Új privát üzeneted érkezett!

úúúúúúúú Csimby megy a drukk holnapra lehet lesz egy új babánk!

Apa betanítva hogy jelet adjon rólatok nekünk?

Szuszu ez annyira vicces hogy 9hónapon keresztül itt irogattok és most derül még csak ki hogy szomszédok vagytok jóformán :lol: :lol:

Én meg nem tudok aludni egész nap pörgök és pisilek. Takarítás mániám lett meg magamat is rendberaktam teljesen talptól fejbúbig :oops: :lol: Rizsi 11dike nekem is teljesen megfelelne! :D

Talán most már aludni is fog menni. Jó éjt mindenkinek!

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Jó reggellt!

csimby :roll:

indulok ctgre!
Vendég

Látom sokan éjszakai baglyok itt. Én nagyon rosszul aludtam és fél hat óta egyáltalán nem sikerül, de miért???? Mert azon kívűl, hogy nem tudok aludni nincs más bajom. Vagyis van, elkezdett fájni a fejem, de ez csak a közelgő hidegfronttól van, sajnos. Szóval közeledik, azt hiszem más is van, aki érzékeny rá. Niki, neked is szokott fájni ilyenkor a fejed, ha jól emlékszem??

Csimby, talán már itt sem vagy, hanem elindultatok a kórházba! Drukkolok, hogy minden rendben menjen! Ha jól emlékszem Te is következel a sorban, ugye?

Szuszu, Rita, tényleg vicces, hogy most derül ki, hogy szomszédok vagytok :lol: de jó lesz nektek, lesz kivel sétáltatni a gyerekeket. Hozzám szerintem Lei lakik legközelebb, majd meg kell beszéljük mi is, hogy találkozunk a Bikás parkban :wink: Lakik még valaki Kelenföldön??

Pöttöm, tényleg jó olvasni a soraidat, én is úgy látom, hogy nagyon jól boldogultok és lesz ez még jobb is :) Ha van egy kis időd várjuk ám a képeket is nagyon.
Vendég

Sehol senki :roll: mindenki elment szülni? :lol: vagy csak tudtok aludni?

Teszek fel néhány képet a "nyaralásunkról":
Kép Vezetem óvatosan a Dédit

Kép Kistesóval, fagyikehely után mosolygósan
Vendég

jó reggelt!engem is kivetett az ágy :roll:
úgy érzem most áll úgy a lakás, hogy mostmár azt mondhatom :TELJESEN FÖLKÉSZÜLTÜNK
apával fölszereltettem még pár dolgot és egész megnyugodtam :wink:
sôt 9hónap után elôször ültem be egy kád vízbe, de mondjuk én forrón szeretem bár most kellemes volt "langyosan" is csak kényelmetlen már ekkora pockóval...le is mérem:csak108, pedig volt már 112is ,de biztosan akkor jobban kinyomja a popiját az én kis drágám :D
a lábam viszont iszonyatos méreteket ölt úgyhogx biztosan vége lesz már ennek , de hamarosan...NEM TUDOM ELKÉPZELNI, HOGY TÚLHORDANÁM A PICIT, REMÉLEM NEM FOGOK CSALÓDDNI EZÜGYBEN :roll: :wink:

KISMAMIK!LÉTSZÁMELLENÖRZÉS! :P
Vendég

Sziasztok!

Én is itt vagyok ám. Apa reggel 7-kor indult itthonról, akkor én is felkeltem! Az éjszaka most egész jól telt, bár későn feküdtünk és korán keltem, de majd talán napközben alszom! ;)

Pöttöm, nagyon jó, hogy jöttél, köszönjük az élménybeszámolót, gyerek csak bátran, mindenre kíváncsiak vagyunk! ;) No meg a képeket is hozzad majd, hogy gyönyörködhessünk bennetek!

Yuyu, nem tudom, hogy parlagfű-e, vagy sem, én most a hírekben a csalánt láttam, ami nagyon magas... :( Sokmindenre allergiás vagyok, szóval passz, hogy éppen melyik üt ki! Nekem más nevű a homeos cuccom, csak most nem tudom, hogy mi a neve!

