Új privát üzeneted érkezett!

leo!

felőlem mehet úgy a tábla :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Cicóka...nagyon jók a Uh képek! :D Na, nekünk is ilyen egyértelműen látszott a kis kuki a lábaközt! :wink: Hááát, ez van, ha csak nem fog leesni az a kis nudli akkor fiús anyukák leszünk! :roll: :D
Gratulálok!

Köszi a bíztató szavakat mindenkinek! Próbálok nem parázni ezen az áramlás problémán! :roll: De nehéz, mert van rá esély, sajna nálunk a nagypapám veleszületett kamranagyobbodással élt. :( Ezért Norbinál is voltam szív uh-on a 19.héten de nála nem volt ilyen gond, szerencsére! :D
A 16.héten megyek az integrált teszt 2. részére, biztos ott is megnézik majd.
A hányinger múlóban, elég jól vagyok, és nagyon nől a hasam :shock: :D

-j-...sajnálom a rossz vérképet! :( De meglátod egy-kettő helyrehozzák! :wink: Én a folsavat most is szedem 2 naponta, és néha iszom vas+c vitamint is,mert én is voltam régebben vas hiányos.De a kismama vitamint csak 2-3 naponta szedem. :oops: :roll:

Kép
Kép
lovaszkata

Tényleg, akartam is kérdezni: a folsavat meddig kell szedni? Ezt elfelejtettem megkérdezni... :oops: :oops: :oops:

Julcsi!
Nem lesz gond, majd rendbeszedik. :) A következő laborodon már meglátod, alakul. :)
Egyébként nekem soha nem volt gondom, de most az enyém sem százas. Túl alacsony a vércukrom, illetve a hemoglobin szintem sem fényes. :) Az utóbbin kevésbé lepődtem meg, de az előbbi... :)

Lovászkata!
Látod, akkor most sem lesz gond. :) Egyébként az én hasam is nagyon nő - a párom jókat nevet rajta. Tetszik neki, mindig megsimizi. :)

Egyébként nálunk talán a férjemet jobban érdekli a neme, mint engem. Én tudom, hogy a szíve mélyén nagyon pici lányt szeretne, s mondta is, hogy átállítsa magát fejben a kissrácra, ha úgy alakul. :)

Kata
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
katinkababa
Eger

köszi lányok :)
egyenlőre csak cékla-tablettát javasolt a doki. a vas+folsavat (neo-ferro-folgammát) majd csak a 20. héttől, ha még akkor is baj lesz.

nálam nem újkeletű a vérszegénység... csak ilyenkor jön a para, hogy vajon mitől lehet... és reménykedem, hogy kizárólag a babó okozza... és nem vérzek valahol :?

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Kata! Nekem már csak vasat kell szednem. Szerdán voltam dokinál,akkor írta fel,de azt mondta már végig kell szedni. Azt hiszem 13-14 . hétig kell a folsavat.

Kép
bei

Gyors életjel!!

Megvagyunk,jól vagyunk.Szinte egész nap kinn az udvaron.Iza nagyon jól elvan,pancsizik is kinn,tök cuki!A nap végére mindig tiszta szutyok :lol: :lol:

Ma piac,meg após látogatás.Remélem picit pihenhetek,lesznek jó páran akik rohanhatnak a gyerek után :wink:

Visszaolvasni egyenlőre nem tudtam,mindjárt megpróbálom!

Leo!
Tábli oké,szerintem is kéne vmi,mert lassan azt se tudom ki kicsoda :lol: :lol:

Na jó,olvasok h képbe kerüljek!!!

Szép hétvégét mindenkinek!!!!!

annus11

Köszi, Bei!
:) Én tökfej, elfelejtettem rákérdezni. Bár nem ez az első dolog, amit elfelejtek mostanában.... :) :) :)

A vassal hálistennek nincs gond, ugyanis én kb. 2 éve rendszeresen iszom a vas+c pezsitabit. :)

Julcsi!
Cékla-tabletta helyett cékla? A párom nagymamija nekem mindig gyárt egy üveggel, amikor hazamegyünk, s azt eszegetem, csak úgy magában. :)

Annus!
Iza bizti remekül érzi magát. :)

Kata
katinkababa
Eger

Jó reggelt! :)

Kata. Én is elfelejtettem csak most szerdán mikor voltam,mondta,hogy akkor ír vasat,mert nem kell már a folsav. erre én: délelött vettem egy dobozzal. :) Na jó visszavették. Azt szedem amit Julcsi írt.(neo-ferro ) A vasam nekem az első vérképnél amit vettek,még sok is volt. :) Lehet azért ,mert vas kereskedésben dolgozom? :lol: Nekem jövőhéten,amikor megyek AFP vérvételre,akkor leveszik a teljes vérképnek is a vért. Egy szúrással megoldják. Aztán nem lesz uh most,hanem csak a 18. héten. :( sajnos. Bár akkor lehet nagyobb lesz az esély rá,hogy lát valamit a nemét illetően.

Lányok kinek hogy várja a párja,férje a babát? Nálunk nem tudom mi van,de azt mondja várja,de nem érzem. Nem kérdezi,hogy hogy fejlődik,hogy vajon hogy nézhet ki? Elég sokat ül gép elött és netezik,de eszébe nem jut,hogy megnézzen egy képet,hogy hogy néz ki x hetesen és hogy fejlődik és a kismamával mi történik és mi játszódik le benne. Szóval ez nekem furcsa. :cry:

Kép
bei

Szia Bei!

