Sziasztok Csajok!!!
Hát látom, hogy van minden....betegség, nem kívánt látogatók, takarítás......
Dani legörbített szájacskája szívfacsaró.
Panni, ikrek?
Nagyon helyesek!!!
Mi tegnap óta hármasban vagyunk itthon
Kaptam is kimenőt, voltam fodrásznál, aztán ha már bementem Újpestre, elnéztem a Pólusba. Jó volt egy kicsit flangálni, csak úgy, egyedül....persze itthon boldogan öleltem Babszikát, mert minden második gondolatom körülötte forgott
De voltunk délelőtt hármasban sétálni, csináltam neki sütőtököt, hagytam itthon anyatejet, szóval mindent megtettem, hogy mindene meglegyen, és a körülményekhez képest a lehető legjobban hasonlítson a napja a mekszokotthoz.
Képzeljétek, tegnap megjött a Leg Magic. Pedig csak január közepére ígérték
Mindenesetre boldogan ugrottam rá, és szorgosan követtem a dvd utasításait az első négy percben....merthogy tovább nem bírtam
Tök ciki. Nekem arra is edzenem kell, hogy a programot egyáltalán teljesen végig tudjam csinálni.
És még így is sem volt hatástalan, érzem.
Ma a 10 órás szopi után hármasban elmegyünk a Coraba, aztán meg fát venni. Idén nem lesz nagyobb, mint 2 méter. De az az igazság, hogy tulajdonképpen már csak a plafonon van hely nálunk is, mint ahogy valaki korábban írta.
Na szaladok, megnézem mit kell venni, felírom, mert különben minden hülyeség bekerül a kosárba, csak az nem, ami tényleg nagyon kell
Mindenkinek kitartást, betegeknek jobbulást! Kicsit szégyellem magam, hogy én meg csak lébecolok
...de olyan jó