Sziasztok!
Nagyon köszönöm Nektek a sok drukkot és a rengeteg dicséretet! Sokat segített, éreztem!
Próbálom visszaolvasni a dolgokat, de olyan lassan megy, így inkább bejelentkezem... de annyira rossz, hogy nem vagyok naprakész...
de igyekszem!
Ja és 6 nap alatt elfelejtettem gépelni... sokkal lassabban megy most.
Szóval hazajöttünk a kórházból, nem is volt annyira rossz a bent tartózkodás, mint gondoltam, nagyon jól elvoltunk Linoccsal... leszámítva a kóreai szobatársat, de majd kifejtem bővebben.
Lilla szerintem nagyon jó baba, eszik, alszik egyenlőre.
Van tejem (kopp-kopp), de a szoptatás sajnos csak bimbóvédővel megy és iszonyatosan fáj a hátam tőle. Ez mindenkinél így van vagy én vagyok béna?
Sokszor segítettek a kórházban mellre rakni és sokszor sikerült simán is, de négykezes munka és nekem egyedül nem igazán megy.
A kisasszonynak picike a szája, a cicim pedig nagy
, így elég nehéz a szájába tömni.
Amúgy, ha felébred egyből üvölt, míg nincs tele a szája, etetés közben rendszeresen rázogatni kell vagy a haját huzgálni (még szerencse, hogy van mit), mert különben elalszik evés közben.
Az első éjszakánk egész jól sikerült, Feri és anyukája megfürdette, majd én megetettem Lillát és este 10-kor került ágyba. Egy után ébredt, két és fél órát eszegetett, közben tisztába raktam, mert iszonyat büdi volt. Utána reggel fél 9-ig aludt. Remélem ma sikerül a fürdetést és etetést kicsit előre hozni és akkor talán mielőtt én lefekszem meg tudom még1x etetni.
Na, most folytatom a visszaolvasást.
Végre!
Sajnos én nem tudok gép mellett szoptatni, mint MZX...