Új privát üzeneted érkezett!

Pár órára elmegyek és alig győzöm olvasni, higy mi történt közben :shock: Eredményes bevásárlókörúton vagyunk túl: 3 börönd, egy autós gyerekülés, és egy rácsos ágyon használható merev pelenkázó várja, hogy a párom majd felcipelje őket a kocsiból. A csavart én is elbírtam. Ezt azér kellett beszerezni, mert tegnap rácsos ágy szerelése közben kicsi fiam egy elég egyedi formájú csavart + anyát kidobott az ötödik emeleti ablakból :roll: , bele a lefolyóba. Apája kicsit sem volt mérges. De sikerült szerezni ugyanolyat! meg van mentve a kiságy és a gyerek popója :lol:

Csimby, gratulálok Hannához!

Niki, reméljük nem vár holnapig Barnus, még ma előbújik.

Szuszu, a végén még Nikit és Andit is leelőzöd? :) Azért értesítsz minket valahogy ugye, ha történik valami?

Sziszka, Málna nagyon aranyos és hasznos dolgokat írtál.

Zsófi, van befogadó papírod a Szent Imréből? Dokitól kell kérni és akkor a mentősök is oda visznek tudtommal, ha hívod őket, hogy beindult a szülés. A taxis meg nem köteles elvinni, erre vigyázz. Nincs egy szomszéd vagy valaki akit meg lehet kérni, hogy elvigyen téged kórházba, ha a párod nincs otthon? Azért alapvetően ne izgulj, mert az első szülés ritkán olyan gyors (sajnos :) ) hogy ne lenne idő eljutni a kórházig.

Ági, hogy vagytok? Alakulgat a szopizás Lilivel? Végre itthon vagyunk, úgyhogy majd kereslek!

Pöttöm, a hat hét szerintem erős túlzás. Persze vannak pollenek, meg mindeféle mérgező anyagok. mindenhol, a lakásban is, mert ugye szellőztetni kell. De ha a picinek nincs semmi baja, akkor egy hét után nyugodtan kezdheted hozzászoktatni a kinti sétákhoz. Nem szabad túlfélteni sem a kicsiket, mert ha nem szoknak hozzá a környezetükhöz olyan sterilen tartjuk őket, akkor annál gyengébb lesz az immunrendszerük. Pl. már több helyen hallottam, hogy ahol tartanak állatot a lakásban a kicsik kevésbbé lesznek allergiások az állatszőrre.

Nici, a motoros ötlet nagyon teszett :) sajnálom, hogy ennyit kínlódsz a cukroddal.
Vendég

Zsófi,
Én is a nyilallgatásra gondoltam, szerintem az is tágíthat.

Ez a pollen-dolog tényleg érdekes. Talán eső után ki lehetne vinni kicsit levegőzni a babákat.

Picifiamra egyelőre nem hat a front, a nagyobbra annál inkább, már lassan 3 órája szunyál :lol:

Szuszu,
Mi a helyzet :?:

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Pöttöm, az utolsó képen tényleg nagyon ennivaló Noel :D na jó a többin is, de azt a mosolyt nagyon jól sikerült elkapni.
Vendég

Csenge, de én még XI. kerületi lakos vagyok, szóval ide be sem vagyok jelentkezve. Akkor is kellene befogadó nyilatkozat? :shock: Erre eddig nem is gondoltam...

Nyilalás... Hm. Nem tudom, de már ezeket kb. 2-3 hete érzem, és eddig sem nyílt semmit!

Szuszu!? Merre vagy? Várjuk a helyzetjelentést!

