Sziasztok!
Sok időm most sincs, bár olvasó fázisban vagyok minden nap, de írni sokkal több időbe telik
.
Katinkababa: Gratulálok az eredményekhez! Azóta még nem is reagáltam, mióta Ti voltatok orvosnál
. Remélem a rosszullétek hamarosan elmúlnak, és könnyebbek lesznek a napok! Hamarosan szabadság
! utána pedig már tényleg könnyebb lesz!
Cicóka, Lovászkata: Gratula a kisfiúkhoz!
Cicóka az UH képen hihetetlenül jól látszik, hogy fiú. Így jobban elkezdtem bízni abban, hogy tényleg lányom lesz, hiszen nálunk semmi kitüremkedés nem volt az UH-n
. És ezek szerint már ilyenkor is látható. Igaz mondta a doki, hogy inkább lánynak néz ki, de ezzel a képpel már el is hiszem
.
Bei: Az előttem szólók már elmondtak mindent az apa-babavárással kapcsolatban. Én a saját példámat tudom felhozni. Nálunk az első baba meghatódást, és könnycseppeket hozott. Ennek ellenére mégsem simogatta, mégsem kérdezgette, hogy mi van velem. Sőt, amikor mondogattam neki, hogy mikor mije nő a babának szinte hülyének nézett, hogy minek foglalkozom azzal, hogy a szemöldöke mikor nőtt ki.... Aztán bent volt a szülésnél, és amikor ő vágta el a köldökzsinórt, akkor valami megváltozott benne. Úgy tartotta a kezében a fiát, mint a világ legdrágább kincsét, és abban a pillanatban átérezte a szülővé válás minden szépségét. Aztán jött a második baba, majd a harmadik - ezek mentek el tőlünk - és még inkább nem érdekelte a dolog. Amikor viszont meghaltak ezek a babák, akkor hetekig maga alatt volt, és nehezebb volt őt visszahoznom, mint magamat. A mostani baba szintén könnycseppeket csalt a szemébe, de kemény férfiként megint azt mutatja, hogy mit neki gyerek
. De tudom, hogy ismét olyan boldog, mint a fiunknál, csak ezt férfiként nem szabad a nagy nyilvánosság tudtára hozni
.
Annus: Mi is a szüleimnél voltunk szerdától vasárnapig. Szintén medence parti
, és nagyszülői kényeztetés. A fiam lábán nincs épp bőrfelület
és valóban minden estére olyan volt ő is, mint egy varacskos diszkó
Leo: Én is támogatom a táblát. Ha kell segítség, szólj!
Én pedig... Nem igazán érzem, hogy terhes lennék. Már a hányásom is alább hagyott (napi egyre) energikusabb lettem. És megdöbbentő módon csak 4 órás bevásárlási őrjöngés után érzem, hogy elfáradt a hasam
. Holnap megyek az AFP-re, Hepatitis B-re. És beszélem meg a 18. hetes genetikai UH időpontot. Alig várom, hogy lássam. Úgy érzem esténként, mintha mozogna, és rugdosna, de mivel nem annyira erős még, ezért néha kétségbe vonom, hogy biztosan ő e
.
Mindenkinek szép napot, hetet és pocaksimi!
Puszi