Új privát üzeneted érkezett!

Szia kis pupu!

Köszi szépen a segítséget!

kriszti

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest

Üdv!

Mamiblue!
Köszi, nagyon kedves vagy, de azt hiszem csütörtökig volt akcióban... Talán találok máshol...

Az irigységtől el-elzöldülök, amikor olvasom, hogy egyes gyerkőcök 3 órát alszanak napközben. Én pici lányom (és a tesója) ma totálisan kiakasztott. Enikő délelőtt ugyan aludt másfél órát, de délután 25 percet sikerült és a többi időt nagyjából permanens üvöltözéssel töltötte ki. Az ölemben is üvöltött - órákon át, mert nem tudott elaludni sehogy :roll: Este fél 7-kor dőlt ki. ( negyed 9-ig és talán most mindjárt elalszik) A bátyja meg szintén "kisbaba lett", úgyhogy, ha a huga rákezd, ő is elkezd nyüszíteni, hátha akkor őrá figyelek. Du. 5 körül eljutottam odáig, hogy feladom, nem bírom... még jó, hogy 6-kor megjött apa.
Aludtam fél órát Enikővel, úgyhogy most minden oké :)

Jó hétvégét!

Kép
Kép
pfranciska

Kép
Kép
pfranciska

Ja, Sabine!
Köszi. Én sem vagyok túl para-mami, de néha jobb félni, mint megijedni...
Jelen esetben húgyuti fertőzésre gondoltam pl, de pisimintát venni nem sikerült Nikitől, úgyhogy majd meglátjuk.
Amúgy mindenkinek javasolnám kislánynál a pisi-mintavételt, aki szereti a kihívásokat! :shock: Izgalmas feladat kevés sikerélménnyel...

Kép
Kép
pfranciska

pfanciska
Régebben lehetett kapni steril zacskót fiúnak is lánynak is,pont erre a célra.Steril,rá kell ragasztani a célzott területre és biztos siker.
tuza edit

Franciska
Pisiminta-vétel... kitartás kell hozzá...
Zacsit felragasztani, elég szorosan bepelusozni és itatni a törpét...
(még a szakembereknek is komoly kihívás)

Edit
Próbáltad kislánynál?
Vendég

Sziasztok :)
Látom azért másutt is zajosak a nappalok -lányok felváltva sírdogálnak leginkább a fogzás meg a hidegfront meg a jó ég tudja miért... :?
Krisztike ilyen csörgős zoknit vettem már a Kenguru Goldban is -szerintem most is lehet kapni...
Mandala - nagyon eredményesek a srácok a kupi gyártásban -őszinte elismerésem hogy nem mentél világgá...
Márkanyuka hol találok a neten sablonokat? -akkor nem rombolom tovább a jóizlést saját rajzaimmal :)
Mi egy hete elkezdtünk almázni -tegnap és tegnap előtt már megettek egy egész almát egy kis kölespehellyel sűrítve.A kölest a piacon vettem glutén mentes a kölesnek ugye elvileg magas a vas tartalma és kicsit pépesebbé teszi a reszelt almát.. csajoknak ízlik.
Már egy gyerekkel is varázsos a hozzátáplálás de amikor ketten tüsszögik rám a kaját az egyenesen mesés...
...és végre elhoztam a képeket szerintem nagyon cukik lettek -most képkereteket vadászok és már meg is vagyok az ajándékokkal...
Most pedig megyek és kockára fagyok a hölgyekkel egy kis séta címszóval... :?

Kép
Kép
panni7

Kép ...és a képek... :-) Kép Kép

Kép
Kép
panni7

sabine próbáltam.Háááát mit ne mondjak....Bár a barátnőm lányának 3 éves steril kémcsőbe kellett pisilnie.Az sem volt egyszerűbb. :cry:
tuza edit

panni, amindenit de gyönyörűek a lányok :wink:
Hű, nagyon jó képek, még apa is megcsodálta őket :)

Apa elúgrott sütiért, mert nemsokára jönnek vendégek, /remélem nem lesznek sokáig :oops: :roll: /, aztán megyünk függönyöket venni.
1 éves a topic, köszönjük neked márkanyuka :D
Kép

Kép
mona76

Panni: oltári aranyosak a lányaid. nagyon jó képek lettek! És itt is hogy pózolnak... Már múltkor is elcsodálkoztam rajta, de ezeken a képeken is... Nagyon fotogének :D

Kézlenyomat: Vettem gipszet, festéket, öntöformát.... megpróbálkoztam vele... már 3-at kidobtam... Fanni az istennek se nyitja ki a kezeit. Holnap újrapróbálkozom :?

horvviki

:) nagyon szépen köszönjük a dícsérő szavakat-önmagában egy babát vagy kisgyereket fényképezni hálás feladat mert egytől egyig édesek :)
Viki elképzelem ahogy tunkolod Fanni pracliját..... :D :D
Mona tesómék is vásárolni vannak -egymillióan vannak mindenhol....

