Új privát üzeneted érkezett!

Tipetupa
Én ugyan nem nézettem meg a vasam, elkezdtem szedni magamtól.
A hajhullás pedig állítólag addig tart, amíg szoptat az ember. Én balzsamozok, hajpakolok (lemosós és ráfújós :D ), Varga cseppezek, és mintha szelidült volna a dolog. De ma hallottam:
- tojássárgájába ricinus olaj => hajpakolás
- panthenol (spray, amit égett bőrre szoktunk fújkálni.)
Én ezt a kettőt még nem próbáltam, de állítólag jó. Nemtom.

Bogesz
Átalvás - nekünk most az utóbbi időben javulni látszik a helyzet. (Bár már volt ilyen, akkor az ideig-óráig tartott csak.) Tegnap pl. este 8-tól fél 4-ig volt egybefüggő alvás, akkor szopi, aztán kelés fél 8-kor.
Amit én elkövettem az az, hogy délután gyümizünk, két szopi között félidőben. (Tudom, elvileg délelőtt kellene, de akkor nem kell neki. Viszont délután igényli, mert valahogy éhesebb, és nem bír ki négy órát két szopi között.) Egyébként a sütőtök a menő. Nem tudom olyan gyorsan lapátolni, ahogy nyeli a kis drága :lol:
Esetleg ezt még kipróbálhatod. A módszert, és a sütőtököt is. Alma önmagában nálunk sem megy, meg savat is csinál.....
Ja, és én csak kanalazok, majd hamarosan veszek csőrös poharat.
Cumit már nem javaslok. Kanállal is olyan ügyesen tudnak enni. Ati is ha éhes, pikk-pakk bepuszilja a dolgokat, csak győzzem lapátolni.
Ati folyamatosan rotyog. De én boldog vagyok, hogy kijön :lol: A többi meg nem számít. Hasi nem fáj, ehetek már bármit. Töltöttkáposzta, borsófőzi, kukorica, stb.
Nyálzás megy ezerrel, de még az ínyecske sem duzzadt.

Sziszike
Alapvetően én is szopiztatok. Esetleg kipróbálhatod, amit én.
Müller - milyen volt?

Mamiblue
Én is pont ma vettem egy doboz tejpépet. Nestle, teljes kiőrlésű rizs. Ehhez állítólag már csak víz kell...na kiváncsi vagyok, majd mekkora sikere lesz. De ebből is csak picit adok majd, délután, amikor gyümit szokott enni. Azért szeretném, ha még alapvetően szopizna.

mikegirl

Jesszus, de hosszú voltam!!!! :oops:
Jó éjt, szép álmokat! :wink:

mikegirl

H.bogesz: kanállal adom neki a pépet és igen, izesitetett kap, egyelőre a vaniliásat próbáltuk, az nagyon bejött. Van itthon már őszibarackos is, de még nem adtam neki, előbb fogyjon el a vaniliás :D Eddig délután kapta, két szopi között, de pont ma este próbáltam ki, hogy vacsira kapta (persze volt azért szopi is). Hátha ez nehezebb kaja, és nem lesz éhes éjjel és nem kel fel. Majd holnap beszámolok, hogy bejött-e vagy megint keltünk éjjel... De vigyázni kell vele, mert nagyon hizlal (mondjuk ez nálunk egyelőre nem gond, mert amugy is hiznunk kell :) ) És nem anyatej helyett adom neki, csak mellé, amennyit még kíván...!!!

horvviki

Sziasztok :)
Képektől el vagyok ragadtatva - csupa édes szép baba :)
Fanni lány nagyon komoly a tudományával :) - :) nálunk ez még úgy néz ki hogy láb felhúz de mivel buksi még igen nehéz ezért az a földön előre tol -és így araszolgatnak össze vissza a nappaliban mint két kis kukac :)
Bogesz annyira nevettem az éttermes sztorin :D -bocsesz -ez nyilván ott és akkor talán nem volt ennyire mókás (hacsak nem a körülöttetek ülők is nem gyakorló szülők :) ) ..érdekes módon a lányok ebből a szempontból roppant diszkrétek viszont akkorákat tudnak büfizni mint egy szódás ló :)
Kriszitke enyim Annabell is éppen csak 6200 g Berni meg már alulról súrolja a 7 kilót- nem is értem hát egypetéjűek de annyira különbözőek mintha nem is testvérek volnának..
Éjszaka szerencsére alvás van ami este 10-től reggel 6-ig értendő...dehát mi tápos csirkék vagyunk.....
Na megyek adok reggelit a családnak ...

