Új privát üzeneted érkezett!

Mikegirl: Miért vagy zenélő cucc ellenes? Vagy arra gondolsz, hogy inkább Te énekelsz neki? :D

mamiblue

Sziasztok!

Csak egy gyors jelentés:

Emma baba forog!!! :lol: Fürdés előtt le volt vetkőztetve, épp odapillantottam a tévére, visszanézek, és hopp a gyerek a hasán van... De mintha ez lett volna a világ legtermészetesebb dolga! :D Aztán kértem, hogy naaa csinálja meg még egyszer, és megtette! Olyan zabbantanivaló, még a kis kezei sem maradtak alatta! Hát elbőgtem magam! :D :oops: Meg ma váltottunk 74-esre, és nem is gondoltam volna, hogy már ennyire belenőtt... :shock: :D

Majd jövök reagálni is, csak még egy kis kajafőzés....

dincuska

Én is zenélő cucc ellenes vagyok...
Miért kell minden bébijátéknak idétlen hangot adnia? :roll: :evil:

És igen... a gyerek vagy nő, vagy hízik...
Vendég

Jó reggelt!

Hangot adó játékokról eszembe jutott valami :D
Karácsonyra a mamámtól Fanni olyan babát kapott, ami mozgatásra el kezd nevetni... Én szépen betettem a babát a fa alá... Éjjel 2-kor arra kelünk apával, hogy valaki nevet... Hát a baba volt, mert leesett egy szaloncukor a fáról, eltalálta a babát, és az elkezdett nevetni... A frász jött ránk :) Apa reggel kivette az elemet a babából...

Dincuska: gratula Emmának!

Mikegirl: nekünk is van bébizongoránk, de Fannit egyáltalán nem érdekli.. :?

horvviki

Sziasztok!

Dincuska grat a forgáshoz. Nekünk még a 74 ruci nagy:)És örülök, hogy jobban van Emma baba.

Nekünk is van zongoránk és Máté imádja, ha bekapcsolom semmi más nem érdekli, sokáig nézegeti csendben ( nálunk az 10 percet jelenet:)

Mi velünk minden ok. Tegnap megkóstoltuk a pépet is, persze azt is imádta. Nem lehet megfelelő gyorsasággal kanalazni a szájába, annyira habzsolja.

Ti ilyen ködös időben leviszitek sétálni a babókat?

Kép
kis pupu

Sziasztok!

Jucu, Nap küldtem nektek mailt!

Dincuska örülök, hogy sikeresen átvészeltétek a kórházat és gratula a forgolódáshoz!

Enyim gyerek 74/80-as bodykat hord :oops:

Mike, kisfiadnak utólag is nagyon boldog névnapot kívánok!

Velünk nem sok minden van, hétvégén szülinapoztunk, Adrienn kb. 5 percig dülöngélés nélkül, egyenes háttal ül. Ha valamiben meg tud kapaszkodni, felhúzza magát és ücsörög (mondhatom én neki, hogy nem kéne, nem hallgat rám :lol: )

Megyek mert még se ebéd, se rend nincsen :(

Kép
Kép
robcsi03

Hello!

Szabina: Szerintem már nem olyanok ezek a zenélősök mint régen, nekünk olyan forgónk van ,amin nagyon szép zongora szól pld. De némelyiknek tényleg rémes hangja van! :?

Viki: baba... Kép

Megvagyunk a szurival is. Sebi igen rossz néven vette, ennyire még nem sírt egyszer sem! DE szerencsére gyorsan abbahagyta...Ráadásul Tildus kapta utána, picit meg is ijedt, de aztán nem volt egy hangja sem, ügyi volt!

Kis pupu: Hát, mi tegnap is annyit voltunk kint,amíg átmentünk a védőnőhöz, csak elmúlik már ez a vacak idő!

mamiblue

Sziasztok!

Dincuska, ügyes Emma, Eszter félórája fordult a hasára teljesen :) :)

Robcsi, Eszter is húzza magát felülésbe, ha ölben ül. Szerintem amíg ő bírja magát tartani, addig nem gáz. Ha elfárad, úgyis lehanyatlik...

Nálunk nincs annyira nagy köd szerencsére, Kiscsaj most aludt el kint.

Használ valaki fogzásra homeós bogyót? Milyen tapasztalaitok vannak? Én ma vettem 1 dobozzal, este adunk Eszternek, bár ma éjjel csak kétszer ébredt fel és csak fél négykor kezdte :)

Zenélő cucc: Eszter kapott ajándékba egy zenélős-villogós lepkét. Most még nem annyira zenél, inkább kóstolgatja... hát nem tudom. Magamtól nem hinném, hogy vennék neki. Amit kapott, még nem az a brutális fajta, csak kár, hogy mind angol dallamokat játszik.. Magyar piacra igazán gyárthatnának magyar dallamokat játszó játékokat....

