Nalunk megvolt az elso ataludt ejszaka 8 oraval
En is jo kipihent vagyok vegre, persze eddig is aludt 6 orat, miota hazahoztuk a korhazbol, ugyhogy egy szavam sem lehet. Bar az altatas nalunk is hosszu projekt, de ha egyszer elalszik vegre, akkor mar nyert ugyunk van.
Minyu: Csonginak tenyleg nagyon menos a farmer szerkoja
A.m.: MiniGyuszi is nagyon jo baba. Es mar 10 hetes??? Dobbenet!
Bagzerka: tenyleg nagyon profi vagy kendo-ugyben. Ugy tunik egyebkent, hogy kezd tetszeni Benedeknek a hordozo, amit vettem. Tegnap megint beleraktam csak probakeppen, es most nem orditott, jol elleskelodott benne, nyugodtnak tunt. Szoval most mar kimostam (eddig nem akartam, mert logott a levegoben, hogy esetleg visszaviszem), es matol hasznaltba is vesszuk. Bar nem akarom allando jelleggel, csak ha nyugosebb napja van, es neki is, nekem is jobb, ha ott van kozel hozzam.
Bejci: en reggel meg este fejek, reggel azert, mert 6 ora alvas volt eddig ugye, es annyi tejci lett, hogy ha nem fejtem, csak egesz nap azt erezem, hogy teli a mellem. Igy reggel fejek, de akkor csak ugy felig, este meg az utolso szopi utan teljesen, mivel nekunk ejszaka egy szopi kimarad, igy az utolso fejessel egy kicsit stimulalni akarom a tejkepzodest.
Lolababa: nalunk is altalaban ugy zajlanak az estek, mint nalatok. A furdes utan szopi, es le akarnam tenni aludni, mert latszik is rajta, hogy hullafaradt, de jol eljatszadozik velunk 1-2 orat. Raadasul mi olyan-polya-szeru izeben altatjuk, ami tenyleg megnyugtatja, de meg igy is hosszu projekt az altatas.
Starlark: nem semmi, hogy Donat nem alszik napkozben ... szerintem mar nagyon faradt lehet. Persze az is lehet, hogy egy olyan KisTucskot kaptal, akinek ilyen keves alvas is eleg > most jol megvigasztaltalak, mi?!
Kistiggrincs, Honey, Agi: nagyon sajnalom a hasfajossagot
Cseresznyemag parnat probalta mar vki? Szerintem erdemes. Esetleg kicsit tornaztatni, felhuzni a labait, es kivulrol befele haladva korozni, ez is segithet, hogy tavozzanak a szelek. Ja, meg esetleg az a tartas, hogy rafektetitek az alkarotokra a bebit, ugy hogy a buksija a konyokhajlatban legyen, ez is segithet.
Honey: en egyenlore mindent eszek, de nagyon figyelek arra, hogy ha Benedek nyugos, akkor mit ettem elotte 5-6 oraval. Ha 2x ugyanazt a kajat rosszul viseli, akkor olyat nem eszek. Igy tudom pl., hogy a toltott paprika nem jon be neki. De tejet szigoruan csak poharral (2 dl) iszok naponta.