Az enyém is netezik, bár a múltkor a babásmamás.hu-t nézegette... :)
Egyébként szerintem ez teljesen egyén függő. G. egyébként is érzékenyebb pasi.
Pl. nekünk van közös babaváró naplónk, amibe mind a ketten írunk. :)

Viszont nekik nehezebb dolguk van. Te érzed a változásokat, mind fizikailag, mind érzelmileg. A párom pl. azt mondta azért jön el velem a vizsgálatokra, hogy egy kicsit érezze, hogy mi is történik velem.
Egyébként a férjem viccesen jegyezte meg ennek kapcsán, hogy vele végül is annyi történik, hogy decemberben majd "egy lakóval többet hoz a házhoz". :)
Szóval szerintem adj időt neki. Amikor majd pl érzi mozogni, biztosan másként éli majd meg. :)

Kata
katinkababa
Eger

Nekem is van baba naplóm. Mondtam is neki,hogy írhatna bele,hisz neki is van 2 külön oldal,ahova írhat,de eddig még nem tette meg. (pedig jó régen mondtam már) :cry:

A párom azt kérdezte nem rég,hogy ugye nem kell többet jönnie ultrahangra,mert ő türelmetlen és nem akar 1 órát várni,hogy sorra kerüljünk. (ennek ellenére a 12 hetes uh-nál azt hittem megváltozik minden,mert akkor nagyon érdekelte a dolog.)

Lehet én is türelmetlen vagyok,de nem az lenne a feladata az apukának,hogy lelkileg támogasson? Hogy ez miatt ne idegeskedjek és boldogan teljenek a napjaim? Eddig nem akartam panaszkodni,de most kitört belőlem. Bocsi. :(

Kép
bei

Kata!
céklatabletta jobb... így is nagyon büdösnek találom... nem írnám le, hogy mihez hasonlít leginkább szerintem...
tuti nem bírnám a rendes céklát megenni. sosem ettem, és otthon sem volt soha... (és még vagyok így egy csomó mindennel, hogy nem volnék képes megenni)

bei!
a neo-ferro-folgammában van folsav (nevében is benne van: folgamma)... de kell, mert segíti a vas felszívódását. sztem az összes vastablettában van (pl maltofer fol)

nálunk sem nagyon érdeklődő a párom a baba iránt... de nem is várom tőle. hiszen nem ő érzi... ő nem érzi... sztem majd akkor fogja igazán felfogni az egészet, ha már kívülről is lehet érezni a mocorgást. addig legalább megmarad csak az én babómnak :)
de azért minden reggel ad neki egy puszit :D

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

én egyébként direkt nem kértem hogy eljöjjön velem vizsgálatokra... úgy érzem, neki elég lesz, ha majd a 4d-s uh-n ott lesz (még várni sem kell akkor), mert ott látja majd igazán a babót... akkor lesz igazán ember-formája a számára is :)

amúgy pedig:
szép napot!!!

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Nálunk mondjuk speciális a helyzet, mivel X km-re autózunk minden vizsgálatért. :) És valahogy azt érzem, nem szívesen engedne el egyedül. :)

A várakozással kapcsolatban pedig az a véleményem, ha anyuka - pláne a végén nagy pocival - tud várni, apukának se jelentsen már nehézséget. :?

Kata
katinkababa
Eger

Kata!
nem apájának jelentené a nehézséget a várakozás, hanem engem idegesítene, hogy türelmetlenkedik.
mondjuk nem szoktam nagyon várni... fehéret húzok, aztán bemegyek amikor odaérek :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

[quote="-j-"][ írta:-j-b]Kata!

.. fehéret húzok, aztán bemegyek amikor odaérek :)

Ügyes. :)

Kata
katinkababa
Eger

Sziasztok!

Hát épp tegnap este gondoltam rá, hogy feldobom ezt a kérdést, amit Bei feltett, mert az én párom sem igazán... :( Mondjuk vizsgázik szegénykém hetente 2-3-szor, ha otthon van, tanul, így kicsit megértem. De ő sem érdeklődik, hogy mit érzek, vagy milyen ez az egész, ha mesélek neki, nem is nagyon szól hozzá. Igaz ő elég zárkózott alapból, meg sztem az első babánál azt sem tudja, hogy mit kéne kérdezni/mondani/segíteni stb. Mondjuk UH-ra mindig jön velem ( mi is 30 km-t utazunk), a 10 hetesen, amikor előszőr láttuk, hogy jár keze-lába, cumizik stb, akkor neki is megteltek a szemei könnyel. Úgyhogy a maga módján biztosan átéli, csak nem tudja kifejezni.
Szerintem türelem, majd bennük is alakul biztos az érzés. :)
Szép hétvégét Nektek!

Kép
orsolymors

Julcsi! igen tudom,hogy van benne folsav is,de külön már nem kell szedni folsavat. :) Szóval az is valami,ha ad reggel puszit pocira is,vagy megsimizi, de nálunk az is csak kérésre megy,amikor már rászólok, hogy esetleg adhatnál babának is puszit vagy megsimizhetnéd. :( Szerintem a mozgást is csak akkor kezdené nézni, ha szólok neki,hogy elkezdett rugdalni. Magától még azt se kérdezné meg , észrevenni meg hogyan?, ha szinte nem is ér a pocihoz.

