Tipetupa
Én ugyan nem nézettem meg a vasam, elkezdtem szedni magamtól.
A hajhullás pedig állítólag addig tart, amíg szoptat az ember. Én balzsamozok, hajpakolok (lemosós és ráfújós
), Varga cseppezek, és mintha szelidült volna a dolog. De ma hallottam:
- tojássárgájába ricinus olaj => hajpakolás
- panthenol (spray, amit égett bőrre szoktunk fújkálni.)
Én ezt a kettőt még nem próbáltam, de állítólag jó. Nemtom.
Bogesz
Átalvás - nekünk most az utóbbi időben javulni látszik a helyzet. (Bár már volt ilyen, akkor az ideig-óráig tartott csak.) Tegnap pl. este 8-tól fél 4-ig volt egybefüggő alvás, akkor szopi, aztán kelés fél 8-kor.
Amit én elkövettem az az, hogy délután gyümizünk, két szopi között félidőben. (Tudom, elvileg délelőtt kellene, de akkor nem kell neki. Viszont délután igényli, mert valahogy éhesebb, és nem bír ki négy órát két szopi között.) Egyébként a sütőtök a menő. Nem tudom olyan gyorsan lapátolni, ahogy nyeli a kis drága
Esetleg ezt még kipróbálhatod. A módszert, és a sütőtököt is. Alma önmagában nálunk sem megy, meg savat is csinál.....
Ja, és én csak kanalazok, majd hamarosan veszek csőrös poharat.
Cumit már nem javaslok. Kanállal is olyan ügyesen tudnak enni. Ati is ha éhes, pikk-pakk bepuszilja a dolgokat, csak győzzem lapátolni.
Ati folyamatosan rotyog. De én boldog vagyok, hogy kijön
A többi meg nem számít. Hasi nem fáj, ehetek már bármit. Töltöttkáposzta, borsófőzi, kukorica, stb.
Nyálzás megy ezerrel, de még az ínyecske sem duzzadt.
Sziszike
Alapvetően én is szopiztatok. Esetleg kipróbálhatod, amit én.
Müller - milyen volt?
Mamiblue
Én is pont ma vettem egy doboz tejpépet. Nestle, teljes kiőrlésű rizs. Ehhez állítólag már csak víz kell...na kiváncsi vagyok, majd mekkora sikere lesz. De ebből is csak picit adok majd, délután, amikor gyümit szokott enni. Azért szeretném, ha még alapvetően szopizna.