Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Köszönjük a gratulációkat a kakihoz :D Bár ma előlről kezdődik minden. Ma van első nap... most megint aggódhatok, hogy mikor lesz a következő...
Dimet: szélcső: a doki szerint ugyanaz a hatása mint a hőmérőzésnek, és azoknál a babáknál használ, akiknek a végbélben van már a kaki (az "ampullában"), csak nem tudja kinyomni a gyerek. De nálunk az a baj, hogy nincs ebben az ampullában kaki, így nincs is mit kinyomni. Pl. ezért nem használt a kúp sem...

Holnap megyünk kirándulni. Apa igazi havat szeretne látni, nem ilyen latyakosat :D Lehet felmegyünk Dobogókőre vagy a Normafához. De szerintem max. egy órát fogunk sétálni, mert ott fent jóval hidegebb lesz... :shock: Fannit majd jól bebugyolálom...

Képzeljétek a barátnőm 5 hetes terhes :D Most kicsit irigykedem rá. Tavaly ilyenkor én is (mi is) még az elején jártunk. Egy év lesz a babáink között :D

horvviki

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
kis pupu

Sziasztok!

Mindenkinek Bolodg Új évet!

Igyekszem visszaolvasni és reagálni midnenkinek. a

Addig is pár szó rólunk......30. óta Hnagyuszka folymatosan forog nincs meg egy helyben. Sőt feküdni utál, de ha választani kell inkább a hason fekvés. Mindent megfogunk, dumálunk és hangosan kacarászunk. Olyankor meg kell hogy zabáljam.

Mi hozzátáplálunk,de csak tápisok vagyunk. Nagyon imádjuk a gyümiket, sőt múltkor miközben sütit falatoztam az úraság, húzta volna oda a kezem és tátotta a száját, imádja a hasát.....én meg őt:)
A karácsony: a fa még annyira nem érdekelte annál inkább az ajándékok csomagolása, imádta, élvezettel tépkedte.....volt mit bőven. Idén Jézuska elkényeztette az úrat:)

Szilveszter: Úgy indult csak átmegyünk párom uncsitesójáékhoz, aki 31 hetes terhes, koccintunk és jövünk nem így lett. Átjöttek végül Máté unokatesójáék, 2 hónapos Vanda:), és így ott ragadtunk hajnali 3-ig, nagyon jó volt, jól éreztük magunkat. Máté a nagy tűzijátékkor sem zavartatta magát.

Ja és Hangyuszkámat dec 25-én külön költöztettük a kis szobájába, végleg megszünt a bölcső, szerintem én nehezebben viseltem. Éjjel még kelünk legalább egyszer, de inkább kétszer. Ha ő nem is kell én tuti fent vagyok a megszokott időkben.....hiába a megszokás....

Röviden most ennyi, de majd jövök még....

Ja és a legfonntosabb Imádom Hangyuszkámat......:):):)

Puszi nektek és a babáknak

Kép
kis pupu

Sziasztok!

BUÉK!
Köszönöm csani nevében is a dícséreteket, aranyosak vagytok! :) Valóban, már most nagy kópé, kiváncsi leszek mi lesz még ebből. Kicsit félek az oroszlán jegytől skorpió aszcendessel. :) Tényleg ti hisztek ebben?
Dimet: Nekem is volt ilyen puklisság és viszkető fejbőröm tavaly és nekem a szulfokoll kénsampon hatott! Ha nem válik be amit használsz próbáld ki! DM-ben lehet kapni és nem is drága.
Kenyérsütő: Mi most kaptunk karácsonyra egy Moulinex márkájút. Anyukáméknak évek óta van és sokat használják. Mi főleg azért kértük, mert teljes kiörlésű kenyeret eszünk és abból nincs nagy választék, főleg olyan amiben nincs semmi tejszármazék, amire most nagyon oda kell figyelnem.
Csani is forog már, sehol nem tudom otthagyni, mert pillanatok alatt átfordul. Ha nem fordul még a babátok próbáljátok ki, hogy hanyat fekvésben keresztezzétek a lábát, és a fölül levő lábat kicsit meghúzva forgassátok át a hasára. A tornán mutatták és így tényleg hamar megtanultuk mi is. Remélem érthetően írtam le. :)
Oly annyira izeg-mozog, hogy karácsonykor le is pottyant az ágyról. Elszundítottam mellette és ez lett a vége. Hál istennek csak a kihúzot kanapéről kb 30 cm-ről és szőnyegre esett, de így is meghűlt bennem a vér.
Viki gratula a kakihoz! Elhiszem, hogy kivagy! Én már akkor szorongok, ha egy nap kimarad!
Etetőszék: Mi peg peregot választottunk, de sajnos nem volt abban a színben amit kinéztünk, így csak egy hét múlva tudok beszámolót küldeni a fogadtatásról. :)

leko

Sziasztok!

