Sziasztok!
megint csak pár percem van, a fiúk alszanak, felmostamés míg felszárad leültem olvasni titeket!
Csucsu! Nagyon sajnálom, hogy piri szemétkedik, de kitartás eljön a ti időtök és a ti babátok is!
Sissi! De finomat esztek
én is kérek
Én csak paprikás krumplit csinálok virslivel(szerdán is az volt, dehát szeretik
meg estéről maradt lecsó!
Pici!
Ne legyél rossz kedvű
nagyon gyanus vagy te nekem
csak nem a hormonok?
Nika! Jól teszed hogy megnézeted a konvektort! Egyre kevésbé felelőtlenek az emberek ezt is bizonyítja hogy a gázos be van táblázva!
nem baj megéri várni, nem szabad kockáztatni!
Cat!
A kocsinak a márkája, a színe, a funkciói bejönnek!
Ami miatt nekem mégsem a "tökéletes", hogy a tolókar, ha függőleges, vagy ha vízszintes az sem jó. legalább is nekem.
nekem olyan kell aminek íve van,mint egy kormánynak,mert az első babkocsimé vízszintes vol, az esernyő kocsié függőleges és mind a kettőtől fáj a csuklóm egy 15 perces séta után is.
amásik,hogy ha mind a négy kereke szimpla, akkor télen már egy pár centis hóban is nagyon nehéz tolni
de ezek csak az én elvárásaim, attól ha neked megfelel, akkor szerintem nagyon szuper,mert egyébként biztos egy minőségi , jó, szép kocsi!
Andy!
Mi a Hamza kocsijával nagyon rossz vételt csináltunk!
ilyen volt:
csak volthozzá textilmózes kosármint ehez:
egyévet sem bírt!
váltottam esernyőre, aztán mikor megszületett az Alpertesó kocsit vettünk, és most nincs kocsim, csak esernyő
tehát venni kell.
az autós ülés jó minőség volt de két gyereket kiszolgált éskezd szétmenni,meg el is ejtettük, és meg van epedve. szóval abbólis új kell.
Vissza jelöltem Danikát!