Új privát üzeneted érkezett!

Egyébként szerintem akinek nem jó a hátonfekés, az érzi is, mert szédül, vagy ilyesmi... meg nekem a keresztcsontom táján szokott ilyenkor fájni...

yuyu79

Vagyok! csak szopi, meg elmosogattam, meg előkészítettem a túrótölteléket a sütihez.

Eszterházy rostélyos:

a zöldségeket gyufaszálnagyságúra vágjuk és olajon megfonnyasztjuk- lehet alá tenni egy pici nagyon apróra vágott hagymát is- felöntjük egy kevés vízzel, sót, babérlevelet, kis őrölt borsot, cukrot teszünk bele. Mikor félig puhára párolódott a tejfölt összekeverem liszttel, mustárral, egy kevés citromlével és teszek bele a zöldségek levéből. Simára keverem és az egészet hozzáöntöm a zöldségekhez. Puhára párolom. Nekem most van hozzá külön sült hús, mert Anyum sütött egy darab combot egészben abból néhány szeletet beletettem és azzal pároltam készre. Ha nyers hússal indultok, akkor először a hússzelet mindkét oldalát az olajon megpíritjátok és onnantól ugyanúgy megy minden tovább. Makaróni a körete.
Ez egy gyorsított recept, szakácsként nem így tanultam, de az íz a lényeg. :)

Apróéknak még nem is gratuláltam!! Tehát nagy-nagy gratula!!! Szegény Apró egy hős, tudom mit élhetett át, mert én is ebben a cipőben jártam. Sajnálom, hogy a vége neki nem ment simán, de a végeredmény szerintem Őt is maximálisan kárpótolja.

Kitartás még minden egyben lévő kismaminak. Én nagyon örülök, hogy már kettőben lehetek, mert bár rólam is folyik a víz, meg a néha a tej is, én legalább már tíz kilóval könnyebb vagyok és nem vizesedem. De épp mondtam a páromnak, hogy lehet, hogy a tejtermelés hőleadással jár??? Életemben nem izzadtam ennyire....
bende

Na, itt újra a hírhozó! ;)

Ma reggel 8:39-kor 3050 grammal és 49 cm-rel megszületett Kozári Hanna! Mind a ketten jól vagyunk, ha minden oké csüt. haza is mehetünk. Kitartás Neked és a fórumos csajsziknak, a babók mindenért kárpótolnak! :) Petra (Csimby)

sophie27

A másik, Rita, nem igazán félelmet érzek, mint inkább a bizonytalanság beszél belőlem! :(

Egyszerűen eddig sem voltak görcseim, így azon gondolkoztam, hogy mi van akkor, ha azon kivételesek egyike lennék, akinek nem jár iszonyat görcsökkel a jósolgatás, és a szülés sem (bár ilyen mázlim bizti nem lesz :P), szóval, ha nekem már a kis fájás is jelez valamit!? Ezért kérdeztem, de gondolom, hogy nem maradok le semmiről!

A másik, ami miatt picit tartok, hogy én azért csak Szigetszentmiklósról kell, hogy bejussak a XI. kerületbe, és egyedül vagyok itthon, szóval nem biztos, hogy jó, ha túl későn észelem a dolgot! Ennyi! ;)

Bende, hogy Te milyen csaj vagy! Most jöttél csak haza a kórházból, de már olyan ebédet rittyentesz, hogy csak na! Le a kalappal! Kislánykádról raksz majd új fotókat?
Irigyellek a mínusz 10 kiló miatt is, meg, hogy már legalább nem vízesedsz, bár gondolom, hogy van más, ami kellemetlen lehet, de a babád kárpótolhat tényleg mindenért! ;)

sophie27

Nikianyu nagy nagy hajrá, üzeni neki a kicsi druszája!

Csimbynek gratulálok!!!!! és nagyon szép nevet találtak a kislányának.

Zsófi! Fájás: semmivel nem tudod összetéveszteni. Szép lassan jön erősödik, áthömpölyög rajtad és igen a csúcspontján levegőt sem kapsz, aztán elmúlik. Ne félj már ennyire, mert akkor nagyon görcsös leszel. Ígérd meg, jó?

