Aki benne van a pocakfoto osszegyujtesben, az kuldje mar at a kozos gmail-re a sajat fotoit. Az en szemem mar jojozik, a 130. oldalig jutottam, sokunk kepe megvan, de szerintem volt, amit sikerult atugrani.
Es ebred Kristof, szoval ma mar nem nagyon lesz ot egybe fuggo percem nem elott.
Nori: 100 font korul talaltam itt jo helyen Dolce Gustot.
http://www.argos.co.uk/static/Product/p ... EGUSTO.htm
Piros, fekete, krem egyarant ennyi, masik verziot en meg nem lattam. Ebay-en van olcsobb is, de mivel nem nagy a kulonbseg, igy ha vennek, akkor argos-ban vennek, mert itt konnyebb cserelni, reklamalni, ha gond van. Nah nem Budapestrol.
A kapszulak 3,5 font korul vannak.
En meg mindig nemtom mi legyen vele. Egyik pillanatba rohannek erte, vagy hagynam Ferire, hogy legyen ez a karacsonyi ajandekom. Kovetkezo pillanatban meg hulyesegnek tartom. Szoval nemtom mi legyen.
Ha nem koltozkodnenk eppen, akkor nem erdekelne, megvennem. De most kicsit parazok amiatt, hogy igy is sok koltesunk lesz, legalabbis meg mindig nem dolt el, hogy mi megyunk Maglodra, vagy anyosek mennek. Ez kicsit idegesit, mert januar elott szerintem nem fogjak leharcolni, en meg azt az egyet kikotottem, hogy nem fogok szules elott ket hettel koltozkodni, ha nem lesz feszkunk jan kozepeig, akkor keresek magunknak egy butorozott masfel szobas albit.
Ugyanannyiba kerulne, mintha anyosekhoz, vagy maglodra koltoznenk, mert anyoseknal baromi sok a rezsi, a maglodi hazert meg fizetnenk valamennyit. Raadasul ha albiba megyunk, akkor azt kereshetem felszerelt konyhaval, ha anyosekhoz, vagy maglodra megyunk, akkor onnan mindenki viszi a sajat gepeit, igy januarban tutira vennem kell mosogepet, fozolapot, sutot, mikrot, hutot.
Jah, a gyerekagyakon kivul nekunk is kell majd.
Es ezeket mind azert vesszuk meg, hogy nyolc honap utan ott hagyjuk, mert nem fogjuk tudni koltoztetni oket.
Szoval en mar kezdem megbanni, hogy nem egybol albiba akartunk menni, hanem elfogadtuk a felajanlast mas hazara, lakasara.
Nah, de a lenyeg a panasz kozott: ennyi tervezett kiadas kozott nem hiszem, hogy jo otlet most megvennem egy viszonylag draga es szinte csak elvezeti celt szolgalo kv fozot, amikor mar van egy atlag kv fozonk.
Lehet, hogy inkabb megvarom a februart es a gyerekszulesert kerem majd ajandekba. Vegulis otthon is csak par ezer forinttal dragabb...