Új privát üzeneted érkezett!

Laptető! :roll:
Pedig Eszternek és Patinak jobban áll! :lol: :lol:
Vendég

csujzi, neked miért lesz császáros? vagy ez még nem biztos?

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Sziasztok!

Na en most keltem, gyorsan bekapcsoltam a gepet, h ki szult, erre semmi, csajok marcius van, miert nem szulunk, lassan atvalthatunk aprilisi topikra :? !

Eszterxxx! Osztom Zsuzsofi es Pumperka velemenyet, szerintem is szulsz, az az ejszakai 6 wc latogatas :roll:

Tcis! udv itt :) ! nekem nagyon tetszik a Luca nev, en is sokat gondolkodtam rajta... anyukad a szules utan megy ki? most megijesztettel a nyelvekkel kapcsolatban, hisz az en manom csak tolem fogja hallani a magyart, plusz meg 4mas nyelvet :roll: ! mi is tervezuk, h egy par even belul Olaszba koltoznek, foleg, h a parom fel csaladja ott el, es o is 6evet kint elt.... tervezitek, h majd egyszer hazakoltoztok?

juditkecskemet! ez azert nagyon nem fair, h csak ugy befektetnek es csak par napra ra csaszaroznak :twisted: , tenyleg gondolhatnanak Levire... azert en drukkolok, h minden ok legyen :wink:

aranykavics! sajna a nyakdugo megszabadulasa utan, nem mindig indul be a szules 1hetire, en mar talalkoztam olyan csajokkal, akik 3-4hetire szultek :twisted: , en is mar elbucsuztam tole tobb mint egy hete es semmi :cry: , viszont nagyon szoritok, h nalad bejojjon es mar a heten szulj :)

Kép Kép
rima

Sziasztok!

Nagyon köszönöm Nektek a sok drukkot és a rengeteg dicséretet! Sokat segített, éreztem!

Próbálom visszaolvasni a dolgokat, de olyan lassan megy, így inkább bejelentkezem... de annyira rossz, hogy nem vagyok naprakész... :( de igyekszem! :) Ja és 6 nap alatt elfelejtettem gépelni... sokkal lassabban megy most. :lol:

Szóval hazajöttünk a kórházból, nem is volt annyira rossz a bent tartózkodás, mint gondoltam, nagyon jól elvoltunk Linoccsal... leszámítva a kóreai szobatársat, de majd kifejtem bővebben.
Lilla szerintem nagyon jó baba, eszik, alszik egyenlőre. :) Van tejem (kopp-kopp), de a szoptatás sajnos csak bimbóvédővel megy és iszonyatosan fáj a hátam tőle. Ez mindenkinél így van vagy én vagyok béna? :( Sokszor segítettek a kórházban mellre rakni és sokszor sikerült simán is, de négykezes munka és nekem egyedül nem igazán megy. :( A kisasszonynak picike a szája, a cicim pedig nagy :oops: , így elég nehéz a szájába tömni. :oops: Amúgy, ha felébred egyből üvölt, míg nincs tele a szája, etetés közben rendszeresen rázogatni kell vagy a haját huzgálni (még szerencse, hogy van mit), mert különben elalszik evés közben. :lol:
Az első éjszakánk egész jól sikerült, Feri és anyukája megfürdette, majd én megetettem Lillát és este 10-kor került ágyba. Egy után ébredt, két és fél órát eszegetett, közben tisztába raktam, mert iszonyat büdi volt. Utána reggel fél 9-ig aludt. Remélem ma sikerül a fürdetést és etetést kicsit előre hozni és akkor talán mielőtt én lefekszem meg tudom még1x etetni. :)

Na, most folytatom a visszaolvasást. :) :) :) Végre! :)
Sajnos én nem tudok gép mellett szoptatni, mint MZX... :(

KépKép
KépKép
mni

döcög ma a topik...

Már nem tudom ki kérdezte az állatkertet, ha elfogadható az idő és nem a szülőszobán vagyok, akkor nem poén. Délelőtt indulunk.

Én is frissítgetek, itt vagyok, de annyira hülye para-gondolataim vannak, amiket inkább le sem írok.

Ügynönkben ne bízzatok. Mi majd áprilisban... :?

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Kölyök!
De szép, bizti jó lehet erre ébredni, bár én csak idebentről szeretem nézni, kintről már nem, érezni a hideget meg még inkább nem!

