Új privát üzeneted érkezett!

Cat: Ha neked tetszik a Botond akkor ne filózz rajta. Szeriontem jó nagyon. Pláne, hogy a bátyja is B -betűs.

Nálunk a férjemnek van az első házasságából egy fia. Ő Szabolcs. Ezért a Szabina is Sz betűs lett. Tavay mikor mentünk nyaralni és a repülő jegyet intéztük fel is kapta a nőci a fejét mert nagyon összhangban volta két gyerek. Várady Szabolcs és Várady Szabina. Valahogy illik mindkettőhőz a nevük. A harmadik gyereknél bajban leszünk az Sz betűs névvel. :)

Kép
csucsu05

Asiye!

Biztos nem volt olyan szörnyű, ha a férjed nem szólt. Csak mi sokkal kritikusabbak vagyunk magunkkal. Főleg terhesen, és valljuk be, sokszor indokolatlanul.

Csucsu!

Én is négy hónapos terhes voltam az esküvőnkön. :D
És nekem egyáltalán nem volt még hasam. Sőt, az utolsó héten háromszor kellett a ruha derekából bevenni, és végül még így is nagy lett egy picit.
Bezzeg ahogy vége lett az egésznek, hirtelen a hasam is nőni kezdett. 3 hét múlva karácsonykor már igen nagy volt.
Vendég

Csucsu!

Sz betűs fiúnév szerintem jó még a Szilárd, és lánynév a Szofi vagy a Szilvia estleg a Szibilla. Bár ez utóbbiról egy álatlános iskolai osztálytársam jut eszembe aki nem nagyon volt a barátnőm.
És persze az én nagy kedvencem a Szonja. Ezért a névért odavagyok, de már kettő is van az utcában.
Vendég

Cat: Igen a Szonja nekünk is tetszik. Sőt a Szabina majdnem az lett. De anyósom azt mondta magyar névhez nem megy egy orosz név. Kiakadt irtóra. Mondjuk most , hoyg beszélő viszonyban sem vagyunk lehet Szonja lenne a lányunk márt csak azért is. Én már akkor nem akartam veszekedni de ugy látszuik nem lehetett elkerülni igy lett a lányom Szabina.
Jelzem nekem is tipikus magyar nevem van és mégis eredetileg a nevem: SZűcs Tamara
Nem értem miért ne lehetne orosz nevet adni magyar névhez.
H alány lesz biztos , hogy Szonja lesz:)

Kép
csucsu05

A Tamara olyan szép név.
Én nagyon szeretem az orosz neveket. :D
Vendég

Nekem most azért esett ki a Hunor, mert a vezetéknévvel együtt nagyon hülyén nézett volna ki.
Horváth Hunor.
Mintha egy horvát-magyar focimeccs lenne...
Vendég

Sziasztok!

Látom a nevek még mindíg téma.Nekem a Vikit az apa választotta.Megegyeztünk,hogy a másodiknak én adom a nevét.A favorit a Balázs és a Zsófia.A Vikinél nekem tetszett a Vivien és a Kristóf.Átadtam apának a választás jogát :D :D

Andy!
Drukk a férjednek,délután várunk a hírekkel!!

Ayise!
Szépek voltatok nagyon.Helyesek a fiaid,nagyon hasonlítanak egymásra.

Cet!
Köszi a választ,ki is fogom használni mindkét alkalmat azt hiszem :D :D

sissi!
Nem semmi,damil :shock: :shock: Lomtalanítás van mostanság felétek?

Kép
Kép
a.ibici

Szerencsére nekem sem kell ma főznöm,maradt tegnapról.Csak a vasalás van és a Viki ma.Játszó tér lesz délután és készülődés a suliba.

Kép
Kép
a.ibici

Ibici!

Jó lesz a játszótér!
Remélem eső nem fog esni! Hideg ellen pedig fel lehet öltözni.
Vendég

Bízok benne,hogy az eső elkerül.Még mára van 1 adag ruhám amit mosnom kell :( :( Kell a játszótér Vikinek,azt vettem észre suli óta,hogy még inkább igényli mint eddig.

Kép
Kép
a.ibici

Elhiszem.
Az a gondtalan gyerekkort idézi a sulival szemben.
Vendég

Pici!

Hétvégén már be sem nézel?

Zsuzska!