Kép
Kép
panni7

Sziasztok!

Már régen voltam, remélem mindenkinek jól telt a karácsony. Nekünk jól, csak Ádám el lett kapatva a sok dajkálástól, úgyhogy itthon böjtölünk, de majd visszaáll a rendszer.

Márk és Ádám még alszanak, apa elment dolgozni, én pedig már megmostam a hajam, felmostam és megreggeliztem.

Ádám, apa és én nagyon meg vagyunk fázva, Ádámnak szívni kell az orrát, apán és rajtam tegnap jött ki a takonykór. Teljesen levert minket a lábunkról. Orvoshoz nem megyek, mert úgy is olyan gyógyszert írna, amit nem lehet szoptatás alatt szedni, ezért nem fizetek 300,- forintot. Apa viszont issza a Neo Citrant, szopogatja a Strepsilst, kiváncsi leszek, hogy előbb meggyógyul-e mint én! dám viszonylag jobban viseli, neki csak az orrát kell szívni, láz, hőemelkedés szerencsére nincs. (Úgy hallom ébredezik, biztos meghallotta a klaviatúra csattogását.)

Nekünk is van itthon Milupa HA vaníliás tejpép, de amíg nem muszáj, addig nem adok neki, minden este kap pótlásnak 100-120 ml anyatejet. Most már egy nap kb. 180 ml tejet le tudok fejni. Tegnap este már a mai adag is meglett, sőt még ezen felül 10-20 ml.

Tegnap este úgy berotyizott az Ádám, hogy az összes ruháját le kellett áztatnom. Mutattam a Márknak is, megkérdezte: nem volt rajta pelus?

Nem tudom mikor jövök, a gyerkőcök nagyon lefoglalnak, Márkkal társasozunk stb.

Megyek, mert felébredt a legkisebb! Azt hiszem porszívózunk!

Ja és minden baba-mama nagyon szép, aranyos, édes stb.

Kép
Kép
márkanyuka

Sziasztok!

Jelentem az esti tejpép evés nem jött be, ugyanúgy keltünk éjjel enni.... Most szerencsém volt, evés után rögtön vissza is aludt.

Mindenki otthon szilveszterezik? Nálunk lehet apa elmegy külön a haverokkal. Elengedtem... :) Mi meg Fannival valószinü átmegyünk anyuékhoz. De ha apa nem megy el, akkor lehet hármasban leszünk otthon. Anyuék vigyáznának Fannira, én is mehetnék apával, de nekem nincs szivem egyedül hagyni. Meg hát neki éjjel cici kell, semmi más nem jó neki, és akkor anyu mit csinálna vele??? Majd talán jövőre jobban ki tudunk mozdulni.

horvviki

Hello!

Bogesz: Igazából semmi panaszom nem lehet Sebire! Felkel éjjel enni, de tudom, hogy ennél rosszabb is lehetne.... :lol: Amúgy jó kisfiú, sokkal jobban elvan a játékaival mint a csajok anno, meg még mindig nagyon szereti ha körbeveztem a lakáson. BOltban is tök jól elnézelődik...

Tejpép: szerintem kiskanállal!

Viki: Mi elmenekülünk itthonról szilveszterkor...valahogy érdekesek a szomszédaink, nem veszik figyelembe, hogy egy társasházban, főleg ahol pici gyerekek vannak, nem kéne hajnalig tartó bulit rendezni. Balcsira megyünk egyébként...