Pöttöm, nem hiszem, hogy bárkit is zavarnának Nono képei! Tündéri kiskrapek anyukája vagy! ;)

sophie27

naszóval, eddig jól megy mert már 5percesek a fájásai és egészen jól tûri ,mert beszéltünk is sms-eztünk is!!de még kéri a drukkokat+hogy küldjük neki a fájásokat jó sokat és intenzívet!!
ja és aki ugyanott szülne az most mehet ,mert csak ô vajúdik tök egyedül, de szobailag még nem lehet tudni mi fog jutni nekik...

pöttöm!nagyon szép baba!!igazi kisfickó!!és szívesen látunk!, miért kérsz bocsánatot!én kifejezetten élvezem, ha valaki sokat ír és nemhiszem, hogy egyedül vagyok ezzel :wink:
Vendég

Cs-andi, a számból vetted ki a szót, ami Pöttöméket illeti! ;)

Nikinek továbbra is megy a drukk ezerrel, de ahhoz képest, hogy eddig "semmi" nem volt, már 5 percesek a fájásai, szerintem ez is jó hír! És tágult is valamennyit?

sophie27

ugye hova elér a kezem :shock: :D :shock: :D

biztosan tágult is ha már fáj is...a derekától érzi kisugározva szerintem akkor igen, mert nekem úgy fájt mindig a menzis tágulás is...szerintem nem lesz baj , ha már így belehúzott és erôs csaj...és mondtam neki, hogy akkor én már láthatom is ma a kicsibarnust aki egy napon születik Louis Armstronggal!!elvégre zenész apukája van , hát mikor szülessen meg máskor?
Vendég

Málna baba annyira nagyon málna!!!! :D :D

mecsi még mindig alszik?

szuszu!hogy vagy és mit csinálsz?
Vendég

Hajrá Niki és Barnus! Hamarabb lesz itt baba, mint holnap dél :lol:

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Sziasaztok!

Hajrá Niki, jaj de jó végre végre Barnus is közöttünk lesz!

Én kicsit kiborultam ma, a védőnéninktől, de lehatároztam letojok mindent és magamra hallgatok. Azt mondta, hogy fejjek ezerrel, mert tájogos lesz a cicim, persze amikor fejtem majd betojtam úgy fáj, mióta hagyon Zorkára csak javul. A fene fogja megfogadni a tanácsát, ráadásul azt mondja adjak cukros vizet a babának, mert innia kell, de jó cukrosat. Hát hülye ez?

Na mindegy, tényleg csak annyit tudok tanácsolni, hogy az anyai ösztön megoldja.

Zorka is alszik mostmár majdnem 3 órája, és képzeljétek kacagott egy hangosat! Mit álmodhat!

Nekem a dokinéni azt mondta, hogy jövő héten vigyem ki, persze nem bevásárló körútra, de nyugodtan sétáljunk jó nagyot. Amihez hozzászoktatjuk a manót, az lesz később is. PL: ha normál hangnemben éljük az életünket akkor később is jól fog aludni, nem ébred fel a zajokra. Ha lábújhegyezünk akkor még 5 évesen is csak síri csendben tud aludni. Szerintem ez a pollenre is igaz lehet. Nem hiszem, hogy azon múlik, hogy most vagy később visszük ki. Ha van rá hajlama, akkor allergiás lesz akkor is.

Nálunk a pampers nem jött be (csak promóba volt), de folyamatossan átázik tényleg, a huggies jó, mert tényleg pici és Zorka popója is pici, a Liberó sem rossz!

Gratula az új jövevényhez!

Ritus

Kép
rituspoc

Zsófi, szerintem nem az a lényeg, hogy hova vagy bejelentve, hanem, hogy honnan visznek be a kórházba.
Vendég

Hajrá, Niki!!! Tőlem is megy a sok +++++++++++++++++++++++ :!: :lol:

Szuszu, Neked is hajrá, ha fel vagy készülve.... ;-)

Én túléltem a menetet a védőnőhöz, de nem esett valami jól... Hazafelé még bementem a boltba, és megint két teli szatyorral jöttem haza. Pedig csak olyan dolgokat vettem, ami nem nehéz ;-) Legalábbis ez volt a terv... Amúgy 33 és fél fok van kint... Bent szerencsére van klíma, így csak 27 :-)

Pöttöm, nagyon cuki a kisfiad, köszi a képeket :!:

yuyu79

Sziasztok, megvagyok. Állítólag a nyákdugó távozása után átlagosan 24-48 órán belül van szülés. Jó lenne, ha így lenne, mert akkor sikerülne belőni a szülésznőmet, hogy épp dolgozzon. Most tettem be a rétest sülni. Ma még lesz egy vendégem és nem akartam úgy várni, hogy nem kínálom meg. Most szakad a víz rajtam, asszem veszek egy hűvös zuhanyt. Vannak összehúzódásaim, de nem vészesek. Most már pihizek egy kicsit, mert a lábam mega-giga-shrek.
Nikinek nagyon drukkolok. Ügyes csaj, hipp-hopp meg fog szülni.