Hazértetek már?
Milyen volt Horvátországban?
Vendég

Vikinek egyébként is nagy a mozgás igénye,ha azt vesszük,hogy délelőtt ugye folyamatossan ülni kell :shock: :shock: Valahol kikell tombolnia magát :lol: :lol:

Kép
Kép
a.ibici

Ibici!

Nem akarjátok külön tornára járatni?
RSG vagy rock&roll?
Az nagyon jól megmozgatja, és a lányok általában szeretik a táncos-tornás dolgokat.
Vendég

Ezt nagyon régen hallottam már, de most újra megtaláltam:

"A XVIII. századi Bonnban élt egy házaspár.
A férfi szifiliszben szenvedett, az anya tébécés volt és ötödik gyermekét hordta a szíve alatt. Bár elsõ gyerekük vakon született, a második meghalt, a harmadik süket, a negyedik tébécés volt, a történet idején az abortusz szóba sem jöhetett.
Így született meg Ludwig van Beethoven."
Vendég

Cet!
Már jár a Viki 2 éve RSG-re.Múlt héten fizettembe a köv.2 hónapra a tanfolyam árát.Már jövő héten szerdán kezdődik.Félek,hogy a suli mellett túl fárasztó lesz neki,majd meglátjuk.

Kép
Kép
a.ibici

Ibici!

Szerintem nem lesz fárasztó, mert más tipusú elfolaltság.
Ha mozog, tanulni is könnyebb lesz.
Vendég

Pici jól van, csak tegnap asztalitenisz versenyen voltak, ma pedig búcsúban. Így nem tudott gép elé kerülni.
Vendég

Sziasztok!

Na, apucink elindult Tatabányára, hogy másfél misivel gazdagabban jöjjön haza!! Úgyhogy kérjük a drukkokat!
Amint hív és megtudok valamit, tudósítok!!

Asiye!
Nagyon csinos volt a hugod, és az a pocak.... Mesés esküvő lehetett.
Én is babás voltam már az esküvőnkönk, de még nem tudtam róla (6 hetes lehetett akkor).
Igazából én a nászúton kezdtem el gyanakodni, hogy mi újság van odabenn, mert hajózás során lettem rosszul, de amikor még másnap és harmadnap sem akart múlni a "tengeribetegségem", gondoltam, valami/valaki más lehet a dolgok mögött.

Nemrég aludt el Dani, megyek egy kicsit én is ledőlök, mert este későn feküdtem le, és reggel korai ébresztőnk volt. :roll:

Kép
oriandy

Cat: Igazad van ha a Hunor igy kiesett. Jót mosolyogtam a horvát-magyar focimeccsen:)
Valóban figyelni kell arra, hogy rimmeljen a vezetéknévhez mert egy éltre ezt fogja használni.

Andy: Drukk hegyek mennek. Kivánom, hoyg a párod másfél misivel menjen haza:)

Kép
csucsu05

andy: drukk megy apának majd írjad hol végzett:):):)
asiye: szépek a hugodék milyen nagy már a pocija :) sok boldogságot nekik :)

nika70
Salgótarján

Asiye, szépek a fotók, örülök, hogy jól sikerült a buli :D
Andy, párodnak naaaaaagy drukk, ha eddig még nem hívott, az jó hír, nem? :wink:
csucsu, az én lányom is Tamara lesz, úgyhogy nagyon is szép név!:) A vezeték neve meg az, mint az Én, a Tibi meg az Ottó, a ... Ottó-s kabaréban az Ottó vezetékneve:D
Holnap tarkóredőmérés, már megint tiszta para vagyok :? És most a párom is megláthatja a picurt, ha hagyják :lol:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Köszi csajok!
Úgy bizony Nemlajos! Minnél később hív, annál később esik ki, vagyis annál nagyobb az esélye, hogy az élen végez....

Lányok!!
Most is (és ebéd után is) beszélgettem a jósnővel, és nagyon jó híreket mondott!
Ugyan a babára még lehet várni kell pár hónapot, mert van ugyan mellém rendelve egy lélek, de valamiért nem mer lejönni mellékn, ezért nem költözött még babó a pocakomba. De azt mondta, ha sikerül meggyőzni, hogy jöjjön le és szülessen meg, akkor nem kell semmiféle hókusz pókusz, mert mindenképp kuki nélkül fog megszületni.
Pedig én annyi mindent megtettem eddig a kislányért, és ezek szerint igazából nem kell tenni semmit, majd ha jön a baba, jönni fog, és tuti kislányként. :D
Szóval ma nagyon jó híreket kaptam! De most mennem kell, mert Dani nem hagy békén.
Esik az eső, így nem tududn sehova menni, és itthon unatkozik csak.