Feri!
Nagyon szépek a képek, a baba pedig gyönyörű!!!!!!!!!! Várjuk Nikit is vissza! És örülök, hogy ilyen nyugodt volt az éjszakátok, reméljük igy is marad!!!

Kavics!
Még jó, hogy délelött elmegyek a nagyihoz, így legalább eltelik az idő, így is nagyon uncsik az esték egyedül a házban! (persze ha nem 6-7 oldal napi termést olvasok vissza! :shock: :shock: :lol: :lol: )

Jim!
Sajnálom, hogy letiltottak egy kis reklám miatt, ne dühöngj, próbálj egy kis boldogsághormont magadba tuszkolni! (csoki, nutella, pali, gofri...) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pepike!
Látom te is szeretsz beelőzni másokat! :D :D :D

Vagy tényleg hátulról haladunk előre?! Szegény esterxx, még tényleg április lesz, vagy anyáknapja?! Jajj fújjjj, de gonosz vagyok!!!!! bocsánat-bocsánat!!! :D :D :D

Szilvánusz!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nincs is még új vonalzóm!!! Áhhh, mindjárt csinálok egyet... :)

KépKép
KépKép
mni

na, ma kicsit én is morcoskodtam az urammal.
mondtam neki, hogy akkor holnap ikea... mire ő, majd a hétvégén... de a hétvégén már össze kéne raknia amit veszünk... :roll:
elegem van, hogy a lakásban a dobozok miatt nem lehet otthonosabban lenni... najó, alakul kicsit, csak ugye én nem pakolhatok dobozokat odébb, mert könyvesdobozok, rohadt nehezek.... nem rakhatok össze bútorokat, mert nehezek....
ahh, egyedül várhatom, hogy valami elkészüljön hogy belepakoljak....
na mindegy...
délután megyek bababoltba. :)

ja, ma bepróbálkoztam a gátmasszázzsal... a hüvelyujjam esélytelen hogy odáig elérjen.... :roll: szval kicsit masszirozgattam, de vagy marad az uramra a feladat, vagy hagyom a fenébe.
ma utánanézek a málnalevélteának itt.

a havazásban az a vicces, hogy a múlt héten ugyanolyan jó meleg volt mint otthon... és nyilnak már a virágok... :)

Feri, ez az első éjszaka egészen jól hangzik! remélem ilyen marad a többi is :) Mninak üzenjük, hogy hagyja a visszaolvasást, jöjjön dumcsizni közénk :)

Tcis, okés igy már érthető. :)

szerintem Jim is ezért irta az Andrea-t hogy az itthon lánynév :)
a Christian nekem tetszik :) milyen más nevek jöttek még szóba?
valami olaszos? ;) Én mondjuk tuti magyar nevet választanék. ahogy azt is választottunk, na nem ősmagyar név. ;)

Kép

Kép
kolyok28

MNI SZIJJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D :D :D :D :D :D

Kép
Kép

mpatr

Te rima: ne borzold a most amúgy sem éppen acélos idegeimet ezzel a 3-4 héttel :shock:
Akartalak már kérdezni, hogy hogy bírod, hogy kint nem viszik túlzásba a vizsgálatokat?

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Mni!!! dejjóóóóó, megelőztél :lol:
üdv újra itt :) hiányoztál ám!!!! :)

Kép

Kép
kolyok28

Szia Niki!Olvasáá vissza, aztán gyere még mesélj.
Patr: méghogydöcög, szimplán mindenki egyszerre írt. Én kérdeztem a ZOO-t mit jelent, hogy délelőtt? 11 mondjuk :wink: :wink: . Mer nekem 10-re kell mennem dokika, szülni meg természetesen te sem szülsz meg én sem, meg eszter sem, meg kmanna sem, meg judot sem. A többiek mind esélyesek.
kolyok28: na ezt nagyon átérzem, ha valami engem teljesen kikészít, az a dobozból élés hetekig, sztem attól undibb dolog nemsok van.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Szilvánusz!
Hát nem 100% a császár, csak hát ugye a vérnyomásom az egekben (napi 6 dopegyttel tartjuk normál értéken!), és hát ezért jó esélyem van a császár, mert ha szülés közben hirtelen kiugrik az érték, azonnal mütő! Meg hát ugye a lepény is elkezdett meszesedni, és ez is lehet ok arra, hogy megcsászizzanak!
Vendég

Niki!
DE jó!!!! Hagyd a francba a visszaolvasást, csak gyere minél többet!