Ma én is kipróbálom, hogy később adok neki tejpépet, Sebinek sem ártana, ha hízna kicsit, olyan vékonyka még mindig!:(

Tünde: Jobbulást a családnak!!

mamiblue

Sziasztok!
Bogesz! Ne aggódj mi is felkelünk enni 2x is,de engem nem zavar,mert ilyenkor még a szemét sem nyitja ki,csak nyüszög.Akkor ráteszem a cicire szív egy párat és már alszik is tovább. Igaz ilyenkor már mellettem alszik reggelig. Ha visszatenném az ágyába lehet,hogy ő is felkelne,de én nem bánom ha mellettem alszik.Lehet hogy majd később más lesz a véleményem. De sokszor vissza sem tudnám rakni,mert én előbb visszaalszom mint ő. :D Na jó persze azért jobb lenne végigaludni már végre az éjszakát,sokkal kipihentebb lennék.De már megszoktam és egyszer úgyis eljön az ideje amikor már aludhatunk!
Szépek a gyerkőcök és az anyukák! Nem tudom nektek,hogy van időtök magatokra!? Én sajnos mindíg úgy nézek ki mint egy múmia! :(
Na pusz mindenkinek!

KépKép
dudu_84

Viki!
Nagyon ügyike Fanni baba! :D

KépKép
dudu_84

Sziasztok!

Kis kukk. Nálunk nyugisan teltek az ünnepek. Szerencsére. Képek viszont nem készültek, mert Lemerültek az elemek.. :cry: Viszont rakok előtte-utána-akkor és most képeket. :D Persze ha nem baj.

Kép szülés előtt 10 nappalKép 5 percesenKép most

Éa elújságolom, hogy apa találmányának köszönhetően ( kakinaptár ) Vivien December 10.-e óta szobatiszta, 17.-e óta éjjelre sincs pelus, és ez az 5. nap, hogy cumi sincs. :) Hurááá :D

Csodásak a babák. :D És Lala éjjel 3x kel enni.. :)

Megyek mert 1000 dolgom van, de igyexem visszaolvasni. Sziasztok.

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sziasztok!

Enikő is ált 3-szor eszik éjjel. Pedig 9-10 körül van az utolsó kajcsi. Bár ő még csak anyatejet kap, s ha kihúzzuk addig, Bálint-napkor kezdjük meg a kóstolgatást.

És Dudu!
Az én leányom is "el lett rontva". Aludni csak anyával...

Kép
Kép
pfranciska

Sziasztok!
Mi még mindig vidéken vagyunk! :) Nem is megyünk haza csak január elején. A karácsony szuper volt, igazából eddig úton voltunk. Először Miskolc, most Gyula. Csani élvezte a karácsonyt, elbűvölte teljesen a fenyőfa. A nagyszülők persze teljesen elkényeztették folyamatosan ölben van, nem tudom mi lesz ha hazamentünk. :)
Mi is kelünk többször éjszaka, de mivel köztünk alszik ez nem jelent nagy problémát. Általában 8 körül ébredünk, mondjuk van hogy csak este 11-kor tudom elaltatni.
Csani még nem eszik semmit csak tejet meg Sinlacot. Amíg nem derül ki, hogy pontosan mi a baja addig nem is kaphat mást. Viszont mióta adom neki a Normaflort azóta egyáltalán nincs hasmenése.
Én is itthon szilveszterezek a szülőkkel, mert István Szegeden dolgozik aznap este. :(
Mivel van egy kis ekcémája Csaninak vettem Babé omega 3-as fürdetőt meg testápolót. Teljesen elhűltem majd 6.000,-Ft volt a kettő. Ezek után hatnia kell! :)
Az alábbi videóval kedveskedtünk a családnak karácsonyra:
http://www.youtube.com/watch?v=z8BSUg6DmLc
Pattogó: mi az a kakinaptár? :)

leko

Dobok egy karácsonyfás fotót! Ja és persze minden topikbébi cukipofa a képeken!:)
Kép

leko

Sziasztok!