Na mind1. Nekem ez jutott. Vagy ezt választottam ? Persze nem tudhattam,hogy így lesz.

Kép
bei

Sziasztok

Bei ne aggodj az en parom csak azt mondja o mar megtette amit neki kellett , na meg a simogatas is, nekem kell szolni "megsimizehetned a babat" ..akkor simogatja a hasam :) Internet meg reggeltol estig. Viszont Uh-t mi is egyutt csinaljuk mindig ...de jo mindjart szerda itt a kov....ugy latom ez a termeszetes neki.

Na csajok megyek kovetem Annus Izajanak peldajat lubickolok ha talalunk parkolot!

Szep szombatot!

Daisypath Christmas tickers
Lilypie Pregnancy tickers
nenu

Bei!

Nem szabad ilyen negatívnak lenned. :) Tudom, dolgoznak ezek a fránya hormonok és sokszor sajnos az ember hajlamos borúsabbnak látni a dolgokat. :)

Hidd el, "jó jutott neked" és nagyon jó apuka lesz a párod. Viszont ne sürgesd, ne "adj neki feladatot" a babával kapcsolatban, adj időt, hogy hozzászokjon, hogy feldolgozza, hogy megérjen benne a dolog. És nem lesz semmi baj, hidd el. :)

Kata
katinkababa
Eger

Szerintem se aggódjatok!Hiszen majd 9 hónap van arra h megbarátkozzanak a gondolattal!Mi ugye minden nap tudatában vagyunk annak h van vki a pocakban,ők majd később fogják ezt fel!Az én férjem is akkor lett igazán "érdeklődő"mikor már rugdosott a baba és akkor folyton a pocakomat leste,meg hallgatózott,akkor megrugta a baba stbstb.Szóval így kezdett kialakulni vmi kötődés!

Aztán a szülésnél meg el nem lehetett volna vinni semmivel sem,alig várta h bejöhessen.És elsőnek ugye ő fogta meg a babát,nem is én(műtét miatt)

Amúgy ha megszületik még akkor is kell idő.Kezdetben elsősorban az anyukára van szüksége a bébinek,(ilyenkor is kicsit haszontalannak érezhetik magukat)bár az esti rutinnál már akkor is sokat segített az uram,de igazán felhőtlenül akkor voltak együtt mikor már kicsit értelmesebb volt a gyerek. :lol:

Minden férfi a családban azt kérdezte az első nap h mikor fog járni/beszélni stbstb.Nem igen tudtak egy kisbabával mit kezdeni,ugye folyton aludt :lol: :lol:

Iza keresztapja is bevallotta h akkor szerette meg igazán mikor már tudtak "kommunikálni" :lol:

Na csak annyi a lényeg h a pasik ilyenek!De ahogy a gyerekre néznek szerintem mindent elárul!Szerelem lesz első látásra :wink: No para :) Csak mi vagyunk ilyen érzelmesek :lol:

annus11

bei!
van, hogy én is rászólok a kedverse, amikor megy melózni, hogy a babótól még el sem búcsúzott. olyankor néha néz rám "eznemteljesenszázas"-tekintettel :lol: de megteszi.
hiába no. pasiból van...

érezni a mozgást... hidd el, más lesz, ha majd már akkor a pocid lesz... és igenis, tuti szólni kell neki... meg hát a kezét irányítani, hogy hova tegye... de élvezni fogja :) legalábbis így gondolom. remélem :)

Kata!
igen... fehéret húzok :) bár múltkor letolt érte a dokim. "te ugye nem dolgozol???" nem... "akkor mit keres rajtad a köpeny?"
szóval már tudom, hogy hozzá civilben megyek. bár ő úgyis rögtön behív, ha látja, h ott vagyok.
inkább uh-nál számít sokat, hiszen ott sajnos előfordul 2-3 óra várakozási idő is.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Nem voltam pár napig,jó sok mindenből kimaradtam! :oops:

Lovaszkata: gratu a jó eredményekért és megy a drukk a pici szívecskéért,mert biztosan rendben lesz minden!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8)

Cicóka: Neked is ÓRIÁSGRATULA!!! A képek fantasztikusak és a kukac tényleg tök egyértelmű! :D

Bei: én is egyetértek a többiekkel,ahogy nagyobb lesz a babó,úgy kötődik apuci is egyre jobban majd az ő kis csemetéjéhez! :) Meg hát most mi kismamik hajlamosak vagyunk túlreagálni a dolgokat,sokkal érzékenyebbek vagyunk minden miatt... Ebből a szempontból nekem szerencsém van,nálunk folyamatosan megy a pocakpuszi,pocaksimi,páromtól és gyerkőceimtől egyaránt. Pl. amíg a férjem eddig ritkán telefonált haza napközben a m.helyéről,addig most minden nap jön a telcsi,hogy vagyok,pihengessek,stb. Édes! :-) Egy kismamának tényleg nagy szüksége van erre,de nem minden pasi ilyen. Ahogy Katinkababa írta,nekem is érzékenyebb párom van,talán ezért van ez így. Meg nálunk már én teljes mértékben (4. baba ugye és 6.terhesség...,soványka is volnék) érzem a bababökdösést belülről,néha jó nagyokat kapok,hogy én is megijedek. Már a 12.héttől vannak ezek a mozgások,de akkor még nagyon pici,óvatos volt,mostmár jobban érezhető! :-) Úgyhogy folyton figyelem a bébit és megnyugszom,ha mozog,hogy minden rendben van,azaz él és mozog. :D

Julcsi: nekem is xar a vérképem,vérszegény vagyok és én is azt a lila dobozos neo...mit tomén mi a neve,szóval azt kell szednem. A terhesség miatt van,majd szülés után visszaerősödünk! :lol:

Zsani és Orsi: nálam is volt,hogy nem éreztem semmi tünetet és tessék... már mocorog a kis betyár! 8) No para!

