg persze már nem tudok... De már olyan a szitu, hogy az egész család ezen röhög :roll:
Na, elteszem magam holnapra...
Jóéjt :)

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Barbuss
ezzel nem vagy egyedül.... :D:D:D:D suták lettünk.... :P

Én is megyek lefekszem, holnap már munka...

Jó éjt lányok, reggel jövööök a munkából :P

Cuppancs
Vendég

itt vagyok csak megvártam mig elmegy a párom.
hát rákérdeztem.

:( és igen. nyomul a csaj.
kiakadtam, mondom dehát van pasija nem????
és egyáltalán tud rólam? tudja h babát várok????
igen van pasija és tud rólam.inkább csak olyan ha "nem lennénk" akkor lenne valami köztük. hát mondom kurva jó. azóta bőgök. erre mit kapok? h emiatt fog megcsalni mert folyton mondogatom.
ő nem tudja h nyomul a csaj de nem vesz tudomást róla. annak örüljek h ide jár haza. namármost a csaj szombaton megy le. és ilyet ir a kurvája ( már bocsánat de ezt gusztustalannak tartom és elitélem a nőt) "szombaton este megyek puszi" :evil: :evil: :evil: :cry: :cry: :cry: :cry:

a dilemma. hogy legyek nő?és okos? mi ilyenkor a teendő?
szivem szerint lemennék, szépen,csinosan és kedvesen odabújnék a párpmhoz,.de most nem mehetek....
de igy basszus az ügyeleten fogok kikötni. ma végig hánytam a napot, mi lesz szombaton? :cry: :cry: :cry:

Kép
freyja

jaaa télleg és ottt fog dolgozni a csaj :evil:

Kép
freyja

Edi: Aludj jól! Várjuk az új séróós képet! :)

Freyja: Sajnálom nagyon!!! Én biztosan lemennék szombaton...
:twisted:
A párod még azt mondja, hogy amiatt fog megcsalni, mert mondogatod neki??? :shock:

Jó éjt kismamik!

Emi

Emi

email4
Budapest

barbuss!
Grat a 27. héthez!!

Zsófika!
Nekem okt 21-én van a szülinapom! :)

freyja!!
Nem arról volt szó még tegnap, hogy nincs is munka??? :shock: Akkor hogyhogy mégis ott fog dolgozni??
Amugy lemehetsz, igenis lemehetsz, én is lemennék.... annyi ideig ugyse leszel lent, hogy sok füstöt beszívja, de én tuti kiöltöznék a helyedben, smink, miegymás (én alapból többször használok mostanában sminket, mint amugy :oops: - mondjuk most örülök is, hogy már hátra tudom fogni a hajam, mert igy jobban kiemelődik az arcom).
Szóval én a helyedben tuti lemennék, és bújós lennék a párommal, megmutatnám, hogy mennyire szeretem, had féltékenykedjen csak az a majom!

d.dodó

dodo én is arra gondoltam, csak tudom h ha meglátnak lenn apa, meg a tulaj balhé lesz h menjek haza mert nekem "pihenni kell" szöveg... na igen és a ruháim már a másik lakásban vannak...
bocsi lányok h itt nyavalygok. ne hari. mindenkinek meg van a maga baja,én meg itt érzéenykedem. :oops: csak a tehetetlenség megörit. itt fekszem és nézem ahogy tönkremegy a kapcsolatom mert nem tudok mit tenni :(

bár apa győzköd most h szeret, épp most irt smst is.
de akkor ne vegye oda a csajt :evil:

Kép
freyja

Jóóóó reggelt!! :)

Ma én vagyok az első :) Apácska ma 1 órával előbb ment dolgozni, ugyhogy már fent vagyok. De olllyan jóóót alukáltunk Nóci babával...igaz, még azért álmi vagyok picit, ugyhogy lehet visszadőlök picurkát :)

Megreggeliztem, megcsináltam apa szenyóit, aztán bekötöztem (tegnap ügyike volt, és belevágott flex-szel az ujjába), aztán elindítottam, mint a kisiskolásokat. :D

Edi: bizti klasz lett a hajad! :) Irigy irigy..:(

Freyja: Szegénykém:( nem lehet könnyű! De próbáld a baba érdekeit szemelőtt tartani, és megnyugodni!!!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Megyek, kicsit kómázok még..:) majd jövök!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Jó reggelt :lol: :lol: :lol:

Freya
szegénykém :cry: :cry: kitartás,nehéz helyzet :oops: :oops: el kell hinned hogy szeret,csak nem olyan bolond hogy kockáztassa a kapcsolatát és a babáját egy hülye tyúkért :oops: :oops: :oops: Uram hiv majd ha odaért,és majd megvigasztalódsz a sok édes cucc láttán :wink: :wink:

jaj lányok most gyönyörűeket töltök,kislányt is de kisfiú piros cuccokat nagyon szépeket!!!most töltögetem az új albumba,aztán elviszem Olivért Anyuékhoz és majd beárazom!!szabadnapot adtam magamnak mert tegnap már hulla voltam :oops: :oops: :oops:

Meme
de jó hogy jól aludtál,nekem Olivér megint hajnalban keltett :oops: :oops: :oops:

Niki
gondolom ti is keltetek??mi mindig egyformán kelünk :wink: :wink:

bibar

Jó reggelt!

Meme, én minden reggel így indítom a családot :wink:

Évi!Jajj de genyó egy helyzet :( Az a baj, hogy szerintem a pasik a felét se veszik észre annak, amit egy nő tud sunyiban nyomulni - ők nem annak veszik, de mi pontosan látjuk, hogy mire megy ki a játék :evil: Szerintem én is lemennék :oops: És akkor most ott fog dolgozni?? A tulajt nem tudod kifaggatni, vagy a többi kollégát, hogy mi is megy ott pontosan? :oops:

Megyek, nemsokára indulás van nálunk is :D

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Ja, ma Emma is hajnalban kelt... Ráadásul nem jött ki, ahogy szokott, hanem folyamatosan ordibált az ágyából, hogy "Apa! Apa! Anya! Anya! Apa! Apa! Anya! Anya!" és így tovább :shock: Aztán persze azt se hagyta, hogy megigyuk a kávét: táncolni meg énekelni kellett vele reggel 6kor :shock:
Mondom Gábornak, hogy én már azt várom amikor mind2 gyerek akkor lesz, hogy nyugodtan elmehetnek a nagyikhoz pár napra :lol: mire Gábor: ...vagy pár hétre... :lol:
na jó, megyek, dolog van :D

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?