Kép
Kép
panni7

Hello!

Viki: Mikor alszik , esetleg? Egyébként nekünk is van gyurmánk, ami levegőn keményedik, de még nem próbálkoztam vele!

Ma úgy leégetett Mati, elmentünk a soroksári outletbe etetőszéket venni, ő meg elkezdett az üzlet közepén hisztizni! Ordított mint akit nyúznak...szóval vásárlásból nem lett semmi, jöttünk haza! az a "legjobb" az egészben, hogy fogalmam sincs már, hogy min kezdte el. Talán Tamival vesztek össze a kosáron... :?

mamiblue

Sziasztok!

Edit, Sabine!

Igen, steril zacsival próbálkoztam... de nem ment bele semmi, szóval nem jól ragasztottam fel. A jó az a dologban, hogy azt hiszem, mégiscsak a fogacska lesz a ludas, éjszaka is másfél órát üvöltött a kisasszony, de amikor dörzsölgetem az ínyét, azt jóleső mormogással veszi tudomásul...
Éjjel már annyira kész voltam, hogy elaludtam az üvöltő gyerek mellett :!:

Panni!
Annyira szépek! Én is egyre jobban örülök, hogy Enikő nem fiú lett. A lányok még szebbek és még édesebbek. És mosolygósak. Én meg nem vagyok nagyon elfogult... :)

Kép
Kép
pfranciska

Sziasztok

Panni
Gyönyörűek a csajo,csupa mosolyalbumok:)

CSörgős zokni nekünk is van.

Kedd óta horror éjszakák vannak. :twisted:
Most is éjfél óta van fent majd alszik 20percet,már kiborultam ......hajnali négykor sírvafakadtam.......megetettem majd 20perc csend és azóta kezemben van.És kedd óta ez egy megy :evil:

Kép

Kép
jucu

Lányok

Tanács kéne.Lehet ,hogy felcseréli a nappalt az éjszakával?
De számomra hihetetlen,mert nappal is csak2-3×1 órát alszik.
Hajnal 5kor nehezen elaludt kezemben,és úgy tudtam aludni eddig ,hogy félig magamhoz borítottam,átöleltem és aludt.
Remélem nem valami baj van?Dokinéni kedden volt kinn és nem kaptunk gyógyszert csak szívnom kell orrát.
Nappal viszont jókedvű,röhög és sikongat.
Mérges vagyok magamra ,hogy hajnalban már türelmetlen voltam :oops: hiszen ő nem tehet semmiről.Apától is megkaptam,hogy tudta hogy ez lesz.33évesen hisztis leszek.No ez szarul esett. :cry:
Valójában meg bele sem gondol ,hogy esetleg fáradt is lehetek.
Próbálok mindenben megfelelni,háztartás gyerekek,házasélet,stb...
De lehet igaza van :?
Szóval le vagyok törve mint a bili füle.

Ma meg vinném Diust és egy pár osztálytársát a Jégszínházba a Diótörőre 15-ra.Itt a 10 jegy én meg hulla vagyok./vagy inkább nulla? :cry:
No puszi főzök amíg alszik tömzsi

Kép

Kép
jucu

:) lányaimnak is elmondom mennyi szépet mondtatok róluk.... :)
Jucu én nem gondolom hogy hisztis vagy és időnként igen is mindenki elveszíti a fejét ...és utána mardossa a lelkiismeret.Dehát pont ettől jó anya valaki... mi is emberek vagyunk és időnként hulla fáradtak és tényleg minden téren próbálunk megfelelni...A pasik meg köztudottan egy másik bolygóról jöttek :? .....
Nagyon könnyen lehet hogy a foga borítja ki ennyire Bálintot- mi hetek óta bírkózunk vele -még az egyébként demo üzemmódban működő Berni babát is teljesen kifordítja a fogzás..Lányoknak is folyik az orra gyakrabban van kakis pelus és időnkét piros a kis pofijuk mint a rózsa-lehet hogy Bálintnak is ettől folyik a nózija.Én eddig kétszer adtam az ajánlott mennyiség felét Nurofenből amikor már nem bírtam nézni ahogy kínlódnak és a Dentinox sem segített- mind kétszer ahogy hatni kezdett rögtön minden rendben volt..
Szóval ne emészd magad -menj el a Diótörőre és próbálj meg egy kicsit kikapcsolni... :) (mi 26-án megyünk Barbival csajok meg addig az apjukat amortizálják :) )