Elköszönök most,de még annyi: Bei,fel a fejjel,csak optimistán mindent,ok? :wink:

Szép napot Nektek! ( Nem tudom,ti hogy bírjátok ezt a hőséget,de én totál kész vagyok... :? )

Cicus

Kép
cicus78

Bei: még elfelejtettem: nagyon szép álmod lehetett,irigy is vagyok! :wink: Én is akarok ilyen álmot látni,én is,én is!!! :P

Cicus

Kép
cicus78

:) Köszönöm lányok! Kicsit megnyugtattatok, bár irigylem azokat,akikre jobban odafigyelnek. Majd meglátjuk hogy reagál, ha már ő is érzi a rugdosását.Lehet érzékenyebb vagyok,de már terhesség elött is kezdett elhanyagolni,csak akkor tűrtem-tűrtem,most meg a hormonok irányítanak. :roll:

Orsi! Akkor most te is megnyugodtál? :) Holnap strandolok. Gunaras. :) De jó lesz. Apuka meg szét löveti magát. Megy Paintballozni a kollégáival. Remélem kap pár lila- zöld foltot a combjára és fájni fog neki :) Oppsz De gonosz vagyok.... :shock:

Kép
bei

Cicus! Remélem te is álmodsz ilyen szépet! :wink:

Kép
bei

Csajok - elküldi nekem valaki a táblát és akkor felrakom a gmail-re
kisbeka@gmail.com

Szerintem nem kell túlparázni, hogy a párotok mit szól a babához most, ő csak annyit érzékel belőle, h mindenki nyűgösebb, érzékenyebb, most még van, akinek a hasa sem látszik. A hormonok dolgoznak bennünk és bennük meg nem. Mondjuk azt azért meg lehet kérdezni, hogy hogy van az ember lánya... :D

Én egyébként alkatilag sem vagyok olyan típus, hogy sokat lelkizzünk ezen, meg nekem nem hiányzik, hogy jöjjön a vizsgálatokra, elég, ha én ott ülök a sok nő között, nekem nincs rá szükségem, hogy kisérgessenek, de mindenki más persze. Én ha tudom, h lesz 4D UH megkérdezem, hogy el akar-e jönni és rábízom. Most úgy látom, h az első gyerkőc érdekesebb volt :D

Nálunk a szülés után első látásra szerelem volt, ő kapta meg először a kezébe, mert császár volt. A szerelem azóta is tart :D :D

Kép

Kép
leo50

Sziasztok!

Szerintem sem kell ezen parázni, ha a férjetek vagy a párotok nem érdeklődik annyira.
Az én férjem se ilyen érdeklődős, nem néz babamagazint, és nem kérdezget...bevallom néha nekem is rosszul esik.Norbinál se volt érdeklődőbb, és mégis nagyon jó apuka lett belőle.
Én mesélek s ő meghallgat ennyi.De már nem is vagyok olyan érzékeny mint az első babavárásnál. :wink: Akkor is és most is azt mondja hogy majd örül a babának ha már kinnt lesz! :wink:
És igen az első gyerek érdekesebb volt nálunk is, de talán nekem is :oops: :roll: Félre ne értsétek, a tesót is nagyon várom és imádni fogom.De az első baba várás az ...az más :D Most itt van a nagyfiam és leköti az időm, nem érek rá meregni és álmodozni.
De azért később neki is fogok énekelni mert azt Norbi is szerette. :lol:

Hogy bírjátok ezt a meleget???
Sajna megy ez a hülye FociVB, nem szeretem.Férjem azt nézi én így hamar aludni megyek szerintem. :?

Kép
Kép
lovaszkata

Annus...és igen neked is tök igazad van, aki nem olyan érzelgős apuka, az nem fog tudni mit kezdeni a babával az első időben. mert csak alszik, sír és cicizik. No a miénk még hasfájós is volt! :( Csak fogják, ringatják...de nem szívesen akarnak kettesben lenni vele hosszabb ideig...talán félnek is kicsit??? :roll: nem tudom. :lol:
A nagy szerelem fél éves kora körül kezdődött mikor forgott, kúszott, kacagott a baba! :lol:Persze minden férfi más, nekem ez a tapasztalatom. :wink:

Kép
Kép
lovaszkata

Sziasztok!

Elnézést a zavarásért! A 2009. novemberi topicból vagyok. Eladó egy két hónapot használt AVENT Isis kézi mellszívó tartozékokkal 8000 forintért és egy szintén két hónapot használt Giraffe Club szürke-piros vízszintesig döntethető babakocsi, lábzsákkal, esővédővel és hordozóval 35000 forintért. Érd: priviben

Mindenkinek szép babavárást és örömteli babázást kívánok!