Csenge, nagyon jók a fotók! Zéti nagyon édes még mindig! ;)

Csimby, szerintem a méhlepény leválását nagyon bő vérzés kíséri, szóval azt megtudnád, hogy gond van! Amit írsz, az inkább a nyákdugó... Remélem, hogy minden okés, és üzizel, hogy mi van veletek! Lehet, hogy már rég babázol! ;)

Mecsi, Rizsi, akkor ha jöttök a kórházba, majd elköszönök, mert én 8-án szeretnék szülni, így 11-én már haza is engedhetnek! :P

Szuszu, lehet, hogy azért tudsz már csak csoszogva járni, mert annyira lent van már Andris!? Akkor nekem még odébb van a szülés, mert időnként olyan rohangászós vagyok! :/

Szerencsére ma sem kell főznöm... Van még fasírt, meg rizs, meg kovi ubi, utána egy kis anyós féle mézes-krémes.

Most nézem az időjárást, hogy csak kedden lesz 27 fok körül, záporos, aztán szerdától megint melegszik... :( És pénteken jön az újabb hidegfront! ;) Juppi!

sophie27

Jelentkezem!!!!

Már 6óta fent vagyok én is , meg is reggeliztem , már játszottam is a kis játékommal :D. Nemsokára úgy érzem még kicsit visszafekszem, 12re megyünk Nst-re, délután meg dottoréhoz végre!!! Este még házidoki , meg fateromhoz látogatóba plusz varrnom kell. Ma sem fogok unatkozni!
Én nagyon jól aludtam, bár nem sokat, de szegény párom egyszerűen nem tudott tőlem aludni. Annyira mélyen alszom,hogy kb. ha csak 5percet is, demár horkolok is, aztán felriadok és megkérdem a párom te még nem alszol? mire ő Nem? -mié? MErt horkolsz! ÉN dehogy is még csak most aludtam el. Lehet, de olyan vagy mint egy fujjtató gőzmozdony. Szegény annyira sajnálom, ez már így megy hetek óta és csodálkozom, hogy fáradt :oops:

Katicáéknál vannak fent új képek iwiw-en pont ma nézegettem meg mindenkit! A zoknis kép oltári aranyos!!!

Pöttöm örülök hogy minden rendben van nálatok is, jó hogy írtál. Köszönjük a már anyuciknak a felvilágosításokat sokat tanulunk belőlük!
Csenge azért a mamád egész jól tartja magát! a fejem nekem is szét akar robbanni.
Na megyek még tentézni kicsit bár most álltak neki füvet nyírni a telepen hát igy nem lesz könnyű :twisted:

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Jó reggelt:) Mi is egyben és nagyon jól aludtunk, köszönet ismét a ventillátornak ;)

Csimby, drága! Mennek a drukkok, ne félj, ügyes leszel vagy voltál? ;) lehet, hogy már ő is a kezében tarthatja a babáját?

Szuszu, nagyon vicces, hogy Ritával egymás mellett laktok és ez csak most derül ki ;))

Csenge, régebben jobban éreztem hideget, meleget, most inkább csak néha és olyan tompán nyomást érzek a fejemben... bár azt hittem reggelre jó kis hűvösre ébredek, de ez úgy látszik várat még magára...

Mecsi, akkor tényleg van teendőd neked is mára... én is hagytam mára vasalnivalót, meg bababútor tologatást;)

Szuszu, ne aggódj, a kórházban úgyis elmondják, hogy mikor mit célszerű csinálni, én sem voltam tanfolyamon, de hidd el nem indulunk emiatt hátránnyal, szóval nyugi, ügyesek leszünk mind ;)

12-re megyünk ctg-re az Istvánba, szorítsatok, hogy legyen addig vmi fejlemény és bent fogjanak ;)

sniky

Csenge, nagyon aranyosak a képek, szép nagy pocid van!!!
Zéti is nagyon aranyos és a dédi milyen jól tartja magát...?!
Mennyi idős?

sniky

Jó reggelt!