Jó régen voltam!
Képzeljétek, túl vagyunk az első kiruccanáson. Hirtelen döntésből elmentünk pénteken hosszú hétvégézni Tapolcára egy bababarát szállodába. Izgultam, de Lili nagyon jól viselte. Kipróbáltuk a babauszit is ott, hát nagyon bejött neki! :D

Tegnap voltunk a 4. hónapos oltáson. Fel voltam készülve a nagy sírásra, de elmaradt. Büszke voltam! Szerencsére a láz is elkerülte. Éjjel keltünk viszont gyakrabban. Kicsit nyűgösebb, de a fogára is gyanakodom, mert képzeljétek a hosszú hétvége alatt egy teljesen kibújt és a második félig.

Lili éjjel még rendesen eszik, de szerencsére utána rögtön bealszik. Elején mi is hagytuk játszani amikor nem akart aludni, hát gyorsan leszoktattuk róla...

Kenyérsütőnk nekünk is van! Én nagyon szeretem használni, csak mostanában valahogy háttérbe szorult.

Horvviki, Lili nekünk is nehezen kakilós volt, de mióta masszírozom a pocakját, mindig van eredmény. Te alkalmazol ilyet? Lehet, hogy írtad...

Sziszike, ebben az infulenzás időszakban is fogod vinni úszni? Mert most már én is tényleg szeretném rendszeresen vinni, csak most meg ez a nyavaja gondolkodtatott el... Bár akkor mindig lehetne valamitől tartani...

Betegeknek jobbulást!

Kép
nap12

én is teszek egy képet a hatalmas csajszinkról:)

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Kép örömaköbön [/img]

Kép

dimet

DImet: tényleg jó nagy a bébike, gratula hozzá. Én ilyenkor is viszem, mert most kell ezt a dolgot a szervezetének megszokni, mert "nagykorában" is szeretném őt járatni folyamatosan, hál isten eddig elkerült minket a nyavalya, bár én sosem izgulok ez miatt. Sztem te se, vidd úszni nyugodtan.

Mikegirl: ugye te irtad hogy Ati a fenekét nyomkodja felfelé??? a barinőmnek is csak a fenekét nyomkodta, semmi mást nem csinált a babája (annyi idős mint mi) és képzeld egyik napról a másik elkezdett kúszni :D tehát ne aggódj!

Megyek takaritani, mert apa elvitte a babácskát vásárolni magával, délután vendégek jönnek.

Kép
sziszike77

Sziasztok!!!

Látom mindenkinek jól telnek a napjai :D Üdv és pussz a ritkán jövőknek :lol:

Mamiblue
Mi is rengeteget vagyunk hason. Ati nem is a rácsokon, hanem a rácsok felett próbál nézegetni, olyan magasra ki tudja magát nyomni. (Átlagos ágy, átlagos járóka)

Robcsi
Köszi!!!

Viki
Egyik ismerősömék Kékestetőre mentek az egyhónapos gyerekükkel :shock: De azt mondták, hogy ezerrel sütött a nap, és sokkal jobb idő volt, mint idelenn. Mindenesetre én elindulni sem mertem volna :oops:
Annyira jó volt pocósnak lenni, Imádtam. Emlékszem, alig vártam, hogy látszódjon. És amikor már látszott, büszkén cipeltem :lol: :oops:

Kispupu
El vagyok ájulva Mátétól :lol: Fantasztikus kisfiú! Egyedül eszik, egyedül iszik.... :lol:

Hozzátáplálás kérdés
Csajok, ma 11-kor Ati nem akart leszállni a cicimről. Pedig még szopi előtt éreztem, hogy van azért tejci, belövelléskor majd szétdurrant, éreztem a dudorokat rajta. Ati meg csak szívja, szívja, szívja. Fél óra után lefeszítettem róla, és adtam neki sárgarépát. Hát egy csomót megevett. Nem hogy a tejet hamar megemészti, de már jól sem lakik vele....

Kispupu - februártól Atinak is költözni kellene, de olyan nehéz...majd megszakad a szívem. Pedig igazán szép szobácskát csináltunk neki.

Köszi a kenyérsütős véleményeket :) Igen, az egyik előnye, hogy tudja az ember, mit eszik. És frisset eszik, ha nem rest. De valóban fennáll a kampány jelleg :lol: Én olyan kampányolós vagyok, de aztán lecseng. :lol:

Nap
Lili nem sírt az oltásnál? Hűha....nagyon kis stram csaj.
Betegséget szerintem bárhol össze lehet szedni. Ráadásul az uszin sokkal kevesebb az ember (szülő + gyerkőc), mint boltban, bevásárlóközpontban, stb. Mi ma megyünk úszni, új csoportba, 3/4 5-re. Atit gyorsan kiraktam a teraszra, hogy aludja ki magát, a következő etetésnél pedig figyelek, hogy jól lakjon, hogy ne gyötörje az éhség. A víz amúgy is kiszívja, és utána mindig nagyon fáradt és éhes. Mégiscsak 1/2 - 3/4 órás egy foglalkozás. És úgy örülök, hogy apa velünk jön. (Ő nem szokott, mert dolgozik. Elvileg most is dolgozna, de kikönyörögtem, hogy jöjjön el előbb.)

mikegirl

Hú, nagyon hosszú voltam. De kifelejtettem, hogy ma este randizni megyünk apával. Éjszakai mozi. Ezer éve nem voltam moziban. Remélem összejön.

mikegirl

Sziasztok!