Kép
Kép
panni7

Panni
Mutattam is a fiaimnak a lányaidat :lol: :lol: :lol:
Csurgott a nyáluk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Jucu
Én is voltam már hisztis és rákiabáltam a fiúkra :oops:

Részvétem mindenkinek a hóesés miatt... én itt élvezem a 25-26 fokos meleget :lol:
Vendég

Hú csajok, nálunk legalább 20 centi hó van!
Kiváncsi vagyok, megmarad-e Karácsonyra?

jucu! én is pont arra gondoltam, hogy talán a foga lehet? Szerintem ettől még nem hiszti valaki,hogy egyszer kiborul a bili, ne foglalkozz apával, bár én biztos helyretenném egy kicsit, :) .

köszönöm az egyedinaptáras ötletet, már nem tom ki ajánlotta, bocsi :oops: :wink:

nem tom irtam-e de Regina 7 kiló és 63 centi, tömör gyönyör 8) Kép
nora80

Sziasztok Csajok!

Egy újabb vasárnap egyedül :cry: Apa dolgozni ment....

Sabine
Ok, hüsi van, de a táj gyönyörű!! :) Tegnap szakadó hóesésben indultunk el sétálni, ma meg csak szimplán élveztük a fehér tájat, a hóropogást. Szánkózó gyerkőcök apukákkal....gondolom az anyukák otthon szorgoskodnak :lol:

Jucu
Ha fáradt vagyok, bizony velem is előfordul, hogy türelmetlen vagyok, és utána ég a pofám. Olyankor bőgni tudnék, hogy hogy lehetek ilyen..... Ma is így jártam fél 6-kor :oops: :oops: ...miután ez már a harmadik, és véglegesnek tűnő kelés volt.
És képzeljétek, 6-kor volt egy szopi, aztán visszaalvás. Én is visszabújtam az ágyikóba, és 9-ig szunyáltunk. :D Reggel nem ismertem magamra a tükörben. Régen láttam magam táskák nélkül :lol: :lol:

Csajok, 2 napja alma-banánozunk. Én a banánt csak villával töröm össze. Alaposan, de azért pirinyó darabok így is maradnak benne. (Mondjuk az almát üvegreszelőn reszelem, az elég pépes) Nem gáz, ugye? Mintha azt javasolták volna valahol, hogy inkább villával, mint géppel full pépesre.....ti hogy csináljátok? Tapasztalat?

És még valami. Amikor Ati eszik, egy idő után hörög, mintha valami lerakódás lenne a torkán. Az kaja? Vagy tényleg vmi lerakódás, és vegyek a gyógyszertárba valamit? Néha egy kis száraz köhögés van, de mostanában csak nagyon néha.

Sziszike
Szakdoga? Halad? :wink:
Babauszin átkértem magam egy másik csopiba. Ati kajálásához illeszkedőbe, és újra kezdőkhöz. Mi nagyon lemaradtunk, 2x voltunk. Nektek hogy ment? Mesélj! Merülés?
A dvd-nek nagyon örülök. Ha esetleg Gödöllön jársz, összefuthatnánk.......

A fotók gyönyörűek!!!!! :D

mikegirl

Jucu Én multkor a századik visszaaltatás felébredés után úgy kaptam ki az Alexet,hogy elkezdet sikítva üvölteni,úgy megijedt.Nem győztem simogatni,vígasztalni.Persze a bűntudat mardosott,ezér megint kézben maradt.
Szerintem mindenkinél van,hogy elszakad a cérna.Csak van aki tudja konrolálni(ez a természetes) és van aki nem. Ezt nem részletezem,mindenki érti szerintem.
tuza edit

Jucu, Edit!
Velem is előfordult már, hogy több óra ordítás után elkeseredésemben megráztam kicsit Enikőt, amitől persze még jobban ordított. Emberek vagyunk és nagyon fáradtak, mindenkivel előfordul, hogy kiborul...
Amúgy, mostanában nálunk is minden éjszaka van kb. 1-másfél órás fentlét, ordibálás. Én is a fogacskákra tudok csak gondolni, mert amúgy Enikő is egy aranyos, mosolygós kislány, de olykor teljesen kifordul magából és vigasztalhatatlan. Nekünk a Nurofen sem segít sokat... A dentinox inkább. És anya kisujjának harapdálása.

Kép
Kép
pfranciska

Jucu! apának mond meg hogy ilyenkor ő altassa a picit, mert a picike érzi rajtad a fáradtságot, meg a kimerültséget. Nálunk is volt ilyen és én simán átpasszoltam apának, mert a fáradtságtól már majdnem kiejtettem Hangust a kezemből.
A nappalokat szerintem úgy tudod felcserélni hogy egész nap programot csinálsz a kicsinek, de ez rohadt fárasztó.