Nitty! Én sem pesti vagyok- és elnézést a fővárosiaktól, de nem is bánom.
bende

Nagy-nagy gratuláció Csimbynek a kis Hannához :!: :!: :D

yuyu79

De én nem félek! Lehet, hogy rosszul fogalmazom meg a kérdéseim!? :cry:

Na most tényleg megyek, ledőlök, aztán kipihizem a depimet! :)

sophie27

Gratulálok Csimbynek! És persze boldog szülinapot Hannának!

Szorítok Nikinek! Hú, micsoda izgalmak. Azt néztem a táblában, hogy ha Niki megszül, akkor Cs-andi jön és utána én. Ha Andris is úgy akarja.
Íme a frissített születés tábla is. Reméljük ma bekerül Niki is.

Kép

szuszu

Én is vidéki vagyok, nem mindenki fővárosi azért itt... :wink:

yuyu79

Rita, ilyen az én formám, csak most talállak meg és erre elköltöztök. Pontosan mikor mentek?
Igen az én dokim is a Román doktor, de nekem a védőnő nem mondott semmi rosszat róla, sőt még dicsérte is. Jól átvágott. Neked is Lang Zsuzsa a védőnőd? Mindegy, majd megnézem magamnak a dokit és ha nem tetszik, akkor átmegyek máshoz. A doktornéniteket hogy hívják?

Ja és ha nincs itthon a párod és valami baj van, akkor hívj csak fel nyugodtan: 20/330-6363

szuszu

zsófi: ma személyesen voltam bent az sztk-ban,de igazábólnem tudom,miért kellett bemennem, mivel csak bevitte ctg leleteket magával a szobába, lepecsételte és küldött is haza. nem vizsgált meg. szóval majd pénteken a ctg után ha megint találkozom vele, most már lehet, hogy erősködni fogok, hogy azért nézzen már meg,hogy mi van a méhszájammal. UH-n én múlt héten voltam a MArgit kórházban, a lepény II. fokban érett, azzal nincsen semmi gond.

én is szoktam gondolkozni ezen a fájás vagy magzatvíz dolgon és én is inkább a vizet választanám,mert azért az mégiscsak egyértelműbb dolog :)de hát ez nem kívánságműsor sajnos....

ja a hátonfekvést tényleg valami ér miatt nem ajánlják a végefelé. de néha én sem tudok másképp feküdni,mert már sehogy sem jó.

na megyek zuhizni, aztán ebédelni...és fagyizni :lol:

Ja! csimbynek nagy gratula a kiscsajhoz!! :lol: :lol:
lei

Csimby gartulálok a kisHannához!

Druszám Hajrá hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sophie nekem is "messzebb kell eljutnom egyedül, értem mire gondolsz!

Szuszu Nekünk a doktornéni a dr.Virágh Éva lesz, .. te is a Béke térre fogsz járni?

Hrk az tényleg nincs messze.. de hát hamarosan költöztök :cry: :lol: mikor máész legközelebb a sotera?
Vendég

Gratulálok Csimbynek és a kis Hannának!

Lányok ki is ígérte azt a hidegfrontot erre a hétre? Jöhetne már, mert isszonyat ez a hőség!

Főztem egy kis tökfőzeléket, jó savanyú lett, szerencsére én nem szeretem. Szegény férjem. Ahhoz szerintetek megy a sültkolbász? Pörköltöt most nincs kedvem főzögetni.
Annyi kajának valót vettem ma a Lehel piacon. Tökfőzelék, zöldbabfőzeléknek rakott krumplinak. mikor fogom ezt mind megfőzni?hm

Olyan furi, hogy ti így görcsölgettek, azaz , hogy van előjele, hogy fogtok még valaha szülni. Nekem semmi görcs, a hátam sem fáj.
Most olvasom Zsófi, hogy te sem görcsölsz. Én is gondolkodtam, hogy tényleg ilyen mázlista lennék, hogy pont nekem ne fájna a szülés és a többi? Na de ezt nem hiszem...

csandi te írtad, hogy 9 hónap után most először ültél egy kád vízbe bele? Nem azt nem javasolják már itt a vége felé? Vagy csak ha beindul a vajúdás? Vagy ez volt a célod netán? :)

A csúszással kapcsolatban nekem azt mondta a dokim, hogy 11-re vagyok kiírva és ha semmi problémám nem lesz, akkor 18. a legutolsó időpont ammikor is reggel 7kor találkozunk a kórházban és indítja a szülést.