Ma megvettem az Anya, taníts engem könyvet. Ebéd közben bele is olvasok. Ja, Férjem majdnem 1 hete influenzás, de csak tegnap derült ki, mi a baja (orvoshoz nem ment korábban). És egyiken sem kaptuk el tőle. Kész csoda!! Eszter oké, hogy még anyatejes is, de én??? Minden nyavalyát el szoktam kapni. Bár én is anyatejes szoktam lenni, csak belülről :lol: :lol:

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Sziasztok!
Buék mindenkinek!
Élünk mi is jól vagyunk! Nem volt időm visszaolvasni még benneteket.

Vizsgaidőszakom van és nincs semmire időm, sajana, pedig jólenne többször jönni.
Szeretném a segítségeteket kérni,kaja és napirend ügyben

Geri mostanában újra kel cicizni éjszaka, eddig olyan szépen beállt a rend este szopi 20.30-kor
5 ig aludt egyszer cumivisszatétel és 5-kor szopi.

Na ez most megváltozott,
Előbbre hoztam a fürdést fél órával mert még a nagyot is el kell rendeznem este, és kipurcanok mire a végére érek, de most meg felkel Geri ejfélkor és nyűszítve cicit kér.
Doki írt fel Milupa pépet hidegrázásom van tőle, de a gyerek imádja.
Én azt szerettem volna ha tovább is jóllakik a cicitől. Lehet, hogy éhes, nem elég a tejem, és kellene tápit iratnom???
A mi napirendünk:
-5óra szopi
-9óra szopi
-12 főzelék stb.
-14 szopi
-a vacsit nem tudom hova rakjam??? hol ekkor hol akkor..
-6 szopi
-20.30szopi

Mit gondoltok??
KINEK MILYEN A NAPIRENDJE???
Nagy segítség lenne, ha leírnátok ki mikor kel, és hányórakor és mit eszik, nagyon bizonytalan vagyok, persze mindenben mostanában nem csak ebben a homonok a kialvatlanság a mínuszok, nem segítenek hogy újra összerakjam magam :D :cry: .

Nagyon sokat segített Szabina időbeosztása a 2 "kölökkel"az elején, de ezek a porontyok igen hamar kezdenek öntudatukra ébredni, ami egyben csodálatos dolog és ilyesztő is tud lenni a kislányom nem volt ilyen magabisztos még 5 hónaposan Geri már nagyon jól tudja mit akar és azt hogyan kapja meg (igazi férfi)
Pusszantás mindenkinek!

És kitartás, na amire a végére értem borús levelemnek kisütött a napocska is. :D :D :D

Kép
Kép
zeze

Zeze, a mi napunk így néz ki:

- 6-kor szopi
- 8 körül gyümölcslé
- 10-kor szopi+táp
- 14-15 körül szopi+táp
- 17-18 körül táp
- 20 szopi+táp

Eszter is ébred éjjel, de csak cumit kap vissza és vissza is alszik.
Neked is kitartás a vizsgaidőszakhoz! Két gyerekkel ez nem semmi!!

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Sziasztok!!!

Oltásokkal megvagyunk, csak pci sírás volt. Még egy prevenar, és befejeztük az opcionális sorozatot is. Babszika most kint durmol a teraszon. Itt időnként előbukkan a nap, olvad, köd csak a dombtetőn van már. Szerencsére :)
Éjszaka volt valami...1/2 2-es szopi után óránként adtam a cumit a szájába, hajnali 4 után sírdogálás, szerintem hasfájás volt. Masszír, babusgatás, apa 5-kor felváltott, mert nagyon KO voltam.

Mamiblue
Hallottam már néhány zenélő játékot, amivel a világból is ki lehetne üldözni. Ennek egész elviselhető a hangja, és halkítani is lehet rajta :lol: . Egyébként én nagyon sokat énekelek Atinak. És úgy látom élvezi :lol:

Gratula Emmának, Eszternek!!!! Én már 74-es cuccot nem veszek :oops:

Sabine, én úgy láttam, hogy azok a dolgok picit jobban lekötik, ahol a cselekedeteire van "válasz". Talán ezért...

Viki
Ati ma játszott vele egy kicsit. Reméljük lesz folytatás :)

Kispupu
pép - nálunk is hasonlóan zajlik. Komoly gyorsasági teszt azt etetni Atival :lol:

Ági, apa betegsége alatt én szedtem homeobogyót. Talán amiatt nem kaptam el igazából, pedig már kezdett fájni a torkom. Nekünk még sehol sincsenek a fogacskáink...