Mikegirl: igen halad a szakdoga, már elővettem a jegyzeteimet, meg a piszkozatot ez már Haladás!! :D:D:D holnap már elkezdem javitgani azt amit a külső konzulens hiányolt.

Ha nem is én, de apa sokat jár gödöllőn keresztül eljuttattom neked a DVD-t. Hát a merülés jó is volt meg nem is. Mi a végén elsirtuk magunkat, de az egész csak szinjáték volt, mert amikor meglátta a kék hajót már mosolygot is. Nem sok mindenről maradtattok amúgy le, mert azóta merülés volt meg háton való úsztatás, a következő úszi meg január 2án lesz.

Amúgy nálunk is bevezetés alatt van a déltől való altatás, főleg azért mert egész nap nem alszik a kisasszony!

Hanga 69 cm és 7900 gramm. Nagyon gyarapszik, még mindig csak anyatejezünk, de azt nagyon sokat!

Kép
sziszike77

Sziszike
Dvd - ok, köszi :D Ati se nagyon alszik, viszont azt hiszem megvan a bevált napirend. Kicsit sokáig tartott :oops: :oops:
Ébredéstől kora délelőtt járóka - tök mindegy, hogy alszik, vagy ébren van-e. Ilyenkor pakolászok, főzök, vasalok, 10-kor szopi, utána séta max 1,5 óra. Hazajövünk, kis gyümi, járóka - anya ebédel, egy-két dolgot tesz-vesz, Ati esetleg egy kicsit alszik 2-ig. Akkor szopi, utána hol alszik, hol nem. Ha fent van, akkor bepróbálkozok még a járókával - egy kicsit még bírni szokta max fél 4-ig, ha nem megy, akkor játszunk, és innentől kézben van a fürdésig, kb fél 9-ig. Fürdés előtt is még el szokott egy picit szundítani, még akkor is, ha van alvás délután.
Nem tudom, hogy ez mennyire optimális, de ezt sikerült összehozni, egyelőre ezt tudom működtetni.

mikegirl

Sziasztok

Köszi csajok arik vagytok. :D Már már az önmarcangolás került előtérbe nálam.
Viszont oltári jót tett ,hogy elmentem a jégsdzínházba.Igaz a végére majdnem elaludtam :lol: bóbiskoltam kicsit éls lányom megbökött anya nézd felébredt az álmából. :P
Panni
Öltözzetek fel rendesen,hideg van mint a fene.ÉS ha tudsz vigyél pokróvot a seneketek alá.
Mi ittunk jó meleg forró csokit a büfének nevezett valamiben.Közel nem volt olyan színvonalú mint a Disney Ice ,de jóléreztük magunkat.NÉha néha a gyerekek magyarázták ,mit keresnek az egerek ott. :oops: Elfelejtettem.....
Fiam 11-15 ig aludt ma és 17.20 18.20-ig.kiváncsi vagyok milyen éjszakánk lesz,mert rámférne egy kis alvás.

Naptár dolog
Én szerettem volna készíteni itthon, de se időm se energiám hozzá.Így sajna kiesünk ebből,hacsak nem valamelyik éjjel.

Sabine
Küldj lgyszi egy kis meleget.

Jó is történt velem ám,fodrászom rendbehozott itthon péntek délután.Szombaton meg vettem egy szupi bőecsizmát magamnak ,15000 helyett 8500Ft-ért és egy mikrokord csizmigatyit is._Apának meg egy tuti inget vettem karira./vele együtt/ :lol:

Puszi lányok mennem kell ,ezer a dolgom még,..főzés ,vasalás,pluszmunka suliba....és apáznom is kéne egy kicsit ,mert hiányolja őkelme.
Szép estét nektek!
Jucu

Kép

Kép
jucu

Bocsi ezer és ezer hiba az irományomban. :oops:

Kép

Kép
jucu

Lányok,
olvasgatva titeket egy kicsit megnyugodtam, hogy máshol is zűrösek a napok mostanság. Nekünk az elmúlt két nap délutánja volt meglehetősen ordítós. :shock: Azt hiszem, nálunk a pocifájás újul ki időnként, amikor már-már azt hinném, hogy végképp magunk mögött tudhatjuk. :( Szegény picikém jó sokat nyűglődött, szerencsére ma viszont megint jobb volt a helyzet (kopp-kopp). A múlt éjjel fel is ébredtünk 3.15-kor, ez már oltári régen fordult elő. De nem volt annyira vészes - alvás, majd aludtunk még fél 8-ig. :wink: Amúgy meg a ti éjszakai kalandjaitokat olvasva csak csendben meghúzom magam, mert normál esetben mi alszunk egész éjszaka. Ja, igen, és a hiszti: néha én is úgy ti tudok akadni a világra, hogy miért kell ennek a szegény csöppségnek ilyen hülyeségekkel nyűglődnie, mint hasfájás. Annyira utálom az olyan dolgokat, amelyeken nem tudok segíteni! Nem kiabálok, meg igyekszem valahogy megnyugtatni a picit, de aztán mégis utálom magamat, mert érzem a saját idegességemet meg türelmetlenségemet. Szóval, Jucu, csak semmi önmarcangolás, látod, szép lassan kiderül, hogy így vagyunk vele mindannyian. :)
Naptár: én holnap megyek érte - péntek este adtam le a neten, és már értesítettek is, hogy kész. :)
Sabine, én imádom a meleget, de az év egyetlen időszaka, amikor nem bánom a hideget (és főleg a havat), az karácsony tájéka. Ma Kerepesen voltunk rokonlátogatóban, és annyira jót sétáltunk a havas utcákon! Sokkal szebb, mint a városi latyak... :?
Na eldugulok, és megyek, hátha újra sikerül egy jót aludnunk. :wink: Ugyanezt kívánom mindenkinek! :)

italoman

Nem ártana, ha átolvasnám, mielőtt elküldöm: szóval természetesen éjszaka evés, és csak utána alvás...

italoman

Jó reggelt!

Fanni már felébresztett :? Az utóbbi napokban mindig olyan korán ébred. Eddig ez nem volt jellemző, simán birta fél 8-8-ig. Most meg fél 6 körül kel... Mondjuk már este 8-kor alszik, ma kipróbálom, hogy nem engedem olyan korán elaludni, hátha akkor tovább húzzuk. Most éppen a popsiját emelgeti a levegőbe, pár napja ez a mániája. Csak a feje lent marad, azon támaszkodik :)

Tegnap egész nap kari ajándékokat gyártottam. Kész lett 2 naptár (itthon csináltam, aztán fotónyomtatóval kinyomtattam), 4 db karácsonyi Fannis üdvözlő kártya, és ami a legfontosabb: a láblenyomatok! Bár kicsit bénácskára sikerültek, Fanni lábát nem volt egyszerű belenyomni... (kezét egyáltalán nem sikerült, mindig belemarkolt...) Ráadásul mindegyik lenyomat más méretü lett, mert mindig máshogy sikerült Fanni lábát elkapni :) Na de mindegy, a szándék a fontos :) Rakok fel róla képet, azért ma még újra próbálkozunk, hátha lesznek jobbak is.
Kép
Hát így sikerültek....

horvviki

Hello!

Én még mindig nem próbálkoztam evvel a lenyomat készítővel!

Mi ma 1/4 5-kor "keltünk" De talán annak köszönhetően, hogy Sebi már a 3. gyerköc én az ilyen napokon nem akadok ki. Szerencsére nem fordul sokszor elő ilyen.:) De a fáradtság engem is kipurcant néha, ilyenkor tényleg jól jön apa segítsége!:) Sebi egyébként jó alvó. viszont sokkal aktívabb mikor fent van! Semmit nem lehet elötte hagyni, mert mindent megszerez. Ha leülök vele az asztlahoz, pár percen belül tuti valami a kezében van.:) Ha meg játékot adok a kezébe, akkor meg addig ügyeskedik amíg le nem borít vele vmit!

Végre sikerült etetőszéket venni neki! Ilyen micimackósat vettünk, amiben van egy játék is, igaz, még nem éri el, de ha csajok bekapcsolják neki nagyon élvezi.:)

Kép
Sajna most nincsennek jó képeink, mert ahhoz neki kell készülni!

mamiblue

Sziasztok!

Hétvégén nem jöttem, sűrű volt a program. Szombaton délelőtt a Márkkal bementünk a belvárosba apának ajándékot venni, 2 órára értünk haza, szopizott az Ádám és 3 órakor tudtam nekiállni főzni. Úgyhogy aznap ebéd helyett vacsora volt.

Próbálok ténykedni, hogy minél több tejem legyen.
1. sok folyadék (elsősorban szoptatós tea)
2. gyakori szoptatás (kb. 2,5-3 óránként, de ez nem mindig jön össze)
3. minden szoptatás után a maradék tej leszívása (mivel két ciciből szoptatok, így az első cicit fejem le)
4. More Milk Plusz kapszula és homeopátiás gyógyszer (jelen esetben ricinus communis, mivel nem volt a gyogyitárban urtica, de úgy érzem ez is használ)

Azt hiszem ennyi.

Este pedig megkapja cumisüvegből a napi lefejt tejet + fagyasztottat (összesen kb. 100 ml-t). Így kibírja hajnalig, jobb esetben (mint ma) reggelig.

De mivel fogyóban van a fagyitej, úgy gondoltam szerdán íratok fel tápszert, mert elutazunk és ha kell, akkor legyen mit adni neki.