Bocsika, hogy hosszú lettem!

Kép
andaka

Csimbynek akkor azért elég gyors szülése volt, ha éjfél után mentek be valamikor a kórházba, és reggel már meg is született Hanna...

yuyu79

Sziasztok!

Micsoda jó hírek!
Gratulálok Csimbyéknek!
Tényleg hamar letudta a dolgot....

Az éjszaka sokat keményedtem, volt egy görcsöm is, de aludtam, no meg az előbb is, pedig majd' leszakadt a derekam is, és rettentő nyűgösnek érzem magam.
Nagyon sokat kell pisilni mennem, alig állok fel,már ülhetnék si vissza, de akkor meg még nincs semmi (Zsófi legalább rendesen működik a veséd!! :lol: )

Takarítanom kéne,de nincs energiám...nem is nyafogok itt nektek, mindenkinek elég a maga bánata...

Nki megy a drukk, ügyesek legyetek...

Zsófi ne aggódj, nekünk komáromból kell felérnünk a IX. kerbe...főleg úgy,h a férjem néha az ország másik felében van....alig parázom.... :roll: :roll: a dugókról nem is beszélve... :shock:

Nici is nagyon el van tünve, vagy csak felújítanak még mindig?
makadu

Andaka, én se görcsölök, de szerintem ettől még a szülés bármilyen lehet ;-) Fürödni szerintem akkor nem ajánlatos, ha már nincs bent a nyákdugó, illetve megrepedt a burok... vagy akkor is lehet? Mindenesetre akkor már fertőzésveszély lehet, nem?

yuyu79

Sziasztok!
Próbálom utolérni magam az olvasással, de nem egyszerű :)
Néhány tapasztalat a szülés előtti időszakról. Nekem a nyákdugó 8 nappal a szülés előtt elment, de egyáltalán nincs jelentősége, mert a szobatársam aznap megszült, amikor elment neki, és találkoztam olyannal is, akinek két hete elment, és nem indult meg szülés, úgy kellett indítani. Az utóbbit mindenki kerülje el, aki csak tudja, borzalmas kínokat jelent, sok anyukától halottam a kórházban!!!!
Én a szülés előtt két napig erőltetett menetben lépcsőztem, mert a dokim egy hét múlva szabira ment, és nem akartam másnál szülni, lehet, hogy nem ettől indult be, de beindult, a homeó bogyókról több szempontból: 4-en szedtük a kórházban, mindannyian gyönyörűen tágultunk, valószínűleg ez is számított, bár én a málna levél teát is ittam.
5 perces fájásaim 8 órán keresztül voltak, igaz én mindjárt azzal indítottam, hosszabbak egyáltalán nem is voltak. Viszont a vizem nem folyt el egyáltalán,(ezt is többtől hallottam) úgy repesztettek burkot, ami egyáltalán nem fájdalmas, viszont ha nincs magzatvíz, akkor sokkal jobban érzed a fájdalmat, erre mindenképpen készüljetek fel, ez is kórházi tapasztalat!
Beöntés: pocsék, de mindenképpen megéri, két órán keresztül voltak toló fájásaim, de a baba nem indult el, utáltam volna két órán keresztül 100-as fájások közben azon aggódni, hogy mi jöhet ki esetleg belőlem :(
Remélem hasznos infók lesznek ezek, ha egyszer odaértek!

Szülés után: nekem ma már úgy tűnik teljesen elmúlik a vérzés, nem vettem tenát, ez első két napban kórházit kaptunk duplán, utána nekem is elég volt az Always éjszakai, a baba most 10 napos, tehát nagyjából így készüljetek....Viszont egy csomag eldobható bugyi nekem nem volt elég, örültem volna, ha kettőt viszek, mert nepi két-három db kellett így hamar elfogyott....
A pocakom még most is fájdogál, főleg szoptatás után, ahogy termelődik az oxitocin, és húzódik össze a méh, de egyébként olyan mintha nem is szültem volna, két napos volt a baba, amikor már török ülésben szoptattam, kb 1,5 cm a gátvarrásom, ami gyönyörűen gyógyult. Szerintem a császár sokkal rosszabb lehet, ahogy hallottam, és láttam a csajokon a kórházban....
A köldökcsonk egy hetes korában lepottyant, azóta kicsit váladékozik, de a védőnő szerint nagyon szép, ilyennek kell lennie...