Noel baba pedig gyönyörű!

szuszu

[quote="sophie27"]C írta:sophie27senge, de én még XI. kerületi lakos vagyok, szóval ide be sem vagyok jelentkezve. Akkor is kellene befogadó nyilatkozat? :shock: Erre eddig nem is gondoltam...

Nyilalás... Hm. Nem tudom, de már ezeket kb. 2-3 hete érzem, és eddig sem nyílt semmit!

kérjél... mert a tartozkodásodhoz legközelebbibe visznek.. csak pár sort ír a dokid a kiskönyvbe az OMSzbe..

én is így vagok..méhszáj elsimulva holnap doki megmondja,hogy nyilik e.....

Szuszu hajráhajrá
:lol:

Pötötm NOel annyira de annyira jóképű :lol:
Vendég

Nikinek en is kuldom a sok energiat - remeljuk estere meg lesz Barnus! :)

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

tudósítónk jelentkezik:
5-kor volt 1 újnyi 5perces fájásokkal, tehát a drukkok + a homeós bogyók megteszik a hatásukat...most beszéltünk röviden mert jött a köv.fájás már kezdenek durvulni, gondolom egyre hatékonyabbak már...tuti meglesz ma a baba!!mondtam neki hogy sokan szorítjuk a kezét :D :D és bízunk az erejében :wink:
cs-andi
Budapest-"István kórház" :wink:
Vendég

Hali!
Nálunk pont ma volt a gyerekorvos és mindjárt készülünk megtenni az első sétánkat. Kicsit beborult ezért már nincs annyira meleg. Még, hogy 6 hét!!!! én be is diliznék, ha 6 hétig nem tehetném ki a lábamat a lakásból.

Nikinek drukkolunk!!!!
bende

hello!

én isküldöm a pozitív energytNikinek!!
Remélem minden rendben zajlik.

Pöttöm: hihetetlen édes ez a hajasbaba Noel!! :lol:

sophie: én pénteken akkor kérni fogom,hogy nézzen meg a dokimost már. Mondjuk a szülésznőm nekem is aztmondta, hogy ha elindulnak a fájások, üljek bele melegvizes, (de nem túl meleg) kádba és attól vagy felerősödnek a fájások, vagy elmúlnak. Mivel tudja, hogy nekem ki van nyílva a méhszájm, gondolom úgy is lehet ezt csinálni.

sziszka:folyamatosan tudósíts és add a tanácsokat. Tök jó, hogy így legalább tudni fogunk pár dolgot mi is majd, ha odajutunk.
lei

Nikinek 6-tól már 3percesek a fájásai :)))szépen ütemesen halad és úgytûnik minden rendben lesz!!
Vendég

Juj, de izgi :) úgy látszik rá ez a hidegfront hatott. Tök jó, hogy nincsenek sokan (legalábbis nem voltak...) biztos nyugisabb így, mint "nagyüzemben" vajúdni. Remélem Andi hamar jösz a további jó hírekkel!
Vendég

cs-andi de jó, hogy tudósítasz.. niki nagyon ügyi csak így tovább..

szuszu nem semmi,rétest sütni... :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.08.04 19:19-kor.
Vendég

Húha, egész hamar eljutott Niki az 5-től a 3-ig. Nagyon ügyes!

Nekem még mindig nem fáj annyira, hogy elkezdjem mérni az eltelt időket. Vajon mit hoz az éjszaka?

szuszu

Hát, ennyi izgalmat egy délutánra! Szorítok Nikinek!
Andi, nagyon várjuk a híreket! :D Tök jó a közvetítés!