Először is,boldog új évet mindenkinek!

Babák gyönyörűek:).Én még lusta voltam letölteni a gépre a karácsonyi képeket,úgyhogy ez híjján másikat rakok fel.

Zsófinak karácsonykor a csomagolópapírok tetszettek,de nagyon.Meg persze a bátyus játékai :lol: .De jó testvér lévén Gábor engedte vele"játszani".

Zsófi nincs oda a gyümölcsökért,főzelékekért,és nem tudom mivel teszek jót:ha még odázom,vagy kóstoltassam vele rendületlen.Ti mit csinálnátok?Gáborom az egyből evett mindent,úgyhogy ez nekem új.Viszont a rizspépet szereti.2 napja adom neki,emelem az adagot is.Tízóraira lassan mehetne már csak a pép.

Én az új évet az update-el kezdtem :? .Muszáj,mert én is gurulok.Régen ezzel a módszerrel leadtam 15kg,de most vagy 20-at kéne....minimum :?
Kép

Kép
Kép
huni

Hát, bizony nem sírt, de ma szegény nagyon nyűgös. Sehogy sem jó neki. Ma még nem is aludt nappal, most talán sikerül neki.

Jó mozizást estére! Ki vigyázz Atira?

Kép
nap12

Huni, Zsófidon is van fognivaló :) Édes husibaba.

Mike, szívesen.
Figyelj, nem beledumálásból mondom, de a répával csínján kell bánni. Ha huzamosabb ideig csak azt eszik besárgulhat tőle (szép répa színe lesz :) ). Én Rékával így jártam, mert nagyon imádta, én meg örültem, hogy végre eszik valamit (majdnem 7 hónapos volt már mire elkezdett enni), akkor meg képes volt 100-120 g répát benyalni.

Nap, lehet, hogy nem is az oltás miatt nyűgös, az enyém se aludt ma fél óránál többet :( (mondjuk ebben a tesó keze, vagyis szája is benne van :( )

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Boldog új évet Mindenkinek! :D

Bocsi, hogy nem jöttem, de sajna kórházas élményben volt részünk 26 és 30 között. Nagyon nyugtalanított, hogy már 6. napja lázas volt a gyerek, a házidoki meg csak legyintett, hogy oda se neki, ez belefér. 24-én csak nem bírtuk tovább, kihívtunk egy dokit a Bethesdából, aki azt mondta, hogy még aznap vigyük vissza fülészetre, és ha negatív, akkor feküdjünk be, hogy mi a baja. Úgyhogy szenteste a Heim Pálban , ahol kiderült, hogy a füle már rendbejött. Utána el kellett volna vinni a gyerekgyógyászatra, de a sok cigány köhögő gyerek között várakozni nem volt túl sok kedvünk. Aznap éjfél körül megvolt a szentestei vacsink. :D
Az antibiotikum miatt hígabb lett a széklete szegénykémnek, szinte minden pelóban volt, a Madarászban meg nem szeretik az ilyet, de 26-án csak elvittük oda... Ott rögtön felvettek minket az osztályra, és kiderült hogy húgyúti fertőzés... Valószínű, hogy a híg kakitól, meg neki érzékenyebb a veséje. Úgyhogy 4 nap a kórházban... nuku ellátás, még kaját se kaptam. Vénás antibiotikumot kapott naponta kétszer, olyan csúnya lett a helye. Miután kiengedtek, naponta kétszer vissza kellett járni. Tegnap vették le, mostmár szirupos formában kapja. Aznap, amikor befeküdtünk a kórházba, már fel se ment a láza, és a kedve is jobb volt. Bár nem mondanám, hogy olyan hej de nagy betegformácska volt. De azért ez hosszú kezelést igényel. Hát nem pont így képzeltem az ünnepeket! Ráadásul a kórházban összezavarodott a biológiai órája. Nem akart éjszaka aludni, kb. hajnali 2-3-ra sikerült ágyba tenni. :? Ez a mai napig tart, de már kitoltuk éjfélig, így persze 10-ig akar tentézni a kisasszony. Micsoda éjjeli bagoly ő is!
Hogy pozitívat is mondjak, felfedezte a lábát, és odavan érte... :D Nagyon forog már oldalra, két kézzzel játszik a játékaival, de a hasára még csak egyszer sikeredett neki.

No ennyit rólunk! Babák gyönyörű szépek!
Mikegirl! Remélem összejön a mozi! Mit néznétek? Én nagyon kíváncsi vagyok már a Macskafogóra. :D

Uszi: Hát most nagyon elbizonytalanodtam. Az egész onnan indulhatott, mármint a fülgyulladás. A húgyúti fertőzés remélem nem, mert először negatív volt a pisink. Még agyalok rajta...

Kis pupu! Óceánbölcső hintát kapott Máté? Vagy legalábbis valami fisher price-osat? Én most várom a visszajelzést! Egy 3 az egyben hintát akarunk neki, csak sehol sincs az a fajta.

Horvviki! Grat a kakkantáshoz! Nekünk mostanában nincs gond, de biztos csak az antibiotikum miatt.