Mi is egyben, habár minket nem is kell keresni következő hétfőig, addig szándékunkban áll minden nap bejelentkezni. :) Én is fent vagyok már 1/2 7 óta, csak ezidáig tettem-vettem.

Bízom benne, hogy Csimby már tényleg a kórházban van, és kíváncsi vagyok Nikivel mi lehet.

Nekem fájdogál néha a pocakom, de semmi komoly, habár ezidáig még ennyi sem volt. Tiszta hepe-hupa a hasam, mert szerintem már akkora Csenge, hogy a lába itt lóg ki, a keze ott lóg ki, szóval már nem igazán fér el. A Ti hasatok is ilyen?

Holnap uh. Legalább megtudom, hogy milyen méreteknél tart. Utoljára 6 hete voltunk uh-n. Az én dokim nem szokott méricskélni, csak megnézi a szívhangot, a fekvést és már kész is van. Szóval már ideje van egy jó kis méreckedésnek.

rizsimami

Na, mire bepötyögtem soraimat, Niki már meg is érkezett! :)

rizsimami

Szia Szilvi, bizony, itt vagyok, bár szívesebben írtam volna sms-t vagy telefonáltam olna valamaelyikőtöknek ;)

sniky

Úgy látszik engem is elkapott a fészekrakó ösztön! Pénteken fogkefével végigmentem a felültöltős mosógépünk ruhaberakó részén, mert eléggé vízköves meg vöröses volt, aztán még ecettel is átmostam 90 fokon a gépet!
Szombaton maratoni beszerző körúton voltunk (10-től 4-ig), aztán este férjem megkérdezte, hogy nem megyünk-e moziba. Mondtam, hogy miért ne, most már minden lehetőséget ki kell használni. :wink:
A Wanted című filmet néztük meg, nem az a tipikus kismamáknak való, de én szeretem az ilyeneket is.
Vasárnap pedig leugrottunk a Velencei tóra strandolni. Árnyékban voltam végig 20-as faktorral bekenve, úgyhogy nem sok színt szedtem magamra, de a pihi is jól esett. Egyszer térdig be is mentem a vízbe, jó kis felfrissülés volt! A strandfílingről meg a lángos és palacsinta elfogyasztása gondoskodott!

Végre én is nekiállhatok a babacuccok mosásának, vasalásának, bár pár intéznivalóm azért a hétre is van még (könyvtár, táppénz, vérvétel, doki ...).

Elkezdem a visszaolvasást is, biztos ez alatt a néhány nap alatt is születtek újabb gyönyörűségek! :D

Beus

Kép
félhold

Én is megvagyok, de az éjszakám elég ramaty volt... 2 után nem sokkal ki kellett mennem pisilni... utána 5-ig nem tudtam visszaaludni. Aztán 3/4 6-kor megint felébredtem, addigra lett egy nagy tejfolt a lepedőmön... aztán 1 órát sikerült még aludnom 7-ig...

Csimby remélem már megszült reggelre, és minden rendben van velük! ÉS remélhetőleg kapunk róluk hamarosan híreket :roll:

yuyu79

Niki, Nagyi 89 éves és tényleg egész jól tartja magát a 3 infarktus, combnyaktörés, Parkinson kór, stb :( ellenére. Hajrá a szüléssel :lol:

Niki, Szuszu, köszi a dícséteretek a fiamról. szerintem is nagyon tündéri, de egy csöppet sem vagyok elfogult, ááá dehogy :D

Én nekiálltam vasalni, mert "csak" 26 fok volt még a lakásban, már 27-nél tartunk... megy a mosógép, főzés, azután megyek bőröndöt venni a párocskámnak, mert pénteken utazik és nincs egy valamirevaló böröndünk.

Nekem is akkora púp volt a jobb oldalamon ma reggel :lol: kb 4-5 cm-re kiállt valamilyen alkatrésze a picinek. Különben is nagyon mocorka, mint mindig.
Vendég

Szaizstok!

látom csimbyről még semmi hír!