Zeze
- 6 - 7 szopi
- 10 gyümi aztán szopi (mától fordítottam)
- 14 szopi aztán zöldség vagy tejpép
- 18 szopi
- 21 szopi (doki ma mondta, hogy itt is adjak neki pépet előtte, hátha kimarad az éjszakai szopi. Tehát 14-kor fix zöldség, itt meg fix tejpép lesz)
Ha délelőtt csúszás van (10->11, 14->15) 18-kor akkor is éhes.
- 1/2 2 szopi

mikegirl

Zeze!

Nekünk nincs igazán napirendünk. Minden attól függ mikor ébred Fanni... Van, hogy 6-kor, 7-kor esetleg 8-kor. Onnantól számitva 3 óránként szopi. Délutáni szopik között mi gyümölcslevezünk, esti szopi előtt esetleg tejpép, de nem mindig. Fanni is kel éjszaka enni, legalább egyszer, de van hogy kétszer is. Főzeléket még egyáltalán nem próbáltuk.

horvviki

Érdekes, hogy milyen különbözőek a dokik. a miénk hallani sem akar a pépről... 6 hónapig csak szopi... igy a tudta nélkül adom Fanninak a gyümit meg a pépet...

horvviki

Napirendünk:

8-kor tápi
11-kor pici gyümi ( új íz kóstolása) ma éppen az áfonyás-alma, ez is nayon izlett neki. De mi nem?......jaaa a sárgarépa az fúúúúj neki.
14-kor tápi
17-kor gyümi
20-kor tápi ( mostmár pici tejpép előtte)
Közben teázunk vagy gyümilevezünk ( evések közben)

Lassan mi is elkezdjük kóstolni a föziket....

És általában kajcsik között fél-egy óra alvás, de inkább fél. Ha lemegyünk sétálni akkor ez több. Most is másfél órája alszik, közben pedig le is vetköztettem :lol: Van alvókája :shock:

Nekem egy időben tápira ráunt, nem akarta enni, ezért kezdetm el hozzátálálni. Meg rendesen kinézte az ételt a számból, mára ez már fokozodott.:)Mit tegyek imád enni.... :lol: :lol:

Új móka, duma közben gurgulázik, fújja a nyálát és brümög, hát imádnivaló....

Fanni az én dokim sem támogatja a hozzátápit, de védőnő igen.... az orvos hátamögött mondta, hogy nyugodtan lehet már.....kis ravasz, közben figyelte, hogy a doki nehogy meghallja:)

na pusz

Kép
kis pupu

Ja és egyszer fél 2-kor is eszik éjjel, meg van amikor fél 5 körül is( de ez szerencsére egyre ritkább...

Kép
kis pupu

Kispupu, Horviki, mikegirl,
Ágnesbagoly,
köszönöm,
összesítem, aztán kihozok belőle valami frankót, mert valamit változtatnom kell.
Ágnesbagoly:Köszi a megértést jól esik nagyon, hát nem egyszerű tényleg, könnyebb lenne, ha legalább valaki 1 órácskára is de vigyázna rájuk, de szülők messze rokon sehol, férj gályázik, de nem baj, szerencsés vagyok, hogy tanulhatok.

Kép
Kép
zeze

Sziasztok!

Ma mi is voltunk oltáson, megkapta Hanna baba a 4 hónaposat.
8370 gramm a drága. :lol:
Neki is 74-es a ruhamérete.
Nekünk sincs napirendünk, én is akkor etetem, amikor kéri, és csak anyatejet adok. Mással még nem próbálkoztam. 6 hónapos koráig még várnék vele, bár egyre kiváncsibb az ételekre, látom rajta, hogy nagyon érdeklődik. Az esti fürdés 18-20 óra között van.
Képzeljétek, ma éjjel először aludt át 8 órát! 8 és fél órán át bírta cici nélül! Jó volna, ha rendszeressé válna!

Kép

Kép
tipetupa

Sziasztok!

csodálkozva nézem a napirendeket!
Minden babó még 5-6X eszik, Eszterke meg legalább 1,5-2 hónapja már csak 4X. a súlya most kb 6kg (2800gr-mal született)
Egy-egy alkalommal sem eszik valami sokat. de tömni nem fogom
Az elmúlt egy hétben még kevesebbet evett, mert beteg volt

napirend
8-1/2 9 táp
1/2 1 -1 zöldség
du. 5 körül - gyümölcs
este 10 körül - tép

Étkezések között: tea, gyümölcslé, keksz

mit gondoltok?