Judit

Kép
petra09

Sziasztok, szomszédaink költöznek haza Németországba,ésmivel nem terveznek több babát,eladják a KOMPLETT BABAFELSZERELÉST.
Quinny babakocsi, philips babaőr, pelenkakuka, baldahin, függöny, lámpa.... kiskád, állvány, biztonsági fürdető...

érdemes megnézni, minden Bp.2 kerületben van, innen lehet elvinni.És az árak irányárak. Smile

http://picasaweb.google.com/11345920212 ... directlink

érdeklődni sofka08@gmail.com

freestyler

Sziasztok!

Remélem mindenki átvészelte a hétvégi hőséget, én magam a szúnyoginváziót keményebbnek érzetem mint a meleget. Mi a Duna, anyukám pedig a Tisza partján lakik, és szombat este hazautaztunk hozzá. Szóval csípéseim száma úgy kb 1 trillió :cry:

Nagy köszi mindekinek a gratulációt a KisTököshöz :lol: családilag már így hívjuk, egyelőre még nincs névötletünk, az csak lányos vonalon volt :oops:

Apuka kérdés: szerintem legyünk türelmesek, főleg az első babások, hizsen mi az elmúlt időben szinte már nem is tudunk másról beszélni csak a születendő gyerekről, így a leendő apukák egy új szituval találják magukat szemben: nem ők vannak az első helyen!! Ami ugyan nem igaz, de ezt butuska férfitársainknak nyomatékosan el is kell mondani :roll: nálunk ilyen szempontból kitűnő a helyzet, a párom jön velem, érdekli, állandóan vizslatja az állapotom (előbb észre veszi, ha kezdek rosszul lenni mint én magam) beszél róla, sőt a saját gépén ugyanaz a két vonalzó szerepel, mint nekem itt. Eleinte nekem is nehezebb volt, mert ő teljesen racionálisan fogta fel az elején, tudta, hogy akár el is mehet a természetes szelekció miatt és inkább azt tartotta nagyon fontosnak, hogy bármi történik is a lényeg, hogy képesek vagyunk rá - mi ugyanis a korunk miatt aggódtunk egy kicsit, hogy majd nehezebben vagy netán egyáltalán nem jön össze. Amit én nagyon fontosnak tartok, hogy rá is kell időt szakítani, és bár az természetes, hogy mi a babával és magunkkal vagyunk elfoglalva a férfinak is szüksége van ránk, hiszen ezért vagyunk együtt. Figyelni kell az ő dolgaira is, és kell, hogy azok is érdekeljenek bennünket.
Szóval szerintem Bei mindeképpen hozd fel ezt a témát otthon, beszéljetek róla, hacsak hallgatsz és gyűlik benned a feszültség emiatt az nem oldja meg a helyzetet és későbbiekben félreértésekre adhat majd alkalmat, ami továbbiakat generál ... stb és így tovább. Mi addig sosem állunk fel az asztaltól amíg meg nem beszéljük, ha egyikünknek van valami problémája és azt nem tisztázzuk mindkettőnknek megfelelő módon. Nálunk ez működik.

Bocsi Mindenkitől nem akartam kioktató lenni, és nem hiszem, hogy párkapcsolati guru lennék - főleg mert még csak mostanra találtam meg az igazit :oops: - csak a tapasztalatomat szerettem volna megosztani veletek.

Szép Napot!
H

cicóka

Sziasztok!

Megint hétfő... Csak nekem ilyen hosszúak a hetek?
Ha előbb panaszkodok, előbb lép a párom... Tegnap este vagy 10 percet cirógatta a pocimat, igaz egy szót sem szólt "hozzánk", de nagyon édes volt így is! Teljesen feldobódtam! :lol:
Nálam tünet továbbra sincs, bár ma mintha kicsit szurkálna a hasam. Holnap reggel védőnő, este pedig 16 hetes UH! Alig várom, hogy újra lássam a kis tücsköt, szorítsatok!
Megy még valaki a héten valamilyen vizsgálatra/UH-ra?

Mindenkinek megy a drukk!

Üdv.

Kép
orsolymors

Sziasztok!

Sok időm most sincs, bár olvasó fázisban vagyok minden nap, de írni sokkal több időbe telik :).

Katinkababa: Gratulálok az eredményekhez! Azóta még nem is reagáltam, mióta Ti voltatok orvosnál ;). Remélem a rosszullétek hamarosan elmúlnak, és könnyebbek lesznek a napok! Hamarosan szabadság ;)! utána pedig már tényleg könnyebb lesz!

Cicóka, Lovászkata: Gratula a kisfiúkhoz!
Cicóka az UH képen hihetetlenül jól látszik, hogy fiú. Így jobban elkezdtem bízni abban, hogy tényleg lányom lesz, hiszen nálunk semmi kitüremkedés nem volt az UH-n :). És ezek szerint már ilyenkor is látható. Igaz mondta a doki, hogy inkább lánynak néz ki, de ezzel a képpel már el is hiszem :D.