Meglásd Lilla egyre éberebben fog szopizni, nem kell keltegetni, és akkor rövidebb lesz egy szopi!
Szopipárnával próbáltad, hátha akkor nem fáj a hátad.... Vagy csak fekve tudsz még szoptatni a seb miatt?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Mni!!!! Nekem is nagyon fáj, de nem fogadja el a bimbóvédőt, csak a cicit. Érdekes, mert a cumisüveg meg smakkol neki. :roll: Viszont rájöttem, hogy a garmastan kenőcs nem jó, mert varas lesz tőle a bimbóm, ezért csak anyatejjel kenegetem és éjszakára nem veszek fel melltartót meg betétet, hagy levegőzzön, igaz a pizsamát cserélhetem minden nap. :D

Nekem is nehezen kapja be, meg kapálódzik a kezeivel, alig bírok átvergődni a polip karjain. Próbáld ki a fekve szoptatást, nekem bejött és úgy nem is fáj annyira, csak bealszom közben. :D Én a mutató meg a csúnyát mutató ujjammal szoktam összecsippenteni laposabbra a cicit, hogy ne csak a bimbó menjen a szájába, hanem több is a ciciből, aztán mikor jól szívja elengedem. De jó, hogy osztom itt az észt, én vagyok a legbénább meg a legkezdőbb.... :cry: :cry: :cry:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Kavics!
Köszi a biztatást, csak hát most ment el a védőnő, és ő hivta fel a figyelmemet ilyen dolgokra is!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Eddig ugy voltam vele, hogy jaj de jó kis falatkám lesz, aki olyan mint egy kisebb porcelánbaba, és milyen kis törékeny kis csöpppppppp!!!!!!!!!!!!!!!

Hát akkor el sem mondom mit mondott még a kicsi babákról!!!!!

Áhhh, készen vagyok, azt hiszem mindjárt be is veszem a déli gyógyimat!!!!!!!!
Vendég

Kolyok!

Az én uram addig le nem feküdt volna, amíg mindent ki nem csomagolt a dobozokból! Olyan pakoló művész, hogy időnként az agyamra megy! De legalább rend van nálunk! :lol: :lol:
Én tudok dolgokat napokig kerülgetni, de Ő... :shock: Ördög és Pakol! :lol: :lol: :lol:

Mni!
Pussziiii! :D

Rima!
3 hét még éppen belefér. 4 már nem, mert a 41-ik betöltött hétnél már indítják a szülést! :roll:

Na, megyek ebédelni!

Cuppantás Mindenkinek!

Jó étvágyat!
Vendég

[quote="bosek"] írta:bosekDe jó, hogy osztom itt az észt, én vagyok a legbénább meg a legkezdőbb.... :cry: :cry: :cry:

Bosek!
Tök ari vagy, ahogy megfogalmazod a dolgokat. A stílusod, a jókedved a régi. :wink: :wink: :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Kavics!
Nekem is lusti ma a drága, alig mozgott ma, de mikor itt volt védőnő egy 5 percre beindult a kicsike! Örültem is neki, mindig azt hiszem baj van, ha már egy fél napot nem mozog!
Vendég

Kis prücsök:

Kép

feri (mni)

Lányok!
Szerintetek az normális, hogy 38-39 héten magzatvíz van bőven, a baba meg picike, de a méhlepény meg már meszesedik?
Bár gondolom a vérnyomásgyogyi is hatással van a meszesedésre, gondolom én?! Doktornőink véleménye????????
Vendég

Hát mégsem megyünk ma ideggyogyóra, apa is bealudt.... :shock:

Csujzi, dopegyttől nem vagy álomkóros??? Én csak napi kettőnél tartok, de alig bírok ébren lenni. Meg a fejem is marhára fáj. Ja és a spinális érzéstelenítés császárkor leviszi a vérnyomást, ezért még egy plussz a műtét javára!!!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Niki- Feri!
Irigy-irigy-irigy!!!! :roll: Gyönyörű a baba, én is szeretnék már babázni.........
Niki tényleg hagyd a fenébe az olvasást, én is sokszor egy nap termését alig gyözöm, írj nekünk hamar sokat és szépet, na meg koreai sztorit!!!!!
Vendég

Ügynöknő! Neked asszem 40+2-t jósoltam, de kit érdekel, Patinál sem jött be :? No de ++++++++++++++++

Gondoltam lefekszem aludni:

1. felhívott egy gimis osztálytársam és fél órát beszélt, hogy jaj de jó nekem.
2. anyám is hívott, hogy talált otthon egy eü könyvet a szülésről és hogy sexeljek sokat, illetve NE EGYEK :shock: :shock: :shock: és az megindítja a szülést. Köszi anyukám.
3. kétszer csengetett vki az ajtón
4. egy babaprojectesem is hívott, hogy nem válaszoltam a levelére 1 hete és gratulálni akart, hogy biztos azért, mert szültem.