Amúgy utólag is boldog szülinapot a topicnak!

Kép
Kép
márkanyuka

Majdnem elfelejtettem: én is voltam már türelmetlen az Ádámmal, volt hogy rákiabáltam, mert nagyon dühös voltam rá, hogy nem hagy aludni. Utólag persze nagyon szégyelltem magam, mondtam is szegénykémnek, hogy többet ilyet nem csinál anya, de szerintem nem tartottam be.

A Márkkal sokkal többször voltam türelmetlen, egyrészt nem voltam még elég érett az anyaságra (utólag belegondolva), valamint ő nagyon sokat sírt, keveset aludt.

Kép
Kép
márkanyuka

Ezt is majdnem elfelejtettem:

Márk és a hóemberek. Tegnapi fotó.

Kép

Kép
Kép
márkanyuka

Megjöttünk az orvostól. Fanni meggyógyult :D Viszont ismét nem sokat hizott, most 5750 gramm. A doki szerint ne aggódjak, ez a betegség miatt természetes, hogy nem hizik sokat. Egyáltalán örüljek, hogy hizik és nem fogyott le...

Fanni popsija ma egész nap az egekben van :D Nagyon édes, ahogy kinyomja magát és hintázik :D Valamicskét már halad is ezzel a módszerrel :D

horvviki

Sziasztok!

Annyira elvagyok havazva, takarítás, pakolás, vásárlás. Most végeztem az ablakpúcolással :roll:
Annyira mérges voltam délelőtt, menni akartunk a varrónőhöz a függönyökkel, és minden utca le van sózval, persze a miénk nincs. :x Tiszta jégpálya az egész :x . Persze mikor pénzért házól a polgármester, iskolának, focicsapatnak, polgárőröknek, akkor mindig megtalál minket :x . Hívtam a páromat, mondtam, hogy ezútán egy fillért se merjen neki adni :x
Dani nagyon nyűgi, délelött csak sírt, csak sírt. Akkor volt csend, mikor masszirgóztam a kis ínyét.
Van itt még akinek a babója még nem fordúlt meg? Dani még mindig nem is próbálkozik :?
Mostanság éjjel is felkel 1*-2* enni, bár nem bánom, csak már elszoktam tőle :)
Mi még mindig csak szopizunk, én mindenképp szeretném megvárni a 6 hónapot, a hozzátáplálással :) 1* próbáltuk a teát, de nem izlett neki, és többet nem is erőltettem, neki csak a tejci jön be :D
Szerintetek normális dolog, hogy Dani még mindig kicsit bandzsit?
Bocsi, de meg kell mútatnom az édes drágám legörbített szájjal. Igy sírunk.
Kép

Kép
mona76

Mona,
még mi sem mutatunk sok hajlandóságot a forgolódásra, és továbbra is utálunk néhány percnél többet hason lenni. De szerintem ebben a korban az átfordulás még nem "követelmény". Az unokatesóm gyereke két hónappal idősebb, és esze ágában sincs átfordulni, ennek ellenére semmi baja, és senki nem mondta neki, hogy le volna maradva. Normális határokon belül semmit sem kell erőltetni, majd kedvet kapnak hozzá egyszer. :wink:
Egyébként én is meg akarom várni a 6 hónapot a hozzátáplálással (ez még pont két hónap a mi esetünkben :)).
Ja, és az én kis drágám is szokott bandzsítani rendesen, ha valamit az orra elé visz vagy leginkább a szájába vesz. :)

italoman

Bocsi, még egy pff kérdés: tudja valaki, hol lehet mézeskalács-fűszerkeveréket kapni? Találtam egy jónak látszó karácsonyi muffinreceptet, de a Kaiser'sben nem kaptam ilyen fűszert. De ha lehet, ne Tescót meg hasonlókat mondjatok, mert ezért tutira nem fogunk autóba ülni és a tömegben nyomorogni. :?

italoman

italoman, ha gondolod én szerdán megnézem neked, és postázom. :wink:
Ha jól emlékszem Kotányinak van ilyene. Én tavaly próbálkoztam vele, de lapos lett, és száraz :? :oops:

Kép
mona76

Mona,
köszi, aranyos vagy. Legalább már tudom, hogy tényleg létezik ilyen. Azért még megnézem egy-két boltban, hátha. Aztán majd legfeljebb esdekelve jelentkezem nálad, ha nem találok. :wink:

italoman

Ja, még egy: valaki már kérdezte a hajhullás elleni népi gyógymódokat, de nem emlékszem a válaszokra. :oops: Valami jó ötlet? Merthogy már mindenhol a hajam találom, és piszkosul unom. :?

italoman

Sziasztok!