Kitartás nektek csajok, teljesen együtt érzek veletek, tudom milyen pocsék a várakozás, és most már azt is, hogy milyen a pillanat, amikor a pocakomra fektetik, megéri várni!!!!

Bocs, ha kicsit sok voltam, de gondoltam hátha hasznos infók. Most megyek, mert mindkét mellemből folyik a tejcsi :) Kezdenem kell vele valamit :)

http://picasaweb.google.com/farmer72/MLna

<
sziszka78
Tolna

Szuszu,
Köszi, aranyos vagy, elmentem a számod, de már átcuccoltam anyumékhoz. Legközelebb szerdán leszünk otthon, asszem. Igen, a L. Zs. a védőnőm, háromszor, ha láttam eddig a terhesség alatt, kicsit régimódi a szentem, majd vigyázz azért vele. Rendes, aranyos, de pl. mindig cseszegetett, hogy vérszegény lesz a gyerek, ha nem kezdem el 4 hós korban a hozzátápit. Hát én kizárólag szoptattam Zalánt 6 hós koráig, de mindig megjegyezte...
Nem tudom még hogyan alakul a költözés, az oltásoktól is függ.

Csimby,
Nagy-nagy gratula Hannához!!!!

Zsófi,
Nem akartalak megbántani, sikerült??? Mondjuk én is parázok kicsit, pedig itt vagyok a belvárosban, nem is tudom mit csinálnék a helyedben. Szerintem hogyha rendszeresen jön és fáj, akkor teló a dokinak, és irány befelé. Biztos, ami biztos alapon. Senki sincs a közeledben, aki befurikázhatna?

csajok, nekem úgy beindult a gyerek, hogy mozog ezerrel, pedog napok óta punnyad ő is. Érzi a frontot szegénykém.

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Csimbinek hatalmas gratuláció!!!! :)

Szülés indításnak állítólag szuper a forró vizes fürdő és a szex :wink:
Hajrá csajok!

<
sziszka78
Tolna

Ja és azt akartam még írni, hogy abszolút nincs jelentősége, hogy lellassul-e a baba mozgása vagy sem, kb 30 szülést láttam amíg bent voltam, és nagyon vegyes volt, szóval nyugi, ha még mindig aktív a pocaklakótok, nem jelent semmit! :)

Na most már tényleg eldugulok :)

<
sziszka78
Tolna

Boniko,
Én szerdán reggel megyek a sotéra, 8 és 9 között van ctg időpontom, besuvasztott a csajszi. Meg előtte megyek megnézi a dokim a méhszájamat.

vajon Niki hogy halad? Andi nincs híred?

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Szia Sziszka! Jó hogy tudsz írni néha a baba mellet is :-) És köszönjük a tapasztalatokat, biztos sokat fognak segíteni! Jó hogy már ennyire jól vagy, és a sebed is szépen gyógyul... Akkor ezek szerint tejci-gondjaitok sincsenek... Dokinéni volt kint nálatok, vagy Ti vittétek hozzá Málnát? Csak mert hogy Tolnán nem rendel, ha jól tudom... Vagy mégis?

A homeós bogyókban meg a málnalevél teában én is nagyon bízom, jól jön a megerősítés ;-)

Málna nagyon édes, milyen nagy szemei és hosszú ujjacskái vannak (biztos zongorista lesz ;-)

yuyu79

Csimby! Gratulálok a gyors szüléshez! :)

Niki! HAJRÁÁ! Végre eljött a Ti napotok!

rizsimami

Forró fürdő: ha már vannak fájások, akkor kifejezetten ajánlott, direkt rákérdeztem. A kórházban, ahol szülök van egy nagy kád és mondták a felkészítőn, hogy abban 2-3 órát is el lehet majd tölteni, mert nagyon sokat segít.
Rita, a védőnővel én sem sokat találkoztam, még július elején kijött megnézni, hogy hogy élünk, meg elköszönni, mert elment szabira és augusztus 15-ig nem is jön vissza. Egyébként eleinte mindig piszkált a súlyom miatt, aztán szerencsére leszokott róla. Nincs vele nagy baj, de nekem az unokatesóm védőnő a Dunántúlon és én mindig őt hívom, ha kérdésem van, mert ő él-hal a szakmájáért, nem csoda, hogy még Pestről is járnak le hozzá kismamák. Azt nem írtad, hogy ki a dokid.