Tavaly már én is jártam ebben a topicban, és most visszatértem, volt egy kis internethiányos albérletes időszakunk:)
Kisfiam, Kornél Benedek augusztus 6-án született. Kép
beszilva

Lenne is gyorsan egy kérdésem. Hogy álltok etetőszék-ügyben? Gondolkoztatok már rajta? Milyet vesztek, vagy milyen van Nektek? Szerintetek mennyire fontos a lábtartó?
Kösszi!
beszilva

Mikegirl, köszi a hajhullás elleni ötleteket. Január elején én is le fogom vágatni a hajamat, ha az nem segít, akkor kipróbálom valamelyiket.
Én is gondoltam rá, hogy a vasat elkezdem szedni magamtól, mert van még megmaradva egy dobozzal.

Pattogó, nagyon édes Lala! :D Mi is 3-szor kelünk néha. Úgy látom, intenzívebb növekedési időszakai vannak, olyankor nappal is gyakrabban kér enni. Vivinek gratula! Jó módszer lehet az a kakinaptáras. Mi van a cicátokkal? Megvan még? Nekünk is van egy 17 éves macsekunk, 5 évvel ezelőtt befogadtuk, mert a régi gazdija elköltözött és otthagyta.

Leko, nagyon aranyos Csani! :D

Kép
tipetupa

Kakinaptár: egy A/4-es fehér lapra csinált egy havi naptárt és aznap mikor belekakilt a wc-be ragaszthat egy matricát. Ha nem szól akkor én rajzolok egy szomorú fejecskét. Ki van rakva az ajtóra, hogy lássa mindenki, hogy milyen ügyes.

tipetupa: A cicánk meg van még. Kamaszodik.... :twisted: Vivi meg hergeli. Nem baj lassan megy ki az udvarra. :D A többi macsek is csak kajálni jön be. Kicsit melegednek aztán már rohannak is ki a kertbe egerészni. :D
Lala mindíg is 3x kelt éjjel. Lehet köszönhető ez annak is, hogy mellettem alszik?? :roll: :oops: 8) :wink: Mindegy. Lassan ő is megy a kiságyba aludni éjjelre. Csak néha elfelejt levegőt venni. :( Nem vészes, mert felkel magától, csak nincs légzésfigyelőnk. Így nyugodtabb vagyok.

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

A naptáras kép lemaradt... Kép

Na L megyek altatni a nagyot.. Jó éjt. :arrow:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sziasztok!

Nagyon jók a képek, talán ráveszem magam és letöltöm a gépről én is :oops:
Képzeljétek, most értünk haza a Férjemmel, ez volt az első kettecskén kiruccanásunk Eszter születése óta. Megnéztük a Macskafogó 2-t. Nekem tetszett. Most megyünk is aludni. Remélem, reggel felébredünk, amikor Eszter enni kér. :)

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Hello!

Rita: Férjed egy zseni! Persze Vivien is nagyon ügyes!:)

Lehet, hogy bejön nekünk ez a tejpép. Tegnap később adtuk neki, és ma éjjel csak 1-szer kelt enni! Este 6-kor kapta, egyébként nem egy nagy mennységet, mert kb. 5-6 kiskanálnyi, így is a végét már köpi ki!:)

NAGYON NAGYON BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT MINDENKINEK!

mamiblue

Ja, és mindannyian (babák és mamák) olyan szépek vagytok! :)
(nekem meg már szabályos kopasz-foltjaim vannak kétoldalt elöl :( )
Beszilva!
Mi nem tervezzük az etetőszék-vételt, úgy gondolom egyenlőre a pihiszékében etetem majd a leányzót. Meg be sem férne a konyhába... :shock:
De a nagytesónak persze van és szerintem később (is) fontos a lábtartó, mert kényelmesebben és stabilabban tud úgy ülni a gyerkőc, így nagyobb biztonságban talán jobban is érzi magát.

Kép
Kép
pfranciska

Leko!
A Csaniról készült videót Enikő tátott szájjal bámulta végig :), azt hiszem nagyon bejön nekünk a fiad! :) :D Főleg az a szemöldök-felhúzás...