Kriszti

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest

Kriszti
Milyen keksz? A gyümibe reszeled bele?
Nem tudom....én a napi 5 étkezésre törekszem: reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora. De ha nektek így vált be, és Eszternek is így jó, akkor nincs mit kritizálni rajta szerintem. Hát nem egy zabagép a kis drága :lol:

mikegirl

Eszter!

Hát igen a kislányom nem egy zabagép! Állítólag én még ennél is kevesebbet ettem.
Kekszet reszelek a gyümölcsbe is, és kap a kezébe rágcsálni is.
A védőnő azt mondta, hogy a gyarapodása és a súlya teljesen normális. Ő ilye Kép n, ennyi az igénye, nincs mit tenni!

K

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest

Nálunk is csak anyatejci van és kb így:
7-10-13-16-19-21-3-órakor. Van, amikor éjszaka 1-2 körül ébred, akkor reggelig az előbbiekhez +1 szopi hozzájön 4-5 óra tájban.
A mi védőnőnk és dokink semmit nem javasolt igazán, rám van bízva, hogy mikor mit és mennyit.
Mivel látom, hogy már csaknem mindeki babója eszik mást is a tejcin, tápszeren kívül, kíváncsiságból megkóstoltunk egy kis baracklét. tetszett Encsinek 5-6 kanál le is csúszott :)
Lehet, hogy elkezdünk próbálkozni, de csak azért, hogy szokja a más ízeket is, szopit még nem váltanék ki...

Kriszti!
Örülj neki :) Ha Eszterke súlyban nő, ha egy kicsit is csak, biztosan elég neki ennyi... Viszonyításul: Enikő 3600-al született és 6és fél-7 kiló körül jár.

Kép
Kép
pfranciska

Kriszti, 8-fél 9-ig alszik Esztered? Hát, én nem izgulnék...
A mi Eszterünk ma egész nap küzd a hasrafordulással, és ha nem sikerül neki, totál begurul... Olyan édes.

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Szia Ági!

Eszterkénk kb 1/2 8 -8 ig alszik. Utána még játszik a kiságyában.
Nálunk a mai program a sikongatás, a kapaszkodva ülés, és a nyálbuborék fújása volt! Még nem forog, csak háton és hason közlekedik!

K

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest

sziasztok!

ma megvolt a 4 hós oltás, eddig még nem lázasodott be...

a mi napirendünk elég változó, van amikor 8kor kel, van amikor 9:30, szopi ált 3-3,5 óránként van, néha próbálkozunk bébikajával, banánturmixal, de alapvetően szopi. az a fura inkább, hogy este sokáig van fenn, 11-12 ig simán,persze közben van egy 2 órás alvás 8-10-ig, néha én már elalszom és apa fekteti le aludni.

képzeljétek tavasszal költözünk Spanyolországba :D :D :D eddig még nem volt biztos, de most már megirhatom. Ezért kapott a baba még agyhártyagyulladás ellen oltást is, mert ott kötelező.

már nagyon mennek az előkészületek, igazából mindig is ez volt az álmom :lol: :lol: :lol: Kép
nora80

Kriszti
Én is pontosan ezt írtam :)
Mindenesetre Eszterke nagyon édesen kuporog az ágyikótokon. Nagyon ügyes :D Mi az ilyen jellegű mozgolódástól még Makó - Jeruzsálem távolságban vagyunk.

Nora
Gratula!!!!! :lol: :lol: Bár én azt érzem, képtelen lennék más országba költözni, mégis irigy vagyok. Belőlem hiányzik a bevállalósság, és túlzottan ragaszkodom ehhez az országhoz.

mikegirl

Nora!
hogy hogy költöztök? mesélj! mit fogtok kint csinálni? Én is irigy vagyok :D

horvviki

Tipetupa
Hanna lestoppolva,fiam meglátta a képet és hangosan kacagott neki.megzabálom
:P :P :P

köszönöm malit puszi most mennem kell de jövök majd

Kép

Kép
jucu

Mai kép Fanniról :D Kép

horvviki

Sziasztok!
Kriszti ne aggódj az én lányom sem egy zabagép.3000g-mal született és most 5810gramm. én addíg nem aggódom míg fejlődik rendesen,jókedvű és kiegyensúlyozott.
Nagyon ügyesek az üldögélő babócák.
Az enyém most rájött hogy tud visszafordulni hasról hátra és egész nap tréningezik, gurulászik az ágyon hátról hasra, hasról hátra.nagyon cukker. tetszik neki hogy megdícsérem és látja hogy örülök neki,hogy milyen ügyi és direkt produkálja magát!majd meg zabálom.
Nóra én is irigy vagyok.imádom Spanyolországot.ott voltunk nászúton is.
pusz mindenkinek

KépKép
dudu_84

Jucu, :lol: :lol: :lol:, köszönjük a bókot! :D

Szegénykémet nagyon megviselte az oltás. Nincs láza, de egész este sírós volt.