Boniko, én Zuglóban lakom. Nem a Béke térnél :D

Nem fogjátok elhinni, de függönyt mosok és ablakot pucolok. Úgy érzem, hogy sosem fogom azt gondolni, hogy minden rendben van, minden kész, jöhet a baba.

szuszu

Sziszka , Málna nagyon aranyos!
Köszönjük, hogy megosztottad velünk ezeket a dolgokat, tök jókat írtál!
Te hogy szedted a homeós bogyókat?Miből mennyit?

Kép
andaka

Sziszka én is bízom a homeós bogyókben és a málnalevélben... :lol:

Hrk akkor nem talizunk , mert én kedden megyek, mert Pénteken ..8.30 ra ctgre

Szuszu azt tudtam, hogy nem a Béke térnél, csak Hrk hozzászólssából azt vettem ki, hogy ha ti közel vagytok egymáshoz, és ő a Béke térhez jár, akkor te is :oops: :lol:

szóval te is ezzel az érzéssel küzdesz? én is pakolásznék egész nap :lol:
Vendég

Rita, dehogy bántottál meg! Inkább már én magamat kínozom a hülyeségeimmel! :P Szerintem sokan vagyunk így, ezek a végső hangulatváltozások nagyon durvák...

Hát, a férjem aug. 11-től autóval fog járni minden nap, mert addig kell apukájának a kocsi, és akkor ő az Infoparktól kijön értem, és megyünk vissza, vagy taxit hívok... Bár a szülőszobai, kórházi cucc is egy nagyobb adag, szóval még azt is le kell cipelnem a ház elé... Mókás lesz!
De csak ez a két variáció van szerintem! Sajna itt a közelben senki nincs, akinek autója is lenne, és el is vinne, szóval ígyjárás! Mondjuk még szerencse talán, hogy iskolaszünet van, meg sokan szabiznak, így talán nincs akkora dugó, meg bízom benne, hogy éjjel indulunk, akkor meg végképp nincs forgalom! ;)

Szerettem volna fodrászhoz menni, gondoltam, hogy itt a lakóparkban nem annyira elfoglalt a fodrász és luruccanok hozzá, ma délután, de fullon van! :( Pedig annyira jól esne, ha megszabadítanának a hajam nagy részétől, mert szerintem ettől is van extrán melegem! Szinte naponta moshatnám, mert olyan hamar összeáll az izzadástól! :(

Sziszka, hello! De jó, hogy jöttél, és meséltél! Mindig nézem Málna baba fotóalbumát! ;) Annyira tündékre!

Lei, hát nekem sem akarta múltkor megnézni, de mondtam, hogy görcsölgetek, így megnézte! Szóval szerintem szólj neki nyugiban! Bár uh-n látják azt hiszem, ha ki van nyílva a belső, meg neked már amúgy is mondta, hogy miket nem szabad csinálni, mert nyitva van a külsőd, nem?

Nekem eddig zárva volt a méhszáj, csak a méhnyak simult el teljesen, így én még most is kádazok néha napján!

Szerintem (Andaka) fürdeni csak akkor gázos, ha ki van nyílva a méhszáj a fertőzésveszély miatt. De amúgy már az sem valami kényelmes, főleg, hogy alig bírok megmoccanni, meg olyan érzésem van, mintha egy nagy, partra vetett bálna lennék, szóval egy kicsit áztatom magam benne, jó kis langyi vízben, aztán lezuhanyozok!

Most hallottam, hogy valahol már vihar van, és rohamosan közeledik felénk... Jajj! Csak igazuk legyen! ;)

sophie27

sophie nekem sincs senki, aki elvihetne... drukkolok, hpogy olyankor induljoin be a kicsi, amikor nem vagy egyedül :wink:

MÁlna nagyon gyönyörűséges!

hát jöhetne egy kis lehülés, mert megbolondulok :?
Vendég

32 fok van kint, és lassan indulnom kell a védőnőhöz... most az egyszer nem bánnám, ha inkább ő jönne :cry:

yuyu79

Boniko, hát Neked is hasonlóan jókat! ;)

Yuyu, nem irigyellek ám csöppet sem, bár nálunk fúj a szél, az talán enyhít valamit ezen az elviselhetetlen hőségen...

