Jó reggelt!!!
Csajok, köszi a Lellés visszajelzéseket, meg tanácsokat.
Idő - valóban kiszámíthatatlan => jobb a hotel, ahol rossz időben is lehet pancsizni. Hotel Azur - írtam nekik, mert az ötöt fizet hetet kap táblázathoz az van írva, hogy Ft / fő. Ha nem az, akkor a valós ár feleannyi, és az még beleférhet. Saját strand, és ha rossz az idő, akkor sem dobtuk ki azt a pénzt az ablakon. Ati akkor lesz egy éves - és fogalmam sincs, hogy egy egy éves gyerkőc kaja ügyileg hol tart, hogy áll, de biztos meg fogjuk tudni oldani.
Nora
És mit fogtok kint dolgozni? Van kinti ismerős, aki segít az elején? Vagy teljesen egyedül kell mindent megoldanotok? 8kg? Ez igen!!! Gratula!!!
Mona
Nagyon ügyik vagytok!! szép a kandalló is. Ilyen szép és romantikus környezetben könnyen jön a kistesó
Jucu
Meglepi buli - biztos örülni fog apa. Eddig mindig én is csináltam, most idén nem
Na, majd jövőre....Várgesztes - szép hely, én is voltam már.
Eszterek jobban vannak már? Én is mindenkitől azt hallom, hogy a porszívós az a tuti.
Mamiblue
Kolpingban én sem voltam. Mi a házassági évfordulónk miatt utazunk, de az valójában május elején van. Viszont mi május utolsó napjaiban megyünk, hogy minél jobb legyen az idő.
Szombatig marad a köd. Atival így sokkal nehezebb. Itt bent valahogy nem tud aludni többet, mint fél óra. Bezzeg amikor kiteszem, másfél simán megvan. Na, talán majd a jövő héten jobb idő lesz, én most ki nem rakom a terszra.
Mi a véleményetek arról, hogy az ebéd utáni alvás az ágyikójában legyen? Eddig aludt a járókában, babakocsiban, játszószönyegen, mikor-hogy alakult. Ti hol altatjátok délután?
Aki szoptat és ad már mást is a babócájának
Csajok, nekem szétdurran a cicim, fáj, pont úgy, mint a majdnem mellgyulladásom előtt. Ha meg lefejem, akkor csak mégtöbb termelődik. Ti hogy birjátok? Hogy csináljátok? Így nem tudok szopi előtt adni semmit, csak utána. Pedig a délelőtti gyümit már így próbáltam....de ma vissza kellett fordítani. Ja, és azért erőlködök, mert Ati elvileg jövő januárban bölcsibe megy. És fogalmam sincs, hogy mennyi idő az, amíg mondjuk a jelenlegi állapot leredukálódik egy reggeli megy egy esti szopira.