Kép
oriandy

nemlajos ne idegeskedj minden rendben lesz :)

andy tényleg ha eddig nem hívott az csak jót jelent nem?

nika70
Salgótarján

Lányok!
Ez a mondat bearanyozza ezt a szomorú esős napot is:
"nem kell csodákat tenni, mert ha jön mindenképpen kuki nélkül születik"!
Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
oriandy

Andy!

Még mindig semmi?
Az nagyon jó!
És az is amit a jósnő mondott. :D

Nemlajos!

Minden rendben lesz a tarkóredő mérésnél!
Egészséges babátok fog születni, akkor itt sem lehet hiba.
Vendég

Most hívott apa.....
Kiesett, de a 40 döntős közül 21. lett, és 34 Euró a nyereménye.
Nagyon büszke vagyok rá. Mégis csak 1500 körüli jelentkezőből lett a 21.! Ez volt a 3. versenye, de eddig még nem jutott sosem tovább. Ez már haladás! :wink: :lol:

Kép
oriandy

Andy! Gratulálok! :lol:
nemlehet egyből az élre törni 8) szép lassan az élbe kerül! 8) :lol:

nemlajos! bizti minden rendben lesz, de nekem ez furi , hogy most mérik, és nem a 12. héten :shock: te már a 14.ben vagy, és voltál a 12. héten uhun nem? akkor mért nem mérték ?

Kép Kép Kép
asiye

Andy!

Nagyon ügyes a férjed!

Nemlajos!

Ha magasabb lesz az érték, akkor azért van, mert már nagyobb a babád. erre gondolj majd, amikor megmondják az adatot.
Vendég

Andy gratula a férjednek ügyes volt azért élőben sokkal nehezebb játszani mint neten :):):) ügyes :):) és örülök hogy andika is ilyen jókat mondott :) most már nem kell izgulnod amikor jönnie kell majd jönni fog a baba :):):):

nika70
Salgótarján

nemlajos nekem is a 12. héten néztek tarkóredőt neked miért ilyen későn?

nika70
Salgótarján

Mindenki elment.

Ketten maradtubk Benivel Bár ő még alszik. :D
Csend és nyugalom.

Anyukám a végén kiborult.
Anyósom jópofizott, hogy mindig Anyára kell várni... Csak azt felejtette el, hogy egész hétvégén Anya szolgálta ki őt. Neki egyetlen dolga volt, Benivel játszani. Így az utolsó két órában lent pihizett. Úgy könnyű elkészülni.

Nekem ennyi elég is volt ebből.
Inkább megoldom valahogy egyedül, hogy feküdni is tudjak és a dolgaimat is intézni.
Vendég

A múlt pénteken voltam a 12. heti uh-n, de mivel akkor kisebbnek mérte, ezért mondta, hogy ne most hétfőn, hanem a következőn (holnap) menjek a tarkóredőre. Ő tudja, az én feladatom csak az lesz, hogy bármit mond, ne essek pánikba (és a tiétek meg az, hogy ha mégis, akkor is megakadályozzátok :D )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!

Én előre megmondom, hogy semmi okod pánikra!

Erős, egészséges az a baba a pocakodban.
Aki képes volt olyan lehetetlen időben megfoganni, az mindent kibír. :D
Vendég

Lányok!

Hogy tetszik ez a babakocsi?
A szín még nem biztos, de a kocsi szerintem ez lesz.
(Ha mégsem, akkor erre a mondatra soha ne emlékeztessetek!)

Chicco Trio For Me TS

Kép
Vendég

nemlajos: nem lesz semmi gond :):):):):):):) a doki tudja mit csinál :)
CAt szerintem nagyon jól néz ki ez a kocsi :):):):) nekem a színe is nagyon tettszik

nika70
Salgótarján

Cat!
Szerintem nagyon jól néz ki ez a babakocsi!
Lehet egy kérdésem (de ne sértődjön meg senki, akinek már van egy gyerkőce és most ismét babát vár!): ti nem tettétek el a babakocsit az első gyermek után? Mi úgy vettük, hogy a 2. is ki tudja használni. De nem csak a mély babakocsi, hanem a hordozó, a sportkocsi (tolóka), és az autósülés is így van nálunk.
Úgy irigyellek benneteket! Én is szívesen vennék most másfajta babakocsit majd, de szerintem a férjem hallani sem akar róla.
Nekem is már más tetszik, de az ami van még azért jó lesz tesókának is. (még a színt is úgy választottuk, hogy ha az egyik fiú a másik lány, akkor is mindkettőnek jó legyen! :roll: )

Nemlajos!
Nem lesz semmi gond, meglátod!
Holnap várunk a beszámolóval!!!