Nóra, ez szuper. A nyelvet beszélitek-e?

Kriszti, Eszterke megduplázta a születési súlyát, úgyhogy tényleg ne aggódj. Esetleg próbálj beiktatni egy tápit ebédre, és vidd előrébb tízóraira a zöldséget. Akkor meglenne az 5 étkezés. Lehet, hogy nem kérné, de te legalább megnyugodnál.

Kép
tipetupa

Sziasztok!

Nálunk is még szopi van 3 óránként. Dani próbál forgolodni, már csak egy kicsi hiányzik neki. Tegnap óta állandóan kinyújtja a nyelvét, és mondja közben hogy he-he-he, zabálni való.
Mamiblue, olvastam, hogy adtál babónak céklát, hogy csináltad meg?
Már mi 74-es rucikat hordunk, és bizony nem nagyok.
Dobok pár képet, már régen mutogattam a drágámat.
Kép
karácsony este lemerült az elem :lol:
Kép
jó kedvem van :lol:
Kép
meglepődtem :D
Kép
imádok az új székemben :lol:
bocsi a sok képért :oops:

Kép
mona76

Sziasztok :) !
Viki -Barbi nálunk is úgy lett megkeresztelve hogy még nem voltunk házasok - a Zuglói egyházközségből kedves válveregetéssel el is bocsájtottak hogy térjünk vissza erre ha összeházasodtunk...aztán kijöttünk Fótra (pedig akkor még nem laktunk itt) és itt elég volt az ígéret az atyának hogy össze fogunk házasodni. Szóval ez is papja válogatja -ezért is voltam nagyon oda azért az atyáért aki összeadott minket mert laza volt mint a Riga lánc...tiszta stand up komédia :) Azt meg egyáltalán nem ellenőrizték hogy a keresztszülők meg vannak -e keresztelve....
Napirend -nálunk éppen csak alakul -szóval 5 körül Annabell ébred ha nagyon jó napom van akkor fél hétig még sikerül alvásra bírnom aztán 7 -kor tápi 11 körül főzelék majd egy kis táp 3 körül megint táp este 6 kor gyümölcs és alvás előtt kb 10 kor táp.
Tegnap reggel rajtaütésszerűen ismét megjelent a védőnő -persze csajok is meg én is még neglizsében -megőrülök hogy nem csörög ide előtte. Mondjuk helyes csajszi -beírta a lányok súlyát a kis grafikonjába -pont középen helyezkedünk el -mi vagyunk a nagy büdös átlag :D
Én pont most váltom a hölgyek ruháját 68-ra -tesóm májusban szül mostmár azt is tudjuk hogy egy kislány -képzelhetitek mennyi ruhát fog tőlem kapni :)
Egyébként őrület hogy egyes babák már miket művelnek ennyi idősen -ahogy Hanna ül Fanni hasizmozik Eszterke négykézlábaz.. :) :shock:
Mona irtó klassz a Dani és a kandalló kép :) Talán csak a habtapit kéne medvebőrre lecserélni a hangulat miatt -apa igazán lőhetne egyet :D :D ( nekünk egy igen kicsi kandallónk van de még nem mertem begyújtani mert rettegek utána a kitakarításától :oops: )
...és végezetül had osszam meg veletek legutóbbi és eddig legkedvesebb ikres sztorimat :)
Sétáltatom a csajokat-látom ám hogy egy idősebb bácsi jó vastag szemüvegben derékig hajol ki a kerítésen úgy néz minket.. amikor oda értem nagyon reménykedve megkérdi :-Tényleg kettő :shock: ?
Atya ég -gondoltam -most ha aljas módon azt mondom hogy csak egy akkor ez megy és agyonveri az optikusát...
:shock:

Kép
Kép
panni7

Jó reggelt!!! :D

Őrület, hogy mekkorát nőttek az egykori pocaklakóink!! Hihetetlen :lol: :lol: Én sokszor nézek fotókat, hogy milyen volt Ati születéskor, pár hetesen, pár hónaposan, és most. Hihetetlen :lol: :lol: :lol: Olyan nagyok már. Dani is. Aztán pikk-pakk végig éri majd az etetőszéket.

Nálunk ma nagyon egy undorító idő van. Nem lesz teraszon szundi, akkora a köd, hogy a szomszéd házat sem látom :cry:

Csajszik, Balatonlellét ismeritek? Jó strandja van? Jó hely? Érdemes oda menni?

Szép napot!!

mikegirl

Hello!