Kép
Kép
pfranciska

Pattogo- tényleg remek ötlet a naptár -ügyik vagytok :) ..meg Vivi is :)
Lányok sajna nem mellettem alszanak mivel nincs szopi pedig Barbinál imádtam -ő már majdnem 4 éves volt amikor külön költözött.Pedig mindíg láttam a rosszalló tekinteteket amikor némi malíciával megkérdezték egyesek ...hogy még mindíg köztünk alszik-e. Én meg mondtam hogy egy perverz vagyok nyilván mert imádom ahogy mellettem szuszog.Aztán amikor kiköltöztünk lett saját emeletes ágya ahova ő azonnal beköltözött és azóta is ott alszik. ...ovónők szerint is ritka nyugodt kiegyensúlyozott gyerek szóval nem hiszem hogy hátrányára vált... :)
Szia Szilva :) -nekünk egy peg prego príma pappa székünk van -már négy éve is valami horror 30 egynéhány ezer volt az ára de most bőven kiszolgálja majd a csajok egyikét is, pedig nyúztuk rendesen de teljesen újszerű állapotban van.Én nem vettem észre hogy fontos lenne a lábtartó -szóval egy ideig nem is ért le addig a lába aztán meg pik-pakk túlnőtt rajta de mivel ennek felhajtható a lábrésze nem volt útban..
Viki az én szilveszterem pont úgy néz ki mint a tiéd :) Apa haverokkal el én meg először úgy voltam hogy kimegyek anyuékhoz de aztán azt gondoltam hogy inkább maradok itthon a 3 gyerkőccel- csinálok virslis hasét aztán 10 körül le is fekszünk mert szilveszter ide v oda az ikrek akkor is korán kelnek... :) Majd jövőre bepótolom :)
Most nézegettem a karácsonyi képeket és a nagy vendégjárásban nem is igazán készült rólunk olyan igazán karácsonyi hangulatú kép :( Viszont Fót környékiek a tó befagyva lehet korizni :)

Kép
Kép
panni7

Kép Kép

Kép
Kép
panni7

tegnap előbújt a kishölgy első fogacskája, és nem nagyon viselte őt meg

Kép
sziszike77

Sziasztok!

Sziszike: gratula az első foghoz :D

Ágnesgoboly: én is megszeretném nézni a macskafogót, de szerintem mi majd csak januárban tudunk elmenni moziba. Apa ma is dolgozik, holnap meg már szilveszter.

Pattogobolha: ez a kakinaptár oltári ötlet. Már tovább is adtam az ötletet egyik ismerősünknek, ha nem baj...

Mamiblue: jó hogy nálatok bejött az esti tejbepapi. Nálunk Fanni legalább 30 kiskanálnyit megeszik belőle, és mégis felkel enni. Mondjuk csak egyszer.

Panni: apa még nem döntötte el, hogy elmegy-e vagy marad velünk... Majd ma kiderül.

Beszilva: nekünk nincs még etetőszékünk, egyelőre ölben etetem. Majd ha már többet eszik mást (nem anyatejet) akkor körbenézünk. De én nem szeretnék nagyon drágába beruházni.

Holnap ebédre megyünk anyóshoz, délután még benézünk pár barátunkhoz koccintani, aztán megyünk anyuékhoz. Utána apa vagy elmegy vagy marad :shock:

horvviki

na szóval elszállt minden amit irtam csak a fogas rész maradt meg

Kibújt a kis fogacskája és ezzel együtt megeredt a lánynak a nyelve. Egész nap full hangosan mondja a magáét, brüüüüüüüüü, meg pfüüüüüü, meg áááááááááááááááááááááááááááááá meg grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Főleg amikor telefonálok akkor kiakarja kapni a kezemből a telefont és ha ezt megcsinálta akkor kajabál bele.