Kinéztem az ablakon, 18 fok van, végre vmi jó. És ha már aludni nem sikerült, folytatom a takarítást.....

Ja, a freeblogra visszaengedélyeztek közben

bakker, most meg a kaputelefon cseng!
Akkor sem nyitom ki, hagyjanak már békén!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Csujzi én passzolok.
Most az foglalkoztat többek közt, hogy nem a Dopegyttől nem indul-e a szülés...

Kép
Kép

mpatr

csujzi, ne aggódj, majd kint szépen nagyranő a babád. Látod, Milán fiam 3670 g-mal született 38 hétre és lassan 4 éves lesz és 13 kg a kis nyeszlettem! Semmit nem számít, ki mekkora súllyal születik.

Niki, Lilla továbbra is gyönyörű. A szopiba majd belejössz, húúú, én is milyen béna voltam, volt hogy vérzett is a bimbóm, ami persze rohadtul fááááááááj

kolyok, igen az Andreat azért írtam :wink: nem ér veszekedni nektek sem.

Beus, akkor neked is frankó ez a mai nap......
Vendég

Bosek!
De, mikor a kórházba voltam és emeltek az adagomon szinte éjjel-nappal aludtam és azt kérdezték hogyan tudok ennyit aludni!!! Hát kiütött a gyogyi, mindig mondtam, beveszem az altatómat!!!
De most hogy beállt már rá a szervezetem így is sokat alszom tőle, bár már korántsem annyit, mint beállitáskor! Délbe kap el egy kicsit az álomkor, meg hát ugye éjjel is alszom végig, akár de9-ig is, csak pisilni kelek fel!
Nem tudom mi lesz, ha meglesz a baba, remélem már nem kell majd ennyi gyogyi, és mindig megébredek ha kell!!! :? :? :D
Vendég

csujzikám most aludd ki magad, utána úgysem fogsz :wink: habár Mili tök jóalvó volt. Most bezzeg, este 10-kor tudom lelőni és 7-kor már kipattan az ágyból, hogy oviiiiiiiii. AZ a gáz, hogy ezt 7végén is eljátsza.
na megnézem a postaládát, hátha utalványt kaptam 8)
Vendég

[quote="mpatr"]C írta:mpatrsujzi én passzolok.

én is gondoltam erre... :oops:
Vendég

Mpatr: ne mondj ilyet , akkor én meddig leszek bennt a kórházba?!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: És ekkora hassal?????

El tudsz képzelni te egy nyolcvan éves össz mamát bottal, terhesen, aki 57 évig vár a gyerköckére, hogy kibujjon?????????? JÉÉÉÉÉÉÉZUUUUSSSSSSOMMMMMMMMM, ROSSZZZZ BELEGONDOLNI!!!!!!!!!!! Ez van nekem megírva a nagykönyvbe?????
Vendég

Jajjjjj Jim, tényleg ez lesz a sorsom????????
Vendég

És a szobatársaknak mit mondok, mire vagyok kíírva??????
És nyolcvan évesen mit mondok, hogy mióta élek a nőgyogyászaton?!
Vendég

Szilvanusz :lol: ! Azert neked mar nem kell tartanod a +3-4 hettol :lol: , ez csak abban az esetben tortenhet meg, ha vki a 36. vagy 37.heten szabadul meg tole es ez sem a leggyakoribb es vannak nok pl Fanetta, akik nem is talalkoznak vele, szoval nyugi, nalad mar csak percek, orak, napok kerdese :wink: !
es a lazasagot mar megszoktam, eloszor furcsalottam, de aztan mindenki azt mondta, h itt is ugyanugy szulnek a nok, csak nincs az az agyon paraztatom a kismamat sok esetben :roll:

Csujzi! mennyire pici az a pici? csak mert nekem azt mondtak, h ha pl 4kg feletti babam szuletik, na akkor vizsgaljak, mert az en mereteimhez ez tul nagy, de mondjuk egy magas no eseteben ez normalisnak mondhato...es en meg olyat nem hallottam, h egy pici baba baj lenne, na jo ne legyen 2kg alatt, de neked gyonyoru egeszseges babad lesz, mert ebben a topikban mindenkinek az lesz es kesz :wink:

