Sziasztok!
Nekünk megint pocsék napjaink vannak. Ez a hülye hasfájás üldözi Noémit. Pedig már azt hittük vége, mert volt jópár fájdalommentes nap. De most tessék. Éjjel alig aludtunk, na és napközben is tiszta nyügi volt tegnap meg tegnapelőtt.
Bagz, Minyu, Tigrincs: én is kaptam mosható pelust a tesómtól Írországból. Még nem használom, mert rendelni kellet hozzá egy betétet, ugyanis a kezdőcsomagban nem volt benne. Most arra várok. A kérdésem, hogy ti mivel mossátok, és mosásig hogyan tároljátok? Olvasgattam a neten, van többféle módszer: nedves tárolás, száraz tárolás. És mosni meg bio-mosóporral kellene elvileg. De az nem tudom milyen. Gondolom a boltban kapható általános mosópor nem jó erre a célra?! Mit tudtok erről?
A "koszos" pelenkákat meg úgy terveztem, hogy szárazon tárolom mosásig, teafaolajjal. Ti? Valaki már konkrétan használja közületek a pelust, van valami tapasztalat mosással-tárolással kapcsolatban?
Szeder: 2 napja Noéminek is nagyon beindult a nyála. Nem tudom mitől lehet?! Néztem a neten: a 3-4 hónaposan kezdődhet legkorábban a fogzás, úgyhogy az bizti nem lehet!
Netti: Alíznak elég szép súlya van. Hogy bírod el?
Noémi 4400 gramm volt ma a mérlegelésen, de én már alig bírom el! Alíznak gyönyörű sűrű haja van, irigylem.
Noncsinak az a kevés kis haja is hullik, bár már elkezdett nőni a "végleges" haja.
Holka: hát mit mondjak? Irigykedek a 10 óra alvásért. OOOhh csak egyszer adná meg a sors nekünk is!!!
Humanka, Tigrincs: lehet, hogy én is kipróbálom az álometetést. A suttogót én is olvastam, sőt olvasgatom rendszeresen. Mindig megnézek benne valamit így utólag is, eddig minden problémára adott valamilyen választ. Nálunk is az a helyzet, hogy Noémi 9 körül ágyba kerül, és én legtöbbször akkor még nem akarok lefeküdni. És persze pont ilyenkor fürdetés után alszik legtöbbet. Van, hogy éjfélig, 1-ig alszik. De ha én később fekszem le, mint ő, akkor meg nagyon kevés az az 1-2 óra alvás. Ha meg akkor fekszem le amikor ő, akkor meg apát látom keveset. Fürdetés előtt általában hasfájás van, meg hiszti, úgyhogy akkor még beszélgetni sem nagyon tudunk.
Honey: örülök, hogy végre elindult a tejcid
Hasfájás téren egy cipőben járunk. Én már mindent, de mindent kipróbáltam. Legjobban úgy nyugszik meg Noémi, ha ilyenkor teáztatjuk (Babamosoly tea), vagy hasra fektetve az alkaromon ringatom. De ez is csak rövid ideig segít. És mire erre rájöttünk addigra teljesen kikészültünk idegileg. Persze most is vannak nehéz pillanatok, mert néha ez sem segít.
Lemaradtam pár részletről bocsi: a Karamalz hol vásárolható? Milyen kiszerelésben van, és milyen ízű? Előre is köszi, ha valaki válaszol.
Tejtermelésem egy ideje stagnál. Így félek, hogy egyszer csak nem lesz elég. Ezért szeretnék valamit inni-enni-szedni.
Winona: én sem kelteném fel az etetés miatt Noémit. Főleg ha egyszer végre aludna egy rendeset. Szerintem nem számít mennyit híznak a picik, a lényeg, hogy hízzanak.
Judit: nagyon szép Bogi a képeken.
Holka: 2,5 narancs az mit takar? Narancslé? Vagy kifacsart narancs leve? A kakilással problémáink vannak. Legutóbb egy hétig nem kakilt Noémi. Narancsról fél füllel én is hallottam, de konkrétan nem tudom mit és mennyit kell ilyenkor adni. Így 6 nap nem-kaki után 2-3 korty Sparos 12%-os narancslevet engedélyeztem Noéminek. Pár óra múlva kakilt... nem tudom ez miatt, vagy nem. De azóta is fáj a hasa, ezt sem tudom, hogy a narancslétől-e vagy sem.
Minyu: Csongi igazi férfi a képen! Olyan szép szemei vannak...
Voltam 6 hetes kontrollon, minden rendben szerencsére.
Noémi növöget, és hízik erőteljesen. Kezd hurkásodni. Nagyon kis vékonyka volt amikor megszületett, szinte csak csont és bőr volt. Most már tiszta pufika.
Na lépek, mert érzem hosszú voltam.