Tejpép: nem tudom már ki irta hogy ezt adja a bébijének, de mostmár én is lehet hogy kifogom próbálni, mert nálunk is katasztrófa hogy éjszaka hányszor kell fel enni. 2kor aztán 4.30kor és 7kor aztán meg 9 és utána jönnek a három órás evések. Múltkor direekt kivettem tejet és 200ml adtam neki éjszakára, 9kor, de ekkor is felkelt reggel 2kor. Nem tudom hogy ez most "megszokás" nála, vagy tényleg éhes, de úgy döntöttem hogy lehet hogy kipróbálom én is a tejpépet. Bár megfogadtam hogy féléves koráig csak anyatejezem, most ez mégis megdőlni látszik, bár ha a tejpép hizlal akkor nekem óvatosnak kell lennem vele, mert Hanga igy is elég nagy baba.
Etetőszék: én még mindig a hordozót használom etetőszéknek, bár úgy volt hogy karácsonyra azt kérünk, de rájöttem hogy inkább olyan etetőszéket kérek, ami asztal is és fából van, meg átalakitható, mert ha nagyobb lesz Hanga akkor azon tud rajzolgatni is. Amúgy én már körbenéztem anno a piacon etetőszék ügyben, a nem alap és közepesen jó az minimum 20eFt.

amúgy az éjszakai alvásra visszatérve, már azon is gondolkoztam hogy lehet hogy azért nem alussza végig, mert érzi hogy ott vagyok nem messze tőle és azért éhezik meg? azaz érzi az anyatej közelségét???? Lehet hogy befogom őt mostmár költöztetni a szobájába, mert eddig velünk aludt egy szobában, az ágya a mi ágyunk mellett volt!

Mi maradunk itthon szilveszterkor, max lehet hogy hozzánk jönnek át, de az meg olyan ciki, hogy ki kell majd őket tessékelnem, mert nekem etetni meg aludnom kell!, de remélem megértik majd!

Kép
sziszike77

Sziasztok!

Nagyon boldog békés újévet kívánok nektek!

Kép

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok csajok!!!

Sziszike, gratula az első fogacskához!!!! Nekünk még sehol semmi.

Tejpép - mi ma kóstoltuk először. Nestlé - rizses, próbáltam a legnaturálisabbat választani. Ízlett, de a normál 7 kanalas adag helyett kettővel csináltam. (Először csak eggyel, de az kevés volt, és sírdogált.) Egyrészt első alkalom volt, másrészt meg nem akarom nagyon bezabáltatni a két szopi között. Szopizzon csak azért.

Etetőszék - mi brutálisat vettünk, és már abban eszünk :) Műanyag, fullos. Összecsukható - mi ezt sűrűn fogjuk hordozgatni, hiszen bárhová megyünk vendégségbe, rokonokhoz, ez lesz az ő kis mobil széke. Na meg egyik barinőm mondta, hogy az ő gyerekei tök jól el vannak benne. Ott játszanak, stb.

Szilveszter - sógornőmék jönnek. Mivel a ház kétszintes, a hálók fent vannak, ezért bármikor elvonulhatok, és Atit sem fogjuk zavarni. Egyébként itt alszanak nálunk, tehát ha akarnám sem tudnám ébren kivárni, hogy elmenjenek :lol: :lol:

Boldog Új Évet mindenkinek!!!!

mikegirl

Sziasztok!

Apa végül nem megy el bulizni. Azért igy jobb lesz :D Este kicsit átmegyünk majd anyuékhoz.

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KIVÁNOK! SOK ÖRÖMÖT A BABÓCÁKBAN!

horvviki

MINDEN MAMÁNAK ÉS BABÁNAK ÖRÖMÖKBEN GAZDAG BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK:

NÓRA, RICSI, REGINA
nora80

hali,mindenkinek búékkkkk!!!

franciska, vichy hajhullás elleni sampon!!!

3 napja almázunk, csak kicsit kap. délután. igaz tegnap görcsölt a pocakja éjszaka, nemtom miért!! lehet emiatt. mindnekinek könnyen menetk az első almázások????

olyan ritkán jövök, de azért olvasgatok ám. és gyönyörűek a babák!!! hamar eltelt ez a pár hónap!!

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

nálunk az almázás nem okozott problémát, tegnap viszoont megvettem a tejpépet (hippes) de még nem adtam neki oda. Még vacilálok vele.

A fogacska megjelenésével megeredt a kiscsajszim hanjga és látja hogy tetszik nekünk ezért szórakoztatt minket és egyszercsak elfárad és elalszik. legyen az bármilyen póz, vagy hely!

És tegnap 3x megfordult hátról hasra! FEJLŐDÜNK :D:D:D:D

Kép
sziszike77

Boldok Új Évet a babáknak és az anyukáknak!!!