Mona: Cékla??? Az bizti nem én voltam! De egyébként szerintem simán meg kell főzni...Bontott téglával van beburkólva a falatok? Ti rendeztétek be? Vagy lakberendező?

Szerintetek tegnapi szuritól lehet ma láza Sebinek? Úgy érzem kicsit mintha meleg lenne, de majd ha felébredt, csak akkor tudom neki mérni. Bár lehet nem is a szuri, hanem a fogacska lesz a gond...

Mikegirl: Lellén van egy pici szabadstrand amit ismerek, az nagyon jó. Meg tök jó kajáldák vannak mellette. Van játszótér, tiszta wc...lapos part rész is van. Mikor mennétek? Mert mi egyszer júniusban voltunk a Balcsin, mikor Mati 1,5 éves volt és teli volt vmi trutyival a teteje. Mondjuk attól fürödtünk, csak sajna ez a Balcsinál kiszámíthatatlan. Viszont ha biztosra akartok menni és nem sajnáljátok a pénzt, Siófokon az Azur Hotel nagyon szupi! Isteni medencéje van és a Balcsiban is lehet fürdeni...és ha mégis rossz idő lenne van benti részen is tök jó élménymedence és babapancsoló is van! Szauna...meg minden földi jó! Ja és bébiszittert is lehet hívni estére, ha ki akartok ruccani apával...

Mi éppen tegnap néztük Matilda kiskori képeit, olyan édi volt, úgy tudot először lépegetni, hogy a pelenkás zacskóra támaszkodva felállt és azt tolta maga elött...olcsó járássegítő :)

mamiblue

Most olvastam vissza...

Kriszitke: Milyen kekszet kap? Rendeset még nem lehet neki, nem? Asszem van gluténmentes piskóta én először avval fogok próbálkozni...

tudot= tudott :)

mamiblue

Mamiblue
Köszi a tippet, nagyon-nagyon szuper, megnéztem. Csak sajna nem tudunk 460e - t kifizetni egy egyhetes ottlétért. :cry: Ez akciós ár. Most jön a pénztelen időszak. :?
Szóval júliusban mennénk, én egy apartmant néztem a Balatonparton Lellén. (Május Kolping Hotel hosszú hétvége, június Akarattya egy hét társasággal, és júliusban szeretnék egy hosszabb, 10 napos családi nyaralást szintén a Balcsiparton.) Gondolkoztam, hogy hotel vagy apartman. De picúrral utóbbi talán jobb. Azt hiszem.......

De máshol is jó. Szép, nyugis strandot szeretnék, de ne legyen kihalt a település. Többiek? Balcsiparton hová érdemes Atival nyáron menni?

mikegirl

Sziasztok!

Panni, nagyon jó a szemüveges öreg története! :lol: :lol: :lol:
Meg a nagy büdös átlag. :D :D :D

Mamiblue, én megkérdeztem a védőnőt, hogy meddig lázasodhat be az oltástól, azt mondta, aznap estére, azután már nem valószínű. Lehet, hogy a fogacskája okozza.

Kép
tipetupa

Mikegirl!
Tavaly nyáron mi is Lellén voltunk 5 napot. Mondjuk Kaposvártól 40 perc kocsival, úgyhogy nem is mertünk messzebb menni 1 hónappal szülés előtt :) Én ugyan alig vonszoltam magam a hatalmas hasammal, de a fiúk nagyon jól érezték magukat. Mi egy családi házban laktunk, ha jól emlékszem fizettünk vagy 5ezret naponta összesen és nagyon jó helyünk volt. Mi a fizetős strandra jártunk, tiszta, szép és kulturált viszonyok voltak. Júliusban talán nincsenek is még sokan, aug-ban állítólag már tömegesebb volt...

Ma voltunk Enikővel csípő-kontrollon, minden rendben vele, de... úgy dobálta magát vizsgálat közben, hogy az asszisztensnő alig bírta lefogni és persze közben üvöltött, mint a sakál. A doki elhülve kérdezte is, hogy mindig ilyen-e? Alig bírta megvizsgálni :) Most épp heveri ki a fáradalmakat. Hát igen, akarat az van... Azt hiszem ő sem lesz könnyebb eset, mint a bátyja. Úgyhogy a maradék pár szál hajam, ami nem hullik ki, biztosan megőszül :)))

Kép
Kép
pfranciska

Sziasztok!