Szuszu! Neked mikor lenne jó bemenni a kórházba a szülésznő szempontjából? Mert akkor Neked úgy küldjük a sok +++ energiát. :D

rizsimami

hát igen és 3percestôl már nem kell sok a szülésig, így mostmár nem hívogatom, de a Ferci azonnal szólni fog ha megérkezett Barnus!!és ha ezt lejelentettem már én is mehetek, ugye? :oops: :roll:
Vendég

Rizsi!

Nekem hétfőn és csütörtökön nincsen bent a szülésznőm, szóval a holnap és a holnapután abszolút jó lenne.

szuszu

Juhéhh! Nikinek továbbra is szorítunk! ;) Ez igazán szuper, mikor mentek még semmi fájása nem volt, erre tessék, pár óra leforgása alatt idáig eljutott! Annyira izgis, hogy hogyan alakulnak a továbbiak!

Itt megjött a szél, remélem esni is fog, és akkor lehül a levegő, és a reggeli labor sem lesz elviselhetetlen a nagy hőségben!

Mecsi viszont nagyon el van tűnve!? Merre lehet??? Mondott valamit, hogy nem lesz ma? Vagy ő is készül valami nagy dologra? ;)

Akkor szerdán kérek a dokitól ilyen befogadót... Hátha! Inkább legyen, mint megszívjam!

Akkor még lehet, hogy jövök, bár tök kényelmetlen ez az ücsörgés, feszít a lábam, de annyira kíváncsi vagyok, hogy mire jutnak Nikiék!

sophie27

cs-andi engedély kell a távozáshoz? :wink:szerintem senki enm fog megsértődni, ha mész pihenni .

szuszu az nem jobb, ha pont nem dolgozna: mert akkor tényleg csak veled foglalkozik.. vagy rosszul gondolom?
Vendég

[quote="mecsi"]J írta:mecsielentkezem!!!!

Már 6óta fent vagyok én is , meg is reggeliztem , már játszottam is a kis játékommal :D. Nemsokára úgy érzem még kicsit visszafekszem, 12re megyünk Nst-re, délután meg dottoréhoz végre!!! Este még házidoki , meg fateromhoz látogatóba plusz varrnom kell. Ma sem fogok unatkozni!

Mecsi igazoltan hiányzik :roll:
Vendég

úgy gondoltam, hogy utána szülni mennék én is nem csak úgy szimplán ledôlni :wink:
Vendég

cs-andi jaaaaaaaaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hmm én aztis engedélyezem :wink:
Vendég

De akkor előbb tudósíts Nikiről :D itt maradunk hírhozó nélkül.
Hát én már csak holnap tudom meg a fejleményeket azt hiszem. Fél hatkor keltem, már nagyon hív az ágy. Jó éjt mindenkinek. Nikinek meg hajrá :lol:
Vendég

a fél10-es sms-re nem jött válasz, úgyhogy márcsak a Ferci bejelentkezését várjuk, remélem már minden rendben és hármasban vannal...amint megtudom jelentkezni fogok :D
Vendég

Én sem bírom már, le kell feküdnöm. Azért még kitartás Nikiéknek!!!!

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

sziasztok!

IGAZOLTAN HIÁNYOZTAM!
nst rendben volt egy 80as görbém is. délután voltunk a dokinál mondtan neki lassan jó lenne már szülni hát lányok úgy megvizsgált azt hittem leesek az ágyról! a szemeim csak úgy jojóztak :shock: méhszáj zárt , de már puhul, fejecske a helyén de már nagyon lent van. viszon azóta voltunk még apumnál meg az aréna plázába és most fél óránként görcsölgetek. Rosszul fogalmazok baromira görcsölök. Majd meglátjuk, most megyek meleg fürdőt veszek azt mondta a szülésznőm az jót tesz.