Kép Kép
rima

Végülis van jó oldala is:
-ingyen kaja az elkövetkezendő 57 évre!
-nincsen rezsi, ha a férjem kint dolgozik továbbra is
-söt nem is kell a lakáshitel, meg a kocsi sem
-nem kell napidíjat sem fizetni
-a férjemet meg arra a pár napra megpróbálom beprotezsálni
Vendég

Csajszikáim!
Asszem nem vagyok normális: kimostam, teregettem, kitakarítottam a fürdőt (ezt már napok óta halogatom, ismerős vkinek? :wink: ), felmostam, megfőztem, mindezt délig!!!! Széjjel-szana szakad a hátam, derekam!!! Mintha délután, este nem is lenne ebben a napban, áááááááááá! Plusz most itt illatozik a fini ebéd, de én még várok kb 2órát, mert Rics Pestre ment a rádióba dolgozni, és csak később jön, én meg egyedül nem eszem...nyaf-nyaf..vannak problémáim!

Judit,
szerintem tuti együtt leszünk bent, majd nyomjuk az ötödiket le-s-fel, ahogy tegnap mondtad! :wink:

Kavics,
tényleg átjössz a dokimhoz???? Ne izgulj, szerintem nagyon normális, higgadt, én csak jókat hallottam+tapasztaltam róla+vele, és ez, hogy megse megy szabira most különösen nagy előnye :) Hát akkor csatlakozhatnál Judithoz és hozzám!!! Mennyire jó lenne: a kecskeméti csipet-csapat egyszerre szülne!!!!!!!!!!

Tcis,
Lignano-t imádom, elsőre beleszerettem!!! Mi is mindenképp visszamegyünk, bár lehet, hogy nem idén nyáron, babó még túl pici lenne (igaz össze-vissza 600kmre van tőlünk), de jövőre, valszeg nagycsaládostul kibérlünk egy nagy villát, ahol jól elférünk, lehet sütögetni, stb.. Szerintem is nagyon tuti a tengerpartja!!!!
Ja, és nekem névnek a Marco tetszik nagyon!!

Niki,
welcome back!!!!!!!!!!!!!!!!!

Megyek vízszintbe regenerálódni, pusz!

KépKép
kmanna

Ja és akkor el kell még mennem új lakcímkártyát is csináltatni, végülis van még rá két és fél napom! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.
Basszus.

Mondom apának, hogy tele vagyok aggodalommal és hülye gondolatokkal.
Kérdezi, mikkel.
ÉN MEG HÜLYE ELMONDOM, hogy utána meghallgathassam a fennhangú pofavágós okítást, hogy
"Jóóól van, gyártsad csak magadnak a teóriákat meg a problémákat."

A rohadt életbe.
Csak jól esett volna ha meghallgat.
:evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép

mpatr

Rima!
A dokim nem becsült súlyt, a védőnő meg a méretei alapján azt mondta hogy szerinte egy 2700 g-os babáról lehet szó kb.
Vendég

CSujzi, de jó, nyuvadjunk együtt!!! :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Beszéljünk meg valami köztes kórházat, az elkövetkezendő ötven évre, vagy ingázunk???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

rima: hát úgy legyen! Viszont neked nem kívánom, hogy túllépd a terminusodat, mert kint állítólag utána se vizsgálnak és hát azt a parát senkinek se...

Mi van a Livivel, hahóóó jelentkezzél!!!Vajon jósolgat még, vagy majd üzen, ha hazaért a KHból? :D

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Patr: mik ezek a hülye gondolatok? Hátha mi megértjük!!!

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Szilvanusz! itt(legalabbis az en korhazamban) a 10. nap meginditjak a szulest, addig meg van idom, gondolkoztam azon, h elmennek vhova nyaralni :lol: !

Kép Kép
rima

Pati!
2008 mini topictali lesz 50 év múlva valamelyik kórházban? addigra mit ír ki a vónalzónk????? :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ma már teli van velem egy oldal, ugyhogy lassan lépnem kellene, mert hát tényleg ragályos, ha itt ülünk egész nap a gép elött!!!