MEcsi horkolás nálunk is játszik.. így szegénykém átköltözött a másik szobába ... :cry:

de jó tényleg, hoyg egy helyen laktok Szuszu, Rita!

gondolom a 13.kerületben a Béke tér környkén nem lakik senki :roll:

az éjszaka nagyon sokszor felkeltem.. nem bírtam aludni.. hétvégén én is fogkefével estem neki mosógépnek, csaptelepeknek... mostam, vasaltam... ma ablakot pucolok...

pöttöm nagyon jól bírod a strapát.. majd friss képet kérünk

meg minden kismamitól :lol:
Vendég

Szuszu, Rita, én is laktam Kelenföldön a Bikás park mellett, másfél évig albérletben, amíg fent dolgoztam Budán a Móriczon... De az még 2 évvel ezelőtt volt ;-)

yuyu79

Sziasztok!

En mostanaban egesz jol alszom, bar egesz ejjel ment a legkondi. Lehetne megint huvosebb odakint. Horkolni en is szoktam :oops: , de szerencsere a ferjem tud tole aludni.

Mi meg mindig az erkelyunkkel szenvedunk - a munkas-brigad egy pancser banda, nem tudnak semmit normalisan megcsinalni, de probalom nem idegesiteni rajta magam. Remelem ma mar kesz lesz az uvegezes es vegre lehet hasznalni is - bar ebben a forrosagban ugysem lehet kiulni.

Tegnap este kimentunk anyuekhoz a kertben, vettek egy felfujhatos medencet - abban martoztunk egy kicist - nagyon jol esett. :) Utana meg grilleztunk, meg kurtoskalacsot sutottunk - jo volt.

Az en pocakomnak is erdekes alakja van reggelre, es szerintem kezd lentebb menni - jo lenne ha hetvegere lenne valami.

Remelem Csimby-eknel minden rendben van.

Kellemes napot, remeljuk a hidegfront hoz majd egy-ket babat megint ma. :)

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

CSenge elfelejtetem: nagyon szép BAndita!
Vendég

Sziasztok!

Cs-andi! szerintem a kórházbe nem kell cumisüveg, mert a legtöbb helyen pohárból itatják a manókat, akár vizet, akár tápszert adnak nekik. Egyébként tápszert nagyon ritkán adnak, mert kivárják, hogy beinduljon a tejcsi. Addig cukros vizet kapnak, hogy energiapótlás is legyen.

Csimby már nincs itt, de kismamik ne ijedjetek meg, nekem is rózsaszínes, barnás vérzéssel kezdődött a vajúdás. Aztán a vizsgálatok után kicsit jobban véreztem. Ez teljesen normális, nincs baja sem a lepénynek, sem a babának.

Tena: én először tena extrát használtam, nem is a nedvszívó képessége, hanem a hossza miatt. Fekvéskor jobb. Úgy látszik én eléggé kivéreztem a szülőágyon, mert mikor hazajöttünk a kórházból, áttértem az éjszaka alwaysre most pedig a maxinál tartok. Ezeknél is inkább a nagyság számított, mint a nedvszívóképesség. Különben is érdemes gyakran cserélgetni és zuhanyozni, mondjuk egy-egy szopi után. Szopi közben érezni, ahogy húzódik össze a méh és elindul a cucc kifelé- bocsanát a megfogalmazásért.

Csajszink tündéri, nem sír csak, ha éhes, ha megkapja a cicit, mintha elvágták volna. Éjszaka 3-4 óránként ébred, nappal, ha szomjas 2-2,5- 3 óránként. Végtelen türelemmel szemlél minket, mikor bénázunk az öltöztetésnél. Ja egy pelenkázást nem mindig úszunk meg egy pelenkával, mert mire letöröljül a popsiját, ápoljuk a köldökét újra jön az inger és mikor alácsúsztatom a tisztát azt is telerottyantja. Azt hiszem mi már csak pelenkát kérünk ajándékba, ruhával már Dunát lehet rekeszteni.