Nagyon még nem olvastam vissza mert majd elalszom holnap bepótolom. De láttam Csimby-nek sikerült túllenni a szülésen hát nagy gratula neki is és hát a mi drága Nikianyunk se fog főzni a napokban :D :D!!!
hajrá Niki megy a drukk +++++++++ lehet az én plusszom hiányzik még pont bár ma nem szunyáltam délután! :D

Pöttöm Nonoka nagyon cuki helyes kis pasika!

Jó éjt lányok remélem holnap jövök itt szakad az eső a nyóckerbe.

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

na, hát akkor lehet, hogy Nikiék már babáznak!? ez nagyon jól hangozna!

nálunk esik, de lehülés, itt a lakásban nem érezhető!

Cs-andi, persze, hogy mehetsz szülni Nikiék után! simán! csak akkor üzizz majd valahogy, mondjuk nekem, 30/4417668, mert most Niki nem fog tudni viszonttudósítani nekünk! :(

lassan én is ledőlök, reggel 6kor kelek! ha mennénk éjjel! bár ez kizárt!

szóval csak azt akartam mondani, hogy holnap délelőtt igazoltan fogok hiányozni! de ebéd körül bejelentkezem, mert fodrász után megyek anyumékhoz!

jó éjt mindenkinek!

sophie27

Zsófi, én is elmentettem a számod, mert nekem a Nikié volt meg, de ő most ugye nem tudósít. Bár egyelőre még semmi komoly.

Megyek, megpróbálok aludni.

szuszu

Szuszu! Okés!

Jó pihit, most már én is tényleg megyek! ;)

sophie27

Nincs hír még? Akkor jó éjszakát :wink:

yuyu79

:(

azt hittem, hogy lesz babahír...

akkor majd dél körül jövök, addigra remélem lesznek fejlemények!

nekem most indul a napom!

sophie27

Jó reggelt! Reméltem én is, hogy jó hírre érkezem, de úgy látszik még várnunk kell.
Vendég

Jó reggelt Lányok!

Nem sokat aludtam, kb. 2-től 5-ig, de az is félig ébren történt. Hulla fáradt vagyok. Voltak fájások, de nem vészesek, viszont a gyerek az megállás nélkül mozgott. Ma reggel megint volt szerencsém egy nyákdugó darabot látni, ezekszerint tegnap nem ment ki az egész. Most nézem át a kórházi pakkom és azzal megyek ctg-re, aztán meglátjuk utána mit mond az orvos. Jó lenne még egyet aludni.
Remélem Nikiék jól vannak és babáznak.

szuszu

Szegény, pedig most kell erőt gyűjteni. Ha teheted szerintem próbálj meg pihenni napközben (hátha éjjel már nem lesz rá időd :wink: )
Vendég

Én is jöttem híreket nézni, de hiába... Azért már biztos megvan a baba ;-)

Délelőtt én se leszek, barátnőzök egyet, aztán megyek tornára. Dél körül vagy délután jövök én is...

yuyu79

Szuszu, ha bentfognának, akkor Hajrá Szuszu :!:

yuyu79

Julcsi, ma végre én is szeretnék elmenni tornázni :) Te hova jársz?
Vendég

jóreg lányok!
szuszu drukkolok nagyon!!!!
azt hittem már cs-andi ad hírt........de semmi........
annyira izgi, h. már kivetett az ágy, h. vajon mi van nikiékkel!!!
nézegetek folymatosan.....hátha....

Kép
winona

Hűha,
itt lassan babazápor fog hullani :lol:

Mecsi, Szuszu kitartás!!!
Niki remélhetőleg már babázik :)

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

idézem Barnusapucit:
"6:48-kor lettünk kész,minden ok, késöbb hosszabban"

hát egyenlôre ennyit tudunk.
én egész éjjel barnusra gondoltam és láttam már kisruhában anyucin kívül és forgolódtam félálomban , mert annyira izgultam értük...
Vendég

hipp-hipp-hurrá :lol: nagy gratula az egész családnak!
Vendég

NAGY-NAGY GRATULA NIKIÉKNEK!!!!

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?