Kép

Kép
tipetupa

Sziszike, gratula az átforduláshoz, Hanga nagyon ügyes!!! :D

Kép
tipetupa

Kép

Mindenkinek boldog új évet kívánok!

Mi itthon szilveszterezünk.Illetve Anikóékhoz/Bebi/ felmegyünk kicsit ,de nem sokat ,mert fiam két három napja megint hepajozik éjszaka.Mára már kicsit hulla vagyok.
Csülköt megsütöttem ,malackaraj lesütve ,rizs kész ,leves tegnapról maradt,takarítás befelyezve.
Leülnék egy kicsit pihizni ,de menni kell dédihez.

Nincs időm visszaolvasni ,majd pótolom.

Holnaptól 90 napost kezdem.Tessen szurkolni nekem.
Puszi Jucu

Kép

Kép
jucu

Jah

Csanivideó ,nagyon tündéri :D :D :D
Igazi kis szívtipró lesz:)

Kép

Kép
jucu

Minden anyukának, apukának és babának boldog új évet kívánok!

Kép

Kép
Kép
márkanyuka

Sziasztok!

Ezúton kívánok mindenkinek egészségben, boldogságban, szerencsében gazdag nagyon-nagyon boldog új évet!!

Kép

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Boldog Újévet, jó egészséget minden babának, mamának, papának, tesónak!!

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Sziasztok!

Kinek hogy telt a szilveszter éjszakája?

Nálunk Fanni este 8-kor elaludt, majd 10-kor felébredt és hajnali 2-ig szilveszterezett velünk. Anyuéknál voltunk, ott voltak tesómék is, meg pár haver, és nagy volt nyüzsi. De Fanni élvezte, kézről kézre járt, és egyáltalán nem volt fáradt. Szerintem birta volna tovább is, csak anya 2-kor takarodott fújt :D Ma pihi van...

horvviki

Sziasztok!
Viki, nem semmi a kiscsaj, tényleg szilveszterezett, mint a nagyok.

Esztert ugyanúgy megfürdettük, mint máskor, 9-kor alvás volt és reggel 6-ig meg se rebbent. Nem ébredt fel a tűzijátékokra sem. Most viszont ébredezik, úgyhogy mennem kell.

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Szép napot nektek csajok!

Aránylag jó volt az éjszakánk.Anikóéknál elaludt a fiam és abba a hangzavarba simán bírta 00.30 ig akkor tömtünk cumit ,majd 1 kor hazajöttünk.No itt már 2 körül félóránkét cumi ment majd 3 kor ébredés és sírás.Jöttek mentek a pukik ezerrel.Aztán nagy nehezen elaludt 5 után.,de 7 kor kelt.
Anikó kisfia mellett meg sztem ágyút lehet döngetni.Már aludt este amikor felmentünk és reggel 6ig húzta,utána szopi majd 8 kor kelés.Áldott jó gyerek.Pedig farkasszemet nézett velem éjjel ,de aludt tovább.

Kép
engem nem nézni ,mert lassan elgurulok.
Ma már nem kezdem a 90 naposat ettem egy kis kenyeret:(

Kép

Kép
jucu

Hello!

Jucu: Én sem ma kezdem a 90 naposat!:) Egyébként is hétfőn vagy szerdán jó kezdeni, de meg ne kérdezd, hogy miért!:)Egyébként lehet kenyeret enni az ebédhez, csak nem sokat! Nekem az a legnehezebb, hogy délig ki kell bírni gyümivel! :roll:

Én aludtam Sebivel, illetve éjfélkor felkeltem a tüzijátékokra! Viszont csúszkáltunk a Balcsi jegén, ami tök klassz volt, csajok is élvezték. Még mókust is láttunk, elég kihalt volt Szemes!

Jó pihit mindenkinek! De furcsa lesz, hogy pár nap múlva megint 2-en leszünk itthon Sebivel!

mamiblue

Sziasztok Csajok!!!