Kép
oriandy

Ó, nagyon szép babakocsi, mostanában nagyon belemerültem ebbe a témába, és a páromat is eléggé leköti, hiszen műszaki :lol: :lol: :lol:
Jaj, lányok, 12 óra múlva már okosabb leszek (meg néhány kémcső vérrel könnyebb) :)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

mi megtartjuk tesónak is a kocsit megvagyunk vele elégedve csak ne kelljen emeletről cipelni de ha költözünk ezzel sem lesz gond :):):)

nika70
Salgótarján

MI a SZabina babakocsiját oda adtuk egy olyan családnak akik nem tudtak venni babakocsit sőt a hordozót is. Sőt a márleget is. A mérleget most adták vissza. A babakocsit meg már nem érdemes mert nem igen vigyáztak rá inkább vissza se adják.
Egyenlőre nem iskel babakocsi mert sajnos most jött meg:(
Több mint egy éve vártuk szeretettel a kistesót de eddig nem jött. Most időre van szükségem azt hiszem.
unom már ezt a hónapró hónapra való izgulást. Mert hiába mondja valaki, hogy nem szabad a babára gondolni miközben babát szeretnék.
Ennyi

Kép
csucsu05

csucsu: nagyon sajnálom a pirit de remélem azért nem tűnsz el innen úgye nem?

nika70
Salgótarján

Nika: Most a világból is kifutnék.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Megjöttünk a buliból.Nagyon jól éreztük magunkat.

Csucsu:sajnálom a pirit :( ,légyszi azért gyere.Lehet,hogy ha igy áéllsz hozzá,egyből jönni fog.

Cat:nekem nagyon tetszik az a babakocsi.Igaz nekünk meg van a ráégi Márk után ill. a sportkocsit is úgy vettük.

Asiye:nagyon jók a képek.Szépek a fiaid.IOlan szép pocihja van tesódnak.

Nemlajos:ne izgulj holnap minden rendben lez.
Vendég

Andfy:gratula a férjednek.Nagyon ügyes volt :D
Vendég

Ibici:jó,hogy te is jöttél.

Itt hála istennek nem esett az eső,igy végig kinnt voltunka akertben. Márk egyfolytában rohangált volt egy rettrivetr kutyus teljesen oda volt tőle. Később el kezdett megint "csajozni" az egyik rokon kislányat (kb 7-8 éves)ölelgette majd húzgálta lefelé a nadrágját :D lés apoloja alá is nyulkált.Nagy kujon a dfrágám. :)
Vendég

Andy!

Apa még nem egyezett bele, hogy vegyünk új babakocsit.
Mi is úgy vettük az elsőt, hogy minden célnak megfeleljen, és legalább két gyereket kibírjon.
Csak most a húgomék használják. Még nem lesz egyéves a lányuk, mikor nálunk a tesó megszületik. Én nem szívesen kérném vissza, mert ők nem tudnak újat venni. És náluk is kell majd valószínűleg a második gyereknek is...
Így én győzködöm Apát. van még pár hónapom.

Csucsu!

Annyira sajnálom. :(
De fel a fejjel! Lesz ez még így se!
És jön az a baba, ha úgy érzi itt az ideje.
Vendég

Andy:látom,hogy bejelöült Dani az iwiw-en :D , Márk is bejelölt téged. :D
Vendég

Cat:remélem rá tudod venni apát a babakocsira.
Vendég

Halihó!

Cat!
Igen, így megértem az új babakocsi vásárlást. Remélem sikerül meggyőznöd apát, szuper ez a kocsi!!!

Csucsu!
Sajnálom pirit! Mi is majdnem 1 éve várunk kistesóra és még a jósnő szerint is pár hónapunk van... Szóval nem könnyű ez, de kitartás! Azért vagyunk itt mi, hogy tartsuk egymásban a lelket, ha kell!!!!!

Sissi!
Visszajelöltem, sőt Dani is bejelölte Márkot! :wink: :lol:

Nika!
Mikorra is várható a költözés??

Kép
oriandy

Andy:akkor Márk is visszajelöli Danit :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?