Emmácska annyira odavan az ülésért, forogni nem forog a kis lustálkodóm, de szögegyenesen akar ücsörögni! Hümm!

Dobok képet!

Kép Kép Kép

dincuska

Dincuska,nagyon sajnálom :( .Remélem mostmár minden rendben lesz.Gyönyörű baba Emma :D

Kép
Kép
huni

Dincuska!

Jó, hogy már minden rendben...
Pár hete én is húgyuti fertőzésre gyanakodtam, de Enikőnek csak hőemelkedése volt napokig, ennyi... Nálatok mik voltak a tünetek? Ha van kedved, mesélj majd kicsit még a kórházi viszonyokról. Ketten voltatok egy szobában? Stb...
Amúgy helyes a kiscsaj :)

Huni!
Zsófi is tündéri :) És mennyi haja van! Az én lányom még szinte kopasz...

Enikő is leginkább ülni szeret az ölünkben, de sokszor csak úgy nem ordít, ha folyamatosan cipeljük a seggét... És hordozókendőben sem jó...

Kép
Kép
pfranciska

Sziasztok

ÉN is kérhetem azt az emailt,megnézegetném az oldalt:)

Szépek a babók .,betegeskedőknek jobbulást.
Dincuska
Minden jó ,ha a vége jó:)

Dimet
JÉ ugyanilyen játszószőnyegünk volt.Nekem a békák nem nagyon jöttek be a fiamnak.Pipa volt amikor nem tudta elkapni őket ,így eladtam.most habszivacson nyomjuk :P

Teszek majd fel képet a legjobb spanunkkal való játékról,édesek voltak nagyon.Ma is vigyáztam a picurra 3 hónappal idősebb Bálintnál,hát tudjátok olyan édik voltak majd megzabáltam őket ahogy egymás mellett aludtak.
Megyek gyors mosogatás,mert fiam elaludt evés közben az etetőszékben,kis nyugi van legalább :lol:

Kép

Kép
jucu

akkor a képek
:) Kép Kép Kép Kép Kép bocsi ha sok csak olyan édik

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!
Először is mindenki nagyon csini a képeken!
Forgás: Lili már 3 hónaposan átfordult,csak akkor még maga alatt maradt a keze,aztán kb 2 hét múlva már ki tudta húzni maga alól és most már egyre többször sikerül neki visszafordulni hasról is.Egy hete meg az az új,hogy hasra fordul és pörög a hasán körbe-körbe.Nagyon cukker! Meg most elkezdte tologatni a popóját is a magasba.
Fogzás:nálunk is elindult már valami,mert nagyon nyálzik és harap mindent amit a szájába vesz,na meg mostanában elég nyűgös.
De fog még sehol,pedig a múltkor mintha már láttam volna valami fehérlőt,de jól elnéztem.
Már mi is eszünk gyümit és eddig mindet imádja. 3 naponta próbálok neki mindíg valami újat!Eddig ettünk őszibarackot almával,áfonyát almával, banánt almával és anyatejjel de tejcivel jobban ízlett neki,most pedig kezdtük a vilmoskörtét. Igaz csak 4-5 néha 6 kiskanállal kap és utána meg cicizik!Egyenlőre még gyümölcsöt kap aztán majd 5hótól meg elkezdjük a zöldségeket is aztán jöhetnek a főzelékek.Legalábbis így tervezem!Ha nem bánjátok rakok feé pár képet!

KépKép
dudu_84

Kép újabban így alszunk Kép egy kis szilveszteri hangulat Kép Hű de jó kedvem van Kép A keresztelő is megvolt Kép Apával Karácsonykor Kép Jaj de finom!
Bocs ha sok volt,csak már régen voltam!

KépKép
dudu_84

http://mama-baba.freeweb.hu/honaphonap.html
nézzétek meg szerintem tök jó ez az oldal.Én mindíg itt nézem meg hogy milyen fejlődési szakasz következik! :D

KépKép
dudu_84

Huni
Zabálni való a kiscsaj :lol:

Nap
Egy barátnőm. Elvileg aludna Ati. De megjöttünk usziból, hétkor kaja, és azóta csöndben játszik a járókában. :lol: :lol: Hogy miért nem alszik?! Vagy háromnegyed órát ázott a vizben :shock:

Robcsi
Okés, figyelek. Elvégre nincs kis sárga a családban :lol: :lol: Még a végén faggatnának, hogy ki az apja :lol: :lol:

Dincuska
Örülök, hogy túl vagytok a nehezén. Szörnyű lehetett. A lényeg, hogy már nemsokára teljesen Makk Marcsi lesz Emmácska. Aki egyébként nagyon dögös :D De ari a családi fotótok is.
A film: A király nevében. Ja, a Macskafogóra én is kíváncsi lennék, apa viszont nem az :lol:
Ati be van oltva vmelyik fülgyuszit okozó vmi ellen. Persze ha víz megy a fülében, és bent marad - na az már más tészta......