Pelenkamárka: kórházban mi is Libero 2-t kaptunk, de kicsit esetlenül állt szegényemen. A huggies newborn nekünk bejött, a Libero newborn is, de legjobban a Pampers newbornnal voltam elégedett. Valahogy tökéletesen illeszkedett rá, nem maradt egy üres bugyor a feneke alatt. Hozzá tenném, hogy viszonyleg vékony és nagyon hosszú lánykánk van és ugyebár minden baba testfelépítése más. Egyetlenegyet nem szabad elfelejteni pelenkázáskor, bármerlyik pelenkát is használjuk. Azokat a lüke fodrokat ki kell hajtani, mert egyébként kifolyik belőle a cucc.

Popsikrém: Nikinek nem jött be a kórházi- gyógyszertári cucc, ezért már bent átálltunk a Sudocrem-re. Pár nap alatt rendbehozta, azóta nagyon szép a bőre.

Törlőkendő: eddig a pampers jön be, a Jhonson- franc tudja hogy írják- nem jött be, mert a kendők nem tapadtak egymáshoz, álllandóan nyitogatni kellett a dobozt és újra befűzni a nyílásba. Vagy annyira összeragadt kettő, hogy egy kézzel, a tekergőző gyerek mellett nem tudtam szétszedni.
bende

Boniko, :lol:
Vendég

Binyekkel mi lehet? :roll:

Megyek főzni, eszterházy rostélyost művelek...
bende

http://www.babanet.hu/tarsalgo/index.html

Ezt írta Binyek az ikreseknél... Remélem hozzánk is jön majd, ha tud.

yuyu79

Na látom, ez a link nem jött be...

Remélem Binyek nem bánja, ha bemásolom a tegnapi hozzászólását:

"Sziasztok!
Itt vagyunk,megjöttünk tegnap haza!
Minden rendben velünk,a törpök nagyon édesek,csak esznek,meg alszanak.Ha nem lenne ez a szoptatási nyavalya,akkor semmi gondunk nem lenne...
Mert eddig kétszer volt csak ordítás,mert sajnos éhesek maradtak,ugyanis egyszer tudnak 50-et enni,egyszer meg csak 20-at.Nem értem miért...
Nagy bajom,hogy hiába fejek vagy szivatom a mellszivóval pár cseppnél több nem jön ki.És nekem olyan sincs,hogy csöpögne vagy folyna a mellem magától.Na most mivel nem fejem,így nem tudom,hogy meddig marad tejem.De már úgy vagyok vele,hogy nem idegeskedek rajta,amig lesz kapnak,utána meg esznek hozott anyatejet,mert tudok szerezni(bár nem olcsó:1800ft/l).Aztán meg tápszer...
Csajok!
Ti keltettétek őket enni,amig ilyen kicsik voltak vagy hagytátok őket,amíg maguktól kelnek?
Bocsi,hogy nem olvastam vissza és nem reagáltam semmire,de még kicsit jobban esik csak feküdnöm,ha van időm...

yuyu79

Aprooka és Péter!
Gratulálok a kis trónörökös érkezéséhez, jó, hogy végül minden megoldódott!

Rita!
Ha kicsit megkésve is, de én is gratulálok a beforduláshoz.

Ági!
Lilivel mindketten nagyon csinik vagytok. Nem sokkal szülés után így kinézni, mindannyiunk álma! :)

Szuszu!
Remélem jobban van már a megfázásod!

Sziszka!
Nagyon édes kiscsaj Málna, szerintem rád hasonlít nagyon.

Csenge!
Egy nap különbséggel vagyunk kiírva, úgyhogy én is elvállalom az utolsó mohikán szerepét!
Nagyid tényleg jól tartja magát, kisfiad iszonyú aranyos!

Boniko!
Ha nem is a Béke téren, de a Lehel tér környékén lakom (egyelőre, aztán néhány hónap múlva költözünk a Dagály strand közelébe).
A védőnőd merre van? Az enyém a Tátra utcában van.