Bei: Az előttem szólók már elmondtak mindent az apa-babavárással kapcsolatban. Én a saját példámat tudom felhozni. Nálunk az első baba meghatódást, és könnycseppeket hozott. Ennek ellenére mégsem simogatta, mégsem kérdezgette, hogy mi van velem. Sőt, amikor mondogattam neki, hogy mikor mije nő a babának szinte hülyének nézett, hogy minek foglalkozom azzal, hogy a szemöldöke mikor nőtt ki.... Aztán bent volt a szülésnél, és amikor ő vágta el a köldökzsinórt, akkor valami megváltozott benne. Úgy tartotta a kezében a fiát, mint a világ legdrágább kincsét, és abban a pillanatban átérezte a szülővé válás minden szépségét. Aztán jött a második baba, majd a harmadik - ezek mentek el tőlünk - és még inkább nem érdekelte a dolog. Amikor viszont meghaltak ezek a babák, akkor hetekig maga alatt volt, és nehezebb volt őt visszahoznom, mint magamat. A mostani baba szintén könnycseppeket csalt a szemébe, de kemény férfiként megint azt mutatja, hogy mit neki gyerek :). De tudom, hogy ismét olyan boldog, mint a fiunknál, csak ezt férfiként nem szabad a nagy nyilvánosság tudtára hozni ;).

Annus: Mi is a szüleimnél voltunk szerdától vasárnapig. Szintén medence parti :), és nagyszülői kényeztetés. A fiam lábán nincs épp bőrfelület :) és valóban minden estére olyan volt ő is, mint egy varacskos diszkó :D

Leo: Én is támogatom a táblát. Ha kell segítség, szólj!

Én pedig... Nem igazán érzem, hogy terhes lennék. Már a hányásom is alább hagyott (napi egyre) energikusabb lettem. És megdöbbentő módon csak 4 órás bevásárlási őrjöngés után érzem, hogy elfáradt a hasam :). Holnap megyek az AFP-re, Hepatitis B-re. És beszélem meg a 18. hetes genetikai UH időpontot. Alig várom, hogy lássam. Úgy érzem esténként, mintha mozogna, és rugdosna, de mivel nem annyira erős még, ezért néha kétségbe vonom, hogy biztosan ő e :).

Mindenkinek szép napot, hetet és pocaksimi!

Puszi

titokbaba

Sziasztok!

Voltam uh-on! CRL: 64mm, tarkóredő 1.0mm.
12 hét 6 naposnak írják, az előző uh-hoz viszonyítva 1 héttel több!
A lényeg, hogy minden rendben van.

Sajnos nem láttam rá a monitorra, de képet kaptam és nagyon édes!

Ja, és azt hittem, hogy hasi uh lesz de hüvelyi volt.

Kép
eper74

Eper: gratula, az én kisfiam a múlt héten hétfőn volt ugyanekkora :lol: Ha nálunk is nem mondtak volna a múlt héten +1 héttel többet tényleg majdnem egyidősek lettünk volna

Orsi: szorítok holnapra, majd várjuk a beszámolót

cicóka

Szisztok! Cicóka! Köszi a tanácsokat :) ,nem veszem kioktatásnak . A helyzet az, hogy én szakítanék rá időt csak ő nem szakít rám, ez az én nagy bajom. És már párszor mondtam neki dolgokat és leültünk beszélgetni,de úgy látszik egyik fülén be a másikon ki. Én úgy érzem megtettem mindent. De most a legutóbb talán megértette,mert kicsit erélyesebben mondtam. :x Majd kiderül. Azóta jobban érdeklődik felőlünk, talán hatásos voltam. :) Szúnyog ellen én vettem Off krémet,amit gyerekek is használhatnak. Egész jó illata van és tényleg hatásos. Voltam szombaton tó parton halászlé főzéses buliba és engem nem ettek. :) Pedig szeretnek 8)

Orsi! Drukkolok! Gyere ám a hírekkel! Örülök,hogy hatott a panasz szava. :wink: Én ma voltam védőnőnél. Lemért. 5 kg-ot híztam eddig. :( Bár azt mondják az végül is normális, ha ugye egyáltalán nem voltam rosszul. Jövő héten megyek AFP-re + vérkép. Aztán nálam nem lesz 16 hetes uh.-csak 18 hetes.

Eper! Gratulálok! Nem látta a nemét? NEm mutatta meg magát? Ritka ilyenkor már a hüvelyi uh. de orvosa válogatja. A következő már tuti hasi lesz.

További szép napot mindenkinek!!!

Kép
bei

Köszönöm!:) Boldog vagyok!

bei: szerintem is légy türelemmel, lehet, hogy csak miután megszületik és számára is valóságossá válik, érzi át amit te már most!

Kép
eper74

Eper: nagy-nagy gratula! :D Tök jó, hogy már a legfiatalabbak is túl esnek a misztikus 12 héten!
Bei: neki nem is panaszkodtam.... Lehet, hogy titokban fórumot olvas???? (Nem hiszem egyébként!) :lol:

Kép
orsolymors

Szia Mindenkinek!!! 8)

Bei: köszi! :) De még nem álmodtam Vele semmit... :( Na majd ma éjjel! :D Amúgy talán azért sem,mert alig alszok éjszakánként,nem tudom veletek ez hogy van?
Én nem tudom lányok,hogy hány kilót híztam...? A felújításnál ugyanis elpakoltuk valahova a mérleget és azóta nincs meg. De nem is keresem! :lol: :lol: :lol:

Orsi: holnap megy a drukk!!!!!!!!!!!!! Ja és gratu a pocisimihez! :D Ez még csak az első lépés apától! :wink:

Titokbaba: bizti a pocaklakót érzed! Nem is kell eleinte erősnek lenni a mozgásnak,hisz pinduri még! Szép fokozatosan. Na de tudod Te is,hiszen már átélted ezt a szép érzést! :)

Eper: nagy-nagy GRATULAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! Végre Te is túl vagy a 12 hetin! 8)

Velem semmi érdekes,az egyetlen tünetem,ami eddig is volt,a cicifájdalom,az megvan,egyébként semmi. Meg a sok pipilés,még éjjel is. :?
Örülök kicsit a mai rosszabb időnek,hogy így lehűlt,mert ezt a dögmeleget nagyon nem bírom! De holnaptól asszem megint jön a kánikula... És addig nyaralni sem tudunk,amíg nincs kész teljesen a lakás... :?