Fanni ma fél 4-kor kelt... fél 6 volt mire visszaaludt. Ha ezek a hajnali kelések folytatódnak, karácsonyra kidőlök :? Bezzeg most alszik.... Az a baj, hogy hozzászoktatott a jóhoz, hogy egy hetes korától szinte végig aludta az éjszakákat, most meg elkezdte ezeket a korai keléseket...

Nagyon hideg van... De ebben a napsütésben nincs karácsonyi hangulatom... De ha már igy süt a nap, akkor inkább Sabine napsütését választanám...

horvviki

Ja, hajhullás elleni tanácsok nekem is kellenének! Lassan kopasz leszek, mint Fanni :)

horvviki

Sziasztok!

Minket is elkapott a gépszíj...
Beni tegnap délután 1 hónap délutáni nemalvás után végre elaludt. Tökre örültem neki egészen addig, amíg ébresztgetésekor észre nem vettem, hogy tökforró. 40 fokos láza volt, alig tudtuk levinni estére. Volt hűtőfürdőzés, kúp, szirup és a dokibácsink is kijött, megállapította, hogy mandulagyulladás és írt antibiotikumot. Szerinte esélyes, hogy Enikő is elkapja. Na, azt nem tudom, hogy akkor mit csinálok... Eddig még csak köhög.
Most mind a kettő alszik, anyósomat megkértem, hogy jöjjön el segíteni, hátha zűrös napunk lesz, így még el is tudtam vasalni.

Kép
Kép
pfranciska

Nálunk is beteg a család.Kezdte a legnagyobb ,multhéten a 7 éves,most itthon van a 14 éves + a csöppem is elkapta.Én persze kimászni sem tudok belőle,mert mindet én ápolom.Lassan 3 hete fáj a torkom,lázas vagyok.
Alex egész éjszaka úgy aludt,hogy ringatnom kellett mert állandóan felébredt rá,hogy el van dugulva az orra.Ezért persze én nem aludtam egy percet sem.Takarítani már egy hete nem volt se időm se energiám,erre ma bejentkezett vidékről a férjem volt neje.Jön a nagyfiamhoz,karácsonyozni.Nem sok kellett.hogy el ne küldjem a franba.Közölte,hogy most ült fel a vonatra,4 óra mulva itt lesz. :evil: :cry: :oops: Jaj,de nagyon jaj
De hurrá,jön a kari és lesz sok aji a csecse fácskák alatt,csini csomiban, édi masnival!!Szupi!!! :?
tuza edit

Sziasztok :)
Látom mindenkit maga alá temetett a karácsony.... :) ..én momentán abszolút nyugalommal kávézgatok a romokon.. 8)
Szabína-örülök hogy kölcsönös a szimpátia csak nyélbe ütjük a dolgot :)
Viki remekül mulattam a tappancs lenyomatokon -a lényeg hogy a különböző megajánékozottak ne lássák a másikat így nem tűnik fel a méretbeli különbség... :D
Mona -sértődött Dani nagyon aranyos... :D
Edit Franciska villámgyors gyógyulást kívánok -exnejek anyósok ..egyéb gyakran élvezhetetlen rokonok iszonyatosan tudnak időzíteni.... :evil:
Jucu köszi a tippet -viszek melegvizes palackot... :lol:
Ma ablakpucolást terveztem -szerintem hozzá fogok fagyni :shock:
Ha valakinek rossz lenne ma a kedve kerüljön felénk és tekintse meg hogyan képzem át magam üvegmatricává a jeges ablakon.... :shock:

Kép
Kép
panni7

Kép

Kép
Kép
panni7

Sziasztok Csajok!!!

Hát látom, hogy van minden....betegség, nem kívánt látogatók, takarítás......

Dani legörbített szájacskája szívfacsaró.

Panni, ikrek? :lol: :lol: :lol: Nagyon helyesek!!! :D

Mi tegnap óta hármasban vagyunk itthon :D Kaptam is kimenőt, voltam fodrásznál, aztán ha már bementem Újpestre, elnéztem a Pólusba. Jó volt egy kicsit flangálni, csak úgy, egyedül....persze itthon boldogan öleltem Babszikát, mert minden második gondolatom körülötte forgott :D De voltunk délelőtt hármasban sétálni, csináltam neki sütőtököt, hagytam itthon anyatejet, szóval mindent megtettem, hogy mindene meglegyen, és a körülményekhez képest a lehető legjobban hasonlítson a napja a mekszokotthoz.

Képzeljétek, tegnap megjött a Leg Magic. Pedig csak január közepére ígérték :shock: Mindenesetre boldogan ugrottam rá, és szorgosan követtem a dvd utasításait az első négy percben....merthogy tovább nem bírtam :oops: Tök ciki. Nekem arra is edzenem kell, hogy a programot egyáltalán teljesen végig tudjam csinálni. :oops: :oops: És még így is sem volt hatástalan, érzem.