Dudu
Köszi a linket. Szépek vagytok, Lili nem egy lustaság :D

Csajok, tegnapra megjelent nálunk a Koszmó. Én sárga pettyeket láttam Ati fején, azt hittem kaja-maszat, mert apa etette. :lol: Erre ő felhomályosított hogy ez a koszmó. Égtem rendesen :oops: :oops: :oops:

mikegirl

Néhány kép
Kép Anya és Felipe

Kép Felipe

Kép Valentin és Andrea

Kép Valentin
Vendég

Nálunk megy ezerrel a kúszás...
Olyan hihetetlen, hogy mindjárt félévesek lesznek a fiaim :roll: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon Boldog Új Évet Kívánok!
A költözés alatt elromlott a netünk, és csak most csinálták meg :x
Nekünk 1 hete katasztrófális napjaink vannak :cry: . Éppúgy nappal mint éjjel :cry: . Dani állandóan sír, 1 percre sem lehet egyedül hagyni. Éjjel pedig 3-ig alszik, aztán jobb esetben 2 óránként ébred, de van mikor óránként :cry: . Azt gondoltam, hogy nem lakik jól, és minden elvemet a tápszer iránt feladtam, és este adtam neki. 2-kor ébredt :cry: . Nappal csak 20-30 perceket alszik, és 2 óránként enni szeretne, már fogalmam sincs mennyit adjak neki. Csak abból áll a napom, hogy szoptatok, pótlást adok.....
Hétfőn vesszük meg az etetőszéket, Peg Perego, Ausztriában 12ezerrel olcsobb mint nálunk.

Kép
mona76

Sziasztok!

Mi most jöttünk meg a kirándulásból. Dobókőn voltunk fent, nagyon nagyon hideg volt! Ezért csak fél órát sétáltunk, nagyon féltettem Fannit, hogy fázik, de végülis meleg volt a kis teste. De volt rajta jó sok ruci, meg két takaró, plussz a babakocsi lábzsákja. Sokan voltak fent, mindenki szánkózott meg sielt. Én sajna sielni nem tudok, de szivesen szánkóztam volna, de nincs szánkónk. Majd jövő télre veszünk, márcsak Fanni miatt is.

horvviki

Hello!

Szabine: ezeket a képeket már feltetted vagy csak én láttam máshol?!

Viki: Jó kis séta lehetett. Mi tegnap kint voltunk a noé állatothonban, de majd megfagytunk.:(

Mi ma itthon maradunk, apa azt mondta ebben az időben nem hajlandó elindulni. Pedig már kész lett volna berendezve a csajok szobája. Szegényeknek már szinte az összes játékukat átvittük, alig maradt itt vmi!

Mona: Biztos a foga.:( Próbáld meg vmi mással lefoglalni szerintem, nem hiszem, hogy mindig éhes a drága. Voltatok már a szemészeten?

Mikegirl: Nekünk is mindig visszajön a koszmó.:( Pedig avval a BABE samponnal szoktuk mosni...

mamiblue

mamiblue, nem voltunk, mert úgye a védőnő mondta hogy szerinte menjünk :x , a doktornénink pedig azt javasolta, hogy várjuk meg a 6 hónapot mert szerinte elnővi. De úgy vesszük észre, hogy 2 hét alatt is sokat javúlt :D

Kép
mona76

Mona, nálunk is dráma van, biztosan Esztinek is a foga jön. Ma éjjel félóránként ébresztő volt fél egyig és fél öttől :(

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Sziasztok!

Dincuska, nagyon rossz lehetett... Remélem hamarosan túl lesztek rajta!

Mona, Ági nálunk nappal vannak nagy sírások, nekünk már szemmel láthatóan jönnek a fogak, de bizti nálatok is emiatt van.

Robcsi, megnézhetem én is azt az oldalt?

Kép
nap12

Dincuska: remélem mostmár jól vagytok, nem lesz babókának semmi baja.

séta: mi tegnap kidugtuk az orrunkat, de baromi hideg volt, Hangát beöltöztettem, de én majd megfagytam ezért ma itthon nyomulunk.
Minden csúszós.

Nálunk a fogzásra a Dentinox zselé vált be, most hogy már mindjárt kijön a második alig vettük észre.

Kép
sziszike77

Sziasztok!

Nagyon édesek a tökmagok! :lol:
Köszönjük a sok kedves szót! A pisink még mindig nem olyan jó, van benne még baci, úgyhogy szedjük a szirupot. Egyébként tünetek nem nagyon voltak, csak a láz. A pisiből derült ki, hogy ez a gond.
Valaki kérte, hogy meséljek. Hát ha szerintem odajut valaki, hogy be kell feküdni a kórházba, akkor már inkább a Madarász, mint a Heim Pál. Ott a sok cigány köhögős, hurutos gyerek... Áááá!
A Madarászban látogatás terén nagyon rendesek. Sándor akár este 10-ig is bent lehetett velünk. Emó észre se vette, hogy kórházban vagyunk. Mármint nem volt vészes. De nagyon féltettem, hogy összeszedünk még valamit... Volt egy szegény baba, akinek tüdőgyuszija volt, és itt még elkapott mellé egy hasmenős vírust... :?
A nővérkék aranyosak végülis, mi lekenyereztük őket egy kis kávéval meg hasonlókkal. :D
Az anya semmilyen ellátást nem kap, nuku kaja, bár a papírt aláírtam, hogy igen kapok (még előtte...). Szal nem tudom, mi van azzal, akinek nem tudnak mindig kaját szállítani. Emelett azt tartják magukról, hogy nagyon előtérbe helyezik a szopit... No persze!
Voltak többágyas szobák, az enyémben csak kettesben voltunk. Máshol sem láttam túlzsúfolást. Max ott, ahol csak babák voltak.
Ja képzeljétek, ma voltunk Corában... Megvettük Emó teljes 74-es ruhatárát... Hatalmas leárazások vannak, 50 %-kal le vannak értékelve az Asti ruhák, Micimackós rugik, mindenféle jó dolog (600-800-ért vettük őket). Úgyhogy akinek ilyen terve van, nézzen szét a Corában!