További szép napot Nektek,remélem mindenki jól van!

Cicus

Kép
cicus78

Sziasztok!

A pocisimi jó dolog - nálunk beszél hozzá... :)

Tegnap séta közben megtippeltük, hogy milyen nemű lesz és melyikünk a domináns (ő barna hajú, bőrű, szemű - én szőke, kékeszöld szemmel és fehér bőrrel) - arra jutottunk, hogy sötét hajú, barna szemű lányunk lesz. :) Majd meglátjuk.

Én sajna nemhogy kifelé lábalnék ebből a hányingeres történetből, hanem egyre rosszabb....

Titokbaba!
Gratula a "pillangókhoz" a pocidban - mindenhol így jellemezték, ahol olvastam... :)

Eper!
Gratulálok a sztárfotóhoz. :)

Orsi!
Szorítok a védőnőhöz, de még inkább az uh-hoz. :)

Cicóka!
Pedig lassan ideje lesz fiú néven törni a fejeteket. Bár azért még annyira talán nem sürgős... :)

Bei!
Szerintem az 5 kg nem vészes.

Én még mindig 0-n állok, bár ez még csak a 12. hét. Az az igazság, hogy a ropin kívül még mindig nem nagyon van olyan, ami jól esik. :)
Pedig a párom holnapután vacsizni akar(t) vinni az esküvős éttermünkbe. :) Ugyanis akkor lesz a szülinapom & házassági évfordulónk. :)
Hát nem tudom mi lesz belőle... Egyrészt a gyomrom miatt, a másik pedig, hogy a két hónapja felújított lakásban valahol szivárgás van.... Úgyhogy lehet, hogy konyhaszekrény kibont, gipszkarton leszed, fal kibont.... belegondolni is szörnyű... :) És mikor máskor érne rá a vízvezeték-szerelő????

Kata
katinkababa
Eger

Sziasztok

Katinkababa nem sokara jobban leszel kitartas..kb. 1 hete nem erzek semmit, de mig rosszul voltam tudtam hogy terhes vagyok :) akkor meg alig vartam , hogy atlepjem a kritikus idoszakot.

Eper Gratula a jo eredmenyekhez!!

Orsi holnap minden ok lesz , lelekben veled vagyok. Latod az urad miatt meg ne aggodj majd gyozod eltavolitani ..levizsgazik aztan ti lesztek az egyetlen gondolatai :lol:

Szerdan este 9-kor megyek UH-ra ha meg sikerul irok utana hogy mi volt. Jo lenne ha a masik petezsakot mar szinte nem is latnam legalabb nagyobb helye lenne a mutymuruttyunknek :wink:

Jo ejszakat es babakkal teli almokat nektek :!:

nenu

Na megint bejelentkezem!ma megyünk haza!!!!

Tegnap jó kis vihar volt,nyilván épp a strandon voltunk :lol: De azért apa és lánya pancsolt egyet,csak nem tudtunk letelepedni a fűbe mert vizes volt :( na majd legközelebb!

Eper!
Grat az eredményhez!!!!Örülök h minden oké!!

Orsi!
Neked meg mennek a drukkok!!!

Kata!
Huu,gáz ez a vízszivárgás....itt is valahonnan jön a víz,lehet a zuhanytálcánál...de most nem akartunk ezzel foglakozni,majd legközelebb szétszedi az uram :roll: Szerintem menjetek vacsizni,max te vmi könnyű kaját eszel!Nekem a sajtos dolgok jönnek még be :wink:

Hányinger még megvan nálam is,de már ritkább,pocakom néha fájdogál,remélem a béb hatalmasat nőtt odabenn :lol:

És igen,2.terhesség tényleg tök más.Mármint az érzés.pedig nekünk is tervezett baba és nagyon várjuk.Talán apuka még lelkesebb is mint az elsőnél,gondolom már tudja h mi vár rá/nk :lol:
Valahogy olyan mint az első csók,nyilván 8 év után már nem remeg kezem lábam ha az uram ad egy csókot :lol: jól is néznék ki :lol: :lol:
Nekem olan vegyes érzéseim vannak,egyrészt Iza mellett nem sok időm van aggódni,de néha meg rám jön és akkor aggódom,közben meg tudom/remélem h nincs baj.Meg próbálom nem hasonlítani a 2 gyerkőcöt már most,na de csak van már egy viszonyítási alapom,szóval nehéz. :wink:

Leo!
Látom nálatok is ugyan az volt a műtét miatt.Mondjuk én szerettem volna ha elvághatja a köldökzsinórt,nagyon készült rá :roll: De hát így alakult :wink:

annus11

Sziasztok!