Ma a 10 órás szopi után hármasban elmegyünk a Coraba, aztán meg fát venni. Idén nem lesz nagyobb, mint 2 méter. De az az igazság, hogy tulajdonképpen már csak a plafonon van hely nálunk is, mint ahogy valaki korábban írta. :D
Na szaladok, megnézem mit kell venni, felírom, mert különben minden hülyeség bekerül a kosárba, csak az nem, ami tényleg nagyon kell :oops:

Mindenkinek kitartást, betegeknek jobbulást! Kicsit szégyellem magam, hogy én meg csak lébecolok :oops: ...de olyan jó :lol:

mikegirl

Sziasztok!

Megjöttünk a 4 hós oltásról, Fanni megint hős volt, csak 2 mp sírás volt :) Jan. 2-án kell visszamennünk súlymérésre. A doki szerint teljesen normális a súlya, én kicsit vékonykának látom. Még mindig csak 5800 gramm...

Panni: a lányaidtól még mindig el vagyok ájulva... :D

Mi is megyünk vásárolni délután, nem tudom meddig fogom bírni, mert utálom a tömeget. De már csak egy-két apróságot kell beszereznünk, a nagyja már megvan.

Betegeknek jobbulást! Remélem mi nem esünk vissza, mert ma reggel fájó torokkal ébredtem :(

(Ja, kivételesen Fanni ma reggel 8-ig bírta, csak fél 4-kor volt egy gyors szopi, de egyből vissza is aludt. Azt mondta az orvos, hogy 10-nél hamarabb ne altassam el este, és akkor bírni fogja reggelig.)

horvviki

Sziasztok,
a karácsony, bizony, kezd maga alá temetni engem is, holott ajándékokból már nem sok minden kell. Tegnap elmentem az elkészült naptárért meg családi hűtőmágnesekért is - tök szupik lettek. :D Csak még annyi minden apróságot kell megvenni (csomagolópapír, karácsonyfaégő stb.), szóval mindig úgy érzem, sosem leszek kész. A kajabevásárlásról már nem is beszélve - már előre rettegek a tömegnyomortól. És akkor jöhet a sütés-főzés, takarítás (brrrrr!). Na de mit részletezem, mindannyian ezt csináljuk, sőt, a többgyerekesek ezt sokkal jobban tudják nálam. :wink:

Panni,
én is el vagyok ájulva a lányaidtól (holott mi nem pályázunk a kezükre :D ), annyira bájosak! :) Amúgy én szívesen megnézném ezt az üvegmatricás jelenetet ebben a mai szomorkás időben. :D

Viki,
szerintem jó az az 5800 g. Mennyivel született Fanni?
Egyébként tegnap már azt hittem, átvesszük a stafétát, és most nálunk kezdődik a kakipara, ugyanis tegnap volt a harmadik kakimentes nap. Ez így magában nem para, de nálunk még sosem fordult elő. Ráadásul tegnap szó szerint nagyon gázos volt szegény pici, és rengeteget ordított. Annyira sajnáltuk! De aztán a mai fél 6-os ébredés és szopi után még fél 9-ig visszaaludtunk. Már épp hallgattuk, ahogyan "dumál" meg nyög a kiságyból, amikor egyszer csak óriási rotyogás töltötte be a szobát. Örömünkben majdnem tűzijátékot rendeztünk. :D Hiába, miknek tud örülni az ember, ha gyereke van. :lol:

Mikegirl,
egy hős vagy, én már a nyúzógép látványától elfáradtam volna. :wink:

Hajhullásra még mindig senkitől semmi? Lassan már parókagyárat nyithatok az összeszedett szálakból... :shock:

italoman

Hello!

Képzeljétek, ma férjecském hagyott 10-ig aludni!:D 7-kor még odanyöszörögtem neki, hogy pár perc és megyek én is ki, aztán a következő pillanatban már 10 óra volt! :oops: Sajna még így sem érzem kipihentnek magam, ráadásul a fürdőtakarítás is délutánra marad! :cry:

Ildikó: Nekem is hullott a hajam, de levágattam, szerintem most jobb a helyzet. Mondjuk nekem egyébként is hullik a hajam, ha már hosszú!:( Szerintem gyógyszertárban kapásból tudnak neked ajánlani 3-4 féle szert, aztán az egyik csak bejön...Mert ugye mindenkinek más jön be! :lol: Csakhogy ne legyen olyan egyszerű!

Panni: Ahogy ránézek lánykáidra, én is szeretnék ikreket! :lol: Olyan édik!

Mona: Dani is tündér! Mitől keseredett el ennyire?

mamiblue

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?