Majd este bekuksizok, ha hazajöttem a nagyitól!!!!
Vendég

Rima: na de azt a 40+0-tól 40+10 -ig tartó időszakot vizsgálat nélkül, na azt nem kívánom neked se, úgyhogy bújtasd ki a babádat előbb! :lol: :lol:
Az unokatestvérem is kint él, sőt egy napra voltunk kiírva, na ő sem egy aggódos típus, de azért neki sem lehet(ett) könnyű. Persze tegnap este azért fogta magát és ő is beelőzött!:cry: De vicces volt, hogy reggel elfolyt a magzatvize, bement, majd közölték vele, hogy menjen szépen haza és jöjjön vissza 5 percesekkel. :shock: :shock:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Szilvanusz! na ez az, ez az egy dolog, ami nagyon idegesit, h itt ha elfolyik a magzatviz, hazakuldenek, h majd gyere vissza, na es en ezt nem ertem, mert okes, h nem megyek be 10perces fajasokkal, de pl. az anyukam es a noverem is a magzatviz elfolyasa utan 2-3orara megszult....na jo hogy vannak, olyanok, akik meg szenvednek szinte 2napot is, de akkor is, magzatviz az magzatviz, mondjuk nekem bekell mennem rogton, mert sajna a GBSem pozitiv lett, igy azonnal antibiotikumokra allitanak!vannak erthetetlen dolgok, de ez sajna minden orszagban :?
neked naponta kell jarnod kivizsgalasra?

Kép Kép
rima

Rima!
Drága az egészségügy! :lol:
Nem hiszem, hogy van még egy európai ország, ahol ennyit költenének kismamákra, mint Mo-n. :roll:
Hazaküldenek a magzatviz elfolyás miatt, mert drága a kismama monitorizálása! :lol:
De megnyugtató, ha figyelnek ránk. Főleg túlhordás esetén!
De ne tessék aggódni. Minden rendben lesz veled és a babóval is! :D

Csújzi!
A leírásod alapján mindjár kedvet kapok a kórházba befeküdni. :lol: :lol:
Fincsi kaja! :? Úgyis azt mondta H.Á. hogy a vizitdíjat és a napidíjat a kajára kell fordítani. Kapunk majd 3 fogásos ebédet. :lol: Persze A, B és Vega menüből lehet majd választani! :lol: :lol:
Höhö!

Ma mennem kell háziorvoshoz táppénzes papírost intézni! Hétfőre volt időpontom és tegnap este jutott eszembe! :shock: :oops: Remélem ma nem rug ki! :lol: :lol:
Vendég

[quote="jimmorrison"] írta:jimmorrison
[quote="mpatr"]C írta:mpatrsujzi én passzolok.

én is gondoltam erre... :oops:

Ebbéli gondolatok engem is foglalkoztatnak, csak a hülyébbi gondolataimat már én se akarom kirakni a faliújságra. :evil:

Újabb pótcselekvésen vagyok túl: rendbe raktam a mosókonyhát (na ez még nem az), de utánna a rózsaszín táskából átcsoportosítottam a fekete Adidas táskába a kórházi cuccomat, közben szemlét tartottam. A rózsaszínt ezután kineveztem szülőszobainak, a régi szülőszobait (kis kék Adidas) pedig eltettem. ÁÁÁÁ, ez már nekem is sok.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Rima :shock: :shock:

Szilvánusz: Hülyeség, lehet, de a hsz-ból úgy érzem, te is azon a véleményen vagy, hogy a kicsiknek napról napra biztonságosabb KINT mint BENT...

Egyéb paráim:
- Mi van ha a rohadt Dopegyt miatt nem indul?
- Miért nincs még beilleszkedve a feje 39+5-nél??? Hetekkel előbb be szokott!! Mi van, ha zsinór fogja vissza, ő meg nem tud lejönni és ettől nem nyitja a kaput?
- Ultrapara= indítás.
Mindenféle orvosi, félelmi (fájdalom), erkölcsi és spirituális kérdéseket feszeget nálam.
Mi vagyok én, Jóisten, hogy eldöntsem, mikor szülessen?
Ja a csúcs, eldöntöttem, hogy ha indítják, akkor sem Niki, sem Peti nem jön be. Azt egyedül csinálom végig. Én sem vagyok állat, hogy bárkit kitegyek ennek az élménynek.

Légyszi ne röhögjetek ki és azt is tudom, hogy még csak 39+5 van, bármi lehet, sőt a terminus+ 1 hétig akármikor elindulhat. De egyelőre semmi jel, ami erre utalna. És a méhszájam az meg egyenesen kritikán aluli és attól még születhetne 45 hétre is....
Kivagyok!!!!!

Kép
Kép

mpatr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?