Jujj de izgis, hogy mi lesz Nikivel! Remélem Cs-andi tud majd üzenni, ha van valami fejlemény! ;)

sophie27

tudósítás az István alternatív szobájából:
Nikianyu bekészült12-re a ctg-zni, de mikor pont indultak elment a nyákdugója és azóta folyamatosan szivárog a magzatvíz.ez volt kb .11-körül .(én is ctg-én voltam csak a Jánosban és most értem haza)
azóta beszéltünk megint az imént, jól van, sôt túl jól mert semmi fájása és nem tágúlt még semennyire, éppen ezért kéri a segítségeteket!!küldjünk neki sok energiát + fájásokat.
Marika a szülésznôje ügyeletes volt éjjel, most megnézegette és hazament kicsit aludni , de késöbb visszajön és azt mondta, holnap délre tuti meglesz Barnus!!!! :D :D
szóval drukkoljatok nekik nagyon csajok!!
abban maradtunk, hogy tájékoztatnak , de ha nem bírok magammal , akkor nyugodtan telefonáljak, mert ha már akció van és zavarnék akkor biztosan ki lesz kapcsolva..szóval mindent idôben tudni fogunk sôt szerintem ha meglesz ma a baba apuci úgyis jönni fog hozzánk utána :D :D
Vendég

Sziasztok!

Niki-nek megy a sok pozitiv energia, hogy konnyu es gyors szules legyen! :)

Csimby - gratulalok a kislanyodhoz! :)

En ma mint akit kikapcsoltak, nincs semmihez se kedvem. Lefekudtem aludni - az jo volt - johetne mar a huvosebb ido.

Fajasaim egyebkent nekem sincsenek meg.

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Küldöm a drukkokat Nikinek! Kitartás neki!
makadu

Nikianyu, megy a drukk ezerrel!!! És a sok ++++++, na a fájásokról ne is beszéljek!

Jujj de jó! Végre egy kisfiú van lassan úton közénk! ;)

Cs-andi, köszi a folyamatos tudósítást!

sophie27

Sziasztok!

Kitti Itt vagyok :D csak kiborít ez a meleg.
Aproo hatalmas gratula,Csimbynek is meg mindenkinek.
Niki megy a drukk :wink: Hajrá,hajrá!!!!

Hmmm, nem volt valami jó a hétvégém,dokit hívogattam végig, a cukrom le esett 2,1-re :shock: de reggel meg 2 paradicsomtól felment.Teljesen megvan bolondulva.Holnap megyek hozzá,azt mondta semmi kép nem fog inzulinozni,megbeszéljük mi legyen.
Na ez mit jelent????? :shock:
Bár engem már nem érdekel mit csinál csak a baba jól legyen, és soha többé nem akarok vércukor szint mérőt látni! Pfujjj!!!

Láb dagadás 2 napja :D Annyira nyivákoltam miatta,hogy apától kaptam tegnap egy olyan igazi csajos papucsot amit tavaly hordtam,és kinéztem egy tök jót,de mindig csak megfogdostam,mondván terhesen nem a legideálisabb viselet.
Erre tegnap haza hozta.Felpróbáltam.Én olyat röhögtem,mint Fiona lábán Hamupipőke cipője :!:
De örültem neki,aranyos volt apától.És lesz még kecses bokám azt mondta :)

Fájásokkal kapcsolatban,meg h mikor induljak,meg ilyenek,én nyugodt vagyok mint a műlégy.
Mindenki tudta ha itt volt az ideje,senki nem maradt még otthon :D

Tuti észre fogjuk venni.

Zsófi,Szigethalomról nekünk is jó lesz bejutni a sotéra,főleg ha csúcsforgalom van a körúton. Ha éjjel jönne babuci, akkor 15 perc se.

Ja a legjobb,nincs neve a babánknak.Apa már Zoét se akar.Tuti nem?

nicike

Nikianyu sok sok pozitív energia és induljon be a a méhtevékenység.... hogy minél elöbb a karjaidban tarthasd Barnust!
Vendég

Csimby, nagyon nagy gratula a babához, várunk a képekkel!