No most megyek, folytatódik a film, Emi meg már alszik. No nem tudom, mennyire lesz tartós ez.

Pussz

Ui: Képek szenzációsak!
Sabine! Még most is emlékszem, amikor írtátok, hogy mentek szülni...most meg már másznak a fiúk!

dincuska

nagyon gyönyörúek ezek a babócák :D

játszószőnyegünk: képzeld, mi is egy barátnőmtől kaptuk meg,akinek két fia van és nem tetsztett nekik:) nálunk bejön.

ah, fogyókúra...én is elkezdtem visszafogni magam. update. vagy ilyesmi. egyedül a ma lebontott karácsonyfánk csábított ezidáig, de már az is megszűnt, így nuku csoki :) tornázgatok is. sőőőt, a gyerkőcnek lett egy kedvenc száma, azon elalszik 3 perc alatt!!! max. 5-8 perc. én aközben meg combozok, naponta 4szer. :)
forgás: zsuzsi lusta :D ha a cicim felé kell fordulni, simán. lazán,mint aki titokban gyakroloja. néha a kedvenc labdájáért is oldalra fordul. pár hete a hasáról lazán átfordult. de most nem :D egyszerűen lusta. pedig tudja. sebaj,majd belejön.
viszont a beszéd...ez a gyerek hamarabb fog beszélni,mint járni. mint a kacsapicsa, főleg kaki előtt :D

betegeskedőknek jobbulást!!!!!!

Kép

dimet

Hello!

Mandala: Ti jól vagytok? Meggyógyultak már a lurkók? Ha van 1 kis időd majd írj!

Én alig látok ki a fejemből most!:)

KÁVÉt!!

mamiblue

Sziasztok!

Dincuska, örülök, hogy Emma gyógyul! Biztosan eltűnik a pisiből is a baci.

Nekünk 1 fokkal jobb éjszakánk volt, fél 2-ig csend volt, utána "csak" óránként volt ébresztő. :?

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Sziasztok :) !
Látom másoknak is elromlott az alvókája -sajna lányok is negatív irányba haladnak -nem is értem -nem sírnak csak óbégatnak mondják a magukét -tulajdon képpen nagyon helyesek csak nem hajnali fél háromkor :( ..és tutira mennek mert mindíg addig kajabál az egyik amíg a másik is rá nem kezd....
Próbálom a fogukra fogni de sehol nem látok kibújni készülőt az a kettő ami meg van nekik már réges régen kint van..
De legalább az evőkéjük jó ,eszméletlen mennyiségű sütőtökös almát képesek bepuszilni -tegnap meg nagy bátran brokkolit kaptak- pocakfájás nem volt viszont nem győztem a szájukba adni..
Szabína nagyon hasonlítanak a fiúk (jó hát egypetéjűeknél ez ugye elvárt :) ) -csajaim viszont csak most kezdenek összekupálódni -arról meg nem is beszélek hogy a két gyerek természete tűz és víz.....
Dudu látom túl vagytok a keresztelőn Lili nagyon csinos... többiek hogy álltok ezzel? Mi valszeg csak tavasszal keresztelünk én szeretnék visszamenni Szentendrére abba a templomba ahol az esküvőnk volt de aztán lehet hogy marad a Fóti templom a kisebb macera miatt...

Kép
Kép
panni7

Kép Hölgyek tegnap....

Kép
Kép
panni7

Jó reggelt!

Panni: zabálnivalóak a lányaid! :D

Nálunk most jobbak az éjszakák, már kb. egy hete nincs éjszakai virrasztás. Egyszer kel fel enni, de aztán rögtön alszik is vissza, és 7-8-ig bírja. Most kipihentebb vagyok.

Keresztelő: én nagyon szeretném, de mi nem vagyunk összeházasodva, plussz a párom nincs megkeresztelve. Úgy tudom, így a katolikusok nem vállalják a keresztelést. (Ráadásul a leendő keresztapáról is kiderült, hogy ő sincs megkeresztelve...) Esetleg valami megoldást tudtok? (Mondták, hogy a reformátusok így is megkeresztelnék, de én katolikus vagyok és a párom is elvileg az, szóval katolikus keresztelőt szeretnék...)