Mikegirl: én a Balcsit annyira nem preferálom, mert nálunk kiszámithatatlan az időjárás. Kifogsz egy esős hetet, aztán ülhetsz a szobában egész nap... Balcsit úgy szeretem, ha nem foglalunk előre szállást, hanem ha van egy meleg hétvége, akkor lemenni. De persze tudom kisgyerekkel már előlre kell tervezni. Én is apartmanba mennék a gyerekkel, azért az nagyobb, mint a szállodai szoba. Meg az apartmanban van konyha, mégis ha a babónak valamit kéne késziteni... De Lelléről sok fiatalkori emlék ugrott most be :D

Keksz: amig nincs fog, nem merek próbálkozni vele. Vagy lehet nyugodtan? Elnyámnyogják? :shock:

horvviki

Hello!

Tipetupa: köszi! Szerencsére nem lázasodott be! Lehet csak én éreztem melegebbnek. DE a foga az jön...az biztos...remélem hamarosan kibújik!:)

Mikegirl: MÁjus első hosszúhétvégéjén mi is megyünk a kolpingba...kiváncsi leszek, még soha nem voltunk! 460 e !!!! Tavaly ott voltunk 1 hétig, de felét sem fizettük fogyasztással együtt!!! Jól felmentek az árak!!!

mamiblue

Mikegirl: Családi akcióknál keresd az 5-öt fizet 7-et kap-ot! Itt azért olcsóbb!:) Amúgy azért jó, mert tényleg független az időjárástól...nagyrészt...mert ugye hiába tudsz fürdeni esőben is, azért nagyokat sétálni nem tudsz:(

mamiblue

tipetupa!
Én az ELTE spanyol szakán végeztem, a páromat meg tanítom egy ideje úgyhogy a nyelvvel nem lesz gond. Elég jó munkalehetőségek lennének a számunkra.
A döntő az inkább hogy a babánk kellemes légkörben nevelkedjen, tanuljon meg még egy nyelvet stb.

A baba is szép súlyban van 8 kg :D

mikegirl!
A Balcsiparton már rég voltam, de nekem inkább az északi part jön be, több a látnivaló, meg kirándulóhely is. Kép
nora80

S.O.S. mivel lehet jobban orrot szívni? porszívós cuccal, vagy orrszívó készülékkel (pl. Pesztonka márkájú). Eszter tiszta takony és hiába szívom a Pesztonkával, szörcsög utána is... vagy ez ilyen?

Ági és a Csajok
agnesgoboly

szia Ági!

a mi Eszterkénk is beteg volt.
Nekünk az porszívós orrszívó vált be

K

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest

Sziasztok

Kicsit depi vagyok , ma sajna temetésen voltunk.Fia anyumnál nagyon jól viselkedett.

Céklás én voltam :)
Külön pici vízben megfőzöm céklát ,külön krumplit és összenyomom,főzőlével higítom.BÁlintnak nagyon bejön. :lol:
Mona
Cukker kisfiad van tényleg,és milyen hatalmas ő is :shock:
Szép lett a lakás és a kandalló húúúúúúú az az álmom,egyenlőre csak álom, ../panelban nem megoldható/

Ez a 460 ezer Ft 1 hétre szól?Azt hittem leesek a székről.Nem piskóta árak.Ebbe kaja is van?
Azt hiszem akkor a mi VÁrgesztesi árunk elbújhat. :oops:

Már szervezem apja szülinapi buliját :-)Meglepi lesz nem tudom hogy sül el.

KÉpzeljétek Bálint méár kb.3-4 napja egyedül fogja az üveget majdnem a legvégéig.Annyira édes elkapja mint aki még sosem evett és el nem akarja engedni.VAlamint mondom neki hopá gyere és nyújtja a kezét felém.
A lányom meg csupa ötösöket hoz és dícséreteket.Olyan büszke vagyok a gyerekeimre. :wink: :lol:
Puszi Jucu

Kép

Kép
jucu

ágnes, nálunk az orrszívó semmit nem használt, a porszívós az nagyon jó.
mamiblue, lakberendező? Á dehogy, mi csináltunk mindent.
panni, nagyon tetszett az apóka története :lol:

Kép
mona76

Ági! A porszívós a legjobb! Nekünk is az vált be és a legtöbb embertől ezt hallom!

KépKép
dudu_84

Hát tényleg nagyon különbözőek a dokik.
Én tegnap félve ,egkérdeztem a dokit,hogy csirkét mikortól adhatok,erre ő kikerekedett szemmel,már rég nyugodtan.Ne várjam el egy 8 és fél kilós babától,hogy jól lakik az üres sárgarépával.
Tehát tegnap elkezdtük,nagyon tetszik neki.
Viszont nagyon-nagyon ekcémás.Le vagyunk tiltva minden tej tartalmú ételről.
Ez csak azért az egyért dühít,mert bevásároltam egy csomó tejpépet,2-es tápszert és most mindet adhatom el a feléért.Na mindegy,ez van.Ingább bukjak 10000 ftot,mint a babának ártsak.