Beus

Kép
félhold

Beus, akkor meglátjuk ki nyeri el a megtisztelő címet :lol:

Bende, milyen az az eszterházy rostélyos? Sose hallottam róla :shock:
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek szép napot!
Örülök hogy azért mindenki jól van. Gratula az anyukáknak és babáiknak. Én már nagyon szenvedek. Gondolom nem vagyok egyedül.
Holnap megyek nst-re meg a nődokihoz is. megbeszéljük a dolgokat. Nagyon várom már a hidegfrontot. Elviselhetetlen ez a meleg.
mindenkinek jó szülést kivánok minél hamarabb.
olvaslak ám titeket,de ez a meleg teljesen kikészit.
még van időm de most már én is szülni akarok.
olyan jó nektek hogy pesten laktok. Ti tudtok majd egymással beszélgetni. Itt vidéken nincs kivel.
na sziasztok

Kép
nitty

csenge: vékonyx csikokra vágott zeller, sárgarépe és fehérrépa mustáros- tejfölös szószban megpárolva + benne húsi.

bővebb információ- ha megtetszett- szopi után, mert most ébred a lányom. 8-kor tettem le :)
bende

halihó, még én is vagyok.
tegnap este felhívott a szülésznőm, hogy menjek be még este egy ctg-ra,mert beszélt a dokimmal múltkori ctg leletről, amikor is a baba nagyon aktívvolt, végig 180-190 volt a pulzusszáma. na mindegy,bementünk, de minden Ok, teljesen rendben volt most a szívhang és a pulzusszám is. legközelebb pénteken kell menni ctg-re.

csenge: igen, mehetünk majd együtt sétafikálni itt a környéken :)
neked ki a gyerekorvosod amúgy? A Vahot u-i rendelőbe jártok, ugye? nekem a védőnő a Dr. Gergely Editet ajánlotta.
De mivel nem adott előre recepteket a babaápolási cuccokra, gondolkozom rajta, hogy valamelyik nap beugrom hozzá megkérdezni ezt a dolgot....

én most vettem egy doboz fagyit, mert nagyon kívánom a hideget!!! :lol:

aludni én sem tudok éjjel, úgyhogy délutánonként próbálom pótolni.
de már én is olyan nyűgös kezdek lenni, hogy jöjjön már ki a baba, mert már nem nagyon bírom ezt az állapotot. Jól kifogtuk ezt az augusztusi rémálom meleget :cry:

szuszu: köszi, én is megtaláltam már ezt a tefalos párásító akciót. majd kiderül, hogy ezt kapjuk-e ajándékba :P
lei

Lányok, úgy tudom, hogy Csimby elmentette a mobilszámom, így, ha van valami, remélem, hogy tényleg üzen nekem, és azonnal beszámolok. Eddig sajnos semmi hírem! :(

Akik már szültek! Én azt szeretném kérdezni, hogy tudom, hogy mindegyikőtök azt mondja, hogy nem lehet összetéveszteni a fájásokat semmivel, de mégis!? Mire számítsunk? Milyen érzés az a fajta méhösszehúzódás, amit érezni "kell"? Mihez hasonlítható? Inkább erős mensis görcs? Vagy milyen?

A másik, hogy akik még nem szültek, szóba került már a dokival, hogy a kiíráshoz képest, mi az a legkésőbbi időpont, amit még megvárnak? Szóval meddig engednek túlhordani egy babát manapság?

Tegnap pont az egyik rokonunk mesélte, hogy mind a két gyerkőcét 10 nappal hordta túl, szóval mindkettő indítva lett. Na, én ezt nem szeretném megélni, bár a júliusi topicban is volt sok kismami, aki nagyon későn szült a mi lányainkhoz képest! Szóval nem tudom, hogy mitől függhet, de jó lenne nem a kiírás után szülni!

Én most szundiztam 1 órácskát, nagyon jól esett, de anyum pont hívott, szóval lehet, hogy még vissza kellene dőlnöm, mert nem érzem magaménak ezt a napot! ...

Jöhetne egy kis eső! Az az allergiámon is segítene!

sophie27

félhold az közel lesz van a Béke úti rendelőben a barátnőm aki az Árpád híd felé lakik ő is idejár már...lehet ti is ide fogtok? :lol:

bende jól hangzikl.....
Vendég

sophie amikor a terhespatológián feküdtem az egyik lánynak a 42.hetet is megvárta a dokija az inditással.. változó..enyim annyit csak nem vár....