Mi megtaláltuk a lábunkat :D
Kép

horvviki

Még egy kép.
Hasizom gyakorlat Fanni módra :D (A képen nem olyan jól kivehető, de állandóan a fejét emelgeti, hátha fel tud ülni úgy, és hozzá nagyokat nyög. Persze előtte lendületet vesz :D Hiába mondom neki, hogy így egyelőre nem fog sikerülni... :D )
Kép

horvviki

Jó reggelt!!! :D

Ma van Atinak az első névnapja!! Úgyhogy este névnapozunk :D Remélem apa meg tudja venni az ajándékokat.

Sabine, szépek vagytok. Tényleg, természetre mennyire egyformák a fiaid? Merthogy Panni csajai állítása szerint igencsak mások :lol:

Mona
Fogacska lehet az oka? Nem tudod másképp elterelni a figyelmét, mint a kaja? Biztos nem éhes folyton.....vagy ha mégis, akkor egyszer kellene kihúzni legalább három órát, hogy igazából megéhezzen, aztán jól lakhasson.... Bocsi, hogy beledumálok :oops: , csak próbálok segíteni. Már amennyi tőlem telik :oops:

Mamiblue
Én most vettem észre a koszmót, hogy van. Egyelőre semmi extra sampont nem veszek, hanem fürdés előtt egy kicsivel betunkolom a fejecskéjét babaolajjal, aztán meg hajmosás kamillás samponnal, azt is egy kicsit rajta hagyom. Már alig látok valamit.

Látom a fogacskáktól a többség nem tud aludni. Nekünk még sehol semmi, úgyhogy megpróbálok előre aludni :)

Az idő egyelőre nagyon jó, olvad, és a nap is elő-elő bukkan. Ki is tettem Atit a teraszra. Remélem szunyál egy jó nagyot. Nekem meg a vasalódeszka már be van készítve....

Keresztelő - én tavasszal szeretném, szűk körben (mi és a keresztszülők). Apa református, én katolikus. Atit reformátusnak szeretném, az sokkal jobb, A katolikus túl merev..... Keresztanya jelötünk van, keresztapánk nincs :( Egyébként szerintem nem kell a szülőknek házasoknak lenni. Egyházi esküvönk nekünk nem volt, tehát az ő szemükben mi sem vagyunk házasok. Amúgy a fóti templom szerintem nagyon szép - legalábbis kívülről. Mindig elhatározzuk apával, hogy egyszer megnézzük belülről, de még nem sikerült odáig eljutnunk.

mikegirl

Hello!

SOS! Sebike 4 hét alatt csak 200 gr-ot hízott!:( Szerintetek nagyon gáz??? Holnap együnk dokinénihez! És elvileg nőtt 2 cm....Remélem tényleg csak ilyen tipus és nem vmi baja van:(

Viki: Hát nem semmi izomzata van Fanninak!:)

De gyorsan elment a délelött Sebi 20 percet aludt...

mamiblue

mikegirl: milyen volt az úszás??
Atinak boldog névnapot :D

Apa holnaptól már dolgozik, tehát mostár én is felveszem a nyúlcipőt és irom a szakdogát.

Hát nem kivánom senkinek hogy minél hamarabb kijöjjön a kisfog. Majd meghülyülök amikor a szopizás alatt ráharap,nagyon kemény!Nem is tudom mihez hasonlitani ezt a fájdalmat.

Kép
sziszike77

Sziszike
Köszönjük!!!!
Usziról egy csomó képet tettem fel a Netre, a photoblogos linken elérhetők. Egyébként meg 7-ből 3-an jöttek el, úgyhogy kiscsoportos foglalkozás volt. De nagyon jó volt. Marcsi - aki tartja az órát nekem szimpibbnek és közvetlenebbnek tűnt. Ati jól tűrte a dolgokat :), de nem volt nagy viháncolás. Viszont folyamatosan szövegelt a csajnak, amíg az masszír előtt az elsó alkalom tájékoztatóját tartotta. :D

Mamiblue
Sabine egyszer azt írta, hogy vagy nő, vagy hízik - legalábbis én így emlékszem. Bocs Sabine, ha mégsem így írtad volna... :oops: :oops:
Meg azt szokták mondani, hogy ha vidám, jókedélyű a gyerkőc, szépen fejlődik - napról-napra ügyesebb, akkor nincs gáz.
Csak anyatejcisek vagytok?

Mi is holnap megyünk dokihoz, két oltásra.

Atit most hoztam be a teraszról, másfél órát durmolt. :D Nemsokára kaja.

mikegirl

Ati nagyon sokat nőtt és úgy látom hogy a nyakgond is megoldodott , ja és Hanga kedvenc játékával nyomja a KÉK hajóval

Kép
sziszike77

Sziasztok

Viki
Fanni iszonyú erős kiscsaj.Enyim kis lustika,nagy poccantóját nem ficángatja ennyire. :lol: BÁr felüléssel próbálkozik ,de csak akkor ha párnára rakom előtte. :wink: okos pasi

Judit
Sztem nem gáz ,mert nyugoddt kiegyensúlyozott Sebi.
Enyim fiam 2 hete volt 8220 most meg 8290 gr ma reggel.,és ő zabizik rendesen,de azt mondta védőnéni meg sokinő azt kell nézni ,hogy a saját fejlődéséhez képest megvan e a gyarapodás.Eddigi ütemeket nézd meg és meglátod semmi gáz.Valamint ige aktív már Sebi is és azért nem hízik annyit sztem.

