Sziasztok!!!
Látom mindenkinek jól telnek a napjai
Üdv és pussz a ritkán jövőknek
Mamiblue
Mi is rengeteget vagyunk hason. Ati nem is a rácsokon, hanem a rácsok felett próbál nézegetni, olyan magasra ki tudja magát nyomni. (Átlagos ágy, átlagos járóka)
Robcsi
Köszi!!!
Viki
Egyik ismerősömék Kékestetőre mentek az egyhónapos gyerekükkel
De azt mondták, hogy ezerrel sütött a nap, és sokkal jobb idő volt, mint idelenn. Mindenesetre én elindulni sem mertem volna
Annyira jó volt pocósnak lenni, Imádtam. Emlékszem, alig vártam, hogy látszódjon. És amikor már látszott, büszkén cipeltem
Kispupu
El vagyok ájulva Mátétól
Fantasztikus kisfiú! Egyedül eszik, egyedül iszik....
Hozzátáplálás kérdés
Csajok, ma 11-kor Ati nem akart leszállni a cicimről. Pedig még szopi előtt éreztem, hogy van azért tejci, belövelléskor majd szétdurrant, éreztem a dudorokat rajta. Ati meg csak szívja, szívja, szívja. Fél óra után lefeszítettem róla, és adtam neki sárgarépát. Hát egy csomót megevett. Nem hogy a tejet hamar megemészti, de már jól sem lakik vele....
Kispupu - februártól Atinak is költözni kellene, de olyan nehéz...majd megszakad a szívem. Pedig igazán szép szobácskát csináltunk neki.
Köszi a kenyérsütős véleményeket
Igen, az egyik előnye, hogy tudja az ember, mit eszik. És frisset eszik, ha nem rest. De valóban fennáll a kampány jelleg
Én olyan kampányolós vagyok, de aztán lecseng.
Nap
Lili nem sírt az oltásnál? Hűha....nagyon kis stram csaj.
Betegséget szerintem bárhol össze lehet szedni. Ráadásul az uszin sokkal kevesebb az ember (szülő + gyerkőc), mint boltban, bevásárlóközpontban, stb. Mi ma megyünk úszni, új csoportba, 3/4 5-re. Atit gyorsan kiraktam a teraszra, hogy aludja ki magát, a következő etetésnél pedig figyelek, hogy jól lakjon, hogy ne gyötörje az éhség. A víz amúgy is kiszívja, és utána mindig nagyon fáradt és éhes. Mégiscsak 1/2 - 3/4 órás egy foglalkozás. És úgy örülök, hogy apa velünk jön. (Ő nem szokott, mert dolgozik. Elvileg most is dolgozna, de kikönyörögtem, hogy jöjjön el előbb.)