én is kiváncsi lennék mit érezni..... :oops:
Vendég

Úgy tudom, max 2 hetet várnak, de van doki, aki csak 1 hetet, vagy 10 napot...

yuyu79

De biztos 1 hét is baromi sok, mikor már nagyon szülne az ember :roll:

yuyu79

főleg ha azt már a kórházban kell tölteni... én ettől félek legjobban, hogy túlhordom, és befektetnek :?

yuyu79

Nitty, beszélgetni itt is lehet :) igaz, nem pótolja a személyes találkozást.

Bende, ez jól hangzik, érdekelne, ha ráérsz.

Lei, mi Benei dokihoz járunk, meg vagyok vele elégedve. Nagyon nyugodt, a gyerekekhez kedves. Az utóbbi oltásokat úgy beadta Zétinek, hogy egy pisszenése se volt hozzá. Olyan megnyugtató az egész személyisége is :lol: A múltkor helyetesítette egy doki,de az nagyon gáz volt. Zéti még a száját se akarta kinyitni neki, hogy megmutassa a torkát (igaza is volt, ahogy viselkedett vele). Ez egy ősz hajú pasi volt, nevét nem tudom, de nem szívesen találkoznék vele újra.
Vendég

én mégnem beszéltem ilynről dokimmal....
nekem annyit mondott ma, hogy márne feküdjek háton, hanem csak oldalt, éshogy ne nagyon mászkáljak lépcsőlön,mindenhol liftezzek, és igyak sok folyadékot. na ennyi volt a sok okosság tőle mára. :P

köszi dia a pingvines linket. azt hiszem ez nem ultrahangos párásító és a párom viszont olyant akar, úgyhogy szerintem végül a tefalos lesz a befutó.
lei

ja és a fogorvosom augusztus 25-ig szabin van :x pedig jó lett volna még elmenni egy fogkő leszedésre, mert szülés után nem lesz erre idő.....
lei

na csajszik:)

jelentem elment a nyákdugóm és mintha szivárogna a magzatvizem:)

most indulunk a kórházba és üzenek Csandikámmal, hogy mi a helyzet:)

szorítsatok!

sniky

Zsófi, Szent Imrében azt mondták az előadáson, hogy egy hetet )várnak, akkor konzilium, hogy minden renírdben van-e. Ha igen akkor várnak még néhány napot és a 12. nap körül kezdenek indítani, de előbb prosztagladinnal (vagy hogy írják).
Vendég

Hajrá Niki!! :lol:
Vendég

Hú Niki, kicsit irigyellek ;-) Akkor minden jót és könnyű szülést kívánok Neked!!! És üzenj minél előbb :-D

yuyu79

Woow Niki!
Mennek a drukkok ezerrel! Minden rendben lesz!

várjuk a híreket!
lei

Gyerünk Niki és Barnus baba! Ügyik lesztek! ;)

sophie27

Lei, dokihoz is kellett most menned, vagy telón értekeztetek?

Én azon gondolkoztam, hogy ez a háton alvás lehet, hogy akkor érdekes, ha hátsó fali a lepény, és azért gáz, mert így elnyomod benne az áramlást? Mert nekem mondjuk mellső fali a lepényem, így arra a gyerkőc súlya nem tud ránehezedni, mert igen ritkán alszom mostanában hason! :P

Amúgy uh-n voltatok mostanában? Milyen a lepényérettséged?

De jó lenne, ha nekem is elfolyna a magzatvízem... Az tuti jel lenne, és nem kellene izgulni, hogy az a fájás, tényleg az a fájás-e, vagy sem!?

Azért megvárhatnál! ;) Pár nap eltéréssel vagyunk kiírva csak... Jó lenne valakivel együtt bent lenni! Nem?

sophie27

Csimby remélem már babázik :lol:

Szuszu,
Sajnos a játszótéri bandázás nem fog már összejönni, mert költözünk Erdélybe :( Román dokiról beszélünk? Háát, a védőnő nekem is azt mondta, hogy furcsa a modora, de jó diagnoszta. Kipróbáltam, számomra öntelt, kihaénnem és rossz modorú pasi. És nem annyira jó doki, mint hiszi magáról, Zalánnál elég komoly dologban bénázott, ha én nem erősködöm, akkor sose derül ki, hogy mi a baja. Én váltottam, a régi dokinénimhez igazoltunk át. Mindenesetre akit én ismerek, csak két anyuka maradt mellette. Próbáld ki, és majd váltasz, ha nem jön be. lehet, hogy azóta megváltozott.
Második gyerekkel annyira más a terhesség, mintha muszáj mindent majdnem ugyanúgy csinálni. Nem mondhatom Zalánnak, hogy azért nem veszem fel, mert ott a baba a hasamban, mert szegény Csanád mínuszból indulna :? Meg állítólag 2. szülésnél már csak a vajúdás elején száll le a pocak rendesen, nem hetekkel, napokkal előtte, lehet, hogy ezért is mozgunk könnyebben,vagy nem tudom. De te sem vagy bálna egyáltalán, biztos behelyezkedett már a buksi :D

Boniko,
Mi közel vagyunk hozzátok Szuszuval, csak át kell menni a síneken, 20 perces séta :) Mi oda járunk dokinénihez is a Béke térre! és Anyumék a Hun utcánál laknak, most is épp ott vagyunk, úgyhogy Félhold is közel van :)

Csenge,
Tényleg jóképű a fiacskád 8)

Az én férjem meg jól elutazott ma, szerdán jön csak vissza, de én úgy beparáztam, hogy mi lesz, ha a fronttal megjön Csanád is. Kicsit reggel kiborultam, picsogtam össze-vissza neki, de muszáj elmennie :( Zalán azt mondta 7-én születik meg a kistesó, legyen neki igaza :lol:

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Niki,
Hajrá!!! Végre kibújik Barnus baba is :lol: :lol: :lol: MENNEK A DRUKKOK!!!!

Zsófi,
Csak nyugi, szerintem ne félj ennyire! Lehet, hogy jobban jársz, ha fájásokkal indul az egész, úgy gyorsabb lehet. Szerintem érezni fogod a fájásokról, hogy igaziak, pont tegnap olvastam egy könyvben, hogy az igazi fájásnál összegömbölyödsz (ez igaz is), és a csúcsponton levegőt sem kapsz, annyira fáj. Nekem csak a 2 percesek voltak ilyenek az oxitocin miatt.
Na, eldugulok :oops:

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Zsófi, a háton fekvést szerintem nem a lepény miatt tiltják... Hanem valami ütőeret nyomhatunk el, és ez Neked is, a babának is rossz lehet gondolom... Ennek ellenére néha muszáj háton is feküdnöm, mikor már sehogy nem jó ;-)

yuyu79

Sziasztok!

Ma sikerült fél 11-ig aludnom, persze közben rengetegszer felébredtem, de igyekeztem húzni, ameddig lehet. Most már 30 fok van a lakásban, így nem bírnék aludni. Sajnos a tegnap esti összehúzódások az éjszaka alatt megint elmúltak, mindig ez van, de legalább hozzászoktat a fiam. Holnap megyek ctg-re, utána megvizsgál a doki és lehet, hogy most már kicsit meg is piszkál, hogy valami elkezdődjön.
Zsófi, nekem azt mondta a doki, hogy a kiíráshoz képest 2 hetet szoktak várni és ha addig sem történik semmi, akkor kezdenek a beindításhoz.
Beus, a megfázásom még mindig megvan, de mintha enyhült volna egy kicsit, de ezt csakis a frissen facsart grapefruit lének tudom be. Jó neked, hogy még tudtál strandolni egy kicsit.
Lányok, én is horkolok, mi füldugóval védekezünk ellene, amit természetesen Balázs használ, különben nem tudna aludni tőlem, mert tényleg az van, hogy ahogy lecsukódik a szemem már indul is a gőzmozdony. Gondolom a megfázás meg csak erősíti a hangokat.
Csenge, nagyon szép a kisfiad. Mondjuk ezt eddig is tudtuk. :D

Csimbynek nagyon drukkolok :!: :!: :!:

szuszu

Sniki!
Megy a drukk, ügyesek lesztek mindketten! :D

Beus

Kép
félhold

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?