Úszást mi is annyira szeretnénk ,de kerianyum lebeszél ,hogy ebben a kaki időszakban biztos betegek lennénk.Nem tudom mit csináljak mér egy időpontot lemondtam dec.elején és most megint üzent a csajszi ,hogy indul az újabb csopi beférünk. :shock:

Panni,Sabine .gyönyörűek a gyerekek.ÉN még midig csodállak titeket.Ugyanakkor irigyellek is mert nektek minden egyes örömből dupla jut. :lol:

Képzeljétek a frász jött rám tegnap,bontom ki tömzsit a pelusból és csupa piros a kaka.Elkezdtem kiabálni apának ,hogy öltözzünk mert valami gáz van ,és eszembe se jutott ,hogy a cékla művelte ezt az egészet. :oops: én meg sikongatok mint a hülyegyerek :oops: :oops: :oops:
Dokinénink kiírta a sinlac pépet és tömzsinek nagyon bejött,néha gyümi bele,néha zöldség és kész.Jah és tévhitekkel ellentétben nem puffad a gyerek jobban tőle.,megnyugtatott ma védőnő.Viszont estére már azt mondta vacsink is főzelék legyen mert az tartalmasabb,és a gyümit vegyem előbbre.
egy napunk: 8-9 között tápi
12 körül pép volt
15 főzelék
18 gyümi
21 tápi
most ezt hogy variáljam át hogy két főzelék legyen?segítsetek

Jucu

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!

Nekünk nem jobbak az éjszakák, de nappal már nincs annyi sírás. Dani is megtalálta már a lábát, nagyon tetszik neki, és már csak egy pici kell hogy átfordúljon, de nagyon lústi.
Mamiblue, most olvastam vissza, hogy nemsokára költöztök, hát nem irigyellek, de majd ti is átvészelitek. Én mégegyszer nem csinálnám. Szenteste délelőtt még itt volt az asztalos, villanyszerelő, búrkoló, délután pedig volt nagy takarítás, pakolás, szóval mi csak másnap karácsonyoztunk :oops: . Néha már sírtam, mert annyira elegem volt, hogy senki segítségünk nem volt, mindent mi sikamikáltunk, cúccoltunk, pakoltunk. De már itt vagyunk. :lol:
Apa még itthon van, csak jővőhéten kezd dolgozni, hűű, nagyon fúra lesz, hogy megint csak kettecskén leszünk egésznap Danival.
Gyönyörűek a babák, én nemtudok feltenni képeket, mert a gépünk elromlott, itt a laptopon pedig nincs :?
Mi is szeretnénk nagyon az úszit, de lebeszéltek, hogy ilyen időben ne menjünk.
Tegnap nálunk kegyetlen idő volt, minden jegesedett, de úgy hogy egy lépést nem tudtunk tenni.
Húú, már úgy hiányoztatok, már szinte babanet hiányom volt, amig rossz volt a net :oops:

Kép
mona76

Csajok, a lefagyasztott és felengedett tejet meddig lehet felhasználni? Kellene a kaja higításához, de 150 ml-es csomagokban van, az azért meg sok.

Jucu,
fogalmam sincs. Így is 3 óránként eszik bálint, reggel és este szopi/tápi - kinek hogy megy. Ebédre főzelék, de és du gyümi vagy pép. Szóval ötletem sincs.
Az idő úszás nélkül is kaki :lol: És nem kell egyből a medencéből az utcára rohanni. Mi mindig szoktunk várni egy fél órát az öltözés után. De ti tudjátok..... viszont a búvárreflex 4-6 hónapos korig van meg.

mikegirl

Mona, majd ha tudsz, dobjál képeket. A házról is. És gratula!!!!!!!! Nem volt semmi, amit véghez vittél.

mikegirl

Hello!

Nekem meg most jutott eszembe, hogy 6 évesen is van oltás! Ugyhogy holnap 2 lurkóval megyek szurira! :roll:

Mona: ja, éppen a konyhát pakolom...én sem irigylem magam,de már annyira szeretnék én itt ott lenni!!!!2 ünnep között segített nővérem meg hugom ablakot pucolni meg takarítani, de a festők még nem végeztek csak fent...sőt még a nappaliban meg a mi hálónkban laminált padló sincs lerakva...ez apára vár a hétvégén. És remélem jövőhéten már ott tudunk aludni.

Jucu: Eddig hetente megvolt a 100 gr! Ami szintén nem túl sok, de ehhez képest a 50 gr/ hét az még kevesebb!:(

na, vissza a konyhába!!!!!:)

mamiblue

Csajok, jól sikerült a névnapozás. Ati bébizongorát kapott. (Tudom, korábban zenélő cucc ellenes voltam, de most abban reménykedem, hogy ez lefoglalja majd :D ) Apa és én azt nyektetjük, Ati már baromira unja :lol: :lol: A boci-boci tarka már egész jól megy rock aláfestéssel is :lol: :lol: :lol:

mikegirl

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?