Ma voltam védőnéninél, elég alacsonyka a vérnyomásom, 90/55 :( Mondták hogy egy kávét ihatok ha szeretem, de én mostanában nem kívánom. :roll:
Rosszul már nem igen vagyok, azt néztem hogy nagynak érzem a hasam, de a Norbis terhességemhez képest kevesebbet nőtt a pocim :shock: Csak 1 cm-t, aztán lehet rosszul mérték.
Híztam 1,5 kg-ot összesen eddig, a multkori váratlan fogyás segített hogy "csak ennyit" hízzak.Bár az én túlsúlyomhoz ez is sokkk! :oops: :(

Ti hogy értelmeztétek ez a Gyed/gyes dolgot? 2012 ben állítják vissza a 3 évet, akkor aki közben szül(mint mi) annak is visszamenőleg megadják??? :roll:

Mindenkinek kitartást aki még hányós, már nem kell sokat szenvedni, aztán jön a kellemes 2.trimeszter! :D

Kép
Kép
lovaszkata

Sziasztok!

Basszus Annus de megszivattál! :D :D :D Olvasom a Katához írt vízszivárgást, azt hittem magzatvíz gond van, gyorsan olvasok vissza, hogy milyen nagy baj van, nem találom sehol. Utánna olvasom, hogy vízveteék gond van... Hát megkönnyebbültem.... :)

Én ma voltam védőnőnél meg laborban. Védőnőnél minden ok, 120/70 vérnyomás (nekem ált kicsit magas 135 körüli), vizelet negatív a gyorsteszt alapján, és mindösszesen 1 kg-t híztam. Ennek örülök nagyon!
Mivel negatív lett a toxoplasmám, így minden hónapban mehetek laborba kontrollra. Ezt megnyertem! Ez van!
Este UH, kicsit izgulok, remélem minden ok lesz!
Szép napot!
Puszi

Kép
orsolymors

Húúúú Kata! Ez a 90/55 ös vérnyomás tényleg alacsony. Tényleg igyál kávét.Tejjel nem olyan szörnyű :) Nekem 117/63 volt.

Lányok lassan lehet feltölteni pocis képet is. :) Mi a véleményetek? Ha megjövünk a nyaralásból (jövőhét hétfőn megyünk, pénteken jövünk haza) rakok föl párat.

Nenu! Szorítok uh-ra!

Szisztok! Pusz mindenkinek!

Kép
bei

Sziasztok!!

Neharagudjatok,hogy zavarok,de van egy eladó fehér,kismama nacim,(lenvászon)S-es méret 2000 ft

Illetve,S-M-es méretű kismamafelsők. 1500-2000 ft/db

Képet tudok küldeni,többit pü. megbeszéljük.

További szép napot kívánok mindenkinek.
csucsu99
Budapest

Sziasztok!

Nenu! Drukk a holnapi uh-hoz. :)

Annus! Pocifotó??? :)

Lovászkata! Az a 1,5 kiló tényleg nem sok. :) A vérnyomásom nekem is kicsi - bár én ha nagyon szédelgek, már néha megiszom egy kávét. :)

Orsi!
Ez legyen a legnagyobb baj. :) Az az 1 kg semmi. :)
Hálistennek nem a magzatvízzel van gond. :)

Bei!
Lassan tényleg jöhetnének a pocifotók.

Ma megint lebuktam. Kétgyerekes kolléganőm rákérdezett, hogy "ez ugye babapoci?". Szóval lassan jó, ha jön a főnököm és publikussá tudom tenni, mert már tényleg látszik.

Kata
katinkababa
Eger

Sziasztok!

Csak gyorsan lejelentkezem, mert 2 percre kaptam meg a gépet! :)
Ölöm ét bódottá!!!! :D :D :D Hazaértünk az UH-ról, minden a legnagyobb rendben, fej és mellkas kerültete mért legfőképpen, minden méret a korának megfelelő, holnapután mehetek 2. vérvételre (integrált). Gyönyörű volt és valószínű kislány! :) :) :)

Berni! Drukkolok holnap, este dobhatnál egy sms-t!

Pusz mindenkinek!

Kép
orsolymors

Sziasztok

Koszi szepen a drukkokat mindenkinek :!: ... , talan ide is tudok erni meg holnap este a beszamoloval.

Orsi na ugye en megmondtam mint mindenki hogy minden rendben lesz, szoval kislany akkor ha nalunk kisfiu :wink: :wink: mehet a lagzi :lol: GRATULALOK!! Holnap megy az sms.

Jo ejt nektek :!: :!:

nenu

Sziasztok!
Gyors helyzetjelentés, és életjel. Nem győzök utána olvasni. A hétvégét a kertünkben töltöttük és ott nincs net.
Gratula Lovászkatának és Cicusnak is a kis tökösökhöz.
Holnap megyek dolgozni! Május 5 óta nem voltam.
Ja voltunk polgármesteri hivatalban és kértünk időpontot esküvőre.
Július 17-ét kaptuk!!! Akkor leszek 17.hetes terhes és 17 vendéget akarunk hívni is ez tök furi!
Csütörtökön 12.hetes uh. Szorítsatok izgulok! Ma fájt a fejem, a hasam nagyon szar volt, de remélem nincs baja a babónak!
Mindenkinek puszi a pocakjára!!!

Kép
Kép
zsanimanó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?