Niki, megy a drukk, küldöm a fájást, és a gyors szülés energiát :)

Én rohanok pelenkázni, nekünk egyébként a Huggies jött be, mert nagyon pici a popsija Lilinek és az a legkisebb.

puszi mindenkinek és kitartás :)

KépKép
columbine

Ma nekem is mennem kelett volna védőnőhéz,de kb 20 perce mondtam le.Én kinem megyek ebbe a dög melegbe.Meg csak vérnyomit mér,akor minek menjek,Sok értelme már nincs.

Ja,apa most mondta ha forgalom szempontjából csúcs időben jönne ki babucink akkor motorral megyünk, ott a dugóban tud kerülgetni.Elképzeltük a szitut...Olyan jót nevettem.
Mondta mivel már nem érném át,igy háttal kell majd felülnöm, és hogy lene essek majd magához gumipókoz....
Vizuális tipus vagyok....Érdekes lenne :roll:

nicike

Lányok, nekem is kiment a nyákdugóm :D miközben ablakot pucoltam. Magzatvíznek híre-hamva sincsen. Na meglátjuk mi lesz. Lehet, hogy ma elkezdődik valami, de az is lehet, hogy csak két-három nap múlva.
Nikinek drukkolok :!:

szuszu

szuszu necsináld már én vagyok soron :roll:
de egy döntetlennel is kiegyezem :D

azt mondta sniki szülésznôje, hogy ha gyors már nem is ,de könnyû még lehet a szülése...Fercit elküldték homeos bogyókért, hogy kicsit megdolgoztassák a szervezetét

én annyira nagyon izgatott vagyok
Vendég

apa is már sürgeti a csöppünket, hogy egyszerre ünnepelhessenek Fercivel+8-án van egy barátunk 50.szülinapja és oda is hivatalosak vagyunk...a szülinapos azért drukkol, hogy tényleg aznap szülesen a babánk...különleges kapcsolatot érez vele még így 50 év viszonylatában is...
mecsi már ledôlt ma délutánira?
Vendég

ja és sziszkának, köszönet a hasznos infókért!!
Vendég

Nicike, ha mentek, akkor szólj, mert kiszaladok a főút mellé és kamerázok, majd beküldöm a Fókuszba! :D Ez nagyon vicces, és egyben rémisztő is, milyen lenne már, ha tényleg motorral menne valaki!?

Mi van Szuszu, a nyákdugó távozása ragadós? :) Kíváncsi leszek, hogy mikor jön Andris, bár Neked már mondták, hogy az arcod is megváltozott, szóval van rá esélyed! Egyre izgibb ez a mai nap!

Most kászálódtam ki a kádból, de már melegem van megint! :D Ezen már csak röhögni tudok! Itt ülök a lakásban, gép az ölemben, ajtók, ablakok csak bukóra, minden redőny leeresztve, de semmit nem ér...

Holnap megyek fordrászhoz is, elintézte anyum a régi fodrászatba, huh, egy kis kényeztetés! :) Vééégre! Bár nekem a legjobb, amikor este lefekvés előtt a férjem jó erősen megmaszírozza a derekam... Szegény a szülés alatt biztosan elkopik a keze, de, ha vállalta, hogy ott lesz, akkor vállalja a következményeket is! Nem igaz? :)

sophie27

Szuszu! Akkor eked is megy a drukk ezerrel. :)

Es persze Cs-Andinak is - remeljuk holnap reggelre megint lesznek uj babak! :)

Es aztan mar lassan mi kovetkezunk...jo lenne...:)

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Nikinek küldöm én is a sok drukkot és erőt!!!!!!!!!!!!!!!!

Szuszu,
Azért ez már tényleg izgi :D Írj, ha lesz fájás, vagy indultok a kórházba! Tegnap én is akrtam ablakot pucolni, de nem vitt rá a lélek... Most már bánom :lol:
A dokim nem a Ráskayban rendel, Sólyom doktornéni a neve, nem körzetesünk, de elvállalt, tekintettel arra, hogy az én kislánykori dokinénim.

A forró fürdőről én úgy hallottam, hogyha becsüccsensz, és elmúlik a fájás, akkor jósló volt csak.

Zsófi,
Én azért így a végefelé már csínyján bánnék a fürdéssel, bármikor észrevétlenül is kinyílhatsz, főleg ha fájogatsz is rendesen. És örülök, hogy nem értettél félre :D

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Sziasztok!

Csimbynek nagy nagy gratula hanna babához!

Niki drága, nagyon szorítok érted!!!Könnyű szülést kívánok neked!