Minket kettesben ért az éjfél Atival :) Minden a szokott módon történt, viszont Ati a 9-es szopin az első szippantás után beájult, mondhatni semmit nem evett. Aztán éjfél előtt néhány perccel ébredt, hogy éhes. Úgyhogy Atival a cicimen a tüzijátékok beszűrődő fényénél éjfélkor arra gondoltam, hogy 2007-ben milyen nagy dolog is történt :D :D És hogy tavaly ilyenkor még pöttöm pocival erről a pillanatról csak álmodozhattam :D

De a többiek rendik voltak, megvártak a koccintással. Én meg sűrű elnézéskérések közepette fél 1-kor leléptem. Keltünk aztán fél 6-kor, majd szerencse sikerült visszaaltatni, így 8-ig még volt egy kis szundi. Utána 10-ig lustálkodás hármasban a nagy ágyban :lol: :lol:

mikegirl

Na és a lényeg: Boldog Új Évet mindenkinek!!!!!!!!

Fanni meg már kész nagylány!!! Ilyen sokáig fent lenni :lol:

Jucu, helyesek vagytok a fotón. MINDENKI!!!! De ha már felhoztad, hogy fogyokúra....ugye nem szerepelt az újévi fogadalmaid között? Tudod, azokat sosem tartja be az ember... :lol: :lol: :lol:
Szóval én nem fogadtam meg semmit. Direkt!!!! :wink:

mikegirl

..már egy év eltelt h utoljára benéztem.... :lol:
Mi négyesben szilvesztereztünk a lányok koncerteztek fogzásilag egész délután aztán kilenckor feladtam és ágyba dugtam őket majd 10kor mi is csatlakoztunk hozzájuk Barbival-éjfélkor hallottam a tüzijátékokat de a gyerekek nem ébredtek fel szerencsére... macsekom viszont teljesen kiborult a petárdáktól ,a konyhaszekrény tetején rettegett hajnalig.Ma délelőtt megfőztem délután pedig először a lányokkal sétáltam aztán Barbival szánkóztunk végkimerülésig-szerintem a tegnapi mosás egy újabb éjszakát tölt a szárítóban :oops:
Jucu szépek vagytok messze vagy te még a gurulástól.. :)
..Én azt kívánom mindannyiótoknak hogy olyan legyen az új év amilyennek szeretnétek :)
Tényleg valaki tervez erre az évre tesót :) ? (folyton az eszembe jut -persze nekem ehhez lőnöm kéne egy másik apát....vagy donort... vagy ilyesmi :D )

Kép
Kép
panni7

Mikegirl: Én is pont arra gondoltam, hogy tavaly milyen fáradt voltam pár hetes terhesen, és hogy már akkor velünk volt Sebi, csak ugye teljesen más formában!:)

Panni: Miért Te még szeretnél? Van 1 ismerősöm ,akinek pont így jöttek a gyerekek mint nálatok. 1 lány aztán , iker lányok, aztán még 1 lány és most pedig az 5. kisifú :)

mamiblue

Boldog új évet mindannyiótoknak!!!

Jucu!
Ha ez vigasztal valamennyire... én is majdnem gurulok... :( és még nálad is gyorsabban érnék a domb aljára...

Leg magic klub! (már bocs :))
Ez a tornaszer fogyaszt is vagy csak formásít? Persze, összefügg a kettő...

Alvás:
Enikő eléggé kiakasztó mostanában megint. Némelyik éjszakánk felér egy szabályos kínzással, félóránként ébresztő, nem könnyű. Amúgy is kissé depressziós vagyok mostanában, nem könnyíti meg az életemet. De megfogadtam (nem újévi, csak úgy...), hogy igyekszem pozitívabb lenni. Ma kétszer is kint voltunk, szánkóztunk Benivel és hóembert építettünk az ablakunk alá és nagyon jó volt. Nekem nagyon hiányzik a 2-3-4 óra kintlét.

Tesó:
mi apával úgy döntöttünk, hogy néha még sok is ez a kettő, úgyhogy elvileg ennyi. De ha úgy hozná az élet, nem hiszem, hogy önként rászánnám masgam egy abortuszra...

Kép
Kép
pfranciska

BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?