A kocsink teljesen bedöglött,vehetünk másikat.

Alex nagyon gyakorolja az olra tekeredést,szewrintem egy-két nap és hasra fordul.Persze a hasról-hátra már megint kimaradt.

Alex programja:
8- kor táp
11- főzelék
14- gyümölcs
17-főzelék
20-tápszer vagy tejpép,attól függ,mennyire álmos
és hajnali 4 kor még egy táp.

Viszont én gyümölcslevet nem adok közben,csak kaja után,nekem a tea vált be közben
Kép A nagyobbikom a kicsivel Kép a középsőm síelni tanul
tuza edit

Sziasztok!

Mi ez a csend? :D

Tegnap voltunk a Corában (azt hiszem Dincuska ajánlotta), tényleg nagyon sok minden le van értékelve. Vettünk is Fanninak egy pár dolgot. Kapott kantáros nadrágot, pulóvert, bodykat. De még tudtam volna egy csomó mindent választani, de apával nem lehet vásárolni. Már unta a válogatást, nézelődést. Majd valamelyik nap visszamegyek egyedül, és akkor nyugodtan tudok nézelődni.

Ma reggel valahogy kijött rajtam a depi. Hogy már megint egy új nap, amit egyedül kell töltenem... Apa csak 6-7 fele ér haza a munkából, és a hideg idő miatt mostanában vagy le sem megyünk sétálni, vagy csak fél órára (ráadásul akkor is egyedül sétálunk, ill. kettesben Fannival). Igy nagyon lassan megy az idő... Főznöm ma nem kell, mert tegnap két napra főztem, tegnap megcsináltam mindent: mostam és kitakarítottam. Ma pihenhetek, de igy uncsi a nap. Fanni alszik, én meg vergődöm. Másnak is van ilyen napja? Vagy csak "jódolgomban" nem tudok magammal mit kezdeni???

horvviki

Jó reggelt!!!

Csajok, köszi a Lellés visszajelzéseket, meg tanácsokat. :) Idő - valóban kiszámíthatatlan => jobb a hotel, ahol rossz időben is lehet pancsizni. Hotel Azur - írtam nekik, mert az ötöt fizet hetet kap táblázathoz az van írva, hogy Ft / fő. Ha nem az, akkor a valós ár feleannyi, és az még beleférhet. Saját strand, és ha rossz az idő, akkor sem dobtuk ki azt a pénzt az ablakon. Ati akkor lesz egy éves - és fogalmam sincs, hogy egy egy éves gyerkőc kaja ügyileg hol tart, hogy áll, de biztos meg fogjuk tudni oldani.

Nora
És mit fogtok kint dolgozni? Van kinti ismerős, aki segít az elején? Vagy teljesen egyedül kell mindent megoldanotok? 8kg? Ez igen!!! Gratula!!! :D

Mona
Nagyon ügyik vagytok!! szép a kandalló is. Ilyen szép és romantikus környezetben könnyen jön a kistesó :lol: :lol:

Jucu
Meglepi buli - biztos örülni fog apa. Eddig mindig én is csináltam, most idén nem :oops: Na, majd jövőre....Várgesztes - szép hely, én is voltam már.

Eszterek jobban vannak már? Én is mindenkitől azt hallom, hogy a porszívós az a tuti.

Mamiblue
Kolpingban én sem voltam. Mi a házassági évfordulónk miatt utazunk, de az valójában május elején van. Viszont mi május utolsó napjaiban megyünk, hogy minél jobb legyen az idő.

Szombatig marad a köd. Atival így sokkal nehezebb. Itt bent valahogy nem tud aludni többet, mint fél óra. Bezzeg amikor kiteszem, másfél simán megvan. Na, talán majd a jövő héten jobb idő lesz, én most ki nem rakom a terszra.
Mi a véleményetek arról, hogy az ebéd utáni alvás az ágyikójában legyen? Eddig aludt a járókában, babakocsiban, játszószönyegen, mikor-hogy alakult. Ti hol altatjátok délután?

Aki szoptat és ad már mást is a babócájának
Csajok, nekem szétdurran a cicim, fáj, pont úgy, mint a majdnem mellgyulladásom előtt. Ha meg lefejem, akkor csak mégtöbb termelődik. Ti hogy birjátok? Hogy csináljátok? Így nem tudok szopi előtt adni semmit, csak utána. Pedig a délelőtti gyümit már így próbáltam....de ma vissza kellett fordítani. Ja, és azért erőlködök, mert Ati elvileg jövő januárban bölcsibe megy. És fogalmam sincs, hogy mennyi idő az, amíg mondjuk a jelenlegi állapot leredukálódik egy reggeli megy egy esti szopira.

mikegirl

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?