Többieknek is induljon el végre a nagy esemény.

Gondoltam ám rátok, a párom hazajött, és mondta, hogy iszonyat meleg van kint, és ti még nagy pocival csináljátok ezt végig! Kitartást.

Én szobafogságban vagyok, mert a gyerekorvos szerint nem kellene kimenni 6 hétig, mert a pollenek és a por baromi rosszat tesz a picur friss nyálkahártyájának. Most virágzanak az allergének.
Ugye, pont én kérdeztem szülés előtt a sétát...hát ez a hozzáállás is elbizonytalanított, van benne igazság. De mire kimahatnénk már vége is a nyárnak. Védőnő 3 hetet mondott...totál bizonytalanság van.

Még annyit akartam leírni, hogy nekem szülés után még hatalmasabbra durrant be a lábam, mint várandósság alatt. Totál beparáztam, de megnyugtattak, hogy ez normális. Nem is tudtam csak kórházi papucsban hazajönni, amiben bementem totál nem jött a lábamra. Szóval ha ilyet tapasztaltok no para :wink:
Akiknak már megvan a pici babusa, mit mondott a gyerekorvos?

pöttömpanni

És néhány kép az én kis hercegemről:

Kép Pelusozás után Kép Szerelmeim Kép Félmosoly szopi után:) Kép Kedvenc képem

Imádom ezt a kis picurt :lol:
Amúgy már látom az oroszlán körmeit...
Szopi közben néha megpihen, ilyenkor gyorsan vállra fel, és büfi, különben hatalmas hasfájásai lesznek.
De olyan cirkuszt képes csinálni a cici után, hogy hihetetlen. Ezerrel kapálózik, kézzel lábbal, fejét veri a cicibe, hogy adjam már de rögtön :lol:
És persze ilyenkor már idő, mire visszatalál a bimbóra. :lol:

Na mára elég volt belőlem meg Noelből :oops:

Pusszancs mindenkinek.

pöttömpanni

És néhány kép az én kis hercegemről:

Kép Pelusozás után Kép Szerelmeim Kép Félmosoly szopi után:) Kép Kedvenc képem

Imádom ezt a kis picurt :lol:
Amúgy már látom az oroszlán körmeit...
Szopi közben néha megpihen, ilyenkor gyorsan vállra fel, és büfi, különben hatalmas hasfájásai lesznek.
De olyan cirkuszt képes csinálni a cici után, hogy hihetetlen. Ezerrel kapálózik, kézzel lábbal, fejét veri a cicibe, hogy adjam már de rögtön :lol:
És persze ilyenkor már idő, mire visszatalál a bimbóra. :lol:

Na mára elég volt belőlem meg Noelből :oops:

Pusszancs mindenkinek.

pöttömpanni

Pöttöm, hm... Van igazság ebben a pollenes dologban! Főleg, már jó pár napja eső sem volt, így tényleg csak a száraz por kavarog a levegőben! De mondjuk a 6 hét az elég durva, de, ha ezt mondta, akkor ezt mondta! Szerintem jó, ha egy valakinek a tanácsát fogadod meg, vagy hallgatsz az ösztöneidre! ;) Lehet, hogy az a tuti! De talán Barbi jön és mondd majd pár jó ötletet!

Rita, hát fájásaim!? Azok nincsenek, illetve egyedül az a nyilalló érzés csak, amit akkor érzek, mikor a babó mocorog bennem, és gondolom, hogy lefelé halad a fejecskéjével! Na de szerdán kiderül, ha megvizsgál a doki, hogy nyíltam-e már valamennyit. Szerintem amúgy nem...

sophie27

Sziasztok!

Hát csajok olyan rengeteg a termés egy nap alatt is, hogy szinte semmit sem tudtam elolvasni belőle. Bocsi, ha valamire nem reagálok. Képek már a gépen, de most meg megnyitni nem tudom őket, valami progit kér, úgyhogy inkább már nem igérek időpontot.

Nálunk ma volt a védőnő, ő mondta, hogy nyugodtan kivihetem a babát. A gyerekorvos meg azt, hogy fél órával kezdjem és szoktassam. De ez a pollenes dolog érdekes, nem szeretnénk allergiát.

Csimbyéknek gratula! Nikinek meg szorítok!

Andi

KépKép
jazmin2005

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?